עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אוקיי אז זה הולך ככה יש לי תקציב של בערך 5500 שקל לקנות מחשב חדש בלי מסך כרטיס מסך אני רוצה ודי חייב (אני קצת משוגע בקשר לזה) את ה- Radeon 9800 XT 256mb שזה רק עולה בסביבות ה-2700 שקל :-\ בדקתי מחירים ב- KSP והגעתי למסקנה שהמעבד שאני אקנה זה: ?P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775 שמחירו נע בסביבות ה-1100 שקלים. זכרונות אני הולך על 512 MB רק חבל שאין לי מושג מה בדיוק כל הדברים שבאים יחד עם זה (כל מה שרשום ליד... אני קצת חדש בנושא) אז אם אתם יכולים לעזור לי אז אני ממש אשמח. לוח אם: Asus P-4P800 Delux sb,SATA,GBL? תגידו לי מה אתם חושבים כונן קשיח: Western Digital ?120GB SATA? וכרטיס קול ממש לא אכפת לי... רק לא יהיה מובנה על הלוח אם (חבר שלי אמר לי שזה ממש גרוע) …

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  2. שלום אודה לעזרתכם בהמלצה על מחשב נייד לפי הפרמטרים הבאים מחשב נייד, קל משקל, דקיק, וקטן, עם חומרה טובה שתחזיק לאורך זמן ותוכל להריץ ישומי אופיס ופוטושופ (חלונות מרובים בדפדפן) בלי לגמגם. השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד כ 7,000 ש"ח, רצוי לא לחרוג, אך במידת הצורך תתאפשר חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צרכים משרדיים רגלים, (אינטרנט, אימיילים, אופיס, וגם פוטושופ, לא כל הזמן, אבל מעת לעת) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא רלוונטי - מחשב נייד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צור…

3. שלום לכולם, אני מעוניין בעזרתכם להשלמת\שינוי המפרט הנ"ל, כמה נקודות חשובות: 1. רכיבי החומרה צריכים להתאים כמובן, אם עשיתי טעות אשמח לתיקונים 2. אשמח להמלצה על מארז 3. יש הבדלי מחיר משמעותיים בחלק מהרכיבים בין 2 החנויות הנ"ל, נראה לי שאזמין חלק מפה וחלק משם וארכיב לבד, מה דעתכם? 4. האם יש אופציה מעניינת להזמין את הכל מחנות אחרת בלי להתפשר על המחיר יותר מדי? KSP TMS CPU AMD Ryzen 5 2600 3.4Ghz AM4 790 807 GPU Sapphire RX 580 PULSE 8G GDDR5 HDMI DP OC W/BP PCI-E - 1199…

• 22 תגובות
    • 7.3k צפיות
  4. Started by omri44,

שהכרטיס מסך יהיה מדהים והכי חשוב מעבד קוואד. בלי היקפי,סלי מסך רק כונן נטו.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. בגלל שאני לא נמצא רוב הזמן בבית, וחשבתי להתחיל לעבוד בפיתוח תוכנה , הבנתי שאני צריך מחשב שיהיה איתי כל הזמן (נייד). עכשיו צצה השאלה איזה לקנות? חשבתי אולי ללכת על מאק בוק, אבל ניראה לי שזאת תהיה בעיה לפתח עליו אפליקציות לWIN. (חשבתי על אמולציה אולי) הבעיה הכי גדולה היאבזה שהמק יקר ולא חזק מי-יודע-מה מבחינת נתונים טכניים (אבל כמו שכולם יודעים - once you go mac - you never go back). מנגד יש את מחשבי הPC ששם המבחר ענק וטווח המחירים מטורף וכל אחד מציע משהו אחר. בקיצור באתי לפה לבקש שתעזרו לי קצת להתמקד על מה מתאים לי יותר ואיפה אני יכול לקנות את זה. תודה!

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  6. שלום לכולם, קיבלתי לא מזמן המלצה למפרט על סמך הדרישות שאציג מטה. (לינק למפרט) מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 8700 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1650 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 103 לוחות אם: Gigabyte B360M D2V כמות: 1 - מחיר: ₪ 335 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G(8GX2) 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 760 מארזים: Cougar MX330 Case + Antec Neo Eco 550W Modular 80+ Power Supply כמות: 1 - מחיר: ₪ 414 כונני SSD: Gigabyte SSD M.2 PCIE NVMe 128GB כמות:…

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  7. Started by Or94,

שלום, אני לומד הנדסת חשמל (התחלתי עכשיו שנה ראשונה) ואני רוצה לקנות טאבלט חדש שישמש אותי לכתיבה במהלך השיעורים. יש לי מחשב נייד של לנובו עם מעבד I7 וכרטיס מסך NVIDIA GT840M. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 3000 שקל. אם צריך לחרוג עד 3500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, כתיבה בטאבלט במשך השיעורים. בעיקר מתמטיקה ופיזיקה ושרטוט של גרפים ושרטוטים וכתיבה של נוסחאות. לתכנות אני משתמש במחשב הנייד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיי…

• 7 תגובות
    • 6.6k צפיות
  8. 1. מתוכנן OC משמעותי אבל לא על קצה גבול היכולת. 2. מיועד לסימולציות בעומס מלא הרצות במשך יומיים שלוש ברצף (מיועד למקום העבודה). צוואר הבקבוק ב-MODELSIM הוא המעבד, הזיכרון (נפח + מהירות) וגישה לדיסק. 3. בשעות הפנאי - מיועד למשחקים, בעיקר FPS כדוכמת HITMAN, SPLINTER CELL, BATTLEFIELD וכדומה. 4. ירוץ בסביבה ביתית ולכן עדיף שיהיה שקט ככל האפשר, גם בעומס מלא. המפרט: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1796 לוח אם : ASUS P5W DH DELUXE ¤ 1468 זיכרון : GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ¤ 2068 זיכרון : GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ¤ 2…

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם, להלן תשובותי לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, במידה וזה לא פוגע משמעותית בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בשלב זה נראה שלא ניתן, אלא אם כן מדובר בחריגה קטנה עם משמעות גדולה. אני לא אוותר על 50% יותר תפוקה בגלל חריגה של 200 ש"ח (אבל מניח שאין דבר כזה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו/עריכת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר לכל הפחות, עם נטיה לכבד ובשאיפה גם לפרנסה יום אחד. תוכנה לעריכ…

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by Norm4nde,

מפרט לחשב עם משחקים כבדים! אם יש לכם שינוי איפה שהו תרשמו אותו אני צריך מפרט למחשב עם שני ליבות . כרטיס מסך 7800GT ' והתפורמה אני חשבתי על: ?Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE? 1950 DFI NF4 ULTRA INFINITY 695 ?512MB 400MHz V-DATA? X2 520 ?Deskstar 160GB? 495 ?NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8? 260 Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E 2.490 Sunbeam Transformer BLUE 400 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 סה"כ 7190 וצריך מסך טוב אבל שהמחיר לא יעבור את ה 8000 או אם יש המצה חמה למסך טוב תרשמו לי! זהדיי דחוף כי אני רוצה להזמין את המחשב ביום ראשון.

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  11. מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX לוח אם: Gigabyte GA-EP 35C - DS3R מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 CL5 *2 קשיח למחשב שולחני: WD 320 GB SATA II 16MB AAKS כרטיס מסך: Palit 9800GT 512MB Retail כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות סה"כ: ש"ח 3000 + מע"מ מחיר מזומן

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  12. שלום זה מה שהצלחתי למצוא מהמפרטים, אשמח לעצות נוספות ואישור . Intel Core I7 920 (Socket LGA1366) - 2.66GHz 8MB Shared Cache Box Gigabyte GA-EX58-UD3R Intel Socket 1366 ATX Motherboard - DDR3 and Core I7 compatible G Skill DDR3 6GB Triple Channel 3X2048MB Kit 1600mhz CL9 CoolerMaster CM 690 MID ATX - Black - NO PSU Enermax PRO82+ 525W 3X12v Rails x24A each Geforce GTX 285 1GB DDR3 512bit --- תודה רבה לכל העוזרים אני גם צריך HD שיהיה שקט ומהיר 500 GB אין צורך בOC או שידרוג עתידני

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by בנצי אלקיס,

מחפש מחשב נייד טוב במחיר של עד 3k תודה

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  14. Started by aytek,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב פשוט (אינטרנט, אופיס, סרטים) בתקציב 2500. נקודות מנחות למפרט: 1. תמיכה בלוח האם ב- IDE ו- SATA יחד 2. 2GB זיכרון 3. 250GB דיסק קשיח 4. אופציה להרחבת כרטיס מסך בעתיד 5. אין צורך בצורב, מקלדת ועכבר הבקשה הזו אינה קשורה לבקשה הקודמת שלי מאתמול (שם המחשב עבורי). תודה רבה ניסים.

• 14 תגובות
    • 698 צפיות
  15. אני רוצה מחשב טוב לגיימרים שיחזיק משחקים חזקים עם הרבה אנשים כמו WOW. ושיהיה עם ביצועים חזקים. שיהיה במשקל סביר. אם אפשרי שיהיה מסך HD אז מעולה. תודה רבה לכל העוזרים...!

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  16. Started by nadaviz,

אהלן, לרגל שדרוג ברצוני למכור את המסך הישן שלי. הוא במצב מעולה, מעולם לא עשה בעיות ויש את הקופסה המקורית. מדובר במסך 26 אינצ' כולל רמקולים וכניסה לטלויזיה, 1200X1920. שימש אותי בעיקר למשחקים. כמה נראה לכם הוא שווה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הי, יש לי חבר שאישתו מנהלת חשבונות והם רוצים לקנות מחשב נייד זול שיתן תמורה למחיר, ושמספיק שיצליח להריץ את התוכנות אופיס וחשבשבת מכפל התקציב עד 2300 "אבל עדיף שיהיה יותר זול אם יש מחשב שיספיק ויתן תמורה למחיר" חשוב חברה אמינה, נפח לפחות 500GB 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2300 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המח…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. אהלן, אני מתכננת לקנות מחשב נייד לקראת תחילת הלימודים באוקטובר. התכנון היה לקנות HP pavilion dv3 אבל לפי מה שראיתי הוא מגיע רק עם מעבד T6400/T6500. הזהירו אותי שזה מעבד נוראי (מתחמם, מיושן, חלש) והבנתי שגם השירות של HP על הפנים. אז רציתי לקבל חוות דעת לגבי המעבד ולגבי HP בכלל. ועל הדרך לשאול אם יש לכם המלצה על נייד מוצלח יותר, 13 אינטש במחיר של עד 5000 ש"ח. תודה מראש ושנה טובה גלית

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by SciFi7,

שלום Smiley אני צריך את עזרתכם בהרכבת מחשב לחבר , התקציב הוא 4000-4500 ש"ח 1. מה התקציב? 4-4.5K 2. מטרות המחשב? אינטרנט, עבודות (office וקדומה) ומשחקים (לא צריך בהגדרות הכי גבוהות) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? רק את ה"מחשב" 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? אין צורך, אם אפשר שלא יהיה רעש במיוחד 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אין צורך 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אין 9. האם חשוב שקט? עד כמה? בוא נגיד רק שלא יעשה הרבה רעש 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן ולא יעשה OC 11. במ…

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by Yossi Samia,

היי חברים, ראיתי כמה דיונים בעבר - אבל הלינקים (מן הסתם) היו שבורים\ריקים\לא במלאי ולא היה לי מפרט להיעזר בו. מחפש לחברה טובה, גרפיקאית במקצועה, עובדת בעיקר עם פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, מחשב נייד 14 אינצ' חזק - שלא ייאכזב, בעיקר במהירות. אין הרבה מה להשקיע בסוללה חזקה, עיקר העבודה במשרד (כשהוא בטעינה). תקציב - תמיד אפשר למתוח את הגבול אבל סביב 5,000 ש"ח. תודה רבה מראש!!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1842 http://www.imshops.co.il/pl_product~SatelliteP300-133~2~1.htm מה עדיף?

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  22. Started by daniella heller,

אני רוצה לקנות מחשב נייד לביתי הסטודנטית, קיבלתי המלצה מחברה אמריקאית לקנות כרום בוק.ממה שראיתי הכרוםבוק זול במידה ניכרת, אך אחר ואני לא מתמצאת בנושא, אשמח להכוונה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by elirana24,

יש לוחות אם של אינטל 1. P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio 2‎ P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio אז רציתי לדעת איזה לוחות אם של amd באותה רמה של אלו .... ומעבד Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray איזה מעבד של amd מתאים ברמה של זה ....... ומה עדיף9500gt או 9400gt או 9600gt או בכלל את hd4650 בבקשה תעזרו לי זריז אני רוצה ללכת היום לקנות

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  24. אהלן אני צריך שתתנו לי המלצה על מפרט חזק שיריץ משחקים כבדים כמו bf4, gta v, crysis 3, far cry 3 על ההגדרות הכי גבוהות וגם כן מיועד לעריכה גרפית עדיפות גבוהה מאוד לכרטיס Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2G הינה מחשב לדוגמא שאני מתעניין בו, אני אודה אם תביאו עליו חוות דעת גם: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10195 1. מה התקציב המקסימאלי?: 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 100 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: גיימינג כבד ועיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד ל…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by t_eliran,

מה אתם חושבים על לקנות מחשב דרך האינטרנט, אני לא מדבר על אתרים של חנויות מחשבים אלא על מכירות פומביות קבוצתיות. זה כמו לקנות חתול בשק או שintel תמיד נשאר intel. כי המחירים ממש ברצפה והתמורה היא ענקית לדוגמא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1EK698720 אחלה מחשב שבחנויות תמצא אותו במחיר גבוה בהרבה מזה. מה אתם חושבים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.