ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000. רצוי לאזור ה2500. אבל אם יש משהו מומלץ במיוחד אז לכיוון ה3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מה3000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש בעיקר לאופיס, אינטרנט, לימודים, אולי פה ושם סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המפרט הוא לא לקניה בארץ עד 1500$ רצוי שלכרטיס מסך יהיה כמה שיותר RAM כי זה בעיקר לעבודה על אוטוקאד וכאלא... מסך נראה לי 14 אינץ' וחשוב שיהיה לו יציאה למסך נוסף... תודה...
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי לכולם, מחפש מפרט למחשב נייד בין 2000 ל2300 ש"ח ללא חריגה. אשמח אם הוא יוכל להריץ סרטים ברזולוציה סבירה, העבודה לרוב תהיה סטודנטיאלית אך אשמח אם הוא יהיה מסוגל להריץ משחק או שניים. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מחשב נייד בסדר גודל של 2500 ש"ח. אני צריך מפרט אם מישהו מוכן לבנות לי. אני גמיש מבחינת מחיר, לא יודע בידיוק מה טווח המחירים היום בשוק. מחפש מחשב סטנדרטי למטרות לימודים. שיהיה חזק מהיר ואמין. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
הצורך העיקרי שלי הוא שיהיה מסך די גדול [לפחות 15.4] שאר הנתונים לא צריכים להיות בשמיים המחשב סך הכל יראה סרטים ואיטרנט ויפעיל WIN 7 כנראה אשמח לשמוע הצעות בסביבות 2500 שח תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב נייד בטווח של 2500-3000, כשעדיף לרדת מה3 אלף. המחשב לצורכי עבודה, לא לגראפיקה או למשחקים
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד למטרת מוזיקה,אינטרנט, ותוכנות כמו OFFICE לא צריך אותו למשחקים.אין צורך בכרטיס מסך כבד!!! ראיתי דווקא באתר איבורי הרבה מחשבים נידיים מה לדעתכם שווה לרכוש שם או שיש לכם הצעות אחרות בשבילי.??!?!
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר פיתוח (עבודה עם אקליפס). אם אפשרי הרצת משחקים ישנים (יחסית) כמו CIV 5, אבל לא הכרחי ואפשר לוותר על זה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? הגודל לא משנה או הברק לא משנים * רזולוציית המסך? גם לא משנה. אני מתכנן לחבר אותו למסך נוסף בגודל 17" ולעבוד עם שניהם. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיפות למקלדת עם NUMPAD * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין חשיבות, רוב הזמן המחשב יהיה בבית מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, אם אפשר SSD במסגרת התקציב זה יהיה נחמד * כונן אופטי? אפשר, אבל לא הכרחי * האם דרו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב נייד, (אני לא מבין בזה כלום), מטרת המחשב הוא לעבודה עם תוכנות האופיס השונות (Word, Excel ....) אולי לראות קצת סרטים. חשוב מאוד שאני אוכל להתחבר לאינטרנט מכל מקום. (אם ישנו ציוד נוסף שמאפשר זאת, אנא ציינו). חשוב שיהיה מותקן עליו Win XP בעברית!!! תנו את האופצייה הטובה ביותר בסכום של 4500 ש"ח. (חייב להכיל: 512MB זיכרון,,DVD, 80GB HD, כרטיס מסך טוב ומעבד הכי חזק בסכום שנותר) אני צריך את זה דיי דחוף, זו מתנה (אז שיהיה במלאי עד יום חמישי) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש המלצה למחשב נייד בסביבות 7000 ש"ח הדרישות הן: מסך טוב וכרטיס גרפי סביר (זה לרופא והוא צריך להקרין על זה אולטרסאונדים וכאלה) לא רגיש במיוחד כי הוא הרבה בנסיעות. יש למישהו רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש המלצה למחשב נייד בסביבות 7000 ש"ח הדרישות הן: מסך טוב וכרטיס גרפי סביר (זה לרופא והוא צריך להקרין על זה אולטרסאונדים וכאלה) לא רגיש במיוחד כי הוא הרבה בנסיעות. יש למישהו רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מחפש לצרכי עבודה מחשב נייד אשר מיועד לשימוש בתוכנת צילום מתקדמת מאוד, אשר דורשת כרטיס מסך חזק לעניין. המחשב צריך שיהיו בו את הדברים הבאים: חיבור FireWire מובנה לפחות 2 גי'גה זיכרון יציאת VGA כרטיס מסך חזק לעבודה גרפית אשמח לכל מי שיוכל לעזור או לפחות לתת כיוון, בברכה, עדן
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אודה למפרט מומלץ עבור מחשב נייד קטן (12.5'') רצוי מאוד לא יותר מכך. שימושים - באוטוקאד (לא תלת מימד), אופיס, פאואר פוינט, פוטושופ מידי פעם. מטרת המחשב בעיקר לצרכי ניידות לפגישות ולכן חייב להיות קליל 1.5 ק"ג ומטה! אין צורך ביציאות מיוחדות, אין צורך בכונן דיסק כן חשובה מהירות התגובה וגודל כונן שכן ניתן יהיה לעבוד עליו בלי בעיה (במחשב הקיים אצלי היום יש 2 ג'יגה רם) אין עדיפות לחברה ואין צורך באחריות בינלאומית תודה
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
המחשב ישמש לרוב לאינטרנט דגם ראשי: ASPIRE ONE מעבד:intel atom processor n280 1.66 ghz מערכת הפעלה:windows xp home נפח:(1G DDR 2 (1X1GB יכולת מקסימלית:2GB מהירות:667MHZ חריצי זכרון נגישי: 1 חריצי זיכרון פנויים: 0 דיסק קשיח נפח:160GB SATA מסך גודל צג:10.1 ACER CRYSTALBRITE TFT LCD רזולוציה:1024X600 כונן אופטי:ללא קול: כרטיס:ON BOARD (מובנה) רמקולים מובנים:2 כרטיס רשת :10\100 ETHERNET תקשורת: תקשורת אלחוטית מובנית :LAN+ WIRELESS WWAN+WLAN פקס\מודם: ללא יציאות: MULTI-IN-1 CARD READER SD\MMC\MS\MS-PRO\ 3USB 2.0 RJ-45 אוזניות מיקרופון חיצוני תצוגה חיצונית VGA סוללה: 3 CELL מצלמה :כולל משקלל מוערך: 1.18 KG
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב נייד לא למשחקים\כל השטיות האחרות בישביל עבודה (תכניתן בסביבת מחשב JAVA,++C...) אבל שיהיה משהו יציב וחזק לסביבת העבודה תקציב 4000 פלוס מינוס (עם אפשר לכיוון המינוס ) זהו אין דרישות מיוחדות תודה מראש לכולם!! עם יש מחשבים מוכנים שמתאימים בבקשה לשים לינק
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. אני מחפש בזמן האחרון לקנות מחשב נייד שהשימושים שלו לרוב הם אינטרנט סרטים (HD) ואולי מחשק או שנים לא מהכבדים. הגדול של המסך רצוי לא גדול מידי ולא קטן מידי שיהיה ממוצע שהוא עדין יהיה "נייד" ואם להסתובב איתו מידי פעם בעתיד ישמש גם לעבודות משרדיות אופיס וכו'.* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לרוב הוא יהיה בבית אני לא יודע מהאופטימלי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? לא יזיק. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני שמעתי שהמובילים הם LENOVO, DELL תקנו אותי אם אני טועה בנוסף שיהיה גם מצלמה מובנית ואם יש מיקרופון גם מה טו…
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב נייד למישהי, אשמח לשמוע את המלצותיכם. המכשיר ירכש בישראל, מטרתו העיקרית פרט לגלישה ועובדות משרדיות תהיה שימוש בתוכנות המדיה פריימר, פוטושופ. גודל מסך - '15.6. משקל - עד 2.5 זמן סוללה - כמה שיותר, יותר טוב. יציאות - סטנדרטיות.. USB, כבל רשת, HDMI. דיסק קשיח - לפחות 250 GB. כונן דיסקים - CD\DVD צורב. אחריות - שנתיים לפחות. מערכת הפעלה - מקורית ווינדוס 7. העדפה לחברה - אם DELL או LENOVO נכנס לתקציב, בכיף. אם לא, ניתן לפזול גם לחברות אחרות. תודה רבה לעוזרים, אשמח לשמוע כמה שיותר דעות והמלצות.
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום צריך עזרה במפרט: עבודה בסיסה גרפית כגון autocad, תוכנת MATHLAB (אם מכירים) משחקים (לא מהכבדים ביותר). כמה תוכנות OFFICE (יותר PPT וEXCELL ) במקביל. נורטון אנטיוירוס WINDOWS 7 אינטרנט כל זאת ושירוץ מהר. צפיה בסרטים באיכות טובה (לא צריך הכי טובה) תקציב עד 6.5 אלף
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
processor Mobile AMD Athlon XP Processor 1800+ (1.5GHz) with PowerNow! Technology memory 512MB DDR SDRAM (2x256MB) at 266MHz; maximum 1024MB DDR SDRAM (2x512MB) hard drive 40GB enhanced-IDE [gigabyte is defined as 1,000,000,000 bytes, accessible capacity may vary] multimedia drive DVD+CD-RW Combo (CD-read 24x; CD-write 8x; CD-rewrite 8x; DVD-read 8x) display 14.1" XGA TFT (1024 x 768) communications Integrated v.90/v.92 56K modem (RJ-11 connector) video ATI MOBILITY RADEON AGP 4X and 3D architecture sound 16-bit Sound Blaster Pro-compatible audio; internal stereo speakers weight 6.75 lbs (weight may vary due to vendor component ch…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי... אז אני מחפש מחשב נייד... אני מתחיל ללמוד עוד חודשיים באוניברסיטה ואני צריך מחשב שיזוז איתי לכל מקום ויאהב אותי כמו שאני באמת!P: בכל אופן...עכשיו עם כל היציאה של היונה...האם כאדם שכן ישתמש במחשב הזה למשחקים פה ושם (אומנם לא מחשב ראשי אבל אין כמו לשחק דרך ההוטספוטס שבאוניברסיטת ת"א) כדאי לי לחכות לו? או שכדאי לי לחכות להוזלת מחירים בעקבותיו? בכל אופן...אני דיי צריך את זה מהר (אלא אם יש משהו שב-א-מ-ת שווה את הלחכות) עד לעוד חודש חודש וחצי... אני מתכוון להוציא עליו בין...אנא ערף...6.5-10 אלף שקל... אגב! אני יודע שעדיף מחשב ב-10K על מחשב ב-6.5K אבל אני מחפש לחסוך ולקנות משהו באמצע שישרת את המטרות שלי אז משהו משתלם מישהו? http://www.akr.co.il/details.asp?id=1051 מצאתי א…
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד 700 דולר מקס מארהב. אני צריך שזה יהיה מחשב חזק..אומנם לא מיועד רק למשחקים אך גם,(משהו כמו פיפא לא יותר)
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך עזרה במפרט למחשב שקט ( שלא יעשה שום רעש בכלל ). המחשב מיועד למשתמש מתחיל אין צורך בתמיכה במשחקים וכו'. רק שניתן יהיה לבצע דברים בסיסים ( אינטרנט, עבודה ב word, צפייה בסרטים וכו' )
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר תקופה ארוכה אני שואף ליקנות מחשב נייח. אך בעקבות העבודה שאני כולכך מחושב החלטתי לפתוח כאן דיון בעקבות המלצות רבות. אז ככה: בעיקרון המפרט יהיה למשחקים, בעל לוח אם חזק, ע"מ שאוכל להשתכלל במשך השנים, שואף גם למארז גדול ומאוורר היטב. אשמח עם תוכלו גם להמליץ לי על מסך אומנם יש לי מסך, אך איני יודע עם פועל בכלל - או שמה כדי לתקן בכלל שווה. במידה ויש המלצות בהרצליה העדיף. במידה ולא אז TMS. אודה לעזרתכם בנושא בהקדם. בברכה, עמית
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ערב טוב וסופ"ש נעים. אני מעוניין בקניית מחשב עד 4000 שקלים עם אפשרות לחריגה קטנה של כ100 - 200 שקלים. השימוש העיקרי של המחשב יהיה לתכנות משחקים בתלת - מימד , משחקים , צפייה בטלויזיה וגלישה כמובן. מפאת סיבות אלה ארצה מספר דברים שכמדומני יכולים להיכנס לתקציב: * מעבד עם ארבעה ליבות , לצורכי קומפילציה מהירים. * כרטיס יחסית חזק , שיאפשר משחק לפחות בדרגות מינימום במשחקים של היום , כמו - כן תמיכה בDX11 חובה לצורך התכנות. * כרטיס טלויזיה * אין לי צורך בדיסק קשיח גדול מדי , 200G יספיק לי די ויותר. * אם זה אפשרי - אעדיף 4G RAM אין צורך בציוד היקפי , השקט של המחשב חשוב אך זניח אם יפריע לתנאים שלמעלה. אני לא מתכנן OC ואין לי צורך במערכת הפעלה. אעדיף לבצע את הקנייה מSKYPC. …
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בהרכבת מחשב. המחשב מיועד למשחקים, לדוגמא DIABLO 3, לסרטים HD וכו'. אין צורך בציוד הקיפי למעט מסך 22 אינצ'. אני מעדיף מעבד של INTEL. שיהיה לפחות 1TB איחסון ו4GB RAM. לא מיועד לOC. לא חייב לנצל את כל ה5K תודה רבה רבה לעוזרים! :-*
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-