ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5K (אם חייב, ניתן לחרוג בעוד 500 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, תכנות (מטלב ופייטון) ועריכה קלילה בפוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חושב חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי שיבוא עם ווינדאוס (לא חייב) 8. האם ישנה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 חריגה 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקולנוע בבית. יש לי מסך פנסוניק 50" אני לא יודע אם ניתן להשתמש למשחקים בהגדרות בינוניות. חיבור HDMI לא DP. מתייעץ איתכם. FORTNIGHT, GTA, FORZA היום ה-XBOX מחובר למסך והילדים משחקים יופי. תגידו לי אם המשחקים יימרחו להם במחשב בבקשה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. אני מתכוון לקנות עכבר ומקלדת גיימינג מחו"ל בגלל ההבדלים המשמעותיים לעומת הארץ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה ח…
-
- 37 תגובות
- 7.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, מחשב שייעוד העיקרי שלו הוא לגיימינג וגם לעריכת וידיאו וסרטים. כמובן שאני רוצה שהמחשב יעשה גם את כל הדברים הרגילים שמחשב עושה, כמו גילה באינטרנט וכל השאר, אבל זה הרי כל מחשב יכול לעשות. אבל אני רוצה שהמחשב יהיה חזק מאוד ויוכל להריץ משחקי מחשב בלי שום בעיה ועם כמה שפחות רעש מהמחשב עצמו. בנוסף לזה, בתור עורך וידיאו וסרטים, אני רוצה שהמחשב יהיה גם חזק מספיק להריץ תוכנות כמו AVID וגם יאפשר לי לערוך סרטים בראש שקט. אני מעוניין לבנות את המחשב בצורה הכי נכונה, ולמרות שהתקציב המיקסימאלי שלי הוא 6,000, אני מוכן לשלום יותר אם יהיה צורך. שוב, אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כבדים כמו GTA (לדוגמא) בצורה חלקה, אבל אני גם מעוניין שהמפרט יכלול רכיבים שיתאימו את ה…
-
- 57 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, זה מפרט למחשב שאני רוצה לקנות, אשמח עם תאירו ותעירו לי על חומרה טובה יותר קבלו: מעבד: AMD ATHLON 64 3000 + BOX (מה זה לעזעזל BOX) + מאוורר silentboost לוח אם: כאן לא ידעתי מה יותר טוב אבל בסוף בחרתי, EPOX 8HDA3J למעבדי AMD 64 זכרון : TWINMOS 512MB (השאלה עם הלוח אם שבחרתי תומך בשני סלוטים של 512MB!!!!!!!) כרטיס מסך: GIGABYTE RADEON 9800 PRO 128MB 256BIT - יש משהו יותר טוב!!!!!! מארז: COMPUCASE, אני צריך משהו חזק עם יותר מאוורר אחד על המארז, אבל בסביבות 350 ש"ח. הסכום שאני רוצה להשקיע זה עד 4500 ש"ח, אני עומד בזה???
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי פעם ראשונה שלי פה בפורום , רציתי לדעת כמה שווה המחשב שלי עם המפרט הנוכחי: מעבד - intel core 2 Dou E8500 3.16 GHz 6 mb Cache s775 1333MHz קירור למעבד - Arctic Cooling Freezer 7 pro (LGA 775) לוח אם - Gigabyte GA-EP43-DS3L (775 C2Q 1333MHz, intel p43, DDR2 1066, PCI-E) זכרון - samsung 2GB DDr2 800 MHz דיסק קשיח - Seagate Barracuda 500GB 7200 rpm 32MB sata 2 כרטיס מסך - MSI Radeon HD4870 512MB GDDR5 DX 10.1 HDTV 2xDVI PCI - E 2.0 כונן אופטי - LG GH22NS DVD+RW x22 black sata מארז - DiamondStone precision MID ATX Tower Black Case ספק כוח - Chiftec 550W PSU 12cm fan, 24 pin, Active PFC מאווררים נוספים במארז (סה"כ 3 מאוורים) - Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm Intake Case …
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני כן קונה בסוף את הToshiba Satellite Pro A300D-131 עכשיו הבעייה היא האם אני אקבל תמיכה מלאה בעברית עם הVISTA או שאני אצטרך לסדר את זה בארץ הקודש? במידה וכן האם מדובר בPATCH רגיל שמורדים כמו MUI לXP או שמדובר בסיפור שמצריך התערבות איש מקצוע?- האם מישהו יודע כמה עולה גיור ה-VISTA? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עליי לבדוק משהו ואני הבנתי שיש את IBM רולייט וסרב פרו . תודה
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
תקציב למחשב 7000 ₪. תקציב למסך LCD 37 " 3000 ₪. אני צריך עזרה לפני קניית מחשב חדש לשימוש ביתי רב תכליתי מורכב. למחשב יחוברו שני מסכי LCD באופן קבוע , אחד " ברזולוציה 768 X 1366 ללא חיבור HD עם חיבור PC 15 פין, ישמש כמסך טלוויזיה לצפייה בסרטים שיורצו מהמחשב.(ממוקם בביסמנט), ומסך שני LCD 37" FULL HD (לפני קניה תקציב נפרד מהמחשב), ישמש כמסך עבודה למחשב. על המחשב יעבדו באופן קבוע שני מכונות ורטואליות של WIN XP , למכונות ייגשו על ידי שליטה מרחוק מתחנות פנטיום 4 - 2.4 MHZ על התחנות מותקן WIN XP . על המחשב אני רוצה בנוסף לבצע עריכת וידאו ב SD ו HD אני עובד עם תוכנות עריכה Adobe Premiere , ,Ulead pinnacle , העריכה היא לצרכים אישיים בתיים, משחקים באיכות מכסימלית, OFFICE בעיקר ממס…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחבר של אחי יש בר מצווה ומה שהוא החליט זה שהוא רוצה מחשב(כסף זה לא בעיה). אני חשבתי על דבר כזה: Intel Core 2 Duo E6600 Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 eVGA G-Force 8800GTX 768MB PCI-E Westren Digital WD5000KS 500GB X2 Enermax Liberty 620W COOLER MASTER CM Stacker 810 ATX PIONEER DVR111D DVD±R/RW X16 Sony 32'' FWD-32LX1RB LCD סכום ביניים : 25,148.00 ¤ הייעוד שלו זה משחקים וסרטים בערך....
-
- 52 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אהלן! לאחרונה הלך לו לגמרי מחשב ההורדות שבבייתי. זקוק להמלצתכם למפרט חדש לטובת מחשב שתכליתו חיבור לאינטרנט והרצת תוכנת הורדת קבצים. לא מיועד לשמש לשום דבר אחר פרט לזה. כן חשוב לי שיהיה מספק מקום (HD) ושרוחב הפס להעברות יהיה מהיר ככל הניתן. אם אפשר מארז קטן אז מה טוב.. אין צורך במקלדת, עכבר, צורב ושאר אביזרים חיצוניים. אשמח לקבל הצעות עד איזור ה 2000 שח (אם צריך לעלות מעט אין בעיה) ספק כוח אגב יש לי לשים בו (אחד של seaSonic של 430W, לדעתי יספיק.. לא?) בברכת חג שמח!
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
לא כולל מסך ללא OC ללא אביזרים נילוים זה המפרט שאני קונה תגידו איך הוא ועם יש משהו לשנות מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤845 לוח אם: ASUS P5QL-E ¤559 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL ¤806 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤254 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA ¤122 זיכרון: GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 800 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC ¤415 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤297 ספק כוח: COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 460W : RS-460-PCAR-A3 ¤287 מחיר סופי: ¤3585
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
Hi , i am writing from random internet cafe's is south america so i will not be able to commant quickly, so i will try to get all the requiered info in this message i am starting to study soon and i am looking for a laptop (13 inche's( for a compter scince student - programing mathlab and normal office usage any reqemedetions? thx
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם.. חברה שלי רוצה לקנות מחשב הביתה לעריכת הווידאו, מצאתי שזה המקום הטוב ביותר לבקש בו עזרה. הדרישות שלה: מחשב חזק, מהיר ובעיקר אמין. התוכנות שאיתן היא צפויה לעבוד - AVID, ADOBE PREMIERE, After Effects, וקצת Photoshop. רמת השקט לא כזאת קריטית הייתי מדרגה אותה ב5. התקציב חייב לכלול שני מסכים נורמליים לעריכה, וכל הציוד ההיקפי, עכבר מקלדת רמקולים וגם מערכת הפעלה. הארדיסק גדול (כמה שניתן) וכמובן זיכרון אותו הדבר.. אני משאיר לכם את כל השיקולים, במידה ודרושה חריגה שתוסיף מאוד לרמה של המחשב בבקשה לציין שזה כדאי.. תודה גדולה גדולה מראש..! * שכחתי לציין, המחשב צריך לכלול USB 3 ורצוי גם FireWire אם לא בלוח עצמו אז הכרטיס נוסף..) שוב תודה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! אני לא בטוח אם אני שולח את ההודעה לפורום הנכון, אז אני מתנצל מראש אם התבלבלתי. הסיפור הוא כזה: יש לי מחשב שקניתי לפני 3 שנים... הכל עבד מצוין, עד שלפני חודשיים הוא התחיל לזייף... מידי פעם, כששיחקתי במשחק (assassin's creed : brotherhood, שאמור לרוץ סבבה על המחשב שלי) - המחשב נתקע, בלי סאונד, כשהמסך תקוע על תמונה 'מפוקסלת' (מלשון פיקסל )... בהתחלה חשבתי שמדובר בווירוס, פירמטתי כמה פעמים - לא הלך... היום המחשב לא מצליח להעלות את הווינדווס בלי להיתקע, ואי אפשר לעבוד עליו.... התייעצתי עם חברים והגענו למסקנה שזה ככל הנראה בעיה בכרטיס המסך או במעבד... לדעתי מדובר בכרטיס המסך, ולכן אני מכין את עצמי לקניית כרטיס מסך חדש. אני פונה אליכם בבקשה לעזור לי למצוא כרטיס מסך,…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הי מחפשת מחשב נייח לגרפיקה לעבודה בתקציב 5.5K גמישה בתקציב. התוכנות העיקריות הן אילוסטרייטור פוטושופ אולי אפטר אפקטס ופרימייר בעתיד (בודקת אופצייה) מלבד זה נדרש ציוד הקפי מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים ו wacom רצוי עבודה שקטה. יש צורך בווינדוס 10 ואופיס. איזור מגורים לא חשוב, קנייה בטווח הקרוב. אופצייה לשדרוג
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה.. החלטתי שאני רוצה מסך שטוח crt .. התקציב הוא 5,500 מותר לחרוג קצת וזה כולל ציוד היקפי
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות לפטופ בזמן הקרוב מאוד ואפילו פתחתי כאן אשכול לפני כמה זמן אבל עדיין יצאתי לא סגור בעניין הזה. הגעתי להחלטה מקריאה באינטרנט ואפילו מכאן שכדאי לבחור לפטופ מהשלושה שבהשוואה הזו: http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=850751,841883,841047 דבר ראשון אם תוכלו למצוא לפטופ שלדעתכם יהיה טוב יותר מאלו שנמצאים כאן ברשימה, אשמח לשמוע. השימושים שלי בגדול הם כללים, אינטרנט וקצת עריכה גראפית עם אופציה למשחקים לא קלים אבל גם לא כבדים מדי.. התקציב שלי הוא עד 4000. הבנתי שה NP370 הוא מומלץ אבל לא מצאתי את הדגם הזה עם אותו כ. מסך ( 8750M ), ברוב המקומות אם קוראים בין השורות אז שינו את המפרט ושמו כרטיס מסך פחות טוב. רק באתר הזה מצאתי את הלפטופ הנ"…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה רציתי עזרה בבחירת מערכת בעיקר לגיימינג, כולל שני מסכים ושיהיה מעולה גם לוירטואליזציה (עובד עם מספר של VMים שרתי ווב סרברס ועוד). אני מעדיף מסכים 27" שניהם ככה שיראה כמה שיותר יפה אחד ליד השני, המסך "המשני" צריך להיות יותר דגש על איכות תמונה, פחות על קצב רענון וsync כי אני כנראה לא אשחק עליו אבל אצפה בו הרבה ואשתמש בו כמשני פשוט. המסך הראשי כן חשוב יותר שיהיה יותר שלם, איכות תמונה פלוס ביצועים לגיימינג. הקציב עד 12K עם, במידת הצורך, חריגה של עד 1000 שקלים. אני בדר"כ עושה OC למעבדים שלי ולכרטיס המסך, תלוי בדגם של הזיכרון לפעמים גם לו אך עם מעבדי AMD אני פחות אוהב להתעסק עם OC, אני נותן לתוכנות שלהם לעשות לי את ה-OC האוטומטי אני לא חושב שיעיל לעשו…
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שחסרים כמה פרטים כמו החברה שמיצרת את הזיכרון או דגם המעבד אבל תנסו מהפרטים שיש http://www.exlmarket.co.il/index-new.html זה המחשב בצד שמאל ב3590 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה כאן המקום לשאלה אבל אני זקוק לרמקולים למחשב נייד לצורך סרטים ומוזיקה עם חיבור USB כמקור מתח אשמח אם תוכלו להמליץ לי תודה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אחרי שבוע של חקירות, עריכות, ושינויי גודל התקציב הגעתי למפרט הבא: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4670K Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור נוזלי Corsair Hydro H100i 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם MSI Z87-G45 GAMING LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ares Quad Channel CL9-9-9 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III 1 ספקי כוח: ספק כח מודולארי SeaS…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי dell studio xps 1640 והתקנתי בו אקס פי ואין באתר של דל דרייבר לטאץ' פד של העכבר. הורדתי את התוכנה Synaptics Pointing Device וזה עובד לי מצוין. אבל יש בעיה. פתאום אחרי כמה דק' הגלילה פשוט מפסיקה לעבוד. כל התזוזה של העכבר עובדת, הכל בסדר אבל הגלילה לא. נכנסתי להגדרות של התוכנה שמפעילה את זה (התוכנה שהזכרתי לעיל) והכל עובד, כלומר שהגלילה אמורה לעבוד וזה מסומן בכך שזה אמור לעבוד. רק אם אני מפעיל מחדש את המחשב זה עובד. לפעמים זה חוזר לעצמו גם אחרי 10 דק' פתאום- לא החלטי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מנסה ללכת בדרך שונה קצת בגלל היחלשות הדולר אני רוצה לבדוק מחירים למחשבים בארה"ב (ההורים שלי גרים שם ככה שזה יישלח אליהם והם יעבירו לי אותו). אני מחפש מחשב בעיקר לעיסוק יומיומי (אינטרנט, תוכנות מסרים, אימיילים וכו') ולעריכת קליפים קצרים (לא אמור לצרוך יותר מידי משאבים... אני מצליח לערוך כרגע עם המחשב הישן שלי שהוא בערך בן 5 שנים ואני מצליח לערוך בסדר גמור). וגם שמשחקים יוכלו לעבוד עליו (אני לא איזה גיימר שחייב מחשב רק בשביל משחקים, אבל אתם יודעים.. מחשב שאם אני מתקין עליו משחק או שניים שיעבדו לי כמו שצריך) בנוסף אני צריך צורב DVD נורמלי *לא צריך מסך, רמקולים, עכבר, מקלדת אגב, מה אתם אומרים? אם יש לי את האופצייה לקנות בארה"ב זה עדיף בגלל היחלשות הדולר, לא? תודה …
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד ב-3000 שקל לעבודה בפוטושופ ואופיס עם אינטרנט אני לא מבין אם תוכלו לעזור תבורכו תודה
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-