עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם ! אני מרכיב מחשב לאחי שמתעקש על LCD17" במפרט , מה שהולך כמובן להתחשבן בשאר הרכיבים ולכן בחרתי כרגע מעבד סמפרון וכרטיס מסך מובנה על הלוח אם . בכל זאת יש לי 2 דילמות - 1.אני לא בטוח האם המפרט הזה יתאים למטרת המחשב - שירוץ טוב על הWIN עם הרבה יישומים , יריץ משחקים ברזולוציות נמוכות , וכמובן לצפייה בסרטים. 2. הגעתי כבר לתקרת התקציב בלי לבחור עדיין מארז וספק כוח , האם כאלו גנריים יספיקו לרכיבים שבמחשב זה , או מהו הזול ביותר שניתן להתפשר עליו בהתחשב במפרט הזה וצרכי התקציב המצריכים חריגה קטנה ככל האפשר אה כן , וכרגע החלטתי לקנות את זה בKSP (בהקשר המארז/ספק שכדאי לבחור) אבל אם יש המלצה לחנות אחרת אז אשמח לקבל , באמת תודה רבה למי שמגיב , ליאור . מעבד …

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  2. אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט מחשב המיועד למשחקים. *מבוסס אינטל *עם אפשרות לגישור שני כרטיסי מסך בעתיד *ללא מארז *תקציב 3700-3800 בלי חריגה תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  3. ברצוני לשאול מה דעתכם על המפרט הסופי שהרכבתי דרוש מחשב למשחקים כבדים ,שיהיה ניתן לבצע בו OC וגם חשוב מאוד שיהיה שקט לכם בחרתי במארז ובסוג הקרור הרשום. אגב המסך שלי הוא SAMSUNG 226BW ז"א 22' רחב מה דעתכם תתקנו אותי חופשי (מעוניין לרכוש או ב SKY PC או FOX PC אבל מעדיף SKY PC) מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1206 קירור למעבד: Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ¤248 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤466 מארז: NZXT Hush Black/Silver NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤452 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤354 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤323 קשי…

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  4. אני צריך מחשב ללא מסך שיוכל להפעיל משחקים כבדים כמו CRYSIS על מדיום לא צריך מסך צריך שהוא יוכל להתמודד עם תוכנות גרפיות כמו PHOTOSHOP ללא רמקולים אין צורך במארז מפואר

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  5. הי, אני מחפש מפרט למחשב חזק המיועד למשחקים, עד 6000 ש"ח, ללא מסך. הבעיה, חייב להיות ממש שקט (אילוצים משפחתיים...). אין צורך בכל ציוד היקפי. תודה, DJ ND

6. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש לצרכים של עריכה מיקצועית דרוש מעבד חזק מאד שיתאים לי לתוכנות חדשות והכי מקצועיות היום בשוק כמו פרימיר וגאס וכדומה... (אני עוסק בתחום הקולנוע לכן אני צריך מעבד חזק במיוחד) וגם שיהיה מצוין למשחקים כבדים שיריץ לי משחקים על חלק ושספיק לי לפחות ל4 השנים הקרובות.. התקציב שלי הוא 8000 שקל ללא ציוד היקפי יש לי מסך 22 אינץ דרוש שהמחשב יהיה שקט מאד בגלל שהוא בחדר שינה.. לא יודע אם אני יעשה o.c אולי בעתיד הקרוב... ומעדיך מעבד של i7 ... וזה מפרט שבנתי בבקשה אם יש לכם מפרטים טובים יותר או לתקן דברים מהפרט שלי אני ישמח!.... Intel Core i7 940 2.93Ghz 8MB Cache BOX, יחידות 1 ¤3120 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4334 Thermaltake V1 Cpu Fan, יח…

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מעוניין בהמלצות למפרט מחשב שהייעוד שלו הוא עריכת וידיאו ( פרמייר 6 ) בעיקר . המחשב צריך לכלול 1ג'יגה זיכרון לפחות ושטח דיסק גדול . כמו כן אני מחפש כרטיס ללכידת וידיאו ( אנולוגי ) בחיבור pci או firewire שייתמך ע"י פרמייר 6 . ללא מסך 4.5 - 6 אלף ש"ח תודה רבה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  8. Started by spider272,

צריך מפרט למחשב מיני (HTPC ) לקופה רושמת עם מסך מגע במסעדה שיהיה מבוסס I5 250 ג'יגה הארדיסק גם יספיק תקציב 2000 לא כולל מסך תודה רבה

9. Started by VeNoX,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ושיהיה מסוגל להראות סרטים בHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Crysis 2, Prototype 2, MW3,NFS, Battlefield 3, Skyrim -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. הא…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. אשמח אם תוכלו לעזור לי בהרכבת מפרט למחשב שאמור לשמש לכתיבת מוסיקה. דגשים: מארז שיוכל להחזיק בערך 4-6 HDD כרטיס מסך לא חזק - אבל שיוכל להחזיק לי 2 מסכים בגודל 22 אינץ' על רזולוציה של 1680 על 1050. לוח אם עם יציאות FW או USB, מצידי שיגיע בלי כניסות סאונד. תודה

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  11. Started by kobibo,

מחפש מחשב חזק וטוב שיוכל לתמוך בתמיכה של מכונות וירטואליות. Hyper V או ESX כמו כן שיתמוך במשחקים ברמה טובה. תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by 212128,

אני חדש כאן איך המפרט ? לא רציתי לקנות משהו יקר כי אני לא צריך .. רק מחשב שיוכל להריץ 2-3 משחקים באיכות טובה וזהו. מסך יש לי כבר של LG "22 חדש עכבר ומקלדת אני קונה בנפרד . כמה לדעתכם המפרט שווה? מעבדים Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ספקי כח SilverPower By SeaSonic 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive כרטיסי מסך ATI SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 1GB GDDR5 PCIE

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  13. המחשב שחשבתי עליו זה המחשב הבא Maxtor MaXLine III 300GB SATA 16MB 7200RPM 7B300S0 864 ש"ח ASUS A8N32-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI X16 Socket 939 1,490 ש"ח Gigabyte ATI Radeon X1900XTX 512Mb AVIVO PCI-E 3,560 ש"ח Thermaltake Tai Chi W/water cooling 2,490 ש"ח AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4800+ (2.4GHz) Retail BOX 4,150 ש"ח Corsair 2*1GB PC3500 DDR437 Pro 2-3-3-6 TwinX2048-3500LLPRO 2,515 ש"ח ENERMAX EG701AX-VE Noisetaker 600 Watt 920 ש"ח Creative Audigy 7.1 SE 239 ש"ח Akasa IDE ATA 133 cable Neon String ATA-60-NS 60cm 89 ש"ח Akasa SATA 2 DATA CABLE Silver SATA2-45-SL 39 ש"ח Akasa Power splitter Blue UV coated AK-PY-BLUV 23 ש"ח Akasa ALLINONE…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. להופעה (בברלין) עוד חודש אני בונה מחשב עם 4 יציאות למקרנים ועוד מסך שליטה, כל מסך מציג תוכן שונה אני מעדיף שיהיה נייד (יחסית, שיכנס לי למזוודה), אין לי צורך בביצועי תלת רציניים. המחיר הוא מקסימום ואשמח לשמוע הצעות לשיפורים אני משאר שמה שתוקע פה זה המארז, אולי microAT או דומים מפרט: מארז - (מקסימום 25על45על55) חלופה א' - shuttle SH67H3 עם יציאה אחת על הלוח ועוד slot לכרטיס מסך עם ארבע יציאות לא מצאתי חנות בארץ חלופה ב' - APEX MI-100 כרטיס מסך חלופה א' quad output- ייעודי מקצועי MATROX M9140 - שלוש וחצי אלף חלופה ב' quad output- ייעודי מקצועי FIREPRO MV2450 - אחד וחצי חלופה ג' - XFX HD-677X-Z5F3 - שמונהמאות שקל (בערך) מעבד I7\I5 כוננים למערכת הפעלה מש…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5-6K מעדיפה לא לחרוג מהשש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית פוטושופ ואילוסטרייטור, אנימציה ועריכת וידאו אפטר אפקטס ופרימייר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מכויל ויפה לצורך עריכת תמונות לדפוס- מאוד חשוב לי. אין צורך באחרים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודעת מה זה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by rronen,

שלום אני מחפש מפרט למחשב זול בסביבות ה-1000 ש"ח. הדרישות של המערכת צרכות להיות מינימליות - לשימוש אופיס ואינטרנט בלבד ללא משחקים. ה-HD יכול להיות מאוד קטן וכנ"ל הזכרון (128). אבל, (ופה הקט'ש) המשב צריך להיות אמין מאוד כי הוא לאדם שאין לו מושג בתקלות חומרה למיניהן. תודה

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  17. Started by koby100,

שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מחשב זול להורים. המטרה היא בעיקר עבודה משרדית ואולי מעט משחקים פשוטים. אני רוצה מערכת זולה יחסית שתתחרה בהצעות שהם רואים באיבורי, אבל עם רכיבים סבירים. ערבתי קצת את ההצעות מהמפרטים באתר, ורציתי לבקש חוות דעת לפני שאני עושה הזמנה. מעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box ¤375 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1184 לוח אם ASUS M2A-VM ¤351 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31540 כונן קשיח (אני רוצה שטח אכסון גדול יחסית) Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤363 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤246 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤176 http://skypc.co.i…

18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אם אפשר להגיע ל1500 או פחות גם טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק תוכנה אחת - Lightroom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ללא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני אחבר לטלוויזיה 42 אינץ ורזולוציה של 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by Beigelman,

אהלן חברה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - התקציב זה לא האישיו פה אבל אני מאמין שאין סיבה שמחשב ברמה שאצטרך יעלה על סכום של 2000 ש"ח. הביצועים יקבעו את המחיר ולא להפך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - השימושים העיקריים הם פייסבוק ואינטרנט, יוטיוב, וורד ואופיס, משחקים ברמה פשוטה בלבד כמו למשל world of tanks או משחקים ישנים. חשוב שהמחשב יוכל להחזיק הרבה חלונות של פייס או יוטיוב יחד באותו זמן, יש בנות שלא תמיד יודעות להתנהל הכי יעיל מול המחשב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - כל החלקים נדרשים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - רצוי שהמחשב…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט זול ב3000 ש"ח מקסימום, הדרישות שלי הם: 1.כוח עיבוד כמה שיותר חזק, אני צריך לבצע *הרבה* חישובים עם המעבד, יותר מהר יותר טוב. יש גם מצב לאוברקלוקינג. 2. כרטיס מסך סביר מינוס, זה לא מחשב למשחקים. 3. לא צריך צורב, מסך, מארז, מקלדת, עכבר, רמקולים וכדומה. 4. אני מעדיף פנטיום 4 אבל אין לי שום בעיה לקנות את'לון אם הוא יתאים יותר לדרישות. 5. המחשב יקנה רק בעוד 3 שבועות אז אם יש משהו ששוה לחכות, אין בעיה. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by lordon,

הי, אני צריך מפרט למחשב שמיועד לעיצוב גרפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ולחסוך! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי. תוכנות בשימוש - illustrator, photoshop, indesign גרסה cs5 או cs6. שימוש כבד. המחשב לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך - 23"-24" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך בעכבר, מקלדת, מסך 23…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. מה התקציב המקסימאלי? 700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם באמת יש צורך אם אפשר לחסוך מה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ערוצי טלויזיה ,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כנראה היום או מחר אני אלך עם אחי להזמין מחשב .. המחשב לא מיועד למשחקים או לעריכת מוזיקה/וידאו וכאלה דברים .. הוא מעוניין במחשב פשוט רק לשמוע מוזיקה/סרטים אימיול , אינטרנט וקצת איסיקיו .. עד 2700-2800 כולל הכל . בעיקרון עשיתי מפרט והייתי רוצה לשמוע את דעתכם אם עדיף משהו אחר , אולי במקומות אחרים המחירים של החלקים זולים יותר ..? אני לא בידיוק שולט בשוק ואני אשמח לקבל עוד מקומות לבדיקה והשוואה באזור הצפון . לגבי הספק אני לא בטוח .. אני יודע שהפשוטים האלה והזולים תמיד שורדים יותר זמן השאלה איך הוא מבחינת רעש וכאלה ..? עוד שאלה חשובה , הוא לא רוצה מסך .. אין בעיה לחבר את זה לפלזמה בחדר נכון ..?

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  24. היי חבר'ה, אני מחפש לקנות מחשב חדש במחיר הכי נמוך אבל ללא פשרות אני יודע שזה נשמע נוגד את ההגיון... אז תנו לי להסביר : אם יש לוח אם שיעלה עוד 50 ש"ח אבל הוא יכיל שידרוג חשוב - אז לקחת את היקר יותר או אם למשל מעבד עולה עוד 10% אבל נותן עוד 30% ביצועים - אז לקחת את היקר יותר או אם למשל הארדיסק 5400RPM? אבל 7200RPM נותן ביצועים הרבה יותר טובים ועולה אולי מעט יותר - אז לקחת את היקר יותר או אם למשל זיכרון של חברה אחת או אחרת וידוע שהחברה הזולה היא זבל לגמרי... אז לקחת את היקר יותר - אבל אם שתיהן אותה רמה בערך ואחת יותר זולה מהשניה - אז לקחת את הזול יותר או אם למשל ספק כח - שלא יהיה מחברה גנ'רית אבל שלא יהיה מהסדרה הטובה ביותר שלהם לא מתוכנן כרטיס מסך רציני. מה דעתכם לגבי ללכת …

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  25. Started by Jiddu101,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft 2, BF3, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים