עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by דניאל זיו,

מצורף מסמך ללא שם (1).pdf

2. מתוכנן OC מיועד למשחקים

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  3. Started by yotam360,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי ₪8000 ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - COD warzone ובעתיד BF החדש 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיבים בסיסיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

• 3 תגובות
    • 5.7k צפיות
  4. Started by romanbez,

מחשב נייד DELL VOSTRO 1500 יש לי בעייה די מוזרה המחשב פועל תקין במשב 10 דקות בדיוק לאחר מכן BACKLIGHT של המחשב נכבע ואז חשוך לגמרי כאילו שמחשב כבע, למרות שמחשב ממשיך לעבוד תקין. (עם מסתקלים על המסך בזוית מסויימת אז ניתן להבחין כי מחשב עובד). עם סוגרים את המחשב ופותחים שוב הכל חוזר לפעול שוב אחרי 10 דקות. עם עושים פעילות זו שוב ושוב הזמן עד לכיבוי BACKLIGHT מתקצר לפחות. עם מורידים את הבהירות של המסך אז הכל עובד תקין ללא בעייה. אני בהתחלה הורדתי בהירות בדרגה אחד ושבוע זה עבד תקין אכשיו זה קורה גם בבהירות MAX-1, ולכן עברתי לעבוד בבהירות MAX-2 אך הינני פוחד שזה יתגבר. כאילו שיש איזה רכיב שמתחמם כנראה לפי מה שאני מבין. העם למשהו יש מושג מה הבעייה והעם ניתן לפתור אותה בתנאים…

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by ABA3D,

איך המיפרט הזה: CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB 1066MHZ CPU Cooling:IGLOO 5600 P4 775 MotherBoard:GIGABYTE GA-P35-DS3R HD:WD 500GB 7200rpm 16MB Memory:SuperTalnet DDR2 4096MB (2x2048MB) 800Mhz CL5 Graphics:Asus nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe DVD/RW:Pioneer 212 DVDRW SATA Case:GIGABYTE 3D AURORA (black) PSU:Corsair CMPSU-550VXEU 550W

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  6. היי, אני סטודנטית, צריכה את המחשב לאופיס , אינטרנט, אקרובט, ומעוניינת שהמחשב יהיה מסוגל להפעיל כמה תוכנות ביחד מבלי להיות איטי. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה קל ובעל חיי סוללה ארוכים. יש לי כבר נייד של דל שהוא מצויין מבחינת נתונים אבל משקלו כבד והסוללה גרועה. מעוניינת לשמוע חוות דעת על שני הניידים הבאים. אני יודעת שהמחשב השני (HP) בעל נתונים טובים יותר, אבל ראיתי שהוא שוקל 1.6 ק"ג ובנוסף לא צויין משך חיי סוללה. אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליהם: מחשב 1: Asus 1015PX מפרט המחשב : מעבד Intel Atom N570 זיכרון פנימי בנפח של 2GB (אני משדרגת מ-1 ל-2) דיסק קשיח בנפח של 250GB מסך "10.1 איכותי LED Backlight ברזולוציה של 1024X600 תקשורת אלחוטית WIFI, Bluetooth 3.0 כולל תקן החדש "N" מיקר…

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  7. אני צריך בבקשה המלצה לארבעת הרכיבים האלה למשחקים, סרטי HD ופוטושופ ללא OC.

8. שלום לכולם. לפעמים יש הפתעות בחיים. אמא שלי, בשנות השישים לחייה, התמכרה למחשב. לפני כן, לא היה לה מושג, לא התעסקה, לא מבינה. ולאט לאט היא משתלבת. הבעיה, שהמחשב הנייד שנתנו לה, הוא ישן ומאד איטי. מאד כל דף אינטרנט נטען באיטיות מזעזעת. לכן, רציתי לקנות לה מתנה מחשב נייד. המחשב נועד אך ורק לאינטרנט: גלישה, סרטונים ביו טיוב, זה הכל. אולי מידי פעם היא תצטרך וורד, אבל לעיתים ממש רחוקות. התקציב לא בשמיים, 4000-5000 ש"ח. אשמח להמלצות

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by Zeev86,

היי. במקום לכבות מחשב, הכנסתי אותו בטעות למצב שינה היום בבוקר. במשך חצי יום הזה שמתי אותו בתיק סגור. האם יכל להגרם איזשהו נזק בגלל חוסר אוויר? כשהוצאתי אותו לא הרגשתי בכלל שהוא עובד, ורק כשלחצי על כפתור ההדלקה, הופתעתי לגלות שהוא במצב user lock. הסוללה היתה על 58 אחוז כשבדרך כלל היא מתרוקנת תוך שעתיים (החזיק 6+ שעות). acer aspire 5740g i7 620m 2.6 GHz, ati mobility 5650

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  10. שלום רב אני מחפש נייד 14 עד לסכום של 3000 ש"ח על המחשב לתמוך בעבודה עם אופיס\אינטרנט בקיצור בסיסי. מתלבט בין שני דגמים-אשמח לקבל חוות דעת לגבי אמינות\תקלות\שרות של המוצר. ASUS-http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=2327&CatCode=164 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&cat=2020 לנובו. עזרתכם בהחלטה-דגש על אמינות\שרות למוצר מבחינת ביצועים כולם יעשו את העבודה . תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by manevra,

AMD3000 754 Socket 64BIT AOC LCD 17" 16ms LM729+DVI כ.מסך FX5700/LE128M+DVI SATA 80GB 8K chach samsung HD MSI 754PIN NEO/V AMD Motherboard DVDRW+- BENQ dual + 16 layer DDR 400MHZ 256MB שני סטיקים כרטיס רשת 10/100 CREATIVE WIRELEES DESKTOP מקלדת+עכבר מארז TOWER 1.44 CD-ROM 52 כרטיס קול 6.1 2רמקולים כולל סאב מה השווי של המערכת?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  12. היי חברים אבקש המלצה למחשב לאופיס, אינטרנט,הורדות, סרטים ומשחקים קלים ב 2000 ש"ח פלוס מינוס. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט ולא אכפת לי להוסיף עוד קצת כסף בשביל זה יש עדיפות לAMD, לדעתי בגלל המחיר ובגלל הצ'יפסטים הטובים שלהם, אבל אם INTEL עדיפים בהרבה אז לא אכפת לי תודה רבה לכל העוזרים יניב

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by jongler,

שלום, אני מתעניין במחשב הנ"ל, תקציב 3-3.5K לשימושים כלליים (אינטרנט/אופיס) - הוא די עונה על הדרישות. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a860.htm (יחד עם הרחבה ל-3 שנות אחריות, עוד ג'יגה זכרון ורשיון ל-XP זה מגיע ל-3,235 ש"ח - בול בתקציב, ואפילו יש עודף...) כאמור אני רוצה להתקין עליו XP, אבל אז נתקלתי בת'רד הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=383123.0 והשאלה היא... אם אין דרייברים מתאימים ל-XP עבוד המחשב הזה, אז למה notbookclub מציינים שניתן לקנות את המחשב הזה עם XP? אם יתברר שזה לא אפשרי להריץ עליו XP בצורה "חלקה", אז אשמח לקבל המלצה למחשב בתקציב הנ"ל - עם XP (או ללא מ"ה - וכמובן ש-XP ייתמך בו בצורה מלאה, בשום פנים לא ויסטה), מסך 14-15, ע…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם,בניתי מפרט למחשב שמיועד רק למשחקים כבדים מאוד,לכמה שיותר זמן,אשמח אם תגידו לי מה אתם חושבים. אני לא כ"כ מבין במחשבים לכן אשמח מאוד להצעות לשיפורים,שינוים וכו'. התקציב הוא גג עד 6500 ש"ח,לא כולל ציוד היקפי בלי מסך. דגשים: לוח חייב שיהיה של ASUS,מעבד של אינטל ,מסך של MAG ו9800GTX על השאר אני מוכן להתפשר לא אבל תמורת ביצועים. פשוט אילו חברות שעבדתי איתם שנים ואני מאוד מרוצה מהם. תודה מראש לעוזרים! 946 1 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box IE8400 754 1 לוח אם ASUS P5N-D 31160 382 1 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 10833 284 142 2 זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 KVR800D2N51G 453 1 מארז ללא ספק GIGABYTE Poseidon Silver GZXA1CASTS 370 1 ס…

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  15. יכול לחרוג מהתקציב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ובעתיד BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). smasung 2253BW -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות המפרט שלי כרגע זה e8400 ep43ds3l g.skill 4gb pi-black ddr2 psu corsair 550 hx evga 9800 + gtx

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by onlyhuman,

שלום רב לכם. ברשותי מחשב נייד של ASUS מדגם N53SV. הוא כבר בן 3-4. שנים. המפרט שלו: Intel® Core™ i7 2630QM Processor DDR3 1333 MHz SDRAM, 4 x SO-DIMM socket for expansion up to 16 G SDRAM (Quad Core), 2 x SO-DIMM socket for expansion up to 8 G SDRAM (Dual Core) NVIDIA® GeForce® GT 540M with 1GB DDR3 VRAM האמת שלא נגעתי בו הרבה זמן כי השתמשתי במחשב נייח ועכשיו התחלתי ללמוד והוא חזר לשימוש. הבעיה הוא,שמשום מה הוא נהיה ממש איטי. עשיתי לו פורמט וגם התקנתי ווינדוס 10 וזה עזר קצת אך הוא עדיין איטי ונתקע בגלישה או בפתחית קבצים כגון מצגות בפאוור פוינס וREADERS. כאמור יש לו 4 ג'יגה זיכרון וחשבתי אולי להוסיף לו עוד 4 ג'יגה. השאלה שלי היא כזאת,האם זיכרון יעזור למחשב לעבוד יותר מהר א…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי, אני מחפש מחשב עם מסך דק לשימושים הבאים: 1. אינטרנט. 2. אופיס. 3. שיחזיק 3 שנים לפחות. עדיף מארז כמה שיותר קטן. יכול להיות לא שקט, אבל עדיף כמה שפחות רעש. תקציב - 2200 ש"ח. תודה!

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  18. מעבד: IntelPD945 3.4 4M Dual Core לוח אם: Asus P5LD2 זיכרון: Twinmos 512MB DDR2 667MHz * 2 כ.מסך: Ati X1300 או MSI GEFORCE 7300GS 256 כונן קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 צורב: NEC 3550A DVDX16 Dual Layer מארז: ATX 500W סה"כ: 3550 ש"ח. אשמח לקבל הצעות לשינויים ושיפורים, לבי המארז אני אשמח לקבל הצעה כי אני ממש לא מבין בזה. כמו כן, מה אתם אומרים על הלוח אם??? האם לדעתכם יש צורך לשדרג לדגמים החדשים??? המחשב מיועד לסטודנט, לעבודה עם תוכנות תיכנות, MATLAB וכד' ומעט משחקים לזמן הפנוי....

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  19. Started by Salwaby,

אוקיי אז ככה , לאח שלי נשרף הספק בזמן הפסקת חשמל שהתרחשה בזמן המלחמה (הוא גר בחיפה..) ועכשיו כנראה שלעוד חלקים נגרם נזק די כבד , והוא אומר שאולי כבר לא כדאי להחליף חלקים אלא לקנות מחשב חדש אז הדרישות הם ב 2000 שקל , ממש אי אפשר לחרוג כי גם ככה זה הרבה כסף בשבילו , והמחשב עצמו הוא לא לצורכי משחקים בכלל , אלא לאינטרנט ושש בש מקסימום (אולי סוליטר), אין צורך בציוד היקפי (מסך ,מקלדת, עכבר..) אפשרי ? תודה לכל העוזרים .. נ.ב : יעזור אם החנות תהיה ליד אזור חיפה , תודה.

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by mark777,

יאראיכיגעכיג

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by mamatzav,

שלום לכולם, אני חדש כאן, שמי תומר. בימים האחרונים חקרתי את עניין הניידים, וגיליתי את המחשב הזה: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&cc=il&dlc=en&product=3263231〈=en&docname=c00774551 במחיר 4100 ש"ח מחנות בקרית אונו השאלה אם זו קנייה טובה לדעתכם? כתוב ב HP שהוא מותאם ל VISTA שזה נחמד מאוד והוא גם נראה חתיך לאללה... תודה וגמר חתימה טובה תומר

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  22. מחיר של עד 9000 ש"ח (וכמובן לא התנגד למחיר קטן). תודה, תודה, ארז

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by adi785,

שלום, האם ניתן לקנות ולהוסיף זיכרון RAM לנייד (DELL VOSTRO 1510) באופן עצמאי או שזו הפרה של האחריות? סף הכל מדובר בהליך פשוט (יש לי סלוט פנוי) וחבל לי לשלוח את המחשב למעבדה בשביל 5 דקות של עבודה.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  24. Started by troubletrouble,

שלום שלום, לאחרונה צד את עיניי המארז המדהים הזה http://www.pch.co.il/assets/big/vm2000a.jp g התחלתי לאסוף כספים ( בנתיים יש לי 150 : ), ואני שוקל ברצינות לקנות אותו. אשמח לשמוע מכם מה טוב בו, מה מיוחד וכו', והאם הוא טוב גם בהשואה למארזים אחרים מאותה החברה. בקיצור, ביקורות דעות וכל מה שמסביב. תודה , אדם.

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  25. Started by shlooki,

אני מבקש את התייחסותכם לגבי הנייד המצוין למעלה. ובמיוחד על הכרטיס הגראפי שלו, ATI HD4650 1GB. אני צריך מחשב חזק אבל לא מהקצה הכי גבוה. אולי אתם יכולים להמליץ על אחר שמצוייד במסך LED אבל עדיין חזק. המחשב מיועד להרצת סימולטור טיסה יחודי שמשמש לאימון טייסים (כן, יש דבר כזה). אני מדגיש שוב מה דעתכם על הכרטיס הגראפי הזה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.