עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי יש לי מחשב E6400 חדש ויש לו קורא של טביעת אצבע. אין לי מושג איך משתמשים בו - צריך תוכנה כלשהי? או שיש ל VISTA תוכנה משלו?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by ziko,

שלום לכולם , אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש את בתי ללימודים ,וכן קצת מולטימדיה לחיבור לטלויזיה לצפייה בסרטים פופ קורן טיים וקודי אני מעוניין במחשב חזק שיחזיק לי לאורך זמן לכן אני מחפש נייד מבוסס Skylake core I5 עם לפחות DDR4\5 4G RAM * תקציב: 3,500 ש"ח. * מטרות המחשב: גלישה באינטרנט , Office , סרטים, משחקים קלים. * גודל המסך: 15.6'-14' (IPS) * רזולוציית המסך: FULL HD 1080x1920 * משקל רצוי: 2 קילו ומטהׁ(אם זה ישפיע על התקציב אז המשקל לא יהווה בעייה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 6 שעות בשימוש רגיל* במינימום. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD או 128 SSD למערכת הפעלה + כונן קשיח לשאר הDATA * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון ל…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by HeX0R,

חבר שלי רוצה מחשב לבית. שיוכל לראות סרטים על הפלזמה, לצרוב דברים, לגלוש באינטרנט וגם לשחק במשחקים פשוטים. וכל זאת בתקציב של 3, כולל מדפסת. אז לקחתי את הפרט שיש פה בפורטל ושיניתי אותו מעט. מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 420 לוח אם SocketAM2 - NVIDIA nForce® 570 Ultra- ASUS M2N-E - Heat pipes - 3Y Warranty 520 זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 460 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - 3Y Warranty 360 צורב DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 YEAR WARRANTY 180 כרטיס מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8500GT 512M…

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. אהלן חבר'ה... אז לקראת לימודי הרפואה שמתחילים באוקטובר בבאר שבע....הוחלט לקנות לי ליומהולדת מחר מחשב נייד. הייתי עכשיו חצי שנה בחו"ל...וידיעותיי בחומרה ירדה פלאים. ואני מרגיש שאני מתחיל מאפס. לכן צריך את עזרתכם. מה חשוב לי ? 1. משקל - מתחת ל 2 ק"ג חובה. אני לא רוצה עוד פריצת דיסק מהסתובבות בקמפוס והבייתה עם בלוק. (בדקתי 2 ומעלה זה כבד לי). 2. צג נורמלי - יש לפעמים מחשבים ניידים שאני מסתכל עליהם איזה חצי שעה ואז כואב לי הראש.... 3. ללא בעיות כמו התחממות או משהו כזה. 4. אורך פעולה של לפחות 5-6 שעות.... מדובר בימי לימודים AFTER ALL.... מעבר לזה, אין צורך במחשב עם משהו מטורף....המחשב השולחני שלי ATHLON XP 1600 עם 256 DDR....עם GF2 MX 400 שמספיק לי ביותר לשימושים שלי.…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  5. שלום, אני מחפש מחשב נייד לקנייה באילת עם הדברים הבאים: מסך 15.6 אינצ' 500 SSD או 256SSD פלוס טרה. (גמיש אבל זה הגדלים המינימאליים) עדיפות לASUS. שימוש: שימוש ביתי לא למשחקים. חשוב מסך טוב וכרטיס רשת טוב. (שאיכות המסך תהיה טובה לסרטים. יראו הרבה סרטים אז גם שאיכות השמע תהיה טובה מבלי חיבור רמקולים חיצוניים) i5 מינימום. כולל וינדוס. כרטיס מסך פנימי. לא כבד. משקל פה גם חשוב בטריה גם חשוב. (זמן ללא טעינה) אין לי פה מחיר מקסימאלי. אבל הוא לא נועד לתוכנות כבדות ומשחקים אלא שימושים ביתיים נטו. אז מניח מקסימום סביבות 4. אשמח להמלצות.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by ben_shi,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש אבל לא מערכת כולל הכל ,רק הרכיבים הבאים: מעבד(הוא מלבט בין AMD לאינטל) כרטיס מסך(מבוסס רדאון) לוח אם כרטיס רשת( מומלץ 10/100/1000) זיכרון(512 ddr) HD DVD מארז תודה מראש לעוזרים ;D

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Shasoosh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב? פיתוח ומשחקים BF4 CRYSIS וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב , כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא דברים הכרחים במפרט: 1. 2 טרה לפחות (רצוי 3 עם עדיפות לWD) 2. 16 ג'יגה זכרון 3. כרטיס מסך של NVIDIA בלבד 4. SSD במחיר סמלי יכול להיות ממש נחמד עד כה אני דיי סגור על המעבד והלוח אם. אני מודע לכך שהלוח לא מא…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by integral,

זה נלקח מפה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3039505,00.html האם המעבד שלכם מזוייף? כהרגלן, הצרות מגיעות בצרורות. לקראת סוף דצמבר תפסה משטרת טיוואן משלוח של 60 אלף מעבדי AMD מזוייפים/פגומים, שנארזו מחדש במטרה להימכר בשווקי המזרח-הרחוק ואירופה. שמועות טוענות שזהו קצה הקרחון, ומאות אלפי מעבדים נוספים כבר יצאו לדרכם. כדי להגן על המשווקים והלקוחות, הכריזה AMD על תוכנית חדשה לסימון מעבדיה במדבקות הולוגרמיות קשות לזיוף (דוגמאות תמצאו באתר AMD ובאתר The Register ). אמצעי שמצטרף לשורת אמצעי הגנה קיימים . בישראל, מספקת היבואנית הרשמית טק-דטה את מעבדי AMD ומחשבים המבוססים עליהם, עם תעודות אחריות המבטיחות אותנטיות. הבעיה העיקרית היא לא עם מעבדים לגיטימיים שמגיעים בערוצ…

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. אני צריך מחשב חזק לחישובים מדעיים בעבודה תקציב 10000 ש"ח מעבד i7-2600 (למרות התקלה הידועה בצ'יפסט) מסך לפחות 24 אינץ עם פאנל שאינו TN- גרפיקה - אין אפליקציות גרפיות. הדרישה היחידה היא תמיכה בשני מסכים. המחשב יקנה בזיגזג 2000 כולל הרכבה עדכון: מפרט אפשרי: G.Skill Ripjaws-X 2x2GB (4GB) DDR3 1333MHz CL7 - F3-10666CL7D-4GBXH 1 320 ש"ח Intel Core i7 2600 3.4GHz 8MB LGA1155 - TRAY - קירור מצויין למעבד: לא תודה 1 1,440 ש"ח Dell 24" UltraSharp U2410 Monitor IPS 1 2,360 ש"ח ANTEC SOLO Quiet Mini Tower Case - B.STOCK 1 349 ש"ח GIGABYTE GA-H67MA-UD2H (H67) - mATX - 951002 1 638 ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת (למחשב חדש בלבד) 1 170 ש"ח HEC RAPTOR ספק כח 400W כ…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by nir15,

שלום לכולם! בהמשך לנושא שפתחתי פה: http://hwzone.co.il/community/threads/538327-%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%A9-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%913-5k-%D7%9C%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92#.UrSjytJdXng idanmal בנה לי את המפרט הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/jvusa1wy/1 לגבי המפרט אני ממש מרוצה אבל אני לא סגור על המארז ואני מחפש משהו שאני יותר יאהב. לכן אני צריך שתעזרו לי לבחור מארז שיתאים לשאר המפרט ושיתאים למה שאני מחפש. הדבר העיקרי במארז הזה הוא שהוא לא יהיה יותר ארוך מ47 ס"מ (מקסימום 48) וכמובן יתאים לשאר המפרט. תודה רבה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. שלום לחברי הפורום אני מעוניין לרכוש את ה X201 במפרט מקיף ביותר כולל מודם סלולארי עם GPS, כונן SSD , מעבד I5 או I7, כרטיס רשת עם האופצייה של ה WIMAX וכן עוד אי אלו תכונות אשר אינן משווקות בדגמים הבסיסיים. בכל מקום ברשת בו ניסיתי למצוא דגם אשר יקיף את רוב המפרט הדרוש, הרי שהייתי מגיע למבוי סתום בין אם בשל דגם שלא עומד בדרישות או לחילופין במקומות שניתן לבצע שידרוג ואיפיון נוסף הרי שחלק מהתכונות אינן זמינות. גם אחרי שחרשתי את EBAY לא מצאתי מענה. להפתעתי, גם בהנחה שאני מוכן לשלם את מחירי הארץ, הרי שליבואן הרשמי בארץ שעד עתה לא הבנתי מה שמו מלבד זאת שהוא ממוקם בפ"ת, אין אתר אינטרנט ומימלא אין אפשרות לרכוש דרכו ישירות.קיים מעין טופס יצירת קשר וחשבתי שאולי יפנו אותי למשווק רשמי ש…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. היי אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בשבועיים הקרובים וחשבתי על ה RYZEN 5950 אבל אז נחשפתי לעובדה שבסוף השנה ייצאו מעבדי הדור החדש של AMD. כמובן לדברים האלו אין סוף ותמיד יוצאים דברים חדשים, השאלה היא מכיוון שזו השקעה גדולה למחשב אם זה לא יהיה "פספוס". כמו שציינתי אני צריך מחשב לכן כנראה אני אאלץ לרכוש כעת אבל מנסה עדיין להבין אולי איכשהו כדאי לנסות להסתדר, או שזה סתם התעסקות בשטויות. תודה לעונים.

13. שלום מה מצב מי שראה תמפרט שלי אז הייתי צרך לבצע מספר שינוים אז הייתי רוצה שתגידו ע הוא טוב או לשנות משהו טוב נתחיל לוח: ecs PF4 Extremeecs chipset intel 915pe 800mhz ht dc מעבד: p4 3.0 775 1m זיכרון: ddr 512 400mhz samsung*2 דיסק קשיח: h.d 120 g.b 7200rpm sata כרטיס מסך: ati x600 p 265m צורב DVD של LITEON 12X ומארז http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4052 סה'כ 7900 רק שאלה כמה עולה הX600P לPCIE? ואיך המפרט?

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. היי, אני מחפשת לפטופ לשימוש עסקי. מטרות: המחשב מיועד בעיקר לשימוש עסקי (משרדי). לא צריך להריץ משחקים ולהתמודד עם גרפיקה מורכבת (עיבוד תמונה בפוטושופ ברמה בסיסית לכל היותר). המחשב ישמש כמחשב שני ולא יתחלף מחשב שולחני, אבל יסתובב הרבה. חשוב לי שיהיה חזק, מהיר, אמין ובנוי טוב. קניה: בארה"ב, אז המחירים בהתאם. אחריות בינלאומית: כן תקציב: עד כ-4,000 ש"ח נשמע לי הגיוני. רצוי פחות אלא מה משקל: קל! עד 2 ק"ג לכל היותר, עדיף פחות. משקל הוא השיקול הכי חשוב נוחות: מקלדת נוחה קריטית. מקלידה הרבה ומאוד מהר. דומה ככל האפשר בגדול, בתצורה ובתחושה למקלדת רגילה (לא של לפטופ) סוללה: 4-5 שעות ומעלה מסך: 12"-14" תוספות: לא דרוש אף סוג שהוא של כונן אופטי מ"ה: לא קריטי. רצוי שיגיע עם Windows 7 …

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by orinoked,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי בינה מלאכותית, משפיע בעיקר על כרטיס המסך. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). , הרצת חישובים (למשל TensorFlow) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב לא מיועד לגיימינג אבל יריץ בין היתר משחקים (SC2), -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גר…

16. Started by אב,

אני צריך בבקשה חוות דעת על המפרט הזה של acer.. האם החברה הזאת אמינה עם המחשבים שלה..? או להוסיף עוד כסף וללכת על חברה יותר מוכרת..? תודה! מחשב נייד "15.6 Acer Aspire 5740G i3-330M 500GB מעבד Intel® Core™ i3-330M Processor 2.13GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video ATI Radeon HD 5470 זכרון 4096MB DDR3 דיסק קשיח 500GB SATA 5400RPM למידע בנושא קיבולת ונפחים לחץ כאן מערכת הפעלה (Windows 7 Home Premium (64bit עברית או אנגלית תקשורת כרטיס רשת אלחוטי IEEE 802.11b/g כרטיס רשת LAN כונן אופטי צורב DVD Multi Burner יציאות USB 2.0 x 4, D-Sub, HDMI, Audio קורא כרטיסי זכרון, יציאת רשת ועכבר Touch אחריות שנה אחריות בינלאומית במעבדות Acer או כל מעבדה אחרת מטעם Acer. (אחריות ע…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. שלום לכולם, הייתי שמח לקבל המלצות למפרט למחשב סלוני, הצרכים מהמחשב: * הרצת סרטים, כולל 1080p. * חיבור לרסיבר (תמיכה לפחות ב-5.1 ערוצים). * אופציה לשמש כשרת קבצים בין המחשבים והמכשירים הניידים בבית (גיבוי/סנכרון באמצעות WIFI ו-BT). * צריכת חשמל נמוכה ביותר. * שקט! הכוונה היא להתקין גרסת לינוקס + boxee. תודה על העזרה,

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. אהלן, אשמח לחוות דעת ותיקונים. התקציב שלי די מוגבל ולא הייתי רוצה לעבור את ה 3500 שח. המחשב ישמש לתכנות (לא סרטים, לא משחקים). אני רוצה שיהיה מסוגל להריץ מספר סביבות וירטואליות לכן הזכרון והמעבד היקרים יחסית. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]רכיב[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]לוח אם[/TD] [TD=width: 45%]Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪427[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]זכרון[/TD] [TD=width: 45%]Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by Dvich,

שלום, מבקש לקבל הצעה למפרט גיימינג לחבר בסכום של עד 5K, אין צורך במסך ובציוד היקפי, כמו כן גם לא י?עשה OC קיצוני. ניתן יהיה לחרוג ב-500 ש"ח אם זה באמת יהיה כדאי ומשתלם. תודה מראש.

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by erantzur,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta5, the witcher 3, assassin's creed unity ,far cry 4 וכו.. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אפשרות ל- עכבר, מקלדת ורמקולים אבל זה לא חובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Shalti,

אהלן כולם, לאחר שראיתי פה בפורום הרבה המלצות על TMS, החלטתי להזמין אצלהם מחשב. עבדתי די הרבה זמן על הרכבת מפרט בתקציב מסויים לפי המחירים של TMS, והזמנתי אותו דרך האתר שלהם. לאחר יום עבודה, התקשר אלי נציג מהחנות, ואמר לי שאין להם חלק מהמוצרים שהזמנתי במלאי, וגם לא יהיו בזמן הקרוב. מאחר וזה היה בזמן העבודה והייתי עסוק, ביקשתי ממנו שיפרט לי את מה שהוא רצה להגיד במייל. בערב כשפתחתי את המייל, חיכה לי מייל מ-TMS, שטען שאין להם את המארז שהזמנתי ואת כרטיס המסך שהזמנתי. זה די הרגיז אותי מאחר ולא צויין בשום מקום באתר ובכל תהליך ההזמנה שהמוצרים האלו לא במלאי. קיוויתי שהם יהיו מספיק הגונים לסמן באתר או לפחות בעת ההזמנה, מוצרים שאינם במלאי ולא יהיו במלאי בקרוב. באותו מייל הנציג הציע ל…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by daviditzhaky,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים,עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680*1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו?farcry 2 crysis left4dead * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?vh 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?יש הכול 4. האם יש רכיב…

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by Pingi,

שלום, בקרוב אני עומד לקנות מחשב חדש. אני מחפש את השילוב השקט ביותר שניתן להשיג בין המארז למאוורר של המעבד. שמעתי ש-ANTEC SONATA הוא מארז ממש שקט וכנ"ל המאוררים של ZALMAN. מישהו יכול לאשר או להמליץ לי על מארז שקט (הסונטה נורא יקר) ועל מאוורר שקט. כרגע עוד לא החלטתי עם המערכת תהיה מבוססת על AMD או INTEL כך שאני מוכן לקבל המלצות על שניהן. הכי חשוב בשבילי זה השקט, המחשב יהיה בחדר שלי ואני מתכוון לישון כאשר הוא פועל. כלומר אני לא רוצה לשמוע אותו בכלל. תודה.

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. המחשב בשביל אח שלי, בעיקרון הוא מתכוון להשתמש במחשב למשחקי telnet (MUD, אבל אני חושב שיהיה לו יציאות מדי פעם עם NeverWinterNights ודומיו. בעיקרון אלו היסודות של המפרט: Athlon 2400 (גמיש - אבל אל תורידו לו את המהירות יותר מדי כדי שלא ירגיש נחות D:) nForce 2 Mobo (כלשהו) 512 DDR (אפשרי שני סטקים/סטיק אחד - לשיקול דעתכם [אם אין כסף אז אפשר להוריד ל-312...]) WD\Maxtor 7200 80 GB HDD (אם יש תקציב אז לשדרג ל-120) צורב כלשהו - ממש לא משנה המהירות - לא LG כנ"ל לגבי כונן DVD מארז כלשהו - לא ממש משנה איזה, שלא יראה גרוע, לא יקר. [בטווח מחירים הנ"ל - אתם חושבים שניתן להוסיף FanBus? - משהו זול, אבל עם עיצוב יפה.] O/C לא מתוכנן. בתודה, --אבינועם. נ.ב.אם יש משהו לא בסדר לדעתכם בהודעה …

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by PAH,

שלום, יש לי משפחה שמגיעה בתחילת דצמבר מארה"ב ואני רוצה להזמין דרכם מחשב נייד. התקציב שלי הוא סביב 1500$ (כמובן שאם יעלה פחות אז מעולה). * מטרות המחשב? :סרטי HD, הרצת תוכנות כמו מטלאב, שימושיים משרדיים ולעיתים משחקים. * גודל המסך? - 13-14. המחשב לרוב יהיה מחובר למסך גדול יותר או לטלויזיה * משקל רצוי? - כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - עדיף שתהיה יציאת HDMI *מעבד? - אני לא יודע אם יהיו הבדלים בביצועים בין i5 לi7 *זכרון? - 8 גיגה לפחות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 256 SSD (אני אקנה הארד-דיסק חיצוני נוסף) *USB? - לפחות 2 יציאות USB 3.0 * כונן אופטי?-לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? ייתכן * האם…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים