עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Paz660,

אהלן חבר'ה אני צריך מחשב להרצת סרטים וסדרות , בעיקרון קודי , טורנט , אינטרנט. צריך שהמחשב יהיה קטן ולא רועש . בעיקרון דיברתי עם חנות וזה המפרט שהיא הציעה לי. חוץ מהעניין שאני רוצה להחליף את ה-SDD לכונן קשיח 1TB אני מתלבט בנוגע למעבד. מה אתם חושבים ? Gigabyte BRIX 95BX3455-10 Intel Celeron J3455 2.30GHz 8GB RAM 240GB SSD Free Dos

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי כמה שווה את זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ל…

3. היי, אשמח לקבל עזרה במציאת מחשב נייד שתתאים לסטודנט למדעי המחשב ולגיימינג. בגיימינג הכוונה ברמה גבוהה אבל אין צורך להגזים. ברור לי שב3000 ש"ח אני לא יכול להריץ את כל המשחקים ברמה הכי גבוהה, אבל מספיק שזה יתאם את רמת הגרפיקה בXBOX ONE לדוגמה, אני מסודר. אם אני כבר קונה מחשב נייד חדש, אעדיף שיהיה עם כונן SSD ומעבד I7. חריגה: 500 ש"ח. מעדיף שלא יותר מזה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש בזול יותר לדרישות שלי, עדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט למדעי המחשב, משחקים. …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by daniking,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 (כלול כבר i7 - 7700k ב600 ש"ח - כלומר 4000 בסך הכל) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שח אם זה ממש משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר call of duty , leauge of legends וכנראה עוד ברגע שנקנה אותו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 (144HZ -לאילו הגדרות…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם, אחרי שכמעט נפלתי לקנייה של מחשב נייד של מאק ב14 אלף החלטתי לנסות מחשבים ניידים אחרים. התקציב המקסימלי הוא 8 אלף +- , אבל מוכנה להשקיע כדי שיהיה מספיק טוב ושיחזיק מעמד עם התוכנות הכבדות של עריכה גרפית , כרגע לא מתעסקת באופן מקצועי, רק בתחילת הדרך (חובבני כרגע). אתעסק בעיצוב של תמונות וביצירת סרטונים של טיולים. אני מתעסקת המון בצילום, אצטרך הרבה מאוד מקום אחסון ושהמחשב לא יתמוטט אחרי 20 אלף תמונות וסרטונים. מתכננת לקנות בחודשיים הקרובים. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד אפשר לחסוך ב) במידת הצורך . עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמ…

6. Started by erezmarseyano,

מחפש מחשב נייד! מה התקציב המקסימאלי? - 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - יצירת מוסיקה, - ומשני עריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Abelton,Cubase,Traktor,plugins,Premiere 7. אין צורך במערכת הפעלה 8. גר בתל אביב 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - שבוע הבא חשוב שהמחשב יהיה עמיד במצבי שטח, חום וכאלה.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Mercurie,

היי, גיליתי שקרובה משפחה מגיע מלונדון לארץ. הוא נמצא בלונדון (אני אצרף תמונה של מיקום). מצאתי ברשת את החנות הזו שהיא באיזור: https://www.epsilonpc.co.uk רציתי לשאול אם שווה לקנות משהו שם מבחינת מחיר ביחס לארץ, בהתחשב בהיעדר אחריות והכל.. זה המפרט: http://www.plonter.co.il/priceoffer_...ceOffer=128063 מסך: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=891745 וזה המיקום שלו:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי, אחרי שאני מסתובב בפורום, ברדיט ביוטיוב ובערך בכל מקום ברשת במשך כשבוע, אלה המסקנות שהגעתי אליהם, אבל עדיין יש לי חוסרים בידע לגבי דברים מסוימים ואשמח לקבל ממך ייעוץ וחוו"ד נוספת. הרצון הוא בגדול לראות שאין שגיאות קשות ברמת הרכיבים ואם ניתן להוזיל את המערכת. הסיבה שאני לוקח את הכרטיס מסך של ג'יגהבייט זה כי הוא מגיע עם אוברקלוק ופשוט קיבל ביקורות טובות, והוא קצת יותר חזק מהכרטיס של MSI באותו המחיר. כרגע אני לא רוצה להוסיף כונן SATA רגיל כי עוד שניה אני לא מצליח לשלם שכירות.. התחילו השעות הנוספות. לגבי SSD - קראתי שM2 יותר טוב מSATA וראיתי שאין הבדלי מחירים.. אז בחרתי. הלוח אם צריך להתאים לזה? אם כן הלוח שלקחתי מתאים? אם אפ…

9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LOL, CS:GO וכו', אבל פתוח להתנסות במשחקים חדשים ואף כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by iliagildin,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש מהסיבה שניתקעתי ב idea pad 50-70 וכמו לכל המיסכנים כמוני נקלעתי לצרות של ריצודי מסך ומסך נכבה עכשיו עהרתי לעבוד כאלגוריתמאי והמצב של המחשב פשוט מוציא את כל העצבים ממך בעבודה אני משתמש בלינוקס אבל צריך וינדוס לחיים (סרטים מוצגים יותר טוב בגלל direct x ומשחקים רצים חלק ובכלל יותר נוח) לכן צריך ssd 1TB חוץ מזה צריך גם זיכרון 16GB ושיהיה בגודל 15.6 אינצ ורזולוציה FHD כי 4k קטן לי מידי ושיהיה קל לא יותר מ 2 קילו היחיד שמצאתי: https://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..4543..211..442..432.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=43787&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&inte…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by amirtim,

מחפש מחשב קל שיש לו ssd אם יש דבר כזה שילוב עם הארדיסק יחסית גדול זה מצויין מסך שיהיה anti glare. ו14 " אשמח ללינק לקניה ישירה. תודה לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  12. Started by mitlabet,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב בארה״ב, ומתלבט בין שני דגמים: https://www.amazon.com/UX430UA-DH74-Ultra-Slim-wideview-Processor-keyboard/dp/B0768M9KVY ו-https://www.amazon.com/Dell-InfinityEdge-Notebook-Computer-i7-7560U/dp/B06Y3879V6 למישהו יש המלצות/דיס לאחד משניהם? כרגע זה נראה שהדל הוא touch (פחות חשוב לי), סוללה שמחזיקה יותר זמן לפי בנצ׳מאקים, ומסך מעט יותר קטן. עוד משהו שאני מפספס? השימוש העיקרי יהיה גלישה וכו׳, אבלך מדי פעם אולי גם פיתוח (כולל דברים ״כבדים״ שדורשים מעבד חזק). אין צורך בגרפיקה/משחקים. (המלצות לדגמים אחרים באותו טווח מחיר יתקבלו בברכה). תודה מראש לעונים!

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by mitlabet,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1200$ (קונה בארה״ב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה, אבל מדי פעם פיתוח כבד. בלי גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבת פיתוח (פייתון, visual studio וכו׳) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ממש לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by Chtech,

מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 1599 קירור למעבדים: Noctua NH-U14S CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 277 לוחות אם: MSI Z370 GAMING PLUS כמות: 1 - מחיר: ₪ 593 זכרונות: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX CMK16GX4M2Z3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 819 מארזים: Antec GX500 Window Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 197 ספקי כוח: Corsair PSU 650W TX650M 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 412 דיסקים SSD: Corsair SSD 480G Force Series LS MLC 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪ 776 דיסקים קשיחים:…

15. אשמח לקבל מפרטים למחשב נייח - השימוש גלישה, אופיס, שמירת תמונות ועריכה מינימלית עבור זוג מבוגר שכן יודע להשתמש במחשב. הגדרנו דרישות סף אבל לא הגדרנו מי היצרן - הדרישות הן - מעבד I5 דיסק SSD 240GB דיסק קשיח רגיל (לא הגדרתי מעבר) בנפח של 1TB (לטובת שמירת קבצים - בעיקר תמונות) זכרון - 8GB DVD/צורב פאנל חיבור USB קדמי בנוסף לאחורי (אולי גם אופציה לקורא כרטיס צילום) מע' הפעלה חלונות 10 אופיס (אאוטלוק, וורד, אקסל, פאוורפויינט) אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. מקום המגורים שלהם הוא נתניה והם זקוקים לתמיכה בהעתקת החומר למחשב החדש. אשמח להצעות והמון תודה, ורד

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. שלום לכולם. אסביר את צרכי על פי השאלון המסודר. 1. התקציב הוא 4000 ש"ח. 1א. יהיה נחמד לחסוך. 1ב. ניתן לחרוג ב 500 ש"ח. 2. עיקר שימוש המחשב יהיה לתוכנת SolidWorks וריבוי תוכנות קטנות שמתאימות ל 3D Printer במקביל. 2ב. גודל המסך בסבויבות 15"-17". 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך ב: רמקולים טובים ומצלמה. 5. שיהיה שקט (1-8) בין 5-7. 6. לא סגור על מה זה האוברקלוק. 7. ללא מערכת הפעלה. 8. העדפה למחיר הוגן ושרות מצויין. מגורים איזור חדרה. 9. קניית המחשב מתוכננת בחודש הקרוב. 10. יש צורך בחיבורים כמו: Audio, USB 3. לפחות 3 חיבורים של USB. 11. בגדול אני מעוניין שהמחשב יחזיק מעמד זמן רב ולכן…

• 12 תגובות
    • 7.5k צפיות
  17. כך אני סטודנט למדמח. כרגע יש לי מחשב 4 גיגה ראם כונן קשיח מהסוג הישן של הדיסק כלומר לא ssd ומעבד i3. עד עכשיו פחות או יותר שירת אותי נאמנה עד שהתחלתי את התואר. מאז הוא כל הזמן נתקע ומקשה עלי ללמוד ולתכנת. החלטתי שדי והגיעה הזמן לקנות מחשב. אז אני מחפש מחשב מהיר שלא יתקע שלא יקריס לי תוכנות ושיהיה איתי לאורך שנים. מחפש מחשב בסביבות ה3000 שח פלוס מינוס 500 שח כולל מערכת הפעלה ושיתן את הכי הרבה תמורה ביחס לכסף. הבנתי שנחוץ לפחות 8 ראם ssd וi5 ומעלה. מעדיף מסך של 13 14 אבל יכול ליתפשר גם על 15.6. רק שאין לי כל כך מושג ברכיבים במיוחד במעבדים זה לא ברור מה אומר העניין של הדור שלהם מספר הליבות הרצים מספר הדגם וכו.. http://www.bs…

18. Started by Chtech,

אני מעביר את כונני הזיכרון והכרטיס מסך. מהמחשב הקודם תקציב: 4k לנסות לחסוך שימושים: vr ציוד היקפי: אין צורך לכלול במפרט: i7 8700k חשיבות מידת השקט 1-8: 6 אוברקלוק: כן לכלול מערכת הפעלה: לא מגורים : רמת גן עדיפות מיקום רכישה: כול הארץ תאריך רכישה: במהלך השבוע שדרוג עתידי: חשוב חשבתי על המפרט הזה Intel Core i7 8700K 3.7Ghz 12MB Cache s1151v2 - Tray Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler Gigabyte Z370 HD3 LGA1151v2, Intel Z370, DDR4, 3xPCI-E, DVI, HDMI orsair Vengeance LPX 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Antec 700W Active PFC VP700P PSU …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by LIVNA,

אני סטודנטית לגרפיקה ואני צריכה ליקנות מחשב נייד שמעתי שיש מחשב נייד חדש של אסוס VIVO BOOK S15 האם הוא מומלץ לגרפיקה ?

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  20. Started by Eliahu Boger,

הי, אני רוצה לקנות מחשב נייד ואחי המליץ לי לכתוב כאן בפורום אז יצרתי דיון חדש, אבל כתבתי אותו באופן מעט לא ממוקד אז אחרי התייעצות, אני כותב אותו מחדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וובינרים, תיעוד פגישות, כתיבה בגוגל דוקס, מפגשים אונליין א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). gotowebinar, zoom cloud meeting ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא יש…

• 18 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. שלום לכולם, לאחר צפייה פסיבית ארוכה, החלטתי להירשם ולהתיייעץ. אני צריך לקנות מחשב נייד לאשתי שהיא במקצוע טיפולי רפואי לשימוש משרדי ותיעוד פגישות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 1500 ש"ח תהיה ההוצאה האופטימלית. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח חריגה, ממש אם אין ברירה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, דפדפן, הקלדה מסיבית של מסמכים. נשיאה בתיק צד כל היום. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). WORD,EXCEL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

22. Started by Atalia Mekler,

את שלושתם אני עתידה לקנות באמאזון, כך שהמחיר בארץ פחות רלוונטי. שימושים עיקריים- לימוד מוזיקה (אבלטון) ובהמשך מקווה גם עיצוב גרפי המחשב לשימוש בסיסי לפני הכל, ככה שאם אין לו חיבור יואסבי ושות' זה מוריד מערכו, למרות שלא פוסל על הסף. אלה הם הדגמים: https://www.amazon.com/Lenovo-Yoga-Pro-Convertible-Ultrabook/dp/B00OJHID04/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1516539010&sr=8-2&keywords=lenovo+yoga+3+pro+gold&refinements=p_n_condition-type%3A6461716011 https://www.amazon.com/Lenovo-Flagship-Touchscreen-Quad-Core-Thunderbolt/dp/B078HRN49F/ref=sr_1_3?s=pc&rps=1&ie=UTF8&qid=1516541009&sr=1-3&refinements=p_4%3ALenovo%2C…

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  23. שלום רציתי לברר על המלצות למחשב עבור פנסיונר לשימוש יום-יומי בסיסי(גלישה באינטרנט). הוא קיבל הצעה בחנות עבור: Lenovo ideaCentre 520 27 F0D00035IV AOI ללא מסך מגע 4,490₪ לדעתי לא צריך להוציא סכום כזה עבור אדם שלא מנצל את מלוא המשאבים של המערכת ויכול להסתפק בזול יותר. תודה

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  24. Started by Atalia Mekler,

את שלושתם אני עתידה לקנות באמאזון, כך שהמחיר בארץ פחות רלוונטי. שימושים עיקריים- לימוד מוזיקה (אבלטון) ובהמשך מקווה גם עיצוב גרפי המחשב לשימוש בסיסי לפני הכל, ככה שאם אין לו חיבור יואסבי ושות' זה מוריד מערכו, למרות שלא פוסל על הסף. אלה הם הדגמים: https://www.amazon.com/Lenovo-Yoga-Pro-Convertible-Ultrabook/dp/B00OJHID04/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1516539010&sr=8-2&keywords=lenovo+yoga+3+pro+gold&refinements=p_n_condition-type%3A6461716011 https://www.amazon.com/Lenovo-Flagship-Touchscreen-Quad-Core-Thunderbolt/dp/B078HRN49F/ref=sr_1_3?s=pc&rps=1&ie=UTF8&qid=1516541009&sr=1-3&refinements=p_4%3ALenovo%2C…

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  25. 1 עם המחשב יעסוד חלק עם אוטוקד ? 2 המלצות כלליות על המחשב ? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים