ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
Motherboard : Gigabyte GA-8IGX CPU : Intel Pentium 2.0GHz Hard Disk : Maxtor 40GB 7200 rpm Memory : DDR-RAM 256MB 3000 MUSHKIN Video Card : Gigabyte RADEON 8500LE Sound Card : Creative LIVE! Platinium 5.1 DVD-ROM Samsung 16/48 CD-RW Sony 32x10x40 Monitor : 19" Samsung 955DF Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Enermax 350W EG 365P VE Logitech OPTICAL CORDLESS KIT (Mouse + Keyboard SW - 5.1 1500W + CENTER + SUB GENIUS
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להחליף את המחשב הקיים פ4 2גיגה זכרון 3גיגה הרץ עם 9600 פרו האמת שכרגע מותקן לי ויסטה על המערכת והיא רצה מעולה עם ציון 3.6 גם ORANGE BOX רץ לי ממש טוב מעבר לצפיות ואני חושב שהגיע הזמן להופך אותו למידה סנטר מה שאני צריך זה כך: מעבד עדיף קוואד זכרון 2 גיגה או 3 HD יש לי 240 גיגה+ספק+dvdrw צריך כרטיס מסך טוב האמת אני אוהב יותר את ATI לוח כמובן ברמה טובה לא לוקח בחשבון OC ובא לי איזה מארז מגניב נגיד 400-500 שקל מהתקציב לא אכפת לי לחכות חודש חודשיים כולם אומרים שהפנרין הולך לעשות שמות אז איזה דגם וכו וזהו,תקציב 3000-3400
-
- 8 תגובות
- 587 צפיות
-
-
השימושים הצפויים של המחשב: תכני HD, ומשחקים מסך 22 FULL HD הרדיסק 1 טרה צורב ללא OC השקט לא קריטי המשחקים הם גוף ראשון ואסטרטגיה אין צורך בציוד הקפי תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 957 צפיות
-
-
השימוש העיקרי הוא בעיקר למשחקים ללא ציוד היקפי, [נרכש בנפרד מסך 19'']. תודה.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבנות מפרט למחשב, אך אני לא ככ מעודכן בעולם החומרה בזמן האחרון. הדרישות הן: -מעבד אינטל i7 -לוח חזק ואמין של ASUS עם יציאה אופטית(SPDIF) בכרטיס קול. -כרטיס מסך חזק למשחקים ועם 2 יציאות HDMI ויציאה אחת DVI. -ספק מספיק חזק כדי לסחוב את המחשב הזה.. - מארז לא חשוב אשמח להמלצה -קירור למעבד? הארד דיסק של טרה לפחות. -זכרונות התלבטות בין 6GB ל8GB? התקציב הוא עד 4500 ש"ח * אין צורך בציוד היקפי ! תודה מראש לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב חזק מאוד בעל נפחים גדולים וזיכרון רב , אומנם המחשב לא מיועד למשחקים אבל מותקנות עליו המון תוכנות ונאגרים בו קבצים רבים וחלקם בעלי נפח רב. קיימת חשיבות רבה למהירות ולכן חשבתי על ניצול מלא של זיכרון + מעבד חזק -אולי 64 ביט. קירור טוב + 8 GB RAM , לגבי נפח HD - חשבתי על נפח כולל של 2 טרה אולי אפילו לעשות RAID בין 2 דיסקים. אין כוונה לבצע OC ,אילו מגבלות (תוכנות והתקנות ) במידה ותותקן מערכת עם 64 ביט ? הכוונה לחלונות7 עיסקי שירכש לאחר מכן (לא כלול במגבלת המחיר). כמובן חשוב שיהיה מארז גדול ולוח עם הרבה יציאות USB . אין צורך בציוד היקפי. לגבי מסך - מסך של כ- 22 " איכותי וטוב. תודה מראש
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך מחשב חזק חשוב לי מאוד לקנות לוח אם של גיגה ביט למה ? כל הלוחות אם בניהם אסוס ואינטל וכל השאר התפחמו מהחום של הממ"ד שאני יושב בו לפעמים המחשב נשאר יומיים עד שבוע דלוק בחום והמזגן לא עובד ולכן נוצר מצב שיש חימום יתר על המחשב והכבלים במחשב מתנפחים חשוב לי שהלוח אם יהיה מסיבי וחזק ושל חברת גיגה ביט ארד דיסק אני רוצה לשים 512 SSD זיכרון לפחות 16GB ספק כוח ומארז כרטיס גרפי אתם תחליטו ותאירו את עיני
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מחשב חדש לעצמי והנה מפרט שחבר הכין לי מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon XP 2500+(512k 333) 1 550 550 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ AN7 ?Guru 1 620 620 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB Infineon 1 470 470 כרטיסי מסך? ATI כמות מחיר סה"כ RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 1780 1780 דיסקים קשיחים? MAXTOR כמות מחיר סה"כ 120GB (8MB) SATA 1 620 620 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD כמות מחיר סה"כ Liteon x16 1 180 180 צורבים? כמות מחיר סה"כ Lite-on 52 x 32 x 52 (box) 1 230 230 מארזים? כמות מחיר סה"כ ATX MIDI 400W usb,p.stab.,window 1 260 260 מקלדות? כמות מחיר סה"כ MS Internet …
-
- 42 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב בסביבות ה 3-4 אלף שקל,ללא מסך , מטרת המחשב היא עבודה יום יומית גלישה וכמובן תלת מימד שאני עובד איתה . בנוסף גם מקלדת ועכבר אני צריך . המפרט הנוכחי שלי כרגע זה . Q6600 Gigabyte GA-EP43 DS3L WD Caviar 500GB Artic cooling Freezer 7 pro LG GH22 CM CM690 Gigabyte Radeon 4870 512 MB 2*4 DDR2 800 CL5 Crosair 550 את המחשב הנוכחי אני רוצה להעביר לבן משפחה ואני מענויין לקנות חדש, השימוש העיקרי הוא תלת מימד שאני עובד בזה וכמובן גם גיימינג וכ'ו, אשמח לקבל מפרט דומה יותר חזק מהמפרט הנוכחי במסגרת הסכום שרשמתי למעלה.לא מעוניין כל כך ב OC אף פעם לא עשיתי, כמובן דגש על שקט זה מצויין , הנוכחי קצת עושה רעש . תודה תודה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשב חזק המבוסס על מעבד i7 4960X (אני סגור על זה). אני רוצה מחשב מהיר מאד שמגיב בזריזות רבה לכל פעולה (כולל פעולות פשוטות כמו פתיחת תיקייה או הפעלת אפליקציה, שהכל יהיה מיידי) , כמו כן חשוב לי מאד שהוא יהיה שקט (כולל המאוורר של כרטיס המסך). מקווה לא לעבור בהרבה את ה 8,000 ש"ח, אבל אם לא תהיה ברירה אז גם זה אפשרי. אני מפעיל מספר תוכנות במקביל ורוצה שכולן ירוצו חלק בלי עיכובים מיותרים, כמו כן הייתי רוצה לנסות מדי פעם משחקים כבדים כמו "Need for speed" או "Crysis" ודומים להם. נראה לי שאני אלך על מארז אלומיניום כסוף של חברת Antec, וקירור למעבד מאוורר של חברת זלמן (יש לי נסיון טוב איתם). בשלב ראשון אני מתכוון להתקין על המחשב מערכת הפעלה Wi…
-
- 69 תגובות
- 12k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אני חושב שאפשר בשטרות... 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הורדות, בעיקר מסנג'ר אייסיקיו ודפדפן.. אבל גם משחקים כמו FIFA COD וכו' [לא ברמה גבוהה כמו קרייסיס] 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.כלום. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי, צריך הכל בנוסף... אני גם רוצה קורא כרטיסי זכרון מובנה יענו לא חיצוני 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? GB, A…
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אהלן, המחשב צריך להיות בעיקר עבור משחקים חדשים,לתמוך בשדרוגים בעתיד וחשוב: צריך להיות שקט מאוד וקריר ככל שניתן,OC לא מתוכנן יש עדיפות רצינית ל-KSP מעבד Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB לוח אם EP45C-DS3R s775 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, 2xPCI-E זיכרון 4GB, OCZ Reaper HPC Edition כרטיס מסך 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E דיסק קשיח 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II מאוורר V1 Copper 110mm Blue Led CL-P0401 מארז NZXT APOLLO (No PSU) ספק כוח ToughPower W0103 600W PFC (24pin)- 1 Year Warranty מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני צריך מיפרט למחשב לעבודה קבועה שעיקר השימוש היום יומי זה "פוטושופ" "אילוסטרטור" ו"פלאש" אקרובט כמה עבודות באותו זמן . ומפעם לפעם גם עריכה כבדה ב "ווגאס" וב"אפטר אפקט". אני צריך שגם בזמן של הרינדור של סרט וידאו המחשב יזרום חלק עם פוטושופ וכדו לצערי התקציב כרגע הוא 4300 ש"ח באם אין ברירה תגידו ובמידת הצורך ואוסיף לסכום של עד 5000. אין צורך במסך רמקולים וכוננים חיצוניים וכן רמקולים. הצורך הוא בכונן בלבד. מערכת הפעלה ותוכנות כבר יש לי . העדפות שלי שהמפרט יכלול 1. מעבד i5 750 או i7 860. עם קרור טוב ולא יקר. 2. לוח אם טוב של גיגה בית. 3. זכרון ראם 6 או 8 גיגה עם או בלי קרור תחליטו אתם. 4. זכרון מחברה שגם במצב מאומץ לא יהיה מסכים כחולים וכד. 5. שני דיסקים קשיחים מהירים אין צ…
