עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Slash_,

כבר עבר די הרבה זמן מאז שהתעדכנתי במה שקורה בעולם החומרה אז אני יצטרך את עזרתכם בבחירת חלקים חדשים למחשב שלי. המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל אני רוצה גם לעשות OC גדול ככל האפשר למעבד ולכרטיס מסך. אני מעונין לעשות OC גם בשביל לשפר את הביצועים וגם קצת כמו תחביב או עיסוק לזמן החופשי. עכשיו, אני לא צריך מפרט שלם בגלל שאני יקנה מחבר שלי את ה- X1900XTX שלו בגלל שהוא קונה כרטיס חדש. גם ספק אני לא צריך בגלל שיש לי כבר את ה- OCZ ModStream520W והוא אמור בקלות להספיק לי לבינתיים. הנה מה שאני כן צריך: 1) מעבד + קירור 2) לוח אם 3) 2GB זכרון 4) שתי דיסקים קשיחים 250GB ב- RAID 0 5) מארז קריר ומרווח 6) קירור טוב לכרטיס מסך כל זה בתקציב של 9,000 ש"ח. זו לא חובה לבזבז את כל התקציב אבל…

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. טוב חברה'ס אני צריך את העזרה שלכם בבנית מפרט לחבר שלי. אז ככה, התקציב הוא באזור 6,000 ש"ח, המטרה של המחשב היא להריץ משחקים כבדים + דגש משני על OC. המפרט הוא לא שלם ואני יתן לכם רשימה של כל החלקים שצריך ושלא צריך. חלקים שצריך: 1) מעבד שטוב 2) לוח אם 3) 2GB זכרונות 4) דיסק קשיח 160GB 5) צורב DVD 6) מארז מרווח וקריר אבל שום דבר מיוחד 7) ספק כוח שיחזיק כרטיס DX10 בינוני בעתיד 8) מסך LCD "17 ציוד אפשרי אבל לא חובה: 1) קירור למעבד חלקים שלא צריך: 1) כרטיס מסך 2) ציוד הקפי- עכבר, מקלדת, רמקולים, אוזניות וכו' כפי שאתם רואים אין צורך בכרטיס מסך בגלל שהוא מתכווין להשתמש בכרטיס מסך שלו ובעתיד הלא כל כך רחוק לקנות כרטיס DX10 באזור ה- 2,000 ש"ח. מתוכנן OC למעב…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by barzanger,

אז ככה אני צריך להרכיב מפרט זה מה שהרכבתי פתוח לעצות (אין צורך בכונן קשיח מארז כוננים וכו') המטרה העיקרית היא בשביל להריץ GTA IV מתחבר למסך 17" זה המפרט שאני חשבתי עליו מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤424 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤494 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GT 512MB GDDR3 SONIC OC - HDMI - RETAIL ¤529 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL 4-4-4-15 - REAPER HPC : OCZ2RPR8002GK ¤234 ספק כוח: SEASONIC 400W : SS-400ET- OEM ¤284 מחיר סופי: ¤1965 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il או זה מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤596 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤486 כמות:1 http://www.…

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  4. Started by coolmeen,

P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache 1150 שח asus P-4P800 sb,SATA,lan לוח אם 610 שח 256MB Kingston *2 540 שח maxtor 80GB 7200/133 (8MB) 470 שח סהכ:2840 שח וכיום יש לי redaon 9600 xt יש לי עוד שאלה,אם אני קונה לוח אם מותאם ל sata כפי שרשום האם אני אוכל לשים 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) שהוא ata

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  5. שלום, אני צריך המלצה למפרט חלקי שיהווה שדרוג למחשב קיים.. כלומר - לוח אם, מעבד, זכרון, כרטיס מסך. בנוסף יש צורך גם במארז חדש וקירור שקט יחסית למעבד... כרגע הספק שלי הוא 420W, כך שאני לא בטוח שיש צורך במארז שמגיע עם ספק. האם 3500 ש"ח יספיקו? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  6. חבר שלי מתכנן לקנות מחשב חדש אבל מספק חלקים הוא כבר רכש ביד שניה ממישהו אחר. הוא קנה- כרטיס מסך: Sapphire Radeon X1900XTX +Zalman VF900-Cu לוח אם: Asus P5B Deluxe עכשיו נשאר לו לקנות את שאר החלקים למחשב- 1) מעבד 2) קירור אוויר 3) זכרונות 4) דיסק קשיח 5) מארז 6) ספק לרכישת כל החלקים האלה יש תקציב של אזור ה- 9,000 ש"ח. אשמח לשמוע מה יש לכם להציע. מעבד צריך משהו טוב שיחזיק מעמד די הרבה זמן וגם יהיה טוב ל- OC. ( זה מצמצם את הבחירה ל... מעבד אחד. ) 2GB זכרונות שמתאימים גם ל- OC. שתי דיסקים קשיחים ב- RAID 0. מארז קריר וספק שיחזיק גם שידרוגים עתידיים לכרטיסי מסך של DX10. עכשיו הנה הטריק פה, הוא עובד בחברה ש"משתפת פעולה" עם נועה מחשבים אז הוא מקבל שם הנחה של 1…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by danielzy,

שלום לכולם, החלטתי לחדש את המערכת הזקנה שלי בשדרוג נחמד כעבור שלוש שנים, התקציב אומנם לא גדול, אבל שימו לב שלא דרוש הרבה.אני מקווה למכור את המעבד, הלוח אם, הזכרונות והספק כח שלי בעבור סכום שקרוב ל 1500 ש"ח, וככה ההוצאה לא תצא גדולה.בד"כ אני חוקר לבד, אבל אני כבר שנים מחוץ לעולם החומרה ולא ממש מעודכן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 (עבור מעבד ללא קירור, לוח אם, זכרונות וספק כח) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - בעיקר מנוע Frostbite 2 של Dice כלומר סדרת Battlefield (רעבים מאוד לכח עיבוד) המחשב מחובר למסך 23" של Del…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם ! שמי ארז ואני רוצה לקנות מחשב חדש התקציב הוא עד 4500ש'ח אני לא צריך הארד דיסק עכבר צורב מקלדת וככדומה על המחשב להיות חזק למשחקים מכול הסוגים וקצת לתוכנות גרפיקה {לעיטים רחוקות אני משתמש} כון הייתי רוצה שהמחשב יחזיק לי לפחות 3 שנים מבלי שאני יצתרך להוסיף לו זיכרונות או החלפת כרטיסים המפרט שהחבר שלי בנה קצת חרג מהתקציב אז מי שיכול להציע שינוי בשביל הוזלה יבורך המפרט שהחבר {יוגי אין עלייך}שלי בנה בשבילי הוא: -לוח אם - ASUS Maximus Formula המחיר-1322ש'ח -מעבד-Intel Core 2 Quad Q6600 Box -ספק כוח - ThermalTake TR2 550W המחיר 418 -מארז-Foxconn TSAA-803 90mm NO PSU Silver/Black המחיר 135 ש'ח -קירור-Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsinkהמחיר 325 ש'ח -כרטיס מסך…

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  9. שלום,מבקש לחבר לי מפרט מחשב ללא מארז,ספק, וללא צורב DVD עד 3500ש'ח מעוניין במפרט טוב למשחקים כבדים ולא מתכוון לבצע אוברקלוק כי אני לא מבין בזהחשוב שיהיה שקט יש לי מארז של COOLER MASTER CENTURION וספק 450W של EZCOOL.אבל אם אתם חושבים-שהוא לא יחזיק -אשמח לקבל המלצות. המסך שלי LG 1970 אני מבקש לדעת מה עדיף 4 ליבות או שניים(Q6600 או E8400) לוח עם ציפ P35 או P45,אם יש טעם לשלם יותר 200 ש'ח כרטיס מסך של GF8XXX או של ATI48XX ולמה? לגבי דיסק קשיח מספיק לי 250GB,אלא אם כן ההפרש לא משמעותי במחיר ספק....אם יש צורך וחשוב שהמחשב יהיה שקט.....אף אני לא מדבר על קירור מיים וכו' תוספת:ביומיים אחרונים חפרתי קצת בפורום וקראתי שכרגע ולשנה,שנתיים אפשר להסתפק במעבד כמו E7200 וכ.מסך 9…

• 12 תגובות
    • 912 צפיות
  10. Started by gggil,

זה המפרט שלי כרגע: ספק: 500W GYRO כ.מ: NVIDIA 5200FX ראם: 1G DDR אני רוצה לקנות לוח אם, כרטיס מסך (8800GT), מעבד, זכרונות, (ואם הספק שלי לא יספיק) ספק חדש. אה ומשחה תרמית למעבד ;D 1. אני משלם במזומן. התקציב שלי יכול להיות מקסימום 4500 שקל ככה 2. המטרות של המחשב הוא בעיקר למשחקים כבדים אבל גם לשמיעת מוזיקה, גלישה באינטרנט ורוב הפעולות הבסיסיות. 3. לא צריך שום ציוד הקפי 5. אין לי שום העדפה לאיזושהי חברה אבל שתהיה חברה אמינה, עם ביטוח ו...זולה ;D 6. אין לי שום דרישה לכך שהמחשב יהיה שקט במיוחד או בצבעים כלשהם. בעצם, אני לא צריך מארז בכלל 7. לא צריך שום עזרה בהרכבת המחשב או שירות כלשהו מהמעבדה 8. אין צרכים מיוחדים 9. לא חשוב השקט אבל שלא יישמע כאילו נוחת אצלי מ…

• 40 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום חבר'ה, המחשב המפלצתי שבניתי במו ידי לפני שנים הפך לכלבלב וסוף סוף צברתי תקציב לקנות מחשב חדש בין השכר דירה\רכב\דלק\לימודים וכו'... אני כבר לא מתמצא כמו פעם אבל התחלתי קצת לשוטת בפורום שוב ולבדוק מה מומלץ יותר ומה פחות, הרכבתי מפרט חלקי שאני צריך, חלק מהחלקים אני אקח מהמחשב הישן (ארד-דיסקים וציוד היקפי) אבל הנה השאלון כדי לסגור את כל הפינות 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שמביא את התמורה הכי טובה למחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדי…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכולם, יש ברשותי את המחשב הנ"ל: AMD Athlon X4 630 2.8 GHZ 8GB RAM 500W Seasonic 250GB Samsung SSD 1TB HD GTX 560 TI 1GB המחשב ניקנה ב2012 ומשרת אותי נאמנה עד כה אבל עם בואו של BF1 ועוד כמה משחקים אני מעוניין לשדרג את חווית המשחק. BF4 בקושי רץ על ההגדרות הנמוכות ביותר, אני מניח בגלל צוואר הבקבוק מהמעבד. חשבתי בהתחלה לשדרג רק את המעבד אבל מהחיפושים שעשיתי הבנתי שזה לא יתן הרבה בגלל שהסוקט הוא AM3 בלבד. לכן, אשמח להמלצה למחשב כמעט חדש להוציא הארד דיסק ,כרטיס מסך וספק אם לדעתכם כדאי/צריך(בן 4 בכל זאת). שאלה אחרונה, האם הכרטיס מסך הנ"ל יתאים לBF1 לדוגמא בהנחה שהמסך שלי כרגע הוא 1680X1050 ולא סביר …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם, רציתי לדעת אם זה אפשרי לבנות מפרט חלקי למשחקים, בתקציב של 650$~ הדרישות הם: -לוח אם -מעבד -כרטיס מסך -זיכרון -ספק כוח ללא שם רכיב אחר. אין לי שום דרישה אחרת מעבר למה שציינתי למעלה (לא שקט, OC, מ"ה וכו' וכו') במידה והתקציב לא מאפשר - אני אשמח אם תציינו את החריגה הדרושה בשביל לאפשר את זה. תודה רבה עריכה: (הוספה של מס' הערות) - אני כרגע עם מסך 22" - למחירים הזולים ביותר, תוכלו להיעזר באתר www.shopping.com (אותו דבר כמו זאפ, רק של ארה"ב)

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  14. Started by 2Enable,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך : עדיף לחסוך אם זה לא משמעותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: 500 2. מה שימושי המחשב : משחקים, סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ; fhd . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במארז, דיסק קשיח, כונן דיסקים וכנראה גם בספק( יש לי ספק של thermal take 500w בן 3 שנים, השאלה אם צריך להחליף אותו. דרישות נוספות הם שיהיו לפחות 6 כניסות USB ו חיבור ל Sata3. המפרט שיש לי כרגע הוא- E8400 4gb ram Thermal take 500w ati hd6850. התקציב שלי מספיק כדי שאוכל להריץ את גל המשחקים החדשים על האיכות הכי גבוהה?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  15. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב לילד בן 7, שמשחק משחקים קלים עד בינוניים. זה המחשב הנוכחי: AMD Athlon64 3200+ MSI K8N Neo2 Platinum 2x512MB A-DATA PC4000 DDR500 PNY GeForce Verto 6800GT Western-Digital WD1600JS Supertalent CA-601UFB Enermax EG475P-VE 485W NEC-3520 אני מעוניין לשמר את הספק כוח, מארז, כונן קשיח וכונן אופטי. את המעבד, לוח אם, כרטיס מסך וזכרונות אני מעוניין לשדרג. 1. תקציב: 1500 ש"ח (כרגע לא ידוע אם במזומן). 2. מטרות המחשב: משחקים קלים עד בינוניים - קווסטים, Bionic Commando Rearmed, סדרת משחקי לגו - Lego Indiana Jones/Star Wars/Batman, וכו'... 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. במחשב אני לא צריך: כונן קשיח, מארז, ספק, כונן אופטי 5. אין העדפה לחברה\חלק …

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  16. Started by aviel120,

אין לי הרבה כסף כרגע אבל נמצאס לי להיות בלי מחשב נורמלי... שלי היתקלקל וגם היה ישן (פנטיום 4), שידרגתי בו זיכרונות ל2GB בזמנו וגם את הכרטיס מסך שהיה שם X1800GTO ,אני מיתכוון לקחת אותו ביחד עם הזיכרונות ולחבר על המחשב החדש שאני רוצה שתעזרו לי להרכיב. עכשיו אני צריך בעצם הכל חוץ מכרטיס מסך כרגע (אבל אני ארצה לשדרג בעתיד הקרוב למשהו כמו 4850 אז צריך לקחת בחשבון) והזיכרונות אפשר להוסיף אני חושב, למרות שזיכרונות היום זה עסק זול יחסית. אני לא יודע אם עדיף לקחת מעבד QUAD כי אני רוצה שישרוד הרבה זמן ויהיה טוב בשביל משחקים, סרטים, אינטרנט ובעצם כל דבר שמחשב אמור לעשות, או בעצם מעבד כפול ליבה רגיל של אינטל זה אתם תגידו לי.. אני מיתכוון לקנות מחר (יום ראשון בע"ה) מSKYPC אז אם אפש…

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by Flame of Udun,

שלום, אני מעוניין במפרט למחשב חדש, כפי שוודאי הבנתם המחשב שלי כרגע גוסס, והגיע הזמן להמשיך הלאה.. מה שכן, אני אומר מראש שאני לא צריך מפרט שלם כי במשך השנים שדרגתי את המחשב עם חלקים חדשים. יש לי את החלקים הבאים, להעביר למחשב החדש, ככהש לא צריך לכלול במפרט: כרטיס מסך,סטיק 2G RAM חדש יחסית, דיסקים קשיחים, כונן DVD, כרטיס קול. תקציב: 1500-2000 ש"ח. העדפה למעבד של אינטל, הספיק לי AMD לכל החיים עם ה3600 הזה.. שיהיה מעבד חזק יחסית שלא ידרוש החלפה ב3 שנים הקרובות ייעוד: משחקים וכו'. מסך קיים: 22", 1650X1050. כרטיס מסך קיים: Radeon HD4650, יספיק לי לבינתיים. למרות שהוא כרגע קצת לא עובד, אבל אמור להיות אחריות ואני מתכוון לנצל אותה. ציוד היקפי לא דרוש, יש לי הכל. …

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  18. שלום לכולם. מעוניין להחליף מספר רכיבים במחשב עקב BSoD והתיישנות מורגשת. אשמח לייעוץ. קצת רקע למי שמוכן להשקיע: ספויילר בשנת 2008, בימי SkyPC האגדיים הרכבתי לעצמי מפרט מבוסס i7 920. עד היום שדרגתי את רוב הרכיבים חוץ מלוח אם, מעבד וספק כוח. חייב לציין שגם היום המחשב עובד מעולה. הבעיה היא כנראה legacy drivers שווינדוס 10 מספק עבור הציוד הזה + התיישנות בעיקר של לוח האם וה-BIOS שלו. מרגיש shaky אפילו בצפייה ב-Twitch עם גוגל כרום (שהוא בעצמו לא ממש מציאה). אני מקבל מדי פעם BSoD בצורה די רנדומלית וללא Minidump או הודעת שגיאה ספציפית, אבל אחרי בדיקות קטלגתי את הבעיה כחומרתית או כדרייבר legacy בעייתי. ה…

19. Started by arik2004,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש המחיר מקסימום 5 אלפים זה בעיקר למשחקים סרטים ומוזיקה וגם מארז טוב עם מאוורירים חזקים (בגלל זה אני קונה מחשב חדש נשרף לי הלוח אם) אני לא צריך מסך,הרד דיסק,רמקולים. אולי מקלדת ועכבר אלחוטי. חשבתי על לוח אם ASUS P5K PREMIUM/WIFI-AP הוא עולה בסביבות 1250 שקל מה אתם אומרים?? בתודה אריק

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  20. אני צריך הצעה למפרט מחשב לקצת אינטרנט קצת משחקים קלים וקצת אופיס יש לי מהמחשב הישן צורב LG GSA-H10N מודם פקס E.S.S 56.666 ספק כוח גינרי 480W דיסק קשיח 80GB בתקן IDE דיסק קשיח 160 GB בתקן SATA עכבר + מקלדת + מסך מה שאני צריך זה: לוח אם: כולל כרטיס מסך O.B (למשחקים קלים) שתומך ב - IDE + SATA (לדיסקים הקשיחים ובעתיד בצורב) כמה שיותר יציאות USB מעבד: עדיף אינטל CORE 2 DOU זכרונות 1 GB של חברה ידועה ומארז מחשב פשוט תודה

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  21. Started by ilia121,

אהלן, אני מחפש מפרט טוב לעריכת תמונות, ושימוש יומיומי רגיל. הדגשים של מה שאני צריך הם: 1) מארז, יחסית נמוך - עד 39,40 ס"מ 2) החלקים שאני צריך הם - לוח אם, מעבד (עם קירור...), HD, כרטיס מסך וזיכרון, וכאמור לעיל - מארז. אשמח להצעות, תודה!

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by Kiwovo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי חבר'ה רציתי שתעזרו לי לבחור מפרט למחשב חדש בתקציב של עד 3000 שקל.. ואם אפשר בפחות קצת אפילו כי אני די חנוק.. המחשב יהיה בעיקר עבודה בתוכנות מוליטימדיה וגרפיקה (פוטושופ, אפטר אפקט, 3DMAX...) יש לי בבית כרטיס מסך 8500 GT (אני יודע שהוא די ישן) וספק SEASONIC 400W חדש באחריות כך שאני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך וספק כרגע.. אלה את שאר החלקים במארז ובעוד שנה אני אשתרג את 2 אלה.. המחשב לא מיועד לOC או RAID.. לדעתי את מעבד בעל 4 ליבות (QUAD) כי עולם המחשבים משתדרג תמיד התוכנות של עוד שנה יצטרכו אותו.. 4 ג'יגה זכרון זה דבר חובה ולוח אם עם שם טוב ואיכותי.. שיאפשר לי בעתיד להוסיף עוד זכרון גם שיהיה מארז איכותי וטוב.. שיהיה מספיק קריר ומספיק מרווח להוספת עוד רכיבים עליו בעתיד... כר…

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  24. חברים יקרים, צריך עזרתכם בקניית מספר חלקים לצורך שדרוג המחשב - סכום עד 2700 בערך. ספק כוח - יש דיסקים קשיחים - יש מארז - יש אני צריך מעבד, לוח, זכרונות וכרטיס מסך (כיום יש את ה GTX 760) בניתי משהו - אשמח לתובנות/המלצות/עצות: Intel Core i5 7500 3.4Ghz 6MB Cache s1151 - Box Asus STRIX H270I GAMING LGA1151, Intel H270, DDR4, PCI-E, HDMI, DP HyperX FURY 8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit Gigabyte GTX 1050 Ti OC 4GB DVI HDMI DP PCI-E

25. Started by pavelr,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - כללי - אינטרנט, סרטים, תכנות, לעיתים משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - בעיקר השלמת חוסרים מהשנים האחרונות, לא חייב ביצועים גבוהים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - ככל הנראה 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות 3. …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.