עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. להלן מענה על השאלות מה התקציב המקסימאלי - 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך – ניצול של כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 400 2. שימושי המחשב - לא נועד למשחקים, אבל כן להרצה של תוכנות כבדות כמו wireshark, ida ו – vmware ותוכנות IDE כמו Visual studio ו – database-ים מקומיים לצורך development בלבד(לא ל- production) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 1440X900(Samsung sync master 953BW) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) - לא דרוש ציוד נוסף. 4. האם יש רכיב שא…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום, בקרוב מאוד (מחרתיים) אני טס לתאילנד ורציתי לדעת אם מלבד את המצלמות (שאפשר לקנות ממש בזול גם כאן, אבל שם זה עוד יותר זול) ואת החיבור למחשב והתוכנה, האם כדאי לי לקנות גם מחשב זול שם שיפעיל את המצלמות? כרגע אין במקום שאני רוצה להפעיל את המצלמות מחשב, המקום שממנו אני רוצה לצפות במצלמות הוא מהמחשב המרוחק, לכן אין לי צורך במסך מחשב למעט בשלבי ההתקנה. אני זקוק למחשב אמין או אולי שיטה אחרת של מצלמות אולי מצלמות IP עדיף לי? האם כדאי לקנות את המחשב בארץ וזהו? עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  3. Started by shemi29,

שלום מעוניין לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל גם כרטיס גרפי חזק למשחקים יציאת HD וזיכרון מעל 2048 תודה.... http://computershop.co.il/product.asp?productid=781&CatCode=315

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ravnadal,

רק תגידו לי איפה כדאי לקנות. ואם אין בארץ אז איזה חנות שולחת אותו מחו"ל בתודה אורן.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Ariel Style,

יש לי כבר סגנון חשיבה למפרט ורציתי שתגידו לי אם המפרט טוב, או אם אפשר לשפרו. תודה מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1057 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם Abit IP35-E ¤476 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=80004 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 ¤365 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤455 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1053 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37343 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30916 ספק כח Enermax Libert…

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין במחשב בעל צריכת חשמל ומחיר מינימלי, המחשב יתפקד כשרת קבצים ביתי ומידי פעם יוריד קבצים. מבחינת כוח מחשוב - פנטיום 4~ ומעלה יהיה חזק מספיק ואפילו overkill. 1. מה התקציב המקסימאלי? הרעיון הוא למצוא משהו זול מאוד, 400 ומטה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר, מחיר זה הדבר הקריטי כאן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלל לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני הולך להתקין לינוקס, לא מתכוון לחבר מסך, לאחסן עליו קבצים והורדות(היה לי פנטיום 3 שעשה את זה בהצלחה עד שמת). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  7. Started by pavlo,

שלום לכולם, אני מעוניין במסך חדש למחשב שלי עד 2500 ש"ח. המסך נועד למשחקים אז אני מעוניין במסך המתאים ביותר. (מבחינת קצב ריענון כמובן) תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  8. שלום ברצוני לקנות לוח אם מעבד זיכרונות מארז כרטיס קול(לשימוש בסיסי לא אתנגד ל onboard ) וזהו.... אשמח אם תררכיבו לי את המיני מפרט הבא...בתקציב של 2500 שקל..... ויש לי מספר שאלות...יש לי geforce 4mx 64 mb האם הוא ישפיע על מהירות המחשב וביצועיו ולכן כדאי לי להחליף גם אותו או שמה הוא יספיק לעכשיו ושאלה לא כל כך חשובה יש לי 40 גיגה האם כדאי לי להוסיף\להחליף? אם יש עוד משו ששכחתי לשאול ועליי לדעת אשמח אם תעירו את צומת ליבי תודה רבה !!

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by victor19,

המחשב מיועד למשחקים .. אני צריך לוח אם .. ספק כח .. ומעבד יש לי כרטיס מסך gtx750 ti 2gb סטיק אחד של 8 ג'יגה של kingston hyperx 1600 cl10 ddr3 ודיסקים קשיחים אחד 160 ג'יגה והשני 500 ג'יגה וספק כח של thermaltek 400w p/n w0165 התקציב הוא 1600 ואי אפשר לחרוג לא מתכנן אוברקלוק ! אני מחיפה ככה שהחנויות שאני יכול לקנות מהן ksp או איבורי תודה !

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום התחרטתי לקנות מחשב חדש זה סתם בזבוז כסף עכשיו ברצוני לקנות מעבד חזק מאוד+לוח אם חזק וכרטיס מסך התקציב שלי הוא 4000 שקל תנו לי הצעות לחלקים טובים שיכלול כמובן גם את ג'יפורס 9800GTX אפשר לחרוג ב-140 שקל.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  11. Started by ofirs44,

שלום לכולם. החלטתי לקנות את הנייד DELL Studio 1555 לתכנות ב-VS אינטרנט וקצת משחקים. בקישור - http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1555-p86-ati.htm נותנים 3 שנים אחריות. האם הם היבואנים המורשים (דל ישראל)? מה כוללת האחריות(עבודה, חלקים)? מסיונכם, איך האחריות שלהם(אמינים, יעילים, מהירים)? תודה לכל העוזרים. אופיר.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  12. שלום כולם, אני מעוניין לקנות נייד אבל קצת הסתבכתי עם המבחר הגדול שיש כיום התקציב הוא 3000 אני לא רוצה לחסוך ולקבל מחשב פחות טוב ואני לא מעוניין גם לחרוג בשקל מהירות מעבד מינימום 2GHZ (אני לא יודע כמה חשוב המהירות שלו לעומת הדגם - בשביל זה אתם כאן) לא חובה אינטל אם יש מעבד עם ביצועים טובים יותר במחיר נמוך יותר מבית AMD זיכרון 2G כמובן שעדיף 3 אם אפשר במסגרת התקציב דיסק קשיח מינימום 160G ואין צורך ביותר מ-320 השימושים הם שוב: אינטרנט אופיס סרטים העדפה למחשבים מתוצרת של LG / ACER / TUSHIBA אני לא יודע כמה מוצדקת ההתעקשות הזאת על היצרנים שנזכרו לעיל אבל אם אני טועה בבחירה שלי אשמח לשמוע תיקונים השאיפה היא לקבל מחשב עם 3 שנות אחריות תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  13. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, הורדה דרך eMule ו-Orbit, צפייה בסרטים באיכות DVDRIP ו-HDRIP, מוסיקה, משחקי מחשב MMO וסימולטור טיסה * גודל המסך? שלא יהיה יותר מידי קטן עדיפות למט. * משקל רצוי? לא כזה קריטי, בהמשך ישמש ללימודים אבל בספק שאני הסתובב איתו הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חיבור לטלויזיות * בלוטות? לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח? חצי עד טרה [מתכוון לאחסן הרבה מוסיקה וסרטים] * צורב DVD? לא יזיק * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא צריך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP מתי יגיעו הניידים עם Win 7 מובנה? למרות שאני חובב XP אני בטוח שיהיו אפליקציות של הנייד ש…

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  14. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 3K עם חריגה מקסימלית ל3.5K. אין לי ידע קודם במחשבים ניידים לכן אין לי העדפה לחברה מסויימת. המחשב נועד לצרכי גלישה באינטרנט, לימודים, הרצת סרטים ומעט משחקים (באינטרנט לא כבדים). כונן DVD ומסך בגדול 12-14 אינץ. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  15. היי, המועמדים הם: DELL INSPIRION N5010 ו-:TOSHIBA A500-1GH מה כדאי ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום אני טס לארצות הברית חודש הבא ובגלל הדולר הזול אני רוצה לקנות מחשב נייד עד 700 דולר לא צריך במחשב כרטיס מסך חזק כי אני לא הולך לשחק בו או לראות בו סרטים המעבד לא צריך להיות מהמעבדים החדשים כי גם ככה התקציב לא הכי רציני זיכרון פנימי ג'יגה 1 לפחות מה שחשוב באמת זה שיהיה לו חיבור בלוטוס וכרטיס רשת אלחוטי איכותי שקולט למרחק ושמתחבר לרוב סוגי הרשתות כי השימוש של המחשב הולך להיות חיבור מרוחק לרשתות אלחוטיות לא צריך שהמחשב יהיה חזק במיוחק בכלל התקציב מאפשר מחשב כזה?.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by t-anim,

ראיתי שזה חצי מחיר מבארץ, השאלה היא מה אני עושה בנושא העברית על המקשים? צריך לקנות מדבקות ולהדביק לבד? יש דרך מקצועית לעשות את זה? עריכה: משווק בכלל בארץ sony vaio c?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by lap fix,

מעוניין לקנות נייד לחלקים, המחיר בהתאם למי שיהיה כלול בפנים .

