ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
היי , מחשב שנועד לגרפיקה ממוצעת מעבר I5 - 6600 תושבת 1151 מעבד SSD קיים רוצה להוסיף כרטיס מסך שיחזיק משחק פיפא 18 . רוצה להוסיף קירור מים ולהיות רגוע שהמחשב לא מתחמם . כרטיס SSD נוסף שאוכל להתקין עוד תוכנות ולא לגמור את הכונן הקיים אבל ! לא להוסיף יותר מדי כסף אם יש מציאות-או מוצרים שאמורים להספיק ! אז אשמח לשמוע !
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, עכשיו בצורה יותר מסודרת 1מה התקציב המקסימאלי? 2500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (COD כל הסידרה דגש על COD BO) וסרטי בלו ריי . גלישה באינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ גירסה אחרונה. תחביב בלבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן מפורט לעיל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין כרגע נתונים על הפרטים האלו. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, איזה נייד הייתם ממליצים? 1. אין הגבלה על משקל, לרוב הוא בבית עם אפשרות לניידות. אני רוצה את האופציה של להזיז אותו ממקום למקום ולא להיות מקובע לשולחן. 2. שתהיה יציאה לטלוויזיה. בשביל לראות סרט בטלוויזיה על מסך גדול ;D 3. עדיפות למסך גדול לא צריך 20 אינץ' אבל 14 נראה לי יהיה נחמד ביותר ואם אפשר 15 אז מי אני שאתווכח. לא נראה לי קריטי אם זה מט או מבריק (תקנו אותי אם יש הבדל משמעותי). 4. אני מבקש גם המלצה לחנויות שבהן אפשר לקנות ולא רק לניידים עצמם. כםי שהבנתי מהודעות בפורום לקנות באייבורי או KSP לא ממש מומלץ.. אם כי נקנו משם כבר מספר חלקי מחשב נייח ושני ניידים של MSI ולא היו בעיות עם העובדים או האחריות (בסניפים בחיפה, ברוממה של KSP ובעצמאות של אייבורי). זה…
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש, בדקתי דגמים וקצת נאבדתי בדרך. אשמח מאד לעזרתכם בנושא. מחפש נייד קל משקל (ככל שיהיה קל יותר כך יותר טוב, אבל אפשר לחרוג מעט למשקל "בינוני" אם ההבדלים מהותיים מבחינת המפרט) לשימוש שוטף של סטודנט, ללא דגש על תוכנות מיוחדות. תודה רבהההה . מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אזור ה-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש שוטף – לימודים (סטודנט) אינטרנט, Office, מוזיקה, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
רכשתי דיסק WD 3 טרה מהסדרה האדומה, אבל מסתבר ש-BIOS ישן לא יצליח לעשות שימוש במלוא נפח האחסון. אני זקוק למפרט ל-: 1. מארז - מקום ל-6 דיסקים לפחות. הרעש אינו שיקול כיוון שהמחשב ימוקם במרתף. 2. לוח אם - תמיכה בדיסקים של 3 טרה ומעלה הכרחי (UEFI?) 3. ספק כח - חסכוני, אבל שיוכל להחזיק 4 דיסקים לפחות. 4. זכרונות - המחשב יריץ Windows server 2012 64 bit. נראה לי ש-4 גיגה יספיקו. 5. כרטיס מסך OB. 6. - דיסקים - אין צורך בשלב זה. לסיכום, משהו מינימלי שלא אמור לעבוד קשה מדי, אבל שיעשה את העבודה בצורה חסכונית כיוון שצפוי לעבוד 24/7. תקציב - כמה שפחות.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר צפייה פסיבית ארוכה, החלטתי להירשם ולהתיייעץ. אני צריך לקנות מחשב נייד לאשתי שהיא במקצוע טיפולי רפואי לשימוש משרדי ותיעוד פגישות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 1500 ש"ח תהיה ההוצאה האופטימלית. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח חריגה, ממש אם אין ברירה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, דפדפן, הקלדה מסיבית של מסמכים. נשיאה בתיק צד כל היום. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). WORD,EXCEL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 39 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש נייד שישמש אותי ללכידה ,עריכת וקידוד וידאו וכמו כן לשימוש בתוכנות שרטוט הנדסי ממוחשב ותוכנות מתמטיות. תקציב עד 8000 שח. עכשיו ראיתי שלושה דגמים שמצאו חן בעיני ואחרי שדרוגים שמביאים אותם למצב זהה כולל אחריות המחיר דיי דומה. אז רציתי לברר גם על מה אתה ממליצים יותר על : lg p1-jacke/ hp dv6186/dell inspiron 6400 תודה מראש יניב
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אז אני ממש לפני סגירה על המפרט הבא במחיר 3,800 (אני עדיין רוצה לשנות למסך דל 22 שמוצע פה בהרבה מפרטים). אני לא יודע איזה חברה בזיכרון ובכרטיס קול ואיזה דגם ספציפי בהארד-דיסק, זה חשוב מאוד? מה דעתכם על המפרט והמחיר. IKONIK SOHO + Enermax 450Watt מארז + ספק-כח Gigabyte H67MA-D2H + USB 3.0 לוח אם Intel® Core i5 2500 3.3GHz מעבד 4GB DDR-3 1333 MHz זיכרון WD 500GB SATA-3 דיסק קשיח Intel HD On CPU VGA + DVI + HDMI כרטיס מסך High Definition 7.1 כרטיס קול --- --- LG DVD-RW X22 צורב DVD Realtek 1 Gigabit כרטיס רשת --- מקלדת --- עכבר אופטי Creative 2.1 SBS A320 רמקולים Samsung 23" LCD Full-HD מסך רחב --- מערכת הפעלה PCI N-Lite כרטיס רשת…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני זקוק לעזרתכם. בראשותי מחשב ישן ,שעד עכשיו היה מספק אותי בכל המשחקים חדשים ללא שום בעיה,פרט ל קרייסיס החדש מפרט בקצרה: מעבד INTEL 8400 3GHZ 4GB DDR2 לוח אם :Gigabyte GA-EP43-DS3L כרטיס מסך 9800GT כרגע הורדתי METRO LAST LIGHT והבנתי שהגיע זמן לשידרוג ופה השאלה: כרגע אין לי יכולת כספית לשדרג את כל המערכת - זה בעצם לקנות הכל חדש, פרט לדיסק קשיח מה יקרה בפועל אם אשדרג בשלב זה, רק כרטיס מסך ל GTX 650 TI BOOST אני לא חיייב רזולוציות הכי גבואהות - אם יש לכם המלצה לכרטיס אחר -אטרקטיבי יותר,אשמח לקבל המלצות הקיצור מה הייתם עושים במצב כזה תודה
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מומחי הפורום וחובבי המפרטים שלום להלן הצרכים שעל בסיסם אבקש לגבש מפרט: -המחשב ישמש למשחקים חדשים ברמה טובה +. -המחשב ישמש לצפייה/עריכה של סרטים. -תעשה עבודה בפוטושופ. -יעשו צריבות בתדירות גבוהה (למטרות גיבוי). -המחשב יריץ חבילת אופיס. -אין צורך בהרד דיסק מעל 160 ג'יג'ה. -ע"פ התקציב כמובן המערכת תתבסס על AMD. -לא יעשה OC. -דרוש סלוט PCI + מקום במארז ל Audigy 2 platinum שברשותי. -אין צורך במארז יפה. -אין תכנון לשדרוג בשנתיים הקרובות ! המפרט עד כה: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore BOX AM244DCB ¤ 539 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 452 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 425 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 …
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמות הרעש לא רלוונטית. מסך 17/19. הכותרת דיי מסכמת את השאר.
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
1) אם אני לא משתמש בדקות הקרובות (אפילו עד חצי שעה) מה כדאי לעשות עם המחשב? האם להוריד את המסך או לעבור למצב שינה? אין לי מושג מה זה מצב שינה או מה ההבדל בין שינה/מצב שינה/צא/נעל. אודה אם תעזרו לי להבין את המושגים. 2) אני יכול לדעת אם מישהו גולש ברשת שלי? יש פירוט של שמות המחשבים שההתחברו? 3) מ"ה (WIN7) הגיעה עם תוכנת מק'אפי. אני לא נוהג להשתמש בתוכנות אבטחה כי אני יודע לאן אני גולש. במיוחד במחשב נייד שאמור לגלוש באתרים ספציפיים בלבד. האם כדאי לנטרל את התוכנה? איך עושים את זה? 4) לא מצאתי את פקודת הפעל (RUN). איפה זה נמצא? אני רוצה להגיע לרשימת התוכנות ולראות מה הותקן עם קבלת המחשב כדי שאבדוק מדי פעם אם יש תוכנות לא נחוצות. 5) האם צריך להסיר את הניילון שמודבק למסך או …
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש בעיקר לפיתוח תוכנה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה - דרוש כח עיבוד (עבודה עם הרבה תוכנות בו זמנית), פחות דגש על גראפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Jetbrains Pycharm, Visual Studio, Google Chrome Developers Mode, MySQL Workbench וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזו…
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד AMD 64 ביט ו3 גיגה הרץ. 1024 זיכרון R.A.M. ו160 גיגה ביט. אפשר ב2 כרטיסים את הראם. ללא מסך ללא צורב וללא ציוד הקפי. וקירו טוב למעבד. ועם מארז וספק.
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להרכיב מחשב לשימוש של VR בלבד. HTC VIVE באופן ספציפי, בשימוש עם סטים כמובן. להלן השאלון עם התשובות שלי באדום 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 4000. לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. בעיקר VR א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-מארז ( לא רלוונטי ) ספק כוח A.PFC 500W FAN12 CI-POWER CWT לוח אם GA-H61M-S2PV GIGABYTE מעבד אינטל 8MB GHz CORE i7 מאוורר למעבד ALPINE 11 REV 2 AC כ.מסף NVIDIA GEFORCE 660GTX 2.GB צורב ---- ( לא רלוונטי) מאיץ גרפי (?) INTEL GRAPHICS מסך MAG R22N זה מפרט שקיבלתי בIVROY, כשאמרתי לו שהתקציב שלי הוא 5000, ואני רוצה מחשב גיימינג למשחקים כבדים .המחיר הסופי יצא 4595 כולל המסך שבמבצע(הוא דחף לי אותו כדי לעבה את המחיר ) מבקש חוות דעת איפה אפשר לשפר ואפילו להגיע ל5000 בלי מסך. ------ מה אני מחפש : 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000+עד 1000 למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300~500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי שתעזרו לי בקשה למצוא איפה קונים שרת אם זה חלק מסויים ???
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? והאם הוא יצליח להריץ סרטי HD? זו הדרישה המקסימלית גרפית שיש לי ממנו. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך עזרה עם המלצה למחשב נייד בשביל חברה שלי.. אז ככה: בקשר למסך עדיף מסך סביבות ה15.6 משקל הוא לא כלכך בעיה כי אין צורך שיהיה יותר מידי נייד כי השימוש שלו הוא בחדר, אז עד 3 קילו זה סבבה ובקשר למפרט עדיף שיהיה כמה שיותר חזק עם דגש על מעבד וזיכרון ואם אפשר גם כרטיס מסך לא מובנה אז יותר טוב.. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מחשב שולחני לקנות? מחשב מותג DEL או מחשב מורכב בחנות? שלום, תמיד קניתי מחשב מורכב בחנות מחלקים שונים. הפעם חשבתי לקנות מחשב מותג ואבקש את דעתכם, במיוחד של אלה כבר קנו מחשב של DEL . הצרכים שלי: לא למשחקים – כן לעבודה גרפיקה, פלאש ועריכה וידאו עם הרבה תוכנות פתוחות במקביל. כמה כסף: לא חשוב כמה - 6000-7000 אם אני יודע ששווה ואקבל תמורה מלאה מאבד: קודם כל תקנו אותי אם אני טועה: חשבתי לקנות מאבד I7-2600 לפני כמה שבועות אמרו להמתין שיתקנו לא יודע איזה באג במאבד זה ועכשיו הבנתי שהכל בסדר. הבנתי שזה הכי מתקדם והכיח טוב נכון להיום במחיר סביר. חשוב: הבנתי שיש כבר SATA -3 וגם USB-3 ולא יודע אם במפרטים האלה יש דבר כזה. הינה איפה ההתלבות והאפשרויות – אשמח לקבל עצות: 1. - …
-
- 17 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
שלום חברים ותודה שנכנסתם לנסות לעזור :) אני מברר אודות מפרט למחשב נייד של 15-17 אינץ' שכל שימושו יהיה לתוכנות לעיצוב בתים. להלן המענה על השאלות לפי חוקי הפורום: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5K שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה עבור תוכנות עיצוב, בעיקר sketchup ו autocad 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) . כל המרכיבים דרושים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משמעותי 6. האם מתוכנן אוברק…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני קצת חדש בעסק ניסיתי לבנות מפרט בשביל מחשב לעבודה משרדית ואם אפשר לשחק קצת אז למה לא מארז-זה החלק הבעיתי בשבילי ספק- אותו דבר לוח אם GIGABYTE GA965G-DS4 במחיר 915 מעבד- intel core 2 duo E6600 במחיר 1150 כרטיס מסך- GIGABYTE 8500GT במחיר 640 זכרון- 1X2 גיגה KINGSTON DDR2 במחיר 416 דיסק קשיח- 250GB Western digital sata2 16 MB buffer במחיר 345 צורב DVD- של LG במחיר 148 סט מקלדת ועכבר- MICROSOFT אלחוטי במחיר 152 בעיקרון חסר לי גם מאורר קירור למעבד וניראה לי שזה כבר חורז את התקציב, מה עושים? יש מצב לקצת עזרה? כי ניראה לי שרצויי לשנות פה כמה דברים אבל אני לא יודע מה תודה רבה מראש עמיר
-
- 10 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח בעזרה במפרט מחשב . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בתוכן און ליין וכמו כן משחקים ברשת ומשחקים בסיסיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)- לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?- ברמה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכב…
-
- 26 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪915 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1366, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 Asus P8H67-M LE B3 H67 CHIPSET Socket 1155, יחידות 1 ₪550 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2381 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪209 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 5830 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2638 Sam…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח להמלצה על מחשב העונה על המאפיינים הבאים: * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט , שיתאים גם לסרטים, משחקים בקטנה, תוכנות ואינטרנט * גודל המסך? 15.6, לא מבין מה זה מבריק או מאט, אשמח להסבר * רזולוציית המסך?HD עדיף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ברור שמעדיף כמה שיותר ,אבל לא קריטי אפשר להתפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה מינימום -1TB * כונן אופטי? אפשרי..לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי אחריות ל-3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell נראית לי הכי טוב, אבל אם יש…
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-