עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by vip133,

מארז מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W לוח אם אינטל מקורי-INTEL P-35 1333MHZ INTEL CORE 2 QUAD-Q-6600/8M CHCHE 2048MB DDRII 1066MHZ קינגסטון XFX 8600GT-512MB/DVI/HDTV דיסק קשיח-320GB SATA II 16M כונן-LG DVDRW X18 SATA מקלדת אינטרנט+ע.אופטי מחיר 4000 שקל אני ישמח לביקורות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  2. שלום, לא מזמן(שנה+-) קניתי מחשב נייח חזק. כעת לאחר שנהנתי ממנו; שמתי לב שהביצועים שלו גבוהים לדרישות שלי, לכן ברצוני לקנות נייד סטנדרטי+. בעיקרון את המחשב אני צריך לעבודות באופיס, כמו גם תוכנות מסרים, גלישה באינטרנט ומוזיקה. - לא מעוניין במחשב שהרמקולים שלו מעולים והמפרט באופן כללי חלש... אסתפק ברמקולים סבירים, לא גרועים; ומפרט סטנדרטי+. התקציב שלי נע בין 2500-3000. אם אראה שיש מחשב ב2500שקלים סביר ולעומתו מחשב ב3000 סביר+ (מבחינה משמעותית, בלבד) אוסיף עוד 500ש"ח, אחרת אין טעם. למדתי זאת אודות לקניית המחשב הנייח; השקעתי המון ובסופו של דבר דרישותיי היו מזעריות לביצועיו. אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנוגע לקנייה. תודה רבה. עריכה: שכחתי, אני מעדיף חברות שיושבות בשוק - Apple…

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  3. Started by askme,

https://www.geektime.co.il/asus-novago-handson/amp/ יש כאלה שזה יכול להתאים.

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  4. יש לי מחשב נייד HP Pavilion DV6 1410ej ואני מעוניין לחברו למערכת הקולנוע הביתית. אני מחבר לTV על ידי כבל HDMI (רואים ושומעים תקין) ,אבל את השמע הדיגיטלי אני מעוניין לחבר למערכת ההגברה (ולא ל TV) שיש לה כניסות SPDIF מסוג RCA ואופטי. במחשב עצמו אין יציאות כאלו, אבל הבנתי שאם מחברים תחנת עגינה מתאימה, דרכה אפשר לקבל את היציאות האלו. אני לא יודע איזו תחנה אני צריך, אם זה באמת כך, או שיש פיתרון אחר.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by embedded,

אשמח לשמוע את הרשמים ופירוט על ההוצאות השונות בדרך לארץ הקודש.. 8) תודה.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  6. אני הולך לקנות AMD 64 3400 RADEON X800 XT PE 2048mb 400MHZ עדיין לא החלטתי איזה לוח..(אם יש לכם לוח ממש טוב גם לאוברקלוק תציעו בבק'...) אתם חושבים שהמחשב יוכל להריץ יפה משחקים לשנתיים שלוש?? או שעדיף לחכות לAMD 3500 אבל רק עם 1024MB??

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  7. אז ככה זה המפרט: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4850e BOX AM2 2500MHZ 45W , יחידות 1 ¤370 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3277 Arctic Cooling Freezer 64 LP CPU COOLER, יחידות 1 ¤120 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1601 ASUS M3N78 PRO, יחידות 1 ¤510 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3560 G.SKILL DDR2 4048MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5, יחידות 1 ¤450 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=270 SEAGATE ST3500630AS 500GB SATA2 7200RPM 16MB, יחידות 1 ¤330 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3612 ASUS DVDRW DRW-2014L1T WHITE+BLACK 20X DUAL LAYER SATA, יחידות 1 ¤155 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=…

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  8. אני קונה מחשב ב-3500 ש"ח למשחקים הרכבתי כרגע את המפרט הזה: אבל אני מתלבט לגבי הכרטיס מסך - מה עדיף: fx5200, 9200 256mb או 9600se? כולם באיזור ה-500 ש"ח או אולי יש למישהו רעיון אחר מאיפה לחסוך 500 שח במפרט ולקנות 9600xt? כמה שניסיתי לא הצלחתי... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by scheinerman,

שלום, אני מחפש מחשב נייד מהקטנים.... (10") בשביל 99 אחוז מהזמן לראות סרטים ברכבת. אני יודע שיש את הDVD הניידים אבל אני מעדיף להשקיע עוד קצת בשביל מחשב. אני אשמח לקבל הצעות (התקציב עד 1200 אבל אפשר לגרור טיפה למעלה) תודה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by Wolfi,

שלום אני צריך מפרט עד 6K לעריכה גרפית, אם יהיה גם אפשר לשחק איתו משחקים מה טוב... 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר, אם אפשר יהיה משחקים מה טוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).איליסטרייטור, פוטושופ, אינדיזיין אפטר אפקטס, אדובי פרו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:עריכה גרפית בעיקר, אם אפשר יהיה משחקים מה טוב. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

11. אהלן חבר'ה... אז לקראת לימודי הרפואה שמתחילים באוקטובר בבאר שבע....הוחלט לקנות לי ליומהולדת מחר מחשב נייד. הייתי עכשיו חצי שנה בחו"ל...וידיעותיי בחומרה ירדה פלאים. ואני מרגיש שאני מתחיל מאפס. לכן צריך את עזרתכם. מה חשוב לי ? 1. משקל - מתחת ל 2 ק"ג חובה. אני לא רוצה עוד פריצת דיסק מהסתובבות בקמפוס והבייתה עם בלוק. (בדקתי 2 ומעלה זה כבד לי). 2. צג נורמלי - יש לפעמים מחשבים ניידים שאני מסתכל עליהם איזה חצי שעה ואז כואב לי הראש.... 3. ללא בעיות כמו התחממות או משהו כזה. 4. אורך פעולה של לפחות 5-6 שעות.... מדובר בימי לימודים AFTER ALL.... מעבר לזה, אין צורך במחשב עם משהו מטורף....המחשב השולחני שלי ATHLON XP 1600 עם 256 DDR....עם GF2 MX 400 שמספיק לי ביותר לשימושים שלי.…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  12. Started by eyal1983,

חייב: מסך מט (נגד השתקפויות) , ומקלדת מוארת. אגב, האם יש את הטרקפד (ג'ויסטיק) לעוד מחשבים חוץ מלטיטוד ולנובו?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 ש"ח מעדיף ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו Unity3D 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט בעיקר במשחקים במאמץ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אני לא יודע ולא מבין בזה אבל אם זה יכול להוסיף ולא עולה יותר מדי אז כן. אשמח לקצת מידע על זה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2200-2500 בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? טיפה משחקים,שימוש משרדי ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by GolfGTI,

שלום לכולם, דרוש מפרט למחשב עד 5000 ש"ח. מהחנות SKYPC מבוסס אינטל. למטרות: אינטרנט, תיכנות, משחקים עם גרפיקה קלה, עבודה עם הרבה יישומים בו זמנית. עדיף שיהיה שקט. לא כולל מסך וציוד היקפי. לוח אם תומך ב RAID 1 (וכמובן, 2 HD) תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by AVIHAIALON,

האם לוח האם הזה -- Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 CHIPSET תומך בזכרונות DDR3 ?? תודה!

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  17. היי. צריך המלצה לנייד עד 2500 (אפשרי מאילת למשל KSP כדי לחסוך את ה18% מע"מ) לסטודנט - קל נשיאה + 15.6''

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by Netanel124,

מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים יחסית (המשחק הכי 'חדש' שאני משחק כיום הוא L4D2), צפיה בסרטים, עריכה גרפית בסיסית פעם ב.. * גודל המסך? 14-15.6 סוג מסך? לא משנה * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה נחמד אבל לא חובה * משקל רצוי? מעדיף משקל נמוך אך לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות בלי להיות מחובר לחשמל יהיה מצוין, אבל לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0, HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB, אפשר יותר * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות לפחות 3 שנים ואחריות בינלאומית לפחות לשנה הראשונה. * האם בתקציב צריך להיכנס…

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by Mayan_S,

אני מעוניין במפרט למחשב כולל מסך,LCD 19, בטווח מחירים 2800-2500 המחשב יהיה לשימוש בייתי, לא למשחקים כמה נק' חשובות: 1. מעבד של אינטל 2. כרטיס מסך NVIDIA תודה מראש

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? וירטואליזציה של כ7 מערכות הפעלה + תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, כל אלו אך ללא רמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישת…

21. Started by 1amiri,

הי, אני מעוניין במחשב נייד לטווח ארוך ומוכן להשקיע בסביבות ה 3500 ש"ח מטרת המחשב הינה לשימוש ביתי: גלישה, תוכנות office, לימודים וקצת משחקים של הילדים (Fortnite) אני מתלבט בין מחשב של HP: HP 14-bf102nj 2PP15EA מסך 14, מעבד i5-8250U , זיכרון 8GB , דיסק 256SSD, כ.מסך GeForce 940MX, משקל 2.0, מ.הפעלהWindows 10 64Bit שבו הכרטיס מסך נותן יתרון לדעתי לבין מחשב של ASUS: Asus VivoBook S14 S406UA-BM013T אסוס מסך 14" , מעבד i5-8250U, זיכרון 8GB , דיסק 256SSD, כ.מסך Intel 620, משקל 1.8 ,מ.הפעלה Windows 10 64Bit אשמח לעזרה בהתלבטות

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by HaJ-B,

שלום. רשימת החלקים כבר הושלמה. ההתלבטות היא לגבי הצגים: PCPartPicker part list / Price breakdown by merchant CPU: Intel - Core i7-8086K 4GHz 6-Core Processor ($414.65 @ OutletPC) CPU Cooler: NZXT - Kraken X72 Liquid CPU Cooler ($192.99 @ SuperBiiz) Motherboard: Asus - ROG MAXIMUS X FORMULA ATX LGA1151 Motherboard ($384.98 @ Amazon) Memory: Corsair - Dominator Platinum SE 32GB (2 x 16GB) DDR4-3200 Memory ($444.88 @ Corsair) Storage: Samsung - 970 Pro 1.0TB M.2-2280 Solid State Drive ($397.99 @ Amazon) Storage: Western Digital - Gold 12TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive ($469.99 @ Newegg) Video Card: EVGA - GeForce RTX 2080 Ti …

23. רגע לפני שאני קונה, תגידו מה דעתכם ומה לשנות. המחשב לעבודות יומיומיות כמו תוכנות מסרים ואינטרנט, ומדי פעם גם תוכנות די כבדות לסאונד וגרפיקה.. כמו פוטושופ.. המחשב עומד לעבור OC, רק בשביל תוספת ביצועים, ככה שמערכת קירור ב1000 שקל תהיה ממש לא מוצדקת פה... סליחה שאני לא יכול להביא מפרט נורמלי, פשוט זה מפרט שבניתי באייבורי: לוח אם - MSI P43-NEO - ש"ח 486 מעבד INTEL Q6600 - ש"ח 873 מאוורר - AC FREEZER 7 PRO - ש"ח 210 [יקר בטירוף! יש המלצה לקירור טוב באייבורי?] זיכרון - KINGSTON 2X1GB DDR2 800MHZ - ש"ח 187 [כדאי להתעקש ולקחת 4? אני עומד לעבוד עם ויסטה] דיסק קשיח - WD 500GB SATA2 16MB BUFFER - ש"ח 320 [אני מתלבט אם לקחת 32 באפר של סיגייט באותו מחיר] כרטיס מסך - SPARKLE 9500GT …

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by yahavpa,

מחפש מחשב חזק לגיימרים. מעבד: intel core 2 quad לוח אם: Gigabyte זיכרון ראם: 4G כרטיס מסך: nvidia 1G משהו חזק. אר דיסק: 500G מסך: LG 22" אני כבר שובר את הראש אני לא מבין בחלקים. אני אני מבין במארזים וספקי כוח וכל זה אתם בבקשה יכולים לעזור לי?

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  25. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000-6000 יכול להיות גם מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפייה בסרטים (כולל לחבר את המחשב לטלויזיית HD ולראות סרטים) הורדות ומשחקי רשת 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך יש לי סמנונס T220P 22 מקלדת ועכבר אפשר גם אלחוטיים רמקולים מפציצים אני צריך וכרטיס טלויזיה אני לא יודע מה עושים אם זה בכלל אז אם למישהו בא להסביר לי... 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו…

• 3 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים