עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני יודע! זה תקציב נמוך למחשב משחקים אבל נסו בכל זאת לעזור לי, זה למשפחה דלת תקציב לכבוד שנת הלימודים וצריך לתמרן. תודה לכולם,

• 13 תגובות
    • 998 צפיות
  2. Started by raanand,

אני חדש פה יחסית,ואין לי מושג בחומרה של מחשבים. אני מעוניין במחשב שעיקרו זה משחקים ואינטרנט. חשוב שלמחשב יהיה ניצול גבוה של ביצועים מול כסף. עזרו לי לבחור מפרט מתאים למחשב. המפרט לא כולל מסך ואביזרים נלווים.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  3. Started by kashi,

היי, תעזרו לי בבקשה לבנות מפרט למחשב שיתאים למשחקים עד 4 אלף שקל בלי מסך, מקלדת, עכבר רמקולים בלי צורב תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  4. שלום אני מחפש מפרט למחשב, אם אפשר עד 5000 ש"ח. אלה הם החלקים שחייבים להכלל: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2X1GB 800MHZ RAM כרטיס 8800GT 512MB של חברה כלשהיא דיסק קשיח 320GB 16M Cache לוח אם P-35. צורב DVD X20 או X18... את השאר, מארזים (אם אפשר, עם חלון!) וספקים, תחליטו אתם.. אני לא כל כך מבין באלה.. שיהיו טובים יחסית! *לא צריך ציוד היקפי כגון מקלדת אוזניות רמקולים מיקרופון וכו'. אוקיי ו2. רציתי לקנות מחשב ב ZED.CO.IL אבל אבא שלי אמר לי שהוא מעדיף לשים יותר כסף על חנות עם שירות יותר טוב (ZED בקושי עונים בטלפון). הבעיה היא שלקנות מחשב בחנות מחשבים רגילה (לא אתר) זה כבר יקר מדי אז הצעתי לו שנקנה ב SKYPC כי אומרים לי פה ובעוד מקומות שזו החנות אינטרנט הכי טובה. אבל זה עדיין אומ…

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by morbiton,

שלום ;D אני חדש כאן בפורום ויש לי שאלה. מה אתם חושבים על המפרט הבא שבניתי.. התקציב שלי הוא עד 5000 אשמח אם תתנו לי את דעתכם בנושא =] המון תודההה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Mikel,

שלום, עכשיו לאחר ירידת המחירים של AMD ויציאת הקונרו החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש. בקשות ספציפיות: 0) המחיר לא כולל מסך וציוד הקפי. 1) מחשב שקט -> מארז שקט ועדיפות לקרור פסיבי של הרכיבים. 2) HD של Seagate בנפח מינ' של 200Gb 3) כ' מסך כולל VIVO (עדיף - לא חובה). 4) 2Gb זכרון. 5) אם אין הבדל גדול במחיר אז לוח אם עם WiFi 6) חנות באזור המרכז. * אין תכנון ל-OC. נ.ב. אם יש בעיה עם הדרישות והתקציב, ניתן להגדיל את התקציב או לשנות את חלק מהבקשות (אני די נעול על Seagate בגלל האיכות והשקט, וכמובן על ה-2Gb זכרון). תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by Guy950,

מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-DS3 ¤678 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39217 כונן קשיח Western Digital WD2500YS 250GB ¤391 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500YS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤569 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBHK כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe ¤2134 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37380 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤174 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N קורא כרטיסי זיכרון 3.5" SONY ¤50 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SMRW620B מארז ללא ספק GIGABYTE 3D AURORA ¤598 http://skypc.co.i…

• 13 תגובות
    • 988 צפיות
  8. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) - 3000 ש"ח אפשרי מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - משחקים ואפשרות בעתיד לעריכת ווידיאו 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא צריך ציוד הקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - לא צריך כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - מעבד אינטל, לוח אם asus 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין …

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  9. 1. עד 4500 שקל, לא ניתן לחרוג. 2. המחשב מיועד למשחקים, אם כי גם יש שימוש בפוטושופ ובתוכנות עריכה שונות מדי פעם. משחק בכל סוגי המשחקים, בעיקר אסטרטגיה אבל גם בקרייסיס לדוגמא. 3. צריך גם מסך, צריך משהו של 22 אינץ' בערך, שגם יהיה טוב למשחקים כמובן, אני מניח ש900 שקל ילכו למסך. 4. לא צריך כונן לדיסקטים אני מניח... 5. יש לי כמה חלקים אך ישנים, ספק כמה הם יתאימו לחלקים חדשים, אז תתנו את כל החלקים, אני אבדוק כבר תאימות אחר כך, למרות שאני מטיל בספק שמשהו יעבוד שם, כי המחשב שלי בן 6 ששודרג טיפה לפני 3 שנים. 6. שיהיה מבחינת רעש 3-4, לא מפריע לי במיוחד רעש, אבל בכל זאת אני רוצה לישון. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. כדי אולי לעשות אוברקלוק קטן? אין לי מושג בשיט... 8. לא צריך לכלול מערכת הפעל…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. היי....אח שלי צריך מפרט למחשב.. שימושים אינטרנט, מוזיקה ומשחקים לא כבדים..ושהמחשב יחזיק להרבה זמן בנתיים נראה לנו מעבד E6300 הרד דיסק WD2500KS מסך 19' LCD לא רחב זכרון עדיפות ל 2X1GB כרטיס מסך לפי דעתי מהסדרה 7600 אם אין כרטיס קול טוב (סראונד) בלוח אם אז גם כרטיס קול... לא עושה OC וצריך כרטיס רשת חוטי אם אין על הלוח אם.. ושיהיה מתאים לויסטה.. תודה..

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  11. היי חבר׳ה! אחרי הרבה זמן שאני עם מחשב גרוטאה שנקנה לפני כמה שנים ב1,000 שקל, הצלחתי לשכנע את ההורים שלי לעזור לי בקניית מחשב חדש. הם 1,000 אני 1,000. אני צריך מחשב למשחקים יחסית פשוטים (Minecraft משחק עיקרי, אולי גם lol ואם אהיה נואש MS) וגם להורדת סרטים ודברים כאלו. חשוב לי מאוד שמשחקים כמו מיינקאפט ירוצו במקסימום שלהם, זתומרת (מי שמשחק ידע) Far distance, max fps וכו׳. כמו כן, חשוב לי גם שיהיה לי נפח דיסק גדול בשביל הסרטים (2TB הכי טוב). חשוב לציין שאני עכשיו בתאילנד וחשבתי לקנות דברים כמו ראם סטיקס והארד דיסק פה כי ממש ממש זול כאן ואני יכול לקנות דברים שהייתי קונה בארץ פי 2 זול יותר. לגבי הדברים הנוספים: אני לא יכול לחרוג מהתקציב כי זה כל הכסף שיש לי. אני לא רוצה…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by elad122,

יש לי תקציב של 2900 אבל אני מעגל ל 3000 שקל. "מחשב למשחקים,אני לא יעשה OC,אני רוצה שכל המשחקים הכבדים יפעלו אליו כגון Crysis,COD4 וכו... אני גם יגלוש גם באינטרנט וישמע מוזיקה. ואני לא רוצה שהוא יעשה הרבה רעש כי שלי עכשיו עושה המון!!

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by xfacti,

שלום חבר'ה, אני רוצה לבנות מחשב כמה שיותר חזק, ללא כל הציוד ההיקפי, רק את הקופסא עצמה. שזה יכלול גם עלות התקנת רכיבים במעבדה, עדיפות ל-INTEL ול-GEFORCE. תודה

• 13 תגובות
    • 771 צפיות
  14. Started by alonezer,

מחפש מחשב טוב למשחקים מסך 20" לא צריך מקלדת לא צריך עכבר לא צריך כונן DVD לא רמקולים. המחשב יהיה אצלי בערך איזה 3 שנים אז אני מעדיף מרובע ליבות ולא 8400-8500 כדי שישאר יותר זמן תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני מעוניין לבנות עבור אח שלי מפרט למחשב תקציבי שיאפשר גיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עדכניים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות. 3…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. 1. מה התקציב? 3,500 עד... 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים,סרטים,עבודות אופיס,אייסיקיו מסנג'ר אינטרנט,זהו בעצם. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך.אני חושב על מסך טוב שיתאים למשחקים אבל את זה אני יבקש שתמליצו על איזה! 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב חשוב לי שיהיה כמו מחשב שקוף כזה עם אור כחול ודרקון כזה,קטלני בקיצור. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית?כןן מערכת הפעלה ויסטה 9. האם חשוב שקט? עד כמה?כן איכשהו חשוב שקט,שלא יהיה רועשש מדיי 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה? מתכוון לשחק במשחקי ספורט -NBA 09 FIFA 09 ועוד.. משחקי מירוץ-ניד פור ספיד ועוד.. היטמן,ועוד משחקים מהסוג של משחקי יריות call of duty .…

• 9 תגובות
    • 621 צפיות
  17. היי, אני מחפש מחשב שולחני חדש. התקציב מבחינתי הוא 3.5k למחשב ובנוסף כרטיס מסך, שאני לא ממש יודע בכמה לתקצב כי אני לא מבין בהם כלום. הייתי שמח לו הכל ביחד היה נכנס תקציב של 5k ופחות, אם זה אפשרי. מה שאני צריך מהמחשב: משחקים, גם החדשים ביותר. עבודה: אופיס, אינטרנט וכו'. Google Earth. כניסות USB קדמיות רבות (לא יודע כמה אפשר). אני צריך מפרט מלא כולל הכל: מארז, לוח אם, מעבד, זיכרון, דיסק קשיח, צורב משולב, מקלדת ועכבר פשוטים ואם אפשר להכניס בתקציב - גם רמקולים נורמליים וכמובן כרטיס המסך. עדיפות למפרט שיש באייבורי מחשבים, ובכל מקרה של חברה שיש לה שירות גם במרכז הארץ. תודה,

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  18. אני מעוניין במחשב, צורב DVD, רמקולים ומערכת הפעלה (Windows XP). מערכת קירור יכולה להיות רועשת, לא מתכנן Overclocking. תודה.

19. Started by 3liran,

הנה מפרט שהרכבתי ב- IQPC הוא מיועד למשחקים, בלי OC... אני מעוניין שהוא גם יתאים לשידרוג של כרטיס המסך בעתיד אם יהיה צורך. מבלי לגרום לשינוי משמעותי במחיר, השם יש משהו שהייתם משנים במפרט? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  20. היי... התקציב שלי הוא 4K, אבל רצונות לחוד ותוצאות לחוד.... בקיצור, הנה פחות או יותר החלקים שהייתי רוצה רק שאני לא מבין כל כך בדגמים היום.. חוץ מזה שאני יודע מה זה OC אבל מפחד להתעסק, אז מעדיף שלא.. 1. כרטיס מסך בעדיפות ל NVIDIA תקציב 1500. 2. לוח אם (עם כ. רשת + קול OB) , משהו שיוכל להיות בסיס טוב לשדרוג בפעם הבאה.. 3. מעבד Intel Dual Core Due נראה לי מספיק טוב -ותקנו אותי אם אני טועה.. 4. גוף קירור טוב ושקט. 5. כונן קשיח 300GB עם עדיפות ל WD 6. זיכרון 2* 1024MB , סה"כ 2GB 7. ספק כח חזק ושקט בתקציב -עד 500 ש"ח 8. מארז משו מומלץ... היופי לא משחק תפקיד פה.. -אם לדעתכם כל מארז מספיק טוב לחומרה הנ"ל אז אפשר גם לחסוך בסעיף הזה... 9. אין צורך ב: צורב, עכבר, מקלד…

• 13 תגובות
    • 785 צפיות
  21. ראשית, שלום לכל יושבי הפורום. אני חדש כאן והחלטתי להחליף את המחשב הנוכחי שלי, לאחר שהוא שרת אותי נאמנה 8(!) שנים. היות וזה המחשב היחיד שלי, הוא נועד לעבודה שוטפת ולשם שינוי, גם הרצת משחקים כבדים, כגון GTA4, Fallout3, Crysis ו-Assassin's Creed. התקציב שלי, כמו שכתוב, הוא באיזור ה-6000-7000 ש"ח ורציתי שאנשים מביני עניין ואובייקטיביים יוכל להמליץ לי על מפרט רלוונטי. כמה דגשים: 1. לגבי מארזים: האם יש, מלבד הגודל, כמובן, הבדל מהותי בין מארזי full tower, mid-tower ו-mini-tower? ועוד דבר לגבי המארז, השקט לא קריטי, כי המחשב כבוי בלילות. 2. אף על פי שאין לי נימוק הגיוני, יש לי העדפה אישית למעבדים של Intel ולכרטיסי מסך של NVIDIA. כמו כן, אני שוקל לקנות בעתיד כרטיס מסך נוסף ולחברו ל…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. התקציב שלי הוא 5000 שקל אני רוצה מחשב חדש שיהיה טוב למשחקים ולצפייהב סרטים דרך הטלווזיה (כלומר כרטיס מסך שיתן לי איכות גבוהה) אין לי חשיבות לחברות. פחות חשוב לי מארז, ספק ולוח, אני מעדיף מחשב כמה שיותר שקט וקריר אך אני מוכן לקת ויתור על החלק הזה אם זה גורם לחריגה בתקציב. אני לא צריך ציוד היקפי כמו מסך (המסך שלי כרגע הוא samsung 953 16:9 wide screen 2ms) מקלדת ועכבר כמו כן אני לא צריך שום כונן דיסקים\DVD או צורב לא צריך מערכת הפעלה ואני ארכיב את המחשב לבד מבחינת כרטיס קול יש לי רגע adugiy 2 אתם חושבים שזה מספיק טוב? או לא אשמח לקבל המלצות גם על זה תודה על העזרה, טל.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  23. אהלן, אני מחפשת הצעות למפרט בשביל אבא. התקציב הוא כ-4000 ש"ח לא כי לא ניתן להוציא יותר אלא כי אני משערת ש-4000 ש"ח צריכים להספיק לצרכים כאן. ניתן בהחלט לחרוג קצת למעלה אם יש סיבה. התקציב לא צריך לכלול ציוד היקפי כלשהו. השימושים יהיו עבודות משרדיות סטנדרטיות ומשחקים. מדובר בעיקר במשחקי First Person Shooter מסגנון Call of Duty ו-Medal of honor לדורותיהם. קחו בחשבון התאמה לכל גרסא נוכחית או צפויה בקרוב של הז'אנר. אבא איש די צנוע, הוא משחק על מסך של 22" ברזולוציה של לא יותר מ-1600X900. אני לא צופה שהוא ירצה להחליף את המסך בקרוב או להעלות את הרזולוציה. אני כן רוצה שהוא יוכל לשחק בהגדרות גבוהות. אין חשיבות גדולה לשקט של המחשב ולא מתוכנן שום OC. אין צורך במערכת הפעלה. ככל …

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  24. אני מחפש מחשב חדש, אחרי שהנוכחי שבק חיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל כמה שצריך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-700. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב, רואה מדיה ב-hd, מפתח, מעצב בפוטושופ, ומריץ כשתי מכונות וירטואליות בו זמנית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio, Photoshop, VMware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  25. Started by a1a1a1a,

אני מעוניין במחשב למשחקים וטלווזיה, הרכבתי לפי המלצות בפורום מפרט, מה דעתכם? חסר לי מארז וספק, כמה שיותר יפים אך שיהיו שקטים, בלי לעבור את ה4200 ש"ח לכל המפרט תודה GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤920 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1223 Intel Core 2 Duo E8400 3GHz Tray + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤889 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤280 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 Hauppauge winTV-PVR-150 MCE ¤389 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=973 GeIL DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 ¤520 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?product…

• 2 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים