עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שואל בשביל חבר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח +/- 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משחקים ועריכת וידאו חובבנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בSSD אין צורך בכרטיס מסך, קיים SAPPHIRE NITRO+ RX 580 Special Edition 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחש…

2. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? זה הסדר גודל, כמובן שחסכון קטן לא יבאס אותי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים מזדמנים עד תדירים. מעבר לכך הרבה עבודת אינטרנט ומסמכים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? mmorpgs, קצת RTS-ים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם, אני חדש פה בפורום ואיני מעודכן בכל החידושים בעולם החומרה הנוכחי (core 2 due, quad core, i5 - כבר הלכתי לאיבוד...) כך שאודה לכם מאוד אם תמליצו לי על מפרט מחשב שיעמוד בדרישות. תשובות לשאלון: 1. תקציב: 3500 ש"ח -/+ 2. מטרות המחשב: עריכה גרפית דו-מימדית (פוטושופ) וקצת תלת מימד (Google Sketchup וכו'), כמו כן משחקים (בעיקר מנג'ר, משחקי ספורט שיתמוך בגרפיקה של GTA האחרון) 3. ציוד הקפי: אין צורך. 4. דברים ספיציפיים שלא צריך: לא צריך כרטיס קול איכותי מספיק הכרטיס המובנה על לוח האם. 5. העדפה לחברה או חלק: אין. 6. עיצוב: עיצוב לא קריטי, רצוי שיהיה שקט. 7. מערכת הפעלה/הרכבה: צריך הרכבה. 8. צרכים מיוחדים: אין. 9. שקט: רצוי שיהיה שקט. 10. OC: לא מתוכנן. 11. משחקים: כרגע …

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  4. שלום לכולם... צריך המלצה למחשב שיריץ אינטרנט/אופיס/מוזיקה/סרטים - בקיצור שטויות שלא מצריכות ביצועים מזהירים אם כי חשוב שיעבוד חלק ומהר יחסית. אין לי כל כך מושג במחשבים ניידים, ואני די אבוד בין כל החברות והדגמים. 1. אילו דברים חשוב לבדוק במפרט (מעבד, זיכרון, כרטיס מסך וכו')? 2. אילו חברות מומלצות, בהתחשב ביבואן בארץ, באחריות ובשירות? (רצוי LG אם יש משהו טוב) 3. המחשב צריך להתנייד, אבל לא המון. זאת אומרת שלא צריך שיהיה הכי קטן וקל (להפך. זה לא נראה לי נוח במיוחד) אבל גם לא משהו פצצתי מבחינת גודל. 4. זמן סוללה ותקופת הכשירות שלה - המחשב יהיה בבית רוב הזמן, אבל עדיין שיוכל להחזיק במידה נורמלית יחסית למחשבים ניידים... מה עוד חשוב לבדוק ולהגדיר בצרכים? כל עזרה תתקבל בברכה כי אנ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by spike_staff,

מעבד i5 750 לוח אם P7P55D כרטיס מסך HD4870 1GB ספק כח Enermax ECO+ 500 WATT דיסק קשיח WD Cavair blue 500 GB זכרונות 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel מארז v9 זה מפרט בשביל חבר, הוא רוצה לקנות מחשב בחודש הזה. האם מה שכתוב למעלה זה בסדר בשביל משחקים על 22 אינץ'? או שכדי להביא 4870X2? והאם לא שווה לחכות שבוע -שבועיים אולי יהיה יותר מבחר בלוחות אם? ודבר אחרון זה האם אפשר להביא את זה באיזה 4000? גג 4200. בלי מסך. תודה.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  6. שלום לכם ותודה מראש. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות + לימודים, משחקים בינוניים פלוס בעיקר PES וכאלה, אולי קצת יריות מגוף שלישי וצפיה בסרטים. * גודל המסך? עד 13.3. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, אבל אוכל להסתדר גם עם 3.5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) ? בעיקרון לא, אבל אני מניח שהם גם ככה מגיעים עם כרטיסי המסך. * בלוטות? כמובן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB-320GB. * צורב DVD? לא מחייב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ACER, DELL, אבל בגדול אין עדיפות ואשמח לשמוע הצעות. * מערכת הפעלה? עדיפות ל-XP או למשהו שיאפשר לי לשדרג לWINDOWS 7 בזול. * הערות נוספות? מעדיף שיהיה כמה שיותר שקט וכמה שפחות חם …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by lolsniperftw,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?5600 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 1080P 144HZ כחלק מהתקציב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא כזה חשוב רק שלא ירעיש יותר מדי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה אבל שהחנות תרכיב את המחשב 8. האם ישנה העדפה ל…

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  8. אני צריך את עזרתכם בבנית מפרט עד 4000 ש"ח שישמש לגלישה באינטרנט סרטים ואולי טיפה משחקים, חשבתי על המפרט הבא: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 795 Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 W USB 300W 389.97 ¤ 1 389.97 ¤ 1 3657 CD-ROM Liteon x 52 95.02 ¤ 1 95.02 ¤ 2 6730 AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX 890.03 ¤ 1 890.03 ¤ 3 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 54.99 ¤ 1 54.99 ¤ 4 7052 Hitachi 80GB 7200 rpm S-ATA II HDD 350.00 ¤ 1 350 ¤ 5 7441 ABIT KN8 nForce 4 Socket 939 Motherboard 640.00 ¤ 1 640 ¤ 6 1109 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 290.00 ¤ 1 290 ¤ 7 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ 8 7300 Sapphire Radeon X800GT…

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  9. Started by ronmar,

תקציב לרכישת המחשב: 3000₪ שימושים: עבודה משרדית, גיימינג כבד. משחקים שאשחק בהם: משחקי היריות החדשים גיטאי וכוו באיזה מערכת הפעלה תשתמש: 64 ביט האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית: לא ציוד היקפי: אני צריך לקנות גם מסך וגם רמוקלים אשמח להמלצה גם על זה (לא נכלל בתקציב) חומרה: צורב: לא אכפת לי עם או בלי צורב נפח אחסון: 500 יספיקו לי אפשרויות רכישה: איפה שזול לא אכפת לי, אפשר מהאינטרנט. לא אכפת לי שירכיבו לי אני יכול להרכיב גם לעצמי

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by raniv,

מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה ועריכת וידאו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, וידיאו סטודיו באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים, 19',LG HD READY * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסיסיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by rafi k,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ומוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בלי תוכנות מיוחדות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -COD, CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - FHD 26 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? חזק 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רמקולים טובי…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום. קיבלתי הצעת מחיר למפרט לעריכת וידאו ועבודה בAUTOCAD על סך 3650 שח. אשמח לשמוע דעות על תוכן המפרט והאם הוא מתאים \ תואם את המחיר?? המפרט הוא מארז IN WIN ספק כוח A.PFC 550W FAN12 CI-POWER CWT לוח DH67BL B3 H67 DDR3 INTEL מעבד 2.8HZ 6MB CORE I5 1155 QUAD 2300 זכרון KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ [b כפול 2 כ.מסך QUADRO 600 1G-3 PCIE PNY דיסק קשיח פנימי 500GB SATA 3 7200 16MB WD צורב GH22NS SATA LG DVDX22 DL כ. רשת אלחוטי עד TL-WN551G TP-LINK PCI 54MBPS כרטיס 3EXT+1 INT FIREWIRE PCI ללא מערכת הפעלה כר. רשת 1G LAN מובנה בלוח אם כ.קול 7.1 מובנה בלוח אם תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Stastyle,

אהלן! ברשותי Dell Inspiron 6000 ענתיקה.. זה המפרט [TABLE=class: spec-table, width: 310] [TR] [TD=class: spectd]Processor Name: Intel Pentium M 730[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Processor Speed: 1.6 GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Operating System: MS Windows XP Home[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]RAM: 512 MB[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Weight: 7 lb[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Screen Size: 15.4 inches[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: spec-table, width: 310] [TR] [TD=class: spectd]Screen Type: Widescreen[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Graphics Card: Intel GMA 900 GM[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Graphics Memory: 128[/TD] [/TR] [TR] [TD=class…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היי מה המצב מחפש מחשב בתקציב של עד 7.5K המחשב מיודע לעריכת וידיאו על תוכנת AVID MEDIA COMPOSER 1. לא מתאפשרת חריגה בכסף 2. המחשב מיועד לעריכה גרפית ברזולציה של 4K 3.לא צריך ציוד הקפי. 4. המחשב לא מיועד לOC. 5.לא צריך תוכנות נוספות חוץ מ וינדוס 10. 6. חשוב לי חיבורים מהירים כגוון USB TYPE C

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  15. Started by eldadAF,

בבקשה זה נושא שאני ממש חלש בו אני מחפס מסך מחשב לגיימינג נטו בתקציב עד 1600 שח

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  16. ככה יש לי 1000 שקל בקופה ואת המחשב הבא: P4 1800A 256 מגה זיכרון 2100@2700 של סאמסונג GF4 MX 440 270@305 400@460 DFI NS30 SC מה אתם חושבים שכדאי לעשות בכסף??? אני חשבתי על לקנות רכיבים לאוברקלוק (קירור לזכרונות, גוף קירור למעבד, עוד מאווררים, קצת מודינג והנה נהיה מחשב 2.6! אבל הלוח דיי דפוק! אני לא יכול לשדרג זיכרון! כי יש רק 2 סלוטים ושניהם תפוסים :-\)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני רואה שלשניהם אותו מעבד, מסך 13.3 אינץ'... זיכרון ודיסק קשיח לא זהים אבל זה לא נקרא הבדל משמעותי- יש איזה עניין של סוללה טובה יותר? או מסך בהיר יותר? או רמקולים טובים יותר? נגיד לDell Vostro 1310 חמש שנות אחריות ו4 יציאות USB, אבל הוא יותר זול מהשני, אז זה בטוח בא על חשבון משהו...

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by arielman22,

מה אתם אומרים, מה יותר כדאי? (צורכי מולטימדיה - גרפיקה ועריכת וידיאו) דל: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520+120GB.htm (עם הרחבה ל 2 ג'יגה) אייסר: http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1646&CategoryID=343&Page=1 (עם הרחבה ל 3 שנים אחריות) שני המחשבים מגיעים בערך ל6600k

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לפני כמעט 3 שנים עשיתי את טעות חיי, קניתי מחשב בלי להתייעץ ב HWzone פשוט נכנסתי לחנות ונתנתי למוכר להרכיב ''מה שהוא רוצה'' קניתי פנטיום D (2 ליבות מודבקות פיזית) בקיצור הנה המפרט intel pentium dual core 3.4GHZ asus p5ld2 se 1gb DDr2 533MHZ hdd 250GB g-force 7300LE מארז גנרי וספק גנרי. חשבתי על למכור אותו ולקנות חדש אבל אף אחד לא רוצה לקנות :SSSS אז אמרתי נשדרג כמה חלקים ואלי יהיה בסדר חשבתי על לקנות מעבד אחר אבל תהיה לי בעייה עם הכרטיס מסך הוא pciE 1 בקיצור מה את אומרים? לוח+מעבד+כ.מסך או מעבד+כ.מסך ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Sheik Yerbouti,

למחוק

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  21. מעבד Intel Core 2 Duo E6420 Box ¤987 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6420 לוח אם ASUS P5LD2 SE/C ¤427 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31050 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤265 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 ¤457 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT SILENT 512MB PCIe ¤486 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37376 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤172 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק COOLER MASTER Elite 330 350W ¤297 http://skypc.co.il/product.asp?pid=RC-330-KKN1-GP כרטיס קול Creative Audigy 2 ZS 7.1 ¤366 http://sky…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן, אני מחפש לפטופ שיחליף את המחשב הנייח שלי ובנוסף ישמש אותי ללימודים שאני מתחיל השנה. הרעיון הוא לקנות לפטופ מספיק חזק ואמין שיחזיק לי לכל תקופת הלימודים גם בשימוש הביתי, אבל שיהיה יחסית קטן וקומפטי. אחריות - אחריות מלאה של שלוש שנים (כולל תשלום על הרחבה במקרה הצורך), קריטי. עיצוב נאה ומכובד, רצוי. מסך - העדיפות הברורה היא ל13 אינץ', למרות שאם ימצא דגם אטרקטיבי במחיר טוב, גם אינץ' למעלה ולמטה הם אופציה. מעדיף מסך מט. משקל - עד שני קילו, חשוב לי שהוא יהיה קל יחסית. בלי פשרות בנושא הזה. חיי סוללה - חשובים מאוד, כמה שיותר - יותר טוב, מוכן לשלם על זה הרבה יחסית. מקלדת - נוחה ואיכותית, למרות הסובייקטיביות. מעדיף אפשרות למקלדת מוארת. מערכת הפעלה - שתהיה אפשרות לקנות אותו עם…

• 80 תגובות
    • 7.9k צפיות
  23. Started by jonathanh,

שלום רב, אני מחפש מחשב לסטודנטית שחוזרת ללמוד. התקציב הוא כ 3.5K, אבל אין בעיה לחרוג ממנו אם יש משהו טוב יותר. אשמח גם לדעת היכן אפשר ללכת לראות מחשבים ניידים באזור השרון/מרכז- לא בהכרח לקנות, אך ללכת ולהתרשם. כמו כן, המחשבה היא לקבל מחשב טוב, שאפשר לעבוד עליו בקלות בבית (אם אפשר לדוגמה שהמקלדת תהיה גדולה) ויריץ תוכנות רגילות ואפשר יהיה לצפות בו בסרטים. תודה יונתן דרישות המחשב: מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט- לא קטן מדי * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? * גודל מינימלי …

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  24. Started by Yehudaa,

ThinkPad T61 with Integrated Graphics - 1 Year Depot Warranty 10/4/2007** $1,032.09 $1,032.09 Intel® Core 2 Duo T7300 (2.0GHz 800MHz 4MBL2) Genuine Windows Vista Business 14.1 WXGA TFT, w/ Camera Intel GMA X3100 GM965 2 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz SODIMM Memory (2 DIMM) UltraNav (TrackPoint and TouchPad) 60GB Hard Disk Drive, 7200rpm CD-RW/DVD-ROM Combo 24X/24X/24X/8X Max, Ultrabay Slim Intel Wireless Wi-Fi Link 4965AGN (supporting Centrino Pro) 6 cell Li-Ion Battery 2 year depot 9x5 Next Business Day 1000 דולר למחשב שעולה בארץ 8-9 אלף ש"ח יש אחריות בנלאומית ככה שאין מקום לדאגה . ;D אחי גר בבוסטון , אז אני צריך לחכות עד שיגיע אליו לבוסטון ואז הוא ישלח לי לארץ ....בטח…

• 31 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. שלום לכולם, אנא המלצותיכם לנייד, חשוב לי שיהיו המאפיינים הבאים במחשב זה: 1. מעבד מסדרת CORE 2 DUO 2.מסך LED גודל 15 (ומעלה אם אפשרי במסגרת התקציב...) 3. זיכרון 4GB 4. יציאת HDMI שיהיה לו אמינות ונותן אחריות מאחורה לא איזה משהו מפוקפק..... רב תודות לכם

• 5 תגובות
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים