עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה יש בעגלת הקניות? הסר כמות. מוצרים סה"כ AMD Athlon XP 2500 Mobile 1.8GHz 45W 266MHz Barton CPU OEM 590 ש"ח ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD 390 ש"ח OCZ 256MB DDR PC3200 400mhz Premier Series 355 ש"ח Compucase Midi Tower CI-6A19 Black - מאוורר נוסף למארז : ללא מאוורר נוסף 336 ש"ח Thermalright SLK-900A for AMD 207 ש"ח Vantec Tornado 92MM Case Fan 98 ש"ח סה"כ 1,976 ש"ח טוב זה המפרט הסופי אני מתכוון לעשות oc כבד, ואני צריך קירור דחוף דחוף, אז תגידו לי אם זה בסדר תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by מנו40,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש''ח אפשר לחרוג ב500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרט לרבות הורדות סרטים יוטיוב וכו'. מדי פעם עריכת מצגות לעבודה ועבודה משרדית מהבית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אם כי המחשב לא מיועד לאולפן הקלטות. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. בלי מסך וצורב וכל ציו הקיפי מחפש מחשב שיחזק מעמד טובבב ועוד דבר מאיפה אתם מממליצים לי לקנות אותו

• 12 תגובות
    • 956 צפיות
  4. בתודה מראש אחלה אתר באמת... מצאתי משהו כזה תגידו איך נשמע...נראה לי צריך 2 ג'יגה זיכרון פנימי לא? מעבד-DUAL CORE AM2 5200 64BIT לוח אם-MSI K9NSGM דיסק קשיח-GB160 SATA2 7200 RPM 8MB זיכרון פנימי-MB1024 DDR II 667MHz כונן אופטי-צורב LG\NEC X18 SATA DVD כרטיס מסך-PCI-E GeForce Nvidia 7200GS UPTO 512MB מסך-LG דק "19 LCD 1919S

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  5. Started by Bakke,

היי. אני מחשב לקנות מחשב מוכן או להרכיב מחשב שיהיה לי בבית של ההורים שאני מגיע לשישי שבת. אני צריך את המחשב בעיקר להריץ את WOW ועוד כמה שטויות ברזולוציה סבבה. ציוד שכבר יש לי : מקלדת , עכבר , מסך , כרטיס מסך 8800GS , צורב. אני מחפש את ההצעה הכי משתלמת עד 1500 ש"ח. (עדיף פחות למרות שאם חייבים אז אני גם יוסיף קצת). כמו כן אין צורך בכרטיס קול או כרטיס רשת אני אסתפק באלו שעל הלוח אם. אני מודע לכך שאני לא אוכל לשחק משחקים כבדים ברזולוציה גבוהה אבל זה סבבה. מעוניין בציוד הכי זול ומשתלם למחיר. לגבי דיסק קשיח 250GB יספיק לי בהחלט. לגבי ספק כח אני חושב ש 450 וואט סטנדרטי אמור להספיק. אם פחות אז אפילו יותר טוב (לא בטוח כמה הספק ה 8800 GS לוקח - אחרי הכל זו הגירסה הכי חלשה…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by DGV,

שלום לכולם לפני כ3 חודשים רכשתי את המחשב הנ"ל, במפרט i5 450m, 4gb ddr3 וכרטיס(י) מסך בתצורה היברידית- המובנה של אינטל, וכרטיס נוסף של Nvidia. מס' בעיות להלן: 1. זיכרון- המחשב מגיע כברירת מחדל שאינה ניתנת לשינוי (ברכישה, כמובן) עם Win7 32bit, מה שלא מאפשר להשתמש במלוא הזיכרון (2.6GB בפועל מתוך 4). בפניה לשירות לקוחות DELL (שאגב נמצא ב... אתונה?! ומשתמש בקווי Voip נוראיים וב"טכנאים" שאין להם מושג בשום דבר כמעט? WTF??) לא נמצא פתרון, התשובה הייתה משהו כמו "תחיה עם זה, גבר". בפניה לשירות שכן נמצא בישראל (בחורה אחת בשם בתאל, שהיא גם מנהלת השירות, מזכירת מנכ"ל, קשרי לקוחות, פניות ציבור, הכל בעצם) קיבלתי את אותו מענה, עם הזמנה פתוחה לתבוע את DELL. ביצים יש לה. אגב, אין דרך ל…

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500, חריגה של עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטית, לימודי מנהל עסקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מינימום 256SSD, 8GB REM 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודעת מה זה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה חלונות 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. ההצעה: http://www.getit.co.il/Group/32529/223#description אני מקווה שמה שאני עושה זה מותר כי ראיתי כבר שאתם מפרסמים כתובות של חנויות. אז זה לא בשביל פרסום או משהו פשוט יותר נוח מאשר להעתיק, כי יש גם אפשרות לשדרוגים בתוספת במחיר. אז מה אתם אומרים?!

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  9. האם המעבד הזה טוב או שכדאי להוסיף 300 שקל ולקבל את ה-2500K , בעיקרון המחשב ישמש למשחקים כמו BATTLEFIELD ו CALL OF DUTY וגם לעריכה ב PHOTOSHOP . אין לי מושג איך עושים OC אז בחרתי כרטיס מומהר , אבל האם LEADTEK סבבה ? בקיצור אשמח לקבל עצות (בעיקר על המעבד והלוח והכרטיס מסך) , תודה מראש . Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪762 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1366, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪556 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2518 G.Skill F3-10666CL9D-4GBNQ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪267 http://ww…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. בגדול התקציב לא גדול במיוחד ,באזור ה4000 שקל אני חשבתי על מעבד כמו ריזן 1700 בגלל ה8 ליבות שלו ו16 גיגה DDR4 הבעיה שאני לא מעודכן בלוחות אם היום חוץ מזה אני יודע שליבה של AMD היום לא חזקה כמו ליבה של אינטל היום ,שעושים ראש בראש עם דגמים מתחרים בכל זאת ניראה לי שהפעם אני ילך על AMD כרטיס מסך ,בגלל התקציב ,אני רוצה דרג בינים ,אבל שיהיה עם לפחות 4 גיגה זיכרון גרפי זה מחשב לקרוב משפחה ואני רוצה שיחזיק מארז אני רוצה פשוט ,אבל ספק כוח טוב ,ועם הספק שיהיה מספיק טוב להחזיק בעתיד כרטיסי מסך חזקים יותר בכל מקרה צריך מפרט שלם ,ותודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by drago,

הרבה אנשים שאלו את השאלה אם המחשבים שיש להם את הכרטיס המבונה INTEL 945 יעבוד להם הויסטה, בדקתי את הנושא להלן התוצאות

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  12. Started by anatzilber,

היי מישהו יודע איך מוסיפים אותיות למקלדת של המחשב שהגיע מחו"ל?

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by bigkatan,

ראיתי את המפרטים שקיימים בעמוד המפרטים. המפרט הראשון הקיים למדיה סנטר עניין אותי השאלה היחידה שלי היא האם המעבד הקיים במפרט (AMD A4) מספיק בכדי לגלוש מעט באינטרנט בנוסף או שכדאי לשקול לשדרג אותו. התקציב הכללי הוא עד 2000 שקל. תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 - 3500 , לא יותר מזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הארד דיסק לא חייב, עם זאת, אני מעוניין לרכוש כונן ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספ…

15. Started by Ding Ding Dong,

יש לי מחשב נייד של אסוס דגם NS3V משהו כזה.. מחשב ב6 אלף.. עכשיו המסך קיבל מכה חזקה ונשבר (הוא תקין הכול בסדר חיצונית, אבל שמדליקים תמחשב הוא מראה סדקי שבירה). המסך הוא מסך LED. כמה אתה מעריכים שעולה לתקן ? והאם אפשר בכלל לתקן LED ?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  16. הדרישות של המשחק: http://www.playerattack.com/file/191...Rods-v0.38.67/ המחשב שלי : ntel Pentium E5200 @ 2.50GHz Wolfdale 45nm Technolog 4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 400MHz (6-6-6-18) Intel Corporation DG41RQ (J2E1) Generic Non-PnP Monitor (1600x1200@60Hz) 1024MB ATI AMD Radeon HD 6450 (Gigabyte) תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by דני ביטון,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ2500₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט, קצת עריכת וידיאו בסיסית (חיתוך סרטים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כ"כ, אבל עדיף. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, ווינדוס 10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגו…

18. מתחיל לימודים באוניברסיטה ומחפש מחשב נייד- בעיקר לשימוש ביתי, אבל שעדיין יהיה נוח לנשיאה בתיק כשארצה ללכת לספריה או סתם לשיעור... ההתלבטות היא כזו- בטווח המחירים של סביבות 4K ראיתי הרבה מפרטים ( בעיקר של dell ) מרשימים, אבל דבר אחד מפריע לי- כמעט כל המחשבים הללו באים עם כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD, שהבנתי שהוא בעל ביצועים, בלשון המעטה, לא מרשימים. הקטע הוא שאני לא מתכנן לשחק במחשב, אבל יהיה טוב לדעת שבמקרה ויהיה משחק או סרט HD, שהם יוכלו לפעול טוב. אז אחרי כל החפירה הזו- השאלה היא: ראשית, האם יש בטווח המחירים הזה מפרט דומה למה שאני אשים עכשיו, רק עם gforce? ואולי כדאי להתפשר ולקנות את כרטיס המסך של intel וזהו? ואם כן, איזו חברה ודגמים מומלצים במחיר…

19. Barton 2500 + Radeon 9800 Pro Athlon 64 3000 + GF 5600 P4 3000 + GF 5600 תודה!

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  20. שלום לכם אני עובד במעבדה ונידרשתי למצוא מפרט מחשב אליו תחובר מצלמת ווידאו ברזולוציה גבוהה אשר תצלם וידאו וסטילס באופן קבוע כמו כן על מחשב זה יערכו סירטי הוידאו בטח עם primire או משהו כזה. המחשב ישמש רק לצילום ועריכה אני מבקש את המלצתכם על מפרט כמה שיותר חזק ושיהיה בו firewire הכי מהיר שניתן למצוא היום ודיסק קשיח גדול מאוד. תודה יונתן

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  21. אהלן אני לא ממש מכיר את עולם הניידים אז אני צריך עזרה: זה יהיה מחשב משני, יש לי מחשב נייח חזק. הדגש הכי גדול הוא זמן סוללה. אני אקח את המחשב להרצאות ואני צריך שהוא יחזיק כמה שיותר בשימוש פשוט כמו גלישה או אופיס. שימושים עיקריים: סרטים ומשחקים בקטנה. נניח שיוכל להריץ PES 2011 על הגדרות מינימליות (רק שיעבוד חלק) ואני מתכוון לחבר את המחשב לטלויזיה 42 אינצ' ולראות סרטים באיכות גבוה (לצורך הדוגמא פורמט mkv בגודל 10 ג'יגה). גודל כמו שרשמתי 13-14 אינצ', משקל לא קריטי... HDD לא ממש חשוב לי כי יש לי חיצוני נייד בגודל 1TB, אם אפשר שיהיה 7200RPM (מהיר) אלא אם כן ההבדל בביצועים לא שווה את ההבדל במחיר. יציאת HDMI חובה, DVD יכול להיות נחמד אבל לא חובה והקניה תעשה בארץ. תודה מר…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  22. Started by hag911,

אני צריך מפרט של מחשב עם ציוד הקפי ועם מסך ואם החומרה שבתוך המארז וכל זה.... תודה!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: OFFICE DEPOT OR SKYPC OR IQPC OR KSP מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):מהארץ תקציב:2000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:200 יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:3-5 שנים אם אין אז שנתיים חברת המחשב הניד המועדפת:הכל רק שיהיו מוכרות! מערכת הפעלה מועדפת:WIN 7 64BIT גודל כונן קשיח מועדף:250GB OR 320GB משקל הנייד המועדף:לא משנה גודל הצג:15" ואפילו אם אפשר יותר או פחות אבל לא בהרבה. זמן סוללה רצוי:לא משנה רק לא קצת!~ צבע המחשב הרצוי:לא משנה. אפשרויות נוספות במחשב:שיהיו קבלים והכל לטעינה... מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) והשאלה שלי היא : ב-HP יש בעיות? [כי היה משהו שרשם לי את …

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את כל התקציב אבל אם אפשר לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות עד 7500 2. מה שימושי המחשב , הרצת מכונות וירטואליות ותיכנות וגם תוכנות מוזיקה כמו cubase, כמובן צפיה בסרטים באיכות גבוהה, ומשחקים בקטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware , visual studio , cubase כולם בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" / 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנוני…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by david_borohov,

שלום לכולם... חבר ביקש ממני להכין לו מפרט עד 3000-3200 ש"ח כולל ציוד היקפי. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי מחשב טוב שבמחיר הנ"ל עד שנתקלתי במחשבים במבצע של KSP, מה דעתכם? מעבדי ?AMD Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NSC-939 (s939) nForce3 זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II כרטיסי מסך ASUS GF FX5200 128MB, TV כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders LG 52x32x52 kit ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2546 ATX MIDI PFC 400W Black and Red מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים GPT 2.1 MODEL SW-205 מסכים FLAT 17'' CRT מחיר 3223 ¤ אבקש חוות דעת....ואם יש רעיו…

דיונים חדשים בפורומים