ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
הבן אדם ישלם לי 2000 שקל מזומן רוצה P4 וזהו .הוא לא מבין כלום. זה לילדים שלו מהכפר בני 9 או 8 אני יציע לו AMD ב2000 שקל תרכיבו את הדבר הכי זול שאפשר [בלי מסך רק מחשב!!] עד 1700 שקל איזה זיכרון שאתם רוצים לוח אם הכי זול שיש עדיף שהכול יהיה און בורד ושכרטיס המסך לא ירד מGFORCE 2 בהצלחה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב הנוכחי שיוחלף- P4 3.0, 5200FX, 1G RAM. מטרות המחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט, משחקי פלאש, ואולי קצת סרטים ומשחקים קלילים. חשבתי על זה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1627 נ.ב- E7300 לא אמור להיות 1066/3M? והאם הקירור סטוק מקרר מספיק? השאלה האם הכרטיס המובנה מהווה שיפור רציני מה-5200FX שכבר לא מצליח לסחוב אפילו משחקי פלאש. איך הוא יתמודד עם משחקי פלאש ו-TF2 לדוגמא? אני מתכוון לחבר לכרטיס שני מסכי 19'. האם זה אפשרי? ברצוני לחבר את המחשב לטלוויזיה, אני מניח שצריך כרטיס טלוויזיה בשביל זה..? או שאם יש איזשהו כרטיס מסך שתומך בשני מסכים וחיבור לטלוויזיה, זה יהיה עדיף. התקציב הוא עד 2000, אבל עדיף כמה שפחות. כמו כן אני קונה מ-FOXPC, אז אני אעדיף הצעות מש…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, ברצוני לקנות מחשב גיימינג חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? HIGH 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נייד של DELL שישמש אותי לעבודות, אינטרנט וסרטים. אני לא מתכוון להפעיל משחקים כבדים אם בכלל על המחשב. מה אתם חושבים על הדגם הזה? http://www.ksp.co.il/hlaptop.php?made=dell (המחשב הראשון ברשימה.) הגשתי עליו הצעת מחיר של 4,500 שזכתה באתר P1000. (מגיע ללא מערכת הפעלה) או שעדיף לי לקחת GigaByte עם מפרט דומה ב4,000 ש"ח? (לשלם 500 ש"ח פחות, להישאר עם אותם ביצועים ,אבל אחריות בג'יגה-בייט שנתיים לעומת 3 שנים בDELL.) מה אתם אומרים? תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
רוצה מפרט בסביבות 6K עם הכנה ל SLI שיעמוד במשחקים כבדים תוכנות גרפיקה ועריכה......גם כרטיס קול טוב במפרט בלי רמקולים מסך מקלדת או עכבר רק מחשב .... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
חשבתי על שני מחשבים איזה מהם עדיף או שבכלל כדאי משהו אחר? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733813 או http://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JH41099CA תודה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
System Information Operating system: Windows 7 Ultimate 64-Bit System memory: 6 GB CPU: Intel® E4800 @ 3.00 GHz Sound system: : SigmaTel Audio VGA Information Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail מסך מחשב Samsung 2233BW LCD ( רזולוציה מקסימלית 1680x1050 ) לא זוכר בדיוק איזה לוח אם יש לי נראה לי P43 יש לי 4000שח לבזבז איפה אתם מעדיפים שאשדרג? חשבתי ללכת על ה HD5970 אבל מפחד שהמעבד יעשה לי צוואר בקבוק ? מה ספק כוח הרצוי לכ.מסך הזה ? תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2.9 אלף, והתשלום בצ'קים כנראה. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: לא צריך כלום.. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שיהיה רק מKSP. ומארז: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6204 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? כן. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או …
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי לכולם, נתקלתי בפורום הזה לגמרי במקריות ואני שמחה שכך קרה הייתי מעוניינת במעט עזרה לגבי מפרט למחשב המיועד לרוב לגלישה וצפייה בעיקר, אך גם למשחקים בינוניים (לא מהסוג הכבד ולרוב רשת ברז' 1280*1024 למרות שלא מחייב) בסביבות ה2000 ש"ח עם אפשרות לחריגה מעטה אך רצוי לחסוף בהוצאות אם זו אפשרות אין צורך בציוד היקפי. אין ידע ב OC ללא מע' הפעלה אפשרות לשדרוג עתידי בנוסף, אם אפשר הסבר קצר למה דווקא רוב המפרטים כאן בנויים על מעבדי AMD? ומה המקביל לכ.מסך של RADEON אצל NVIDIA ?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, ישמש למכונות וירטואליות כדבר הכבד ביותר. מסך עדיפות ל-15, אם יש משהו טוב יותר עם 13, אפשר להתפשר. יותר חשוב שיהיה לא מבריק קשיח כמה שיותר גדול מינימום 500 כרטיס מסך שיכול להריץ גם סרטים מידי פעם באיכות HD יציאות USB 3 יציאה למסך חיצוני E-SATA לא חובה אבל אם יש יהיה נחמד WIFI RJ45 BT צורב DVD מצלמה ומיקרופון מובנה לא חובה די חשוב איכות בניה, שהמשטח עליו שמים את הידיים בזמן כתיבה לא ישקע למטה. סוללה, כמובן כמה שיותר זמן ולפחות 3 שעות. משקל עד 3.5 קילו היתי אומר שהרכישה תהיה מארה"ב, אבל המחשבים שם מגיעים לרוב עם שנת אחריות אחת (בארץ כ-3 שנים) והפרש של כמה מאות שקלים ולכן אני חושב שעדיף בארץ. אבל אם יש משהו יוצא מהכלל, אני פתוח לחו"ל (6 אלף ש"ח למחשב נטו).
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס בלבד * גודל המסך? לא קריטי * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: ישמש מזכירה בחצי משרה שתעבוד מהבית. מחשב פשוט וזול שיענה על הצרכים שרשמתי למעלה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, בזמן האחרון קיבלתי הודעה ב win7 על "שקול להחליף את הסוללה" ואני מאמין לזה כי המחשב כבר עם הסוללה הזאת 6 שנים... עכשיו הבעיה שלי היא כזאת: אני לא מוצא מאיפה לקנות סוללה כמו שיש לי בישראל (חשוב בגלל האחריות) פרטי הסוללה: E204007 Li-ion 00שם הסוללה: AS07A31 חברה מייצרת: SANYO מתח כניסה: 10.8V הספק: 4400 MAh מחשב Acer 5740DG השאלה שלי האם מישהו יודע על מקום שאפשר להזמין סוללה בדיוק לפי מה שאני צריך בישראל? ואם לא האם יש תחליף לסוללה הזאת האם אני יכול לשים משהו אחר במקום ולא יקרה כלום...ומה הסיכונים... אני מוכן גם להזמין מחו"ל הבעיה שאני לא מבין בזה כל כך ואני אשמח שמישהו ימצא לי מישהו אמין או משהו תודה
-
- 15 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אייך המחשב הזה... מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce 9800GT OC 1024MB צורב Sony Nec - Optiarc AD-7220S X22 SATA Black DVD מארז ללא ספק Thermaltake Soprano V ספק כח Cooler Master eXtreme Power 500W קרור לכרטיס מסך Arctic-Cooling Accelero TWIN TURBO בבקשה עזרו לי חבר'ה אני ממש צריך את זה... כל חוות דעת תתקבל בברכה תודה.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
amd 64 3000 754 box ga-k8ns לוח אם זיכרונות : micron512 cas 3 ( אני יודע שהcas חרא!! אבל איך החברה ? ) h.d ibm 80 sata יש את המארז שאני לא יודע בדיוק חברה והכל ובטח אתם שואלים רגע מה הוא קנה בלי כרטיס מסך חחח אז זהו שכן כי יש לי fx5200 אני יודע שהוא גרועעעעעע אבל כרגע אין כסף להשקיע כי גם לא מזמן קניתי מחשב p4 2800 פרסקוט 478 לוח של Gigabyte GA-8S655TX Ultra זיכרונות של סמסונג 2*256 כרטיס מסך גם fx5200 יש לי 2 קניתי בלי h.d כי היה לי חחח תמיד אני קונה בלי משהו בקיצור שני מחשבים בינונים וכרטיס מסך חראאאאא
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם בן דוד שלי רוצה לקנות מחשב הוא ביקש שאני יביא לו מפרט עד 4 אלף שקל אבל עם מקסימום חריגה 4200 [רק עם ממש חייב] רק מהחנות פנדה שבקסריה! לא מתוכנן OC וצריך מחשב עכבר ומקלדת זה הכל! המחשב בעיקר למשחקים תודה לכולם
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. ברצוני לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים חדשים כבדים ועמוסי גרפיקה. התקציב שלי הוא עד 3000 שקל - עדיין לא החלטתי האם הוא כולל מסך או לא (תלוי אם ישאר כסף או לא). כמו שרשמתי - המחשב הוא למשחקים
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני לא בקיאה במחשבים- האם אתם או אחד ממכרכם יכול לתת תשובה לשאלה הבאה: השאלה שלי היא איזה מעבד חזק יותר -זה של מחשבי טושיבה SATLLITE T110 /T130 מעבד Intel® Pentium® SU2700 | מהירות שעון : 1.30 GHz | אפיק קדמי : 800 MHz | מטמון ברמה שנייה : 2 MB סוג : מעבד Intel® Pentium® SU4100 מהירות שעון : 1.30 GHz אפיק קדמי : 800 MHz מטמון ברמה שנייה : 2 MB או ליבה כפולה T2300 1.666 GHZ
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
דגם מחשב: iSB00 מעבדי אינטל: Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14619 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13582 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12610 דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 7K1000.C 500GB 7200RPM 16MB SATA II http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=4699 כרטיסי מסך: On Board Intel HD Graphics 2000 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11896 כרטיסי קול: On Board 5.1 Channel Audio h…
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות נטבוק 10.1, ואחרי חיפושים רבים צמצמתי לבחירה בין asus 1005ha ן dell 1012 ואני פשוט לא מצליחה להחליט - מה עדיף?... השימושים שלי הם פשוטים מאד - וורד, אינטרנט, וקצת סרטים ומוסיקה האם המעבד (280 / 450) הוא משמעותי? האם ההבדל בין 160 ל250 בדיסק הקשיח משמעותי? האם העובדה שאחד בא עם ווינדווס 7 והשני עם XP משמעותית? בהנחה שזה לא כ"כ משנה לי האורך סוללה, כי ממילא רב הזמן הוא יהיה מוטען - מה אתם ממליצים? המון המון תודה תמר
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבניית מחשב אודיאו לאולפן ביתי . מה התקציב המקסימאלי? 6,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכה בתוכנות שונות. הרצת פלאגינים רבים בו זמנית וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לשימוש תדיר בתוכנות כמו Cubase, ושאר ירקות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מבקש ממכם, מביני העניין שתרכיבו לי מפרט למחשב בסכום של 4500 שקל. המחשב אינו מיועד לאוברקלוק, המפרט צריך לכלול מסך. השימוש במחשב יהיה אינטרנט משחקים וכו. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעדיף כמה שפחות, כמה מאיות לא יפגעו אני מניח אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?השימוש העיקרי הוא המשחק AION, משחק רשת מאוד כבד לפי דעתי, ככה שאם מישהו מכיר מעולה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? AION -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, המפרט לא נועד ל OC רציתי לדעת על תאימות של כל החלקים והזיכרון במיוחד - על הזיכרון אני לא סגור ואני צריך המלצה ממכם - האם יותר מהירות תתמך על ידי המעבד והלוח, והאם זה משתלם? וכמובן של איזה חברה, אם מישו יודע למה הכי מתאים הלוח, ומה מומלץ בשבילו? בנוסף, בקשר לכרטיס מסך, רציתי לדעת אם לזה שכתוב במפרט שלי Hercules 3D Prophet 9500 Pro Radeon 128MB OEM יש טי וי אאוט כמו שיש ל ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM וגם רציתי לדעת למה אני זקוק על מנת לראות טלויזיה במחשב הזה, על איזה כרטיס אתם ממליצים לי במסגרת של 300-400 שקל. איזה מאוורר בסביבות ה85 שקל לקחת למעבד? בקשר למארז, רציתי לדעת איזה משניהם עדיף לי - הבנתי שההבדל הוא רק בגודל - למה הכוונה? מה …
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני לפני קנייה של הרכיבים הנ"ל ורוצה המלצות וקישורים לחנויות זולות, 1.צריך שיתמוך בDDR2 800MHZ כי יש לי סטיקים די חדשים וחבל לי עליהם. 2.שיתמוך במעבדי 45NM 3.ציפסט X38 החדש. ראיתי את הלוח של אסוס וכיוון שאני די מכור לאסוס אז הוא ASUS P5E-X38 איך הלוח?בעיקר אני די מתלהב מהפיצרים של הצלעות קירור מנחושת (לטובת אוברקלוק מסיבי שאני מתכנן לו ומהכרטיס קול שמגיע עם החבילה),אם יש לוחות יותר טובים לאוברקלוק די רציני עם הציפסט החדש ובפחות מחיר אשמח לשמוע. דבר נוסף שאני רוצה המלצה הוא על המעבד החדש של INTEL ה8400 איך הוא ברמה הכוללת והאם הוא שווה את מחירו או שיש מעבדים טובים יותר בפחות מחיר?? אודה ללינקים והמלצות. וד"א התקציב הוא לערך 2000 ש"ח +-
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם ! החלטתי שאני רוצה לבנות מחשב בעצמי ולא לקנות אחד מוכן שבכלל לא עונה לכל הדרישות. אני די מבין בכל החלקים של המחשב, אבל הנה הבעיה: אני לא ממש מבין. יש לי תקציב של 6000 שקל, מה שאומר שלא ממש מומלץ לבנות מחשב בתקציב כזה כשאין לך מושג מהחיים שלך ??? (טוב, אולי קצת ...) חלק אחד כבר קניתי מכיוון שהוא היה במבצע ועלה רק 1560 שקל-כרטיס מסך ASUS GTX 580 (יש לאייסוס כמה דגמים. לחצו כאן כדי לראות פרטים על הדגם הספציפי ). עכשיו נשאר לי לקנות את שאר החלקים. אני רוצה לבנות מחשב שיריץ את המשחקים הכי הכי כבדים בצורה חלקה על מקסימום גרפיקה. (יש לי 6000 שקל תקציב, אז זה אפשרי ) אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חלקים למחשב גיימרים טוב בהתאם לתקציב... תודה לכל העוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-