עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מחפש לפטופ חדש! מסוג IBM סידרה T 40 ומעלה... הכולל WIFI / BLUETOOTH וצורב DVD במחיר סביר. אולי מעודפי מלאי... תודה.

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  2. Started by rnyu123,

קישור למחשב: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=823478 * מטרות המחשב? שיוכל לעבוד חלק עם כמה סביבות פיתוח תוכנה ביחד כמו eclipse , visual studio * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? גג 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן עבודה ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * בלוטות? כן * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL יש מחשבי inspiron במחירים האלה עם מערכת הפעלה. נראה לי שסדרת vostro היא סדרה יותר טובה למרות שהמחשב לא מגיע עם מערכת הפעלה, האם במחיר הזה זאת תמורה טובה לשימוש…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  3. שלום לכולם אני צריך עזרה בבניית מחשב שהוא בעיקר למשחקים, אני אישית לא מבין יותר מידי ברכיבים ובמחירים אז אני מבקש מפרט למחשב, וחנויות מומלצות שכדאי לקנות בהם באזור הצפון (חיפה והסביבה) תודה פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כ…

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  4. Started by zz66,

שלום,הנני סטודנט שנה שנייה לאווירונאוטיקה בטכניון. מחפש לפטופ בתקציב של עד 3500 שקל... השימושים הם:MATHLAB-לא יודע כמה זה רלוונטי אבל לכל מקרה,אולי SOLIDWORKS במידה ואצטרך להשתמש בתוכנה בהמשך התואר,וכמובן שימושים סטודנטיאליים אחרים שאולי אני לא מדוע אליהם אבל אתם כן כעקרון שמעתי ש DELL הם מעולים,וגם יש לאחי DELL והוא מרוצה. לכן מצאתי את המחשב הבא: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=123707 אשמח אם תביעו את דעתכם/תציעו אלטרנטיבות תודה רבה נ.ב מטרות המחשב? כמו שאמרתי למעלה+אשמח להריץ משחקים לא כבדים מדי פעם+צפייה בסרטים והרצאות מוקלטות * גודל המסך? בסביבות ה13 אינץ' * משקל רצוי? רצוי כמה שיותר קל,מבדיקה שערכתי זה יוצא בסביבות ה2 קילו * האם נדרש …

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  5. בוקר טוב לכולם, אני בחיפושים אחר מחשב נייד. במהלך שיטוטי באינטרנט, נתקלתי במחשב הנ"ל במחיר מפתיע (5K). טלפון לחנות העלה את הפרטים הבאים: המחשב מורכב מחלקים מצויינים, המיוצרים ע"י החברות הטובות בעולם. להלן הפירוט (מופיע גם בלינק): מעבד: Intel® Pentium®M 1.6GHz (Dothan 2MB cache, 400MHz FSB) משקל: רק 2.5 ק"ג כולל סוללה. מסך: 14" TFT XGA זיכרון: 512MB DDR 333MHz דיסק קשיח: 80GB Samsung 5400 RPM 8MB כונן: DVD/CD-RW Combo כרטיס רשת: Intel 802.11b mini pci אופציה: אלחוטי סוללה: Li-Ion 6 Cell (avrg 5 hours run life) לוח אם: CHIPSET Intel 855 GME & ICH4 זיכרון RAM מקסימלי: 2X SODIMM - up to 1GB Memory כרטיס מסך: Embedded 855 GM+internal Gfx כרטיס קול: Built-i…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by gjook,

אני יודע בקשה קצת קשה , מצאתי את הDell Inspiron n4030 עם כרטיס מסך :ATI RADEON 530V 512MB 2048MB זיכרון ראמ Intel i3-350M Mobile CPU http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=2378&pid=19372 מתאים למשחקים ? ואם ישנו דגם אחר אז אשמח להמלצה.

7. Started by 343,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים המדורניים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell Ultrasharp 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=…

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by roma,

שלום רב לכולם! אימי נתנה לי אישור סופי לקניית מחשב חדש ללא מסך. המפרט שבניתי הוא: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 577.25 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, USB 2) [ ¤ 611.1 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader [ ¤ 363.44 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 6CU CPU Cooler for AMD [ ¤ 61.68 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 489.61 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800SE 128MB DH DVI OEM Video Card [ ¤ 1299.97 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5"…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אך לא על חשבון ביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יכול לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית, עריכת וידיאו כבדה, משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - הרוב פרנסה. - Adobe Photoshop - Adobe Premiere - Cubase - After Affects - Sony Vegas - Adobe Illustrator - Guitar Rig ב) מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 26 אינצ'. ג) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. ה…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by bar350,

קוראים לי בר והשאלה היא כזו: אני במשך יותר משבוע כל יום כל היום מחפש לי מחשב נייד שיתאים לי, אני מחפש וקורא ברשת בלי סוף אבל המצב רק מחמיר הכל עוד יותר ניראה לא מובן ואני ממש מיואש מהמצב כבר. מה שאני מבין הוא שיש קטגוריות למחשבים גימריים, עסקים וכו... אבל זה מה שמשגע אותי! אני לא גיימר מהולל אבל אני משחקים כמו PES (כל שנה) וGTA חדש שיוצא(לא ברשת) ופעם ב איזה משחק חדש שמשך לי את העיין. אני לא איזה מתנת אבל אני לפעמים מעלה איזה תוכנה של DJ פשוטה וחינמית סתם בשביל הכף ולגלוש באנטרנט זה מובן מאילו סרטונים וכו... הנקודה היא כזו בשביל זה אני צריך להשקיע ים של כסף בשביל מחשב שיעלה לי עוד 3 שנים משחק פה ושם בסדר גודל של מה שהוזכר קודם, או איזה תוכנה וצפייה בסרטונים ואנטרנט? השמח …

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  11. שלום. הבנתי שהפורום הזה הוא המקום המקצועי ביותר לקבל בו עזרה בנושא מחשבים, אז הנה קצת פרטים על מה שאני מחפש: תקציב של 4500 בערך, אין צורך לחסוך ואפשר לחרוג עד 500 בערך. שימוש עיקרי לגיימינג, רזולוצית המסך שלי היא 1900 על 1200. משחק בעיקר Starcraft 2 בימים אלו, אבל הייתי רוצה להיות מסוגל להריץ כל משחק שיצא בשנתיים הקרובות בהגדרות גבוהות. יש צורך בעכבר ומקלדת טובים. כנראה גם מאוספד טוב. לא רואה צורך בכונן דיסקטים, מחשב שקט זה נחמד אבל לא קריטי. ללא OC וללא מערכת הפעלה. קשה לי לענות לגבי שדרוגים לעתיד, נשאיר את זה פתוח כרגע. המלצות על חנות אמינה באזור רמת השרון גם יעזרו. תודה מראש.

12. אתמול לצערי המחשב (הדיי ישן שלי) הלך לעולמו, נדפק הביוס... מאחר ואין כבר טעם לתקן אותו, אבקש בבקשה מפרט חלקי לחלקים שאני כן צריך, כי את רוב הדברים העיקריים כבר יש לי (ציוד הקפי, התקני אחסון וכו'...) אז התקציב שאני מוכן להשקיע זה גג גג 1500+- ש"ח... מאחר וכנראה שבעוד כמה חודשים אני אהפוך את המחשב הנייח לשרת ענן פרטי ואקנה לי כבר מחשב נייד חזק, אז לא רוצה סתם להוציא יותר מדי כסף כעת. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? - כרגע רק גלישה ברשת, אימייל, וזהו (מחשב עבודה עוצמתי יש לי במשרד). 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - צורב, דיסקים קשיחים, כ.מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? - 5 6. האם מתוכנן אוברקלו…

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  13. Started by 1nstall,

היי אני כימעט סגור על מיפרט כלשהו, ונישאר "רק" מעבד וכרטיס מסך. נישאר לי 4500 שקל לשני החלקים....המעבד צריך להיות amd 939 והכרטיס מסך pci-e (הלוח-אם הוא DFI N4 ultra) מטרת המחשב היא משחקים כבדים וגם oc.... החלקים חייבים להיות מ נעה תודה מראש install

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by bzman,

אהלן קניתי זה עתה מחשב חדש תהיתי אם יש איזושהי תוכנה ששווה לביצוע "בדיקות קבלה". משהו ששמותחתאת המחשב קצת ומוודא שהכל בסדר, שהזכרונות תקינים והכליושב טוב ? המלצות ואם כדאי בכלל .? תודה

• 3 תגובות
    • 7.9k צפיות
  15. Started by a-v-i,

היי, מפרט לסטודנט, לא למשחקים. בלי מסך, מקלדת ועכבר. עם רמקולים. 1 AMD Athlon 64 (3200+) - [AM2]- RETAIL 479.02 ש"ח 1 ASUS M2NPV-VM (nForce 430) - mATX 599.10 ש"ח 1 1GB PQI DDR II - 667 - PQI Original 491.89 ש"ח 1 WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 386.10 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC ND 4570 x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK 239.01 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 329.19 ש"ח 1 Altec Lansing ATP3 402.97 ש"ח סך הכל לתשלום: 2,927.28 ש"ח שאלה אחת יש לי: אני מבין שבאינטל לקחת סטיק אחד של ג'יגה תהיה טעות כי יש פגיעה משמעותית בביצועים בלי DUAL CHANNEL. לגבי AMD, הבנתי שהדבר לא כ"כ משמעותי. מה אתם אומרים? יש הצעות לשיפורים?

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  16. אני טס לתאילנד בעוד כחודש וחשבתי לעצמי למה לא להביא לי איזה כרטיס מסך חדש + מעבד+ לוח אם... הרבה זמן לא התעמקתי כל כך בחומרה ככה שאני יודע רק בכיוון של מה ללכת וזה בלוח אם למעבד AMD שיכלול איתו PCI-E לכרטיס מסך ושלא יהיה חוסר תאימות בינו לבין ההארד דיסקים הקיימים שלי שהם ATA133 ולא SATA, זכרונות אני כבר אארגן פה.. לרשותי עומדים בערך כ600-700 דולר, אבל זה תאילנד אל תשכחו... בקיצור מי שאולי יכול לעזור לי בבחירה זה יהיה נחמד. בתודה.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  17. ויש לי עוד שאלה, האם כדי לחכות עוד חודש עד שיצאו כ. המסך שתומכים DX10? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  18. Started by reviZor,

שלום חברים אחותי רוצה לשדרג את המחשב וכבר יש לה מספר חלקים אני יציין אותם בהמשך 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ לא שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, DIABLO3, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by bluemail,

בעיקבות קרטוע של ההרד דיסק שלי אני חושב להפוך אותו למשני כלומר רק לאיחסון קבצים מהאינטרנט וכו' . אני יקנה רק אחרי ה22 לחודש כלומר אחרי ירידת מחירי 4 ליבות ולהוסיף כרטיס ללכידת וידאו (אני מעוניין לראות מדי פעם טלויזיה במחשב) נורמלי . נ.ב. לא צריך זיכרונות כרגע וכרטיס מסך אולי עוד כמה חודשים (יש לי 7600GT כך שהוא מתפקד נהדר על משחקים ) כך אם המחיר יהיה די הרבה נמוך מהמחיר כך יותר טוב

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תלת וגרפיקה בלבד Autodesk Maya, 3dstudio,photoshop א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  21. שלום! מכיוון שאין לי ידע גדול במחשבים , ואני דיי חסר תועלת, החלטתי לגשת לפורום ולבקש את עזרתם בבחירת מפרט למחשב החדש שאני רוצה לקנות. מכיוון שאני נער ולא זכיתי בלוטו, מינימום הוצאות יהיה נחמד כמובן. אני צריך מחשב למשחקים .. מחשב שיכול להריץ את המשחקים החדשים שיש לי/הולך לקנות וכמובן צריכים כרטיסים שתומכים ב"דור הבא" (DIRECT X 10 ) למלוא האיכות הגראפית. חברים אמרו לי שכרטיס שתומך בdirect-x 10 עולה הרבה ולכן זה די בעיתי מכיוון שאין לי מחשב כרגע (הקודם דיי הרוס מגוון של בעיות ) . בקיצור =]. יהיה נחמד אם אקבל כמה הצעות של מפרטים (לא צריך הארדיסקים יש לי 300GB של HD ) . מחיר גם יהיה נחמד . =] תודה רבה. הסתכלתי במפרטים שמוכנים ע"י האתר והמעבדים שם לא נראה לי שיחזיקו את ה"כובד" …

• 14 תגובות
    • 795 צפיות
  22. שלום לכולם מחפש כמה דוגמאות של מפרטים לחבר שמבוסס מחלקים הבאים: לוח אם מעבד זיכרונות כרטיס מסך מארז ספק וזהו... חנות עדיפה בשבילו היא KSP תפגיזו אותי במפרטים...תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  23. שלום לכולם! לאור יומהולדתי ה-17 החלטתי שהמתנה הכי טובה והחידוש הכי טוב שיכול להיות הוא מחשב חדש. לאור התלבטויות כאלה ואחרות החלטתי לשאול אנשים שמבינים באמת והופנתי לפה, הדרישות שלי הם גבוהות, זאת אומרת אני מעוניין במחשב האולטימטיבי לתקציב זה~ מאקסימום ביצועים לאורך זמן, אני ממש לא רוצה להתבאס, אני רוצה משהו מומלץ והתרשמות חיובית ממקור אמין. אז הנה אני והדרישות שלי למחשב החדש: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב שעומד בפני הוא לא אחר מ-4,500 ש"ח ישולם באשראי. [כמובן, אם יש חומרה שממש מועדפת על אחרת היוצאת ממסגרת התקציב הנ"ל יש לציין זאת ואף לבחור בה, חריגות יתקבלו (אני מאמין שעד 5,000 ש"ח)] 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבוד…

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by ilanZx,

בORANGE הציעו לי מבצע אמרו שזה הנייד הכי טוב של HP אני יודע ... הציעו לי את DV 6 1110 לא ממש מצאתי הרבה פרטים על המחשב... בטלפון הוא אמר לי שזה מעבד Intel® Core 2 Duo T6400 2 GHz, ATI Mobility Radeon HD 4530 512MB ו 4 GB זיכרון פנימי ו 250 GB הרד דיסק כולל מערכת הפעלה VISTA ו מסך 15.4 מה אתם אומרים? שווה בעד 130 שקל לחודש בהתחייבות ל 36 חודש? ואם לא אז איזה נייד אתם מציעים לי שטוב למשחקים... משקל וגודל מסך לא חשוב לי.. אין לי משחק ספציפי אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים חדשים יחסית אפשר לחרוג בתקציב ב 500+- עדיף שיהיה צורב DVD ומחברה מוכרת וטובה... תודה.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  25. שלום לכולם, זקוק לעזרתכם עם מפרט לשימוש ביתי\חצי משרדי... 1. מה התקציב המקסימלי? 2700 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה, עריכה (לעיתים רחוקות), צפיה בסרטים, משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אפטר, וורד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? פיפא, COD וכד'... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות לכל היותר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…

• 3 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים