עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by m.l,

אני יודע שזה תקציב ממש מוגבל אך המפרט המדובר הוא לאבא שלי...(הפנטיום 3 הלך לעולמו) יש עדיפות לאינטל למרות שידוע לי שממערכת AMD אפשר להוציא הרבה יותר ביצועים..אך שוב...אום תוכלו לבנות לי שניים..אחד של AMD ואחד אינטל.. המחשב לעבודה משרדית בלבד לאין צורך ביותר מכרטיס מסך מובנה.. המחשב יעבוד פעמיים-שלוש בשבוע..לא יותר ככה שאין צוריך בשיא הביצועים...משרדי ביותר... אין צורך מסך לא ציוד הקפי לא כלום... ----יהיה אפשר לדעת כמה מפרט שמורכב כיום יעלה אחרי ה22.4?---

• 14 תגובות
    • 965 צפיות
  2. Started by yossik_007,

שלו לכולם אשמח לעזרה בנושא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K פלוס מינוס. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח בערך . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר רינדור אנימציה ועבודה עם 3DSMAX . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3DSMAX, vray 3.4 - כמעט באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ישוחקו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. צריך לקנות הכל השבוע, צירפתי את המפרט, החלקים בלי המחיר קיימים ממחשב קודם. יש מה לשפר או לשנות ?? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ~Pizza~,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שצריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 1080P, עבודה משרדית (ישמש גם לעבודה) תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות מסויימות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע אין משחק ספציפי. משחקים חדשים FULL HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1,920x1,080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

5. Started by naki,

לוח אם: לא עושה אוברקלוק בכלל, לא מעניין אותי יופי וצעצועים.. רק שיחזיק את המערכת בצורה טובה קירור: לא רוצה מים, מבחינת קירור אוויר הוא בסדר? יתאים ללוח ולמארז? ssd: המחיר זול.. הבנתי שהם חלשים יחסית לסמסונג כרטיס מסך: חיפשתי 3080 הכי זול.. יש דגמים של גיגבייט אלף ש"ח יותר.. יש סיבה? תודה

6. Started by s0li,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K ש"ח, גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ופיתוח תכנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך 144hz (ניתן לא להחשיב את מחיר המסך בסכום הסופי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, צריך את כל הרכיבים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות לכמה שיותר שקט, לא על חשבון ביצועים 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

7. Started by Nonomu198,

שלום חברים. אני אשמח לקבל קצת עזרה בהתמצאות בשוק במחשבים פה בארץ, בעיקר כי מבחר המסכים פה קטן. אני מעוניין לרכוש מחשב בעיקר לצורכי משחקים, וכיון שמת לי המסך, החלטתי להתכוונן על שידרוג באיכות החיים- ואיכות קצב הרענון. אולי המלצה למסך פחות נוגעת למפרט מחשב, אבל מחיר המסך הוא משתנה גדול בתקציב שנותר למחשב. ארצה לציין שחשוב לי שהצבעים של המסך יהיו טובים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצל עד תום. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% אם יש צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, 144hz, כנראה אצטרך להתפשר על 1080p בתקציב כדי לקנות מסך עם gsync/freesync. 3. האם…

• 31 תגובות
    • 8.9k צפיות
  8. Started by Randy Orton,

לוח אם http://www2.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=Socket%20939&pMODEL_NAME=UL8 מעבד AMD ATHLON 3200 גוף קירור 7200 LIGHT משהו פצצה שקט - קירור לא משהו סביר - זיכרון 512 LD או 256MB של KINGSTON כונן קשיח MAXTOR 80GB 7200 8 כרטיס מסך GF5 FX5200 TVO - SV - RCA צורב LG 1.44 מארז מרצדס 300W REAL WATT חייב לציין שזה נועד למשרד בעיקר ובקטנה למשחקים כמו FIFA וכו' - נ.ב. - אמרו לי שהשבבים של ULI מצויינים שהם מייצרים שבבים כבר שנים לשרתים , יש משהו בגו ?

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  9. Started by lowlow1001,

קודם כל המפרט הוא למשחקים ללא OC ולא מדובר בחולה גרפיקה אלא הוא משחק ברמת גרפיקה MED חבר שלי נמצא באורלנדו לצורך עבודה לעוד 3 ימים הוא שלח EMAIL לNEWEGG והם בנו לו מפרט זול שגם יורכב וישלח אליו תוך יומיים אני הצלחתי לשנות ספק לליברטי וזכרון ל 2X1G 667MHZ על פני 2X512MB 800MHZ השאלה היא האם יש מפרט דומה בארץ במחיר של עד 6000+ ש"ח או שעדיף לוותר על האחריות ולקנות מNEWEGG דרך אגב הם מוסיפים לו קרור למעבד ושני מאורירים 80 MM במארז כבר בדקנו במכס התוספת היא 350 ש"ח מיסים הנה המפרט בתוספת 40$ הרכבה ומשלוח לאורלנדו: 1 COOLER MASTER Centurion 534 RC-534-KKN2-GP Black Aluminum & Mesh bezel / SECC Chassis ATX Mid Tower Computer Case - 45.99 1 Seagate Barracuda 7200.10 (Perp…

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  10. שלום! אז ככה חייב לבנות מפרט ב 1500 שקל עברתי פה על הודעות על המלצות דיברתי עם חברים וזה האידיאל שהגעתי אליו " זיכרון : TWINMOS 1024MB DDR2 800MHz CL5 ¤ 150 לוח אם : GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤ 297 מעבד : AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DOBOX- BOX ¤ 450 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce 8400GS EXTREME 256MB DDR2 - RETAIL ¤ 237 דיסק קשיח : WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS/AAJS ¤ 251 מארז : COMPUCASE 6K31 + HEC 300AR-TF ¤ 233 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 1618 " אז ככה כמו ששמתם לב כבר עברתי ב100+ את הרף.. וזה לא כולל הרכבה ... אז הייתי שמח אם מישהו היה יכול עלזור לי אולי לראות איפה אפשר עוד לקצץ (בהנחה ש…

• 11 תגובות
    • 862 צפיות
  11. עיצוב, עריכה גרפית, עריכת וידאו (לא עיקרי) משחקים וכמה שיותר ובניית תוכנות...... יש פה שתיים אחד עם הכנה לסלי והשני לא אני רוצה שעם את חושבים שאפשר להשיג משהו אחר יותר טוב..... דברו...... אני לא חובב של AMD אז לא נראה לי שאני יקנה אחד אבל ........................ אני פתוח להצעות...................... הראשון....... ASUS NVIDIA® nForce4 SLI Intel® Edition P5N32-SLI Deluxe Intel® Pentium® D processor 920 2x2MB L2 3.20 GHz 800 MHz 65 nm, LGA775 - 1760 הורדתי OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 1024MB Dual Channel 2GB - 830 גיגה 2 בסה"כ WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII - 750 Gigabyte nVIDIA GeForce 7800GTX 512MB - 4550 לא אשים את ה7800 אבל מה עם זה למשל ASUS EN7900GTX/…

• 26 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אחי הקטן מטריד אותי , ולכן אני רוצה לקנות לו מחשב , אני צריך מחשב שישמש אותו לגלישה באינטרנט , ולמשחקי רשת כמו קאונטר סטרייק , פיפא 2007 ודברים בסגנון , ועוד משחקים שלא דורשים יותר מידי ביצועים. כולל צורב , דיסק קשיח של 80 ג'יגה מספיק , ללא מסך. האם אני גם צריך לקנות למחשב הזה כרטיס רשת ? או ראוטר ? אני צריך שהמחשב שלו יתאים לאינטרנט אלחוטי , כדי שהוא ישחק במחשב הזה קאונטר סטרייק ברשת ולא יבוא למחשב שלי אשמח להמלצות , תודה.

13. לא למשחקים כבדים אפשר אולי כרטיס מסך פשוט שיריץ משחקים חדשים לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות. ושיהיה שקט מחנויות RSM ,TMS או SKYPC.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  14. אני בונה מפרט שכולל מארז +לוח אם+ מעבד + זכרונות. התקציב לא בשמיים אז אני מתלבט אם לקנות מעבד חזק או מעבד חלש יותר ולעשות לו אוברקלוק רציני שיחסוך לי מעט במחיר... אם למישהו יש הצעה למפרט ב1500 (לצפייה בתכני FHD ומעט משחקים) אני אשמח! אני מחפש מארז שוכב קטן שייכנסו בו כל החלקים (יש לי כ.מ HD4670 ככה שחוץ מהלוח אם לא נראה לי צריכה להיות בעיה)

15. Started by rost1k,

שלום, אני צריך מפרט למחשב שיש בו רק מעבד חזק יש לי כרטיס מסך HD4850 וזיכרון 2 GB תודה. 1. מה התקציב המקסימלי? 1600 לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1650 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?כן 1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלד…

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  16. שלום ... אני רוצה להביא לאחותי מחשב היא משתמשת הרבה במסן ובגלישה באינטרנט ופה להוריד שיר או שתיים ... התקציב הוא 1500K +- יקנה מ KSP או מ IQPC הם הכי קרובים אלי ( אשדוד ) לא מתוכנן OC דרישה... שיהיה כונן FLOPY כי היא צריכה את זה ... חוץ מזה תתפרעו ... המפרט שהרכבתי הוא אינטל‏ Price Units Total Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 370 1 370 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2GB Samsung Value 135 1 135 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II 205 1 205 כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎‏ Price Units Total Teac/SONY 1.44 (White) 40 1 40 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 1 110 מארזים‏ CoolerM…

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by Coca Cola,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב , כפי הנראה ב2006 אבל הוא רוצה לדעת בערך איזה רכיבים יהיו לו במחשב אני לא ממש מבין בסכומים כאלה עצומים לכן פניתי לפה, המחשב מיועד למשחקים אממ והוא רוצה שזה יחזיק כמה שיותר זמן וכמה שיותר זמן בלי שדרוגים אז תודה לכל העוזר באמת עוזרים פה כמו שצריך אז בהצלחה, ותודה רבה! נ.ב. אמרתי לו שמחשב שיקנה ב10K לא יהיה הרבה פחות טוב מ15K אבל הוא רוצה בכל מקרה ב15K לפחות הצלחתי לשכנע אותו לכפול ליבה, הוא רצה FX-55 רק כי זה הכי טוב אקיצר תודה רבה לכל העוזר!

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום, אני מבקש המלצה למפרט מחשב עד 1600 / 1700 ש"ח. המפרט מיועד לעבודה משרדית בעיקר - לא למשחקים. בנוסף שיהיה אפשר להפעיל מדי פעם תוכנות כמו: AutoCAD, SolidWork ו Photoshop. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by XDude,

מצאתי מפרט במחיר הזה בwallashops... השאלה אם זה טוב, לפי בדיקה אין מחיר זול כזה בבניה עצמאית לא משנה איפה... (תנסו .. ) http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI46008600&cfm=7EFF90B2#more_info המחשב לא ישמש למשחקים כבדים... ואני מאמין שאת הרוב הוא גם ככה יפעיל אבל לא באיכות מעולה. אני לא צריך מסך בעקרון כי אני רוצה לקנות מסך טלוזייה שהמחשב יחובר אליו.. אם זה שייך לפה אז בכיף תמליצו... זה הכל.. תודה אשמח לחוות דעת.

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by SilentWhisper,

ערב טוב, מישהו יכול לתת לי מפרט מחשב 2 מעבדים. המחשב מיועד למשחקים. מחיר מקסימלי כולל מסך 8500 ש"ח. תודה.

• 6 תגובות
    • 506 צפיות
  21. Started by yochaitb,

אח שלי ביקש מפרט למשהו שנקרה "מתמטיק לאב", הבנתי שצריך מחשב חזק עם כרטיס מסך של 200-300 ש"ח. הוא ביקש: מעבד E6750, וכרטיס מסך: 8400GS. שאלות כלליות שלי: מה החשיבות של הספק פה? בגלל הכרטיס מסך אני לא רואה סיבה להביא מותג, יש חשיבות אם זה יהיה של JSP TECH? 2.הוא לא עושה אוברקלוקינג, או שימוש אחר במחשב.איזה לוח אם מומלץ ולמה?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  22. Started by amisha,

אני הולך לקנות מחשב שבוע הבא ורציתי שתגידו לי מה הדעה שלכם עליו ASUS P4C800 DELUX 2.4GHz 800FSB leadtec geforce FX5600 128MB+ vivo בזכרונות אני קצת מתלבט בין : corsair twinx 256MB*2 PC3200 twinmos 512MB*2 ppc3200 מה אתם אומרים ? נ.ב : אל תנסו להוריד אותי מהלוח הזה אם אתם באים להציע לי על כרטיס מסך מדש תוודאו שיש לו VIVO בתודה ענקית עמי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by SilverRider,

ללא oc מסך או כל ציוד היקפי

• 13 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by falken,

אז ככה חברים אני רוצה לקנות מחשב חדש למה שלי פג תוקפו אני צריך מחשב שיוכל להריץ לי משחקים בכיף שיהיה אפשר להעביר תזמן ומחשב שיעבוד מהר וטוב התקציב שלי הוא בין 2.5 ל 3 כמו שיחזיק לי שנה עם משחקים חדשים עד הצבא תודה מראש וחג שמח

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  25. Started by dor17,

מחפש מחשב משרדי אין צורך בHD יש לי כבר. מעבד עדיף אינטל. לגבי כרטיס מסך לא אכפת לי שיהיה און בורד רק חשבו שיהיה DVI יומטוב דור

• 1 תגובה
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.