עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by adis50,

יש לי התלבטות בין 2 המפרטים האלו דעות,הצעות,הערות וכו' יתקבלו בברכה הצרכים שלי הם בעיקר משחקים (די כבדים) הרבה הורדות וקצת התעסקות בגרפיקה וכבמובן שימוש ביתי (אופייס,מוזיקה וכו') הדבר שחשוב לי הוא שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע גם כשאני מפעיל מס' ישומים יחד לדוגמא: מדיפלייר, טורנט, אמיול,מסנג'ר, אינטרנט ומשחק שלא יהיה חם ושקט ככל האפשר במפרט הראשון אני מתלבט ב:בזיכרון בין מה שיש במפרט ל2x2GB Patriot Viper II Series Dual Channel‎ כ15ש''ח הפרש במפרט השני אני מתלבט ב: בלוח אם בין מה שבמפרט ל ‏EG43M-S2H s775 1333Mhz, Intel G43, DDRII 800, PCI-E, VGA, HDMI‎ כ40 ש''ח הפרש בזיכרון בין מה שבמפרט לאלה: ‏2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel ‎ ‏2x2GB Kingston …

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  2. שלום לכולם, מחפש מחשב לבן שלי, בן 11 ומשחק GTA ופורטנייט. אני מעדיף שיהיה לו מסך גדול 17.3" אך לא חובה המחשב חייב להיות עם חיבור רשת ולכן נשארתי עם המחשבים האלה: https://www.amazon.com/dp/B072MTXBLM/ref=psdc_13896615011_t2_B074VLX5XV https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834316593 https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIAHJM7X04498 אשמח לחוות דעתכם או למוצר אחר טוב שאתם מכירים. טווח מחירים - בסביבות 1000$ לא יותר מ1200$ אחסון מינימלי חצי טרה יכול להיות Refurbished אך לא open box בסינון שעשיתי הגעתי לזה: https://www.newegg.com/PCs-Laptops/EventSaleStore/ID-44?N=10016773…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by אביחי,

אני צריך המלצה למפרט למשחקים ללא ציוד הקפי (בשביל חבר). תקציב: 12,000 ש"ח

4. שלום התקציב בסביבות 2000 ש"ח בלי מסך דיסק קשיח של 500 GB לא ישמש בכלל למשחקים ולא יהיה OC שימוש עיקרי אינטרנט,תכנות במטלב,פוטושופ וXP ודרוש צורב אבל מאוד חושב!! שיהיה שקט (יש לי במחשב בבית מאווררי ARCTIC FAN במארז היום ואני מרוצה מהם) אבל שלא יהיה מיושן מדי ובעתיד יתמודד טוב עם ויסטה מתכנן להתחיל עם זכרון של 2GB ובעתיד כשהמחיר יצנח להוסיף עוד GB2 חוץ מזה אני אשמח לכל המלצה/דעה נוספת

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by BLACK SHARK1,

שלום אלה פרטי המחשב הנוכחיים שלי כרגע: תוכלו ללחוץ על התמונה כדי להגדיל. הייתי רוצה מה אני צריך לשדרג במחשב על מנת שאני יוכל להריץ משחקים כמו battlefield 3 וכמה יעלה לי כל הסיפור הזה בסך הכל. תודה רבה לכולם!

• 23 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. Started by Saikodan,

הגיע הזמן אני קונה מחשב חדש. באתי לפני כמה זמן ובנו לי מפרט אבל אני רוצה משהו קצת יותר חזק. אני לא רוצה כרטיס מסך ב2000 שקל אבל כן רוצה מערכת חזקה שתחזיק ותרים לי משחקים בפאנן(כלומר כרטיס אפילו מעל 1000 שקל זה סבבה) לא רוצה להתפשר על כרטיס מסך כמו שיש לי בסגנון ה8500(אז כל מיני GTS למיניהם וזה, עדיף שלא, למרות שאני לא מאוד מבין בנושא) או שאולי עדיף לביצועים שאני רוצה ללכת על מערכת עם SLI? אני פשוט לא יודע מה יותר משתלם מבחינת ביצועים וכסף. זיכרון: לא נראה לי שצריך יותר מ3 ג'יגה(כי אני הולך להיות בינתיים עם XP, עד שיצא הווינדוס החדש)(-אלא אם אתם תייעצו לי אחרת) ומעבד חזק, אין צורך בQUAD CORE, זה נראה לי חסר טעם קצת (בנוגע להארדיסק גם לא כזה קריטי. אני מניח שעדיף טרה למרות …

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  7. Started by chendwend,

להלן התייחסות לשאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty ghosts, battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22-23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  8. Started by rotemC,

בתור התחלה אני רוצה לציין שאני לא יודע לאיזה פורום זה הכי מתאים, אז אני כותב פה ברשותי מחשב PC גדול ישן וצולע, עם 4 גיגה של DDR2, מעבד AMD מ2009 וכו'. מכיוון שהוא משמש את המשפחה בעיקר לגלישה באינטרנט, אחסון תמונות ומעט קבצי אופיס מדי פעם, היה נראה לי הגיוני להתקין עליו chrome os בגלל שהיא לרוב צורכת פחות משאבים, ככה שהמחשב יוכל לרוץ מהר יותר... בגלל שאני לגמרי מבין בתחום רציתי לדעת מה דעתכם והאם זה נראה לכם הגיוני תודה

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  9. Started by jeyjey,

תקציב 6000 צורב רגיל כונן DVD הארד דיסק 80GB לא צריך מסך מקלדת רמקולים עכבר... בקיצור רק מארז ומה שבפנים

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Gigiben,

אני בזמן האחרון מנסה (נואשות) לקנות מחשב וכל פעם מסיבה אחרת כלשהי אני לא מצליח (דבר אישי, שלצערי פגע בממון שלי ומנע ממני את היכולת לקנות כבר את המחשב...) בכל מקרה חשבתי אולי לחפש דרכים שיוזילו לי את הערך של המחשב וחבר אמר לי שדרך amazon יהיה הרבה יותר זול לאותם חלקים, ובכן הלכתי לאתר וחיפשתי את כל החלקים ומסתבר שחבר שלי צדק חלקית. אומנם כל החלקים יחדיו שווים בערך 3600 שקל (קצת יותר מ1000 דולר) אך שמעתי שיש מכס וכל מיני מסים אחרים שיעלו את המחיר הרבה יותר (מחיר המפרט בארץ קצת מעל 5000 במחיר הכי זול שמצאתי) עכשיו לגבי זה יש לי כמה שאלות, הראשונה היא מה אחוז המכס מהמחיר של הפריטים (אני אצור רשימה שלהם למטה) האם זה בכלל שווה לי לקנות והאם אני יכול לצפות שהפריטים יגיעו לבי…

• 54 תגובות
    • 15.7k צפיות
  11. Started by ston,

המחשב מיועד לצפייה בסרטים, שמיעת מוסיקה, משחקים קלים, כגון : diablo 2 : LOD, warcrafet III, Age of empires 2, Red alert 2, IGI 1 אם ניתן Total War ,כמו כן לעבודות משרדיות. גודל המסך צריך להיות באזור 15' אינץ. משקל - לא משנה. זמן סוללה ארוך ובלוטות - רצוי, אך לא קריטי. גודל מינמלי של 160 ג'יגה, אך 250 ג'יגה רצוי. חשוב שתהיה חברה אמינה ואחריות. אשמח אם תוכלו לעזור לי, 3.2 שנים בצבא, ואין לי מושג במחשבים.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  12. היי אני צריכה לרכוש מחשב נייד לעבודה. אין לי שמץ של מושג מה מכיל מחשב , מה חשוב ועל מה לא להתפשר. אשמח לקבל עזרה מכם. השימוש שלי הוא הרוב אינטרנטי. עבודה משרדית. יש לי רק שתי תוכנות איתם אני עובדת. תכנת תיווך (מאגר דירות) ותוכנת משכנתאות. והאם כדאי מחשב משולב טאבלט?? אני יכולה לחרוג מהתקציב אם יש בזה צורך. האם אני צריכה מאיץ גרפי? תודה מראש על התשובות

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by coldata,

שלום לכולם, הציעו לחבר שלי את המפרט הנראה בתמונה. המחשב משמש לתוכנות יחסית כבדות, אבל לא יותר מדי גרפיות. מה אתם אומרים? מומלץ? בתודה, Coldata [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  14. היי, אשמח לקבל המלצה לנייד עד 2500 ש"ח: - שימוש - עבודה משרדית/אינטרנט ושימוש בסיסי - דיסק - SSD קטן למערכת הפעלה (128GB)) + 1TB דיסק לאחסון - זכרון - 8GB RAM לפחות (אם יש 16GB בתקציב הנ"ל אז רצוי) - מעבד - עדיפות ל-I5 - מסך - בין 13-15 אינץ' , עדיפות לגדול מביניהם. - סוללה - מינ' 3 תאים - רצוי עם אחריות ליותר משנה, אם יש דבר כזה. אפשר להתפשר פה ושם אבל זה בגדול תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. המפרט הזה הוצע לי ב2500 ש"ח (ללא מע"מ והוא מתבסס על המפרט המומלץ באתר מקסימום גיימינג-מינימום מחיר http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135015§ion=293&target=%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D%20%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92,%20%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D%20%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8 ) המפרט: לוח אם - woodworth uATX DDR3 DH61WW מעבד - intel core i3-2100 3m 3.10 GHz LGA10D זיכרון - 2GB DDR3 1333 שני כרטיסים. דיסק קשיח - 500GB SATAII 7200 כרטיס מסך ATI SAPPHIRE HD5770 1GB GDDR5 D.DVI-I HDMI DP ספק כח ZALMAN Power Supply ZM600-ST אשמח לדעת על ההבדלים בין שני המפרטים, איזה מפרט עדיף, מה אפשר לשפר והאם המחיר כדאי? (התקציב הוא עד 3K…

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום ! שמי ירון אני רוצה לרכוש לעצמי מחשב חזק שמיועד בעיקר לעבודה בתוכנות 3D ו-2D ועריכת וידיאו וקול (במידה פחות חשובה אבל הכרחית) כגון: Maya, LightWave, ZBrush, ,Adobe: PhotoShop, After Effects, Premiere Pro, Audiotion ועוד.. מי שיכול לתרום מהנסיון והידע שלו ולעזור לי לרשום מפרט שהוא חושב שמתאים לצרכים שלי לפי התקציב והשיקולים שאני ארשום בהמשך ההודעה אני אודה לו מאוד כיום יש לי מחשב בן שנתיים וחצי שאני רוצה לשדרג אותו: המפרט הנוכחי הוא: AMD Athlon XP 2600 -מעבד לוח-אם- ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard זכרונות- Kingston 512MB PC3200 CL3 X2 SATA - 120GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Serial ATA X2-Raid]-הארד דיסקים Lite-On 52x32x52 CDRW Black -צורב מארז- Co…

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by igig19,

שלום לכולם רוצה מס' חלקים חדשים למחשב עד 2000 ש''ח מקסימום ללא חריגה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?2000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)SSD מארז וכרטיס-מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא כרגע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? פירוק של החלקים הישנים…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by EviLeader,

שלום חברי קהילה, קיבלתי מפרט בKSP, ערכתי מעט שינויים.. רוצה לדעת את דעתכם: מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB 1090 1 1090 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total P35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, DDR2, DDR3, PCI-E 750 1 750 זכרונות‏ DDR II 667Mhz Price Units Total 1GB OCZ Value Series 230 2 460 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE Price Units Total 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E 685 1 685 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII 430 1 430 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GSA-H62NK x18 Black SATA 230 1 230 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )‏‏ Arctic Cooling Price U…

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  19. טוב חברים הגיע הזמן שאני אחליף את המחשב שלי אחרי 4 וחצי שנים. אני מחפש מחשב שתכלס יעשה הכל. אינטרנט, תוכנות, סרטים , מוסיקה ומידי פעם גם משחקים. לא מתוכנן OC , לפחות לא בזמן הקרוב. בניתי פה מפרט שניראה לי סבבה רק חשוב לי להתיעץ פה לפני. זה המפרט מ SKYPC: פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים 39250 לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר לפריט - 585.00 ¤ 585.00 ¤ 37321 כרטיס מסך Gigabyte GeForce 7600GS PCI-E 256MB מחיר לפריט - 644.00 ¤ 644.00 ¤ 6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,010.00 ¤ 1,010.00 ¤ T667UA1GC זכרון למחשב SUPER TALENT 1G 667MHZ מחיר לפריט - 600.00 ¤ 1,200.00 ¤ 250ks דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB מחיר לפריט - 433.00 ¤ 4…

• 12 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by ofir36,

אילן חברה מחפש לקנות מחשב לתחילת הלימודים בתקציב 3.5 אלף תודה מראש מטרות המחשב? למטרת לימודי הנדסה, סרטים, אאינטרנט, ומשחקים לא כבדים. יהיה גם המחשב שלי בבית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינץ, מתלבט עם 15 מה דעתכם? , הבנתי שמאט עדיף. * רזולוציית המסך? מה שנראה לכם * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? שיהיה יחסית קל לא צריך להגזים * נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שיספיק ליום לימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) חשוב hdmi * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אי…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Productive,

צריך מפרט למשחקים, מולטימדיה, עיצוב (פוטושופ) בעיקר עבודה בייתית רגילה.. יש לי כרטיס טלויזיה שאני רוצה לחבר למחשב הזה.. בנתיים אני עובד איתו במחשב הישן שלי צריך לכלול את המחשב עצמו מקלדת ועכבר לא צריך צורב יש לי כבר בלי כונן דיסקטים.. 3000 שקל תשתדלו לא לחרוג הרבה *יש לי מסך רחב 22" אם זה פרט חשוב

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by Los,

אהלן חברים לאחרונה שמתי עין על סדרת המחשבי-מיני הניידים . אז ככה ראיתי את הדגם הבולט מחברת ASUS ‏Eee PC 1101HA‎ שמתי לב שיש לו מסך די גדול ומשקלו זעום. השאלה היא האם זה הגיוני להשקיע 2500 שקל במחשב כזה לא יצא לי לעמוד את ביצועיו לא שאני צריך הרבה [סרטים/ואינטרנט]. אבל עדין כמה באמת הוא יתן לי תמורה טובה לכספי . אם יש הצעות בנוגע למחשבים אחרים אשמח לשמוע או סתם תגובה בנושא תודה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  23. כמה שאלות איך אני יכול לדעת שאני יוכל להוסיף כרטיס מסך בהמשך? (מבחינת ספק כח) כמו כן דיסק קשיח האם אני באמת צריך את הקירור הנוסף למעבד אם אני עושה אוברקלוק? ואם יש לכם מה להוסיף בטווח מחיר הזה אשמח לשמוע

• 34 תגובות
    • 6.2k צפיות
  24. Started by joelr,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות לבת שלי, בת 10, לפטופ קטן ונחמד בשביל צרכי אופיס שיש לה בשלב הזה. כדאי שהוא יהיה גם די קטן, קל, בטריה סבירה ומספיק חזק ומהיר. אז ראיתי שיש לא מעט אפשרויות סבירות בערך במחיר 1200-1400₪. אני לא רוצה מעבד סלרון. יש לפטופים עם מעבד פנטיום N5000, ראם 4גיגה, SSD 64 ג’יגה, מסך 12 אינץ בערך, כרטיס מסך מובנה. הנה לינק לדגם כזה ב KSP: לינק כמה שאלות יש לי אליכם: - האם 4 ג’יגה אמור לסחוב win10 עם תוכנת אופיס? - האם לא עדיף לקנות chromebook? לא יודע אם יש אופיס בשבילו - האם סוללות 2 תאים עם הספק 32-38 ואט יספיקו לכמה שעות שימוש סביר? (לא מדבר על 10 שעות ג’יימינג או וידאו) - האם יסחו…

25. הי אנשים טובים! אני זקוק למכונה שתוכל להריץ לפחות 4 מכונות וירטואליות (VM) לדוגמא - מערכת הפעלה XP שמותקנת עליה Workstation עם 4 מערכות הפעלה נפרדות ועצמאיות אובר קלוקינג מתקבל על הדעת, אך נא לא לשכוח לפרט לוח אם תומך ואמצעי קירור (לא להשתגע עם קירור גז או מים ושטויות אחרות שיעלו כמו מחשב שלם) --בבקשה לא לזרוק סתם מפרטים באויר, מי שיש לו את הידע (ועדיפות עם נסיון) מוזמן בשמחה לעזור ! --כמו כן , איזה פתרונות גיבוי של חשמל יש כיום שיכולים להציע 8 שעות פחות או יותר? (חוץ מגנרטורים מפלצתיים) תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים