עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שימושים: אופיס + אינטרנט המטרה היא להשיג מחשב במשקל הכי נמוך ועם חיי הסוללה הארוכים ביותר שהתקציב מאפשר. אני מקווה לחיי סוללה של יותר מ-4 שעות ומשקל של פחות מ-2 ק"ג. תודה..

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by Shaq Diesel,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד ישן מדגם IBM thinkpad t40 המחשב נדלק אבל לא רואים שום דבר במסך לפני כשנה המחשב עבד אבל המאוורר הרעיש בהגזמה אז פתחתי אותו ניקיתי אותו ומאז המסך לא עובד כשהמחשב נדלק הרמקול הפנימי לא מצפצף בכלל בדקתי גם את תקינותו של הרמקול הפנימי הוצאתי את הזכרון הפנימי וכשהדלקתי אותו הוא החל לצפצף אז אני יודע שהרמקול הפנימי עובד חיברתי את המחשב למסף חיצוני ע"י כבל חיבור VGA חשבתי אולי המסך של המחשב תקול אך גם זה לא עזר לא רואים שום דבר במסך הוצאתי את הסוללה (CMOS) והחזרתי אך זה לא עזר יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  3. אהלן יש לי מחשב נייד ישן יש לו דיסקט+תקליטור+כבל רשת, יש לו כרטיס רשת אבל לא אלחוטי..קיצור ישן אני רוצה שיהיה לו USB +וייפי ,ככה שהוא יוכל לקלוט מהראוטר שלי מצאתי את http://dx.com/p/mini-pci-to-pci-adap...h-antenna-9307 כדי שיהיה לי וייפי ואת http://dx.com/p/5-port-usb-2-0-pci-expansion-card-4678 שיהיה לי USB מספר שאלות בנושא: 1)האם הם יעבדו? איך אוכל לדעת אם הם מתאימים למחשב שלי? 2)איך אני מחבר אותם? מן הסתם זה אמור להיות קליל... 3)לגבי הוויפי האם יש דרך לחבר משהו ליציאה של הכבל רשת כדי שיקלוט ווייפי? תודה רבה חברים!!!

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by Da-Funk,

אחותי מחפשת לרכוש מחשב נייד לשימושי Office ואינטרנט. מסך 15+, יש ילדים קטנים אז עדיף למשהו עם איכות בניה סבירה פלוס. לטענתה שיהיה הרבה זיכרון (אם לא אפשרי SSD אז HDD). תודה לעוזרים

5. שלום, מעוניין בהמלצה למפרט עבור מחשב ביתי (ללא מסך) עד 2K. השימושים: אופיס, גלישה (כולל אימיול/טורנט), פיתוח (סימולציות,VB, PHP, MSSQL, DOT NET), מעט גרפיקה, משחקים (לא כבדים גרפית), צפיה בסרטים. מעדיף INTEL ולא AMD. חשוב: שיהיה שקט. תודה, מיקי

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by chi,

המחשב למטרות כלליות. לא צריך ציוד היקפי ואין חשיבות לרמת הרעש. כמו כן, מבקש עם כונן קשיח של 320 ג'יגה, זכרון של 2 ג'יגה, וכרטיס מסך עם יציאה ל HDTV. אין צורך בצורב.

7. Started by Unix,

שלום לכולם, אני מחפש לשדרג את המחשב שלי בלוח אם מעבד זכרונות חדשים וכרטיס מסך חזק. אשר יוכל להריץ את כל המשחקים החדישים כמו Call Of Duty Black Ops. רמת שקט: 7 אשמח אם תתנו לי מפרטים עד 2,500 ש"ח. המפרט הקיים שלי: CPU - Intel® Pentium® Dual CPU E2160 1.80Ghz CPU Cooler - Thermaltake V1 MotherBoard - Gigabyte P35-DSL3 Memory - Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX 800MHZ CL4 Hard Drive - Westren Digital 640GB 32MB Video Card - NVIDIA Sparkle Geforce 8800GT 512MB Chassis - NZXT Apollo Black No PSU Power Supply - Enermax Liberty 400W 30A @ 12V DVD Writer - LG DVDRW H66NK X18 Monitor - Samsung SyncMaster 2443BW 24 תודה וחג שמח!

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by shimon-med,

שלום, הבקשה היא למפרט למחשב HTPC לסלון, כמובן יציאת HDMI, חיבור לטלויזיה ב FULL HD, דיסק קשיח של לפחות 500 ג'יגה. אשמח לקבל לפחות שתי הצעות למארז מתאים, על מנת להחליט מה מתאים יותר לסלון... תודה

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  9. שלום חברים יקרים, צריך בבקשה עזרה/המלצה בבננית מפרט מחשב למשחקי גיימניג + גיימינג תחרותי. אני רוצה להתחיל לעשות סטרימינג של משחקים, לפתוח ערוץ ביוטיוב/twitch, עריכת וידאו (סוני וגאס), עריכת גרפיקה (פוטושופ), שימושים רגילים כמו צפייה בסרטים 4k + hd, שירים ואופיס. בנוסף רציתי לדעת איזה ציוד נוסף צריך לרכוש כדי לבצע סטרימינג איכותי, כמו מיקרופון + מגבר (האם באמת צריך מגבר?), רמקולים, ושני מסכים, מסך אחד 4k ומסך שני עד 240hz. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב שלי הוא 45k אפשר לחרוג ב-1k. אני יודע שזה תקציב די גדול, לא אומר שחייבים לנצל את כולו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,…

10. שלום חברים יש לי התלבטות רצינית בין סוגי ניידים, שהדבר העיקרי שאני מתלבט בו הוא בעיקר לגבי הכרטיס מסך (רדאון או ג'יפורס) אני רק אציין שהשימוש העיקרי הוא ללימודי מולטמדיה שכוללים בין היתר גרפיקה (פוטושופ, פריהנד, אילוסטרייטד וכד'), עריכת וידיאו (פרימייר), תלת מימד (3dmax). כמו כן הייתי רוצה גם שהמחשב יוכל להריץ משחקים בצורה סבירה. אני לא מדבר על דומ 3 ועל unreal או דברים כבדים אחרים בסגנון אלא יותר בכיוון של פיפא, מקס פיין וכאלה. בשבוע האחרון ישבתי וקראתי הרבה דעות והמלצות. לכן אני ארשום את הדגמים יחד עם החסרונות יתרונות שאני רואה. אני אשמח לייעוץ מקצועי ושאני אגיע כבר להחלטה. הנייד הראשון הוא של acer: http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1039 בהנחה…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by timac,

מה עדיף מבין המפרטים הבאים אין לי צורך ב OC או במרובעי ליבות אך ורק משחקים ביצועים ושישמר להרבה שנים וכמובן ויסטה תקציב 6 המפרט הזה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1079 לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3-RH ¤598 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2766 דיסק קשיח: SAMSUNG 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤265 זיכרון: TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 533MHz CL4 ¤620 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA ¤380 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤436 מחיר סופי: ¤6159 או המפרט הזה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB …

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by adis50,

יש לי התלבטות בין 2 המפרטים האלו דעות,הצעות,הערות וכו' יתקבלו בברכה הצרכים שלי הם בעיקר משחקים (די כבדים) הרבה הורדות וקצת התעסקות בגרפיקה וכבמובן שימוש ביתי (אופייס,מוזיקה וכו') הדבר שחשוב לי הוא שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע גם כשאני מפעיל מס' ישומים יחד לדוגמא: מדיפלייר, טורנט, אמיול,מסנג'ר, אינטרנט ומשחק שלא יהיה חם ושקט ככל האפשר במפרט הראשון אני מתלבט ב:בזיכרון בין מה שיש במפרט ל2x2GB Patriot Viper II Series Dual Channel‎ כ15ש''ח הפרש במפרט השני אני מתלבט ב: בלוח אם בין מה שבמפרט ל ‏EG43M-S2H s775 1333Mhz, Intel G43, DDRII 800, PCI-E, VGA, HDMI‎ כ40 ש''ח הפרש בזיכרון בין מה שבמפרט לאלה: ‏2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel ‎ ‏2x2GB Kingston …

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  13. שלום לכולם, מחפש מחשב לבן שלי, בן 11 ומשחק GTA ופורטנייט. אני מעדיף שיהיה לו מסך גדול 17.3" אך לא חובה המחשב חייב להיות עם חיבור רשת ולכן נשארתי עם המחשבים האלה: https://www.amazon.com/dp/B072MTXBLM/ref=psdc_13896615011_t2_B074VLX5XV https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834316593 https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIAHJM7X04498 אשמח לחוות דעתכם או למוצר אחר טוב שאתם מכירים. טווח מחירים - בסביבות 1000$ לא יותר מ1200$ אחסון מינימלי חצי טרה יכול להיות Refurbished אך לא open box בסינון שעשיתי הגעתי לזה: https://www.newegg.com/PCs-Laptops/EventSaleStore/ID-44?N=10016773…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by אביחי,

אני צריך המלצה למפרט למשחקים ללא ציוד הקפי (בשביל חבר). תקציב: 12,000 ש"ח

15. שלום התקציב בסביבות 2000 ש"ח בלי מסך דיסק קשיח של 500 GB לא ישמש בכלל למשחקים ולא יהיה OC שימוש עיקרי אינטרנט,תכנות במטלב,פוטושופ וXP ודרוש צורב אבל מאוד חושב!! שיהיה שקט (יש לי במחשב בבית מאווררי ARCTIC FAN במארז היום ואני מרוצה מהם) אבל שלא יהיה מיושן מדי ובעתיד יתמודד טוב עם ויסטה מתכנן להתחיל עם זכרון של 2GB ובעתיד כשהמחיר יצנח להוסיף עוד GB2 חוץ מזה אני אשמח לכל המלצה/דעה נוספת

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by BLACK SHARK1,

שלום אלה פרטי המחשב הנוכחיים שלי כרגע: תוכלו ללחוץ על התמונה כדי להגדיל. הייתי רוצה מה אני צריך לשדרג במחשב על מנת שאני יוכל להריץ משחקים כמו battlefield 3 וכמה יעלה לי כל הסיפור הזה בסך הכל. תודה רבה לכולם!

• 23 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. Started by Saikodan,

הגיע הזמן אני קונה מחשב חדש. באתי לפני כמה זמן ובנו לי מפרט אבל אני רוצה משהו קצת יותר חזק. אני לא רוצה כרטיס מסך ב2000 שקל אבל כן רוצה מערכת חזקה שתחזיק ותרים לי משחקים בפאנן(כלומר כרטיס אפילו מעל 1000 שקל זה סבבה) לא רוצה להתפשר על כרטיס מסך כמו שיש לי בסגנון ה8500(אז כל מיני GTS למיניהם וזה, עדיף שלא, למרות שאני לא מאוד מבין בנושא) או שאולי עדיף לביצועים שאני רוצה ללכת על מערכת עם SLI? אני פשוט לא יודע מה יותר משתלם מבחינת ביצועים וכסף. זיכרון: לא נראה לי שצריך יותר מ3 ג'יגה(כי אני הולך להיות בינתיים עם XP, עד שיצא הווינדוס החדש)(-אלא אם אתם תייעצו לי אחרת) ומעבד חזק, אין צורך בQUAD CORE, זה נראה לי חסר טעם קצת (בנוגע להארדיסק גם לא כזה קריטי. אני מניח שעדיף טרה למרות …

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by chendwend,

להלן התייחסות לשאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty ghosts, battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22-23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  19. Started by rotemC,

בתור התחלה אני רוצה לציין שאני לא יודע לאיזה פורום זה הכי מתאים, אז אני כותב פה ברשותי מחשב PC גדול ישן וצולע, עם 4 גיגה של DDR2, מעבד AMD מ2009 וכו'. מכיוון שהוא משמש את המשפחה בעיקר לגלישה באינטרנט, אחסון תמונות ומעט קבצי אופיס מדי פעם, היה נראה לי הגיוני להתקין עליו chrome os בגלל שהיא לרוב צורכת פחות משאבים, ככה שהמחשב יוכל לרוץ מהר יותר... בגלל שאני לגמרי מבין בתחום רציתי לדעת מה דעתכם והאם זה נראה לכם הגיוני תודה

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  20. Started by jeyjey,

תקציב 6000 צורב רגיל כונן DVD הארד דיסק 80GB לא צריך מסך מקלדת רמקולים עכבר... בקיצור רק מארז ומה שבפנים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Gigiben,

אני בזמן האחרון מנסה (נואשות) לקנות מחשב וכל פעם מסיבה אחרת כלשהי אני לא מצליח (דבר אישי, שלצערי פגע בממון שלי ומנע ממני את היכולת לקנות כבר את המחשב...) בכל מקרה חשבתי אולי לחפש דרכים שיוזילו לי את הערך של המחשב וחבר אמר לי שדרך amazon יהיה הרבה יותר זול לאותם חלקים, ובכן הלכתי לאתר וחיפשתי את כל החלקים ומסתבר שחבר שלי צדק חלקית. אומנם כל החלקים יחדיו שווים בערך 3600 שקל (קצת יותר מ1000 דולר) אך שמעתי שיש מכס וכל מיני מסים אחרים שיעלו את המחיר הרבה יותר (מחיר המפרט בארץ קצת מעל 5000 במחיר הכי זול שמצאתי) עכשיו לגבי זה יש לי כמה שאלות, הראשונה היא מה אחוז המכס מהמחיר של הפריטים (אני אצור רשימה שלהם למטה) האם זה בכלל שווה לי לקנות והאם אני יכול לצפות שהפריטים יגיעו לבי…

• 54 תגובות
    • 15.6k צפיות
  22. Started by ston,

המחשב מיועד לצפייה בסרטים, שמיעת מוסיקה, משחקים קלים, כגון : diablo 2 : LOD, warcrafet III, Age of empires 2, Red alert 2, IGI 1 אם ניתן Total War ,כמו כן לעבודות משרדיות. גודל המסך צריך להיות באזור 15' אינץ. משקל - לא משנה. זמן סוללה ארוך ובלוטות - רצוי, אך לא קריטי. גודל מינמלי של 160 ג'יגה, אך 250 ג'יגה רצוי. חשוב שתהיה חברה אמינה ואחריות. אשמח אם תוכלו לעזור לי, 3.2 שנים בצבא, ואין לי מושג במחשבים.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  23. היי אני צריכה לרכוש מחשב נייד לעבודה. אין לי שמץ של מושג מה מכיל מחשב , מה חשוב ועל מה לא להתפשר. אשמח לקבל עזרה מכם. השימוש שלי הוא הרוב אינטרנטי. עבודה משרדית. יש לי רק שתי תוכנות איתם אני עובדת. תכנת תיווך (מאגר דירות) ותוכנת משכנתאות. והאם כדאי מחשב משולב טאבלט?? אני יכולה לחרוג מהתקציב אם יש בזה צורך. האם אני צריכה מאיץ גרפי? תודה מראש על התשובות

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by coldata,

שלום לכולם, הציעו לחבר שלי את המפרט הנראה בתמונה. המחשב משמש לתוכנות יחסית כבדות, אבל לא יותר מדי גרפיות. מה אתם אומרים? מומלץ? בתודה, Coldata [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  25. היי, אשמח לקבל המלצה לנייד עד 2500 ש"ח: - שימוש - עבודה משרדית/אינטרנט ושימוש בסיסי - דיסק - SSD קטן למערכת הפעלה (128GB)) + 1TB דיסק לאחסון - זכרון - 8GB RAM לפחות (אם יש 16GB בתקציב הנ"ל אז רצוי) - מעבד - עדיפות ל-I5 - מסך - בין 13-15 אינץ' , עדיפות לגדול מביניהם. - סוללה - מינ' 3 תאים - רצוי עם אחריות ליותר משנה, אם יש דבר כזה. אפשר להתפשר פה ושם אבל זה בגדול תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.