ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אני חושב שאפשר בשטרות... 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הורדות, בעיקר מסנג'ר אייסיקיו ודפדפן.. אבל גם משחקים כמו FIFA COD וכו' [לא ברמה גבוהה כמו קרייסיס] 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.כלום. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי, צריך הכל בנוסף... אני גם רוצה קורא כרטיסי זכרון מובנה יענו לא חיצוני 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? GB, A…
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן, המחשב צריך להיות בעיקר עבור משחקים חדשים,לתמוך בשדרוגים בעתיד וחשוב: צריך להיות שקט מאוד וקריר ככל שניתן,OC לא מתוכנן יש עדיפות רצינית ל-KSP מעבד Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB לוח אם EP45C-DS3R s775 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, 2xPCI-E זיכרון 4GB, OCZ Reaper HPC Edition כרטיס מסך 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E דיסק קשיח 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II מאוורר V1 Copper 110mm Blue Led CL-P0401 מארז NZXT APOLLO (No PSU) ספק כוח ToughPower W0103 600W PFC (24pin)- 1 Year Warranty מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני צריך מיפרט למחשב לעבודה קבועה שעיקר השימוש היום יומי זה "פוטושופ" "אילוסטרטור" ו"פלאש" אקרובט כמה עבודות באותו זמן . ומפעם לפעם גם עריכה כבדה ב "ווגאס" וב"אפטר אפקט". אני צריך שגם בזמן של הרינדור של סרט וידאו המחשב יזרום חלק עם פוטושופ וכדו לצערי התקציב כרגע הוא 4300 ש"ח באם אין ברירה תגידו ובמידת הצורך ואוסיף לסכום של עד 5000. אין צורך במסך רמקולים וכוננים חיצוניים וכן רמקולים. הצורך הוא בכונן בלבד. מערכת הפעלה ותוכנות כבר יש לי . העדפות שלי שהמפרט יכלול 1. מעבד i5 750 או i7 860. עם קרור טוב ולא יקר. 2. לוח אם טוב של גיגה בית. 3. זכרון ראם 6 או 8 גיגה עם או בלי קרור תחליטו אתם. 4. זכרון מחברה שגם במצב מאומץ לא יהיה מסכים כחולים וכד. 5. שני דיסקים קשיחים מהירים אין צ…
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
הגיע הזמן לרכוש לעצמי מחשב חדש להלחנה ;D התכנון הוא כדלקמן: מעתה יהיו לי 2 מחשבים, 1. מחשב חזק (בעיקר להלחנה של מוזיקה אלקטרונית, אבל גם לעריכת סרטים ותמונה, תכנות וכו'). 2. מחשב עבד (למטלות רקע, אינטרנט, עבודות משרדיות וכו'). שימו לב שאף אחד מהמחשבים לא ישמש למשחקים, אני לא גיימר בימינו : שני המחשבים יוצבו מחוץ לחדר, כל הכבלים יועברו דרך הקיר! המחשב החזק לא יחובר לאינטרנט (הוא מחשב למטרות מקצועיות ולא ל"התעסקויות"), אבל הוא יהיה מחובר בכבל קרוס ב-Gigabit Ethernet למחשב העבד. יהיו לי 3 צגי LCD מחוברים ב-DVI. שניים מהם למחשב החזק ואחד למחשב העבד. המחשב החזק יעבור אובקלוקינג נאה, המחשב השני כנראה לא. אני יודע שתשאלו מדוע אני קונה לוח מבוסס nForce3, ובכן: 1. ל-nFo…
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אשמח אם תשלחו לי מה צריך וחשוב שיהיה במחשב לילד בן 14 שיהיה מחשב חזק, בני משחק במשחקים אינטרנטים, בונה אתרים,ומשתמש בפוטו שופ וכמובן כל שאר השימושים במחשב חשוב לי שהמחשב יהיה מתוצרת טובה וחזק וכמובן מחברה עם אחריות תודה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח שתעזרו לי להרכיב מפרט למחשב חזק שיכיל את הפרטים הבאים, תקציב עד 10K. - 64 GB RAM - חובה (הקצאת משאבים למכונות וירטואליות) - מעבד מרובה ליבות (8 ומעלה) שתומך/מאיץ וירטואליזציה ( VT-X/EPT ) - לוח אם תואם לדרישות ותמיכה בוירטואליזציה, תואם למעבד ולזכרונות. - כרטיס מסך שיריץ משחקים בינוניים עד כבדים ויספיק לטווח של השנתיים-שלוש הקרובות. (FIFA, Batllefield וכו'). רצוי שני חיבורי HDMI להזין 2 מסכים. - כונן SSD עד 250G ל-OS, אם ההבדל במחיר זניח אז 500G. כוננים נוספים אעביר מהמחשב הקיים. - ספק כח תואם למערכת לצורך גדילה עתידית (רצוי 1000W פלוס/מינוס) - מארז איכותי מתאים עם קירור אופטימלי ושקט + קירור טוב שקט ואמין למ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה מפרט של מחשב חזק במיוחד. אני שחקן פוקר מקצועי ואני צריך מחשב שאוכל לפתוח כ20 חלונות שונים מבלי שהמחשב יאט. אני משחק ב20 שולחנות בו זמנית ואם המחשב נתקע אני מפסיד הרבה כסף אז החלק הזה נורא חשוב לי. אני יודע שאתם חושבים שלפתוח 20 חלונות לא אמור לקחת המון ראם אבל זה כן. אני מחבר שני מסכי LCD של 37 אינץ למחשב אז אני צריך גם כרטים מסך לא רע. כרגע יש לי מחשב עם windows XP SP3 Intel Core 2 Duo 2.80GHZ 2.98GB RAM וכשאני פותח יותר משישה חלונות מתחיל להיתקע לי המחשב.... נורא חשוב לי שהמחשב יהיה הכי מהיר כשאני משחק. הכרטיס המסך אני לא צריך משהוא יותר מידי טוב. אבל אני לא רוצה שוב לקנות מחשב שייתקע לי כמו האחד שיש לי. גם... אני שם לב שכולכם משתמשים באתר RSM האם זה האתר שאתם …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו אנשים מצד אחד יש את שני המפרטים שהאתר הביא : http://hwzone.co.il/specslist/view/47/ אני מעוניין לקנות מחשב מחנות טובה.. ובתקציב של 2500 ... חריגה קלה כמו 2600 לא תזיק... רק מחשב נטו.. ללא מסך וללא ציוד היקפי ... דיסק קשיח 160gb יספיק ... מחשב למשחקים בעל כרטיס מסך חזק !!! מחשב חזק.. בבקשה שמומחים יענו לי אני ממש רוצה לנצל את הכסף בצורה הטובה ביותר... תודה רבה !!!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם הגיע הזמן שאני אחדש את המחשב היישן שלי לאחד חדש. זה יקרה בעוד שבועיים בינתיים אני מחפש מפרט טוב ועושה השוואות. אני רוצה מפרט למחשב למשחקים ללא ציוד הקפי ללא מסך. חשוב לי שכרטיס המסך יהיה GEFORCE ושהארד דיסק לא יהיה יותר גדול מ-120 גיגה. אופציה מ www.skypc.co.il מי שרושם מפרט שיכתוב מאיפה הוא לקך אותו, כדי שאוכל להשוות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין לקנות מחשב חדש לשימושים של: עבודה משרדית, גלישה וכמובן משחקים מהירים וחזקים! (אני לא צופה בסרטים או עורך תמונות / גרפיקה) אני צריך את עזרתכם, יש לי מס' דרישות והשאר אני לא ממש סגור.. אני חושב על מעבד Q6700 שאעשה לו OC ל 3.0 אני מתלבט בין CF של 4850 או לחכות ל 9800+ מה אתם אומרים?? - כל הצעה אחרת רלוונטית מתקבלת בטווח של עד ה~2000 +- ואם CF של 4850 אז אני רוצה לוח שיתן X16/X16 אולי איזה X38 יעיל ולא במחיר קריעה 4GB זיכרון 500GB עם 32MB קאש מארז אלגנטי ושקט (CM690 ??) שיוכל להחזיק את המערכת וכנ"ל גם ספק שיהיה טוב למערך כזה+OC קירור למעבד+מאווררים שקטים ומסך 22" שיתאים גם לעבודה משרדית וגם למישחקים כבדים יש אפשרות לחריגה קלה בתקציב +- 3…
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה מעולה למשחקים, בנוסף אני עובד בפוטושופ וגם בתלת מימד. יש לציין - יש לי מסך 19 מעולה של viewsonic - VP930. אשמח למחשב שקט אבל אין צורך להשקיע בזה יותר מדי. אין צורך למשהו מיוחד לoc, אולי אעשה משהו לא כבד מדי מתי שהוא. אני רוכש מiqpc ככל הנראה ולכן אשמח למפרט משם. התקציב מאוד גמיש ויכול מעל או מתחת ל3500 אם אין צורך מיוחד.. בקיצור, אני פתוח להצעות לכל הכיוונים! המון תודה לכל העוזרים!! =]
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6500-6000 אשראי 2. מטרות המחשב? משחקים ברמה הכי גבוהה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול איכותי, כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין העדפה בכלל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? העיצוב לא חשוב, העיקר שהמארז יקרר כמו שצריך ובצורה שקטה 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אין 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/א…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב - בסביבות 2500$ (לפני מע"מ - מיועד למקום העבודה). יעוד - הרצת סימולציות ASIC ארוכות וכבדות מאוד (מעט גרפיקה) - MODELSIM המטרה - להוריד למינימום את זמני הסימולציה ויציבות לאורך זמן. מאפייני הסימולציה: 1. תוכנת הסימולציה בעלת Thread יחיד (לא יודעת להשתמש בריבוי מעבדים או Hyper-Threading 2. הסימולציה דורשת בערך 1-1.5G RAM ומבצעת הרבה מאוד פניות לזכרון ולדיסק. כמות המידע בכל גישה אינו גדול (כמה מגות בודדות כנראה) 3. הסימולציות אורכות בין 8 שעות לשלושה ימים רצופים. 4. התוצאות מוצגות באופן גרפי ונשמרות בקובץ שגודלו 0.5 - 1.5GB נדרש לבצע זום, מדידות והוספת תצוגות בזמן העבודה. 5. מיועד לרוץ עם Linux RedHat 4.0 AS מתוכנן גם over-clocking משמעותי אבל לא לקצה גבול היכולת. נדרש…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין במחשב איכותי ושקט שיוכל להריץ משחקים חדשים אבל גם עבור עבודה בסיסית וגלישה הייתי מעוניין במפרט שיכלול: מעבד מסידרת Q 4GB זיכרון כ.מסך 8800GT לפחות 500GB 32MB SATA2 מסך איכותי מומלץ 19"-22" עד ~1600 ש"ח אני לא סגור על כל הנושא של מארז (לא עם תאורות למיניהן-שיהיה פשוט ויעיל),קירור למעבד,ספק כח ולוח אם שיתמוך ב OC ועדיין שיהיה מחשב יחסית שקט תודה לכל העונים....אני ממש מבולבל מכל מיני הצעות שראיתי בפורום הייתי שמח אם יעשו לי קצת סדר בבלאגן.
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
צריך מפרט עם שם של חנות מומלצת אם אפשר תקציב עד 17,000, שיכלול כרטיס מסך QUADRO תודה לעוזרים (ללא ציוד היקפי)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? הייתי מעדיף שלא יחרוג מ5000 ש"ח אבל אני יכול להתגמש אם מדובר בערך-מוסף רציני, אני מאוד אוהב best value 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: בעיקר לתכנות, עם אופציה להרצת VM, ובשוטף הרצה של המון כלים במקביל (דפדפנים, IDE, מדיה, RDP למספר מחשבים, אאוטלוק ומספר חלונות אופיס) כל זה על ווינדוז 7. וגם גיימינג (FPS, RTS). יש לי שני מסכי 19' עם 1280X1024 כל אחד. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? יש לי מספיק כוננים קשיחים, חוץ מזה הכל חדש. 6. מ1 עד 10- עד כמה השק…
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום לם אני עובד בגרפיקה של וידיאו עם ערוצי טלוויזיה משתמש בתוכנות עיקריות של AVID (AVID.XPRESS.PRO.V5.8) ו Adobe.Premiere.Pro.CS4 של אדופי המחשב צריך להכיל 4 גיגה זיכרון ו 1 טרה בית דיסק קשיח וכרטיס מסך חזק עם 2 יציאות מסך כי אני מחבר 2 לא צריך מסכים כי יש לי כבר תודה על העזרה וההמלצה
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חזק במיוחד לעריכות מעגלים מודפסים (pcb design) - על המחשב רצה רק תוכנה אחד - AUTOCAD דו-מימדית. התוכנה מבצעת חישובים פיזיקלים ומתמטיים מאוד מאוד מסובכים. אני לא בטוח עד כמה כרטיס המסך משפיע. אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנוגע למפרט. כמו כן, מצורף מפרט שקיבלתי מ"זיגזג": 1 INTEL Pentium 4 - 3.2 (540) - 1MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE 1,439.05 ש"ח 2 1GB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 1,539.70 ש"ח 1 INTEL Glen Rid (915P) Lan DDR400 - ATX 593.94 ש"ח 1 POINT OF VIEW 6600 256mb DDR - TV OUT/DVI - PCX 788.59 ש"ח 1 Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA 598.11 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 363.28 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC ND 3540A x16…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בניתי מפרט למחשב עם הדרישות הנ"ל ב IQPC ורציתי לקבל את חוות דעתכם. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1016 לוח אם: ASUS P5K ¤736 מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI ¤1409 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX GeForce 8500GT SILENT 256MB DDR2 - DX10 - RETAIL ¤530 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS ¤394 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL ¤187 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤443 מארז: COMPUCASE 6920B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤301 ספק כוח: COOLERMASTER EXTREME POWER 430W : RS-430-PMAR ¤247 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממ…
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב טוב ובעיקר אמין לפיתוח וגרפיקה דו-מימדית. ראו בקשה מסודרת. תודה! 1) מה התקציב המקסימאלי? 3800 ₪. a) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. b) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 800 ₪. 2) מה שימושי המחשב: גרפיקה דו-מימדית, פיתוח, הרצת מכונות וירטואליות, הרצת Hackintosh, גיבוי נתונים (מעתיק לכונן נוסף ובמקביל מעלה לענן). a) תוכנות עיקריות: חבילת תוכנות אדובי (פוטושופ, אילוסטרטור וכיו"ב (פרנסה), VMWARE (פרנסה), Visual Studio (פרנסה), VLC (תדיר). 3) ציוד הקפי: אין צורך (קיים: שני מסכי EIZO) 4) עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: 7. 5) האם מתוכנן אוברקלוק (OC): לא. 6) מתי מתוכננת קניית המחשב: ח…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב שמיועד לאנשי פיתוח שעובדים עם visual studio צריך מעבד חזק והרבה זכרון לא כולל מסך
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
המטרה: עבודה בתוכנה להלחנה (קיובייס SX3) תוך הרצת כמות גדולה מאוד של פלאגינים, שאגב, דורשים הרבה מאוד כוח עיבוד. הערות: המחשב יוצב בסלון, מחוץ לחדר שבו שאני מלחין. לכן השקט חשוב, אבל לא הכי חשוב (המקרר עושה יותר רעש מהמחשב בלאו הכי). יש כאן דגש רב על קירור, ולכן גם נבחר המארז הזה. כל הציוד ההיקפי יחובר ב-USB/Firewire אל תוך החדר, כולל כרטיס הקול. המחשב מחובר ל-2 צגי LCD באמצעות חיבור DVI. ---------------------------------- לוח אם Asus P5B Deluxe עם צ'יפסט Intel 965 Express מחיר: 1304 ש"ח. מעבד Conroe 6400 מחיר: 1465 ש"ח. זיכרון Corsair 2GB DDR2-800 4-4-4-12 TWIN2x2048-6400 - מחיר: 1950 ש"ח מארז Gigabyte Aurora 3D ATX Tower שחור - מחיר: 685 ש"ח ספק כוח Enermax Liber…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עזרו לי להרכיב מפרט למחשב חזק לשימושים כלליים. על המחשב תותקן ויסטה 64BIT. המחשב יעבור OC. לגבי משחקים - כרטיס מסך כמו ה9600GT (שכיום מחירו הוא באיזור ה600 שקלים) יספיק לי. אין צורך לכלול ספק במפרט. אין צורך בציוד היקפי. תקציב: 3,000 ש"ח, יש אפשרות להתגמש מעט בתקציב. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
חברים צריך את עזרתכם סימית לימודי קולנוע מחפש מיפרט או דגם למחשב נייד חזק שישמש גם לניהול המישרד עם מסך גדול אפילו 17 תןדה!!!
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב חזק עבור אינטרנט ואופיס עד 1,000 ש"ח (אפשרי חריגה של 100-200 ש"ח, אבל עדיף שלא) - מערכת הפעלה שתותקן Windows XP. עדיף שהמפרט יהיה מLogicPC, כולל הרכבה! חובה לפחות 2GB זיכרון! חובה מארז שחור עם כניסות USB ואודיו בחזית! איזה מפרט אפשר להרכיב בתקציב הזה?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-