עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 - 3500 , לא יותר מזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הארד דיסק לא חייב, עם זאת, אני מעוניין לרכוש כונן ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספ…

2. Started by Ding Ding Dong,

יש לי מחשב נייד של אסוס דגם NS3V משהו כזה.. מחשב ב6 אלף.. עכשיו המסך קיבל מכה חזקה ונשבר (הוא תקין הכול בסדר חיצונית, אבל שמדליקים תמחשב הוא מראה סדקי שבירה). המסך הוא מסך LED. כמה אתה מעריכים שעולה לתקן ? והאם אפשר בכלל לתקן LED ?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  3. הדרישות של המשחק: http://www.playerattack.com/file/191...Rods-v0.38.67/ המחשב שלי : ntel Pentium E5200 @ 2.50GHz Wolfdale 45nm Technolog 4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 400MHz (6-6-6-18) Intel Corporation DG41RQ (J2E1) Generic Non-PnP Monitor (1600x1200@60Hz) 1024MB ATI AMD Radeon HD 6450 (Gigabyte) תודה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by דני ביטון,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ2500₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט, קצת עריכת וידיאו בסיסית (חיתוך סרטים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כ"כ, אבל עדיף. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, ווינדוס 10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגו…

5. מתחיל לימודים באוניברסיטה ומחפש מחשב נייד- בעיקר לשימוש ביתי, אבל שעדיין יהיה נוח לנשיאה בתיק כשארצה ללכת לספריה או סתם לשיעור... ההתלבטות היא כזו- בטווח המחירים של סביבות 4K ראיתי הרבה מפרטים ( בעיקר של dell ) מרשימים, אבל דבר אחד מפריע לי- כמעט כל המחשבים הללו באים עם כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD, שהבנתי שהוא בעל ביצועים, בלשון המעטה, לא מרשימים. הקטע הוא שאני לא מתכנן לשחק במחשב, אבל יהיה טוב לדעת שבמקרה ויהיה משחק או סרט HD, שהם יוכלו לפעול טוב. אז אחרי כל החפירה הזו- השאלה היא: ראשית, האם יש בטווח המחירים הזה מפרט דומה למה שאני אשים עכשיו, רק עם gforce? ואולי כדאי להתפשר ולקנות את כרטיס המסך של intel וזהו? ואם כן, איזו חברה ודגמים מומלצים במחיר…

6. Barton 2500 + Radeon 9800 Pro Athlon 64 3000 + GF 5600 P4 3000 + GF 5600 תודה!

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  7. שלום לכם אני עובד במעבדה ונידרשתי למצוא מפרט מחשב אליו תחובר מצלמת ווידאו ברזולוציה גבוהה אשר תצלם וידאו וסטילס באופן קבוע כמו כן על מחשב זה יערכו סירטי הוידאו בטח עם primire או משהו כזה. המחשב ישמש רק לצילום ועריכה אני מבקש את המלצתכם על מפרט כמה שיותר חזק ושיהיה בו firewire הכי מהיר שניתן למצוא היום ודיסק קשיח גדול מאוד. תודה יונתן

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  8. אהלן אני לא ממש מכיר את עולם הניידים אז אני צריך עזרה: זה יהיה מחשב משני, יש לי מחשב נייח חזק. הדגש הכי גדול הוא זמן סוללה. אני אקח את המחשב להרצאות ואני צריך שהוא יחזיק כמה שיותר בשימוש פשוט כמו גלישה או אופיס. שימושים עיקריים: סרטים ומשחקים בקטנה. נניח שיוכל להריץ PES 2011 על הגדרות מינימליות (רק שיעבוד חלק) ואני מתכוון לחבר את המחשב לטלויזיה 42 אינצ' ולראות סרטים באיכות גבוה (לצורך הדוגמא פורמט mkv בגודל 10 ג'יגה). גודל כמו שרשמתי 13-14 אינצ', משקל לא קריטי... HDD לא ממש חשוב לי כי יש לי חיצוני נייד בגודל 1TB, אם אפשר שיהיה 7200RPM (מהיר) אלא אם כן ההבדל בביצועים לא שווה את ההבדל במחיר. יציאת HDMI חובה, DVD יכול להיות נחמד אבל לא חובה והקניה תעשה בארץ. תודה מר…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  9. Started by hag911,

אני צריך מפרט של מחשב עם ציוד הקפי ועם מסך ואם החומרה שבתוך המארז וכל זה.... תודה!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: OFFICE DEPOT OR SKYPC OR IQPC OR KSP מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):מהארץ תקציב:2000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:200 יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:3-5 שנים אם אין אז שנתיים חברת המחשב הניד המועדפת:הכל רק שיהיו מוכרות! מערכת הפעלה מועדפת:WIN 7 64BIT גודל כונן קשיח מועדף:250GB OR 320GB משקל הנייד המועדף:לא משנה גודל הצג:15" ואפילו אם אפשר יותר או פחות אבל לא בהרבה. זמן סוללה רצוי:לא משנה רק לא קצת!~ צבע המחשב הרצוי:לא משנה. אפשרויות נוספות במחשב:שיהיו קבלים והכל לטעינה... מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) והשאלה שלי היא : ב-HP יש בעיות? [כי היה משהו שרשם לי את …

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את כל התקציב אבל אם אפשר לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות עד 7500 2. מה שימושי המחשב , הרצת מכונות וירטואליות ותיכנות וגם תוכנות מוזיקה כמו cubase, כמובן צפיה בסרטים באיכות גבוהה, ומשחקים בקטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware , visual studio , cubase כולם בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" / 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנוני…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by david_borohov,

שלום לכולם... חבר ביקש ממני להכין לו מפרט עד 3000-3200 ש"ח כולל ציוד היקפי. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי מחשב טוב שבמחיר הנ"ל עד שנתקלתי במחשבים במבצע של KSP, מה דעתכם? מעבדי ?AMD Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NSC-939 (s939) nForce3 זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II כרטיסי מסך ASUS GF FX5200 128MB, TV כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders LG 52x32x52 kit ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2546 ATX MIDI PFC 400W Black and Red מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים GPT 2.1 MODEL SW-205 מסכים FLAT 17'' CRT מחיר 3223 ¤ אבקש חוות דעת....ואם יש רעיו…

13. אהלן, אצלנו בבית יש מחשב אחד ו4 משתמשים בעלי עניין שונה (ושם משתמש שונה): גרפיקה 2D לפעמים גם 3D, משחקים, סרטים מהאינטרנט, הורדות,וקצת עריכת תמונות, נא המלצה למפרט לא בשמיים: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?==~3Kועוד עלות מסך , לחלופין המלצה הגיונית אחרת בהתאם להגדרת השימוש שלי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), ==צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)==גרפיקה 2D לפעמים גם 3D, משחקים, סרטים וקצת עריכת תמונות, התוכנה הכי כבדה CS4, משחקים שונים, הורדות כבדות, עבודה בגלישה מהירה באינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ו…

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  14. הי אייבורי מציעים מפרטים די בזול, ורציתי לדעת מה דעתכם.. אני מחפש מחשב בסיסי לנערה בת 16 שישמש לסרטים אינטרנט ומוסיקה..כלום מעבר לזה ןאני מנסה לבזבז פחות מאלף מאתיים שח... אני מודע למוניטין של אייבורי ורציתי לדעת אם לדעתכם שווה לקחת צאנס על המיפרט הבא: מארז איכותי מותג IN-WIN ספק כח מותג IN-WIN Power Man 350W יתרון חשוב: ספק כח בטכנולוגיית Active PFC שנתיים אחריות לספק הכח מעבד 3 שנים אחריות--AMD Athlon™ II Dual Core 260 3.2GHz לוח Gigabyte דגם 3 שנים אחריןות --GA-M68MT-S2 Hitachi 500GB SATA2 16MB Buffer 3 שנים אחריות 3 שנים אחריות -Kingston 2GB DDR3 1333MHz צורב LG SATA DVD שנתיים אחריות אני יכול להחליף את הספק ל FSP 300-60HCN 300W אבל רק עם שנה אחריות כל העניין…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by idoe,

שלום, קניתי לפני כחודשיים Dell Vostro 3360 - i5, 4GB RAM (http://ksp.co.il/?uin=19747) לאחרונה אני מרגיש שהלפטופ לפעמים לא עובד בצורה חלקה כאשר יש מעט עומס על ה-CPU. למשל - מספר לשוניות פתוחות בדפדפן, שתי תוכנות Adobe פתוחות במקביל (זה לא העיסוק העיקרי שלי במחשב אך יוצא פה ושם), כשהמחשב "מתעורר" ממצב המתנה, פתיחת כל מסמך שהוא באופיס (13) ועוד. חשבתי שהבעיה יכולה להפתר ע"י שדרוג זכרון ה-RAM מ-4GB ל-8GB ורציתי לשאול מספר שאלות: 1. האם נראה לכם הגיוני שמחשב יחסית חדש ועם מפרט כמו שלי "נתקע" קצת כמעט בכל עומס, גם לא גדול? 2. האם שדרוג הזכרון אמור לעשות את העבודה? או בעצם - האם הסיבה היחידה לא לקנות מחשב עם 8GB מראש היא העלות הכספית? 3. אני מניח שכמה מכם יכתבו בתגובה "לא בטו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Lalin,

שלום , אשמח להצעותכם.. במידה וישנן שאלות ,אשמח לענות. תקציב: עד 3K (במידה ולדעתכם יש להרחיב בהתאם לדרישות- הביעו זאת בתגובתכם). מטרות המחשב: צפיה בסרטי FHD (1200*1920 ,מסך "24), חישובים במקביל על כמה תוכנות כמו: מטלב, Visual Studio, SQL. פעם בשבוע שימוש בתכנות גרפיות כמו : PhotoShop, Premiere, SolidWorks אין צורך בציוד היקפי. עיצוב וקירור: המחשב ישן איתי בחדר, לכן הוא צריך להיות שקט. התקנות והרכבות: באפשרותי להרכיב\ להתקין את המחשב לבד, לא חייב מעבדה. צרכים מיוחדים: ברצוני להתקין במחשב שתי מערכות הפעלה : לינוקס וחלונות 7. משחקים: איני גיימרית כלל. תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום וברכה אשמח לעזרה מפרט עבור סבא לאינטרנט בעיקר מפרט הבא מה שמצאתי ממש לא מחייב מעבדי אינטל Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8H61-M LE B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך Intel HD Graphics 2000 כרטיסי מסך none כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1…

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  18. היי, אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך של מחשבים ניידים וזה גורם לי לבלבול (אני למשל לא יודע אם 8400 יריץ בצורה סבירה משחקים כמו call of duty לדוגמא...). * מטרות המחשב: צפיה בסרטים משחקים (כבדים): חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו פרו אבלושן , קרייס, הלף לייף , ביושוק. * גודל המסך: 13-15 * משקל רצוי: לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כדאי * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח:120GB ומעלה * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:לא מבין בזה. העיקר שיהיה למי לפנות כשיהיו תקלות, ושלא יהיה מצב כמו עם לנובו שיש להם במרכז רק את הטכנאים בגבעת שמואל וצריך לרוץ לשם כל פעם. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא ממש. כמו כן אני מעוניין לדעת איזה כרטיס מסך עולה בדרגה א…

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  19. Started by nesa,

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 518.87 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 450.61 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory [ ¤ 280.9 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake TR2 M3 CPU Cooler for AMD Athlon XP [ ¤ 60.42 ] 1 Hard Disks : Western Digital 120GB 7200 rpm ATA100 HDD [ ¤ 546.11 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1199.07 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Cyberdrive x 52 [ ¤ 100.59 ] 1 Monitors : 17" Viewsonic E70F Flat Monitor [ ¤ 728.75 ] 1 Keyboards : Genius KB-06 PS2 Eng/Heb Keyboard [ ¤ 29.79 ] 1 Mouse :…

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  20. Started by NewRig,

Memory DDR PDP DDR 512MB 400 MHz PC3200 698 } 2x512mb DVD-ROM NEC DVD-ROM x16 162 Case Compucase 6CS3 171 Keyboard Logitech Media Keyboard 160 Mouse Logitech Pilot Optical Mouse 98 Power Supply HEC 400AR-TF 260 CPU AMD Socket 939 AMD Athlon64 3000 (Box) Socket 939 800 Hard disk SATA Western Digital Serial ATA 80 GB WD800JD 349 Mainboard AMD 939 Foxconn NF4UK8AA-8EKRS 580 VideoCard PCI-e nVIDIA Gigabyte GeForce PCX 6600GT 128 MB 957 Sum 4235 התקציב כ-4K ש"ח (ללא מסך). אשמח לקבל הצעות ייעול

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  21. Started by yonatanph,

מה המפרט הכי זול שאפשר להשיג ? ללא מסך או ציוד היקפי. לשימוש לגלישה ברשת ובדיקת אימיילים. הייתי רוצה אם אפשר ב600 שח' אבל אני לא בטוח אם זה בכלל אפשרי, אז מה הכי זול שאפשר? אני יודע שהכי מומלץ במחירים האלה זה יד שניה אבל יש בעיתיות ביד שניה עם מחשבים...

22. גלישה, גלישה, גלישה.... וקצת סרטים! מעדיף מבוסס מעבד אינטל (ראיתי במפרטים מבוססי AMD) כמו כן, אשמח להבין מה השיקול להמליץ ברשימת המפרטים על AMD. אם מותר אז אודה להמלצות לחנויות אמינות באיזור באר שבע (פשוט חדש שם ולא מכיר כלום). תודה

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  23. שלום רב אני מבקש מפרט להרכיב מחשב לפי הפירוט הבא : מה התקציב המקסימלי? עד 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר. אך לא פחות מ 1500 ש"ח כי יש גבול גם כמה אפשר לרדת. מה הם השימושים הצפויים של המחשב שימוש ביתי בלבד.- אינטרנט אופיס משחקים קלים צפייה בסרטים ותמונות עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? השקט חשוב אך לא קריטי הוא לא יושב לנו בחדר. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה לא. יש לי חלונות 7 שאני אתקין עליו. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. לא, גם ככה ישלחו אותו. דרושה חנות אמינה שהרכיבים בה יהיו הזולים ביותר. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAI…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום השמח לאזרה אני קבר מתכנן 5 חודש לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה ממש על זה כי שלי לא גורף את המשחקים ועריכה הבסיסית שלי השמח נוראה לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדייף שלא אבל אם זה שיפור משמשעותי אז 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים בעיקר, תיכנות ,עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המישחקים בחדשים ואלה שיגיעו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by Schaap,

שלום, מה עדיף, מבחינת ביצועים: i7-3520M 2 cores 2.9Ghz up to 3.6Ghz יחד עם 250GB SSD או: i7-3740QM 4 cores 2.7Ghz up to 3.7Ghz יחד עם 750GB 7200RPM. העלות זהה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.