עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by d0s,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. pubg, overwatch, משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  2. Started by daniel90210,

אני מעוניין לרכוש את הדגם הבא: HP Pavilion dv6-3020ej WZ726EA הוא בטווח המחירים שלי...3630 ש"ח...מה אתם אומרים שווה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Chymes,

(567) AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (438) ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX (1081) SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail (335) 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original סה"כ 2400 נ.ב עפ"י ביקורות שקראתי,SAPPHIRE 9600XT 256 mb מעולה לאוברקלוק.

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  4. Started by eroflex,

מעבד-intel Q 9300 לוח אם E48 Ds4 DDR2 800 OCZ 4 גיגה כרטיס מסךך- Ati Redeon 4870 ddr5 512 Mb משהו כזה חח דיסק קשיח 500 גיגה של WD מארזז Ezcool H60 מסךך 22 אינץ ספק כח 650 W הזמנתיי נראה לי משחב מצויןן

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  5. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש את הבן שלי (13)במיוחד למשחקים. (שנינו לא מבינים במיוחד במחשבים) הוא קונה היום את המשחק Assassin's Creed: Brotherhood תקציב: אשמח לקבל הצעה למחשב שלא יעבוד על המינימום דרישות של המשחק -מאידך אנחנו בהחלט לא משופעים בכסף זה אומר שנקנה את המתאים בלי להשתולל תקציבית מערכת הפעלה-כרגע יש לו במחשב הישן windows xp pro שיאפשר לו להתקין במחשב החדש ולחסוך עלויות מאידך- אם המלצתכם ל windows 7 נשקול את זה - ומעבר לזאת האם לעבור ל 16BIT ואז זה יחייב לעבור ל windows 7 הבנתי ממנהל הפורום שההמלצות שלכם למפרטים יברו עדכון רציני עוד החודש- אבל אשמח לקבל תשובה דיי מהר (הבן לוחץ) תודה מיקי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום מעוניין במחשב זמני וזול למשחקים במסך FHD על הגדרות בינוניות . מעוניין לשחק במשחקים מהשנים האחרונות ולא במשחקים בעתיד ממש מכיוון שזה מחשב זמני עד שתצא חומרה חדשה . איזה מפרט יהיה עדיף עבורי כרגע? תודה מראש . מפרט 1 מעבד Intel Pentium Gold Dual Core G5400T לוח אם Gigabyte H310M S2P זיכרונות DDR4 8G 2400MHZ CL16 ספק כח ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular SSD Crucial 275GB MX300 M.2 כרטיס מסך GTX960 2GB DDR5 או כרטיס GTX1050 2GB מפרט 2 מעבד AMD Ryzen 5 2400G With Radeon RX Vega 11 לוח אם Gigabyte GA-A320MA-M.2 זיכרונות DDR4 8G 2400MHZ CL16 ספק…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by PrefaceAlumni,

מישהו יודע איפה נמצא המרכז תיקונים שלהם(היכן שאני מממש את האחריות), ניסיתי לחפש באתר שלהם ושל לנובו ולא מצאתי. הבנתי שהוא היה בגבעת שמואל, אבל אמרו לי שהוא עבר לראש העין או משהו בסגנון...לא סגור על זה. אשמח ללינק אם מישהו מוצא. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. 1. מה התקציב? כ2100ש"ח. בעיקר כי הבנתי שבמחיר הזה אפשר לקבל מחשב לפי הצרכים שלי. אין לי בעיה להוסיף עוד קצת במידה וזה לדעתכם משתלם באיזשהו רכיב. 2. מטרות המחשב? בעיקר גלישה וסרטים. קצת משחקים, מלפני כמה שנים. civilization 4 לדוגמא הוא הכי מתקדם שארצה. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? נחוצים רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? בעיקרון צריך הכל. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני קונה בחיפה, אז אני רוצה לקנות בחברה טובה ואמינה באזור. שמעתי שנעה מחשבים היא כזו, וראיתי פה בפורום שגם TMS טובה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב 8. האם יש צרכ…

• 12 תגובות
    • 842 צפיות
  9. שלום לכל חברי הפורום בוקר טוב. לאחר שעברתי על האתר, קראתי, החכמתי, ו...הסתבכתי כמו שאני מבין AVID הנה תוכנה לא קלה, ואני הולך להתעסק איתה הרבה בתקופה הבאה בחיים שלי. אני לא יודע האם זה יהיה עם הMC5 כיוון שהיא לא משומשת ברוב התעשייה בארץ, ככה שמבחינתי זה הולך להיות עוד הMC4 או אפילו MC2.8 אז לפי מה שהבנתי יש לתוכנה הזאת רכיבים מאוד מומלצים שכדאי לעבוד איתם, וכאן אני צריך אותכם - יש לי יותר מידי פרטים בראש שקראתי כאן, ואני כבר לא יודע מה בדיוק לבחור. תקציב: 4,000 ש"ח צורך: AVID (אולי גם פוטושופ ליתר ביטחון) --ללא מסך וללא ציוד היקפי-- מעבד - אינטל לוח אם - מאוד מעדיף אינטל כרטיס מסך - מאוד מעדיף NDIVIDIA כונן קשיח - Seagate (צריך 2 כוננים, אחד למערכת הפעלה, ואחד …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Aloha-Boy,

אני מחפש לקנות נייד,יד שניה(לצערי אין כסף לחדש). מה הדבר הכי חשוב שאני צריך לשים לב אליו???? מצאתי מחשב נייד ,דגם Pentium 866Mhz 128MB RAM 15GB hrardisk שהדגם שלו זה Evo N600c הבחור רוצה 3500 ש"ח...זה הגיוני? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אהלן, חבר מתחיל ללמוד עיצוב גרפי והוא מעוניין לרכוש מחשב המתאים למטרה בתקציב הנ"ל. אני אישית המלצתי דבר ראשון על DELL וראיתי את המחשב הבא: Dell Inspiron N5010-480464‎ בKSP בפחות מ3900. האם 4GB מספיק או שכדאי להרחיב ל-8GB? האם צריך כרטיס גרפי מיוחד או להסתפק בבילד-אין של אינטל?? תודה על כל תשובה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מישהו מכיר חנות אשר מתמחה בהרכבת מחשב גיימינג רציני יש להם שירות אמין ובניית המחשב היא ללא דופי (סגנון פנדה מחשבים) עד לפני שנסגרה...

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by Danniel,

שלוםרב זה המחשב שיש לי שימושים משרדי אופיס אינטרנט חושב שיתאים למשחקים ישנים ממש (שנת 2004) I5 4460 socket 1150 - CPU GIGABYTE B85M DS3H A – motherboard 1 X 8 GB DDR3 1600 KINGSTON MEMORY בלי כרטיס גרפי SSD 120 GB SAMSUNG850 EVO WD 1 TB מסך CTX LCD 20" לשימושים האלה יש מה לשדרג כדי להשיג תוספת ביצועים? המחשבה לא איטי, אבל אני רוצה מטוס מה הייתם ממליצים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by danh2,

שלום, אני חדש בפורום ורציתי לשאול כמה דברים. אני רוצה לקנות מחשב נייד שיעסוק בעיקר בגלישה באינטרנט ולעבודה עם תוכנות של עריכה גרפית, כמו Photoshop. רציתי לשאול האם המפרט הזה הוא בסדר לצרכים שלי, איזה סדר גודל וזכרון פנימי של מעבד אני צריך? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TXDV6102 ועוד דבר האם אני יכול להשתמש ב 512MB או שממש מומלץ 1g בגלל שאני הולך להשתמש בעריכת גרפיקה דבר שמצריך מעבד חזק וגם זכרון טוב. ואיזה מעבד \ זכרון אני צריך בערך כדי להשתמש בPhotoshop בצורה יעילה לפתיחה ושמירה של מסמכים תודה.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  15. Started by כלכלן,

שלום לכולם, אשמח לקבל מפרט למחשב(לא שידרוג) נייח בסכום של עד (כולל הרכבה)1500 לא כולל ציוד נלווה,שיתאים לאינטרנט(שלא יתקע מFLASE) האם בסכום כזה ניתן לשחק במחשב כזה עם משחקים טובים(שלא דורשים גרפיקה גבוהה)?האם לצורך הדרישות שלי ניתן להסתפק במחשב זול יותר?המלצה למסך עד סכום של 500-700 ש"ח המלצה לחנויות מחשבים מאנשים שחוו על בשרם תודה.

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לאבא שלי מחשב נייד לשימוש משרדי, השימושים שלו הם: מיילים, אינטרנט, אופיס וכו'.. הדרישות שלו הן: גודל מסך: 13 אינץ (אפשר אינץ או שניים יותר..) סוללה: חזקה עד כמה שאפשר, וכמובן שתיהיה אפשרות לסוללה נוספת עם אותו כח עבודה.. Dvd, מצלמה, חריץ לכרטיס-זכרון, 2 חיבורי USB לפחות. אופציה לחיבור לטלויזיה ושאלה קטנה: האם ישנה אפשרות לקנות איזשהו חיבור שאני אוכל לגלוש דרכו בכל העולם? כמו Net Stick, אבל שיעבוד בכל האופן, אולי דרך לווין? תודה רבה מראש לכל מי שיוכל לעזור, נאור.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  17. אז ככה..אני מחפש מחשב נייד שמתאים לסטודנט להנדסת מחשבים שרק התחיל כלומר מחשב שיוכל להחזיק מעמד מבחינה טכנולוגית בשנתיים הקרובות וגם מתאים לעבודה עם תוכנות כבדות. מחפש דגם עם מעבד מסדרה של t6500 ומעלה וזכרון של 4 mb ומסך של לא יותר מ15 אינץ למישהו יש הצעות? שמתי עין על הנייד הבא: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=82&subcatid=173&prodid=411&keySearch= יש עליו ביקורת מאוד דו כיוונית וציון מאוד סביר. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3639193,00.html המחיר שאני מחפש הוא עד 5500. אני אשמח להצעות אחרות . תודה לכל מי שמגיב

