ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
מזל"כ = מעבד, זכרון, לוח אם וכרטיס מסך בלבד מתוכנן OC סביר מה דעתכם..? Core 2 Duo E4400 635¤ + Tuniq Tower 247¤ ABIT IP35-E 525¤ OCZ 2GB DDR2-800 Platinium Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 420¤ ו 8800GT כלשהו במחיר 1500¤ סה"כ 3327¤ משחקים סרטי HD וכו'
-
- 7 תגובות
- 553 צפיות
-
-
טוב ככה לבן דוד שלי נשרף כל המחשב היום אז בשעה טבוה ומוצלחת נחליף לו את ה גיפורס 4 440 MX שלו ואת הלוח האלום שם + סלרון שהיה לו יש 3000 ש"ח ל- לוח אם +מעבד + זיכרון + כרטיס מסך + מארז + צורב דיוידי אז יש כמה בקשות מעבד AMD64B בין 512 ל 1024 זיכרון לוח אם אני לא מבין בחדשים איזה שתגידו שנכון וטוב ילך כרטיס מסך רציני - נניח 6600GT מארז יפה עם ספק טוב (הוא כבר אמר לי לא קומפיוקייס הרגיל כי הוא לא אוהב את איך שהוא נראה) צורב דיוידי NEC 3540 אני מקווה שהסכום יהיה בסדר צריך שזה יהיה כולל הרכבה שיהיה בלוגיק ושלא יחרוג....יותר מידי מה 3000 ש"ח אם זה יהיה 3300 אז זה עוד בסדר אבל לא ביותר מידי, ולחרוג רק אם חייבים ואם חושבים שזה הכרחי :wink: תודה לכולם רועי:wink:
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, כיוון שלוח האם שלי נשרף, החלטתי לשדרג ולקנות מעבד+לוח אם חדשים. תקציב: עד 1500 ש"ח. מה שכרגע יש לי זה: 1 ג'יגה זיכרונות sumsung 512MB 400 DDR x2 2 הארד דיסקים 40 ג'יגה כל אחד של WD (הארד דיסק גדול יותר אני אקנה בקרוב) כרטיס לכידת וידאו פשוט: avermedia avertv 007 fm plus כרטיס מסך ישן geforce 4 mx440 64MB (כרגע אני לא מתכוונת לקנות חדש כי כפי שראיתי בפורומים אם זה לא מינימום ה 6600GT אז אין טעם לקנות כרטיס מסך. והוא קצת יקר לדעתי) המארז וספק הכח לדעתי הם ג'נריים. לצערי לפני כשנה סמכתי על מישהו שיקנה לי מארז וספק כח, והוא קנה לי כנראה משהו פשוט וזול... אז בעצם לבינתיים מה שאני צריכה זה לדעת איזה מעבד ולוח אם יתאימו לי לצרכים + לשאר חלקי המחשב שיש לי, במחשבה…
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מדובר על מוסיקאי שעובד אינטנסיבית עם התוכנה קיובייס עם המון VSTים . מחובר למחשב כרטיס קול מקצועי FIREFACE 800 RME שמחובר בFIREWIRE. המחשב שלו כרגע , דואל-קור 2.8 + 2 ג'יגה זיכרון , לא עומד בלחץ. כמו כן נחוץ להוריד את גובה הרעש של המארז למינימום האפשרי , מכיוון שהמחשב יושב בחדר ההקלטה עצמו. ובכן , כנראה שזה מה שצריך : מעבד חזק. לוח תואם. 3 ג'יגה זיכרון איכותי (לא רשמתי 4 , כי הבנתי שהXP ממילא לא תומך). מארז+פתרון קירור (אולי מים ?) שיוריד את הרעש כמה שקרוב יותר לאפס. ספק כח איכותי , שיחזיק את המערכת המדוברת.
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אהלן ותודה מראש לעוזרים, מחפש לבנות מחשב HTPC שיריץ סרטי FHD דרך הרשת (Powerline ethernet). פריטים שאני לא צריך: - מקלדת/עכבר - כונן קשיח - כונן Bluray יש צורך בכל השאר (+כונן DVD) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 ש"ל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני 1080p על גבי הרשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום רב להלן מפרט מחשב שהוצע לי האם השילוב טוב לצרכי משרד שקט וקרור לשימוש עם וינדוס 7? AMD Athlon 2 X3 425 2.7Ghz Triple Core AM3 Box Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET Cooler Master Elite 310 Gray + RaidMax 400Watt סך הכל 1100 ש"ח ב RSM דרך אגב את שאר הרכיבים זכרונות2G + דיסק קשיח + כונן DVD איכותי יש לי בבית
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
1. תקציב של 500 דולר 2. מטרות המחשב לאינטרנט ואופיס. 3. לא נחוץ ציוד היקפי 4. לא צריך : dvd,cd,video card 5. החלקים צריכים להיבחר מהאתר Newegg.com 6. נושא הקירור והעיצוב לא חשובים. 7. לא צריך הרכבה ומערכת הפעלה. 8. אין צרכים מיוחדים 9. לא חשוב השקט רק שלא יהיה טרקטור 10. לא מתוכנן אוברקלוקינג הרכבתי בעצמי את החלקים הבאים ורציתי לדעת אם חסר לי משהו להרכבת המחשב הזה,והאם הכרטיס מסך nvidia 4200 שאני יביא מהחשב הישן יתאים ללוח האם. 1. COOLER MASTER Centurion 5 CAC-T05-UW Black Aluminum Bezel , SECC Chassis ATX Mid Tower Computer Case - Retail $49.99 2. Western Digital Caviar SE WD1600AAJS 160GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM $48.99 3. G.SKILL 2GB (2…
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הארדיסקים (SATA 2 וIDE אחד) יש לי כרטיס מסך (ATI Radeon HD 4890) יש לי ספק כוח (enermax pro 82+ 625W) עכשיו מה שאני צריך זה לוח אם, זכרונות ומעבד. התקציב הוא 3K פלוס מינוס. חשוב לי שהמעבד יהיה של אינטל, זיכרון של 8 ג'יגה פלוס, שללוח אם יהיה אפשרות לESATA וכרטיס קול מובנה טוב, מארז שיכיל לי 4 הארדיסקים יקרר כמו שצריך ויהיה שקט (מה אתם אומרים על הCoolerMaster Storm Sniper שיעשה את העבודה?) הצרכים שלי במחשב מגוונים. משחקים, גרפיקה דו מימדית ותלת מימדית, לראות סרטים, אינטרנט ושימוש משרדי לכל דבר תדה מראש לכל העוזרים למניהם. איתמר
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום גיליתי שמשחק חדש שעומד לצאת לא מתאים למעבד שלי בהגדרות גבוהות של המשחק איזה מפרט מחשב הכולל בעיקר לוח אם, מעבד, קירור למעבד ואולי מארז וספק, יכול להתאים לי בתקציב של תכנית חיסכון של 500 כל חודש מעכשיו עד לתעריך הרשמי של הוצאת המשחק Release Date: 6/30/2014 (מתוך http://www.gamestop.com/collection/watch-dogs ) ? - - - תגובה אוחדה: - - - 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אני צריך בבקשה עזרה לבניית מחשב, כאשר המעבד כבר נתון - qx6850 core 2 extreme http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=891344&familyID=1&culture=en-US המחשב מיועד לגרפיקה ועריכת וידאו, בדגש על תוכנת אפטר אפקטס. המשחק האחרון ששיחקתי על מחשב היה digger או משהו כזה, כך שהוא לחלוטין לא נדרש למשחקים. אני לא מתכוון לעשות OC, כיון שזהו מחשב עבודה וחשוב לי שיהיה יציב, יש הגיון? אני צריך לפחות 4GB זיכרון, לא יודע אם התוכנות ידעו לנצל 8GB לצערי. אין צורך בציוד הקפי כלשהו, למעשה אני משדרג ממחשב ישן, כך שאין צורך גם בהרדיסקים. ההתלבטות שלי היא בין שני לוחות אם - p35-DS4 - http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.93 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 514.01 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 514.99 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 669.87 ] 1 Video Cards : ABIT Siluro Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI TV-Out Video Card [ ¤ 599.99 ] 1 בכוונתי לקנות מחשב שיגשר בין המחשב הקיים (800 עם GF2) למחשב החדש אותו אקנה אחרי ששני הדורות הבאים של מעבדים וכרטיסי מסך יוטמעו בשוק (משהו כמו חצי שנה עד שנה). את המחשב הזה אמסור לאחי הרש. אין בכוונתי לעשות לו overclocking, מודינג או שום דבר כזה…
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אלו החלקים שכבר יש לי: מסך סמסונג מדגם 226cw (המסך הכי טוב שראיתי אי פעם) מארז ג'יגה-בייט אאוררה (לא מסדרת 570 ) מקלדת ועכבר אלחוטיים ex110 של לוג'יטק טלויזית LCD של LG ניגודיות 1:10,000 5MS מערכת קולנוע ביתית איכותית מאוד כונן קשיח - סגייט ברקודה 320GB חדש + WD 250gb 16mb ישן צורב SATA של פיוניר ספק כוח enermax liberty 500W השימושים שלי הם בעיקר צפייה בסרטי blu-ray / hd-dvd ורק משחקי מירוצי מכוניות. את המעבד , זכרונות , כרטיס מסך אני מעדיף לקנות בארה"ב וכאן בדיוק מתחילה הבעיה , אני מוצא את עצמי קורא שעות על גבי שעות ביקורות של חלקים ורק מוצא את עצמי יותר מבולבל. איזה מעבד עדיף e8500 מהסדרה החדשה של 45MM או Q6600 "הישן" והמוצלח? לוח: אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כסף עד …
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט לשימוש אינטרנט וצפיה בתכני 720P עד 1300 שקל עם דגש שלא צריך כונן אופטי מקלדת עכבר רמקולים מסך כונן קשיח וספק (יש לי CORSAIR 550 VX) זאת אומרת שאשמח אם תרכיבו לי מפרט של מעבד + לוח אם + זכרון + מארז אפשרי שהמחשב יהיה גם HTCP זה יותר יפה לעין לדעתי והאם יש לי צורך בכרטיס מסך או אפשר להסתפק במובנה בשביל פענוח 720P ועוד שאלונת אם אפשר שהלוח יכלול יציאה אופטית ו HDMI דיי חשוב לי כך שלא חשוב אם זה יבנה על INTEL או AMD. המון תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי כרטיס PNY 9800 GX2, ואני בונה סביבו מחשב לבן שלי. המחשב יהיה ללא OC, ואין כוונה לעשות SLI. אני רוצה להציג פה את השיקולים שלי, ולקבל חוות דעת על המפרט. קרעתי את התחת כדי להרכיב אותו. אני מקווה שהמפרט יעזור לאותם שהולכים על הכרטיס הזה. כדי לשמור על המיקוד לא הכנסתי פה בכלל רכיבים הקיפיים - רמקולים, עכבר וכו'. השיקול שלי הוא שהכנסתי פיל לבן - את הכרטיס הגרפי, ואני צריך להכין לו סביבה שהוא יחיה בה טוב - ספק חזק, מארז עם איוורור טוב. בכל שאר הדברים אני לא רוצה ללכת על מהירות אלא על יציבות. מעבד - אני רוצה להיות ב-mainstream. אני הולך על אינטל ולא על AMD כי הם מוליכי השוק. אני הולך על קוואד ולא על דואו, כי יהיה יותר חשוב ריבוי משימות מאשר האצה ספציפית למשחקים…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מפרט חלקי שהרכבתי בעצמי, ואני מעוניין להשלים אותו, מבלי לעבור את ה-5500 ש"ח. זה המפרט: מעבד (1461 ש"ח): Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box גוף קירור למעבד (256 ש"ח): SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm לוח אם (587 ש"ח): GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון פנימי (459 ש"ח): CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT דיסק קשיח (570 ש"ח): Western Digital WD5000AAKS 500 GB SATA2 צורב (180 ש"ח): LG GSA-H62N X18 DVD כרטיס קול: מובנה על הלוח אם (Onboard) כרטיס רשת: מובנה על הלוח אם (Onboard) עד כאן יוצא: 3513 ש"ח. צריך להשלים: כרטיס מסך מארז ספק כוח מסך כלומר, אני צריך למצוא את 4 הרכיבים שנותרו ב-2000 ש"ח גג. בבקשה תמליצו לי על דגמים טובים. אני אציין שאני לא מחפש כרטיס …
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי מת (ככל הנראה מדובר בלוח אם, בספק או בשניהם). בכל מקרה, הוא כבר בן כמה שנים אז החלטתי להחליף אותו. את רוב הרכיבים (כוננים, זכרונות, ציוד היקפי) אני אעביר מהמחשב הישן, ככה שאני צריך רק את הבסיס - לוח אם, מעבד, מארז וספק. מבחינת המפרט הקיים, יש לי: זוג כוננים קשיחים, כונן אופטי, כרטיס רשת אלחוטית, זכרונות 2x1gb ddr2 (נראה לי, בהתחשב בעובדה שהם בני 3 שנים), כרטיס מסך Sparkle 8600gt (לא זוכר בדיוק את הפרטים, אבל אני שוקל להחליף גם אותו). קיבלתי מ-RSM הצעה למפרט. המפרט לא כולל כרטיס מסך, והבנתי מהמוכר שה-i3 מכיל מאיץ גרפי (לטענתו הביצועים של ה-i3 יהיו יותר טובים מה-8600gt שיש לי, אבל כרגע זה לא עקרוני כי אני לא משחק הרבה ומקסימום אני אוסיף כרטיס מסך מאוחר יותר)…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהמלצת אח שלי שהפנה אותי לפורום הזה אתייעץ איתכם מה לקנות (אם לא איכפת לכם, אנשים מבורכים שכמוכם :-*) אז לפני מפרט הבניים אני רק רוצה לציין כמה דברים: 1. אין לי צורך במסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וצורב DVD. 2. היעוד העיקרי של המחשב הוא לצפייה בוידאו על HDTV, אבל גם חשוב שלי שיריץ גם משחקים כי אני נהנה ממשחקי רשת למיניהם (FEAR וכאלה). 3. הכרטיס מסך חייב לתמוך ב-HDPC וחייב להיות בעל יציאת HDMI (או DVI עם המאם המתאים). עכשיו אני לא כל כך מבין בנושא אבל ניסיתי לחבר את המחשב הקיים שלי, שחמוש ב- GeForce4 Ti 4600, בעזרת כבל DVI-HDMI והתמונה נחתכה ולא היה אפשר לעבוד ככה (הכפתור של ה-START למשל לא נכנס בתמונה). אני מחפש כרטיס מסך שיציג את התמונה כמו שצריך. המסך של המחשב יהיה מסך …
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר נפלא! אני מעוניין בעזרתכם ברכישת מפרט למחשב שישמש את אמא שלי. היא לא צריכה משהו גדול, רק שיריץ emule, אינטרנט ואופיס, מערכת הפעלה Windows XP (אין צורך בחוקיות). התקציב הוא 1200 ש"ח +- אין צורך בציוד הקפי מאחר ויש ברשותי מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. אין צורך בכרטיס רשת, אלא אם הוא בא גם ככה ב on board. אין צורך ב Hard disk מאחר ויש ברשותי הארדיסק IDE שיספיק לה. אין צורך גם בכונן תקליטורים או תקליטונים. אין דרישה למחשב שקט או בצבע כלשהו, אין חשיבות לנושא הקירור, אבל קירור מעבד רצוי שיהיה כמובן. לא מתוכנן OC. אשמח לקבל עזרה (: תומר
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למפרט חלקי חזק למחשב לעריכת סרטים, משחקים וקידוד אונליין בPMS לטובת סטרימיניג של לפחות MKV 720P לפלייסטיישן 3 אני מעוניין במחשב חזק מאוד, שיחזיק הרבה חלונות פתוחים ועבודה במקביל. לא יבוצע אוברקלוק (לפחות לא בהתחלה וגם אז אוברקלוק בינוני) אין צורך בציוד היקפי המחשב יחובר למסך 20 אינץ DELL 2007 WFP את החלקים הבאים כבר יש לי: מארז Antec P182 ספק כוח Crosair HX520w הארד דיסקים: WD5000AAKS WD10EADS צורב DVD אני צריך רק: לוח אם (העדפה ללוחות אסוס) מעבד (חשבתי על הQ9550) איוורור למעבד זכרונות DDR2 800 בעלי ביצועים טובים כרטיס מסך התקציב נראה לי די נדיב בהתחשב בכמות החלקים שכבר יש לי.
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אהלן, אני הרבה זמן לא התעסקתי בחומרה ואני לא מעודכן בכלל במצב השוק של היום יש לי מחשב שאיתי כבר כמעט 7 שנים, והגיע הזמן להחליפו למשהו חדיש. יש לי כרגע מעבד pentium D עם טרה אהרדיסק, 2 גיגה ראמ וכרטיס נבידיה ג'יפורס 9600 בתכנון שלי הוא להעביר את הכריס מסך ואת האהרדיסק למחשב החדש. העיסוק העיקרי שלי במחשב הוא תיכנות (במיוחד לאנדרואיד, צריך להריץ אמולטור), עבודות (אופיס וכאלה) ופה ושם משחקים. אני מחפש חומרה מתאימה, אשמח לייעוץ מאיפה להתחיל, איזה מעבד כדאי לי, כמה ראם, לוח אם, ספק וכל השאר הירקות. תודה לעוזרים מראש!
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שכנראה הלך לו הלוח אם/מעבד ולכן אני רוצה להחליף אותם. יש לי כרגע: NZXT Whisper Black Seasonic SS-500ET Active PFC F3 SSD Samsung EVO 840 HDD Seagate Baracuda 1TB DELL U2412M AMD Radeon HD 4890 1GB CoolerMaster Hyper 212 קירור למעבד זה המפרט שחשבתי עליו בהתבסס על המלצות הפורום. האם ניתן להשתמש בקירור שיש לי? המחשב מיועד בעיקר לשימוש כללי וגם לפיתוח תוכנות. בהמשך כנראה ארצה להוסיף עוד סטיק של 8GB RAM. Intel Haswell Core i5 4690 Socket 1150 6MB 3.5Ghz Tray, יחידות 1 ₪967 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4848 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 CPU Cooler , יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-H81M-D2V VGA DVI H81…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות התפגרות של הלוח אם שלי(קבלים ) אני חושב כרגע להרכיב מחשב חדש ולחסוך על מס' לא מבוטל של חלקים ממחשב הקודם: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000ש"ח אין צורך לחסוך... חריגה ב100 עד 200 ש"ח רק אם מדובר על רכיב בעל חשיבות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? -בעיקר משחקים ועבודה שוטפת * באיזה סוג משחקים תשחקו? בעיקר FPS ואסטרטגיה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עד כמה שאפשר במסך 22 הרחב שיש לי 1680X1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? בהחלט כן, אפרט בהמשך 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 - חשוב, אבל לא היסטרי 6. האם מ…
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מעבד, לוח אם, זיכרונות ומארז(וספק) ב 2600 ש"ח (בתוספת ל X800GT, WD 250GB sata2 16MB BUFFER) תודה!
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש לדור המשחקים החדשים אני צריך רק לוח אם זכרונות כרטיס מסך ומעבד בתקציב שעד מקסימום 4K עכשיו אני צריך את דעתכם על המפרט שבניתי לבד (כבר הרבה זמן לא בניתי מפרטים פעם אחרונה היה לפני 3 שנים) מפרט שבניתי: Gforce 8800GT 512 gigabite-1037nis gigabite gap35cds3r -600 nis intel core 2 quar q6600 box-1015 nis ocz ddr3 2048MB 1333Mhz cl9 X2 -1100 nis
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך 24 של סמסונג t240 אני לא צריך הארדיסק ולא צורב ולא נראה לי שאני יעשה oc אלא אם כן זה ישפר לי את המחשב בצורה משמעותית ואין בזה סיכון (אני לא מבין בזה) משחקים כמו crysis nfs וכו" תודה בכל אופן
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-