עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by andrei21,

1. מה התקציב המקסימאלי? ~2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסןך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סדרת Civilization, Total War -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 בעתיד אוליי FHD לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות+ 30FPS+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Processor: Intel Core 2 Duo E6300 2MB. MotherBoard: Asus P5LD2 SE. Memory: 1GBX2 Kingston DDR2 667. VideoCard: Leadtek Geforce 7600GT 256MB. HardDisk: 160GB W.D 8MB Buffer. Package: Thermaltake Soprano Full ATX Silver+window ספק ב200 שקל אני לא זוכר תשם.

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by BandiT,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (בינוני), צפיה בסרטים, סימולציות כגון MATLAB, תכנות VISUAL STUDIO 2010 * גודל המסך? 15.6" רזולוציה 1920X1080 HD * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? 95% מהזמן המחשב יעבוד מהקיר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,USB3.0 * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB 7200RPM * כונן CD/DVD? צורב? כונן שהמגירה שלו לא תהיה נשלפת, אלה רק פתח לכניסה של הדיסק. * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי אולי DELL\HP אשמח לעזרה. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by eitanb3,

שניהם כמו אחים תאומים, זה עתה יצאו לשוק. מחירים דומים ומתחרים ראש בראש, האם מישהו רואה עדיפות לאחד על השני? IBM Xseries X3650 M4 vs. HP DL380p Gen8

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  5. שום לכולם! אני מחפש מפרט להחליף את המחשב הישן, די הרבה זמן לא התעדכנתי בחומרה החדשה ובמחירים של היום.. צריך בבקשה עזרתכם האדיבה כדי לשייף ולעשות פיין טיונינג למפרט שהרכבתי. המון המון תודה, מקווה שלא פיספסתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ולקצץ קצת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אלא אם כן יש מחיר ניוחד ששווה תוספת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הזרמת סרטי HD, משחקים עריכת תמונות בפוטושופ ולימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. שימוש תדיר במחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. אני צריך לוח אם עם AGP מעבד לפחות 1Gb זיכרון דיסק קשיח 160Gb מארז וספק מסך LCD 19 אשמח לקבל הצעות גם למעבד אינטל וגם ל AMD תודה מראש

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  7. Started by CopperheaD,

אני צריך עזרה במפרט ב4.5k אני צריך שמשחב יפעיל משחקים כבדים ויהיה טוב לשירות הבית והכי חשוב שקט תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  8. אורח
    Started by אורח,

Core 2 Duo E8400 Gigabuyte Ga-EP43-DS3L G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Sapphire Radeon 5870 HD 1GB GDDR 5 Samsung HD103UJ 1 TB Coller Master RC-690 Nvidia Edition Seasonic 500W SS-500 אין אחריות על הרכיבים. תודה!

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  9. עוד לא התחלתי לבדוק רכיבים ספציפים, רק יודע מה צריך המפרט להיות: מסך 19" מעבד 2.4GH או יותר (תלוי במחיר) 1GB RAM (מן הסתם 2X512 בשביל DUAL DDR) הארדיסק גדול בסביבות ה 100GB אולי יותר (WD 120?) כרטיס מסך חזק אבל לא מטורף מידי, עדיף עם VIDEO IN (הבנתי שזה רק אחד משניים או RADEON9600 VIVO או TI4200 VIVO, אני צודק?) צורב ו-DVD (אני חושב שLITEON יספק כאן, אולי DVD BENQ) סורק (CANNON?) עם כל השאר אפשר לשחק. המחשב לא מיועד בכלל לOC או משחקים. AMD או INTEL , לא ממש משנה. במקרה הזה הזול יותר ינצח... אשמח לעצות

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by AviBsH,

היי,אני מחפש מחשב כולל 3 שנות אחריות. יש בידי את המפרטים הבאים במחירים הבאים: קודם כל 1558DELL STUDIO Intel Core I7-720MQ (1.6GHZ) MOBILE CPU 4096MB (2x2048) 1333MHz DDR3 Dual Channel 1GB ATI Mobility RADEON HD 5470 15.6in Widescreen Full High Definition (1920X1080) WLED with TrueLife 500GB SATA 7200rpm עם סוללת 9 תאים זה עולה לי 6190 עם 3 שנות אחריות ויש את HP Pavilion dv6-2110ea Intel® Core™ i5 Processor i5-520M 4096MB (2x2048) 500GB SATA 7200rpm 15.6 High Definition LED HP BrightView Display ברזולוציה של 1366x768 NVIDIA® GeForce® GT 320M 1GB סוללת 6 תאים זה עולה לי 5200 עם 3 שנות אחריות (אחרי הרחבה) 1.השאלה עד כמה ההבדל בין 4 ליבות פיזיות כדאי ל …

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  11. שלום אני כבר כמה חודשים רוצה לקנות מחשב חדש... חכיתי לרגע שירדו המחירים של ה8800GT והמחירים של המעבדים של אינטל. והנה הגיע הזמן המחירים התחילו לרדת. אני רוצה לקנות מחשב במקסימום 4500 בלי חריגה של כלום אני מעדיף אפילו שיהיה כמה שפחות... למשחקים כבדים כמו CRYSIS שיפעל על HIGH אפילו VERY HIGH יש לי מסך של 17 אינץ' זה בסדר.... מחשב שיתאים לOC. 2GB זיכרון לפחות איכותיים ומהירים. על המארז והספק אני לא מתפשר. Enermax Chakara + Enermax Liberty 400W בנוסף המפרט לדוגמא שבניתי ללא מאווררים, אני קונה מחנות אחרת מאווררים בנפרד של AC. אנא תנו לי חוות דעת. והאם אפשר לשפר במסגרת אותו מחיר. אגב אני מסכים לקנות רק בחלקים , ללא הרכבה והכל BOX. המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤984 כמ…

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  12. שלום לכולם!, בקרוב אני רוצה לרכוש מחשב נייח, לקראת שחרור מהצבא, לשימוש רב תכליתי. מה התקציב המקסימאלי?9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200~300 שקל, לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שרטוט גרפי ועריכת סרטים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Crysis3, Max Payne 3 וכ"ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הג…

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  13. כבר יותר משנתיים אני חולם שיהיה לי מחשב שמשחקים בינוניים ומעלה יעבדו עליו כמו שצריך והנה זה בא, קיבלתי תקציב של עד 13,000 שח נטו לקנות את הקופסא שתריץ את המחשקים הכי כבדים בקלות ושיספיק לי לכמה שנים. השקעתי הרבה מחשבה לפני שבחרתי כל חלק. יתכן שטעיתי בכמה דברים אז אנא תקנו אותי אם טעיתי. כל המחירים לקוחים מ-PcHardware. Intel PIV 2.8C 800MHz -1949 Gigabyte GA-8KNXP Intel 875P -1375 nVIDIA GeForce FX 5900 Ultra -~3000 Corsair 256Mb Pc3200 Cas2 X2 -1010 Western Digital Raptor 36.7 10,000Rpm -928 Teac Floopy Drive -52 Asus DVD-ROM 16x48 -270 Sony E430P 19" FLAT -2623 Logitech MX700 Cordless -426 Antec Lanboy Aluminium Case -759 =12,392 שח אני עדיין לא סגור על הרמקולים, על ה…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן עם מסך 12 אינטש. אין לי מושג על מה ללכת אז קיוויתי שתוכלו לעזור לי , הדרישות שלי הן : 1)מחשב אמין 2)זמן סוללה ארוך 3)איכות מסך כמה שיותר טובה 4)אחריות בינלאומית (אם אני אקנה אז זה יהיה בארה"ב) 5) משקל נמוך אני יותר מאשמח אם תוכלו לייעץ לי. תודה עריכה : אני כרגע חושב על lenovo 3000 v200 ... סתם כי ראיתי אותו היום במציאות ונדלקתי... השאלה היא כמה הוא טוב בשבילי. שימושים : סרטים , אולי גם הרצה של visual studio לצורך קצת תכנות אינטרנט יהיה נחמד אם גם משחקים יוכלו לרוץ בכיף

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  15. Started by ortapiero,

* מטרות המחשב: עבודות משרדיות, קצת פוטושופ וסרטים, מתחיל ללמוד WEBMASTER * גודל המסך: 15.6 בגלל הנאמפד אבל אם חייב אז 14''. * מעבד: נראה לי שעדיף i5 דור חמישי. תקנו אותי אם אני טועה *כרטיס מסך: NVIDIA *זכרון של לפחות 8 GB * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רצוי numpad * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא ממש, המחשב הולך להיות נייח ומחובר למסך ומקלדת רוב הזמן, אבל כשאנתק ואטייל איתו יהיה נחמד אם הוא יחזיק כמה שעות סבירות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB 3.0 * Bluetooth: אפשרות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD * כונן אופטי: לא חשוב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן * האם יש לכם…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 7500 ALCU מחיר: ¤1337 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מחיר: ¤479 מארז: Coolermaster Centurion 534 Black מחיר: ¤345 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU מחיר: ¤455 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 מחיר: ¤330 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS מחיר: ¤371 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 256MB DDR3 Zalman Cooling Retail מחיר: ¤1006 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 מחיר: ¤142 סה"כ: ¤4465 אני אציין שוב שחשוב לי מאוד השקט. 1. האם הקירור של המעבד זלמן 7500 שקט? 2. האם הספק כח שקט? 3. האם המארז הוא שקט יחסית? ובכלל הצעות לשיפור יתקבלו בברכה...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ngsp,

אשמח מאוד לקבל את עזרתכם בבקשה 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 2. מה שימושי המחשב פוטושופ ולייטרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8+ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה+הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא,מרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? תחילת השבוע 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מעדיף אם אפשר 32 giga 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של …

18. שלום אשמח לקבל המלצות על חנויות למחשבים באזור המרכז (העדפה לרמת גן או תל אביב). מעונין לקנות מחשב למשחקים בתקציב של 10K ללא מסך וציוד היקפי. תודה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  19. Started by Aviad6,

עדיף בפחות הנייד אמור להיות לשם עריכה של סרטים מצגות וכולי וכנראה יהיה מחובר גם למקרן כאלה 5500 שקל 6000 גג תודה

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  20. Started by cool_g,

איזה מהם הכי נוח ומתאים למשחקים? Toshiba Satellite L650-10H: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761042 Toshiba A660-10W: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9083 HP Pavilion DV6-3060EJ‎: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10429 HP Pavilion dv6-3070ej: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7736760 אשמח אם תביעו את דעתכם על מי המחשב הכי טוב מביניהם לדעתכם..

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אהלן, אני בונה מחשב I7 ואת חלקיו אני קונה ברובם בארה"ב. -ללא מסך- שימושים עיקריים - עריכת וידאו, תלת מימד (וכמובן שימושי יום-יום של סטודנט - אופיס WEB וכו...) חלקים שהוזמנו כבר: I7-920 - 290$ Seagate Barracuda 1.5TB - 130$ זיכרון: אני כבר די סגור על OCZ יעודי לCORE I7 שתומך בXMP עם תיזמונים 7-7-7-20 3 מודלים של 2 ג'יגה כ"א - סה"כ 6 120$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227375 כרטיס מסך - אני שוקל בעיקר את ה HD4830 במיוחד לאור מה שקראתי עליו פה באתר (כמו שאמרתי - אני מתכוון להריץ עליו משחקים כבדים) 105$ לוח אם: אני מתכנן OC קל - אם בכלל אבל חשוב לי שהלוח יהיה טוב. שקלתי את הX58Pro של MSI, אבל ראיתי דעות מעורבות עליו, כולל כל מיני בעיות בזיהוי ז…

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  22. שלום אני מחפשת מחשב לרגל נסיעה דחופה. רגילה לעבוד בבית עם מק-בוק אבל לא יכולה להרשות לעצמי כרגע.... מה חשוב לי: משקל וגודל- באיזור של 13 אינץ'. 2 ק"ג. אין צורך בכונן סי די אבל כניסה לכרטיס זיכרון יכולה לעזור. הכי חשוב- קליטה טובה של ווי פיי וחיבור נוח לאינטרנט. מסך טוב לצפייה בסרטים. הרבה זיכרון. נוחות בכתיבת מסמכים ארוכים (כלומר מקלדת טובה ורזולוציה). חשובה לי אחריות ואיכות- חומרים שישמרו ולא יעלמו פתאום. מחשב חזק- מוסיקה, סרטים, משחקים, תמונות מצלמה ומיקרופון טובים. יכולה להתפשר בשביל מחיר טוב אבל מוכנה לשלם יותר בשביל מחשב שיכיל את כל מה שכתבתי. אשמח לעצות והמלצות, במהרה (הנסיעה קרובה ובלתי צפויה) תודה!!!

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by Fire Storm,

למחשב פשוט מאוד, אפילו אפשר כרטיס מסך אונבורד[על כרטיס קול לא חשבתי לדבר בכלל, ז"א גם הוא אונבורד] העיקר שיהיה הרבה מקום לשים דברים, ראמ מספק, ושיהיה אפשר לקרוא לו- פלטפורמה לשיפור עתידי, ז"א שאם ייפלו עליי הרבה מזומנים מתישהו, אני אוכל לקנות 8800 הגרסא היקרה ולתקוע אותה על המחשב בלי שום תכנון וקינפוג מיותר. מסך, כרטיס מסך, ציוד היקפי, הכל כבר יש, אפילו עוד 80 ג'יגה של כונן קשיח[התכנון שלי הוא להעביר את הכונן למחשב החדש, להתקין על הכונן החדש ווינדוז הכי חדש, להעביר את כל הקבצים מהכונן הישן לחדש, להפוך את הווינדוז החדש לברירת מחדל ואז למחוק את רכיבי המערכת הישנים, בערך ככה]. 1500 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  24. אני רוצה לשדרג ממש בקטנה את המעבד ואת הזיכרון כדי שיוכלו להריץ ויסטה ומשחקים בסגנון ASSASIN''S CREED די חלק. אני מחפש שדרוג בתקציב מינמלי/בינוני(מחירים בבקשה..) כדי שהמפרט יחזיק עוד הרבה זמן כמו שהוא סחב בינתיים. תודה. (ד"א לא כולל ויסטה..)

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  25. שלום לכולם. חבר שלי מתכוון לרכוש מחשב חדש בקרוב ואשמח לקבל מכם עצות. כפי שכתוב בכותרת, השימושים הינם כלליים אשר כוללים, מוזיקה, הורדות, מסנג'ר, פורום וכן צפיה בסרטים. לא יתבצע OC אין צורך ברכיבים הבאים: - רמקולים - עכבר - מסך הכרחי: לבצע את הרכבת המחשב בחנות אמינה כגון זיגזאג ושאר החנויות המעולות אשר הינכם מכירים. נא לא לעבור את הרף, אשר הוא 4000 ש"ח, כמו כן נא לכלול הרכבת המחשב ומשלוח בתוך מחיר המפרט. תודה מראש לכולם ושבוע טוב

• 3 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.