עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 6847761,

שלום ברשותי כרטיס מסך חדש SAPPHIRE HD6570 1GB DDR3 (UP TO 2.8) הכרטיס חזר מהיבואן עכשיו בתמורה לכרטיס אחר שהתקלקל, אז יש לו רק איזה 4 חודשים לאחריות אבל הכרטיס חדש בכמה אפשר למכור?

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Sapphire Mini PC Edge-HD3 [table][tr][td]CPU‎[/td][td]AMD Dual-Core Processor E-450 (1.65GHz, 1MB Cache)‎[/td][/tr] [tr][td]‎[/td][/tr] [tr][td]‎ Memory‎[/td][td]4GB DDR3 1333MHz (1 x 4096MB), Up to 4 GB‎[/td][/tr] [tr][td]‎[/td][/tr] [tr][td]‎ HD‎[/td][td]320GB SATA 2.5'' Hard Drive‎[/td][/tr] [tr][td]‎[/td][/tr] [tr][td]‎ GPU‎[/td][td]AMD Radeon™ HD 6320M 512MB Graphics‎[/td][/tr] [tr][td]‎[/td][/tr] [tr][td]‎ Optical Device‎[/td][td]No‎[/td][/tr] [tr][td]‎[/td][/tr] [tr][td]‎ Wireless‎[/td][td]Yes, 802.11b/g/n Built-in Wireless Network‎[/td][/tr] [tr][td]‎[/td][/tr] [tr][td]‎ Network card‎[/td][td]Yes, 10/100/1000 Mbps Built-in Ethernet‎[/td][/tr] [tr][td]‎[/td][…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Nemesis,

מהו המחיר ההוגן למכירה של הכרטיס הנ"ל? תודה,

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  4. Started by benster,

hi my sata 1 HDD died on my laptop can i replace it with sata2 drive or ssd drive which is not sata1?? thanks for the helpers

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  5. Started by razabc,

שלום, ברשותי מחשב נייד Toshiba Satellite A500-1DN. מפרט: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=EU&BV_UseBVCookie=yes&PRODUCT_ID=1076503 ברצוני לדעת האם ההארד-דיסק של הנייד הוא SATA או IDE. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  6. Started by amarn,

שלום לכולם רכשתי לא מזמן מחשב נייד של TOSHIBA בדגם המפורט בכותרת. אני רוצה לדעת עם יש אפשרות שתהיה לי תאורה במקשים? אם כן -איך אני מפעיל את האופציה הזו? עוד שאלה- ראיתי שיש משהו שנקרא HWSetup מה זה אומר? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  7. שלום, אני סטודנט למחשבים ומאד בא לי לקפוץ על המבצעים של באג (יוצא סביבות 22 אחוז הנחה אם אני לא טועה...) כך שאא"כ תפתיעו אותי האפשרויות האחרות שלי הן מה שיש בבאג בהתחלה חשבתי ללכת על מחשב "עסקי"- קומפקטי, זמן סוללה מעולה וחוץ מכרטיס מסך שלא היה "MUST HAVE" ציפיתי לקבל גם ביצועים מעולים ויכולות עיבוד מקבילות טובות. הגעתי לע"מ הנ"ל: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=339&t=1 מיד צד את עיני Toshiba Satellite U500-17E T6600 GF GT 210M ´´13.3 גם ראיתי אותו פיזית והוא קומפקטי ומעוצב פנטסטית בעיני הלא מקצועיות. אבל מה שהטריד אותי זה הזמן סוללה הממש לא מרשים (שעתיים וחצי על מסך 13.3?) והצורך להוסיף כסף לשדרוג זכרון. בעודי מאוכזב ראיתי את סדרת A500 ובפרט Satellite A500-1DN/1C…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by shlomi8,

שלום לכולם, אני לפני קניית המחשב הנ''ל ואני קצת חושש. אני מעוניין במחשב שיתאפשר לי לעשות בו הכל (משחקים,אינטרנט ,יצירת מוזיקה), העניין שמדאיג אותי הוא החום והבלאי של המחשב שנובע מכך. אין לי מושג במחשבים ניידים ורציתי לדעת אם החום שנובע מהכרטיס מסך (שנחשב חזק במחשב הנ''ל) זה באמת דבר שיהיה מורגש ויפריע לי להשתמש בו באופן שוטף (גם כשאני לא משחק)? מחשבים ניידים עם כרטיסי מסך נפרדים נוטים להתקלקל יותר מהר מאחרים? איך אוכל לקנות מבלי להצטער? תודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Eargasm,

היי, ברשותי Lenovo Yoga 3 pro, ולו מסך ברזולוציה 3200X1800. הסקיילינג המובנה בווינדוס על הפנים, שמתי 250% אבל זה עדיין נראה זוועה ויש המון המון דברים שנשארו פיציים כדוגמת החלון הקטן שנפתח כשמפעילים אאוטלוק או באינטרנט כשיש אופציות בחירה שנפתחות (לדוגמה כשהתקנתי את האופיס דרך האתר של מייקרוסופט והיה צריך לבחור שפה) וזה פשוט מעצבן. יש גם דברים שמטושטשים (לדוגמה הAtera בשביל להתחבר לשרת של העסק או החלונות שהeset מקפיץ (כאילו שהרזולוציה שלהם קטנה מידי וזה יוצא בגודל נורמאלי אבל מטושטש...) מה עושים? זה נראה זוועה ומוריד מחווית השימוש של המחשב... תודה לכל העוזרים והעוזרות!

• 16 תגובות
    • 5.2k צפיות
  10. Started by manenbu,

מת לי הלפטופ לפני כמה זמן, ולפני שזרקתי אותו למיחזור האלקטרוני הוצאתי ממנו את הכונן הקשיח, הזכרון והכונן האופטי. אז זכיתי בכונן קשיח נייד חדש, אבל מה אני עושה עם שאר הדברים? את הזכרון אפשר למכור? להרכיב במחשב נייד אחר? מה עם הכונן האופטי? זכיתי בצורב נייד חדש?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by ofershap,

הבנתי שניתן להוציא SPDIF ב1520 ע"י שימוש ביציאת הS-VIDEO. מישהו יודע אם ניתן להשיג את המחבר הזה בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by joe123,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס sempron 3000 עם 1 ג'יגה זכרון. האם לדעתכם מחשב זה יהיה מספיק חזק עבור הורדות קבצים (emule and dc) ועבור משחקים כגון sims2, nba, fifa וכו' תודה,

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Carmageddon,

Hello, I need help to figure out what would be the best, and most stable basic stuff to meet those needs: 1) Running on 100mbit full duplex line, probably be upgraded to 200mbiit and later might go up to gbit speeds. 2) Be able to withstand constanous load on it both ways - 100mbit both ways, maby people logged in on ftp server. box will be on linux. 3) capable of having many controllers (to support 4TB hdds total space and more, must support raid 5 and 6 if there is just better and gigabit nic cards (to future support gigabit speeds of about 125MB/s upload and download). 4) be able to be up long time w.out downtimes as much as possible *Please make suggestions for …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. I'm building a computer for CAD work, Visio, and movies, no OC planned, no screens needed- I' bought 2 Apple 20" Displays. I'd like to get some advice regarding the missing pieces in the setup, these are the parts I'm allready bringing with me from the US, can't really change them: Intel® Core 2 Duo E6600 @ $232.00 2X Corsair TWIN2X2048-6400C4 2GB Kit DDR2-800 XMS2-6400 Xtreme Performance @ $172.00 (4GB- $344) Western Digital RE2 WD5000YS 500GB w/16MB Buffer @ $151.00 Western Digital Caviar RE WD1600YD 160GB w/16MB Buffer @ $67.90 PNY Quadro FX 1500 PCI Express 256MB GDDR3 Video Card @ $492.90 Microsoft Windows Vista Ultimate 32-bit Single-Pack DVD OEM @ $199.90 Total for…

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  15. Started by SoapSeller,

טוב, נקווה שזה יהיה הפוסט האחרון שלי בנושא :-\ בעיקרון, אני רוצה SFF שישמש בעיקר לתיכנות ומולטימדיה(בעיקר בסביבת לינוקס) וקצת למשחקים. אבל יש לי מספר אילוצים. משיקולי ניידות, אני צריך שזה יהיה SFF אמיתי, כלומר או שאטל או תואם באותן המידות בדיוק מעבד, מכיוון שהמחשב ישמש בעיקר ללינוקס, ושם יש כבר היום תמיכה אמיתית ב64 ביט, אני רוצה AMD64 מאותה הסיבה שציינתי בסעיף הקודם(ושיקולי דריברים), אני רוצה כרטיס מסך של NVIDIA, למרות שאם יש יתרון אמיתי וגדול לכיוון ATI, אני אוכל להתפשר חוצמזה, לא צריך שום ציוד הקפי(אפילו לא סידירום)... תודה מראש...

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by shahar0592,

אני לא יודע עם זה יעבוד הם הוא לא יעלה בלהבות עם ההפעלה אבל תיראו ותגידו (המארז הוא מארז שרתים) (כמובן שיש מעבדים טובים יותר אבל אני רציתי משהו טוב ולא יקר מאוד אם הייתי רוצה יש את האקסטרים שהוא דרך אגב לא שווה את המחיר שלו) מעבד Intel Core i7-950 Tray ₪1359 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-950ay לוח אם Asus P6X58D Premium ₪1739 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=p6x58d-premium כונן קשיח Seagate ST32000542AS Barracuda LP 3.5" 2000GB SATA2 32MB ₪507 כמות: 6 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST32000542AS זיכרון Corsair DDR3 12288MB (2048MBx6) 1600Mhz CL 9-9-9-24 XMS3 ₪1766 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C12G1600C9 כרטיס גרפי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by guy_intel,

המערכת כוללת לוח אם של אינטל ו-3G זיכרון, 4870 1G: http://www.skypc.co.il/pl_product~sky250~88~0.htm נשמע לא רע בכלל במחיר הזה למרות שהלוח לא משהו (אינטל). הצעה אטרקטיבית, לא ?

18. Started by y_a_n_i_k,

באמצע ששיחקתי משחק יחסית כבד (fallout 3) על הנייד פתאום המסך כבה, ותוך זמן קצר גם שאר המכלולים בו, הוא מסרב להידלק... אני מניח שהוא לא יעבוד יותר, לנצל את האחריות הבין לאומית?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by ירוןX,

לנובו מציעים לי כפיצוי על אי עמידה בזמנים (אני מחכה למחשב כבר כמה חודשים) את SL510 במקום ה R500 עליו שילמתי במקור הייתי רוצה לדעת האם המחשב המוצע עושה את העבודה והאם עליי להסכים לעסקה באופן כללי הייתי שמח אם תוכלו להסביר מהם ההבדלים הבולטים בין השניים בברכה, ירון שהרבני

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  20. Started by Rivking134,

אהלן חבר'ה, יש לי מחשב נייד בן יומיים i7 - 4700MQ SSD 256GB GT 755M SLI 4GB GDDR5 16GB RAM המחשב ממש טוב רק יש בעיה בגיימינג, כשאני משחק BF4 על אולטרא גם עם 40FPS לדוגמא יש לאגים וגליצ'ים מוזרים אני חושב שקורים לזה microstuttering שהורדתי לHIGH הבעיה לא הייתה מורגשת וכמעט לא קיימת, אבל למשל בFAR CRY 3 לא משנה איזה הגדרות אני שם, המשחק לא שחיק בעליל ניסיתי שני סוגי דרייברים 331 ו333.75 שהוא בטא נראה לי, בקיצור קראתי קצת באינטרנט וראיתי שאם מבטלים את הSLI אז הבעיה נעלמת אבל לא ניסיתי כי מה הפואנטה קניתי חיה למשחקים ותוכנות טובעניות. האם מישהו נתקל בבעיה יודע מה עושים עם זה ? אגב ניסיתי אדפטיב וי-סינק דרך הכלי של NVIDIA וגם ניסיתי לעדכן ביוס של הכרטיס השני דרך האתר של לנובו …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by SixKiller,

OK GUYS U GOT SOME EXPLAINING TO DO

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by godis,

אהלן, רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב smamsung n150 http://www.hot.net.il/UploadFiles/03_2011/N150%20Datasheet%20%20-%20SAM-NP-N150-JP04IL.pdf איך הוא מבחינת ביצועים, משחקים, סרטים וכו'.. ראיתי שבמפרט כתוב שאין לו צורב שזה נראה לי קצת בעייתי וגם אין לו בלוטוס. המחשב נועד לשימושים לנסיעות לצבא , צפיה בסרטים וגלישה באינטרנט. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by daniel_99,

אני לפני רכישת מחשב בתצורה הבאה: מעבד amd athlon 64 במהירות 3000 ו socket 989 לוח אם Asus A8N5X שאלתי היא: מהו ההבדל בין socket 939 לבין socket 754? השימושים של המחשב הם בעיקר לצפייה בקבצי וידאו, משחקי מחשב וכדומה. האם עדיף לקחת מעבד זול יותר עם socket 754? עד כמה זה קריטי? ואם אפשר לקבל הלצה לגבי לוח אם מתאים. (אני בכל מקרה מתכנן לשים 1gb זיכרון, וכרטיס מסך של gygabyte 6600 256mb)

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by dorbarnea,

אהלן, רציתי לדעת מה הsocket או המעבד הנמכר ביותר והכי משתלם שיש היום בשוק... בנוסף אני ישמח לקבל גם שמות של motherboards .. בנוסף מה הmb של הכונן קשיח הנורמלי של היום, והגודל הנורמלי להארד דיסק של pc "3.5\"2.5| תודה מראש, דור.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by elephant,

שלום חברים, אני מתחיל ללמוד הנדסת מכונות ואני מתכוון לקנות את -[Lenovo ThinkPad Edge E420 הוא מצוייד בכרטיס גרפי אינטגרלי - Intel HD Graphics 3000 מישהו יודע אם הוא יכול להריץ - solidworks בצורה טובה?? תודה לכל המשיבים.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים