עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yellow11,

שלום רב. נעים מאוד, רן. הנני צריך, ומעוניין לרכוש לפטופ, לפי המפרט הבא: 1. מסך מגע : צריך לחבר אותו למקרן ולרשום עליו לצורך לימודים (אני המורה) 2. מסך 17 ומעלה. שיהיה נוח לרשום עליו. אולי אפילו לחלק אותו כאילו ל-2 טורים במקום למחוק כל רגע....... 3. 8 ג'יגה RAM . בעידן של היום, הכל עובד במקביל, תוכנות שיתוף, צ'אטים, כמה דפדפנים, אופיס, במקרה שלי אולי גם צייר או פוטושופ וכו'. אולי אתפשר על 6. אבל לא פחות. 4. רזולוציה 1920X1200 או לפחות 1920X1080 זהו. מבחינת תקציב, מן הסתם רצוי מה שפחות, עד 8K בערך תודה מראש, רן.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  2. חשוב לי לציין: *שהמחשב יהיה מהיר, שלא אצטרך לחכות זמן רב עד שהווינדוס עולה עד הסוף, כשאני פותח עוד חלון באקפלורר, כשאני פותח/נכנס לתיקיה... בקיצור שיעבוד חלק, שיהיה מהיר, אמין ונקי בלי בעיות.. *הארדיסק כמה שיותר גדול, נגיד עד 200 ג'יגה *כרטיס מסך הכי פשוט, מובנה -האם כדאי לי לחשוב על נושא ה 64 ביט? או שזה ממש לא רלוונטי לצרכים שלי? / האם סמפרון עדיף לי? או פנטיום? -איפה כדאי לקנות? מה דעתכם על KSP, אייבורי, או אולי האם כדאי לקנות בכלל מאחד שהוא קונה מ "מידיקום"?.. על מי אפשר לסמוך? על מי לא? מי נחשב להכי אמין? מי נחשב הכי לא? חשוב לי לציין שנית שהמחשב יהיה אמין ללא תקלות כפי שציינתי מקודם במידה וחלק מהמידע עלול (חלילה) לפגוע במישהו מכל סיבה שהיא, אשמח לקבל את התשובות בפרט…

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  3. Started by super-MC,

רציתי מחשב נייד לעבודה גרפית 6k (אפשר לחרוג קצט )

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  4. Started by EviLeader,

שלום לכולם, חבר שלי קונה מחשב בעיקר בשביל תלד מימד ומשחקים. תקציבו לא כל-כך גבוהה, הוא ביקש ממני עזרה בהחלטה על תקציב ועל מפרט. אם כן, לשאלה מה אני צריך מהמחשב: 1. תלת מימד 2. משחקים 3. עבודה משרדית 4. שקט וקריר. אני ממש לא רואה את חבר שלי עושה OC למחשב שלו, אם כן, לא מתוכנן OC אם כן, ניסיתי לכתוב מפרט ואשמח לתגובות בונות: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1496 לוח אם: ASUS P5N-E SLI ¤742 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤1661 דיסק קשיח: WD 500GB (250GB/WD2500AAKS X 2) 16MB SATA2 7200 RPM ¤751 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤228 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz…

5. אהלן. כרגע יש לבחור Thinkpad T60 שכבד לו קצת... השימושים משרדיים לגמרי. אולי יבוצע מעט תכנות ב-C, אבל לא יותר מזה. הפרמטרים שהכי חשובים לו הם אורך זמן סוללה, משקל ושנות אחריות (השם DELL קופץ לי לראש). ברור לי שנדרש נייד של 14" ואפילו פחות מזה, אך הוא מעדיף 4:3 ולא רחב אם אפשר. מחכה לתשובתכם ומודה מראש.

6. קניתי מחשב חדש והוא מעט חם מדי ע"מ לעבוד איתו על הרגלים.. שלום, הטמפ' במחשב הנייד שלי ע"פ sppedfan היא כדלקמן: HD0: 41 temp1 -ACPI: 56, כאשר כאן הוא מראה לי שזה חם מדי. core0:44 core1:44 השאלה שלי היא האם אכן אלה טמפ' גבוהות מדי, ומה ניתן לעשות כנגד? האם יכול להיות שהמאוורר לא עובד כראוי? כמו כן, מה זה בדיוק ACPI, איזה חלק במחשב הוא כ"כ חם? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  7. פעם שעברה ששאלתי היה קצת בלאגן אז קצת סדר מחשב ראשון מיועד לגלישה וקצת מישחקים{קצת מישחקים לא הולך לשבת על המחשב בלי לישון אולי שעה שעתיים ביום לא יותר --מקס פיין -חייל הגורל-וכולי וכולי וכולי} תקציב שלו 4000 {חייב להיות מבוסס פנטיום עם לוח אם של אסוס או גיגה בייט} 512 מגה זיכרון 333 לא צריך עכבר מיקלדת רמקולים מחשב שני גלישה וסרטים ומוזיקה תקציב עד 4000 {חייב להיות מבוסס פנטיום עם לוח אם של אסוס או גיגה בייט} 512 מגה זיכרון 333 לא צריך רמקולים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. חשבתי על המפרט הבא: Intel Core2 Quad E6600 מארז: Simbadda 702A Black - 520W לוח: Asus P5KC P35 זיכרון: 2G Super Talent כ. מסך: ASUS EN8500GT SILENT/HTD/256M/A דיסק: WD 250GB 7200RPM IDE/150 SATA I / II (16mb) צורב: DVD ASUS DRW-1814BLT/A5/H301L/BLACK SATA כרטיס רשת: TrendNet TEW-424UB אשמח לעצות.... :DJsmile: מני.

9. Started by akb,

מעוניינת לרכוש מחשב נייח. מתלבטת בין hp 800G2 עם מעבד i7 מהירות מעבד 6700. לבין Dell Optiplex 7040 עם מעבד i7 מהירות מעבד 6700. מה דעתכם? מי מהם עדיף?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. ברשותי יש כרגע 5000 ש"ח . אני צריך שתרכיבו לי מפרט למשחקים , אני צריך : מעבד , זיכרון , לוח , מארז וספק . (בכרטיס מסך אין צורך קונים לי כבר את ה - X800XT בחו"ל ) עכשיו יש לי שאלה , עוד מעט צריך לצאת מעבדים חדשים עכשיו , האם לחכות שהם יגיעו או שמחירם יהיה בשמיים והם לא מצדיקים בכלל את המחיר ? בתודה מראש...:-)

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  11. שלום, אני מחפש מחשב נייד כתחליף למחשב שולחני בסביבות 3000 ש"ח * מטרות המחשב? מחשב כתחליף למחשב ביתי, אין צורך שיריץ משחקים כבדים... אמין ונוח * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל17. מסך נוח למראה שלא יכיד יותר מדי על העיניים * רזולוציית המסך? לא יודע - אין רעיון כלשהו * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כולל כונן DVD, שיהיה Bluetooth כבל רשת, wifi, USB כלומר הסטנדרט * משקל רצוי? אין סטנדרט. יהיה בשימוש ביתי בלבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, HDMI, מצלמה קדמית * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע. מה ההבדל במחיר? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by imac,

לפני חודש בערך ביקשתי שיכינו לי מפרט ב6 אלף שקל.. וזה מה שהציעו לי, עכשיו רציתי לדעת אם יש חלקים שיותר משתלמים והאם מחירי חלקים ירדו כי אני מתכוון ביום ראשון להזמין את המחשב... Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1180 GIGABYTE 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 950 2GB DDRII 667MHz Aeneon or TWINMOS 1140 Sapphire Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1390 Supertalent CA-601UFK Black 370 Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W 420 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465 5915 חשוב שהמחירים יהיו מ KSP

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב שנועד בעיקר לעריכת סרטים בתקציב של עד 5000-6000. כמובן שאשמח גם לפחות מזה. (יותקנו עליו תוכנות כבדות כמו אפטר ופרימייר, פוטושופ ותוכנות קידוד לסרטים). משחקים לא כל כך מעניינים אותי. אני פשוט כבר לא בקטע.... אשמח לעזרתכם המלומדת! זה המפרט שחשבתי עליו: Q9450 לוח אם ASUS P35 P5KC - לא בטוח שהוא תומך בRAID...צריך לבדוק. מארז - לא סגור עדיין, אולי אנטק 300? לא רוצה להתפרע בתקציב עם אנטק 182. 4 גיגה זכרון, 800 מגה. ויסטה 64 ביט כרטיס מסך HD4850 הארד דיסק 500 גיגה, 32 מגה חוצץ, סטה 2. אני חושב להתקין RAID ולא סגור על זה. קראתי המון על זה באינטרנט. יש כל כך הרבה סוגים שכבר איבדתי ידיים ורגליים... האם מישהו יכול להמליץ על RAID טוב (קראתי שרמה 5…

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by d0s,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. pubg, overwatch, משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  15. Started by daniel90210,

אני מעוניין לרכוש את הדגם הבא: HP Pavilion dv6-3020ej WZ726EA הוא בטווח המחירים שלי...3630 ש"ח...מה אתם אומרים שווה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Chymes,

(567) AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (438) ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX (1081) SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail (335) 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original סה"כ 2400 נ.ב עפ"י ביקורות שקראתי,SAPPHIRE 9600XT 256 mb מעולה לאוברקלוק.

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  17. Started by eroflex,

מעבד-intel Q 9300 לוח אם E48 Ds4 DDR2 800 OCZ 4 גיגה כרטיס מסךך- Ati Redeon 4870 ddr5 512 Mb משהו כזה חח דיסק קשיח 500 גיגה של WD מארזז Ezcool H60 מסךך 22 אינץ ספק כח 650 W הזמנתיי נראה לי משחב מצויןן

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  18. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש את הבן שלי (13)במיוחד למשחקים. (שנינו לא מבינים במיוחד במחשבים) הוא קונה היום את המשחק Assassin's Creed: Brotherhood תקציב: אשמח לקבל הצעה למחשב שלא יעבוד על המינימום דרישות של המשחק -מאידך אנחנו בהחלט לא משופעים בכסף זה אומר שנקנה את המתאים בלי להשתולל תקציבית מערכת הפעלה-כרגע יש לו במחשב הישן windows xp pro שיאפשר לו להתקין במחשב החדש ולחסוך עלויות מאידך- אם המלצתכם ל windows 7 נשקול את זה - ומעבר לזאת האם לעבור ל 16BIT ואז זה יחייב לעבור ל windows 7 הבנתי ממנהל הפורום שההמלצות שלכם למפרטים יברו עדכון רציני עוד החודש- אבל אשמח לקבל תשובה דיי מהר (הבן לוחץ) תודה מיקי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום מעוניין במחשב זמני וזול למשחקים במסך FHD על הגדרות בינוניות . מעוניין לשחק במשחקים מהשנים האחרונות ולא במשחקים בעתיד ממש מכיוון שזה מחשב זמני עד שתצא חומרה חדשה . איזה מפרט יהיה עדיף עבורי כרגע? תודה מראש . מפרט 1 מעבד Intel Pentium Gold Dual Core G5400T לוח אם Gigabyte H310M S2P זיכרונות DDR4 8G 2400MHZ CL16 ספק כח ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular SSD Crucial 275GB MX300 M.2 כרטיס מסך GTX960 2GB DDR5 או כרטיס GTX1050 2GB מפרט 2 מעבד AMD Ryzen 5 2400G With Radeon RX Vega 11 לוח אם Gigabyte GA-A320MA-M.2 זיכרונות DDR4 8G 2400MHZ CL16 ספק…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by PrefaceAlumni,

מישהו יודע איפה נמצא המרכז תיקונים שלהם(היכן שאני מממש את האחריות), ניסיתי לחפש באתר שלהם ושל לנובו ולא מצאתי. הבנתי שהוא היה בגבעת שמואל, אבל אמרו לי שהוא עבר לראש העין או משהו בסגנון...לא סגור על זה. אשמח ללינק אם מישהו מוצא. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. 1. מה התקציב? כ2100ש"ח. בעיקר כי הבנתי שבמחיר הזה אפשר לקבל מחשב לפי הצרכים שלי. אין לי בעיה להוסיף עוד קצת במידה וזה לדעתכם משתלם באיזשהו רכיב. 2. מטרות המחשב? בעיקר גלישה וסרטים. קצת משחקים, מלפני כמה שנים. civilization 4 לדוגמא הוא הכי מתקדם שארצה. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? נחוצים רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? בעיקרון צריך הכל. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני קונה בחיפה, אז אני רוצה לקנות בחברה טובה ואמינה באזור. שמעתי שנעה מחשבים היא כזו, וראיתי פה בפורום שגם TMS טובה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב 8. האם יש צרכ…

• 12 תגובות
    • 847 צפיות
  22. שלום לכל חברי הפורום בוקר טוב. לאחר שעברתי על האתר, קראתי, החכמתי, ו...הסתבכתי כמו שאני מבין AVID הנה תוכנה לא קלה, ואני הולך להתעסק איתה הרבה בתקופה הבאה בחיים שלי. אני לא יודע האם זה יהיה עם הMC5 כיוון שהיא לא משומשת ברוב התעשייה בארץ, ככה שמבחינתי זה הולך להיות עוד הMC4 או אפילו MC2.8 אז לפי מה שהבנתי יש לתוכנה הזאת רכיבים מאוד מומלצים שכדאי לעבוד איתם, וכאן אני צריך אותכם - יש לי יותר מידי פרטים בראש שקראתי כאן, ואני כבר לא יודע מה בדיוק לבחור. תקציב: 4,000 ש"ח צורך: AVID (אולי גם פוטושופ ליתר ביטחון) --ללא מסך וללא ציוד היקפי-- מעבד - אינטל לוח אם - מאוד מעדיף אינטל כרטיס מסך - מאוד מעדיף NDIVIDIA כונן קשיח - Seagate (צריך 2 כוננים, אחד למערכת הפעלה, ואחד …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Aloha-Boy,

אני מחפש לקנות נייד,יד שניה(לצערי אין כסף לחדש). מה הדבר הכי חשוב שאני צריך לשים לב אליו???? מצאתי מחשב נייד ,דגם Pentium 866Mhz 128MB RAM 15GB hrardisk שהדגם שלו זה Evo N600c הבחור רוצה 3500 ש"ח...זה הגיוני? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אהלן, חבר מתחיל ללמוד עיצוב גרפי והוא מעוניין לרכוש מחשב המתאים למטרה בתקציב הנ"ל. אני אישית המלצתי דבר ראשון על DELL וראיתי את המחשב הבא: Dell Inspiron N5010-480464‎ בKSP בפחות מ3900. האם 4GB מספיק או שכדאי להרחיב ל-8GB? האם צריך כרטיס גרפי מיוחד או להסתפק בבילד-אין של אינטל?? תודה על כל תשובה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. מישהו מכיר חנות אשר מתמחה בהרכבת מחשב גיימינג רציני יש להם שירות אמין ובניית המחשב היא ללא דופי (סגנון פנדה מחשבים) עד לפני שנסגרה...

• 2 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים