עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, היום מחובר לטלוויזיה בחדר שינה NUC דור 7 עם I3 ו 8GB ראם. הוא קצת חלש לשימושים שלי ( Visual Studio (בשביל תיקון דברים נקודתיים ולא עבודה שותפת), עבודה משרדית ולפעמים משחקים קלים כמו WOW). חשבתי להחליף אותו, הפתרון הכי קל יהיה לקנות NUC דור 8 (מחכה שיצא), אבל אני לא בטוח שזה הכיוון הנכון. אם לא אלך על NUC, אלך על מחשב במארז קטן בהרכבה (את החלקים אזמין מאמזון). הבעיה שהמחשב יצטרך לשבת על הרצפה ואז הכבלים יצטרכו להגיע אליו ולצאת ממנו, מה שיכער קצת את החדר אבל אני יכול לסבול את זה. השאלה אם מבחינת ביצועים ועלות כספית, האם זה הבדל משמעותי. עריכה: ראו תגובה 4 שלי, שם הוחלט על מערכת מחשב חזקה בשונה לגמרי ממה שחשבת…

2. Started by TalG,

שלום, נתבקשתי לעזור ברכישת מחשב לתלמידת תיכון, השימושים הם בעיקר לגלישה ועריכת מסמכים. חשוב להם שלא יהיה בלגן מבחינת כבלים ומארזי מסורבל, ולכן חשבתי על nuc. אשמח לשמוע דעות..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום כעובד אינטל יש לנו "מבצע" ואנחנו יכולים לרכוש את ה NUC מדגם NUC8I5BEHFA1 ב565$. לא מצאתי את הדגם הזה באמזון או בארץ, מצאתי רק את הדגם NUC8I5BEH. מה ההבדל ? זה המפרט של מה שמציעים לנו ב NUC מאינטל : Processor Intel® Core™ i5-8259U Processor (6M Cache, up to 3.80 GHz) Pre-installed Operating System Windows® 10, 64-bit* Memory 1x 4GB DDR4-2400 Intel® Optane™ Memory 16GB Intel® Optane™ Memory (pre-installed) Graphics Intel® Iris® Plus Graphics 655 Storage 1TB HDD (…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. יש אתר שמפרסם את המכשיר הזה. זה NUK עם Intel Cherry Trail (מעבד Atom מ-2015) וכולל את כל הרכיבים. לפי התיאור המאד מחמיא של הבחור שם עשוי להספיק לרוב המשתמשים הביתיים. וזה אמור לעלות כ-600 ש"ח כולל מיסים. ברור שזה לא מוצר דגל אבל זה נראה מפתה. מה אתם חושבים על הרעיון? האם כדאי לי להמליץ על זה למישהי שרק רוצה לגלוש באינטרנט ולפתוח קבצי וורד? התיאור בעברית באתר כאן. המוצר המקורי כאן. אין לי קשר לאתר הזה, וגם הוא לא מוכר את המכשיר אלא מקסימום מקבל affiliate. אני סקרן לשמוע מה דעתכם זה על זה ומה היתרונות והחסרונות של זה. דונו.

5. אורח נווה
    Started by אורח נווה,

אהלן, האם Nvida geforce 940mx טוב מספיק להריץ אוטוקאד ורוויט בצורה חלקה מספיק? אם לא- אילו כרטיסים ען או כרטיסים עם איזה דירוג ומעלה כן

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by דובי770,

היייי היו בשימוש פחות משעה. לא בשימוש בשבילי, הגיעו עם המחשב שקניתי, כי היה מבצע מאוד טוב. כמה אוכל לקבל עליהם? במצב חדש. תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by אברהם2,

אני צריך לקנות נייד למטרת עבודה, המחשב יאלץ לצערו להריץ אוטוקאד ותכנות תלת מימד שונות כגון מאיה. תקציבי מוגבל ונע בין 5500 ל7000 ש"ח במחיר זה ניתן לקבל מעבד כפול ליבה, 2 גיגה זכרון, מסך "15.4 לא רע מדי וכרטיסי מסך שונים: 7300, 8400, 8600, 1600, 2600 כידוע ההפרשים בין הזול ביותר (7300) ליקר ביותר (8600 או 2600) עוברים את 1000 השקלים. ביחס בין מחיר ליכולת המעבד הגרפי, מה הייתם בוחרים?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by talhill,

איזה כרטיס מסך יותר טוב לגיימינג Nvidia geforce 635m או radeon hd 7670m? לפי מה שהבנתי, ואולי אני טועה ה - Nvidia geforce 635m אמור להיות יותר טוב אבל לפי מה שראיתי ביוטיוב ה radeon hd 7670m הריץ משחקים יותר טוב ממנו כמו למשל battlefield 3 על ultra.תודה לעוזרים </blockquote>

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by AvlK,

שלום . הלך לי הכרטיס מסך במחשב הנייד הוא לא מזהה אותו כבר מהBIOS מגם nVidia Geforce 9500M GS משהו יודע איפה אני יכול לקנות אחד כזה ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by elc,

שאלתי בעבר על Radeon HD 3450 ועכשיו נתקלתי ב‎NVIDIA GeForce G 103M (512 MB Dedicated, Up to 1790 MB‎ להבנה כללית הוא שווה ערך לאיזה גירסה של nvidia Geforce סידרה 9XXX או 8XXX ובכלל האם הוא עדיף על הRadeon HD 3450 256MB ? תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום אני כבר שאלתי בעבר בפורום ואף אחד לא ענה לי כמו שצריך אני לפני קנייה של נייד חדש לנובו D2C השאלה שלי לפני שאני קונה היא ככה: הכרטיס מסך הזה: NVIDIA GeForce G72MV 128MB PCI-Express שכבר מותקן במחשב יפעיל לי את ה-NBA LIVE 07-06-08 וגם את: FIFA 07-08.? אני אוהב לשחק רק בשני המשחקים האלה האם הם יעבדו לי בנייד הזה עם הכרטיס מסך הזה בלי לקרטע? זה יעבוד חלק או שאין סיכוי? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Nvidia ion מתי יהיה זמין ומהי העלות המשוערת מחכה לקנות את זה בתור פיתרון לצפיה ב HD בסלון על ה LCD הגדול ראיתי שזמין לקניה כבר מערכת דומה עם המעבד אטום אבל עם כרטיס מסך מובנה וגרוע בגרסה של נוידיה זה מגיע עם כרטיס מסך שמקפיץ את כל המערכת

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by mm_dance,

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  14. Started by assaf897,

קנו לי מחשב של DELL עם intel graphics 3000 HD, והיו גם כאלה עם Geforce 525. רציתי לדעת מה ההבדל בינהם בתכלס? אני רוצה שאוכל לשחק משחקים כמו שצריך, פיפא וכאלה....

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Nakion,

שלום לכולם יש ברשותי מחשב נייד מסוג ACER וינדוס 7 ובימים האחרונים העכבר מגע במחשב לא מגיב ושאני עושה ריסט למחשב עולה ההודעה שבכותרת. מי שיודע איך מתקנים את זה אני אשמח לתשובה תודה.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by s.os,

לא מזמן פתחתי אשכול שאני מחפש מחשב נייד מתחת ל15' עכשיו הבנתי שאין ממש מצב בתקציב שלי למצוא משהו סביר אז החלטתי לוותר על זה אני מחפש בעקרון מחשב לאינטרנט אופיס ועבודות משרדיות, סרטים וכו'. חשוב לי מאוד שבמחשב תיהיה יציאת HDMI ואנטנת WIFI שתומכת בתקן N (דרך אגב אפשרי להחליף אנטנת WIFI ?!) חשוב לי מאוד שתיהיה אחריות של לפחות שנתיים סוללה שתיהיה סבירה מעלה ל3 שעות משקל סביר של גג 2.8 כרטיס מסך זה לא פקטור משמעותי מבחינתי שיהיה מובנה של אינטל לפחות ה4500 שלהם... בעקרון מצאתי מחשב של LG RD510-G.AD33E T6400 2.0GHz - Free dos ‎ הדגם הבא בKSP (לא מצליח להעתיק תלינק מצטער) הבעיה אין נתוני סוללה ואין עליו בכלל מידע באינטרנט יש גם תLENOVO N500 Lenovo 3000 N500 NS768IV ‎ גם בKSP ג…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  17. כותרת.. רק אבקש לתת כמה המלצות בתקציבים שונים סביב התקציב הנקוב. תודה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  18. שלום, אני מתכנן קניה של מחשב נייד בארה"ב וראיתי מחשב נייד DELL 1520 שהמפרט שלו הוא: Intel Core 2 Duo T7500 2.2GHz / 667MHz FSB · 15.4" WSXGA+ LCD Display with True Life (1680x1050 Resolution) · 2GB DDR2 SDRAM 677MHz (2 Dimms) · 160GB 7200rpm SATA Hard Drive · 8x CD/DVD +/- RW Burner With Double-Layer Capability · 256MB NVIDIA GeForce 8600M GT Video Card · Integrated 2.0M Pixels WebCam · Intel Next -Gen Wireless-N Mini Card · Internal 10/100 Ethernet · Internal 56k modem 9 Cell Lithium Ion Battery (85 המחשב מיועד גם למשחקים, איך הכרטיס מסך הזה מספיק טוב? ומה דעתכם על המחשב ועל המחיר? תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  19. שלום רב, כבר קיבלתי כאן בפורום מספר הצעות. בינתיים המחשב הישן שלי קרס בדיוק לסגר ועכשיו אני צריך מחשב דחוף. השאלה שלי היא כזאת - לאור זאת שאין צפי להגעת הכרטיסים החדשים, ולאור זאת שאיני מריץ משחקים ב-4K. אני כן רוצה להריץ משחקים ברמה גבוהה מאוד. האם לחכות עם הכרטיס מסך או להזמין את המפרט הזה עם הכרטיס הזה? ( עד כמה זה יהיה מהותי בשבילי בפועל מבחינת ביצועי ה-3080) ובכלל מה דעתכם על המפרט? אני רוצה להזמין עוד היום האופציה השנייה היא לחכות עם הכרטיס ולהשאר עם ה-1070 שיש לי ( שאני מקווה שעובד אני לא יודע באמת כי המחשב מת...) המפרט שבניתי הוא הבא - מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבדי…

20. Started by BrAvE_HeArT,

אז זה המפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪894 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 , יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-Z68MA-D2H Z68 CHIPSET + 8GB (4GBx2) DDR3 1333Mhz, יחידות 1 ₪826 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3090 TwinTech GeForce GTX570 1280MB GDDR5 ברכישת מחשב חדש מעל 3000 ש"ח, יחידות 1 ₪1399 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3055 NZXT M59 Plus 3x120mm + Antec TruePower Trio 650Watt ברכישת מחשב חדש !, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3088 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 …

21. Started by Raif,

שלום לכולם, אני די חדש כאן אבל רציתי לדעת עם אתם יכולים לעזור לי עם מפרט למחשב חדש.... מה התקציב המקסימלי? 5000שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב, אולי תיפה יותר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 5500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים תיכנות וגרפיקה כלה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: כן * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע מסך "CRT 17 עבל בזמן הקרוב יהיה 23" LED 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכול * לאיל…

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  22. שלום אני מחפש לחברה שלי מחשב, כרגע היא גרה לבד אז הוא ישמש אותה גם כמחשבה הראשי, בבית הוא יהיה מחובר למסך ומקלדת, בעתיד היא תלמד וחשוב שהמחשב גם יתאים ללימודים. חשבתי על מחשב עם מסך בגודל של 15.5", הבעייה שאיני מעודכן כ"כ בחומרה ולא יודע מי מציע את התמורה מול מחיר הטובים ביותר. רצוי כמובן שהמפרט יהיה כמה שיותר חזק בהתאם למחיר אך שיבוא מחשב מבית טוב ועם שירות ואחריות נאותים. כמוכן התקציב הוא עד 3500 ש"ח אבל פחות זה גם טוב! השימושים העיקריים זה, אינטרנט, אופיס וקצת מולטימדיה, סרטים וכו'. אני יודע שבשביל זה לא צריך מחשב הכי תותך אבל רוצה משהו שיחזיק כל התואר, תודה מראש לעוזרים אופיר

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by AmitT,

שלום. אני רוצה לשמוע דעה והערות לגבי המפרט הבא אני משתמש במחשב בבית בעיקר לצרכים ביתיים-משרדיים. לא למשחקים כבדים וקצת לווידאו. בכל מקרה אני רוצה מחשב חזק מאוד שכיף לעבוד איתו. מעבדי AMD Athlon 64 6000+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE M57SLI-S4 AM2, NF 570-SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זכרונות DDR II 667 1GB Kingston 2יחידות כרטיסי מסך ATI 9600XT 256MB, TV, DVI דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורבים Asus DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA מארזים HEC HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) מחיר: 3655 ש"ח הערות שלי: אני פתוח במיוחד להצעות לגבי מארז (אני לא בטוח בקשר למארז שציינתי) אני אשמח לשמוע דעות על…

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  24. יש ברשותי מסך 19 אינצ' של סמסונג אני לא מעוניין ב pc וכול זה בלי ציוד הקפי אני מבקש לא לחרוג מהתקציב בכלל תפרן : )

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  25. מעבד - Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray לוח אם - Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 מארז - SilverStone Redline 1 USB 3.0 קירור מעבד - Arctic Cooling Freezer i11 קירור - Raidmax 120mm Retail Quiet Fan ספק - Seasonic PSU S12II-620W Active PFC זכרון - Hynix Original 8GB DDR3 1600 קשיח - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כונן אופטי - Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA SSD - Crucial M500 240GB SSD 2.5 Inch כרטיס מסך - Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5 הכל יצא ביחד 4000 , לכרטיס מסך הייתה הנחה משמעותית כי הוא היה בשימוש אבל יש לו אחריות עד 12.16 מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים