עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bogdant,

מערכת למשחקים בבקשה חוות דעת (לא לגבי כרטיס המסך פשוט אני קצר בתקציב ) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  2. Started by HiTiT,

שלום, אני מעוניין במערכת שתיהיה לOC [המטרה שלי היא להגיע ל 2.8 כי היום משחקים מבקשים מינימום 2.5 ]והמחשב יהיה למשחקים דיי כבדים. אז חשבתי: 877-e4300 ab9-609 8800gts 320mb-1896 2 - 512mb 667mhz-490 ספק jsp-tech ps-05 420w-128 הארד 250GB WD - 343 יצא לי 4342 -- יש חריגה קטנה, מה יש לכם להציע לי? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  3. מחפש מחשב להקרנת 720p על 37 אינץ משחקים בסיסי על 19 אינץ ישומי אופיס חשוב שיהיה איכותי ואמין אם אפשרות לשידרוג מאבד וזכרונות בזמן הקרוב תודה מארז MIDTOWER

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  4. Started by YARONGT,

אוקי חברים גדל לי התקציב מפעם קודמת עכשיו השאלה שלי היא אם להביא מערכת מחשב מבוססת 2011-3 או 1150 2011-3: [h=1]MSI X99S SLI Plus[/h] [h=1]Intel Core i7 5820K[/h] [h=1]G.Skill Ripjaws-4 4x4GB DDR4 2400Mhz[/h] או 1150: [h=1]Asus Maximus VII Ranger[/h] [h=1]Intel Core i7 4790K 4.0Ghz[/h] [h=1]G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz SNIPER Edition[/h] בבקשה מי שיכל לומר לי -בקצרה- אם זה שווה או שעדיף תושבת 1150 עם המפרט הראשון. תודה רבה

• 31 תגובות
    • 4.6k צפיות
  5. זאת המערכת שבניתי כרגע: AMD Athlon 64 3000+ 512k (754) - שבכוונתי להעלות לכ-2400 מגה הרץ בתוספת קירור מעבד כלשהו (אחד ההמלצות שאני הייתי רוצה לקבל) Gigabyte GA-K8NS Pro mobo (תומך SATA וכרטיס קול, רשת וכו' מובנה) TwinMOS/A-DATA DDR PC3200 400 2x256mb WD 80GB 8mb buffer SATA PSU 500W SUPER ATX LG DVDx16 בעיקרון, המחשב הנוכחי שלי מכיל GeForce MX4000 128mb שהוא אחלה כרטיס (לצרכים שלי, לפחות, אני לא הכי גיימר שבעולם) וכל שאר הכרטיסים הבסיסיים, קול ורשת, הלוח אם כבר מכיל. יש לי עוד את הוודוו 3000 הישן שלי, שאני אשים במחשב הנוכחי אחרי שאקנה את החדש. לגבי קירור למעבד חשבתי על המעבר של Tt שמתאים לאת'לון 64.. שכחתי מה שמו :\ סיילנט בוסט משהו? לא זוכר :\ ולגבי האוברקלוק עצמו, אני…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אחרי המחשב הישן שלי(p2 350 mhz and voodoo) אני רוצה לקנות את המחשב הבא: AMD ATHLON XP 2200+ epox 8k5a3+ mushkin 256 mb ddr 2700 seagate baracuda 40 gb 7200 rpm gigabyte ati radeon 9700 pro creative live 5.1 oem LG dvd 16x48 oem (chieftec aluminum(don't remember the full name thermalright ax7 extreme ואני צריך רמקולים המלצות שיפורים הערות הארות וכו' יתקבלו בברכה ד"א לא קניתי מסך כי כבר יש לי

• 16 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. התקציב הוא 3800!!! לא שקל יותר(לצערי), אני לא צריך ציוד הקפי או מסך, וגם לא צורב. המערכת היא למשחקים. 1 Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box 1,090 ש"ח 1 Intel P55 WHITESBURG BLKDP55WB LGA 1156 485 ש"ח 2 A-DATA 2GB (2x1GB) DDR3 1333MHz CL9-9-9-24 G-Series 520 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Model S487512D5 805 ש"ח 1 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS 289 ש"ח 1 ANTEC NSK6580B Super Mid Tower Case 430Watt 540 ש"ח סה"כ 3,729 ש"ח אני לא רוצה מערכת שמבוססת על AMD המטרה היא I5 כמו שאמרתי אשמח לקבל הצעות וחוות דעת במיוחד בעניין הלוח אאם והזכרונות. תודה! נ.ב: יש הרבה המלצות על הלוח אם MSI…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by IME3,

הייתי רוצה לראות מה אתם מצליחים להרכיב ואיזה חלקים תמצאו הבסיס צריך להיות לוח mini itx מעבד אטום עם מעבד ION של נוידיה ואז 2 גיגה זכרון וחובה משהו עם יציאה HDMI לא צריך כוננים אופטים צריך מקום פנימי לחיבור של לפחות 2 הארד דיסקים ורצוי יותר ולסיום מארז שעדיין יהיה קטן הנה משהו שבניתי אבל זה נראה די בלאגן המחיר גבוה מידי ובכלל בארץ יעלה פי שתיים Uploaded with ImageShack.us מה שאהבתי זה המארז שבנוי ל מיני ITX ובכל זאת יש בו מקום ל 6 הארד דיסקים ככה שיש מקום לעתיד להוסיף עוד ועוד סרטים http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811112265 והלוח http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131663 אטום עם ION ו HDMI אני שם לב…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by golanh,

שלום לחברי הפורום , רוצה להתייעץ בקניית מערכת מבוססת נוק . בקושי מוצא סקירות ברשת לשימושים משרדיים ועבודות גרפיקה קלה ורינדור של סרטונים קטנים שזה ייעודו של המחשב . חשוב שהמחשב יכלול SSD איכותי ואמין של כ 256GB ואם זה אפשרי גם כונן 2.5 של 1T ( לא הבנתי אם אפשר להכניס את שניהם למארז ?) הבנתי שיש שני סוגי מארזים . כמו כן צריך גם מסך 23 אינצ' ( עדיפות למותג ) איכותי IPS שיתאים לחיבור המחשב ב VESA בגב המסך . פרטי המפרט הנדרש : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל 2. מה שימושי המחשב ? משרדי , אקסל , גרפיקה קלה , אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : גרפיקה קלה בתדירות נמוכה-בי…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by n0stredamus,

מאוד מצאה חן בעיני המערכת הקטנה בסגנון השאטל שהתפרסמו כמה תמונות שלה בימים האחרונים ... הייתי רוצה לדעת איך נקרא הלוח ... ז"א איזה תקן ... כמו נגיד atx , micro atx ...וכ"ו ... הייתי רוצה לדעת איפה אפשר לרכוש את השלד של הנ"ל ... ז"א מארז , לוח מתאים וכ"ו ... האם יש רק של שאטל ? איזה חריצי הרחבה יש ? אם יש ... אם יש אופציות שונות , מאוד חשובה לי האופציה של משהו כמו חריץ אחד pci, ואחד agp ... יותר חשוב pci ... ושאלה אחרונה ... יש כאלה גם של אינטל וגם של איי אמ די ... ? בתודה ... טל.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. 2+... תוכנות גראפיות (פוטו/פרי) פתוחות בעת ובעונה אחת. עריכת וידאו בינונית. תלת מימד ואנימציה בינונית. הפעלת ויסטה (בעתיד) חלקה. קיים כבר ציוד היקפי, סורק מדפסת ומצלמה עם כרטיס לראיית ליילה, קיים ארד דיסק סאטה 2 120 GB. משחקים פעם במיליון שנה והמהרה כאופציה. מודה מודה מודה :ylsuper: מצורף קובץ של הרכיבים ומחירם בחנות הנ"ל. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by napoleon45,

לא. לא מבקש מפרט. מציג לכם אחד כזה ! של אפל, אלא מה ? אז להבא, לפני שתתעקשו על נייד באלף שקל, שחררו קצת, תזרמו ..... 😊 https://www.geektime.co.il/apple-mac-pro-ultimate-specs/ כן, פרופורציות .....

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום אני מחפש מחשב בתקציב הנ"ל. אין כיוון מסוים , זאת אומרת שיהיה מתאים למשחקים ולשימוש כללי. עדיפות לקונרו. (E6600 ???) , וכרטיס מסך איכותי עד כמה שאפשר. לגבי מסך , לא ממש מפריע לי איזה מסך , שלא יהיה דק מצידי - עדיפות למערכת המחשב (אבל שיהיה 19 אינצ'). תודה.

14. Started by cafri,

1. עד 5000 ש"ח, עדיף שיהיה יותר קרוב ל3000 ש"ח. 2. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ואופיס, אולם גם ישמש מעט ללכידת וידאו ממצלמת וידאו ולעריכת וידאו מזערית בעזרת Studio. כמו-כן יאוחסנו על המחשב תמונות וסרטי וידאו. עדכון: המחשב ישמש גם לחיבור מצלמות מעקב אחרי מטפלת (באמצעות כרטיס GeoVision). 3. אין צורך בציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים), למעט צורב DVD. 4. אפשר לוותר על כונן דיסקטים. 5. במחשב הנוכחי יש לי כרטיס FireWire דרכו אני מחבר את מצלמת הוידאו למחשב, אולם אם יש חיבור על לוח האם אפשר לוותר על העברת הכרטיס. 6. חשיבות שקט: 6. 7. לא מתוכנן אוברלוק. 8. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. אם בעלות אפסית: XP. יש צורך בהרכבת המחשב בחנות. 9. אין חנות מועדפת. אזור מגורים: רמת-גן. 10. אני…

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב למטרת אינרטנט , אופיס וכמובן משחקים (פיפא..call of duty, red alert, far cry) מצאתי מחשב בדיל שכולל כרטיס מסך ג'יפורס , זיכרון מהיר מאוד ומעבד חזק . אני מתלבט בין 2 מפרטים : 1. Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ‏AMD ASROCK ALiveNF6P-VSTA AM2, NF 6150SE, DDRII800, PCI-E, VGA זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים Optiarc AD-7220S DVD±RW x22, DL x8 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI + PSU מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 550W PMPO מחיר 850 ¤ או…

16. Started by was955,

אני מביא את הבאנדל הזה Intel Core i7 4960X Extreme 3.6Ghz 15MB L3 Cache s2011 - Box Asus X79-DELUXE Intel 530 Series SSDSC2BW180A401 180GB SSD Sata III Crucial 16gb kit 2X8GB ddr3-14900 240 -pin נשאר לי מארז + ספק + כרטיס מסך + דיסק קשיח רגיל + סט מקלדת עכבר +צורב DVD מה אתם מציעים למערכת המפלצתית הזו 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ל(מארז + ספק + כרטיס מסך + דיסק קשיח רגיל + סט מקלדת עכבר +צורב DVD) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בניית אתרים ועריכת גרפיקה פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריו…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by DAVIDD,

קיצר צריך מחשב למשחקים וOC http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10739 עשכיו להוסיף לכאן איזה כרטיס קול נחמד??? עכשיו לגבי המסך חשבתי על המסך הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_594_1279&products_id=10311 איך הוא??? טוב עכשיו עכבר MX1000 מקלדת תמליצו לי לבד על משהו איכותי.. רמקולים אין לי מושג על מה ללכת תקציב בערך 1000 שקל זהו כעיקרון... איך המערכת הזאת?????? נראה לי משהו בסט ...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מארז EZCOOL LED + 25 M FAN ספק EZCOOL 500 לוח אם אסוס P5QL PRO P43 מעבד אינטל E8400 3.0 6MG מאוורר למארז 8 מ"מ כרטיס מסך GF 9800GT 512 O.C MSI דיסק קשיח 320 WD GB SATA2 צורב LG זכרון 2GB GEIL 800 צלעות קירור מסך SMASUNG 2MS 2053BW רמקולים USB פשוט הכל 3800 שקל. הציעו לי את זה באייבורי.

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by djz,

אני מעוניין לקנות מחשב לילדים בעיקר ללימודים ומדי פעם משחקים קלים, העדפה למחשב שישרת אותנו לאורך זמן כמה שניתן. המערכת מבוססת על מפרט דומה והמשתנים הם המעבדים ולוחות האם יש מה לתקן/לשפר במערכת? אין לי כל כך אפשרות לחריגה בתקציב אז אם אפשר להוציא מהתקציב יותר אשמח להמלצות. תודה רבה! 1. מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבדים:[/b] [url=https://www.tms.co.il/100-100000158BOX]AMD Ryzen 5 3500X AM4 Box[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 727 [b]קירור למעבדים:[/b] [url=https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=104036]Arctic Cooling Freezer 34 for AMD Bulk[/url]…

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  20. שלום לכולם, אני רוצה לבנות מחשב למשחקים וקולנוע ביתי. המחשב יחובר לטלויזיה 32" עם רזולוציה של 1366x768 בחיבור HDMI. ברשותי כבר כרטיס לכידה, דיסקים קשיחים, כונן DVD ומארז SilverStone LC17. מה חשוב לי? 1. שקט. שיהיה ממש ממש ממש שקט. 2. מערכת קרירה. בלי OC. אז מה אני בעצם צריך? 1. מעבד - אני רוצה מרובע ליבות (למה? כי אני מתכוון להתחבר למחשב גם ב-Remote בזמן עבודת המערכת ולעבוד במקביל לצפיה בסרט וכו'). ההתלבטות כרגע היא בין Q6600 ל-Q9300. ההעדפה שלי היא ה-Q9300 מאחר והוא מתחמם פחות מה-Q6600 למרות שמבחינת ביצועים הוא נופל ממנו. תקנו אותי אם אני טועה וההבדל בטמפרטורה לא יהיה מורגש כי אז העדיפות תהיה ל-Q6600 בגלל המחיר. 2. קירור למעבד - בעבר הרכבתי מערכת חרישית עם Thermaltake Bi…

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by madror,

זקוק ל 2 מחשבים למשרד : אופיס, WORD , הצגת תמונות וקצת אינטרנט מה דעתכם על זה ..... ואים לא אז מה כן (אשמח על בסיס המלאי הקיים ב KSP) ? אשמח לכול התיחסות , תודה מראש , דרור מערכת מחשב ביתית / משרדית - כמות מוגבלת Intel Atom [zzB-SIC230] 1,240.00 ש"ח נמצא פיזית בחנות - ניתן להזמין באתר ולבוא לקחת באותו יום, משלוח: נשלח תוך 48 שעות מרגע הסדרת פרטי התשלום (מצב המלאי מתעדכן בזמן אמת) מערכת מחשב ביתית / משרדית מעבד: Intel® Atom 230 processor גוף קרור : מקורי Atom 40m"m זיכרון: 1GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original לוח אם: Intel® Desktop Board D945GCLF with Integrated Intel® 230 Atom CPU - Mini-ITX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100 משולב בלוח האם כ. מסך: משול…

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית, שימוש בתוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור בו זמנית על מגוון עבודות מקבילות, עבודה עם לוח WACOM תוך כדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש גם מסך - 23" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. קודם כל אני רוצה לציין שהמפרטים האלו הם רעיון מצויין שעושה את החיים הרבה פחות מסובכים - תמשיכו ככה! עכשיו יש לי כמה שאלות בקשר למפרט http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=32 הזה. המחשב הוא בשביל חבר שלי, המחשב נועד בעיקר לעבודה משרדית יומיומית ומדי פעם משחקים (אבל לא לגיימר כבד או משהו). מה שהוא ביקש ממני זה שני דברים, מסך שטוח ושהמעבד יהיה של אינטל. עכשיו השאלות שלי בקשר למפרט בעקבות הבקשות שלו הן: 1.המסך השטוח שבמפרט איכותי או שאפשר למצוא טובים יותר במחירים דומים? 2.במקום המעבד AMD והלוח אם התואם איזה מעבד אינטל לשים, האם מספיק 1800 או שעדיף יותר(2, 2.4 וכו'...)? זהו בנתיים עם השאלות.. תודה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  24. בעקרון אני סומך על המלצות האתר והייתי קונה את זה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135008&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 הבעיה היא שבעל המחשב העתידי רוצה את הI5 ולא I3, וגם מעדיף את לוח האם INTEL H67-B3. 1. האם לוח האם הזה עדיף על מה שמומלץ, בהנחה שיש עוד מעט תקציב? 2. אני צריך חברה אמינה וטובה באזור תל אביב שתמכור לי את המערכת הזאת, יש המלצות אולי? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  25. המערכת מיועדת לקולנוע ביתי בלבד. אין צורך בגיימינג. אין צורך ב-OC. עדיפות לשקט (לא יודע כמה שקט עולה אז לא יודע כמה שקט לבקש) הסתכלתי על המערכת שמופיעה במפרטים המומלצים http://hwzone.co.il/specslist/view/81/ אך עברו 4 חודשים מאז שפורסמה ואני מתאר לעצמי שלא הכל שם רלוונטי. אז אודה לכם אם תוכלו להגיד לי מה לשנות במפרט. שמתי לב שהמערכת שבמפרט היא לא wireless. כלומר שיש צורך לרכוש כרטיס רשת אלחוטי. אני צודק? אני יודע שהמון אנשים שרוכשים HTPC מתקינים את windoes media center. מה זה ייתן לי בעצם? האם הקלטת/לכידה תכניות מהממיר של יס היא עניין מסובך? תודה !

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים