עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, לאחר כ שבע שנים כי המחשב נימצא ברשותי החלטתי להתקדם, אז הדרישות שלי הן להלן: מערכת מחשב מבוססת AMD (ממש לא מאוכזב מהחברה המחשב שיש לי כרגע הוא AMD ואני מבסוט ממנו לא הייתה לי איתו תקלה פעם אחת בכל השבע שנים) בנוסף איני גיימר רציני אך אשמח שתהיה לי האופציה להתקין משחקים ולהנות מהם עד הסוף. ברשותי מסך 24 אינצ' T240 של סמסונג. אני סטודנט למדעי המחשב שנה שנייה כך שבזמן שאני מתכנת אני מחבר מסך נוסף. לגבי הארד דיסק אין צורך מכיוון שקניתי לא מזמן. מעוניין בכרטיס טלוויזיה בשביל windows media center אשמח לקבל הצעות, אם יש דברים לא ברורים לגבי הצרכים שלי תכול לשאול ואני אענה. תודה רבה, אלדד

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. 1. כרטיס מסך א. ATI RADEON 9800XT 256MB ב. NVIDIA GeForce 6600GT 128MB 2. הארד דיסק Western digital 100gb 3. לוח אם Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 4. מעבד AMD Athlon 64 3500+ 2.2GHz , 512KB Cache 939 Pin 5. זיכרונות 1024MB DDR 400MHZ 6. מארז חלון בצד 400 וואט שחור 7. צורב דיוידי NEc ND-3520A שחור החלטתי לקנות מחשב לבד, מבקש שתגידו לי +\- כמה יעלה לי מחשב כזה... ומה אפשר לשנות...

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by KEY-Tech,

היי חברה, אני רוצה לקנות מחשב נייד שמיועד בעיקר לעבודה משרדית, אבל שאם ארצה לשחק עליו Counter Strike לדוגמא, הוא לא יגיד לי לא. ראיתי את ההצעה שיש ל NEWRON באתר שלהם ואני רוצה לקבל את חוות דעתכם. הנייד הוא מדגם NEWRON Eximus 360XP מעבד - Mobile Intel Pentium 4 לוח אם - Intel 885m מסך - 14.1 TFT זיכרון - 256MB PC2100 דיסק קשיח - 30GB 5400rpm כרטיס קול - AC97 onboard כרטיס מסך - מובנה כרטיס רשת כרטיס רשת אלחוטי 802.11b מודם כונן COMBO יציאות שונות (USB 2.0 x 2, TV out ,FireWire) המחיר עומד על 6985 ש"ח. ניתן לראות את המוצר בקישור הבא: http://www.sinapsa.com/sites/eim/item.asp?item=3470 אם יש לכם איזו שהיא הצעה טובה יותר באותו מחיר או אילו היסתיגויות מNEWRON , תשתפו אותי ב…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. לאחרונה חיפשתי ברחבי הפורום ובאינטרנט מחשבים ניידים למולטימדיה ומשחקים בעלי מפרט חזק. הוא אמור להיות השימוש כנייח משני ולכן אין יותר מדי חשיבות לסוללה או משקל וכדו' למרות שזה יתרון במידה וקיים... מעבד i7 SB, כרטיס מסך חזק למשחקים, עיצוב קשיח ולא פלסטיקי, מסך 15.6 FULL HD, מסך LED מט, חברה טובה ואמינה. USB3, זכרון של 8G. יתרון להארדיסק 7200RPM. תקציב עד 5.5K. מצאתי מפרט של ASUS מדגם N55SF שעונה על כל מה שחיפשתי וגם דגמים של חברות אחרות אבל קצת יותר יקרים ו/או נופלים ממנו בחלק מהנתונים: VOSTRO שמחיפושים בפורום הבנתי שהיו קצת בעיות עם החומרה הגרפית והדרייברים שלה ובכל מקרה סדרה קצת יקרה לתקציב (ולא כל כך מכוונת מראש לשוק המולטימדיה אלא לעסקי), תקנו אותי אם אני טועה. כמו כן ג…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. היי, הרכבתי מפרט ב - TMS, ויש לי מספר שאלות: 1. האם יש רכיבים לא תואמים? 2. האם ניתן לקחת ספק קטן יותר וזול יותר? 3. האם הקירור למעבד מספיק? (תכלס אני לא הולך לשחק שעות רצוף, מצד שני לפעמים המחשב מרנדר איזה וידאו שערכתי במשך חצי שעה רצוף) 4. ה - SSD הוא דיי המילה האחרונה, נכון? אין דגמים טובים יותר בהרבה, נכון? זה המפרט: [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=107322]Intel Core i9 13900K / 1700 Tray[/url] כמות…

6. Started by ronf6,

. מה התקציב המקסימאלי? 1600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג (לא כבד) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - החל מCOD ועד FIFA\NBA, אין צורך לכוונן להגדרות הגבוהות ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by ohad46v,

1. התקציב המקסימלי למחשב הוא 9000 ש"ח רצוי לחסוך 2. השימוש של המחשב הוא משחקים כמו football manager world of warcraft simcity 5 וגם משחקים חדשים שיצאו בעתיד שימוש רציף בתוכנות של מוסיקה כגון ווינאמפ ותוכנות הודרה כגון utorrent חיבור הכרטיס מסך ל 2 מסכים שאחד זה טלווזיה 3D לצפייה בסרטי 3D דרך המחשב חשוב לי שהמחשב ירוץ חלק תוך כדי שעובד ברקע אקספולורר פתוח תוכנות הורדה ומשחקים 3.אין צורך בציוד היקפי 4.אין צורך לא בכרטיס קול ולא בארדיסק 5.חשיבות השקט של המחשב היא בין 7 ל 10 6.OC מתוכנן בעתיד 7.יש צורך לכלול במפרט ווינדוס 8 64 ביט 8.הכוונה שלי היא לרכוש את המחשב מרשת KSP באשדוד 9.רוצה מחשב חזק שלא יצטרך שדרוג בקרוב זה המפרט הלא מאוזן שהרכבתי אשמח שתתכנו וגם תסבירו …

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by tomer_,

. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש ביתי סטנדרטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. תאמינו לי, עד שהגעתי לאתר הזה ידעתי בדיוק מה אני רוצה ומה אני הולך לקנות. כבר כמעט קניתי. הייתי בטוח שאני מבין הרבה במחשבים, ויש לי את הידע הדרוש בשביל לקנות מחשב. מאז שהתחלתי לקרוא את הכתבות באתר, ואת ההודעות בפורום - הכל השתנה. נראה לי שככל שאני קורא יותר - אני מגלה שאני מבין פחות. לא יודע איך עושים אוברקלוקינג, מה היתרון של dual ddr, מה זה ה fsb ועוד כל מיני דברים שלכם זה נראה פשוט. טוב, לא אבלבל לכם את המוח יותר מדי. מה שאני צריך זה מפרט טוב למחשב, בהשקעה של עד 6000 ש"ח כשבידי נמצאים כבר החלקים הבאים: מסך (יש לי 17", לא נראה לי שאני צריך להחליף אותו...) עכבר שקניתי לאחרונה ומקלדת. דיוידי של טושיבה, וצורב של LG. כונן פלופי. מודם. את כל הדברים האלה כבר יש לי, ככה שאת ה …

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. היי חברים, אשמח לקבל המלצות למחשב נייד "ביצועים" בתקציב של עד 5,000 ש"ח ובהתאם לצרכים שאפרט בהמשך. אני יודע שגם מחשב זול יותר יכול לענות על הצרכים האלו - אבל אני בכל זאת רוצה לרכוש מחשב חזק ועמיד יותר שיוכל לתפקד כמו שצריך גם בעתיד ובמידה והצרכים ישתנו מעט. בגדול המחשב שאני חושב עליו הוא מחשב עם מסך 15.6, מעבד i5/i7 "רגיל" (לא חסכוני), 8 ג'יגה זכרון (רצוי עם אופציה לשדרוג עתידי), דיסק קשיח לפחות 500 ג'יגה משולב SSD או SSD ככונן נוסף. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים, פוטושופ, פיתוח וואב, תוכנות מרובות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6, עדיפות למאט כל עוד זה לא מסך מגע כמובן * רזולוציית המסך? 1366x768, אפשר גם יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצ…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. שלום לכולם אשמח לעצה ואופציות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בערך 3000 ש"ח. אפשר לחרוג ל-3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אופיס והתחברות לרשת אלחוטית ושמירת מסמכים ללימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? חיבור USB לעכבר אלחוטי , עט לכתיבה על המסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…

12. היי, אבא שלי ביקש את עצתי. הוא צריך לקנות מחשב חדש למשרד והוא קיבל הצעה למפרט (תמונה מצורפת). אשמח לביקורת על המפרט והצעות לשיפור. אמרתי לו שאני ממליץ לו לשדרג את המסך למסך 24 אינץ' במקום 21.5, שנוח יותר לעבודה משרדית, אקסלים, וכו'. אני לא בטוח איזה דגם מסך מומלץ לעבודה משרדית (איזה פאנל למשל). מעבר לזה, אני לא יודע אם i3 יספיק או שיהיה אולי חלש מדי. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, עדיף ב-3000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תוכנות להנהלת חשב…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 2000, אם ממש כדאי אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט עריכת סאונד וכתיבת תווים (לא חושב שדורש משהו מיוחד במפרט) ומדי פעם עריכת וידאו\תמונות מזדמנת. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט בגבולות הסביר, ברמה שלא יפריע בסלון 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?…

14. אהלן אנשים, אני כבר שבועיים בהתלבטויות בקשר לקניית מחשב חדש.מצד אחד אני רוצה לקנות מערכת שהיא מיועדת לWindows Server 2008 Hyper-V אבל מצד שני אני אומר לעצמי שאם אני קונה מחשב חדש אז לפחות גם שיהיה גיימינג. אז רציתי לדעת אם יש אפשרות להרכיב מחשב שיהיה מספיק חזק גם לHyper-V וגם לגיימינג כבד. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? Windows Server 2008 Hyper V וגיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Hyper-V ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למ…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. הבעיה עם המחשב הזה הוא המעבד החלש יחסית, רציתי לייבא מארה"ב אליאן ויר אבל אני פוחד בגלל האחריות מה אתם מציעים?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by was955,

אני מביא את הבאנדל הזה Intel Core i7 4960X Extreme 3.6Ghz 15MB L3 Cache s2011 - Box Asus X79-DELUXE Intel 530 Series SSDSC2BW180A401 180GB SSD Sata III Crucial 16gb kit 2X8GB ddr3-14900 240 -pin נשאר לי מארז + ספק + כרטיס מסך + דיסק קשיח רגיל + סט מקלדת עכבר +צורב DVD מה אתם מציעים למערכת המפלצתית הזו 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ל(מארז + ספק + כרטיס מסך + דיסק קשיח רגיל + סט מקלדת עכבר +צורב DVD) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בניית אתרים ועריכת גרפיקה פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריו…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. שלום, אני מגיע להונג קונג מחר ואני מתכנן לקנות שם מחשב נייד. המחירים שם זולים מבארץ, ואין בעיה אם תביאו קישור למחשב נייד שנמכר בארץ במחיר החורג מ1000$ כי שם הוא כנראה יכנס בתקציב (אלקטרוניקה מאוד זולה שם) שגם ככה גמיש. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, מעט משחקים ושמיעת מוזיקה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13"-15" כדי שיוכל להתנייד באופן נסבל * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים …

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  18. היי, אני צריך בבקשה מפרט למחשב גיימינג ככל הניתן בסכום של 3000 שח אני יודע שזה סכום נמוך, אך בינתיים זה מה שיש. המפרט הוא לילד בן 10 אבל הוא אוהב את כל המשחקים החדשים, GTA V CALL OF DUTY וכ'ו אשמח לקבל מפרט בסכום הזה תודה על העזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב- אם יש אפשרות לחסוך אז מצוין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מ…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by davidreznic,

אהלן, אני עומד בפני רכישת מחשב נייד, ואני מתלבט בין שני מחשבים ניידים של לנובו - IDEAPAD 510 לעומת YOGA510. אני מתלבט בין שני דגמים עם מפרט זהה -מעבד U6200, RAM 8GB, SSD 256GB, כרטיס מסך של אינטל HD520, מסך 14". לא הצלחתי למצוא יותר מדי ביקורות מעמיקות על שני הדגמים, אבל ממה שראיתי בנתיים: יתרונות לטובת ה IDEAPAD - מסך מט. יתרונות לטובת ה YOGA - סוללה מעט יותר חזקה (53 WH/H לעומת 45), מסך מסתובב (לא ייתרון כשלעצמו אך גם לא מזיק). ההפרש במחיר בין שני הדגמים לא רלוונטי להשוואה לצורך העניין. אשמח אם מישהו יוכל לשפוך יותר אור ולהכריע ביניהם, או לחלופין להציע מחשב אחר מאותו סדר גודל של מחירים (3500+-) המחשב מיועד לסטודנט תודה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. אהלן, אחי הקטן מתעסק בצילום, אלה הדרישות שלו. תודה רבה מראש על העזרה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב שלי זה 4000 שקל, בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת סרטונים,adobe premiere pro,adobe photoshop,after effects 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שהמחשב יהיה שקט? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, …

21. שלום, יש לי מחשב דיי ישן (בן 6 אם אני זוכר נכון מתי קניתי אותו) שלאחרונה שידרגתי מספר חלקים, המפרט הוא כזה: מעבד: E8400 (נקנה באיביי לפני שנה) לוח אם: ASUS P5Q זכרונות: GSKILL 2*4GB + 2*512MB ספק: SEASONIC 750W (שודרג גם לפני שנה) כ.מסך: Gigabyte 460GTX אחסון: SSD Samsung 840 128GB + WD 1TB Green (הSSD נרכש גם לפני שנה) כונן אופטי \ צורב: לא נדרש, יש משהו חיצוני למקרה הצורך. כרטיס קול: Auzentech Brauvera 7.1 קירור: רדיאטור: XSPC RX360 משאבה: MCP655 בלוק מעבד: Swiftech Apogee HD אלה הדברים העקריים. מה שאני צריך זה כרגע שילוש (מעבד, לוח אם, זיכרון) ובעתיד אני ישדרג כ.מסך\יוסיף כ.מסך. הנה גם השאלון שיהיה קל להבין את המטרה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקצ…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by tomer4321765,

איך המחשב הנייד הזה? הוא טוב תכלס? הנה מפרט שלו מהמבצע של בזק: http://laptop.bezeq.co.il/ItemDetails.asp?id=9 תודה למי שיענה

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? באזור 12 אינצ'. מעדיף מסך המתאים לעבודות משרדיות (אז מאט, לא?). * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? זה קריטריון חשוב. ראיתי שמתחת ל-1.2 קילו יש קפיצה גדולה מאד במחיר, אז אני מניח שלכל היותר 1.2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח ללפחות 6 שעות שימוש. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי, אבל מתקשה להאמין שיש עוד מחשב שמגיע ללא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשובה המהירות על פני הנפח. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקצי…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. היי, אני יודע שזו שאלה קצת מוזרה אבל היא נובעת מהתעקשות של אבא שלי לקנות לאמא שלו (סבתא שלי) מחשב נייד. סבתא שלי מן הסתם תחבר את המחשב הנייד לחשמל כל הזמן ואני יודע שזה הורס את הסוללה של הנייד תוך כמה שבועות (לפחות זה מה שקרה עם הנייד הישן שלי). אני יודע שהפתרון האידיאלי היה תחנת עגינה אבל זו לא בדיוק אופציה כי כל הרעיון הוא שהיא תוכל להעביר את המחשב מהשולחן לספה למיטה וחוזר חלילה. האם יש איזשהו פתרון לבעיה מלבד לנסות ולשכנע אותה שללא תטעין את הנייד בכל נקודת חשמל שהיא מזהה? אני אשמח לתשובות שליליות כמו גם לחיוביות.... חג שמח אריק

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. אני צריך בבקשה המלצה על נייד עסקי של דל עם מסך גדול. עד 8,000 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים