ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
-
האם חברת פקרד בל נחשבת לטובה ??? מה ההבדל בין מעבד פנטיום 4 רגיל במחשב נייד לפנטיום 4 מובייל ומה יותר טוב אילו חברות נחשבות להכי טובות ולבסוף הצעות עד 9 אלף שקל אם מישהו מכיר דגמים טובים שיכתוב ועדיף בסביביות ה8 אלף
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי לכולם. אני זקוק למחשב למטרת תכנות ועיצוב גרפי, התקציב שלי הוא עד 3,500 . מטרות המחשב - תכנות , צפייה בסרטים , התעסקות עם פוטושופ ותוכנות עריכת סרטים. גודל המסך - 15. רזולוצייה - במחיר הנ''ל כמה שיותר טוב. דרישות מיוחדות - מקלדת מוארת בחושך (התפנקות) זמן סוללה - כמה שיותר הרבה כונן קשיח - אני חושב שעדיף לפחות 7,200 ram - לא פחות מ 8gb רישיון מערכת - עדיף ביקרתי ב ksp והמוכר המליץ לי על - http://ksp.co.il/?uin=20301 אשמח לשמוע ולקבל את ההמלצות שלכם. *דגש ! - הפירוטים הנ''ל נרשמו מכוון שראיתי באינטרנט שהנתונים האלה חשובים ולא בגלל שאני מבין במחשבים , לכן עם מישהו חושב שנתון אחד הוא מוגזם ואפשר להתפשר על נתון אחר אז בבקשה להעיר
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד אך גם לתכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: witcher cs:go fallout -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של 40 אינץ ומטה ברך כלל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות - גבוהות 3. האם …
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קונה מחשב לסטודנטית (למשפטים - למי שתוהה אם יש צורך במשהו לתכנות), בעיקר לגלישה וערימות של קבצי pdf/word פתוחים במקביל. מצאתי אתר של חברה שמוכרת בעיקר עודפי מלאי (מחשבים שיצאו עם פגם קוסמטי כזה או אחר מהמפעל) ומתיימרת לתת מחירים טובים. אשמח לקבל דעה על המחשב הזה: האם המחיר אטרקטיבי מספיק כדי לקחת אותו כעודף מלאי. אני לא מכיר את סדרות המעבדים של AMD - למה ה-A6 6310 מקביל? האם הוא מספיק למשהו או שהופך את המחשב לגרוטאה? האם באופן כללי נראה לכם מספיק לצורך. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
דבר ראשון אני אביא את המפרט שאני חושב שיהיה הכי נכון בשבילי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1031 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤677 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM מחיר: ¤523 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤203 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤742 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU מחיר: ¤845 אחריות: שלוש שנים. מחיר סופי: ¤4122 + כרטיס מסך: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6485 מחיר: 2190 ש"ח. + מקלדת: …
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך מחשב חזק לחישובים מדעיים בעבודה תקציב 10000 ש"ח מעבד i7-2600 (למרות התקלה הידועה בצ'יפסט) מסך לפחות 24 אינץ עם פאנל שאינו TN- גרפיקה - אין אפליקציות גרפיות. הדרישה היחידה היא תמיכה בשני מסכים. המחשב יקנה בזיגזג 2000 כולל הרכבה עדכון: מפרט אפשרי: G.Skill Ripjaws-X 2x2GB (4GB) DDR3 1333MHz CL7 - F3-10666CL7D-4GBXH 1 320 ש"ח Intel Core i7 2600 3.4GHz 8MB LGA1155 - TRAY - קירור מצויין למעבד: לא תודה 1 1,440 ש"ח Dell 24" UltraSharp U2410 Monitor IPS 1 2,360 ש"ח ANTEC SOLO Quiet Mini Tower Case - B.STOCK 1 349 ש"ח GIGABYTE GA-H67MA-UD2H (H67) - mATX - 951002 1 638 ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת (למחשב חדש בלבד) 1 170 ש"ח HEC RAPTOR ספק כח 400W כ…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חברים אשמח למפרט בסביבות ה5-5.5K שימוש המחשב הוא בעיקר למשחקים חזקים ( מחשב גיימינג ) יש צורך בציוד היקפי לא כולל מסך אני מאיזור חדרה .. תודה מראש לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך לוח מעבד זכרון וכ.מסך הזכרון צריך להיות rdram 1066
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! הרבה זמן לא בניתי מפרט אז תרגישו חופשי לקטול... בכל מקרה, כאמור זה מפרט במקסימום של תשעת אלפים שקלים חדשים. לא צריך גם צורב DVD. במפרט שלי אין מארז כי אני רוצה שהוא יבחר מה שלדעתו יפה אז אשמח לכמה הצעות מארזים שלדעתכם הם יפים ואני אעביר לו את האופציות הטובות. לא יהיה OC גדול אם בכלל. בקיצור זה מה שחשבתי עליו: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 6230 Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7 CPU Cooler for P4 Socket 775 157.00 ¤ 1 157 ¤ 1 8955 Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU 1475.00 ¤ 1 1475 ¤ 2 595 Asus 16/48 White Retail DVD-ROM 145.00 ¤ 1 145 ¤ 3 7383 Sony/Citizen/Panasonic/Teac Silver 1.44MB 3,5" FDD 48.00 ¤ 1 48 ¤ 4 7614 Samsung 250GB 7200 rpm 8MB…
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לבתי (בת 9) בעיקר לגלישה, סרטים, יוטיוב, מוזיקה, משחקים קלילים (קז'ואל) ואופיס. מעדיף שיהיה טיפה אוברקיל כי הוא אמור לשמש אותה פרק זמן לא קצר ובא במקום מחשב נייח. לא חייב להיות ממש ממש נייד אבל עדיף שלא יהיה בלטה של 3+ ק"ג. אני מאמים שמשהו בסביבות ה-13.3-14 אינטש יהיה מצויין אבל גם 15 אינטש בא בחשבון. הדגש שלי הוא על מסך סביר ככל שניתן בתקציבים האלה, חיבוריות ויכולות מדיה ופחות על נוחות הקלדה ומשקל. התקציב בהחלט גמיש אבל לא הייתי מעוניין לעלות המון ללא צורך של ממש. תודה!
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את כל התקציב אבל אם אפשר לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות עד 7500 2. מה שימושי המחשב , הרצת מכונות וירטואליות ותיכנות וגם תוכנות מוזיקה כמו cubase, כמובן צפיה בסרטים באיכות גבוהה, ומשחקים בקטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware , visual studio , cubase כולם בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" / 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנוני…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חברים שלום. לאחרונה קניתי נייד של דל: סטודיו 1558 מעבד I7 720 כ.מסך HD5470 מסך תומך ב 1080P זיכרון 4G DDR3 אבל למרות הנתונים המחשב לא ממש עובד כמו שציפיתי: ב GTA 4 לדוגמא הוא עובד מאוד לאט (גם לאחר שהורדתי הכל למינימום לא השתנה הרבה) וכך גם בסרטי HD 1080P (במיוחד בקטעים המהירים התמונה מפגרת אחרי הקול וממש רואים שהיא עוברת לאט) לפי הגאדג'ת של הווינדוס 7 המעבד לא עולה מעל 18% והזיכרון נישאר בתחום ה 45% בסרטים ו 75% ב GTA אני דיי בטוח שמחשב מסוגל להרבה יותר (ביחס לקודם שהיה יותר "גרוע" בנתונים אבל הריץ הכל) אז אני ממש צריך פה את עזרתכם, מה לעשות??
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכלום. אבקש חוות דעת, על המפרט שבניתי שמצורף למטה בתמונה. בנוסף אבקש להמליץ לי על מפרט שבתכנון ייעודו להריץ משחקים בצורה סבירה, הדגש הוא יותר על יישומי אינטרנט ואופיס, גם קצת תיכנות, בקיצור מחשב משרדי. בכותרת לא כללתי שאני צריך גם קירור למעבד והרכבת המחשב עצמו, אבל אילו כבר דברים שוליים יותר, אשמח לקבל המלצות למשהו יותר זול למה שאני בחרתי. העדיפות שלי היא למפרט של אינטל אבל אני מוכן לשמוע הצעות לAMD. אשמח להמלצות על כ. מסך שכוללים בתוכם VIVO. בקיצור, שם המשחק פה הוא צימצום עלויות אל מול העלאת ביצועים בתודה מראש לכל המגיבים. [attachment deleted by admin]
-
- 40 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב - קודם כל אני רוצה להביע את הערכתי לפורום הנכבד שיש כאן. אני קורא בו הרבה ולומד המון. אז ראשית - תודה גדולה. לגבי המפרט: 1. תקציב מקסימאלי - 4K. א- עדיף לנסות ולחסוך. ב- אם יש צורך בחריגה, אז עד 500 גג. רצוי מאוד מעבד של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA 2. השימוש יהיה לעריכה גראפית ועבודות סאונד, עם דגש על הגראפיות. א- תוכנות - אפטר אפקטס, פרמייר, פוטושופ (כולם CS6), קיובייס וסיבליוס. יהיה שימוש תדיר עד כבד בכל התוכנות. ב- לא מיועד לגיימינג בכלל. ברשותי מסך של "1920x1080 BenQ 22 (אני לא בטוח לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב אבל נראה לי שבינוני.) 3. אין צורך בציוד הקפי בכלל. 4. אין צורך ביציאות סראונד, מספיק יציאת סטריאו מבחינת סאונד. 5. רמת שקט - 6 6…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא משהו דרסטי אפשרי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה,משחקים כמו פיפא 18 ו gta לפעמים,אפשרות לעריכת מוזיקה שאעשה בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכות בצורה מזדמנת ובאופן חובבני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים שציינתי באופן מזדמן ושתהיה לי את האפשרות לשחק במשחק…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לעבודה.. אבל לראות סרטים ולשחק מדי פעם במשחקים בסיסיים לא יזיק. אז אני מתלבט בין 3 דגמים.. אני לא ממש מצליח להבין מה ההבדל בין הדגמים הראשונים..(אולי אתם תצליחו לרמוז ליי ) נראה לי שההבדל הוא רק בדגם עצמו, דגם חדיש יותר. אז הנה הדגמים : 1) HP DV6514ej 2.2GHz 2GB http://zap.co.il/model.asp?model_id=591249 ראיתי עליו כמה המלצות + העיצוב שלו נראה ממש יפה. 2) HP dv6690ej 2.2GHz 2GB http://zap.co.il/model.asp?model_id=595511 Inspiron 1520 2.2 160GB (3 http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520-t75-84gs.htm הוא נראה ממש כבד.... ולא אהבתי את העיצוב שלו. אבל היה עליו כמה המלצות! אז מה אתם אומרים? מה מומלץ? את מה לקנות? או שהדגמים הנ"ל לא מו…
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, אני בעצם מחפש שתי הצעות למפרטים שיריצו גיימינג קל מאוד וסרטים ב4K. יש כרטיס מסך ישן שאולי ארכיב , אז אחת מהם צריכה להיות בלי כרטיס מסך. חשוב מאוד - 16GB זכרון.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש'ח. אפשר לחרוג בקלות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל, סרטים ב4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ממ…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי הלפטופ נקנה ב 2007. הנה המפרט של הלפטופ: System Manufacturer Hewlett-Packard System Model HP Pavilion dv6000 (GS623EA#ABT) משקל: weight: 2.8kg Operating System Microsoft Windows Vista Home Edition, Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard: CPU Type Mobile DualCore Intel Celeron M, 1866 MHz Motherboard Name Hewlett-Packard HP Pavilion dv6000 (GS623EA#ABT) System Memory (RAM) 1013 MB Processor Genuine Intel® CPU T2130 @ 1.86GHz, 186…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אחותי מחפשת לפטופ עד 3K. ניתן מעט לחרוג ב-200 שקל במידת הצורך אם זה באמת נחוץ. מחפשת בעיקר שיהיה עם 3 שנים אחריות (שזה יחסית מגביל את ההיצע על DELL, אך אם יש חברות נוספות אשמח לשמוע). כמה שיותר שטח דיסק ומפרט הכי טוב שניתן לקבל בתמורה לתקציב. הסוללה צריכה להספיק לכמה שיותר זמן, אבל זה לא קריטי (הכוונה היא שלא תסחט ותגמר תוך שעה וחצי). נקודה אחרונה- מומלץ שיהיה גם קל. בחורות לא אוהבות לעשות משקולות... החנות שממנה תרכוש את המחשב צריכה להיות בין חדרה לחיפה ומשום מה היא נמשכת מאוד לקנות ב-באג. אשמח פה להצעות שונות מכייון שלפי הידוע לי אחריות בניידים היא מטעם היבואן ולא החנות, כך שהחנות תבחר לפי המחיר והקרבה בעיקר. בסופו של דבר, אין לה דרישות מיוחדות מהנייד, אך הוא צריך…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. פוסט חדש,תקציב חדש ,דרישות חדשות. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,סרטים,גלישה,התחברות למחשב מרוחק לצורך עבודה . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים +גלישה-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 4800 שקל , שישמש לטווח קצר למשחקים ולטווח ארוך ללימודים ועבודה באינטרנט. מצאתי כבר שני מחשבים - של דל ושל HP שנראים לטעמי. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4308480-5037373.html http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=3301&CategoryID=614&Page=1 פתוח להצעות טובות יותר (או להמלצות על אחד מאלה שמצאתי). תודה, ברק
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שיצליח להריץ משחקים רציניים בצורה טובה, אבל לא צריך להשתגע. (במובן של לא צריך איזה CROSSFIRE\SLI, מספיק כרטיס מסך אחד) בין עוד שימושים זה עבודה באינטרנט, צפייה בסרטים באיכות 1080P, עריכה רצינית וארוכה בפוטושופ ועריכות וידאו וסאונד קלות, וגם הכל בו זמנית (מה לעשות אני אוהב multitasking ). התקציב הוא 6000 ש"ח, 7000 בלחץ. מעבד שייחשב לחזק עוד שנים ארוכות. של אינטל, עדיף מהדור הכי חדש (אין לי מושג מה הדור הנוכחי,אז תסלחו לי) זיכרון של 4 ג'יגה לפחות, ושיהיה מהיר. עדיף אפילו יותר מ4. דיסקשיח אפשר להגיע ל 1TB, לא צריך יותר. גם 500GB זה בסדר. גם אולי קורא כרטיסי זיכרון מובנה עם תמיכה ב MicroSD. (לא חייב אבל יהיה נחמד) כרטיס קול אפשר מובנה,אבל אם יש איזה חי…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray Arctic Alpine 64 Pro Asus P8H77-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, PCI-E, VGA, DVI, HDMI G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz Gigabyte GT630 2GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM On Board 5.1 Channel Audio On Board 10/100/1000 Antec Neo Eco 400C 400W Active PFC 12cm PSU (Retail) Antec One Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) סה"כ: 2735 ש"ח צרכים: מחשב רב תכליתי, שיהיה בו חיבורים ל-USB3, HDMI, הרצת משחקים פשוטים על גרפיקה סבירה, ריבוי חלונות פתוחים, צפייה בתכני HD.. מס' שאלות: הקירור מתאים …
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב שלי הוא ברעיון באזור ה-3000 ש"ח אבל כבר יש לי SSD ו-HDD ככה שהייתי אומר שהמקסימום הוא 2500 ש"ח ואם אפשר להוריד טיפה בלי לפגוע אז זה גם יתקבל בברכה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כבד, המון לשוניות אינטרנט, צפיה אונליין בספורט באיכות HD וצפיה בסרטי HD (פה ושם עריכת קבצי אודיו ע"י תוכנת Audacity) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, הוזמנו מאמזון הרכיבים הבאים Seagate 3TB BarraCuda SATA 6Gb/s 64MB Ca…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-