ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,444 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, דרוש מפרט למחשב עד 5000 ש"ח. מהחנות SKYPC מבוסס אינטל. למטרות: אינטרנט, תיכנות, משחקים עם גרפיקה קלה, עבודה עם הרבה יישומים בו זמנית. עדיף שיהיה שקט. לא כולל מסך וציוד היקפי. לוח אם תומך ב RAID 1 (וכמובן, 2 HD) תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם לוח האם הזה -- Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 CHIPSET תומך בזכרונות DDR3 ?? תודה!
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי. צריך המלצה לנייד עד 2500 (אפשרי מאילת למשל KSP כדי לחסוך את ה18% מע"מ) לסטודנט - קל נשיאה + 15.6''
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים יחסית (המשחק הכי 'חדש' שאני משחק כיום הוא L4D2), צפיה בסרטים, עריכה גרפית בסיסית פעם ב.. * גודל המסך? 14-15.6 סוג מסך? לא משנה * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה נחמד אבל לא חובה * משקל רצוי? מעדיף משקל נמוך אך לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות בלי להיות מחובר לחשמל יהיה מצוין, אבל לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0, HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB, אפשר יותר * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות לפחות 3 שנים ואחריות בינלאומית לפחות לשנה הראשונה. * האם בתקציב צריך להיכנס…
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט למחשב כולל מסך,LCD 19, בטווח מחירים 2800-2500 המחשב יהיה לשימוש בייתי, לא למשחקים כמה נק' חשובות: 1. מעבד של אינטל 2. כרטיס מסך NVIDIA תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? וירטואליזציה של כ7 מערכות הפעלה + תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, כל אלו אך ללא רמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישת…
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין במחשב נייד לטווח ארוך ומוכן להשקיע בסביבות ה 3500 ש"ח מטרת המחשב הינה לשימוש ביתי: גלישה, תוכנות office, לימודים וקצת משחקים של הילדים (Fortnite) אני מתלבט בין מחשב של HP: HP 14-bf102nj 2PP15EA מסך 14, מעבד i5-8250U , זיכרון 8GB , דיסק 256SSD, כ.מסך GeForce 940MX, משקל 2.0, מ.הפעלהWindows 10 64Bit שבו הכרטיס מסך נותן יתרון לדעתי לבין מחשב של ASUS: Asus VivoBook S14 S406UA-BM013T אסוס מסך 14" , מעבד i5-8250U, זיכרון 8GB , דיסק 256SSD, כ.מסך Intel 620, משקל 1.8 ,מ.הפעלה Windows 10 64Bit אשמח לעזרה בהתלבטות
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. רשימת החלקים כבר הושלמה. ההתלבטות היא לגבי הצגים: PCPartPicker part list / Price breakdown by merchant CPU: Intel - Core i7-8086K 4GHz 6-Core Processor ($414.65 @ OutletPC) CPU Cooler: NZXT - Kraken X72 Liquid CPU Cooler ($192.99 @ SuperBiiz) Motherboard: Asus - ROG MAXIMUS X FORMULA ATX LGA1151 Motherboard ($384.98 @ Amazon) Memory: Corsair - Dominator Platinum SE 32GB (2 x 16GB) DDR4-3200 Memory ($444.88 @ Corsair) Storage: Samsung - 970 Pro 1.0TB M.2-2280 Solid State Drive ($397.99 @ Amazon) Storage: Western Digital - Gold 12TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive ($469.99 @ Newegg) Video Card: EVGA - GeForce RTX 2080 Ti …
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
- 1 follower
-
-
רגע לפני שאני קונה, תגידו מה דעתכם ומה לשנות. המחשב לעבודות יומיומיות כמו תוכנות מסרים ואינטרנט, ומדי פעם גם תוכנות די כבדות לסאונד וגרפיקה.. כמו פוטושופ.. המחשב עומד לעבור OC, רק בשביל תוספת ביצועים, ככה שמערכת קירור ב1000 שקל תהיה ממש לא מוצדקת פה... סליחה שאני לא יכול להביא מפרט נורמלי, פשוט זה מפרט שבניתי באייבורי: לוח אם - MSI P43-NEO - ש"ח 486 מעבד INTEL Q6600 - ש"ח 873 מאוורר - AC FREEZER 7 PRO - ש"ח 210 [יקר בטירוף! יש המלצה לקירור טוב באייבורי?] זיכרון - KINGSTON 2X1GB DDR2 800MHZ - ש"ח 187 [כדאי להתעקש ולקחת 4? אני עומד לעבוד עם ויסטה] דיסק קשיח - WD 500GB SATA2 16MB BUFFER - ש"ח 320 [אני מתלבט אם לקחת 32 באפר של סיגייט באותו מחיר] כרטיס מסך - SPARKLE 9500GT …
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מחפש מחשב חזק לגיימרים. מעבד: intel core 2 quad לוח אם: Gigabyte זיכרון ראם: 4G כרטיס מסך: nvidia 1G משהו חזק. אר דיסק: 500G מסך: LG 22" אני כבר שובר את הראש אני לא מבין בחלקים. אני אני מבין במארזים וספקי כוח וכל זה אתם בבקשה יכולים לעזור לי?
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000-6000 יכול להיות גם מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפייה בסרטים (כולל לחבר את המחשב לטלויזיית HD ולראות סרטים) הורדות ומשחקי רשת 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך יש לי סמנונס T220P 22 מקלדת ועכבר אפשר גם אלחוטיים רמקולים מפציצים אני צריך וכרטיס טלויזיה אני לא יודע מה עושים אם זה בכלל אז אם למישהו בא להסביר לי... 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו…
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5K (אם חייב, ניתן לחרוג בעוד 500 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, תכנות (מטלב ופייטון) ועריכה קלילה בפוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חושב חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי שיבוא עם ווינדאוס (לא חייב) 8. האם ישנה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 חריגה 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקולנוע בבית. יש לי מסך פנסוניק 50" אני לא יודע אם ניתן להשתמש למשחקים בהגדרות בינוניות. חיבור HDMI לא DP. מתייעץ איתכם. FORTNIGHT, GTA, FORZA היום ה-XBOX מחובר למסך והילדים משחקים יופי. תגידו לי אם המשחקים יימרחו להם במחשב בבקשה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. אני מתכוון לקנות עכבר ומקלדת גיימינג מחו"ל בגלל ההבדלים המשמעותיים לעומת הארץ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה ח…
-
- 37 תגובות
- 7.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, מחשב שייעוד העיקרי שלו הוא לגיימינג וגם לעריכת וידיאו וסרטים. כמובן שאני רוצה שהמחשב יעשה גם את כל הדברים הרגילים שמחשב עושה, כמו גילה באינטרנט וכל השאר, אבל זה הרי כל מחשב יכול לעשות. אבל אני רוצה שהמחשב יהיה חזק מאוד ויוכל להריץ משחקי מחשב בלי שום בעיה ועם כמה שפחות רעש מהמחשב עצמו. בנוסף לזה, בתור עורך וידיאו וסרטים, אני רוצה שהמחשב יהיה גם חזק מספיק להריץ תוכנות כמו AVID וגם יאפשר לי לערוך סרטים בראש שקט. אני מעוניין לבנות את המחשב בצורה הכי נכונה, ולמרות שהתקציב המיקסימאלי שלי הוא 6,000, אני מוכן לשלום יותר אם יהיה צורך. שוב, אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כבדים כמו GTA (לדוגמא) בצורה חלקה, אבל אני גם מעוניין שהמפרט יכלול רכיבים שיתאימו את ה…
-
- 57 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, זה מפרט למחשב שאני רוצה לקנות, אשמח עם תאירו ותעירו לי על חומרה טובה יותר קבלו: מעבד: AMD ATHLON 64 3000 + BOX (מה זה לעזעזל BOX) + מאוורר silentboost לוח אם: כאן לא ידעתי מה יותר טוב אבל בסוף בחרתי, EPOX 8HDA3J למעבדי AMD 64 זכרון : TWINMOS 512MB (השאלה עם הלוח אם שבחרתי תומך בשני סלוטים של 512MB!!!!!!!) כרטיס מסך: GIGABYTE RADEON 9800 PRO 128MB 256BIT - יש משהו יותר טוב!!!!!! מארז: COMPUCASE, אני צריך משהו חזק עם יותר מאוורר אחד על המארז, אבל בסביבות 350 ש"ח. הסכום שאני רוצה להשקיע זה עד 4500 ש"ח, אני עומד בזה???
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי פעם ראשונה שלי פה בפורום , רציתי לדעת כמה שווה המחשב שלי עם המפרט הנוכחי: מעבד - intel core 2 Dou E8500 3.16 GHz 6 mb Cache s775 1333MHz קירור למעבד - Arctic Cooling Freezer 7 pro (LGA 775) לוח אם - Gigabyte GA-EP43-DS3L (775 C2Q 1333MHz, intel p43, DDR2 1066, PCI-E) זכרון - samsung 2GB DDr2 800 MHz דיסק קשיח - Seagate Barracuda 500GB 7200 rpm 32MB sata 2 כרטיס מסך - MSI Radeon HD4870 512MB GDDR5 DX 10.1 HDTV 2xDVI PCI - E 2.0 כונן אופטי - LG GH22NS DVD+RW x22 black sata מארז - DiamondStone precision MID ATX Tower Black Case ספק כוח - Chiftec 550W PSU 12cm fan, 24 pin, Active PFC מאווררים נוספים במארז (סה"כ 3 מאוורים) - Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm Intake Case …
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני כן קונה בסוף את הToshiba Satellite Pro A300D-131 עכשיו הבעייה היא האם אני אקבל תמיכה מלאה בעברית עם הVISTA או שאני אצטרך לסדר את זה בארץ הקודש? במידה וכן האם מדובר בPATCH רגיל שמורדים כמו MUI לXP או שמדובר בסיפור שמצריך התערבות איש מקצוע?- האם מישהו יודע כמה עולה גיור ה-VISTA? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עליי לבדוק משהו ואני הבנתי שיש את IBM רולייט וסרב פרו . תודה
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
תקציב למחשב 7000 ₪. תקציב למסך LCD 37 " 3000 ₪. אני צריך עזרה לפני קניית מחשב חדש לשימוש ביתי רב תכליתי מורכב. למחשב יחוברו שני מסכי LCD באופן קבוע , אחד " ברזולוציה 768 X 1366 ללא חיבור HD עם חיבור PC 15 פין, ישמש כמסך טלוויזיה לצפייה בסרטים שיורצו מהמחשב.(ממוקם בביסמנט), ומסך שני LCD 37" FULL HD (לפני קניה תקציב נפרד מהמחשב), ישמש כמסך עבודה למחשב. על המחשב יעבדו באופן קבוע שני מכונות ורטואליות של WIN XP , למכונות ייגשו על ידי שליטה מרחוק מתחנות פנטיום 4 - 2.4 MHZ על התחנות מותקן WIN XP . על המחשב אני רוצה בנוסף לבצע עריכת וידאו ב SD ו HD אני עובד עם תוכנות עריכה Adobe Premiere , ,Ulead pinnacle , העריכה היא לצרכים אישיים בתיים, משחקים באיכות מכסימלית, OFFICE בעיקר ממס…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחבר של אחי יש בר מצווה ומה שהוא החליט זה שהוא רוצה מחשב(כסף זה לא בעיה). אני חשבתי על דבר כזה: Intel Core 2 Duo E6600 Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 eVGA G-Force 8800GTX 768MB PCI-E Westren Digital WD5000KS 500GB X2 Enermax Liberty 620W COOLER MASTER CM Stacker 810 ATX PIONEER DVR111D DVD±R/RW X16 Sony 32'' FWD-32LX1RB LCD סכום ביניים : 25,148.00 ¤ הייעוד שלו זה משחקים וסרטים בערך....
-
- 52 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אהלן! לאחרונה הלך לו לגמרי מחשב ההורדות שבבייתי. זקוק להמלצתכם למפרט חדש לטובת מחשב שתכליתו חיבור לאינטרנט והרצת תוכנת הורדת קבצים. לא מיועד לשמש לשום דבר אחר פרט לזה. כן חשוב לי שיהיה מספק מקום (HD) ושרוחב הפס להעברות יהיה מהיר ככל הניתן. אם אפשר מארז קטן אז מה טוב.. אין צורך במקלדת, עכבר, צורב ושאר אביזרים חיצוניים. אשמח לקבל הצעות עד איזור ה 2000 שח (אם צריך לעלות מעט אין בעיה) ספק כוח אגב יש לי לשים בו (אחד של seaSonic של 430W, לדעתי יספיק.. לא?) בברכת חג שמח!
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
לא כולל מסך ללא OC ללא אביזרים נילוים זה המפרט שאני קונה תגידו איך הוא ועם יש משהו לשנות מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤845 לוח אם: ASUS P5QL-E ¤559 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL ¤806 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤254 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA ¤122 זיכרון: GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 800 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC ¤415 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤297 ספק כוח: COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 460W : RS-460-PCAR-A3 ¤287 מחיר סופי: ¤3585
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
Hi , i am writing from random internet cafe's is south america so i will not be able to commant quickly, so i will try to get all the requiered info in this message i am starting to study soon and i am looking for a laptop (13 inche's( for a compter scince student - programing mathlab and normal office usage any reqemedetions? thx
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם.. חברה שלי רוצה לקנות מחשב הביתה לעריכת הווידאו, מצאתי שזה המקום הטוב ביותר לבקש בו עזרה. הדרישות שלה: מחשב חזק, מהיר ובעיקר אמין. התוכנות שאיתן היא צפויה לעבוד - AVID, ADOBE PREMIERE, After Effects, וקצת Photoshop. רמת השקט לא כזאת קריטית הייתי מדרגה אותה ב5. התקציב חייב לכלול שני מסכים נורמליים לעריכה, וכל הציוד ההיקפי, עכבר מקלדת רמקולים וגם מערכת הפעלה. הארדיסק גדול (כמה שניתן) וכמובן זיכרון אותו הדבר.. אני משאיר לכם את כל השיקולים, במידה ודרושה חריגה שתוסיף מאוד לרמה של המחשב בבקשה לציין שזה כדאי.. תודה גדולה גדולה מראש..! * שכחתי לציין, המחשב צריך לכלול USB 3 ורצוי גם FireWire אם לא בלוח עצמו אז הכרטיס נוסף..) שוב תודה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-