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הגיע הזמן לרכוש לעצמי מחשב חדש להלחנה ;D התכנון הוא כדלקמן: מעתה יהיו לי 2 מחשבים, 1. מחשב חזק (בעיקר להלחנה של מוזיקה אלקטרונית, אבל גם לעריכת סרטים ותמונה, תכנות וכו'). 2. מחשב עבד (למטלות רקע, אינטרנט, עבודות משרדיות וכו'). שימו לב שאף אחד מהמחשבים לא ישמש למשחקים, אני לא גיימר בימינו : שני המחשבים יוצבו מחוץ לחדר, כל הכבלים יועברו דרך הקיר! המחשב החזק לא יחובר לאינטרנט (הוא מחשב למטרות מקצועיות ולא ל"התעסקויות"), אבל הוא יהיה מחובר בכבל קרוס ב-Gigabit Ethernet למחשב העבד. יהיו לי 3 צגי LCD מחוברים ב-DVI. שניים מהם למחשב החזק ואחד למחשב העבד. המחשב החזק יעבור אובקלוקינג נאה, המחשב השני כנראה לא. אני יודע שתשאלו מדוע אני קונה לוח מבוסס nForce3, ובכן: 1. ל-nFo…
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אשמח אם תשלחו לי מה צריך וחשוב שיהיה במחשב לילד בן 14 שיהיה מחשב חזק, בני משחק במשחקים אינטרנטים, בונה אתרים,ומשתמש בפוטו שופ וכמובן כל שאר השימושים במחשב חשוב לי שהמחשב יהיה מתוצרת טובה וחזק וכמובן מחברה עם אחריות תודה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח שתעזרו לי להרכיב מפרט למחשב חזק שיכיל את הפרטים הבאים, תקציב עד 10K. - 64 GB RAM - חובה (הקצאת משאבים למכונות וירטואליות) - מעבד מרובה ליבות (8 ומעלה) שתומך/מאיץ וירטואליזציה ( VT-X/EPT ) - לוח אם תואם לדרישות ותמיכה בוירטואליזציה, תואם למעבד ולזכרונות. - כרטיס מסך שיריץ משחקים בינוניים עד כבדים ויספיק לטווח של השנתיים-שלוש הקרובות. (FIFA, Batllefield וכו'). רצוי שני חיבורי HDMI להזין 2 מסכים. - כונן SSD עד 250G ל-OS, אם ההבדל במחיר זניח אז 500G. כוננים נוספים אעביר מהמחשב הקיים. - ספק כח תואם למערכת לצורך גדילה עתידית (רצוי 1000W פלוס/מינוס) - מארז איכותי מתאים עם קירור אופטימלי ושקט + קירור טוב שקט ואמין למ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה מפרט של מחשב חזק במיוחד. אני שחקן פוקר מקצועי ואני צריך מחשב שאוכל לפתוח כ20 חלונות שונים מבלי שהמחשב יאט. אני משחק ב20 שולחנות בו זמנית ואם המחשב נתקע אני מפסיד הרבה כסף אז החלק הזה נורא חשוב לי. אני יודע שאתם חושבים שלפתוח 20 חלונות לא אמור לקחת המון ראם אבל זה כן. אני מחבר שני מסכי LCD של 37 אינץ למחשב אז אני צריך גם כרטים מסך לא רע. כרגע יש לי מחשב עם windows XP SP3 Intel Core 2 Duo 2.80GHZ 2.98GB RAM וכשאני פותח יותר משישה חלונות מתחיל להיתקע לי המחשב.... נורא חשוב לי שהמחשב יהיה הכי מהיר כשאני משחק. הכרטיס המסך אני לא צריך משהוא יותר מידי טוב. אבל אני לא רוצה שוב לקנות מחשב שייתקע לי כמו האחד שיש לי. גם... אני שם לב שכולכם משתמשים באתר RSM האם זה האתר שאתם …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו אנשים מצד אחד יש את שני המפרטים שהאתר הביא : http://hwzone.co.il/specslist/view/47/ אני מעוניין לקנות מחשב מחנות טובה.. ובתקציב של 2500 ... חריגה קלה כמו 2600 לא תזיק... רק מחשב נטו.. ללא מסך וללא ציוד היקפי ... דיסק קשיח 160gb יספיק ... מחשב למשחקים בעל כרטיס מסך חזק !!! מחשב חזק.. בבקשה שמומחים יענו לי אני ממש רוצה לנצל את הכסף בצורה הטובה ביותר... תודה רבה !!!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם הגיע הזמן שאני אחדש את המחשב היישן שלי לאחד חדש. זה יקרה בעוד שבועיים בינתיים אני מחפש מפרט טוב ועושה השוואות. אני רוצה מפרט למחשב למשחקים ללא ציוד הקפי ללא מסך. חשוב לי שכרטיס המסך יהיה GEFORCE ושהארד דיסק לא יהיה יותר גדול מ-120 גיגה. אופציה מ www.skypc.co.il מי שרושם מפרט שיכתוב מאיפה הוא לקך אותו, כדי שאוכל להשוות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין לקנות מחשב חדש לשימושים של: עבודה משרדית, גלישה וכמובן משחקים מהירים וחזקים! (אני לא צופה בסרטים או עורך תמונות / גרפיקה) אני צריך את עזרתכם, יש לי מס' דרישות והשאר אני לא ממש סגור.. אני חושב על מעבד Q6700 שאעשה לו OC ל 3.0 אני מתלבט בין CF של 4850 או לחכות ל 9800+ מה אתם אומרים?? - כל הצעה אחרת רלוונטית מתקבלת בטווח של עד ה~2000 +- ואם CF של 4850 אז אני רוצה לוח שיתן X16/X16 אולי איזה X38 יעיל ולא במחיר קריעה 4GB זיכרון 500GB עם 32MB קאש מארז אלגנטי ושקט (CM690 ??) שיוכל להחזיק את המערכת וכנ"ל גם ספק שיהיה טוב למערך כזה+OC קירור למעבד+מאווררים שקטים ומסך 22" שיתאים גם לעבודה משרדית וגם למישחקים כבדים יש אפשרות לחריגה קלה בתקציב +- 3…
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה מעולה למשחקים, בנוסף אני עובד בפוטושופ וגם בתלת מימד. יש לציין - יש לי מסך 19 מעולה של viewsonic - VP930. אשמח למחשב שקט אבל אין צורך להשקיע בזה יותר מדי. אין צורך למשהו מיוחד לoc, אולי אעשה משהו לא כבד מדי מתי שהוא. אני רוכש מiqpc ככל הנראה ולכן אשמח למפרט משם. התקציב מאוד גמיש ויכול מעל או מתחת ל3500 אם אין צורך מיוחד.. בקיצור, אני פתוח להצעות לכל הכיוונים! המון תודה לכל העוזרים!! =]
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6500-6000 אשראי 2. מטרות המחשב? משחקים ברמה הכי גבוהה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול איכותי, כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין העדפה בכלל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? העיצוב לא חשוב, העיקר שהמארז יקרר כמו שצריך ובצורה שקטה 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אין 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/א…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב - בסביבות 2500$ (לפני מע"מ - מיועד למקום העבודה). יעוד - הרצת סימולציות ASIC ארוכות וכבדות מאוד (מעט גרפיקה) - MODELSIM המטרה - להוריד למינימום את זמני הסימולציה ויציבות לאורך זמן. מאפייני הסימולציה: 1. תוכנת הסימולציה בעלת Thread יחיד (לא יודעת להשתמש בריבוי מעבדים או Hyper-Threading 2. הסימולציה דורשת בערך 1-1.5G RAM ומבצעת הרבה מאוד פניות לזכרון ולדיסק. כמות המידע בכל גישה אינו גדול (כמה מגות בודדות כנראה) 3. הסימולציות אורכות בין 8 שעות לשלושה ימים רצופים. 4. התוצאות מוצגות באופן גרפי ונשמרות בקובץ שגודלו 0.5 - 1.5GB נדרש לבצע זום, מדידות והוספת תצוגות בזמן העבודה. 5. מיועד לרוץ עם Linux RedHat 4.0 AS מתוכנן גם over-clocking משמעותי אבל לא לקצה גבול היכולת. נדרש…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין במחשב איכותי ושקט שיוכל להריץ משחקים חדשים אבל גם עבור עבודה בסיסית וגלישה הייתי מעוניין במפרט שיכלול: מעבד מסידרת Q 4GB זיכרון כ.מסך 8800GT לפחות 500GB 32MB SATA2 מסך איכותי מומלץ 19"-22" עד ~1600 ש"ח אני לא סגור על כל הנושא של מארז (לא עם תאורות למיניהן-שיהיה פשוט ויעיל),קירור למעבד,ספק כח ולוח אם שיתמוך ב OC ועדיין שיהיה מחשב יחסית שקט תודה לכל העונים....אני ממש מבולבל מכל מיני הצעות שראיתי בפורום הייתי שמח אם יעשו לי קצת סדר בבלאגן.
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-