עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by roi_galgal,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.fallout4, dark souls 3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) fullHD אבל מתכנן 4K. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by loverness,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000, עדיף באמת פחות.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו COD AW, דוטה, ובעתיד THE WITCHER 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב שיהיה שקט למדי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. …

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, תיכנות ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן: Unity3D, After Effects, VMware Workstation (2 VM's at once) תדיר: Photoshop, Visual Studio 2008 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Skyrim, Syndicate, Diablo 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים ש…

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by erez_levy,

Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray Arctic Alpine 64 Pro Asus P8H77-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, PCI-E, VGA, DVI, HDMI G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz Gigabyte GT630 2GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM On Board 5.1 Channel Audio On Board 10/100/1000 Antec Neo Eco 400C 400W Active PFC 12cm PSU (Retail) Antec One Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) סה"כ: 2735 ש"ח צרכים: מחשב רב תכליתי, שיהיה בו חיבורים ל-USB3, HDMI, הרצת משחקים פשוטים על גרפיקה סבירה, ריבוי חלונות פתוחים, צפייה בתכני HD.. מס' שאלות: הקירור מתאים …

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by marulia,

שלום לכולם אני רוצה להרכיב מחשב חזק , מהיר ועם מספיק מקום לסרטים ( לא מדובר במחשב גיימינג ) יש לציין כי זה הולך להיות HTPC ( מדיה סנטר ) תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה מחובר ל TV שלי ולעבוד 24/7 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42 TV -לאילו הגדרות…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by menyd1,

שלום רציתי לדעת אם יש אופציה לשידרוג כרטיס מסך במחשב נייד? acer aspire 5749-6663 (intel hd graphics 3000) < זה מה שיש כרגע

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום לכולם. לאחרונה התחלתי לחפש מחשב נייד שיחליף מחשב נייח מיושן שיש לי בבית, מכיוון ואני נוסע לעיתים תכופות בין דירה במרכז לבית בצפון. בדקתי בהמון חנויות בקשר למחשבים ניידים שעשויים להתאים למשחקים וברוב המקרים נתקלתי בדגמים בעלי כרטיסי מסך ישנים בהחלט. הבחירה שלי כרגע הגיעה לשני בחירות אפשריות - אייבורי, שמייבאים ניידי MSI, כאשר אני בודק אפשרות לייבא אחד מהדגמים שלהם עם 9800M GS כמו ה GT627. הבחירה השנייה היא הזמנת ה- GATEWAY P-7805U FX, שכמובן יקר יותר, אבל בא עם 9800M GTS. המשווקים שלהם הם האתר ZOL.CO.IL. מכיוון והנייד ישמש בעיקר למשחקים, אני תוהה האם הכרטיס הטוב יותר שווה את הבדל המחיר. מחיר ה-GATEWAY בארץ הוא בערך 9000 ש"ח, אני מנחש שה-MSI יעלה קצת פחות. הייתי שמח לק…

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. וואי...כבר כמה חודשים לא הייתי פה...אבל עדיין נחמד פה כרגיל ולעניין...אחרי יותר מדי זמן בלי מחשב בחדר המצב הזה הולך להשתנות והייתי רוצה קצת עזרה מכם חשבתי על שאטל קטן ויפה אבל השאלה מה לשים בתוכו...אז בבקשה תעזרו לי חוץ מהמחשב עצמו כנראה יבוא איזשהו מסך שטוח נחמד אבל הוא לא נכלל בתקציב אז בבקשה תעזרו לי - שימושים כמו כולם , אינטרנט, משחקים ועוד כל מני שטויות

