ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
יש לי AMD X2 3800 סוקט 939 שאני רוצה להפוך לנגן מדיה שלי בסלון אני צריך המלצה שלכם למארז HTPC מגניב שנראה טוב, כרטיס מסך ושאר אביזרים הנדרשים לתפעול מוצלח של נגן מדיה (שלט, אולי TVTUNER ). אינני רוצה להחליף לוח אם שיש לי (Asus A8N-E ). נדרשת תמיכה ב-HDTV. נחמד אם תהיה אפשרות VIVO תודה
-
- 10 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מה עדיף (למחשב נייד)? 802.11A/B/G/N Wireless Card Intel 6200 Wireless Advanced Card Intel 6300 Wireless Advanced Card ובקשר לזכרון: 8gb DDR3 1066MHZ (4x2gb) 4gb DDR3 1333mhz תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
תמונות מ CPUZ למטה לכאורה יש שתי סלוטים אבל פתחתי אתמול את המחשב וראיתי רק סלוט אחד עם ה 512 בתוכו יכול ושפיספתי אותו ? [br]פורסם בתאריך: 15.08.2009 בשעה 15:08:51 סליחה על הדאבל פוסט [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
שלום לכולם התקנתי על מחשב נייד hp dv2750ej מערכת הפעלה xp pro + sp2 כוללל עידכונים, ונשאר לי במנהל ההתקנים סימן השאלה שהוא הנושא. ממה שהבנתי, לאחר חיפוש ארוך באינטרנט, זה קשור איכשהו ל power management, אבל אני לא מצליח להגיע לאיזה לינק, שנותן לי להוריד את הדרייבר הזה. למישהו יש את זה? תודה מראש 8) ביי וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב שיריץ את ה- Microsoft flight simulator (שעוד לא יצא). בנתיים אריץ עליו את הXP11. מה אומרים? מה כדאי לקנות? חייבת לציין שאינני גיימרית ואני עושה את זה אך ורק לצורך לימודי. אין לי כוונה להוציא סכומים גבוהים ואני רוצה שהמחשב יריץ את הסימולטור בצורה סבירה ולא יותר. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע איפה ניתן להשיג בארץ את הדגם של i5+8GB+256GB במחיר סביר (כולל מקלדת ועריסה) ? יש גם אופציה להזמין מחו"ל (השאלה מאיפה).
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום מעוניין לקבל דעות לחיוב ולשלילה לגבי מערכת הפעלה Microsoft Windows 7 Starter עבור מיני נייד תודה ג'יקוב
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
tisleho col mifrat toov... [br]פורסם בתאריך: 6.08.2009 בשעה 13:33:02 מעבדיםIntel Quad Core Q9550 + Xigmatek S963 S1366 + ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 ¤2550 לוחות אם Gigabyte GA-G41M-ES2H LGA775 ¤369 מארזים RAIDMAX TORNADO + Window Black NO PSU ¤228 מאוררים למארז/גופי קירור Glacialtech 120mm ¤27 Scythe 120MM JAPAN SERVO 1850RPM ¤64 ספקי כח Cooler Master 500W Extreme Power plus ¤235 זיכרונות A-DATA DDR2 4096MB 1066MHZ Gaming CL5 ¤370 כוננים קשיחים Seagate 160GB BARACUDA 7200.10 8MB ¤217 כוננים אופטיים LG GH22LP X22 IDE Black LightScribe ¤130 תוכנות Microsoft OEM Vista Home Premium HEB/ENG 64BIT ¤630 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4820 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You…
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי , המחשב הנייד שלי גוסס ואני שוקל את האפשרות מיני פיסי עם 4 גיגה זיכרון השימוש: מחשב לכל דבר מערכות הפעלה לינוקס/וינדוס/כרום חיבור מסך מחשב +מסך TV גלישה באינטרנט ,דואר,קניות,קריאה וכתיבת מסמכים תוכנת סרטים כמו KODY מה היתרונות והחסרונות אחד כנגד השני מה כדאי? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מיני פיסי כדוגמת NUC , אבל לא בטוח עד כמה הוא יתאים לשימושים שלי. *הרצת האמולטור מהירה כמה שניתן (בסביבות עבודה כגון eclipse אך בעיקר android studio) *כמו כן, השימושים כוללים הרצת מכונה וירטואלית ( בדר"כ לינוקס על vmWare. ) *המון טאבים פתוחים בדפדפן. ובכללי שיהווה תחליף טוב למחשב שולחני (שיהיה בלי תקיעות לגמרי בשימוש היומיומי ). יש כמה אפשרויות שחשבתי עליהן : 1. nuc מהדור האחרון עם מעבד i7-5557u , אבל לפי מה שאני מבין הוא דו ליבתי בכל מקרה. אבל היתרון שלו על הi5 הוא ה HT. (תקנו אותי אם אני טועה) 2. nuc שהכריזו עליהם החודש עם מעבדי הskylake. אבל הם לא יהיו עם i7 אלא רק i5. אז נראה לי האפשרות הראשונה עדיפה. (?) 3. gigabyte brix עם מעבד 4770R *כמובן אחרי קניית…
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום משוטטות באינטרנט אני יוצא מבולבל. אני צריך מיני מחשב בעיקר לצפיית סרטים מהרשת. המחירים בשוק המחשבים מ 1000 ש"ח וצפונה. הבנתי שאפשר לבנות מפרט כפי שבונים מפרט למחשב, אבל אני לא יודע איפה לשים את הדגש, ( כרטיס רשת ? מעבד חזק ? זיכרון ? נפח דיסק ? ssd .. ) לכן השאלה היא לא שאלה של מחיר כי אני לא רוצה לקנות מוצר זול שלא ייתן לי מענה טוב. אשמח לקבל גם הצעות למפרטים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
[ltr]ok, I just ordered my v.card from ebay (slightly used x1800xt 256mb for 175$+25$ S&H). now all I need is the rest of the rig, which I'll buy locally since the price difference isn't worth the hassle. I'm on a tight budget so I'm taking the e6300. what I need is a motherboard and 2gb ram. there will be as much oc as possible on high end air. I heard good things about the asus P5B (965) also I saw a DFI 975 infinity, what's better? do you have any better suggestions? (the mobo budget is up to 1.1k nis, less is better) as far as memory I'm open to suggestions, but it's definitely 2gb. will there be a big difference between 800 and 667? also will my PSU (enermax 365 …
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכם, איך אפשר לדעת האם ללוח יש בקר NVME? אני מניח שללוחות חדשים כן אבל אני רוצה לדעת איך אפשר לוודא אני מתעניין למשל ב ASUS PRIME X570-P ב Manual האזכור היחיד ל NVME הוא זה: NVMe RAID modeThis item allows you enable or disable the NVMe RAID mode. Configuration options: [Disabled] [Enabled]
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
hey folks.. im having problems with writing hebrew on my computer... so sorry im writing in english... i have 1500 NIS to spend and i wan't to upgrade my current computer.. i currently have: CPU1) AMD Athlon 64 Processor 3000+ @ 1890MHz (MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD MS-7125 mainboard) (RAM) 1GB ( (VGA1) NVIDIA GeForce 6600 GT (Omega 2.169.21) (128MB), i want to upgrade the motherboard, the cpu and the ram.. but i have a budget of 1500 nis.. from what i know.. maybe its best to upgrade to INTEL now.. so any offers are available... for now im planning on keeping my video card, because its pci-e and i won't have any problem putting it on any motherboard... thanks in …
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש לוח אם! האם יש לוח אם שתומך גם בDD4 וגם בDDR5? מעדיף לוח אם של אסוס ואם לא ממליצים למה לא לקחת כבר לוח אם DDR5
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני מעוניין לשדרג נטבוק יחסית ישן ולא להשקיע יותר מדי כסף - הוספת ראם (4GB שיש לי ממחשב נייד אחר) והוספת כונן SSD. כיצד ניתן לדעת אם יש לנטבוק LG x120 חיבור MSATA? כונני MSATA זולים יותר, ולכן השאלה. לפי מפרט המחשב, האם כדאי בכלל להשקיע בו? כרגע הוא ממש לא זז, אבל מרגיש לי שאם אשדרג אותו יהיה הרבה יותר טוב...מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לאנשים ... לאחרונה קניתי את המחשב הנ"ל המחשב פצצה חזק מאוד עם כרטיס מסך נפרד ( ATI 3450 ) הבעיה היא איכות המקלדת לא משהו והפד גם לא להיט ... מה שמפריע הוא שלא ניתן לגלול מקצוות הפד, למי שמכיר רוב הלפטופים היום יש אופציה בדרייבר לאפשר scrolling בקצה התחתון והימני של הפד. במחשב הנ"ל אין דרייבר לפד. הווינדוס מזהה את משטח העקיבה כעכבר תואם מיקרוסופט .... באתר של MSI אין דרייבר למשטח העקיבה. מה שכן כאשר הרצתי לינוקס (אובונטו) על המחשב כמובן שללא דרייברים המערכת הותקנה כאשר ניתן לגלול ממשטח העקיבה ימינה שמאלה ולמטה למעלה. האם מישהו מכיר פתרון לבעיה.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שבוע טוב הכדאי לרכוש? ALPHA 15 A3DD-004 https://us.msi.com/Laptop/Alpha-15-A3DX/Specification תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם לגבי המחשב הזה בתור HTPC/מחשב לצפייה בסרטים? איזה משחקים הוא יוכל להריץ ברמה סבירה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם ברצוני לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3400 ש"ח. לאחר מספר בדיקות הגעתי למסקנה שבמסגרת התקציב המחשבים הנ"ל די משתלמים. מה שנשאר זה לבחור אחד מהם,ופה אני צריך את עזרתכם. ה-EX400 הוא 14.1 ומגיע עם כרטיס מסך נחמד למשחקים קלים,המשקל שלו גם די קטן. ה-PR601 הוא 15.4 ומגיע עם כרטיס מסך משולב,הצ'יפסט שלו לפי מה שאני מבין טוב יותר,משקלו קצת יותר גדול. המחשב מיועד לסטודנט,אני מאמין ששני המחשבים יתאימו לתוכנות (לא של תלת מימד) אך יש מצב שהוא ישמש גם למשחקים מאוד קלים,שהאמת לדעתי אפילו המשולב יספיק. בקיצור מי עדיף לדעתכם? כדאי לקחת מחשב עם מסך קצת יותר גדול אך גם כבד יותר? מה לגבי איכות הבנייה? אני מבין שבמחשבים ניידים גם זה פקטור. יש שיקולים נוספים? קישורים: http:/…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איזה מהמחשבים יותר טוב למשחקים ? ואיזה מסך יותר איכותי מבין שניהם ? ASUShttp://ksp.co.il/?uin=18577 MSIhttp://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9719 והאם כדאי להוסיף עוד 300 שקל בשביל הדגם הזה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10391
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מבחינת תמורה לכסף איזה נייד משתלם יותר? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5083 MSI GE620 ASUS N56VZ http://ksp.co.il/?uin=16720 יש הבדל של 1600 שקל ביניהם כשאסוס הוא היקר יותר, והשאלה שלי האם זה משתלם? עוד שאלה מבחינת שמירת ערך כמה יהיה אפשר למכור אותם אם אני יחליט למכור עוד שנה-שנה וחצי?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-