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by dkingb,

מה אתם אומרים על רכיב זכרון זה: G.Skill DDR II PC5400 667MHZ 2GB Dual Channel 3-4-3-8 מחיר: 1520 ש"ח כמו כן מה הספרות האחרונות אומרות? מה אתם אומרים איזה זכרון לקנות? חוות דעת על לוח אם: 1. Intel P975XBX2 2. GA965PDS4 Gigabyte מחיר: 1029 ש"ח 3. GigaByte GA-965P-DQ6 מחיר: 1290 ש"ח אם יש לכם לוח נוסף שיכול להתאים בטווח המחירים אז בכיף המעבד שאני קונה זה E6700. המלצה על כרטיס מסך GF?

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  19. ראיתי את הנייד הזה שעונה על צרכיי לפי דעתי. אבקש את תגובתכם או המלצתכם לגביו והאם כרטיס המסך מספיק חזק למשחקים? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5388

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  20. אהלן, מחפש לקנות נייד 14 שישמש סטודנט. שימושים ביתיים רגילים, וגם תוכנות כמו מטלאב וכו. זיכרון לפחות 8, עדיף 16. לא בטוח לגבי כרטיס מסך לא on-board - כנראה אין צורך אבל נחמד שיהיה. 4500 זה תקציב שממש אמור להספיק כנראה, אפשר גם בפחות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500. אפשר לחרוג קצת אבל זה אמור להספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, צפייה בסרטים, מטלאב. לא יתחבר למסך חיצוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים וא…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by גלוס,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה יומיומית על מספר תוכנות גרפיקה של אדובי : אילוסטרייטור פוטושופ ועוד. תלת מימד: סוליד וורקס, ריינו להתחשב בעובדה שהן יעבדו בו זמנית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by Oded Balazada,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500, אין לי בעיה לחרוג אם צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות (צד שרת בעיקר, webstorm + inteliJ) ומשחקים לא כבדים (dragon age origin, the witcher) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש …

23. שלום לכל הקוראים, מדור המפרטים המומלצים שלנו עודכן שוב והוא יעודכן כל מספר שבועות, בהתאם לשינויים גדולים שיהיו בשוק. הדיון הזה נועד ל-3 מטרות עיקריות- להסביר מעט על המפרטים והקטגוריות הנמצאות במאגר, לתת מענה לשאלות נפוצות בקשר למפרטים וכמובן לקבל מכם הערות על המפרטים. להרכיב את המפרטים הללו לקח לא מעט זמן ובדקנו אותם מספר פעמים, אבל, כולנו בני-אדם לכן יכולות להיות פה ושם טעויות. מה שכן, תמיד יכול להיות שיש חומרה אחרת עדיפה או שבטעות הכנסנו רכיב לא מתאים או מחיר לא מתאים ולא שמנו לב אליו. לכן, במידה ואתם אכן נתקלתם בבעיה כלשהי באחד המפרטים ו/או יש לכם חלופה אחרת- נשמח לשמוע ונעדכן בזמן אמת כמובן. עם זאת, שימו לב שאין דבר כזה מפרט מושלם לכן כל אחד כנראה יחשוב מע…

24. היי, פתחתי פה דיון לפני שבועיים בערך, וקבלתי אחלה של תשובה. כמעט הזמנתי את המחשב, אבל חלו כמה שינויים ועלו בי עוד מספר תהיות - אז החלטתי לפתוח עוד דיון על מנת שיהיה רלוונטי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר, אך תמיד כדאי לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 מקסימום. עדיף פחות, ועדיף שלא בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה (פיתוח, תכנות, וירטואליזציה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): משחקים כגון BF3, BF4. עבודה: תוכנות כגון Eclipse, Visual Studio עבודה עם VMWare. (אני לא מ…

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  25. שלום ותודה על כל עזרה בנושא [i1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג , המשחקים החדשים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" LG W2486L -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.