עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום! אז ככה חייב לבנות מפרט ב 1500 שקל עברתי פה על הודעות על המלצות דיברתי עם חברים וזה האידיאל שהגעתי אליו " זיכרון : TWINMOS 1024MB DDR2 800MHz CL5 ¤ 150 לוח אם : GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤ 297 מעבד : AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DOBOX- BOX ¤ 450 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce 8400GS EXTREME 256MB DDR2 - RETAIL ¤ 237 דיסק קשיח : WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS/AAJS ¤ 251 מארז : COMPUCASE 6K31 + HEC 300AR-TF ¤ 233 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 1618 " אז ככה כמו ששמתם לב כבר עברתי ב100+ את הרף.. וזה לא כולל הרכבה ... אז הייתי שמח אם מישהו היה יכול עלזור לי אולי לראות איפה אפשר עוד לקצץ (בהנחה ש…

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  2. עיצוב, עריכה גרפית, עריכת וידאו (לא עיקרי) משחקים וכמה שיותר ובניית תוכנות...... יש פה שתיים אחד עם הכנה לסלי והשני לא אני רוצה שעם את חושבים שאפשר להשיג משהו אחר יותר טוב..... דברו...... אני לא חובב של AMD אז לא נראה לי שאני יקנה אחד אבל ........................ אני פתוח להצעות...................... הראשון....... ASUS NVIDIA® nForce4 SLI Intel® Edition P5N32-SLI Deluxe Intel® Pentium® D processor 920 2x2MB L2 3.20 GHz 800 MHz 65 nm, LGA775 - 1760 הורדתי OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 1024MB Dual Channel 2GB - 830 גיגה 2 בסה"כ WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII - 750 Gigabyte nVIDIA GeForce 7800GTX 512MB - 4550 לא אשים את ה7800 אבל מה עם זה למשל ASUS EN7900GTX/…

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אחי הקטן מטריד אותי , ולכן אני רוצה לקנות לו מחשב , אני צריך מחשב שישמש אותו לגלישה באינטרנט , ולמשחקי רשת כמו קאונטר סטרייק , פיפא 2007 ודברים בסגנון , ועוד משחקים שלא דורשים יותר מידי ביצועים. כולל צורב , דיסק קשיח של 80 ג'יגה מספיק , ללא מסך. האם אני גם צריך לקנות למחשב הזה כרטיס רשת ? או ראוטר ? אני צריך שהמחשב שלו יתאים לאינטרנט אלחוטי , כדי שהוא ישחק במחשב הזה קאונטר סטרייק ברשת ולא יבוא למחשב שלי אשמח להמלצות , תודה.

4. לא למשחקים כבדים אפשר אולי כרטיס מסך פשוט שיריץ משחקים חדשים לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות. ושיהיה שקט מחנויות RSM ,TMS או SKYPC.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  5. אני בונה מפרט שכולל מארז +לוח אם+ מעבד + זכרונות. התקציב לא בשמיים אז אני מתלבט אם לקנות מעבד חזק או מעבד חלש יותר ולעשות לו אוברקלוק רציני שיחסוך לי מעט במחיר... אם למישהו יש הצעה למפרט ב1500 (לצפייה בתכני FHD ומעט משחקים) אני אשמח! אני מחפש מארז שוכב קטן שייכנסו בו כל החלקים (יש לי כ.מ HD4670 ככה שחוץ מהלוח אם לא נראה לי צריכה להיות בעיה)

6. Started by rost1k,

שלום, אני צריך מפרט למחשב שיש בו רק מעבד חזק יש לי כרטיס מסך HD4850 וזיכרון 2 GB תודה. 1. מה התקציב המקסימלי? 1600 לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1650 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?כן 1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלד…

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  7. שלום ... אני רוצה להביא לאחותי מחשב היא משתמשת הרבה במסן ובגלישה באינטרנט ופה להוריד שיר או שתיים ... התקציב הוא 1500K +- יקנה מ KSP או מ IQPC הם הכי קרובים אלי ( אשדוד ) לא מתוכנן OC דרישה... שיהיה כונן FLOPY כי היא צריכה את זה ... חוץ מזה תתפרעו ... המפרט שהרכבתי הוא אינטל‏ Price Units Total Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 370 1 370 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2GB Samsung Value 135 1 135 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II 205 1 205 כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎‏ Price Units Total Teac/SONY 1.44 (White) 40 1 40 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 1 110 מארזים‏ CoolerM…

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by Coca Cola,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב , כפי הנראה ב2006 אבל הוא רוצה לדעת בערך איזה רכיבים יהיו לו במחשב אני לא ממש מבין בסכומים כאלה עצומים לכן פניתי לפה, המחשב מיועד למשחקים אממ והוא רוצה שזה יחזיק כמה שיותר זמן וכמה שיותר זמן בלי שדרוגים אז תודה לכל העוזר באמת עוזרים פה כמו שצריך אז בהצלחה, ותודה רבה! נ.ב. אמרתי לו שמחשב שיקנה ב10K לא יהיה הרבה פחות טוב מ15K אבל הוא רוצה בכל מקרה ב15K לפחות הצלחתי לשכנע אותו לכפול ליבה, הוא רצה FX-55 רק כי זה הכי טוב אקיצר תודה רבה לכל העוזר!

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום, אני מבקש המלצה למפרט מחשב עד 1600 / 1700 ש"ח. המפרט מיועד לעבודה משרדית בעיקר - לא למשחקים. בנוסף שיהיה אפשר להפעיל מדי פעם תוכנות כמו: AutoCAD, SolidWork ו Photoshop. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  10. Started by XDude,

מצאתי מפרט במחיר הזה בwallashops... השאלה אם זה טוב, לפי בדיקה אין מחיר זול כזה בבניה עצמאית לא משנה איפה... (תנסו .. ) http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI46008600&cfm=7EFF90B2#more_info המחשב לא ישמש למשחקים כבדים... ואני מאמין שאת הרוב הוא גם ככה יפעיל אבל לא באיכות מעולה. אני לא צריך מסך בעקרון כי אני רוצה לקנות מסך טלוזייה שהמחשב יחובר אליו.. אם זה שייך לפה אז בכיף תמליצו... זה הכל.. תודה אשמח לחוות דעת.

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  11. Started by SilentWhisper,

ערב טוב, מישהו יכול לתת לי מפרט מחשב 2 מעבדים. המחשב מיועד למשחקים. מחיר מקסימלי כולל מסך 8500 ש"ח. תודה.

• 6 תגובות
    • 526 צפיות
  12. Started by yochaitb,

אח שלי ביקש מפרט למשהו שנקרה "מתמטיק לאב", הבנתי שצריך מחשב חזק עם כרטיס מסך של 200-300 ש"ח. הוא ביקש: מעבד E6750, וכרטיס מסך: 8400GS. שאלות כלליות שלי: מה החשיבות של הספק פה? בגלל הכרטיס מסך אני לא רואה סיבה להביא מותג, יש חשיבות אם זה יהיה של JSP TECH? 2.הוא לא עושה אוברקלוקינג, או שימוש אחר במחשב.איזה לוח אם מומלץ ולמה?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  13. Started by amisha,

אני הולך לקנות מחשב שבוע הבא ורציתי שתגידו לי מה הדעה שלכם עליו ASUS P4C800 DELUX 2.4GHz 800FSB leadtec geforce FX5600 128MB+ vivo בזכרונות אני קצת מתלבט בין : corsair twinx 256MB*2 PC3200 twinmos 512MB*2 ppc3200 מה אתם אומרים ? נ.ב : אל תנסו להוריד אותי מהלוח הזה אם אתם באים להציע לי על כרטיס מסך מדש תוודאו שיש לו VIVO בתודה ענקית עמי

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by SilverRider,

ללא oc מסך או כל ציוד היקפי

• 13 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by falken,

אז ככה חברים אני רוצה לקנות מחשב חדש למה שלי פג תוקפו אני צריך מחשב שיוכל להריץ לי משחקים בכיף שיהיה אפשר להעביר תזמן ומחשב שיעבוד מהר וטוב התקציב שלי הוא בין 2.5 ל 3 כמו שיחזיק לי שנה עם משחקים חדשים עד הצבא תודה מראש וחג שמח

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  16. Started by dor17,

מחפש מחשב משרדי אין צורך בHD יש לי כבר. מעבד עדיף אינטל. לגבי כרטיס מסך לא אכפת לי שיהיה און בורד רק חשבו שיהיה DVI יומטוב דור

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  17. התחלתי לבנות לבד ואני צריך שתעזרו לי בעוד כמה דברים. קודם כל אני צריך לוח אם שיתאים למעבד ולזכרונות שלי ואני צריך גם ספק כוח כי אין לי מושג איזה אני צריך. אני לא מתכוון להריץ את המשחקים הכי כבדים שיש אני יודע שאין לי מספיק תקציב לזה אך אני מעוניין להוציא את האיכות הכי טובה תמורת התקציב. המפרט החלקי שהרכבתי- כרטיס מסך Gigabyte nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket 939 או AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 BOX (תלוי בתקציב הסופי) זכרונות Kingston DDR2 1024MB 667MHZ CL5 + זכרון נוסף של 512MB שיש לי במחשב הישן מארז Compucase 6A19 כונן קשיח Western Digital WD1600JB לוח אם ? (חייב שיתאים לזכרון ומעבד שמשחקים יעבדו טוב ושיהיה בו כרטיס קול מובנה) ס…

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  18. גם בלי צורב, ושייתן כמה שיותר יכולת תמורת המחיר.

• 15 תגובות
    • 883 צפיות
  19. שלום, צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב. תקציב 2500 שח במזומן שימושים: שרטוט וגרפיקה. תוכנות: ARCHICAD, AUTOCAD, PHOTOSHOP תוכנות בשימוש מועט יותר : 3DMAX, SKETCHUP. מעבד: ככול הנראה INTEL מאחר ולפי הפורום הוא מתאים יותר ל PHOTOSHOP כ.מסך: התוכנה העקרית שבשימוש היא ARCHICAD ולפי היצרן נדרש כרטיס התומך ב OPEN GL (לפי המלצות בדיונים מקבילים ובמדריך להרכבת מפרט עבור תוכנת 3DMAX (בשימוש מועט ביותר) נדרש כרטיס QUDRO של NVIDIA או FIRE PRO של ATI) בכול מקרה דרישה מינימלית של 256K זכרון על הכרטיס זכרון RAM : המלצת היצרן לתכנת ARCHICAD היא ל 2M , מעל 4M לא ישפיע על איכות העבודה. כך שהדרישה היא לזכרון 4M לא נדרש צורב, מסך מקלדת/עכבר האם כדאי לרכוש 2 דיסקים קשיחים אחד לתוכנות ואחד לDATA? …

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by guylederer0,

אהלן אני הולך לקנות לאחותי מחשב לשימוש בסיסי כמו גלישה באינטרנט שירים והורדת סרטים אבל שיוכל לסחוב ולהשאר טיפה מעודכן לכמה שנים הבאות ( Win 7 ) התקציב הוא 2.6K +- ואם אפשר מהחנות iqpc.co.il כמובן שלא מתבצע OC והשקט חשוב ברמה סבירה אני צריך ציוד הקפי של מסך + מקלדת ועכבר אשמח להצעות ... בתודה גיא

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by Eladx6,

ביקשתי מפרט כבר בפורום אחר, והציעו לי ככה מ-TMS: http://tms.co.il/preview/spec/dv7muwh2, את המפרט הזה ב-2323 ש"ח או בחריגה מקסימאלית את זה (בגלל הכרטיס מסך): http://tms.co.il/preview/spec/nxr7fmeu אז אני מבקש גם חוות דעת וגם הצעות אחרות אם יש 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 אם זה יהיה כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop CS5 - תדיר Cinema4D - מזדמן אני גם מתכנת ובונה אתרים אז תוכנות כמו …

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  22. Started by ItayBm,

שלום זה המפרט שאני עומד לקנות INTEL CORE 2 DUO E2140 1.6GHZ 800MHZ 1MB 64BIT LGA775 BOX GIGABYTE GA-P31-S3L (S775) INTEL P31 SOUND LAN SATA SAMSUNG ORIGINAL DDR2 1GB 667MHZ CL5 LG GSA H62N SEAGATE ST3250620AS 250GB 16MB SATA II 7200 Barracuda 7200.10 GYGABITE GV-RX24T256HP ATI RADEON HD2400XT 256MB DDR3 PCI-E HDTV וכמו שאפשר לראות,אין לי מארז וספק.. אני מתכנן OC גדול למעבד,לאזור ה2.8 לפחות[בקירור סטוק],לכן חשוב לי ספק טוב איזה מארז וספק משתלים במחיר כולל של 400 ש"ח?תודה!

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  23. שלום לכם. לפני כמה זמן המליצו לי פה בפורום על שני מפרטים, אחד עם מעבד core i3 550 והשני עם מעבד athlon x4 640, כאשר המומלץ יותר הוא של AMD בגלל שהמעבד זול יותר וחזק יותר. אבל לאחרונה הופיע המעבד intel core i3 2100 שקיבל תוצאות benchmark גבוהות יותר באתר http://cpubenchmark.net/ השאלה שלי זה - במה הוא שונה שהוא כל כך יותר חזק מהמרובע ליבות הנ"ל? הוא חזק יותר אפילו מ- Phenom II x4 Quad Core 955 לפי האתר הזה. ושנית, האם יותר יתאים לי להרכיב מפרט המבוסס עליו, ולא על המעבדים הנ"ל? מחירו באתר KSP למשל יקר רק ב-20 שקלים מ-core i3 550. תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by itay127,

אני צריך מפרט לדוד שלי במקסימום 2000 שקל! השימושים בסיסיים מאד, בלי משחקים, רק משחקים של וואלה כיף.. אבל עדיין צריך כ.מסך טוב כי הוא רוצה ויסטה, אז צריך להכניס גם כ.מסך שיריץ ויסטה.. וזהו.. רק אינטנרנט אופיס ודברים כאלה.. לא צריך ציוד נלווה..

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by galr52,

1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, קצת משחקים, אינטרנט, סרטים.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אין תוכנות כבדות- בבילון, אנטיוירוס, וכו' ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1050*1680 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? pes11 אולי גם COD החדש (אבל אני לא משחק הרבה בכלל אולי פעם בשבוע ופחות) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בי…

• 5 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים