עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Eagle_,

Hi, I would like to buy new laptop and at the moment i am considering between ThinkPad X300 and Dell E4300. Both are very nice, 13.3" but i can only buy one. From weight, they are more or less equal (1.4kg and 1.8kg). but in the processor speed there is difference (1.2GHz and 2.2GHz or 2.4GHz) does it means that it will take windows twice the time to load at X300, or due to the SSD disk it will be balanced? since this computer i need mostly for work (a bit of matlab and latex). whould would you recommand me? thanks

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by devzero,

למה כן ? למה לא ? אם לא, מה כן ? אם כן, איזה מפרטים יש עד ל5K ? (הרצתי חיפוש, אם אפשר עוד כמה חוות דעת)

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  3. מעוניין לרכוש t400 שם ורציתי לדעת על חוויות\נסיון\מידע עם החנויות הללו במיוחד לגבי האחריות

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by RiGiD,

שלום חברה למחשבי Lenovo T&X series היה תמיד את תוכנת העזר ThinkVantage שהיה עוזר המון עידכונים של המערכת בזמן אמת, שידרוגים, גיבוי ועוד הרבה והכל היה בתוכנה אחת עכשיו השאלה שלי היא מה הסידרה/סדרות הבאה של lenovo אשר יש לה את התכונה המצויינת הזאת האם יש לפטופים אחרים שיש להם אופציה דומה אולי קצת יותר זולים

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  5. Started by makopolok,

האם מחשבים ניידים עם יציאת Thunderbolt הם הדבר הבא ?

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by ALAKEFAK,

שלום כולם, ראיתי פה המלצות על מפרטי מחשב שכוללים מוצרים שבמבצע עד ה30 לחודש ב TMS. בפרטי המבצע רשומים שני דברים מעניינים: 1. רק לחברי הפייסבוק 2. מוגבל למוצר אחד ללקוח לכן המלצות של מארז בהנחה עם ספק בהנחה ו SSD שבהנחה במפרט אחד אולי לא ריאליות. בנוסף, לפרופיל הפייסבוק של החנות מקושרים 21 חברים בלבד. וכמו כל בקשת חברות, מנהל הפרופיל צריך לאשר אותה. האם מישהו הזמין מהם למרות זאת? ספרו שתפו בבקשה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by יונתן-אב,

ההתלבטות בין ASUS ל TOSHIBA אחרי צימצום והבנת הצרכים שלי צימצמתי לשני דגמים השימוש שלי במחשב: קצת פוטושוף, סקצ'אף עם רינדורים בסיסיים (תלת מימד) , אוטוקאד (דו מימד), גלישה מרובה באינטרנט ,אופיס ,ללא צורך במישחקים או סרטים. מצורפים קישורים למפרטים תודה רבה אשמח לחוות דעתכם http://www.visualdg.co.il/catalog/product.aspx?maincat=8&cat=39∏=1136&page=1&psize=30 http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-A500-1HK/1085930/toshibaShop/false/ המחיר שלהם שווה כ 6500 שח

8. Started by tsuri,

שכן שלי רוצה למכור לי מחשב חדש שנקנה בארה"ב מסוג 54467 - toshiba a-135 , 1G , 160GB אחריות בנל"א לשנה. האם כדאי , ובאיזה מחיר?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  9. TOSHIBA A200-1YW אם מישהו מכיר את הדגם ויכול לתת המלצות? יתרונות\חסרונות,מחירים. או המלצה למחשב באותו טווח מחירים, אני לא מחפש מחשב למשחקים אז אני מתפשר בעניין הכרטיס מסך אבל חוצמזה מה עוד אתם יכולים לייעץ לי? תודה.

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  10. יש לי נייד TOSHIBA A300 עם מערכת הפעלה ויסטה . הבעיה היא כזאת : אני לא יכול לשמוע צלילי התראה כאשר הסוללה נגמרת . אני מצליח לראות את הבהוב הסוללה אך לא לשמוע צליל. בדקתי את מערכת הקול (sound) היא עובדת. הגדרות התראת הסוללה עובדות טוב בגלל שאני רואה את הבהוב הסוללה ( אך ללא צליל... ) . גם כאשר אני נכנס להגדרות קול ומגדיר צלילי התראה אני יכול לשמוע את הצליל אך לא כאשר זה צריך צריך לפעול. ליש למישהו מושג מה הבעיה ? האם זה דרייבר או איזה חוסר במשהו אחר ? צריך לציין שהמחשב חדש כלומר מספר שבועות.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  11. Started by orel176,

שמעתי על המבצע בבאג לסטודנטים. המחשב מוצע ב4000 ש"ח ולמיטב הבנתי המבצע עומד להסתיים. אני מעוניין בנייד למטרת לימודים ללא דרישה של משחקים או דרישות מתקדמות מקסימום לתכנות. השאלה היא כזאת: -הדגם הנ"ל באמת זול בצורה משמעותית?והאם זה מבצע אטרקטיבי? -מה לגבי איכות הבנייה של טושיבה? -זה נכון שפלטפורמת סנטה רוזה לא מומלצת ועדיף ללכת על נפה? מצורף לינק למבצע תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  12. Started by big_com,

היי, רכשתי לפני כשבועיים את הלפטופ הנ"ל. מותקן בו ווינדוס וויסטה SP1 וכבר שבוע בערך שההרד דיסק עובד כל הזמן, במין bursts קצרים כל הזמן. כל שניה בערך יש הבהוב. בלי הפסקה. ניסיתי לסגור את האנטי ווירוס וכל תוכנה שפועלת ברקע אבל לא מצאתי את הסיבה לתקלה. אשמח לעזרה, תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Sagi_M,

שלום שלום, אני מתחיל ללמוד שבוע הבא ומחפש נייד למטרות לימודים. הציעו לי את הדגם של טושיבה ב-3100 שקל. האם הוא מומלץ? אם לא איזה מחשב כן מומלץ לתקציב של עד 3100-3300 שקל? הצרכים שלי יהיו שהמחשב יהיה בעל מקלדת נוחה להקלדות ארוכות, תקשורת אלחוטית, אופיס, אינטרנט וזהו בגדול ממש לא משהו למשחקים וכמה שיותר זול וזמן סוללה יותר טוב.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  14. Started by tyapseou,

http://uk.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=UK&PRODUCT_ID=124469&toshibaShop=true האם יש הסתייגויות מהנייד הזה? קשה לי להבין על איזה ערכת שבבים הוא מבוסס, באתר של באג כתוב שעל סונומה, אבל זה בכלל לא ברור מהאתר של טושיבה. האם מדובר בצ'יפסט של ATI? המחשב מיועד רק לוורד ואינטרנט וזהו, קצת מוזיקה, שום דבר מעבר לכך. יש גם דגם עם מעבד טיפה יותר מהיר L30-113, ב 3696.

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by Gorge25,

מעוניין לקנות את המחשב הנ"ל ויש לי הצעה ב 3400 ש"ח המפרט של המחשב מספק את הצרכים שלי. יש למישהו מחשב דומה שיכול להגיד לי מה הוא חושב עליו? :s05: מישהו יודע על איכות הניידים של Toshiba כמו כן על האחריות(שנתיים)/אמינות ?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by kissilev,

שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על מחשב נייד toshiba L450 16L אני מחפש נייד לשימוש בייתי , לא למשחקים ,בעיקר אינטרנט , סביר להניח אימיול , סרטים .... הצבתי לעצמי סכום של עד 3000 ש"ח.......השאלה אם זה באמת רלוונטי בסכום הזה למצוא משהו טוב קיבלתי הצעה לדגם הנ"ל ( 2800 שח) אני לא מכיר את הדגם ואשמח לשמוע חוות דעת תודה וערב טוב

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  17. Started by haimovichi,

שלוםלכולם, אני מחפש נייד במחיר עד 3,000 ש"ח. המחשב נועד לאינטרנט, אופיס וצפייה בסרטי HD (חיבור ל-LCD) ולא נועד למשחקים. חשוב לי שיהיה מסך "15. זמן סוללה ומשקל לא קריטיים עבורי. אני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל. ההבדלים העיקריים שמצאתי: שנה אחריות לאייסר מול שנתיים לטושיבה. כרטיס מסך ATI Radeon HD4570 לאייסר מול INTEL GMA 4500M לטושיבה. אין לי מושג לגבי רמת הגימור של שתי החברות. אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by VaultTec,

שלום חברים יקרים, מישהו מכם מחזיק באחד מן הדגמים הנ"ל? אם כן, איך הוא? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. משקל 815 גרם בלבד, SSD בנפח מכובד, מעבד ULV כפול ליבה עדכני עם ליבה גרפית מתקדמת, קישוריות מקסימלית ושני מסכי מולטי-טאצ' ברזולוציית 1024X600 כל אחד. והסקירות הראשוניות: http://www.slashgear.com/toshiba-libretto-w100-hands-on-video-2190636/ http://www.engadget.com/2010/06/21/toshiba-libretto-w100-resurrects-the-classic-umpc-brand-with-dua/ ההשקה בסביבות אוגוסט במחיר של כ~1100$ בתפוצה מצומצמת (לא מיועד ליצור המוני ככל הנראה). נתונים טכניים: רק לא הצלחתי לברר איך מחברים אותו למסך חיצוני. בטח עם מתאם כמו של ה-iPAD או משהו כזה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by vladk,

מישהו יודע האם אפשר לקנות את הנטבוק הזה בארץ? האם צפוי להגיע בקרוב? Toshiba Mini NB305-N410 http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2358392,00.asp תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by urielsolmon,

שלום לכולם מבקש עזרה בחיפוש מחשב נייד לגיימרים משהו כמו המפרט של המחשב הנייד Toshiba Qosmio G50 -12I מעבד : Intel Core 2 Duo P8700 2.53GHz מערכת הפעלה : Vista Home Premium מסך : Toshiba TruBrite "18.4 Full Hd 1930X 1080 זיכרון : 4 GB דיסק קשיח : 400GB כרטיס מסך : NVIDIA Geforce 9700 GTS supporting TurboCache technology , 512 MB ddeicated VRAM כונן : DVD super multi תקשורת אלחוטית : Wireless LAN (802.11a/g/Draft-N) ,Bluetooth 2.1 מחיר שמופיע בקטלוג אפריל של באג : 9888 ש"ח במידה ויש למישהו חוות דעה על המפרט שצירפתי אשמח ויעדכן אתי בתודה מראש :s05:

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  22. Started by assafam,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש מסוג Toshiba S5-10X על המחשב מותקנת מערכת הפעלה WIN XP pro, כ.מסך nvidia Quadro NVS 130M. בdevice manager יש לי סימן שאלה צהוב ובו כתוב PCI memory controller. לאחר כל מיני נסיונות עדכון ומציאת דרייבר, לא הצלחתי למצוא כלום. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ואפילו לתת הסבר קצרצר מה זה בכלל עושה... אסף

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by מוטי770,

קבלתי אתמול את המחשב הנייד שבכותרת הוא נקנה בארה"ב ואני מעוניין למכור אותו , אך אני לא מצליח לדעת מה הדגם הישראלי המקביל שלו, המחשב חדש אתמול העלתי לו את הווינדוס 8 . אולי יש למישהו הערכה לגבי השווי שלו ? מסך 15.6" בתודה מראש על כל עזרה

24. Started by lirikl,

שלום לכולם, אני מתלבט איזה מחשב לקנות ואשמח לקבל חוות דעת.... קישור להשוואה: http://www.kama.co.il/products_compare.php?category=1368 השימושים שלי הם אינטרנט,שירים,סרטים hd ומשחקים כמו warcraft,diablo ,meidivel 2, או לפעמים מקסימום קריסיס...(לא cod gta ) למרות שאם הייתי יכול לשחק בתקציב הזה הייתי שמח...... (התקציב שלי הוא 4000-4500.....) בהתחלה רציתי את ה-hp אבל אמרו לי ש- radeon hd 5470 הוא כרטיס מסך חלש ומיועד לעבודות משרדיות.... בגלל זה חיפשתי ב-kama מעבד i5 עם radeon hd 5650 ומצאתי את הטושיבה במחיר סביר.... אגב- האם מעבד i5 430m הוא בסדר? (כי הוא רק 2.26 ג'יגה הרץ....) רציתי לקנות את ה-i5 ולא i3 כי שמעתי שיש לו יתרון גדול בגלל ה-turbo שיכול להאיץ עד מהירות גבוהה.... …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים