עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי זהו מפרט למחשב שקבלתי, המחיר הוא 3900 ולא מעוניין לעלות יותר מזה. Intel E6550 2.33G 1333Mhz FSB Intel G33 FBS, Chipset Intel Original Kingston 1024Mbx2 DDRII 667Mhz W.D. 320Gb SATA II 7200Rpm GF 8800GT 256Mb Real 500W Midi ATX השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, מוזיקה, סרטים, וקצת משחקים (לא איזה גיימר כבד, ממוצע מינוס). האם הלוח אם מספיק טוב, האם 256Mb מספיק לכרטיס מסך? אין כוונה לעשות OC. מה אתם אומרים. מתכוונן לקנות מחר אז תרביצו ביקורות... תודה.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בטווח הבינוני, חודש חודשיים. ככל הנראה, 2-3 רכיבים אוכל להביא מארה"ב (מעבד, זכרונות, כ.מסך). מעוניין לקנות רכיבים שהvalue for money שלהם הוא הגבוהה ביותר, לא מתוכנן שום גיימינג במחשב, אבל השימושים שלי הם מאסיביים מאוד. (תכנות , תוכנות מרובות, עיצוב תמונות וכו') יש לי כבר כונן SSD (120GB) אז אפשר לחסוך מעט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנה - גם הפעלת סרברים על המחשב לפעמים, עריכה גרפית, המון טאבים בד"כ (עד 50 טאבים), עובד עם ש…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by denzel12,

שלום חברים, אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע למפרט שבניתי. (מדובר במחשב שנועד בעיקר לגלישה באינטרנט, סרטים ולמשחקים לא כבדים). אשמח אם תוכלו לומר לי האם ישנה תאימות מוחלטת בין הלוח אם לשאר הרכיבים שמופיעים במפרט. כמו כן, אשמח לשמוע את הערכתכם לגבי המחיר ודעתכם הכללית לגבי המפרט. להלן המפרט: מארז + ספק כח: מארז in win שחור מנוקד עם USB כולל 2 מאווררים 12 ו -9 ספק כוח A.PFC ECO 80+II ENERMAX מעבד: Intel core i3 2100 3.1GHz לוח אם: GA-H61M-D2-B3 GIGABYTE דיסק קשיח: TERA SATA2 7200 32MB SAMSUNG זכרון פנימי: KVR KINGSTON 2*2GB (4GB) DDR3 1333MHZ כונן אופטי: SATA LG DVDX22 DL כרטיס מסך: Nvidia GeForce 450GTS 1G-5 GYGABYTE

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  4. Started by yotamlin,

שלום לכולם, תקציב: 15000 ש"ח מטרות: OC, משחקים, עריכת וידאו וסאונד וצפייה בסרטים ב- HD חשוב לדעת - המחשב יהיה מחובר למסך 42 PHILIPS FULL HD ובנוסף ל-2 מסכים 23 של DELL כמו-כן - ישנה מערכת סראונד (5.1) של MOREL עם מגבר 5.1 ערוצים של YAMAHA. אשמח לקבל חוות דעת לגבי המפרט שהרכבתי. וכמובן, במידה וישנה דעה לשנות משהו אשמח לדעת גם למה להלן המפרט: מעבד:‏Intel Core i7 930 קירור למעבד:‏Noctua NH-D14 לוח-אם:‏Asus P6X58D Premium זכרון:‏3x2GB Corsair Dominator DHX 1866MHZ דיסק קשיח 1:‏Intel 160GB SSD X25-M דיסק קשיח 2:‏WD Caviar Green 2TB כרטיס מסך 1:EVGA GTX470 כרטיס מסך 2:EVGA GTX470 כרטיס קול:‏Asus Xonar HDAV1.3 Deluxe כונן אופטי:‏Samsung SH-S223B DVD±RW x22 …

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  5. Started by pinky_28,

אני רוצה לקנות מחשב שישמש לגלישה באינטרנט, תכנות, קריאת טקסט ומעט צפייה בסרטים, אין צורך במשחקים. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט והתקציב הוא בערך 2000 ש"ח ללא מסך. תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by talke,

מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! ~2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - שימושי אינטרנט, הקלטת סאונד לקיובייס , אולי בהמשך ארצה להוריד דברים אבל זה לא השימוש יעד העיקרי.. לא רוצה פשוט לשלול או שלא יהיה אפשרי.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: - לא מיועד * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מק…

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  7. Started by Liavbak,

אני צריך מחשב שיעמוד בכל המשחקים שיוצאים כיום, ובמהירות. במפרט תביאו כרטיס מסך וספק כוח חלשים וזולים כי אני מעביר אותם אל המחשב הישן (שיש לי כרגע) במקומם אכניס את מה שיש לי - כרטיס מסך - 5770HD וספק כוח -620 של סוניק. גר במכרז - ראשון לציון, רחובות, לא להביא לי ממקומות רחוקים מזה. רזולוציה שברשותי - 1920x1080 לא מעוניין בOC(אין לי מושג מזה) שקט 6. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by Tamir3,

טוב לא רציתי לרשום תקציב 21,000 כמו שהיה פה וכולם יצאו עליו, אז פשוט אני צריך מחשב למשחקים,סרטים ואינטרנט. ציוד היקפי: מסך + רמקולים + הגה + מקלדת ועכבר + ג'ויסטיק. תבנו את את המחשב שאתם חושבים שיהיה הכי טוב עם חישוב כסף נכון. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by redrabbit1,

המנכ"ל אצלנו בחברה רוצה מחשב לעריכת וידאו, אבקש מכם עזרה והרכבת מפרט למחשב כזה. התקציב פה לא משנה.

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  10. Started by mariost,

היי אשמח לקבל מפרט למחשב, השימוש העיקרי יהיה משחקים (fifa, PES5 וכאלה), גלישה ו"קצת" עריכת סרטים. קיבלתי את ההצעה הבאה: מארז: מאושר איסא' ל-775 + 24 PIN לוח אם : Intel isleton 946 gzissl מעבד : Conroe Core2Duo E-4300 1.8 GHz זיכרון : (DDR2 667MHz (1G דיסק : WD SATA 80GB 7200 כרטס מסך : GF-7100/X550 128MB השאר הכל סטנדרטי... מחיר 3100 ש"ח מה דעתכם? תטודה

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  11. שלום, עיקר העבודה שלי על המחשב הוא גלישה באינטרנט, עבודה עם מסמכים, לימודים ותכנות. דרישות: כמה שיותר זיכרון (אני עובד עם תוכנות כבדות יחסית), מחשב שקט (לא ברמה מטורפת, רק שלא ירעיש כמו טרקטור), כרטיס מסך סביר ולא פשוט מידי. בנוסף, אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע לי בעבודה עם תוכנות כבדות. אין צורך במסך, מקלדת ועכבר ואין לי שום כוונה לבצע OC.

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  12. שלום, אני רוצה לקנות מחשב שיחזיק מעמד הרבה זמן, התקציב שלי כמו שכתוב, 8500 הדבר היחיד שאני רוצה שיהיה זה מעבד אינטל. ועוד שאלה: האם להתקין ויסטה על המחשב או לא? ועוד דבר לא צריך ציוד היקפי. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  13. Started by eladbt,

1. משרדי - וורד אקסל 2. צפיה בסרטים באיכות גבוהה (FHD) יש לי מסך LG 22" 3. קצת MATLAB המחשב בסלון -חשוב שיהיה שקט!! אינטרנט - כרטיס רשת אלחוטי חשוב לי מאוד לקבל המלצה על חנות באיזור רעננה הרצליה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  14. מפרט למשחקים - 3000 ש"ח תקציב: לנצל את כל התקציב כמובן, עם חריגה של מקסימום 200-300 שקל (רק אם צריך ) שימושים: למשחקים ותכני HD, אין שימושים של תוכנות עיקריות, חשוב שמשחקים יפעלו טוב ואני לא אצטרך לשדרג את המחשב לפחות שנתיים. המסך הוא 19 אינץ', והרזולוציה המקסימלית שלו היא: 1280X1024. המחשב מיועד למשחקים ברמה גבוהה להגדרות גרפיות גבוהות (לא צריך להקשות כשיש מסך 19 אינץ') שיתאים למשחקים חדשים כגון Just Cause 2, משחקים חדשים שהולכים לצאת וכו"). ציוד היקפי: אין צורך! אין צורך בכונן דיסקטים, מפרט רגיל עם צורב דיסקים וכל שאר הירקות (לא כרטיס טלוויזיה וכאלה). עד כמה שקט המחשב: 10! נמאס לי מהמחשבים הרועשים שתמיד יוצא לי! העיקר שיהיה שקט! משום מה, הבית שלי נורא חם, מה שגו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. http://tms.co.il/preview/spec/n5hv1wqa פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 9000נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?ראה מפרט קיים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מחשב ביתי לפוטשופ ולמשחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?יש לי מסך 24 LED HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? המתקדמים ביותר וגם לעתי…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  16. שלום לכולם , אני מחפש מפרט למשחקים , אינטרנט , icq , וקצת גרפיקה... מחיר עד 3000 שקל , (אפשר גם 3300). דרישות מיוחדות: מעבד AND כפול.. (אני יודע שעולה עולה הרבה) בנתיים אין לי כסף לכרטיס מסך אז בלי כרטיס מסך.. כמובן כמובן בלי ציוד הקפי אני שם מעבד טוב בגלל , שכרטיס מסך וכל השאר אפשר להחליף אבל מעבד זה סיפור..וגם אני רוצה לבדוק מה שווה המעבד הכפול הזה חח..

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by xbhur,

היי חברים אני צריך הצעה למפרט מחשב המחשב אמור להיות במשרד ולעבוד בעיקר עם תוכנות גרפיקה(פלאש פוטושופ אילוסטרייטור וכו) ויישומי אינטרנט.התקציב שלי - 8000 שחכולל מסך טוב וגדול (22-24 אינטש)

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  18. Started by ezman,

שלום הנה מפרט שהרכבתי מעוניים לקבל חחו"ד INTEL P4 3GB 800 socket 775 ASUS P5dg2 3.6 LGA775 intel915 DDR2 Kingston 512 * 2 DDR2 533 GB FX6600 GT PCI-e shunshine 520W power MAXTOR 120 GB sata המארז רגיל 2 מאוררים- ללא CD על רוב ברכיבים אני סגור אני מבקש התמקדות אם אפשר בספק הכוח שהעדפתי אותו על ANTEC- הייעוד העיקרי של המחשב הוא הרצת פלייט סימולטור תודה מראש אלעד

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by Asot,

חבר'ה הרכבתי מפרט למחשב מאוד עצבני ורציתי דעות לגבייי המפרט: תאימות,מה יכול ליהיות יותר מהיר,יותר מתאים...לא להתבייש להוסיף שקלים מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם ASUS P5N32-E SLI ¤1186 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31031 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤330 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זיכרון TwinMOS DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤196 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TMOS1GBDDR2-800 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe ¤1811 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32013 מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤417 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApolloB …

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by eins,

שלום אנשים, אני צריך מחשב בעיקר למוסיקה סרטים ואינטנרט, בכל מקרה אני משקיע בו 7 עד 8 אלף שיהיה עמיד לשנים הבאות לא OC הסכום דיי גבוה כי אני רוצה מארז מעוצב, ספק דיי רציני עד סכום של 600 שקלים וגם מאוורר עם לד על מעבד (מה שאומר שהמארז צריך להיות עם חלון) כרטיס מסך שיתמוך בטכנולוגיה החדשה אבל לא יותר מ 2000 שקל, שאני יוכל להריץ משחקים של השנה החולפת... טוב למארז זה הבסיס e6300 לוח אם GA-965P-S3 זכרונות 1G (בחודשים הבאים אני ירחיב אותם רק השאלה איזה סוג...) הארד דיסק 250 מגה ספק OCZ והשאר אני נותן לכם להתפרע תודה לכל מי שיכול לעזור, (נ.ב מארז עדיפות שחור)

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  21. Started by Murmur,

שלום לכולם. אני מחפש מפרט למחשב לחברים (ללא מסך) לשימושים פשוטים: אינטרנט, אופיס, מקסימום איזה משחק פשוט פה ושם. תקציב: 3500-4000 ש"ח (אולי אצטרך להכניס גם רמקולים, לכן אני מעדיף להישאר על 3500 כרגע). בעקבות מפרט שראיתי שהמליצו כאן למישהו (תרד על מחשב ב-2900 ש"ח) הרכבתי מפרט ב"למיר" lamir.co.il כדלהלן (מחירי החלקים מופיעים לפני הפירוט בגלל ה'הדבקה' המצ'וקמקת שלי): מעבד מעבד AMD ATHLON 64 DUAL CORE 4600 X2 / 2.4GHz SOCKET AM2 BOX 3Y 717 717 ¤ לוח אם לוח ASUS M2A-VM AMD AM2 DUAL DDR2 VGA+DVI+GIGA LAN m-ATX 3Y 472 472 ¤ זיכרון זיכרון Super Talent DDR2 1Gb 667MHz CL5 128X64 360 360 ¤ כרטיס מסך כ.מסך ASUS EN7300GT/SILENT/HTD/256M GF 7300GT PCI-E 256Mb DVI+HDTV 3Y 51…

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  22. שלום לכולם. 1. מה התקציב? 2500 שח ללא מסך 2. מטרות: גלישה באינטרנט והורדות בעיקר(הארד דיסק 80GB גם יספיק...). אין ממש הפעלה של תוכנות כבדות או משהו מיוחד חוץ מזה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? שלילי 4.האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD, DVD, כונן דיסקטים, כרטיס מסך איכותי מן הסתם 5.האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? בעיקרון, אני מעדיף שכל המחשב יהיה שחור ובמארז קומפקטי ושקט ככל שמתאפשר (במסגרת התקציב כמובן) 7.האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כרטיס קול …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. דודה שלי מעוניינת לקנות מחשב... היא תשתמש במחשב לסרטים, אינטרנט ואולי SKYPE י צריך מפרט שלם כולל כל הציוד ההיקפי ומסך. אני מבקש מפרט שיש בו את המינימום כדי לעשות את זה, אבל לפחות שיהיה בו מסך LCD סביר לצפייה בסרטים וצורב DVD סביר. אם אפשר להשיג את המינימום בפחות מהתקציב תציעו גם את זה בבקשה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by shibby15,

המטרה היא להישאר כמה שיותר נמוך כמובן... יש לי צפי להישאר איתו לפחות 3 שנים ועם קצת אופטימיות גם יותר מ4, בשידרוגים מינימאליים ואובר קלוק עד לגבולות המערכת. לוח אם גיגה בייט DS 4 שאני משיג ב קצת פחות מ 900 ש"ח הארד דיסק סמסונג 250 גיגה בייט SATA2, הבנתי שהוא שקט יחסית. כרטיס מסך 7600GS SONIC עם DDR3 שיומהר לאיזור ה GT. זיכרונות G.SKILL כאשר בהתחלה יהיה 1 גיגה 800MHZ 4-4-4-12 מדגם PK או אם עדיף GAIL ULTRA?? צורב דיוידי של LG H22NK או SAMSUNG S182M, מה עדיף?? ככל הנראה מארז אנטק P-150 עם ספק אנטק 430 זוג מאוורים של AC וקירור למעבד עוד לא הוחלט אם AC FREEZER 7 PRO או SCYTHE KATANA/SAMURAI. לגבי מעבד עוד לא החלטתי מה אני עושה, קונה עכשיו E6300, או קונה עכשיו איזה סלרון (3…

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  25. אני זקוק למחשב למספר תחומים שיכול לבצע את כולם בצורה טובה(כל אחד בנפרד כמובן ) ללא עדיפות מסויימת. כעת אני עובד על מחשב די מיושן (asus p4p800delaux,P4 2.54Mhz OC, 512MB) שזז באיטיות רבה בלי קשר מה רץ (או לא רץ) עליו. המחשב אמור לשמש לעבודתי כמפתח תוכנה + GUI (בסיסי נתונים, VisualStudio, גרפיקה 2D) וכמו כן לשמש למשחקים כגון unreal3 ברמת גרפיקה טובה וביצועים גם כן. בנוסף, ולא פחות חשוב, אני גם עורך את צילומי הווידיאו המשפחתיים, שעל המחשב הנוכחי לא הייתי יכול לבצע כיאות. אני הולך להשתמש במסך asus MW221C עם מפרט זה. די חשוב לי השקט (לפי תסקירים של הantec ראיתי שהוא שקט במיוחד, וכמו כן אהבתי את העיצוב שלו), אך לא הכרחי במידה רבה. בניתי את המפרט הבא ב-7K (שזה כמעט קצה הת…

• 9 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים