עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לכולם, אני אשמח שוב לעזרתכם, אני כרגע נמצא בקנדה ואני צריך לקנות פה מחשב לשנה הקרובה, לא בטוח אם אני אשאר גם אחרי העדפה שלי זה מ newegg.ca שזה אומר שהתקציב הוא בדולר קנדי. וגם אשמח שהרכיבים יהיו נמכרים מ newegg עצמם ולא איזה חנות שמפרסמת באתר בגלל השירות לקוחות אבל זה לא מאוד קריטי. המון תודה לכל העוזרים! זה ממש מציל הפורום הזה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1200$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ואנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by MaidBoxie,

היי, אני מעוניין למכור את מחשב הווינדוס שלי בגללי עברתי לMacBook Pro. כמה שווה המחשב שלי? Asus UX510UX-FI058T 4k Display - 15.6" (16:9) LED backlit UHD (3840x2160) 60Hz Intel® Core™ i7 6500U Processor Windows 10 Pro 16 GB SDRAM NVIDIA GeForce GTX 950M , with 2GB VRAM 1TB 5400RPM SATA HDD 240GB SATA3 M.2 SSD (Installed) Integrated 802.11 AC (WIDI Support) 1 x COMBO audio jack 1 x Type A USB3.0 (USB3.1 GEN1) support display 2 x USB 3.0 port(s) 2 x USB 2.0 port(s) 1 x HDMI 1 x USB Type-C במצב כחדש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם , אני מחפש לקנות להורים שלי מחשב נייד כמתנה לכבוד השנה החדשה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך , בין 1500-2000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2200 - בשביל i5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ואינטרנט וקצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחק היחיד הוא HOMM 5/6/7 , המסך שיחובר הוא בערך 32 אינץ' , לא זוכר את הרזולוציה , בינוניות ומעלה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by AR74590,

שלום, יש לי מחשב חזק אבל לוח אם ומעבד ישנים יחסית המחשב משנת 2010 ויש לי לוח אם p50 usb3 ומעבד i5 760 @2.8 GHz במחשב יש ספק סילבר 650W כרטיס מסך gtx970 windforce 3 שני כוננים קשיחים 850evo ssd 250gb ורגיל של 1Tb בנוסף יש כרטיס רשת של 1gb אשמח ללוח אם ומעבד חדשים עם מארז שקט יחסית (הקולר מאסטר שלי כבר עשה לי קצת חור בראש). מחיר אני מקווה לשמור את זה סביב ה 2000 לא צריך להשתגע בביצועים אם אפשר קצת זול יותר. תודה

5. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימאלי, זה לעסק לכן כמה שצריך על מנת לקבל מוצר טוב שישמש אותנו לשנים הקרובות. אם בכל זאת המספר קריטי אז 5000, אך אם יש צורך ביותר אין שום בעיה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנת הנהלת חשבונות וניהול מלאי, אקסל וורד אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנה נקראת אוטוסופט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי בכלל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש לכלול מערכת הפע…

6. תקציב 1000-1500 גודל 10 אינצ' מבוסס אנדרואיד כולל מודם סללורי

7. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד. במחשב הנייד הנוכחי שלי, שבן 10 שנים, השימושים הבסיסיים - ללחוץ על כפתור התחל, לפתוח עוד טאב, לפתוח את וורד - הכל קורה באופן מיידי ומקסימום תוך איזה שניה או שתיים. האם ככה זה גם בווינדוס 10 או שעלי לצפות לכל מיני לאגים? אני שואל כי במחשב נייד חדש לגמרי של דל שקניתי יש לאגים בכמעט כל דבר כל הזמן, ואני רוצה לקנות מחשב נייד אחר ואני רוצה לדעת האם זה הגיוני ובסיסי שעלי לצפות לאפס לאגים? תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח פלוס מינו 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?לימודים,סרטים(נטפליקס יוטיוב כדומה),משחקים( כבונוס אבל לא חוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). drive word java asmbler matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. heartstone cuphead ועוד ברמה גרפית נמוכה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות עם רצון…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. https://ksp.co.il/?list_compare=.41793..40729. מה עדיף? מחירי אילת כמובן.. מצד אחד לנבו יותר כבד משקל ואתה מקבל גם עכבר וצורב אחריות לשנה מצד שני הHP עם יותר אחריות ועם ותר זכרון ssd ומחיר זול יותר

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש משהו באזור ה1500-1800 ש"ח אשמח לשמוע. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג. אם יש משהו בהבדל ממש זניח אפשר לציין אותו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירת מוזיקה/סאונד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בעיקר ב- Reaper ו Ableton Live, לא מתפרנס מזה, אבל מקדיש הרבה זמן. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1, לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  11. Started by TheFly,

מתכנן לקנות מחשב לצרכי גיימינג, תכנות, MATLAB ועריכה גרפית בדו מימד. הכל בשימוש בינוני. יש לי ספק SeaSonic eco 430w 80+ bronze בן שנה, אבל המוכר בחנות אמר שזה "גבולי" למפרט הבא: מעבד אינטל Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray כרטיס מסך Gigabyte GTX 1050 Ti 4GB DVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח Samsung 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD SATA III כונן קשיח Western Digital Caviar Blue 1TB Sata III WD10EZEX לוח אם Asus Prime Z370-P LGA1151v2, Intel Z370, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 זכרון למחשב HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit מארז ללא ספק Antec P8 Tempered Glass Mid Tower צבע שחור אי…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. היי מחפש מחשב נייד עוצמתי ביותר לעריכת: גרפיקה, אודיו וידאו תקציב: 9K נדרש: SSD מהיר T1 זכרון 16GB-32GB ל16 יכולת הרחבה לוח אם i7 מסך גרפיקה ללא מגע, חדות צבעים, פיקסל גבוה 15" כרטיס מסך NVIDIA משקל הכי קל שאפשר בלי צבעוניות על המקלדת וכדומהה (למשל LENOVO LEGION מקלדת אדומה לא רלוונטית) עובד טוב עם קיובייס ללא תקלות, תוכנות אדובי כולן (פוטושופ פרמייר ואפטר אפקט) אך ורק חנות מוכרת עם ותק כל החיבורים הנדרשים למשל להרחבות, כרטיסים חיצוניים, נוחות מירבית, משטח עכבר נוח מחשב שקט, מהיר, וונדווס 10 64BIT (אם ברכישה בודדת זה מתאים ל2 מחשבים אז לא מחייב תוספת כי יש לי כבר) מעבד חזק,הכי…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by FrankS,

שלום, מתלבט בין מק בוק פרו הנ״ל https://www.bhphotovideo.com/c/product/1293726-REG/apple_mlh32ll_a_15_4_macbook_pro_with.html לבין האסוס הזה https://www.google.com/url?q=http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id%3D9202&source=gmail&ust=1513678247545000&usg=AFQjCNHrvtRIk8ySKt597Qz84pMfHXzI7w&sa=D השימוש של המחשב הוא ליום יום ישומי אופיס אינטרנט iTunes וגיימינג

14. היי אני סטודנט לעיצוב גרפי ומחפש מחשב שיאפשר לי ללמוד בנוחות, ואחר כך לעבוד בתחום. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך, אבל לא קריטי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית כיעוד עיקרי, עריכת וידיאו כיעוד משני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לסטודנט לעיצוב גרפי - עבודה עם תכנות אדובי - photoshop, illustrator, indesign, וגם premiere pro ו-after effects. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Chezi Mana,

שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש ומתקשה לבחור חלקים בצורה נכונה אשמח לעזרה: 1. תקציב: 7000 עם חריגה של עד 8500 אם יש הבדלים משמעותיים 2. שימוש: בעיקר למשחקים למשל AC origins, kingdom come, ועוד כאלו שעתידיים לצאת. בכוונתי לקנות מסך 4k עוד לא החלטתי על גודלו. 3+4. ציוד קיים: יש ברשותי רמקולים 5.1 של קריאייטיב מלפני המון זמן. כדאי לשדרג? 5. שקט: חשוב מאוד (7 מתוך 1-8) 6. OC: מעדיף להמנע מOC. 7. תכנה: יש צורך בווינדוס 10 כנראה פרו . התלבטות בין 64 ל32 סיביות. 8. חנות: עדיפות לחנות באיזור המרכז שבה מדיניות השירות עליונה למחיר. 9. מתי: מתכנן קניה לשבועיים הקרובים. אם יש סיבה טובה כמו כרטיס חדש שיוצא גמוכן להמתין עוד זמן. 1…

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  16. Started by Thekingtom1992,

שלום אפשר בבקשה לקבל מהצוות המדהים פה את חוות דעתם לגבי המפרט הבא שנבנה לי בנוגע למפרט מחשב לגיימינג כבד בתקציב עד 8000 ש"ח עם מסך, כעיקרון לא מתכנן אוברקלוק אבל השארתי את האופציה הזאת פתוחה והיה חשוב לי קירור שקט ומחשב שקט, היה חשוב לי 2 טרה וssd של סמסונג מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 8600K / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1162 קירור למעבדים: Noctua NH-U14S CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 283 לוחות אם: Asus PRIME Z370-A כמות: 1 - מחיר: ₪ 775 זכרונות: DDR 4 16G (8Gx2) 3000 AegisGaming 1.35V CL16 G.Skill - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 751 מארזים: Ante…

17. Started by Thekingtom1992,

היי מעבד i5 8400 זיכרון :16 גיגה 3000 כרטיס מסך: 1080TI לדעתכם יהיה צוואר בקבוק בין הכרטיס מסך למעבד? לא הצלחתי למצוא מידע באינטרנט

18. שלום, הגיע הזמן שלי גם לקנות מחשב נייד. מחפש משהו חזק עם מסך טוב, וסוללה שתחזיק את השעתיים עבודה בחוץ לפחות. 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 5K , אני יותר מכוון לאיזור ה4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל עוד עומד בדרישות ב) במידת הצורך . עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות בעיקר, צפייה בסרטים, עבודה עם טאבים מרובים וכלי תכנות כבדים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בציוד נלווה 5.…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ערב טוב וחג שמח. אני צריך המלצה ל 5 מחשבים ניידים אשר ישמשו בשביל מכירות המתבצעות במקומות שונים, [ולכן הניידות הינה חובה.] המחשבים עושים שימוש בתוכנה מבוססת access שנמצא במחשב הראשי, והמחשבים ניגשים דרך כונן רשת. חשוב שהמחשבים יבצעו את הנדרש להם ולא יותר. לכן, מניסיון עם מחשבים קיימים, אין צורך ב SSD. לכל מחשב מחוברים, מדפסת חשבוניות, קורא כרטיסי אשראי, קורא ברקודים. לכן חשוב שיהיו כמה שיותר יציאות USB. מניסיון עם מחשבים הקיימים במערכת, מעבדי פנטיום ניידים, מאיטים את העבודה, ו i3 סוחבים מצויין. לאור הנתונים אני צריך המלצה לדגם המשתלם ביותר בהינתן מפרטי המחשב, וגם מחיר זול ככל האפשר. *יש לנו החזר על המע"מ ככה שאיל…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by tomer_,

שלום, ברשותי מחשב ישן (מצורף המפרט) עם ווינדוס 10. אני צריך שיתאים לדרישות המצורפות (מדובר על המשחק overwatch). מה דעתכם? אפשרי? שווה בכלל? עלויות? תודה רבה.

21. Started by Gil Abadi,

היי אני מעוניין לקנות לפטופ בעיקר לצרכי תכנות של java וC# בעזרת אקליפס וויז'ואל סטודיו וגם של אנדרואיד 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך אבל אם צריך אנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא תכנות JAVA וC# באקליפס וויז'ואל סטודיו בעיקר וגם תכנות אנדרואיד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בס…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן, קניתי לפני יומיים לפטופ יקר ממש... בדיעבד גיליתי שאינו מתאים לי. הבעיה הייתה שרק אחרי שפתחתי אותו והשתמשתי בו במשך יום אחד, הבנתי את זה. לפני שקניתי בדקתי כל מה שאפשר. לצערי הוא נקנה בחנות פיזית ולא בעסקת מכר מרחוק, כך שאני לא יודע איך ניתן להחזירו ולהזדכות עליו. הודעתי לחנות והם אמרו לי שאין להם איך לעזור לגבי זה כי ברגע שהמחשב הודלק זה אבוד מבחינת החזרה. אשמח אם תוכלו לעזור לי כי אני ממש מבואס ורוצה לפתור את הבעיה לפני שיעברו 14 יום. תודה רבה!

23. Started by zam,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (דגש על לנסות) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The witcher , Skyrim , Dragon Age -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 22" Philips 239cl -…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לבנות מערכת מחשב קטנת מימדים אשר מבוססת על מארז Corsair 380T שיש ברשותי. רוב השימוש של המחשב יהיו לעריכה דו מימדית, עריכת סאונד קלה, גלישה באינטרנט ומסחר בשוק ההון. כמה נקודות לציון: אני לא גיימר, אז כרטיס מסך יעודי לזה אני לא צריך. חשוב לי שיהיו לפחות 3 יציאות למסכים בכרטיס המסך. ולשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית, עריכת סאונד ומעקב אחרי שוק ההון (ריבוי מסכים) א) במידה והמחשב מיועד לת…

25. Started by Kuroshiro,

איזה 1060 כדאי לקנות? (6GB) חשוב לי שיהיה לו את הפיצ'ר שהמאווררים נכבים בidle. אלה הדגמים שאני מסתכל עליהם, מה עדיף מבינהם? האם יש להם את הפיצ'ר הנ"ל? והאם יש משהו יותר טוב? Asus GTX 1060 ROG Strix 6GB ₪1,650 MSI GTX 1060 ARMOR 6GB OC ₪1,470 MSI GTX 1060 GAMING VR X 6GB ₪1,650 אגב יש לי לוח אם קצת ישן: Gigabyte P55 usb3 אבל אין סיבה שזה לא יעבוד בו נכון?

דיונים חדשים בפורומים