עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. נקנה לפני כחצי שנה. אשמח לדעת בכמה למכור אותו ביד2 כיום..

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. זה המפרט מאתר Memory PC: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={697700C3-80E9-4415-96FA-F432D9CF9052}&details_type=1&itemid={0A21AE60-BE8D-486B-BA49-E5A423D96735} שאלות: א. רציתי לדעת עם המפרט הזה טוב למשחקים כגון: CS:S, Far Cry, BattleField 2 וכו'. ב. צריך להחליף משהו, או כדי לקחת מפרט אחר? ג. בקשר לספק כוח, מישהו יכול לתת לי פה הצעה של ספק כוח שמתאים למפרט הנ"ל? בתחום ה500 שקל. אני מתכנן לקנות אותו מחר אז זה קצת דחוף. תודה!

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. הייתי רוצה לדעת באילו מהחנויות הייתי ממליצים לי לרכוש את המחשב, אני גר בראשון לציון ומכיר את SKYPC וסומך עליהם. המפרט של RSM הוא זהה ל-SKYPC חוץ מבכרטיס המסך, בקירור למעבד ובצורב : 1. הייתי רוצה לדעת האם המפרט מומלץ? האם הייתם מחליפים בתוך התקציב חלקים מסויימים (לא להחליף מעבד!!!) הייעוד של המחשב הוא ל-OC בסיסי (קבוע כמובן) ולמשחקים. הייתי רוצה מחשב שקט וקר, אבל יציב!!!! 2. האם UNLOCK לכרטיס המסך עלול לעשות בעיות ביציבות? קראתי שיש בעיות לעשות UNLOCK ל-Sapphire... 3. כמובן הייתי רוצה לדעת באיזה חנות לבחור? הייתי מעדיף לא לעשות פיצול לקניה לחלקים בגלל ענייני אחריות וכאלו... *** RSM *** Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1066 …

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by AvlK,

שלום חברים, אשמח לעזרה עם המפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תכנות, פיתוח אפליקציות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פלטפורמות פיתוח לדו' eclipce וכו', פוטושופ, אילוסטריטור - פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560X1080 או 1440P. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אז חיכיתי לכרטיסים החדשים של ATI ועכשיו שהם הגיעו הנה המפרט. השימושים הם למשחקים חדשים, סרטי HD ועבודה כללית עם הרבה תוכנות ברקע. מתוכנן אוברקלוק. המסך שלי הוא LCD 32' רזולוציה: 1366X768. מפרט:

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. המחשב מיועד למשפחה, בעלי ילדים פעוטים (חצי שנה) כלומר אין צורך בכרטיס מסך חזק אין מי שישחק במשחקים, וגם עם כן זה רק פעם בההההההה כשאני בא לשם ואין מה לעשות (חחחחחח). בקיצור אין צורך בכרטיס מסך חזק. בכללית המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ושימוש בתוכנות האופיס למינהן. חשוב שהמחשב יחזיק הרבה זמן ויכלול צורב. (בנוסף לסידירום, לא במקום!!!) בתודה רבה- שגיא.

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by zone glide,

יש לי מחשב בן 6-7 שנים שמבוסס i3 ישן ואני רוצה להחליף אותו.. בעקרון חשבתי לחכות לדור החדש של הרייזנים ואז לקנות את המחשב כדי להעלות עוד את הפער ולקבל משהו יותר טוב וחזק.. הקטע אבל גם שאני חושב שאם אני אקנה דור חדש שכזה אז שווה גם לחכות לכרטיסי מסך חדשים וכנראה הם יתעכבו.. בנוסף.. אני אומר לעצמי אולי אם כבר לקנות הכל חדש אז גם לעבור ל-ddr5 אבל הבעיה שכרגע אין צפי בשבילו.. מתי לדעתכם הזמן המתאים לקנות את המחשב? מספיק רק לחכות לדור המעבדים וזהו?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל הבנתי שזה לוקח זמן וסבלנות לבחור אחד חדש. אני מתכנן לקנות מחשב ב- 4000 ש"ח עם חריגה של 500 ש"ח. המחשב ישמש למשחקים כבדים כמו: Call Of Duty 6, Assassin Creed 1&2 ועוד כאלה שמקווה להשיג. הרוולוציה של המסך הוא 1920*1080 אני מתכוון לשחק בהגדרות בינוניות ואולי גם גבוהות. אין צורך בציוד הקפי (חבר כבר חייב לי ציוד הקפי מהתערבות). המחשב צריך להיות שקט מספיק כדי לא להעיר אף אחד בבית. לא מתוכנן אוברקלוק ואין צורך במערכת הפעלה. חשוב לשמור על מקום לשידרוג(המשחקים פשוט נוצרים ונוצרים). ואני גר בירושלים. ‫(האם עדיף לוח אם + מעבד אינטל או AMD? יתרונות\חסרונות?)‬ בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. היי, שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי, וניסיתי להרכיב מפרט. אודה לכל מי שיוכל לייעץ ולעזור לי בבחירה שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Minecraft ומשחקים קלים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Rbix,

שלום לכולם, אני שוקל לקנות דגם מחודש של HP spectre x360. אשמח לקבל דיעות בנושא, והאם כדאי לקנות מחשב refurbished.

11. Started by Michelle,

בני דודים שלי קונים מחשב חדש והם קיבלו הצעה, אתם יכולים להציע דברים לשיפור ? מעבד- P4 1.7 Ghz לוח אם- ELITE PV4AXS2 DDR מארז- MIDI P4 SUPER כונן דיסקטים- FDD 1.44 זיכרון- 128MB DDR דיסק קשיח- 40GB U-DMA 7200 כרטיס מסך- RIVA TNT2 M64 32 MB CD-ROM- ACER/BENQ X 52 מודם- ESS V90 VOICE 56K 3000 ש"ח ובסך הכל, איך המפרט הזה ?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. איך זה נראה, איפה כדאי לשפר/להפחית איכות וכולי

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שלום ידידים , אני צריך ממכם המלצות לגבי קניית לוח אם חדש ,זיכרון 256 וכרטיס גרפי ג'יפורס 4 ,בשביל מעבד את'לון XP ,עד 2000 ש"ח בסה"כ לכל הרכיבים ,כולל המעבד. איזו חברה מומלצת לכל רכיב והסוג הכללי המומלץ לו (כלומר מהירות ,למשל, ללוח אם)? תודה מראש , בובו נ.ב. תמליצו לי גם אם אתם יכולים על מהירות למעבד XP שמתאימה לטווח מחירים שציינתי. תודה!

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by ORrrr,

שלום, כצפוי, הכי מינימלי שאפשר גודל מסך 15. שני דגמים שנראו לי: lenovo ideapad 330 - i3 7020 1year warranty dell inspirion 3567 - i3 6006 3year warranty תודה, אור

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. שלום אנשים, אז כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מחשב נייד ללימודים (הנדסת מכונות) עבודה באינטרנט ואופיס בעיקר. חשבתי על מסך 12 עד 14 אינץ'. מה שחשוב לי זה שהוא שיהיה בעל עיצוב נוח לשימוש, לא שוקל יותר מ-2 קילו, יציאת HDMI למסך LCD, ושהסוללה תספיק ללפחות 3 שעות עבודה. אני לא ממש מבין גדול בניידים אבל קראתי על EeePC 1201N של אסוס שלפי המפרט והמחיר נראה טוב למדי. אולי אתם ממליצים בכלל על דגמים אחרים בגדלים 13 או 14 שמתאימים לדרישות שלי?

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by ilaysk,

שלום אני צריך מפרט למשחקים עד 8K כמו שכתוב בכותרת לא צריך שום ציוד הקפי המחשב יקנה מKSP העדפות חשובות: לוח אם של ASUS כרטיס מסך 4870 עם העדפה לחברה ספיר וכרגע ההעדפה שלי זה DDR3 אתם מוזמנים לשכנע אותי אחרת ואני גם אשמח להסבר למה Q9550 כל כך יותר יקר מq9450 ומה ההבדלים בינהם תודה

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by mazinya,

לאחר מספר התלבטויות החלטתי שאני מעוניין במחשב הזה. הבעיה כמובן שבארצינו המחירים פשוט לא שפויים, ובבדיקה בזאפ יש די מעט חנויות שמופיעות שמוכרות את המחשב והמחירים שהחנות מבקשת לעומת המחיר באתר הרשמי של HP בארה"ב (כ-1050 דולר)... איך נאמר.. שהחנויות בישראל יחפשו אותי בסיבוב כי אין שום סיכוי שאני אתן לחנות כזאת או אחרת להתעשר על חשבוני. והשאלות שלי הן כאלה: 1. האם יש בכל זאת חנות כשהי בארץ שלא מופיעה בזאפ ושהיא אמינה ואתם יודעים שהיא מוכרת את ה ENVY במחיר שפוי שקרוב כמה שניתן למחיר שלו בארה"ב? עדיין הייתי מעדיף אופציה זו גם בגלל האחריות וגם בגלל המקשים בעברית (שזה פחות קריטי אבל עדיין הייתי מעדיף) 2. במידה והתשובה לשאלה הראשונה היא "לא". מה האפשרויות שלי? האם כדאי לי לקנות את…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by Bone-Breaker,

תוכן עגלת הקניות EPOX 8K5A3+ KT333 NEW AMD ATHLON XP 1900 + FAN - גוף קירור + מאוורר למעבד : מאוורר רגיל Kingstone 512MB DDR333 Seagate Baracuda 40GB 7200RPM SUMA GEFORCE 4 TI 4200 64MB S.B LIVE 5.1 Pine PF-X01A Conexant SmartDAA V.92 56K Modem Actima X 52 PLEXTOR CDRW 40X12X40 TEAC FLOPPY DRIVE 1.4 Enermax FS-710-B 350W Samsung 757NF 17 - מה ההבדל בין שני הלוחות של אפוקס +8k5a3 ו- k5a2? ומה ההבדל בין שני לוחות האם של MSI ה- KT3 Ultra2-RKT 333 NEW וה- Msi KT3 Ultra2 KT 333 NEW ?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום רב לכולם. לאחרונה קיבלתי אישור בעבודה לרכישת מחשב חדש אשר ישמש אותי להכנת מדריכי וידאו בפרימייר פרו (על איכות HDR) וכן ישמש לעריכה גראפית בתוכנות פוטושופ,אילוסטרייטור וקורל דרואו. אשמח לקבל הכוונה ע"מ לעשות רכישה יעילה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימייר ושאר תוכנות עריכה שפירטתי בשימוש על בסיס יומי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. מעבד****: חברה:AMD מוצר:Athlon 64 3200+ (S-939) מחיר:1230 לוחות אם למעבד*****: חברה:AMD GIGABYTE מוצר:Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 מחיר:695 זכרונות*****: חברה:A-DATA מוצר:A-DATA**1024(זה יוצא שיהיה לי 1024 זכרון כללי2יחידות) מחיר:780 כרטיסי מסך*****: חברה:PINE מוצר:xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E מחיר:1140 דיסקים קשיחים****: חברה:WESTERN DIGITAL מוצר: GB160 7200 ATA-100 (8MB) מחיר:520 **כוננים: חברה:SONY מוצר:Teac/SONY 1.44 מחיר:40 צורבים****: חברה:Lite-On מוצר:Lite-On 52 x 32 x 52 (kit) מחיר:180 מארזים*****: חברה:ATX מוצר: ATX FullTower Supertalent alum מחיר:450 ****ספק: חברה:Hec מוצר:HEC 475W (True Watts) מחיר:380 מקלדת ועכבר***: חברה:MICROSOFT מוצר:MS …

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by ggg123,

* מטרות המחשב? לימודים, OFFICE, אינטרנט. * גודל המסך? 13.3/14 אינץ'. * האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מגע-מבריק. * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? -- * משקל רצוי? כמה שיותר קל. רצוי בסביבות ה- 1.5-1.6 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סביר שיחזיק ליום לימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD- עדיף שיהיה בעל נפח של 256 ג'יגה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. מבקש מפרט מומלץ למחשב כנ"ל ללא מסך תקציב 6000 בערך תודה

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by aiman407,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA 5/BF4/ARMA3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by roi_galgal,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.fallout4, dark souls 3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) fullHD אבל מתכנן 4K. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. אני לוחץ על לחצן הבלוטות' וזה פשוט אומר לי no device מה אני אמור לעשות? תודה

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.