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. אני לא רואה על לוחות אם שכתוב עליהם אם הם תומכים בNVMe, אז איך אפשר לדעת? בנוסף, NVME הולך ישר לחיבור PCIE או זה מתאים לחיבורי M.2 הרגילים? וגם האם צריך שיהיה NVME בשם של הSSD?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום לכולם מחפש מחשב נייד "תחליף שולחני" 15-16 אינץ' שישמש גם לצפייה בסרטים (עם יציאת HDMI) וכן לתיכנות VBA וגם SAP/ORACLE/MS SERVER משקל: לא קריטי. לא מתכוון להיסחב איתו ולסחוב אותו יותר מדי. תקציב - 4 אש"ח (אם ניתן לחסוך - יתקבל בברכה) בנוסף - נראה לי שאני אעדיף משהו מהדור הנוכחי של המעבדים (i3 או i5 אם נכנס בתקציב) יש לי מערכת הפעלה win7 ultimate חוקית (נרכש מעובד מייקרוסופט :-) )- האם כדאי להתקין אותה לבד או שעדיף לקחת משהו מובנה ? אחריות - עדיפות ל-3 שנים ומעלה תודה רבה לעוזרים !

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by ravid1234,

שלום יש לי מחשב נייד חדש של HP התקנתי עליו windows 7 לא חוקי זמני ועכשיו יש לי windows xp חוקי ואני לא מצליח להתקין אותו. הוא טוען את הדיסק ונתקע בתחלית ההתקנה עם מסך כחול והודעת שגיאה. אם אפשר עזרה מה לעשות??

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. קודם כל, תודה לכל מי שיעזור אני מחפש מחשב פצצות למשחקים, ולעיתים (די רחוקות) לערוך וידאו (בעיקר להמיר קלטות DV לדיסקים DVD) - כך שלדעתי אני אסתפק ב AMD למרות חסרונם בעניין ENCODING מסך כבר יש (MAG CRT 19" למי שרוצה לדעת) בכל מקרה, אני פשוט לא בטוח מה לעשות כי קראתי שמספר אנשים אומרים שעדיף לא להשקיע ישר את כל הכסף - כי גם ככה הדברים הכי חזקים יקרים כרגע, ולכן נתתי טווח מחיר כזה גדול. אין לי בעייה להשקיע את כל הסכום או חלקי, ומקסימום לחכות עוד חצי שנה וכד' ולהוסיף עוד כרטיס ל SLI. בנוסף אני רוצה כרטיס מסך שיתמוך ב HDTV (כולל יציאת קומפוננט - שיתחבר לטלויזיה שלי - יש לי רק חיבור כזה ל HDTV). אקיצר - אודה לכל הצעה. ועוד משהו, אלא אם מדובר בלוח אם שמכיל את הרכיבים של C…

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. אשמח להצעות למפרטי מחשב אשר המפרטים יכללו א. מעבד E6850 ב. 4Gb זיכרון RAM המחשב מיועד גם למשחקים כבדים (ולכן יש צורך בכרטיס מסך חזק, לא משנה לי אם זה ATI או nVidia) וגם לסימולציות וסינטזות כבדות במחשב (ישומים מתמטים כבדים, ולכן חשוב לי להשתמש במעבד שכתבתי למעלה). מסגרת התקציב היא כאמור 6000ש"ח, אין צורך בציוד היקפי (מסך,מקלדת, רמקולים וכו') אך אשמח אם ניתן לתמחר נמוך יותר ממסגרת התקציב. תודה

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by ScorpZ,

הוספתי קובץ של המפרט שבניתי...אני צריך מפרט ב 3500 ש"ח המפרט הזה ללא מארז מקלדת עכבר מסך ורמקולים... המפרט לבד עולה בערך 2500 ורציתי לדעת אם לדעתכם הוא טוב?

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by GODFATHER4,

?AMD Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE ?ASUS A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra DDR 400 2Gb (1024X2) 400MHz A-DATA WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB Sapphire (ATI) Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E 7.1 channel audio-out S/PDIF DVD Recorders LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) On Board 10/100/1000 Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W Thermaltake Suprano VB1000BWS/SWS Price of Pakage 8655 Total price 8655 ¤ for payments 12 X 787 ¤ נתנו לי את המפרט לפני חודשיים ככה ואני קונה עוד לא הרבה זמן את המחשב כדאי לי לחכות לקונרו או להשאר עם זה?..ואם אתם חושבים שיש משהו לשנות אז תגידו לי בבקשה התקציב נשאר עד 8500 ש"ח בלי מסך

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Yossarian22,

שלום לכולם בזמן הקרוב אני הולך לעבור לדירה קצת פחות מרווחת וחשבתי שזאת הזדמנות מצוינת לבדוק אפשרות לעבור למחשב ALL IN ONE. הייתי שוקל IMAC אבל אני לא בטוח שאני רוצה לעבור מערכת הפעלה אחרי 24 שנים בערך של ווינדוס. האם הטכנולוגיה הזאת בשלה או שכדי לחכות עוד קצת? במידה וכן- השימושים שלי מאוד פשוטים. לימודים (קריאה וכתיבת מסמכים), צפיה בסרטים וגלישה באינטרנט. יש לי מקלדת עכבר ורמקולים ככה שהפרמטרים היחידים שצריך להתחשב בהם זה האיכות של המסך, והמהירות עבודה של המחשב עצמו. אני מניח שתקציב יהיה בערך 4500. אני לא רוצה מסך 27' גדול ומעדיף 23. לא צריך מסך מגע. יש משהו מתאים ומומלץ? תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Mics,

* מטרות המחשב היא בעיקר ללימודים אבל גם פנאי, צפייה בסרטים בסופ"ש, משחקים מידיי פעם. * עדיפות למסך של לפחות 15.6 (אני רגיל למסך 23 במחשב השולחני) * רזולוציית המסך HD עם עדיפות לFHD אבל זה לא דיל בריקר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעדיף מחשב עם trackpoint (לא דיל בריקר) * משקל רצוי? לא משנה, כושר זה דבר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות, עם עדיפות ליותר. אפשרות לסוללה מוגדלת - יתרון. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יצאת HDMI. לפחות כמה כניסות USB. * Bluetooth? לא צריך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD עם 500-1000GB, אין צורך בSSD. * כונן אופטי? לא חובה, עדיף שיהיה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צר…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by Urnfs,

אני רוצה מחשב שיצליח להריץ משחקים רציניים בצורה טובה, אבל לא צריך להשתגע. (במובן של לא צריך איזה CROSSFIRE\SLI, מספיק כרטיס מסך אחד) בין עוד שימושים זה עבודה באינטרנט, צפייה בסרטים באיכות 1080P, עריכה רצינית וארוכה בפוטושופ ועריכות וידאו וסאונד קלות, וגם הכל בו זמנית (מה לעשות אני אוהב multitasking ). התקציב הוא 6000 ש"ח, 7000 בלחץ. מעבד שייחשב לחזק עוד שנים ארוכות. של אינטל, עדיף מהדור הכי חדש (אין לי מושג מה הדור הנוכחי,אז תסלחו לי) זיכרון של 4 ג'יגה לפחות, ושיהיה מהיר. עדיף אפילו יותר מ4. דיסקשיח אפשר להגיע ל 1TB, לא צריך יותר. גם 500GB זה בסדר. גם אולי קורא כרטיסי זיכרון מובנה עם תמיכה ב MicroSD. (לא חייב אבל יהיה נחמד) כרטיס קול אפשר מובנה,אבל אם יש איזה חי…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום לכולם, הייתי שמח לקבל המלצות למפרט למחשב סלוני, הצרכים מהמחשב: * הרצת סרטים, כולל 1080p. * חיבור לרסיבר (תמיכה לפחות ב-5.1 ערוצים). * אופציה לשמש כשרת קבצים בין המחשבים והמכשירים הניידים בבית (גיבוי/סנכרון באמצעות WIFI ו-BT). * צריכת חשמל נמוכה ביותר. * שקט! הכוונה היא להתקין גרסת לינוקס + boxee. תודה על העזרה,

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by nas,

שני המפרטים נעשו בזיגזאג , לא הכי עקרוני איפה לקנות כל עוד זה לא פנדה ויש להם שירות טוב. אלו שני המפרטים שעשיתי , אחד מבוסס אינטל והשני מבוסס AMD כרגע אין בארץ סוקט 939 לצערי אז עם זה נתקענו :E איזה מהמפרטים יתנו לי יותר ביצועים נטו מבחינת כוח מחשוב .. (לא למשחקים , לעבודה של אבא...) כמו כן , כל הצעות לשיפור או שינויים יתקבלו בברכה. AMD Athlon 64 (3400+) - 512 Cache - RETAIL 1,948.92 ש"ח ABIT KV8-MAX3 (K8T800) - ATX 916.35 ש"ח CORSAIR TWINX2048-3200 2x1024MB - 400Mhz 3,643.05 ש"ח SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail 996.81 ש"ח WD Raptor - 74GB - 10,000RPM - S-ATA 1,318.65 ש"ח LITEON 52x32x52x + 16x Half-Height COMBO 375.48 ש"ח Antec TRU…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. שלום אני מחפש המלצה למחשב נייח לבית. לצורך אינטרנט ואופיס בלבד. אין לי צורך בדיסק קשיח, מסך,מקלדת ועכבר כל השאר כן. מבקש המלצה עד 1000-1100 שקל. אשמח לקבל המלצות בבקשה תודה רבה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. אז אחרי חודשים של תכנונים, בירורים, קריאת ביקורות ומאמרים, הגיע הזמן לשדרג את המחשב: Amd Athlon XP Mobile 2600+ Abit NF7-S Corsair 256MB PC3200 C2 TT Purepower Silent 410W Passive PFC SLK800A + Enermax 120mm נוסיף רכיבים מהמחשב הנוכחי: NEC 2500A WD 80GB 8MB-Cache ATA100 Gainward GF4MX440 128MB סה"כ יוצא 2000 שקל השדרוג, סבא שלי לקח על עצמו את ה NF7-S ב 486 שקל, ואת הפנטיום 3 הנוכחי אני מוכר ב 564 שקל, מה שמשאיר לי להשקיע 950 שקל. בנוסף אני לוקח מארז של פנטיום 1 שהולך לעבור מודינג רציני (בין השאר חיבור האנרמקס 120 על ה SLK800A). השדרוגים הבאים(לפני 2-5 ואולי גם לפני 1 תגיע מערכת לאוטו ) : 1. מערכת קירור מים בבנייה עצמית. 2. ג'יגה זיכרון. 3. FX5900XT/9800P …

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. אני רוצה לשדרג את המחשב שיש לי כרגע. אני לא צריך ציוד הקפי וגם לא דיסק קשיח וגם לא צורב. מה שאני צריך זה מעבד, לוח אם, מארז, זכרונות, ספק. חשבתי על המפרט הבא: שם הפריט מחיר משלוח כמות תשלומים מחק AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX 732.00 ₪ - 1 1 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET 273.00 ₪ - 1 1 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 116.00 ₪ - 2 1 Hec CompuCase 66RC black ללא ספק כוח 188.00 ₪ - 1 1 ThermalTake LitePower 700W W0356 700Watt 279.00 ₪ - 1 1 סיכום כללי 1,704.00 ₪ סך הכל מוצרים : תקציב עד 2000 שקל. מה אתם אומרים?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by ziko,

שלום לכולם , אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש את בתי ללימודים ,וכן קצת מולטימדיה לחיבור לטלויזיה לצפייה בסרטים פופ קורן טיים וקודי אני מעוניין במחשב חזק שיחזיק לי לאורך זמן לכן אני מחפש נייד מבוסס Skylake core I5 עם לפחות DDR4\5 4G RAM * תקציב: 3,500 ש"ח. * מטרות המחשב: גלישה באינטרנט , Office , סרטים, משחקים קלים. * גודל המסך: 15.6'-14' (IPS) * רזולוציית המסך: FULL HD 1080x1920 * משקל רצוי: 2 קילו ומטהׁ(אם זה ישפיע על התקציב אז המשקל לא יהווה בעייה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 6 שעות בשימוש רגיל* במינימום. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD או 128 SSD למערכת הפעלה + כונן קשיח לשאר הDATA * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון ל…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים