עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הי בגדול אלה הדרישות העיקריות - לא טאבלת, אלה מחשב עם מקלדת רצינית שבעיקר משמש לאופיס. מבחינת גודל - 11 אינץ עדיף. אני כל הזמן נתקע בזה שהקטנים מגיעים עם מסך מבריק - לפעמים כי הם כוללים טץ' - וזה משגע אותי. משהו מכיר חיה כזו? יש ללנובו את הקטנים - הx200 - אבל הם יותר מידי "עסקיים". רעיונות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by haim.margolis,

אז עכשיו כשלפטופ הקודם שלי שבק חיים (השתמשתי בו כ3 שנים לפני שהוא הפסיק להידלק), החלטתי לקנות מחשב חדש. אני אהיה בארה"ב עוד חודש ולכן רציתי להתייעץ איתכם. פרטים: תקציב: בסביבות ה1000$ גודל: 13.3 - 14 אינץ' מותגים שאני מעדיף : לנובו, אסוס (אבל לא חובה כמובן) שימוש: אני אשתמש בלפטופ כמחשב עיקרי. זה כולל טיפה עריכת וידאו וגרפיקה, צפיה בסרטים בטלויזיה דרך HDMI ואולי ממש טיפה גיימינג (פיפא) ניידות: המחשב ישאר בבית רוב הזמן סוללה: אין לי דרישות מיוחדות אבל יהיה נחמד לפחות 5 שעות סוללה מערכת הפעלה: ווינדוס דיסק קשיח: SSD, אני לא אוגר מידע ואין לי דיסק חיצוני אז 128 אמור להספיק. סידי: אני מעדיף שכן יהיה כונן חיצוני כי זה המחשב הראשי שלי, אבל אם זה בעיה אפשר לקנות …

3. Started by אריק9,

היי אנשים, אשמח למחשב נייד חדש. אני אעבוד לפי הטופס הדרוש: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעל 17 אינץ. אין לי מושג מה ההבדלים ביניהם. * רזולוציית המסך? המקסימום הוא FHD 1920x1080, אך אפשר גם נמוך יותר, אין לי ממש עדיפות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? אין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) ארוך ככל הניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) …

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  4. שלום לכולם! לאחרונה עשיתי פורמט למחשב ושמתי לב שהמאוורר פועל \ פועל חלש כי המחשב שלי ממש חם (מה שממש לא אופייני לו) אני עדיין בתקופת האחריות, מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  5. אני מעוניין במחשב נייח שישודך למסך HANS G בגודל 27 " ברזולציה 1080P. השימושים הם כללים : פוטושופ ,אינטרנט וגיימיניג (גם משחקים כבדים). אני טס שבוע הבא לארה"ב ואני מעוניין לרכוש שם את הרכיבים היקרים - כרטיס מסך,מעבד לוח קירור,זיכרונות ,כונן קשיח. אני משער שמארז כבר ארכוש כאן . מקריאה רחבה הבנתי שהכרטיס שאני צריך לכוון אליו הוא 7950 או 7870XT. 8GB RAM ואיזה SSD חמוד ל OS . אני מעוניין בכונן נוסף לDATA - 2 TB אודה לעצתכם בדחיפות

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by Ari1,

אשמח לקבל מפרט למחשב שמתאים לתוכנות אדריכלות: בעיקר אוטוקאד וסקצ'אפ ובתדירות יותר נמוכה הדמיות (VRAY). צריך גם כונן גדול לאחסון סרטים. תקציב 5000 ש"ח כולל ציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר). במידת הצורך אפשר לחרוג מהתקציב עד 1000 ש"ח אבל עדיפות לחיסכון במידה וניתן (מעוניין לקבל את המינימום שיתן תוצאה טובה לדרישות אלו). בתודה מראש לכל המגיבים!

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  7. שלום לכולם,אשמח מאוד לעזרתכם כי אני ממש לא מבינה במחשבים ,אבל מה שכן אני רוצה לעצור בבחירה נכונה . אם יש מחשבים שאתם ממליצים שיש ברשותכם או שמעתם עליהם ולא רשומים בבחירה שלי כמובן אשמח שתרשמו.. בחרתי כמה מחשבים מתוך בחירה של מחיר פחות או יותר(עדיף עד 4500) ,חנויות שנוח לי לרכוש בהם את המחשב וכמובן אחריות (גם מבחינת שנים וגם עם לקיחה והחזרה על ידי החברה ) דברים שמאוד חשובים לי זה : 1.שיעבוד למשתמש רגיל כי לא תמיד ארצה לקחת ללימודים רוצה שישמש כמחשב נייח מבחינת האופציות 2.רוצה שלא יתחמם המקלדת והעכבר 3. רוצה לראות על המחשב סרטים באיכות נורמלית + 4.וסוללה שתחזיק יותר זמן ואלה המועמדים :אשמח אם תרשמו למה המחשב הספציפי שבחרתם עדיף על השני שאדע מה הסיבה http://www.o…

8. Started by talelisapov,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל אבל רצוי לחסוך בהתאם אם יש במה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב כבדים, ורצוי שהוא יריץ משחקים שיצאו עוד כמה שנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא .. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO BF3 וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה שאני קונה את ה DELL 2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  9. הנייד לא צריך להיות קל במיוחד כי היא לא מתכננת לטייל איתו ממש, וטווח המחיר הוא 2000-3000 כשעדיף לכיוון ה 2500. ראיתי שi5 עולה רק 300 שקל יותר מi3 אז זה הדגם שמצאתי נכון לעכשיו: http://ksp.co.il/?uin=16364 מה אתם אומרים? ממליצים על משהו אחר עדיף? מחר היא רוצה כבר לקנות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  10. שלום אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי תקציב : עד 3000 ש"ח המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ותוכנת האופיס בעיקר בשימוש תדיר ולא למשחקים ציוד היקפי: מדפסת , מקלדת ועכבר. רצוי שהמחשב יהיה שקט אין העדפה לחנות ספציפית תודה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  11. Started by sha1823,

לשימוש :סטודנט בעיקר (הרצה של משחקים סבבה כמו pes ) בחרתי בדגם הזה מכיוון שאני מחפש מסך מגע עם מחשב שהוא דיי חזק שיכול להחזיק לי לאורך זמן דעתכם בנושא התקציב הוא עד 4600 +- אשמח גם לעוד הצעות . Asus VivoBook S550CM-CJ072H [table][tr][td]מחשב ניידAsus[/td][/tr][/table][table][tr][td]דגםS550CM-CJ072H[/td][/tr][tr][td]מעבדIntel® Core™ i7-3517U Processor 1.9GHz[/td][/tr][tr][td]מסך"15.6 LED 1366x768 Touch Screen[/td][/tr][tr][td]מצלמהיש[/td][/tr][tr][td]מאיץ גרפי - VideoNVIDIA® GeForce® GT 635M 2GB[/td][/tr][tr][td]זכרון4GB DDR3[/td][/tr][tr][td]דיסק קשיח500GB 5400RM + 24GB SSD[/td][/tr][tr][td]מערכת הפעלהWindows 8[/td][/tr][tr][td]שפת ממשקעברית או אנגלית[/td][/tr][tr][td]חי…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by Ilya_t,

1. מה התקציב המקסימאלי? בין 3500 ל- 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך אבל גם לא לזרוק כסף לאוויר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? העיקר לעמוד ביעדי השימוש במחשב, ניתן לחרוג במידה וזה משתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב מיועד לשימושים כלליים ובעיקר משחקים - GW2, LOL, Hitman, CIV, Diablo III...השאיפה שיריץ משחקים באיכות בינונית גבוה כיום. הכי חשוב שיחזיק כמה שיותר שנים (במידת יכולת הניבוי המוגבלת שלנו), ייעד אופטימלי - הרצת משחקים חדשים בעוד 3-5 שנים באיכות נמוכה-בינונית. קיים מסך עם רזולוציה של 1900x1650 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  13. Started by dudik432,

מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים לא כל כך כבדים אני לא גיימר משהו ממוצע , סרטים, שירים, אינטרנט... * גודל המסך? 15 * משקל רצוי?לא קריטי 2 או 2 וחצי קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי כי אני מתכנן לקנות סוללה עם 9 תאים.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI וכו) \: כן hdmi dvi בקשר לesata לא כל כך משנה * בלוטות?עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח 750 * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?עדיף אחריות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?בעיקרון hp אבל אני לא כל כך מבין בזה אז אני פתוח להצעות..…

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by ranrt,

היי לכם, מבקשה המלצתכם למחשב נייד לעבודה, מסך מבוקש 13.3 מעבד I5, מינימום 4 גיגה זיכרון ורצוי כונן SSD 128 גיגה. המליצו לי על טושיבה PORTAGE דגם R830-112 מחיר 5150 עם כונן 500 גיגה רגיל ועם שדרוג ל 128 SSD עוד כ 600 ש"ח. כמו כן גם המליצו לי על ASUS דגם מה דעתכם ? [table] [tr] [td] 3Model Name‎ [/td][/tr][/table] ‎UX31E-RY009V‎ [/t][/t] [table][tr] [td][/td][td][/td] [/tr] [tr][td] ‎ Color‎ [/t] ‎כסוף בגימור אלומיניום‎ [table][tr] [td][/td][td][/td] [/tr] [tr][td] ‎ CPU‎ [/t] ‎Intel® Core i5-2557M Processor, 1.7GHz, 3MB Cache‎ [table][tr] [td][/td][td][/td] [/tr] [tr][td] ‎ Memory‎ [/t] ‎4GB (1 x 4096MB) DDR3 1333MHz, OnBoard Memory ‎ …

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  15. אהלן, בחמש השנים האחרונות שירת אותי נאמנה מקבוק סטנדרטי של אפל, אך לצערי גם אותו תפסו מחוגי הזמן והחבר מתחיל לזייף ולהתנשף כל אימת והוא נאלץ להתמודד עם שתי תוכנות כבדות. הייתי שמח להמשיך ולשרג עצמי למקבוק פרו חדש, אך משכורת הסטודנט מתנגדת לכך בתוקף. דרישותי מהמחשב החדש אינן תובעניות - בסופו של יום עיקר עיסוקי הוא בעיבוד תמלילים, פעולות אינטרנט שיגרתיות, צפייה בסרטים ועבודת פוטו-שופ לעיתים. יחד עם זאת, חשוב לי כי המחשב יהיה חזק (ואמין) מספיק כך שאוכל לסמוך על השארותו בסביבה למשך מספר שנים. גודל המסך הרצוי הוא 13-"-14", דיסק קשיח בגודל מינימלי של 500 ג"ב. כיוון והמחשב הנוכחי שלי הוא למעשה מוצג ארכיאולוגי, הוא לא התהדר בסוללה מרשימה במיוחד. לכן, אשמח למחשב שביכולתו לסחוב כ-…

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  16. אם מישו ממכם מוכר מעבד inte l דואל קור מגרסא t אני מחפש אימייל klemberg@gmail.com

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  17. שלום חבר'ה אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה לי גם למשחקים. כרגע אני מתלבט בין מספר דגמים ורציתי לדעת מהי המלצתכם ומדוע? תודה רבה לעוזרים! השוואה בין 3 הדגמים: http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=8409,8531,8477

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by OranRoer,

אהלן,יש לי תקציב של 600 דולר למחשב חדש,אני מביא אותו מארצות הברית (לא משנה לי מאיזה חנות) גודל מסך 13-15.6 דיסק מעל 500 עדיפות ל750+ חשוב לי שיהיה לו מעבד חזק (אם אפשר לדחוף לו I7 זה יהיה מעולה-אבל מעדיף I5 עם כרטיס מסך נורמלי ולא המובנה של אינטל) המחשב בעיקרון לעבודה משרדית ולסרטים אבל אני רוצה שתהיה לו האפשרות להריץ משחקים על איכות סבירה למקרה שארצה. אשמח להמלצה ולינקים למחשבים מחנויות בארהב. תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  19. שלום, אני סטודנטית וצריכה עזרה למציאת מחשב נייד ללימודים. אני לא מבינה בזה הרבה ואשמח אם תעזרו לי. מטרות המחשב? לימודים ( מקלדת נוחה), גודל המסך: 13.3-14 לא קריטי, רק לא 15.6* משקל רצוי: בסביבות 1.7 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיהיה חסכוני במצב חסכון בסוללה, אולי 6-7 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI* בלוטות: לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח : ממוצע 500GB כונן CD/DVD צורב: כן כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא, אבל יש צורך ל-3 שנים אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: עדיף מערכת הפעלה כלולה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: Asus/Dell אני לא יודעת אם הדרישות תואמות …

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by Koke88,

שלום, יש לי מחשב נייד של HP Pavilion dv5 1115ej Entertainment Notebook PC המחשב שלי מאוד תקין ללא שום תקלות ולא ווירוסים ואליפו אין בו חומר ולא תוכנות, אני עוסקת בגרפיקה בתוכנת הפוטושופ תמיד, ואני מרגישה שיש איטיות חבל על הזמן, אז אני חושבת על להוסיף חלקים חשובים שיעשרו לי בעניין, מה צריך להחליף? מעבד ? מעבד גרפי ? מה בדיוק תרין על מנת שזה יזרז ויעזור לי בגרפיקה אלו התנאים של הנייד שלי, אם צריך לדעת עוד משהו אני אשמח להעלות

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  21. יש לי כבר מעבד חזק (i73770), והמטרה להרכיב מחשב שיהיה future proof ויחזיק כמה שנים טובות ללא צורך בשדרוג, ושיהיה כמה שיותר אמין (גם אם צריך לשלם קצת יותר בשביל זה) המחשב לשימוש משרדי/ביתי ללא משחקי תלת ממד או גרפיקה כבדה (גם בעתיד לא ישמש למשחקים) לא ישמש לתוכנות כבדות במיוחד, אבל המהירות חשובה - זמן הדלקה, פתיחת חלונות חדשים וכד' מהיר כמה שיותר גם בריבוי משימות. לא מתוכנן שום OC שקט חשוב, אבל לא קריטי. אני רוצה מחשב קטן, והחלטתי להשקיע לא מעט במארז בשביל זה, אבל אני לא בטוח אם המארז לא קטן מידי , ביחוד בקשר לאוורור והתחממות (שעלולה לקצר את אורך החיים של המערכת). מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל קירור למעבד: Shythe Big Shuriken…

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  22. שלום, אני רוצה לקנות לפטופ בארה"ב, ואני הייתי רוצה לדעת לאיזו חברה יש תמיכה הכי טובה בארץ ללפטופים שנקנו בחו"ל תודה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  23. שלום, לאחר שהספק שלי Antec Earthwatts ea-500 שבק חייו, רצתי ל-KSP וקניתי ספק Seasonic M12II-620W (למזלי הגעתי 2 דק' לפני הסגירה). כרגע יש לי מארז Sonata Designer 500 ובשביל להחליף ספק צריך לפרק את הלוח אם וגם את קירור המעבד אז מצאתי את עצמי עם מחשב פתוח והספק החדש מונח עליו. נראה לי שאני מעדיף לא להתעסק עם לפרק הכל ואז להרכיב מחדש אז החלטתי להחליף את החלקים הראשיים (בגלל שגם הגיע הזמן להחליף, ה-Q9300 כבר לא סוחב). אני מתכנן לקנות (ואליהם לשדך את הספק החדש): i7 3770k GA-Z77X-D3H זכרונות 2*8GB Crucial M4 128GB Fractal Design R4 אני רוצה להביא מהמחשב הישן שלי: Geforce 8800GT (עם ה-Accelero S1 המעולה והמאווררים שלו) 2 דיסקים קשיחים אשר נמצאים ב-RAID 1 דיסק קשיח רגיל מאווררי N…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by ofir1992,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר STARCRAFT 2 זה היעוד העיקרי הכי חשוב שהמשחק ירוץ מושלם בלי שום נפילות בFPS על הגדרות גרפיקה בינוניות (אם אפשרי בגדר התקציב אם לא אשמח אם תוכלו להסביר כמה צריך להוסיף בשביל לממש את זה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש …

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  25. היי חברים מחפש מחשב טוב ללימודים. למה אני מתכוון בטוב? שהוא לא יגביל אותי בגלישה באינרנט בטאבים מרובים ובמקביל עבודה במס' מסמכים באופיס. בנוסף אני מעוניין לראות סרטים בצורה חלקה גם בחיבור לטלויזיה. בנושא גודל המסך יש לי דילמה שכן שיחקתי ועבדתי קצת עם מחשבים של אנשים בגודל של 15' והיה לי ממש ממש נוח. השאלה היא האם יש הבדל משמעותי בין 15 ל14 מבחינת צריכה סוללה, כי אני רוצה שהסוללה תעבוד איזה 4-5 שעות רצוף בלי למות. אם ניתן יהיה להכניס במסגרת התקציב והדרישות כרטיס מסך שהוא לא מובנה, מבורך. * גודל המסך? לא קטן מ-14. כזה שישתה פחות סוללה. * משקל רצוי? לא רלוונטי, שיהיה נייד יחסית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות. * בלוטות? מומלץ. לא חובה. *…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.