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  19. לא משנה לי איזה חברה, הדרישות שלי הם: אחריות שנתיים מינימום WIFI חזק מפותח מבחינת יציאות (HDMI וכו') סוללה חזקה המחשב עצמו מיועד לגלישה באינטרנט בעיקר, צפייה בסרטים ועבודה באופיס. אולי אולי אולי משחקים (אבל ממש בספק). מבחינת משקל שלא יהיה כבד בצורה מטורפת. תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  20. Started by omri123,

חשוב: שיהיה קל כמה שיותר מסך 13" ומעלה זיכרון מעל 2 ג'יגה וחיי סוללה ארוכים שימושים: אופיס בלבד אשמח להצעות

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שלום אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הנייד הבא http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10741 התקציב הוא עד ה 8K הנייד מיועד לגיימיניג הרצת סרטי 1080P אשמח לדעתכם בעיניין

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. פוסט ראשון (הפוסטים הבאים ממוקדים יותר לכיוון מה נדרש ומהן ההעדפות):

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. שלום לכולם, הנסיון הקודם שלי עם הפורום היה כל כך מוצלח שהחלטתי לשאול שאלה נוספת...: אני מודה, אני קצת מכור להורדת סדרות טלויזיה מארה"ב (lost!). עם זאת, המחשב שלי הוא לפטופ, ואני שונא להשאיר אותו דולק ומחובר לחשמל ולאינטרנט לאורך זמן, לכן אני חושב לקנות מחשב שישמש אותי בתור עמדת-הורדות-אינטרנט (ואולי מיני שרת מוזיקה לעצמי), שיהיה מחובר 24/7. ככה אני אוכל לשמור את הלפטופ לעבודה וללימודים, ולהשאיר אותו נקי מכל הבלאגן של וידאו ומוזיקה. יהיה לזה גם בונוס נחמד - הוספת עמדת עבודה נוספת היא תירוץ טוב להתחיל לעבוד עם Wireless בבית אז, אני מחפש מחשב שיהיה **כמה שיותר זול** (אני ממש לא מחפש מהירות מעבד / יכולות גרפיות / סאונד / וכו)... מבחינתי שכל היכולות שלו יהיו כלולות על…

24. שלום אנשים! לאחרונה ידידה שלי התחילה לחפש מחשב נייד שיספק את צרכיה. היא מחפשת מחשב שיוכל לבצע עבודות גראפיות בסיסיות [לא עבודה בתלת מימד ורנדור], כלומר, עריכה בפוטושופ, אוטוקאד ואולי בעתיד גם עריכת סרטים. היא מחפשת מחשב שיהיה נוח דיו, ויהיה בעל מסך גדול מספיק אך מבלי לסבול ממשקל מוגזם. [אחרי שבדקנו והשווינו - אין לה ספק שהיא מעוניינת אך ורק במחשבים עם מסך 15 אינצ'. מדובר במסכים גדולים דיו והמשקל שלהם הוא לא היסטרי בהשוואה ל-17 אינצ'] אחרי שבדקתי את האפשרויות, חשבתי כי הDEll inspiron N5110 יספק את צרכיה. חשבתי ללכת על גרסאת הi5 מהסיבה הפשוטה שה-i7 יקר משמעותית ואינני יודע אם יהיה לו יתרון בולט אמיתי [מה גם שהשמועה אומרת שמעבדי i7 מתחממים יותר בהשוואה ל-איי5] בכל אופן, ממה …

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  25. שלום רב,קיבלנו ראוטר אלחוטי ולכן חשבתי שזאת אופציה לא רעה לרכוש מחשב כמו IBM 390E ב 400 שקלים,כול יעודו זה אינטרנט,הבחור שדיבר איתי שם 192 מגה ואמר ש XP רץ ממש טוב עליו (שני אנשים עם מחשבים כאלו אמרו לי את זה),השאלה שלי היא,אם למשל אני רוצה לעשות פורמט למחשב,הדרייברים לכרטיס מסך קול זה פשוט כמו במחשב רגיל? או שצריך להתקין רק מהדיסק שהגיע איתו? כמו כן הבעיה בכאלה מחשבים שהם די ישנים זה שהסוללה גמורה בהם וצריך לקנות חדשה,מאיפה אתם ממליצים לי לקנות? כמו כן במחשב הזה אין את משטח המגע יש שם רק כמה כפתורים במקוםשל המשטח ,ושכחתי לשאול איך בעצם מזיזים את העכבר ללא עכבר חיצוני. תודה מראש יוליאן פרייליך.

• 3 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים