ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, שמי אור ואני מתגורר בניו יורק ולכן חשוב שאציין שכל הרכיבים יקנו בארה"ב דרך אמזון או newegg. אני מחפש לשלב בין גיימינג לhtpc ואני זקוק למעט עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 דולר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 דולר חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD ומשחקים כבדים ובעתיד אולי תוכנות גרפיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Diablo 3, Call of duty וכו' -מהי הרזולוציה הטבעי…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, התפגר לי מחשב ישן ואני רוצה לקחת מה שיש ולהפוך ל- HTPC לצורך צפייה ב-HD. יש לי מארז, כוננים (שאני שוקל להחליף), ומעבד intel Dual core E2160 שאני מתכנן לעשות לו OC של 150% (2700@1800). וגם מאווררים למארז. אני מחפש מפרט מינימלי בתקציב נמוך כדי לייצר כזאת חיה. אשמח לעזרתכם. שימו לב שאני מתכנן אוברקלוק לכן רצוי להתחשב בכך בבחירת הלוח - עד כמה שאני יודע לוח עם כרטיס מובנה לא יתמוך ב-OC כמו שצריך - למרות שזה יכול לחסוך לי 250 שקלים על כרטיס מסך. מה אתם אומרים - יש סיכוי?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן ביקשתי המלצה לכרטיס מסך, אבל החלטתי בסוף במקום לשדרג את הנוכחי שנמצא בחדר,לקנות מחשב חדש שיעמוד בסלון. הדרישות - 500 ג'יגה של כונן קשיח כרטיס רשת אלחוטי כרטיס pvr כרטיס מסך שלא ישב על הלוח אם מארז אסטטי, אך אין צורך בכזה עם צג lcd שיהיה שקט, יש לי צורב של lg חדש, אבל כששמים בו סרט dvd הוא עושה המון רעש,אז אני צריך צורב שקט לגמרי כי המחשב ישמש גם כנגן dvd יש ברשותי כבר 2 ג'יגה זיכרון של קינגסטון 667, אז אם לא ממש חייבים 800 אני מעדיף להעביר אותם למחשב החדש יש ברשותי כרטיס קול של קריאטיב שיעבור למחשב, אז אין צורך ביציאות דיגטליות של סאונד בלוח אם צריך גם עכבר ומקלדת אלחוטיים ( 4מטר) אני חושב שאני מעדיף מארז ולוח אם בתצורת atx ולא מיקרו, כדי שאוכל להוסיף בעתיד כוננ…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על מארז וספק אני די סגור - Antec nsk2480 שמגיע כבר עם ספק מה שמשאיר 2000 ש"ח לשאר המפרט. פירוט נוסף: - אני מעדיף 3 ג'יגה זיכרון, שכן תותקן על המחשב מערכת הפעלה 7 32 ביט. - חשוב לי שיהיה שקט ככל שניתן, לכן עדיפות למעבד וכרטיס מסך בוולט נמוך, ופליטת חום נמוכה - לגבי הגימינג, מדובר על משחקים בסגנון - , COD האחרון, pes 2011. רזולציית משחק- של 1366*768, - מספיק לי כונן חצי טרה - צריך כרטיס רשת אלחוטי - לא מתוכנן OC, אין צורך בציוד היקפי - עדיף מפרט מחנות עם סניף בת"א תודה
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי htpc בסלון שמנהל את כל ההקלטות מהממיר ומכיל מאגר של סרטים. אני רוצה לשים htpc בחדר שינה שישמש כקלינט ל-htpc הראשי וינגן את כל התכנים דרך הרשת. לכן אני לא צריך נפח גדול של הארדיסק (גם 40 גיגה יספיק- צריך מקום רק למערכת הפעלה) הוא חייב להיות שקט לחלוטין (ממוקם בחדר שינה) שיוכל לנגן 1080p בצורה חלקה אין לי עדיפות לאינטל או amd על המארז +ספק אני כבר די סגור - antek nsk2480 - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6686 אם התקציב מאפשר מעדיף כרטיס מסך לא onboard, אפילו מהסדרות הנמוכות ביותר. אם לא ניתן לדחוס בתקציב, אז נסתפק בכרטיס מסך שעל הלוח.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקציב הוא 3000 ש"ח למארז ורכיבים בלבד. אין צורך בציוד היקפי. מארז: חייב להיות ה- Antec NSK1380, כי אני מוגבל מאוד מבחינת עומק. לינק: http://www.antec.com/usa/productDetails.php?lan=us&id=91380 חוץ מזה - השקט חשוב מאוד, הארדיסק 1 טרה בייט, כרטיס להקלטה מהטלויזיה. הוצע לי המפרט הבא - מה אתם אומרים? AMD Phenom X4 9150E (1.8Ghz Quad Core, 65W Energy Efficient) Scythe Shuriken Low Profile CPU Cooler ASUS M3N78-EM (Geforce 8300, HDMI, SPDIF, FireWire, eSATA, mATX) 2xOCZ 1024MB DDR2 800Mhz CL5 Samsung SpinPoint F1 1TB SATA-II 32MB Buffer 7200RPM HD103UJ LG GH-22NS30 DVDRW X20 SATA Black Antec NSK1380 (Antec 380W PSU included) סה"כ - 3,050 ש"ח. תודה
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שימוש: OFFICE, קצת משחקים לנער לפעמים (לא כבדים), צפייה בטלויזיה דרך כרטיס TV והרבה גלישה. תקציב לפי הפירוט הבא: בצד ימין המחיר האפשרויות: P43-DS3L - 475 P43-DS3 - 560 הכולל בנוסף TPM + 1394 + 4 PCI ההפרש הכספי=85 ש"ח מעבד: E7200-530 E8400-780 ההפרש הכספי=250 ש"ח, שזה די הרבה. ספק כח כנראה SEASONIC 430W 350 ש"ח או ANTEC מארז - מבקש המלצה על מארז טוב ואיכותי עד 300 ש"ח (אני חושב ללכת על אחד מדגמי HEC או ANTEC) זיכרון : יש לי 2GB של ADATA. מהמחשב הישן: דיסק SATA WD 200GB, צורב DVD, מסך סמסונג LCD 931BF
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין היום מחשב גיימינג. חלק מהמפרט כבר סגרתי. ברצוני לבצע OC כבד. אצטרך השלמה של לוח אם תומך SLI, זכרונות (2X4GB) חזקים במיוחד, קירור רציני לצורך הפעולה. צירפתי קובץ עם המפרט . תודה רבה, שלומי
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי אנשים מצ"ב המפרט הבא: (לא לזלזל עבדתי עליו איזה שבוע !! ) מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX מחיר: ¤897 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-S3L מחיר: ¤450 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU מחיר: ¤186 ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk כמות: 1 מחיר: ¤272 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 2 מחיר: ¤128 כונן קשיח: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤252 כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 מחיר: ¤135 כרטיס מסך: ATI FireGL V3350 256MB DDR2 DUAL DVI PCI-E מחיר: 700 ¤ הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות …
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום חברים! מחפש מפרט ל-2 מחשבים בתקציב של -5500-5000 ש"ח לשניהם מהחנות של KSP בירושלים סניף הר חוצבים. המחשבים יכולים להיות זהים - זה לא משנה לי... אלא אם כן זה משתנה בהתאם לגודל המסך - ברשותי מסך 17" ולמחשב השני אני רוצה מסך 22-23 המחשבים מיועדים למשחקים קלים, לאינטרנט, סרטים ולאופיס. יש צורך בציוד היקפי הכולל מסך (22-23 אינטש), מקלדת, עכבר ורמקולים למחשב אחד בלבד - למחשב השני כבר יש לי הכל - כולל מסך 17" לא קריטי שיהיה שקט מערכת הפעלה XP לשניהם כולל הרכבה לשניהם חשוב שלא אצטרך לשדרג שוב את המחשבים ב-3 השנים הקרובות לפחות. תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן לכל מביני העניין, החלטנו לשדרג את המחשב בבית ולקנות עמדה נוספת להוריד את העומס. אחד המחשבים צריך להיות מחשב שולחני רגיל לעבודה באינטרנט, אופיס, כולל תכנות ב-Matlab. תקציב של עד 2000 ש"ח . המחשב השני הולך להיות הבובה שלי והשאיפה היא שהוא ייתן תמיכה לפוטושופ ותוכנות גרפיות אחרות (במידת האפשרות, אופציה לעריכת סרטי וידיאו ב-premiere ). המחשב צריך להתאים לעריכת תמונות בנפח גדול, לאינטרנט ולעבודה באופיס. התקציב הוא כ-3000 ש"ח. הייתי שמח לעזרה בבניית מפרטים (בלי מסכים או כל דבר נלווה נוסף). השאיפה היא למצוא חנות מחשבים באזור השרון (רעננה, כפר סבא..משהו בסגנון) שתרכיב מחשב לפי המפרט. אז אשמח לשמוע המלצות על חנויות. אני מחפש חנות באזור כדי שיהיה לי משהו לפנות אליו ב…
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרה בבחירת מפרט ללמודים אינטרנט בעיקר סביב 3000-3300 ש"ח עם אפשרות לחריגה כשהדבר הכי חשוב זה עלות מול תועלת חבל לבזבז כסף סתם אין לי דרישות תובעניות מהמחשב המחשב אמור לשרוד כ3-4 שנים אולי בעתיד אני אוסיף או אחליף משהו אך בגדול זהו המחשב. תודה לעוזרים האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא נראה לי שאפשר לחסוך כאן משהו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג כמה שצריך כל עוד שומרים עלות מול תועלת גבוהה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר אינטרנט ולימודים,מידי פעם גם סרטים מוזיקה,משחקים ממש מעט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4.…
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
דוד שלי הזמין בשבילי את המפרט הבא: AM2 4600 X2 DUAL CORE 64BIT לוח אם: MSI K9N NEO דיסק קשיח: 250GB SATA2 7200 RPM 16MB זיכרון: 1024MB DUAL DDR II 667MHz צורבPIONEER X 18 DVD Dual layer כרטיס מסך: MSI RX1550 UPTO 512MB מסך: LCD 5MS DVI 197VK AOC מקלדת -עכבר- רמקולים מארז: הסטנדרט שלהם (פחות יפה אבל יותר חזק מהרבה מארזים שראיתי) סה"כ: 3050 ש"ח שווה את המחיר?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
תודה לעונים, מראש. המפרט לקוח מאייבורי שם תתבצע הקנייה : 0. מארז מהודר עם USB קדמי ואחורי 1. לוח אם ל AMD Athlon 64BIT עם Pci-Express ,תוצרת MSI דגם RS480M2-IL 2. מעבד AMD Athlon +300064Bit Socket 939 עם ליבת Venice 3. זיכרון 512MB DUAL DDR 400MHZ - איזה חברה לדרוש ? 4. כרטיס מסך Ati Radeon X300SE upto 128MB?(משולב) כולל חריץ הרחבה Pci-Ex 5. דיסק קשיח 160GB 7200RPM SATA 8MB - איזה חברה לדרוש WD ? 6. צורב : Nec3540A 7. מסך : לא הוחלט עדיין. עד תקציב של 1600 ש"ח, 710T ? העלות המשוערת של כל החבילה 4300 ש"ח. השאלות לגבי המפרט, תחת ההנחה שייעודו העיקרי של המחשב הוא : אינטרנט, אופיס, סרטים, תכנות ומעט משחקים. 1. האם הלוח אם מספיק טוב ? 2. כמה רע הכרטיס מסך ? האם הוא לא מספי…
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש מפרט ל- מעבד שיהיה ממשפחת Athlon 64, כפול ליבה גם בא בחשבון אם התקציב יספיק לי קירור (או להסתפק בזה שמגיע עם הקופסה) זכרון בין 1 - ל- 2 G לוח אם - שיהיה עם צ'יפסט של ATI , שיתמוך ב- CroosFire , SATA II מארז - לא צריך שקוף , שיהיה מארז איכותי , שקט מאוורר היטב, שיהיה עשוי כולו אלומיניום ספק - שלא יהיה ג'נרי , אני חושב שצריך משהו עם הספק של לפחות 450W כ.מסך - על בסיס ATI כנראה שבשלב ראשון התקציב לא יספיק לי לכרטיס שני , אבל חשוב שיתמוך CrossFire לכרטיס שני בעתיד נא התייחסו לחלקים שציינתי בלבד , לא צריך שום דבר מעבר לזה אין כוונה לעשות OC עיבוד תמונות וווידאו תחנת פיתוח משחקים - יהיו חשוב מאוד שיהיה שקט
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט לחברים שישמש לצרכים בסיסיים ולישומי AutoCAD, פוטושופ ודומיהם (2D וגם 3D). התקציב הוא לכיוון ה-3000 עם חריגה אפשרית (אם היא באמת הכרחית) לכיוון ה-3500. [ללא צ. הקפי וללא OC] הדרישות / שאלות - 1. כרטיס מסך לא מובנה - האם זה הכרחי או שאפשר להסתפק בכרטיס שבלוח האם? 2. צורב DVD, דיסק 250, 2GB זכרון, עדיפות ל-Firewire בלוח, ול-DVI בלוח/כרטיס מסך. 3. האם עדיף ללכת על אינטל או אפשר AMD לצרכים אלו? 4. מישהו מכיר חנויות בצפון חוץ מנעה? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מחשב לחבר לספסל הלימודים בתחום האדריכלות, מיועד בעיקר לרינדורים. הרכבתי את המפרט הבא, אני רק לא בקיא בלוחות אם, אם יש משהו עם USB 3.0 זול יותר ועדיין מוגדר כלוח איכותי. יחובר למסך DELL 23" שנקנה לפני מספר חודשים. רכיבים שאני לא בטוח בהם ואולי כדאי לצמצם/לשנות: - לוח אם - זיכרון - ספק כח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 בממוצע עם רצון לחסוך. 2. מה שימושי המחשב? אוטוקד, סקצ'אפ, Revit, מקס ורינדורים בעיקר - המחשב נקנה כדי לחסוך זמן ברינדורים כאשר במקביל יש מחשב נייד שבו משרטטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הרכיבים אותם פירטתי אלו היחידים שצריכים להיות. 5. עד כמה חשוב השקט? בערך 8~, לא קריטי אבל רצוי שיהיה שקט כי הוא יעבוד …
-
- 19 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ובכן, הוטלה עלי משימה: להרכיב מפרט חזק למחשב קולנוע-ביתי (HTPC), אך לא הוגדר תקציב חד-משמעי. המחשב ישמש כמעין שרת בבית גדול, אליו יוכלו להתחבר מחשבים נוספים ולהוריד ממנו/לשתף מידע, בדגש על סרטים באיכות גבוהה, מוזיקה וכיו"ב. שימושים עיקריים בו: הנ"ל, גלישה באינטרנט, ומדי פעם משחקים (לא כבדים מדי). אציג את הדרישות, ואבקש מכם, חברים יקרים, לעזור לי. - מארז שוכב, רצוי שחור. - לוח אם איכותי - כונן קריאה BluRay - נפח HDD של בין 4TB ל-8TB - מספיק RAM למערכת מהסוג הזה - כרטיס מסך חזק מספיק לסרטים בפורמט MKV באיכות BluRay - תמיכה ב-HDMI וסראונד 5.1 צר לי על חוסר בפרטים חשובים, אך אני בטוח שתוכלו לעזור לי. עוד בקשה - לא ללכת על הרכיבים היקרים ביותר, אלא מספיק איכותיים…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מחשב HTPC שישמש בנוסף גם לגיימינג בסיסי. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3800 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל את כולו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה בסלון ולמסך מחשב בצד, מיועד בעיקר לתכני HD ושימוש ביתי ממוצע, אבל גם לגיימינג בסיסי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Fifa, 2K15, Counter Strike: GO. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט לנ"ל כולל כרטיס PVR , כרטיס מסך PCX - GeForce 8800 GTS, 2GB זכרון, מארז וספק שקטים. המארז יכול להיות TOWER אבל לא יכול לחרוג מגובה ועומק של 50 ס"מ. תודה מראש לעונים נ.ב. אין צורך במקלדת + עכבר.
-
- 12 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, שאלתי כאן בעבר אבל לא קיבלתי תשובה מספקת (ולכן אין טעם להקפיץ הודעה ישנה). אני מעוניין במפרט ל-HTPC שיעמוד בדרישות הבאות לפי סדר חשיבות. 1. שקט 2. קטן. 3. בעל pci-e ו-זול. לא אמור להריץ משחקים, אפילו לא אופיס. רק אינטרנט וסרטים (בלי HD כרגע, אבל עם אופציה בעתיד על ידי שימוש בכרטיס מסך מתאים ולכן הצורך ב-PCI-e). אין צורך בכרטיס טלוייזיה. אין צורך בציוד היקפי. רק המארז. ראיתי בשלוש חברות מפרטים באיזור ה-1500 ש"ח עם מארזים של JSP או HEC (כאלו שעולים באיזור ה-300 ש"ח). השאלה האם המארזים הללו שווים משהו (התחממות ורעש), והאם המפרט עצמו בסדר. http://ivory.co.il/product.asp?productid=1470&CatCode=142 http://skypc.co.il/pl_product~Sky208~13~0.htm http://www.pc-4u.co.il/p…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, אז עברתי לארה"ב (ניו יורק) וברצוני לקנות שם מחשב, אך אין לי מושג ממש מאיפה להתחיל. אני אשים פה את הדרישות שלי ומענה לשאלון של הפורום ואשמח לכל עזרה שהיא: בין אם חנויות מומלצות\פורומים בארה"ב וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? $800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? $100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר ישמש כ-HTPC ולשימוש משרדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא…
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם ומקווה שהיום עבר עליכם בקלות אני אשמח למפרט לפי הפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 לא כולל ציוד היקפי, מקסימום מקסימלי - עדיף טיפה פחות. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? קולנוע-ביתי, צפיה ב-1080p בטלוויזיה 45+ אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר אלחוטיים, בסביבות (ולא יותר מ-) 100 ש"ח. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אממ... לא צריך מסך\רמקולים. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. אין. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? בערך 6.5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש …
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
המטרה היא שהמחשב יהיה מרכז הבידור בבית הדרישות שלי הן כאלה: ניגון קבצי H264 ב-1080P באופן חלק יציאת קול 7.1 דיגיטלית/אופטית כרטיס מסך היכול להוציא 2 רזולוציות שונות בו זמנית, 1080X1920למקרן ו-1024X1280 למסך lcd נוסף כרטיס טלוויזיה איכותי לפחות 500GB לאיכסון סט של עכבר ומקלדת אלחוטים מארז פשוט - המחשב לא יראה לעין, אבל רצוי שיהיה די שקט המחשב ישמש אך ורק לניגון והורדת סרטים ב-FHD, הקלטות וצפייה דרך כרטיס הטלוויזיה, גלישה באינטרנט והרצה של ויסטה אני לא גיימר ולא משחק כלל משחקים במחשב התקציב הוא כ-6000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה, אין צורך במסך אשמח גם להמלצות על חנות זולה ואמינה תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מעוניין ב-HTPC בפחות מ-2000 ש"ח. כרגע אני צריך יציאת svideo פשוטה עם אפשרות לחבר כרטיס מסך מתקדם יותר בבוא הזמן כשארכוש מסך עם כניסת HDMI. (כרגע יש לי CRT רגילה). דגש על מערכת שקטה עם HD גדול להכיל את כל הסרטים.
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-