עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by elad122,

יש לי תקציב של 2900 אבל אני מעגל ל 3000 שקל. "מחשב למשחקים,אני לא יעשה OC,אני רוצה שכל המשחקים הכבדים יפעלו אליו כגון Crysis,COD4 וכו... אני גם יגלוש גם באינטרנט וישמע מוזיקה. ואני לא רוצה שהוא יעשה הרבה רעש כי שלי עכשיו עושה המון!!

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by xfacti,

שלום חבר'ה, אני רוצה לבנות מחשב כמה שיותר חזק, ללא כל הציוד ההיקפי, רק את הקופסא עצמה. שזה יכלול גם עלות התקנת רכיבים במעבדה, עדיפות ל-INTEL ול-GEFORCE. תודה

• 13 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by alonezer,

מחפש מחשב טוב למשחקים מסך 20" לא צריך מקלדת לא צריך עכבר לא צריך כונן DVD לא רמקולים. המחשב יהיה אצלי בערך איזה 3 שנים אז אני מעדיף מרובע ליבות ולא 8400-8500 כדי שישאר יותר זמן תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני מעוניין לבנות עבור אח שלי מפרט למחשב תקציבי שיאפשר גיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עדכניים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות. 3…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. 1. מה התקציב? 3,500 עד... 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים,סרטים,עבודות אופיס,אייסיקיו מסנג'ר אינטרנט,זהו בעצם. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך.אני חושב על מסך טוב שיתאים למשחקים אבל את זה אני יבקש שתמליצו על איזה! 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב חשוב לי שיהיה כמו מחשב שקוף כזה עם אור כחול ודרקון כזה,קטלני בקיצור. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית?כןן מערכת הפעלה ויסטה 9. האם חשוב שקט? עד כמה?כן איכשהו חשוב שקט,שלא יהיה רועשש מדיי 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה? מתכוון לשחק במשחקי ספורט -NBA 09 FIFA 09 ועוד.. משחקי מירוץ-ניד פור ספיד ועוד.. היטמן,ועוד משחקים מהסוג של משחקי יריות call of duty .…

• 9 תגובות
    • 611 צפיות
  6. היי, אני מחפש מחשב שולחני חדש. התקציב מבחינתי הוא 3.5k למחשב ובנוסף כרטיס מסך, שאני לא ממש יודע בכמה לתקצב כי אני לא מבין בהם כלום. הייתי שמח לו הכל ביחד היה נכנס תקציב של 5k ופחות, אם זה אפשרי. מה שאני צריך מהמחשב: משחקים, גם החדשים ביותר. עבודה: אופיס, אינטרנט וכו'. Google Earth. כניסות USB קדמיות רבות (לא יודע כמה אפשר). אני צריך מפרט מלא כולל הכל: מארז, לוח אם, מעבד, זיכרון, דיסק קשיח, צורב משולב, מקלדת ועכבר פשוטים ואם אפשר להכניס בתקציב - גם רמקולים נורמליים וכמובן כרטיס המסך. עדיפות למפרט שיש באייבורי מחשבים, ובכל מקרה של חברה שיש לה שירות גם במרכז הארץ. תודה,

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  7. אני מעוניין במחשב, צורב DVD, רמקולים ומערכת הפעלה (Windows XP). מערכת קירור יכולה להיות רועשת, לא מתכנן Overclocking. תודה.

8. Started by 3liran,

הנה מפרט שהרכבתי ב- IQPC הוא מיועד למשחקים, בלי OC... אני מעוניין שהוא גם יתאים לשידרוג של כרטיס המסך בעתיד אם יהיה צורך. מבלי לגרום לשינוי משמעותי במחיר, השם יש משהו שהייתם משנים במפרט? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  9. היי... התקציב שלי הוא 4K, אבל רצונות לחוד ותוצאות לחוד.... בקיצור, הנה פחות או יותר החלקים שהייתי רוצה רק שאני לא מבין כל כך בדגמים היום.. חוץ מזה שאני יודע מה זה OC אבל מפחד להתעסק, אז מעדיף שלא.. 1. כרטיס מסך בעדיפות ל NVIDIA תקציב 1500. 2. לוח אם (עם כ. רשת + קול OB) , משהו שיוכל להיות בסיס טוב לשדרוג בפעם הבאה.. 3. מעבד Intel Dual Core Due נראה לי מספיק טוב -ותקנו אותי אם אני טועה.. 4. גוף קירור טוב ושקט. 5. כונן קשיח 300GB עם עדיפות ל WD 6. זיכרון 2* 1024MB , סה"כ 2GB 7. ספק כח חזק ושקט בתקציב -עד 500 ש"ח 8. מארז משו מומלץ... היופי לא משחק תפקיד פה.. -אם לדעתכם כל מארז מספיק טוב לחומרה הנ"ל אז אפשר גם לחסוך בסעיף הזה... 9. אין צורך ב: צורב, עכבר, מקלד…

• 13 תגובות
    • 771 צפיות
  10. ראשית, שלום לכל יושבי הפורום. אני חדש כאן והחלטתי להחליף את המחשב הנוכחי שלי, לאחר שהוא שרת אותי נאמנה 8(!) שנים. היות וזה המחשב היחיד שלי, הוא נועד לעבודה שוטפת ולשם שינוי, גם הרצת משחקים כבדים, כגון GTA4, Fallout3, Crysis ו-Assassin's Creed. התקציב שלי, כמו שכתוב, הוא באיזור ה-6000-7000 ש"ח ורציתי שאנשים מביני עניין ואובייקטיביים יוכל להמליץ לי על מפרט רלוונטי. כמה דגשים: 1. לגבי מארזים: האם יש, מלבד הגודל, כמובן, הבדל מהותי בין מארזי full tower, mid-tower ו-mini-tower? ועוד דבר לגבי המארז, השקט לא קריטי, כי המחשב כבוי בלילות. 2. אף על פי שאין לי נימוק הגיוני, יש לי העדפה אישית למעבדים של Intel ולכרטיסי מסך של NVIDIA. כמו כן, אני שוקל לקנות בעתיד כרטיס מסך נוסף ולחברו ל…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. התקציב שלי הוא 5000 שקל אני רוצה מחשב חדש שיהיה טוב למשחקים ולצפייהב סרטים דרך הטלווזיה (כלומר כרטיס מסך שיתן לי איכות גבוהה) אין לי חשיבות לחברות. פחות חשוב לי מארז, ספק ולוח, אני מעדיף מחשב כמה שיותר שקט וקריר אך אני מוכן לקת ויתור על החלק הזה אם זה גורם לחריגה בתקציב. אני לא צריך ציוד היקפי כמו מסך (המסך שלי כרגע הוא samsung 953 16:9 wide screen 2ms) מקלדת ועכבר כמו כן אני לא צריך שום כונן דיסקים\DVD או צורב לא צריך מערכת הפעלה ואני ארכיב את המחשב לבד מבחינת כרטיס קול יש לי רגע adugiy 2 אתם חושבים שזה מספיק טוב? או לא אשמח לקבל המלצות גם על זה תודה על העזרה, טל.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  12. אהלן, אני מחפשת הצעות למפרט בשביל אבא. התקציב הוא כ-4000 ש"ח לא כי לא ניתן להוציא יותר אלא כי אני משערת ש-4000 ש"ח צריכים להספיק לצרכים כאן. ניתן בהחלט לחרוג קצת למעלה אם יש סיבה. התקציב לא צריך לכלול ציוד היקפי כלשהו. השימושים יהיו עבודות משרדיות סטנדרטיות ומשחקים. מדובר בעיקר במשחקי First Person Shooter מסגנון Call of Duty ו-Medal of honor לדורותיהם. קחו בחשבון התאמה לכל גרסא נוכחית או צפויה בקרוב של הז'אנר. אבא איש די צנוע, הוא משחק על מסך של 22" ברזולוציה של לא יותר מ-1600X900. אני לא צופה שהוא ירצה להחליף את המסך בקרוב או להעלות את הרזולוציה. אני כן רוצה שהוא יוכל לשחק בהגדרות גבוהות. אין חשיבות גדולה לשקט של המחשב ולא מתוכנן שום OC. אין צורך במערכת הפעלה. ככל …

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  13. אני מחפש מחשב חדש, אחרי שהנוכחי שבק חיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל כמה שצריך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-700. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב, רואה מדיה ב-hd, מפתח, מעצב בפוטושופ, ומריץ כשתי מכונות וירטואליות בו זמנית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio, Photoshop, VMware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  14. Started by a1a1a1a,

אני מעוניין במחשב למשחקים וטלווזיה, הרכבתי לפי המלצות בפורום מפרט, מה דעתכם? חסר לי מארז וספק, כמה שיותר יפים אך שיהיו שקטים, בלי לעבור את ה4200 ש"ח לכל המפרט תודה GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤920 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1223 Intel Core 2 Duo E8400 3GHz Tray + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤889 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤280 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 Hauppauge winTV-PVR-150 MCE ¤389 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=973 GeIL DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 ¤520 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?product…

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  15. (לאור יציאת לוחות האם המתוקנים ,סוף סוף) אני מעוניין להשתמש במעבד סנדי ברידג' 2500K או 2600K בלבד עם עדיפות ל 2600K. רצוי מפרט שיתאים לשני המעבדים ואני כבר אחליט על איזה מעבד ללכת לפי המחיר הסופי. שימוש עיקרי לצורך סימולטור טיסה של מיקרוסופט (כולל זה שצריך לצאת בקרוב) אבל גם לסימולציית מרוצי מכוניות. לגבי חריגה מהתקציב - רצוי להשתמש בתחום שמצויין בכותרת אלא אם כן אין ברירה - מדובר מבחינתי במחשב חשוב שאני מעוניין מאוד להשקיע בו בשביל לקבל ביצועים מהנים . הגדרות גרפיות בשאיפה לגבוהות למרות שזה לא מחייב.(לגבי מסך מעוניין לרכוש מסך LED בנפרד). שקט הפעולה של המחשב מאוד חשוב , בציון 9 בין 1 ל 10. אוברקלוק מתוכנן - בינוני .(אמור להיות מבוצע בחנות שמרכיבה את המחשב). יש לי מערכת ה…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by xfacti,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, בניתי מפרט שלפי דעתי הוא טוב לתקציב של 4000 ש"ח שיתאים לצרכים שלי: ¤1,181 ¤1,181 1 מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box ¤574 לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 ¤363 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤282 זיכרון Corsair DDR2 1024MB (512MBx2) 667MHz CL5 ¤884 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤166 צורב SAMSUNG SH-S183A X18 DVD ¤233 מארז ללא ספק HEC 6A21B ¤212 ספק כח JSP-TECH PS-1000 450W ¤50 מאוורר למארז Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - BLUE ¤79 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤ 4,024 סכום כולל מע``מ המחשב הורכב באתר www.skypc.co.il אך יש לי מספר שאלות וספקות בקשר לר…

• 13 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by alexo360,

אז אני קונה עוד כמה ימים מחשב ואני רוצה מפרט למשחקים. התקציב הוא 7k,אני מתכנן לעשות אוברקלוקינג. המפרט הוא מהחנות skypc.co.il:

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  18. שלום לכולם. ראיתי את המפרטים בטווח המחירים הזה וראיתי שברוב המקרים המלצתם על כ. מסך של AMD (ATI) ומעבד i5. האם לא יתכן שילוב מוצלח יותר של מעבד ולוח אם מבוססי AMD עם כ.מסך של ATI? מה דעתכם על תצורות SLI או crossfire עם כרטיסים יותר חלשים/זולים (למשל 6790)? מה לגבי ה 560 (nvidia)? המטרה העיקרית שלי היא BF3. הרזולוציה תהיה 1650 על 1050 (אם אני לא טועה). אם אפשר אז גם 1080P יתקבל בברכה... בכל מקרה תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  19. שלום, אני רוצה מפרט למחשב משחקים צריך המלצה ללוח ראשי, מעבד, זכרון, כרטיס מסך, HD 500 GB נראה לי יספיק. אוליי גם ספק אם ייכנס בתקציב. אני מחפש כרטיס מסך עם אפשרות ל HD. המחשב מיועד בעיקר למשחק FARCRY2 מתי שייצא ואני רוצה להפעיל אותו על הגדרות גבוהות עד כמה שאפשר. התקציב ניתן לשינוי, הכל בהתאם להצעות שיעלו. ללא ציוד הקפי וללא OC חסר משהו ששכחתי? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, דוד שלי רוצה לנסוע איתי מחר לקנות מחשב מאזור המרכז(עדיפות לרחובות,ראשל"צ) והוא משתמש בתוכנות,משחקים לא הכי כבדים(אם אפשרי DX10 תקציבי ונכנס בו אז אודה לכם),עדיפות למערכת מבסוסת C2D של אינטל וקירור טוב למעבד+קירור למארז..המפרט חייב לכלול בתוכו גם ציוד היקפי של רמקולים,עכבר(אם אפשרי מסוג לייזר די איכותי) ומקלדת פשוטה יחסית..וגם מסך(עדיפות לLCD19" תתקבל בברכה) התקציב הוא בין 4300-4500 עם אפשרות לחריגה של 200 עד גג 300 שקל..ואם אפשר גם ל"זרוק" 2GB מחברה טובה עם קירור ומארז וספק לא גנריים אודה לכם.תודה רבה למגיבים במהרה כי מחר אני הולך לקנות כבר מראש"לצ או אזור המרכז).

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  21. תקציב: עד 3800. (א) לנצל את כל התקציב (ב) בבקשה לא לחרוג רק אם זה חוסך כסף לשדרוג קל של עוד 3 שנים שימוש: משחקים, אני לא גיימר מתורף אין צורך שזה יעוף. משתמש גם בתוכנות של אוטדסק כמו ריבט, אוטוקד, רובוט סטרקצ'ר. (יש לי כבר כרטיס גרפי AMD Radeon HD 7700 Series) לא רוצה לקנות חדש מעדיף להשתמש בו אבל אם אתם יודעים משהוא שאני לא בבקשה תגידו ציוד הקפי: אין צורך רכיב שאין בו צרוך: כרטיס גרפי, צורב ומסך שקט: 4 או 5 אוברקלוק: לא יודע מזה בדיוק מערכת הפעלה: אין צורך ,הרכבה בחנות. קונה ב KSP אבל אם יש מקום יותר טוב אשמח לדעת אני גר באזור כפר סבא הקניה מתוככנת בשבוע שבועיים הקרובים חיבור מיוחד : USB 3 רק שתרוג המחשב: רק לכרטיס הגרפי בעוד שנתיים ככה הרכבתי מחשב בעצמי ב KSP (אין לי י…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. הי חברים יש לי כרגע מחשב עם המפרט הבא, והוא כבר עייף לטעמי. אלה החלקים שאני רוצה להחליף: AMD dualcore 4200 1 Gig ram 6800GT gpu Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI מדובר בשדרוג מחשב קיים, אז החלקים הבאים ישארו: 4 דיסקים (חוץ משל הסיסטם) sata2- 2 של 500 ו 2 של 320. ספק סיזוניק 430W מארז וכו'. המחשב משמש ל: מייל, רשת כמובן, תחנת הורדות 24/7 מניוזגרופס סרבר סרטים למחשב HTPC בסאלון תחנת עבודה גראפית (פוטושופ, לייטרום, אפטר אפקטס, תלת מימד) מחשב משחקים. בקיצור, חשבתי על החלקים הבאים: מעבד E6750, ראיתי שהוא זול יותר מה 6600 האם עדיף QUAD? האם ה Q מפריע במשהו, כגון משחקים? האם הוא מתחמם יותר? (המחשב עובד ללא הפסקה). כרטיס 8800GTS (יש כבר). איזה לוח כדאי? (אני ממש לא אובר קלוקר) 2 ג'יגה זכ…

23. אני מבקש הצעות למפרט למחשב משחקים שיחובר גם לטלווזיה ולכן צריך כרטיס מסך מתאים וגם יציאות 5.1 התקציב הוא 3500 פלוס מינוס תודה רבה אסף

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by Yoav,

שלום לכולם, אני מעוניין ללקנות מחשב למשחקים + עבודה בסביבות ה6K שקל כולל מסך. קיבלתי את ההצעה הבאה: (המחירים כתתובים ליד החלקים והם בשקלים לא כולל מע"מ) לוח: Gygabyte GA-K8NMF-9 516.21NIS מעבד: AND 64 3500+ S939 1539.41NIS כ. מסך: Gygabyte PCX6600 256MD DDR2 806.58NIS זיכרון: Samsung/Hynix 512MB DDR 400 *2 (סה"ך ג'יגהבייט) 543NIS ד. קשיח: WD 80GB SATA-II 8mb 359.50NIS כונן: LG DVDROM 138.27NIS צורב: LG DVD-RW *16 (+/-) 476.54NIS פלופי: סוני 1.44 36.87NIS מארז: HEC ATX 400W 24pin 2fan 539.25NIS מקלדת + עכבר Logitec 124.44NIS רמקולים ג'נריים 24.65NIS מסך: LG Flatron 17" CRT 742025NIS תוכנות: Symantec norton internet security 2006 300NIS עלות: 5698 ש"ח. בהנחה שOC לא מעניין א…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. מכיוון שאני זקוק למחשב שיריץ משחקים על איכות מקסימלית (ASSASSINS CREED , CRYSIS וכו) אז בחרתי ב 8800GT עם קירור שעולה כ-200 ש"ח פחות מאשר GTS ללא קירור, 4גיגה ראמ וכו... אני הולך כנראה לשלם במזומן אז המחיר ירד בכ-2% הייתי רוצה שתרשמו הצעות טענות וכו במיוחד לגבי [glow=red,2,300]ספק הכח[/glow] תודה! והתקציב בעקרון 3K אבל כנראה שאני יכול לחרוג ל3500 +- לא צריך מערכת הפעלה יש לי כבר XP PRO מקורי לא יזיק עכבר ומקלדת פשוטים [glow=red,2,300]אתם מוזמנים גם להציע מפרט משל עצמכם אני צריך משהו שיחזיק בימים החמים של אוגוסט [/glow] מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤845 קירור למעבד: Glacialtech 5060L Light 775 24dba כמות: 1 - מחיר: ¤46 ל…

• 2 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים