ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות מחשב לטובת אודיו ( הקלטה ועריכה) בלבד. הייתי שמח לקבל המלצות למפרטי מחשב. אני יודע מה אני רוצה אבל לא יודע באילו רכיבים להשתמש dul Core amd 4400 2 giga זיכון Ram ? לוח אם ? ציפסט? HD 250 Giga תודה Bush
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני שאני בוחר מחשב נייד למשרד יש לי 2 שאלות: 1. האם חיבור sub c מהווה תחליף מלא ל-hdmi? הנייד מחובר כיום למסך גדול באמצעות hdmi ומעביר וידאו וגם אודיו. האם החיבור הנ"ל עושה זאת גם? (דוגמת מחשבי ה-yoga). 2. מתאם כרטיס רשת: בהנחה שלנייד החדש אין כרטיס רשת מובנה, האם ניתן לחבר מתאם דרך ה-usb או ה-usb c ? הנייד מחובר כיום לרשת קווית במשרד כדי לאפשר עבודה רציפה ומהירה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הנל: http://www.amazon.com/Gigabyte-GA-Z87X-UD5H-Z87-Motherboard-Bundle/dp/B00D5XG8H8/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A2NG4HB43UEDVL לא הבנתי האם זה כולל זיכרון ומארז או רק מעבד.
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 4 סוגים של לוחות אם ומעבד אחד כל השאר יש לי כבר אני לא משתמש במחשב למשחקים (בגלל זה יש לי כרטיס מסך נמוך יחסית) אני משתמש בו להדמית מחשבים וירטואלים המטרה שלי בסוף היא לדמות שרת או שניים על אותו מחשב ("חווה") תקציב 4000 חריגה 300 אם אפשר יותר זול יותר טוב (: מה שיש לי כרגע הוא abit aw8-max intel D 3ghz 3 gigabit 800mhz zalman cooling cpu 2700 led zalman 600w power supply asus 8600gt magic cooler master 932haf full tower מה שעובר איתי למחשב החדש zalman cooling cpu 2700 led zalman 600w power supply asus 8600gt magic cooler master 932haf full tower חשוב לי שיהיה לו את הדברים הבאים OC חובה! כ.קול עם יציאה אופטית חובה ! X2 כ.רשת 10\100\1000 בקר 0\5\10\…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב ללימודים, באזור ה3000-3700 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? באזור ה1.8 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD חובה * כונן אופטי? לא נחוץ * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נחוץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא נחוץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
5000 ש"ח תקציב. ישמש לתוכנות שבכותרת. כדאי לשנות משהו ? ASUS P5LD2-VM לוח אם 030407 Intel Pentium D 2.8 Ghz Dual Core 2M Cache LGA775 מעבד 050108 Elixir 1GB DDR II 2x512MB זכרונות מארז Gamer 400 Watt מארז+ספק 150105 WD 200GB SATA II דיסק קשיח 070111 GigaByte PCX PCX6600 NX66256DP כרטיס מסך 4,351 ¤ סכום כולל מע"מ
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי חברים. כמה שווה 460 GTX? בגרסת אוברקלוק של גיגהביט. וכמה הכי נמוך עוד כדאי לי למכור אותו? איפה כדאי למכור אותו? פעם ראשונה שאני מוכר משהו יד 2. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, תקציב 2500 ש"ח +-, FULL HD, מסך מינימום 15 אינץ', שימושים: סרטים וגלישה בגדול (לא גיימר), אני יודע שאני רוצה HDD של SSD זה בטוח (עד כמה 1TB SSD ייקר את המחיר?), כל השאר אני לא סגור, אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מה קורה חברים? אבא שלי מעוניין לקנות מחשב נייד לשימושים יום יומיים כאלה עד סכום של 3000 שקל. עכשיו אני מעוניין בכל זאת שהמחשב יריץ משחקים בצורה סבירה ולכן ההתלבטות האם לקנות את ה dell בעל מעבד i 3 עם כרטיס מסך 5650 hd או dell עם I5 וכרטיס מסך מובנה של אינטל 3000hd או משהו בסגנון. ממה שאני יודע הדגש על הכרטיס מסך הוא יותר קריטי בשביל משחקים אז נראה לי שהשילוב של !3 עם 5650hd יתן יותר נכון? שני הדגמים המדוברים הם 5010 ו 5110 של dell ומחירם 3000 שח, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל שני מפרטים למחשבים עבור עבודה עם אינטרנט, אופיס, תכנות, עבודות קלות של תמונות ואולי קצת משחקים. מחשב אחד צאיך להיות עם מסך ומדפסת (עד 4000 ש"ח) והשני לא (עד 3500 ש"ח). אם יש צורך להגדיל את התקציב בכמה מאות אולי אפשרי. תודה וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד איכותי בעיקר לצרכים הרגילים של גלישה באינרטנט, אופיס, שמיעת מוסיקה, פוטושופ אבל גם לצורך עבודה ולימודים (טלסמינרים שאני לומד בצפייה בזמן אמת דרך האינטרנט), וצפייה בסרטים. אני חושב שאני צריך מסך של 15.6 אינטש... הוא צריך להיות מתאים לנסיעות לחו"ל לא מבין גדול במחשבים אז אולי יש דברים שלא ציינתי... והתקציב עד 4500 עם עדיפות לפחות... אשמח להמלצה לדגמים ספציפיים וגם המלצות כלליות לקניה יתקבלו בתודה גדולה!
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי אני בונה מדיה סנטר לסלון אין לי צורך ביותר מהכרטיס קול מובנה ויציאת HDMI אז בתחום הזה אני לא צריך כרטיסים מיוחדים העיצוב של המארז צריך להיות יפה הבעיה שלפי דעתי לוח האם לא מתאים למארז מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12458 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB SATA III WD20EARX http:…
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש , אולם נראה שלבנתיים אין ממש דרך להשיג את הכרטיסים החדשים במחיר וזמן נורמאלי. ראיתי פה תגובות שיש קבוצות שעוזרות לחפש בדיסקורד ודומיו כרטיסים כאשר המלאי מתחדש (לדוגמה בnewegg), ותהיתי אם מישהו יכול להכווין אותי לקבוצה כזאת. תודה
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למחשב נייד בתקציב של עד 2500 שקל. אשר יקנה בארה"ב ויועבר לארץ. המחשב הינו לשימוש של אופיס, אינטרנט וצפיה בסרטים (בפורמט HD) דרכו במסך HD 32''. דרישות הבסיס: זיכרון של 2GB ומעלה. מעבד כפול ליבה של אינטל. הרדיסק באזור ה 300GB. מסך בגודל של 15.4'' או 15.6''. והדילמה שלי היא בנושא כרטיס המסך, בגלל שאני רוצה להתחבר עם המחשב לטלוויזיה, אני צריך חיבור של HDMI או DVI. הבנתי שלכבל HDMI יש מגבלה של אורך (מעבר למרחק מסוים לא האיכות נופלת), ולכן חשבתי אולי חיבור של DVI. האם אני צריך כן כרטיס מסך חזק. או שהכרטיסים "סטנדרטים" שבאים עם המחשב מספיקים לי כול עוד יש את החיבור שאני צריך. או שאני צריך כרטיסים חזקים. ומכיוון שהמחשב נקנה בארה"ב האם משהוא מכיר חנויות, מקו…
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב נייד שיכול להריץ תוכנות(לא תוכנות כבדות כמו של גרפיקה אלא סתם תוכנות ) התקציב הוא 4K ושזה יהיה עם וינדוס XP PRO חוקי המטרה היא לא משחקים אלא תוכנה תודה
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב שירוץ הכי מהר שהתקציב מאפשר בסביבת אינטרנט ועבודה חופשית על המחשב, לא למטרת משחקים, רק גלישה ודברים בסיסיים. חשוב לציין, המפרט לא כולל מסך וציוד הקפי, מארז כן צריך. לבנות את המפרט ב www.com4u.co.il וחשוב שהמחיר יהיה הכי זול שאפשר, 4000 זה הכי גבוה אבל אם אפשר בפחות ואני אקבל אותם ביצועים (או קצת פחות טובים אבל לא מורגש בעבודה רגילה על המחשב) אז אני מעדיף שיעלה פחות. המחשב לא בשבילי, הוא בשביל דודה שלי ולא נראה לי שהיא תרגיש בהבדל במהירות בWINDOWS בין amd 4000 ל4600 למשל.. הדבר העיקרי הם שיהיה 2GB זכרון, היא לא משחקת במחשב אז לא נראה לי שצריך כרטיס מסך רציני אבל כדאי שהמחשב יריץ סרטים כמו שצריך. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב משחקי במיוחד לצורך הפעלת סימולטור טיסה של מייקרוסופט מדגם FSX וזאת מפני שאני מתעניין בתחום . כרגע יש לי מחשב נייד שמצליח להריץ את הגרסה הקודמת fs9 של הסימולטור אבל כדי להריץ את FSX אני צריך מחשב חזק יותר. בלי לחשוב הרבה נראה היה שעדיף לקנות מחשב מבוסס על core i7 אבל הוא עדיין יקר. לעומת זאת ראיתי כבר תפריטים כמו ב zed של core i5 במחיר של בערך 2500 שח. לכן המחשבה שלי הייתה ללכת על תפריט כזה לחזק את הכרטיס מסך שלו עם החדשים של AMD שמסוגלים להריץ DX11. השאלה היא האם הגישה הזו נכונה?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
רוב ההמלצות פה הם על I5 ולא על I7 ההאם 5 עדיף על 7 במשהו ??
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מחשב נייד נכבה לבד, בעבר המחשב היה נכבה אחרי כמה עשרות דקות והיום כבר אחרי דקה או שתיים המחשב נכבה. אני מאמין שהתקלה היא בלוח אם, מישהו מכיר איזה חלק בלוח יכול לגורם לתופעה?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
חשובה הניידות שלו ומעבר לזה רק להוציא את הכי טוב למחיר. הכרטיס מסך יכול להיות on board אבל שיהיה מהחזקים יותר ולא משהו חלש מידי. יחליף toshiba z900, שהבעלים הייתה מרוצה ממנו וצריכה שדרוג. עוד פרט חשוב זה שהוא יהיה חזק, לא משהו שישבר בנפילות (כמו הXPSים הישנים) מומלץ ואפילו עדיף לקנות מארהב (להביא לארץ תשאירו לנו) תודה לממליצים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, למחשב סלוני חדש – מדיה סנטר משודרג וחזק בתקציב של ~7000 -+, למטרות Blu-ray ומשחקים 3D חשבתי לקנות את הדברים הבאים: 1.MotherBoard: Asus P8Z77-V– בגלל התמיכה בivy bridge, יש לו חריץ PCI שאני צריך והוא יחסית לא במחיר גבוהה מחיר: 860 2.CPU: Intel Ivy Bridge 3770K – השקעה לתווך רחוק מחיר: 1,600 3.מאוורר + גוף קירור למעבד – עדיין לא ידוע איזה צריך רק משהו טוב איכותי שקט ולא גבוה בגלל סוג המארז מחיר: 300 + - 4.Case: Silverstone LC10 / Antec Fusion Remote Max - כאן אשמח להמלצה על משהו אחר שיכול להכיל לוח ATX וכרטיס מסך של ~11 אינץ. מחיר: 1000 / 700 5.Power Supply: Seasonic X-760 Gold – צריך ספק איכותי טוב וחזק למחשב הזה, שלא יבזבז חשמל כי המחשב ד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה. אני מעוניין במחשב נייד, עדיף מתחת ל-2600 שקל ומעל ל-10.1 אינצ'. אני סטודנט והשימוש העיקרי שלי בו יהיה לאופיס. הסוללה חשובה אך 6 שעות יספיקו לי. התלבטתי לגבי ה-asus 1101 אחרי שויתרתי על ה-1005 בגלל גודל מסך, אך נשמע שהוא מאוד איטי ומתקשה אפילו בהרצת ישומים פשוטים. ל-1201 סוללה חלשה מדי. מצאתי את הנייד הזה, 1410 של אסוס, וקראתי עליו ביקורות טובות. מצד שני הוא לא מיובא באופן רישמי לארץ וניתן להזמין אותו רק מהחנות הזאת. http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=1670 האחריות שהם מציעים היא של מעבדה ולשנה. מנסיון שלכם עם אחריות של מעבדה ועם מחשבי אייסר. האם זה "סיכון"? במידה וכן, האם יש מחשב במחיר ורמת ביצועים דומה שכן מיובא לארץ ומגיע עם אחריות? (מצאתי רק טו…
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקניית מחשב נייד מיני (10' ודומיו) לצורך חיבור למערכת הגברה חיצונית והשמעת מוזיקה (לא מגבר ביתי). האם איכות כרטיס הקול בניידים האלו מספיקה? האם ניתן לחבר אליהם כרטיס קול חיצוני? תודה!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 שקל אם יש צורך אפשר לחרוג ב- 500 שקל אך עדיף שלא המחיר לא למזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) כמו שרשמתי בכותרת עבודה משרדית office 2007 בעיקר onenote, excel, PowerPoint וגלישה באינטרנט אני משחק בעיקר ב - Left4Dead, FIFA 2009 הייתי רוצה לראות סרטי HD אני משתמש ב - Paint.NET וב - PowerDirector 7 סרטים ממצלמת מיני DV 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רוצה מקלדת ועכבר אלחוטים 4. …
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב שקניתי לפני מספר שנים לאחר התייעצות מוצלחת בפורום. כעת אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך. המטרה בעיקר שיריץ ברמה טובה את כל המשחקים החדשים - לאו דווקא על ההגדרות הגבוהות ביותר. אשמח לעצות בנוגע לכרטיס המשתלם ביותר להערכתכם בתקציב של עד 250$ בארצות הברית. להלן המפרט הנוכחי של המחשב: מעבד: intel sandy bridge core i5 2400 1155 6mb 95W 3.1ghz tray לוח אם: MSI H61M-P23 SOCKET 1155 ספק כוח: ANTEC earthwatts EA500D זיכרון: transcend DDR3QQ/4GB/1333 הכרטיס הגרפי הנוכחי אותו ברצוני להחליף: RAEDON HD 6850 1GB DDR5 של חברת connect3D תודה רבה מראש! רונן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-