עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bzman,

אהלן קניתי זה עתה מחשב חדש תהיתי אם יש איזושהי תוכנה ששווה לביצוע "בדיקות קבלה". משהו ששמותחתאת המחשב קצת ומוודא שהכל בסדר, שהזכרונות תקינים והכליושב טוב ? המלצות ואם כדאי בכלל .? תודה

• 3 תגובות
    • 7.9k צפיות
  2. Started by a-v-i,

היי, מפרט לסטודנט, לא למשחקים. בלי מסך, מקלדת ועכבר. עם רמקולים. 1 AMD Athlon 64 (3200+) - [AM2]- RETAIL 479.02 ש"ח 1 ASUS M2NPV-VM (nForce 430) - mATX 599.10 ש"ח 1 1GB PQI DDR II - 667 - PQI Original 491.89 ש"ח 1 WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 386.10 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC ND 4570 x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK 239.01 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 329.19 ש"ח 1 Altec Lansing ATP3 402.97 ש"ח סך הכל לתשלום: 2,927.28 ש"ח שאלה אחת יש לי: אני מבין שבאינטל לקחת סטיק אחד של ג'יגה תהיה טעות כי יש פגיעה משמעותית בביצועים בלי DUAL CHANNEL. לגבי AMD, הבנתי שהדבר לא כ"כ משמעותי. מה אתם אומרים? יש הצעות לשיפורים?

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  3. אני טס לתאילנד בעוד כחודש וחשבתי לעצמי למה לא להביא לי איזה כרטיס מסך חדש + מעבד+ לוח אם... הרבה זמן לא התעמקתי כל כך בחומרה ככה שאני יודע רק בכיוון של מה ללכת וזה בלוח אם למעבד AMD שיכלול איתו PCI-E לכרטיס מסך ושלא יהיה חוסר תאימות בינו לבין ההארד דיסקים הקיימים שלי שהם ATA133 ולא SATA, זכרונות אני כבר אארגן פה.. לרשותי עומדים בערך כ600-700 דולר, אבל זה תאילנד אל תשכחו... בקיצור מי שאולי יכול לעזור לי בבחירה זה יהיה נחמד. בתודה.

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  4. ויש לי עוד שאלה, האם כדי לחכות עוד חודש עד שיצאו כ. המסך שתומכים DX10? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  5. Started by reviZor,

שלום חברים אחותי רוצה לשדרג את המחשב וכבר יש לה מספר חלקים אני יציין אותם בהמשך 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ לא שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, DIABLO3, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by bluemail,

בעיקבות קרטוע של ההרד דיסק שלי אני חושב להפוך אותו למשני כלומר רק לאיחסון קבצים מהאינטרנט וכו' . אני יקנה רק אחרי ה22 לחודש כלומר אחרי ירידת מחירי 4 ליבות ולהוסיף כרטיס ללכידת וידאו (אני מעוניין לראות מדי פעם טלויזיה במחשב) נורמלי . נ.ב. לא צריך זיכרונות כרגע וכרטיס מסך אולי עוד כמה חודשים (יש לי 7600GT כך שהוא מתפקד נהדר על משחקים ) כך אם המחיר יהיה די הרבה נמוך מהמחיר כך יותר טוב

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תלת וגרפיקה בלבד Autodesk Maya, 3dstudio,photoshop א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  8. שלום! מכיוון שאין לי ידע גדול במחשבים , ואני דיי חסר תועלת, החלטתי לגשת לפורום ולבקש את עזרתם בבחירת מפרט למחשב החדש שאני רוצה לקנות. מכיוון שאני נער ולא זכיתי בלוטו, מינימום הוצאות יהיה נחמד כמובן. אני צריך מחשב למשחקים .. מחשב שיכול להריץ את המשחקים החדשים שיש לי/הולך לקנות וכמובן צריכים כרטיסים שתומכים ב"דור הבא" (DIRECT X 10 ) למלוא האיכות הגראפית. חברים אמרו לי שכרטיס שתומך בdirect-x 10 עולה הרבה ולכן זה די בעיתי מכיוון שאין לי מחשב כרגע (הקודם דיי הרוס מגוון של בעיות ) . בקיצור =]. יהיה נחמד אם אקבל כמה הצעות של מפרטים (לא צריך הארדיסקים יש לי 300GB של HD ) . מחיר גם יהיה נחמד . =] תודה רבה. הסתכלתי במפרטים שמוכנים ע"י האתר והמעבדים שם לא נראה לי שיחזיקו את ה"כובד" …

• 14 תגובות
    • 789 צפיות
  9. שלום לכולם מחפש כמה דוגמאות של מפרטים לחבר שמבוסס מחלקים הבאים: לוח אם מעבד זיכרונות כרטיס מסך מארז ספק וזהו... חנות עדיפה בשבילו היא KSP תפגיזו אותי במפרטים...תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  10. שלום לכולם! לאור יומהולדתי ה-17 החלטתי שהמתנה הכי טובה והחידוש הכי טוב שיכול להיות הוא מחשב חדש. לאור התלבטויות כאלה ואחרות החלטתי לשאול אנשים שמבינים באמת והופנתי לפה, הדרישות שלי הם גבוהות, זאת אומרת אני מעוניין במחשב האולטימטיבי לתקציב זה~ מאקסימום ביצועים לאורך זמן, אני ממש לא רוצה להתבאס, אני רוצה משהו מומלץ והתרשמות חיובית ממקור אמין. אז הנה אני והדרישות שלי למחשב החדש: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב שעומד בפני הוא לא אחר מ-4,500 ש"ח ישולם באשראי. [כמובן, אם יש חומרה שממש מועדפת על אחרת היוצאת ממסגרת התקציב הנ"ל יש לציין זאת ואף לבחור בה, חריגות יתקבלו (אני מאמין שעד 5,000 ש"ח)] 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבוד…

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by ilanZx,

בORANGE הציעו לי מבצע אמרו שזה הנייד הכי טוב של HP אני יודע ... הציעו לי את DV 6 1110 לא ממש מצאתי הרבה פרטים על המחשב... בטלפון הוא אמר לי שזה מעבד Intel® Core 2 Duo T6400 2 GHz, ATI Mobility Radeon HD 4530 512MB ו 4 GB זיכרון פנימי ו 250 GB הרד דיסק כולל מערכת הפעלה VISTA ו מסך 15.4 מה אתם אומרים? שווה בעד 130 שקל לחודש בהתחייבות ל 36 חודש? ואם לא אז איזה נייד אתם מציעים לי שטוב למשחקים... משקל וגודל מסך לא חשוב לי.. אין לי משחק ספציפי אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים חדשים יחסית אפשר לחרוג בתקציב ב 500+- עדיף שיהיה צורב DVD ומחברה מוכרת וטובה... תודה.

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  12. שלום לכולם, זקוק לעזרתכם עם מפרט לשימוש ביתי\חצי משרדי... 1. מה התקציב המקסימלי? 2700 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה, עריכה (לעיתים רחוקות), צפיה בסרטים, משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אפטר, וורד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? פיפא, COD וכד'... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות לכל היותר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  13. Started by alergic,

Intel i5-3570K- Tray - 1094 (3 years) Scythe Mugen 3 - 200 (1 Year) Gigabyte GA-Z77X-D3H - 785 (3 Years) Kingston 4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3/4G X2 - 376 (Life - In store) Western Digital Caviar Black 2000GB WD2002FAEX - 939 (5 years) Intel 120GB SSD 330 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CT120A3K5 Retail - 444 (3 years) Sapphire ATI Radeon HD7950 3072MB GDDR5 PCIe - 1805 (3 years) CoolerMaster HAF X - 995 (2 years) Seasonic S12II 620W - 415 (5 years) Dell U2312HM 23" (IPS Panel) - 778 (3 years) Total: 7831 (Average waranty - 3 years) הורכב בעזרת מדור מפרטים מומלצים בסוגריים - אחריות האם יש שינוי עדכני שאפשר לעשות או שזה מפרט מקסימלי על סמך מחיר/ביצועים? בכוונה לא בחרתי מערך S…

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  14. INTEL: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-X48-DS5 ¤1192 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39401 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤347 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-5-15 Titanium ¤620 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2T800C44GK כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe ¤1533 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=44424 מארז ללא ספק Thermaltake M5 Window ¤309 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VJ2000BWS ספק כח Cooler Master eXtreme Power 650W ¤485 כמות:1 http://skypc.co.il/produ…

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  15. היי כולם, מילאתי את הטופס (למטה) אבל דגש אחד: בטווח הזמן הקצר המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית-בייתית, וקצת פיתוח. בעתיד, אם אחליט להכנס לזה, ארצה לאמן רשתות ניורונים ולעשות דברים יותר כבדים (שדורשים בעיקר gpu וזיכרון) לכן בטווח הקצר חשבתי לקנות מעבד טוב ואת הזיכרון בסטיק בודד, בלי כרטיס מסך ייעודי וגם אין צורך בהארדיסק גדול. בעתיד אוכל להוסיף עוד זיכרון, כ. מסך, הארדיסק וכו'.. האם לדעתכם זה רעיון טוב? 1. כ-3500₪, חשוב יחס עלות\ביצועים, אשמח לחסוך ואפשר לחרוג קצת. 2. שימוש משרדי + מחקר ופיתוח תוכנה (visual studio, matlab, vmware...) לרמת התחביב. לא מיועד לגיימינג. 3-4. אין צורך בציוד היקפי, בכונן דיסקים 5. שקט לא …

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by embedded,

היי אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית (ללא משחקים) קל לנשיאה. שיחזיק כמה שנים טובות (כ 3 שנים) חיי סוללה ארוכים. אשמח לקבל מפרטים מומלצים. תודה

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by meir1963,

שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד למטרת לימודים, התוכנות שבהם אני אעבוד פחות או יותר הם: ailustrator photoshop key-shot rhini solidwork המחשבאמור לעבוד טוב ומהר ללא הפסקות, או השהיות. נא שילחו אליי למייל את המפרטים עם המלצות, וכן מחירים. קיבלתי 2 דגמים של asus Asus X556UR-DM189T AsusN552VX-I7-6700 HQ נא עזרתכם וייעוץ לנ"ל. בברכה. מאיר מלכה

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by tarkaN,

שלום. אני מעוניינת לקנות מחשב לסטודיו פילאטיס שנפתח בקרוב. דרישות המחשב הן שיעבוד כמו שצריך(לא איטי), שיריץ אינטרנט ואת התוכנה של הסטודיו. בנוסף לכך, במהלך כל השיעורים אפעיל מוזיקה במחשב... כך שבגדול הוא אמור להריץ את תוכנת הסטודיו, אינטרנט ומוזיקה. אלה הדרישות העיקריות וחוץ מזה לא יעשה שום שימוש במחשב. לגבי המחיר- בגדול אין טווח מחירים.. הכי זול שאפשר ושיהיה מחשב לצרכים האלה. שיחזיק לתקופה. המקסימום הוא 3000 אבל לדעתי זה אמור להיות פחות. מה עדיף? מחשב נייד או נייח??? אין בעיה של מקום, והמחשב לא יצא מהסטודיו גם ככה. הנייחים יותר חזקים לא? וזולים יותר? אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב שיחזיק לשנים הקרובות לצרכים הבסיסיים הללו.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. המחשב מיועד לעריכת וידאו על פרמייר6 חשוב מהירות, יציבות, והתאמת חלקים להאקינטוש. אני צריך לקנות למחשב ה=את כל הציוד ההקפי + 2 מסכים, ssd, ארבעה הרדיסקים של 2tb. רציתי לקנות כרטיס מסך קוואדרו 4000 אבל אמרו לי שהוא יחסית ישן לעומת הgtx שיש עכשיו ושהקוואדרו מתאים יותר לאפטר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 15k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 16000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בלבד על פרמייר cs6 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…

• 27 תגובות
    • 5.4k צפיות
  20. Started by the_lighting,

צריך מפרט עד 7000 ללא ספק וצורב. לOC רציני ושיהיה שקט, עדיף שיהיה p180 ו8800gts640M. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  21. מטרות : עבודה משרדית, אימיילים, גלישה באינטרנט. - האם המחשב הזה מתאים למטרה ושווה את המחיר (1500)? - האם יש לכם הצעה משתלמת יותר? תודה מראש. ראשי Aspire one מק"ט דגם LU.S550B.076 מפרט טכני: מעבד Intel® Atom processor N280 1.66 GHz מערכת הפעלה Windows XP® Home זכרון נפח: 1GB DDR 2)1X1GB) יכולת מקסימלית: 2GB מהירות: 667MHz חריצי זיכרון נגישים: 1 חריצי זיכרון פנויים: 0 דיסק קשיח נפח 160 GB SATA מסך גודל צג 10.1" Acer CrystalBrite TFT LCD רזולוציה 1024X600 כונן אופטי ללא קול רטיס On Board (מובנה) רמקולים מובנים 2 כרטיס רשת 10/100 Ethernet תקשורת תקשורת אלחוטית מובנית Lan + Wireless)WWAN+WLAN) פקס/מודם ללא יציאות Multi-in-1 card reader (SD/…

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  22. Started by benmanii,

זה המפרט שלי: מעבד: INTEL Core 2 Duo S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: GeForce 250GTS 512MB דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מארז: ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD מסך L1960TR LG המשחקים של היום כבר לא עובדים בצורה טובה ובכלל המחשב די איטי, אני מתלבט אם לנסות למכור אותו ולהביא חדש(קצר בכסף) או לנסות לשדרג אותו במחיר של 800-900 שקל כדי שיוכל להריץ משחקים חדשים ויעבוד בכללי יותר טוב.. אם שדרוג,…

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  23. Started by Sargon,

זה שאלה כללית לא בקשה למפרט. אחד הדברים המתסכלים ביותר בתור תכנת\מפתח זה כשדברים לא מגיבים מיידית או שהמחשב איטי בכל מיני פעולות מסויימות. אז רציתי לשאול, במה צריך להשקיע במחשב נייח כשהכיוון הוא יעילות בעבודה מול כליי פיתוח. אפילו אם נתעלם מזמני קומפלציה שזו בעיה בסדר גודל שונה לגמריי... אני מתכוון יותר לעבודה השותפת עם כלי הפיתוח. נניח XCODE\VS\ANDROID STUDIO. לכל כלי פיתוח ייתכנו דרישות שונות, ואוליי אפילו לכל שפה דרישות שונות. למשל C++ לעומת JAVA. אז לגביי הכלים שעובדים איתם בשביל לתכנת. הINTELLISENSE תמיד נראה לי איטי מאוד ומסורבל, כנראה בעיקר בC++ אבל גם בJAVA וC#. הבנתי שSSD יאיץ את הINTELLISENSE?…

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by RoMEo,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד והייתי רוצה לדעת איזה מעבד הוא גם הכי איכותי וגם הכי משתלם (לא הכי טוב, אין לי 12,000 ש"ח) כשאני מעוניין יותר בקטע של מהירות גלישה, מסמכים, עבודות של סטודנטים ופה ושם גם משחקים - לא מי יודע מה כבדים! ועוד שאלה.. - האם אני ארגיש שוני מהותי אם יהיה לי DDR2 ולא DDR3? עד כמה זה באמת חשוב?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  25. שלום, מעוניין לרכוש מחשב 14 אינטש נייד עם כונן דיוידי, לסטודנטית, חשוב שהסוללה תחזיק הרבה זמן ושהוא יהיה קל. מעבר לכך שיהיה מינימום 4 גיגה זיכרון פניני לפחות 500 גיגה הרדיסק ויציאה של HDMI, מצלמה קדמית טובה, התקציב עד 3000 שח. אני יותר נוטה לכיוון של ASUS.מצאתי מחשב של אסוס כזה אבל הבעיה שאין לו כונן אופטי, וכל המחשבים באים היום עם ווינדוס 8, אני מעדיף 7. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.