עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yitzik,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח(למטה מפרט שחשבתי לקנות) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תיכנות כמו C, C# וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8 5. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? Windows 10 אך לא חייב…

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  2. שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00788848&cc=gr&lc=en&dlc=en&product=3308872&dlc=en〈=en איך המחשב הזה במחיר : 5,400 ש"ח? בעיקרון אני צריך מחשב נייד לשימוש ביתי, לרוב אינטרנט , סרטים ואולי משחקים ממש קלים. אבל בכל מקרה אני רוצה שהוא יעבוד מהר ללא תקיעות , מחשב אמין וכו' , התקציב הוא עד 5,500 ש"ח. תודה מראש.

3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2750 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסדרות\סרטים, דברים בסיסיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא…

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  4. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד דרך EBAY עכשיו אני די חדש בנושא ולכן אבקש את דעת המבינים בנושא של קנייה מח"ל למשל כמה לוקחים מכס או מע"מ פחות או יותר,האם זה בטוח? וכו... 1) תקציב: אני לא ממש יודע כי בארץ מחשבים כאלו לגיימרים עולים 6-9 אלף ויותר ובחו"ל מחשב כזה יש גם ב 3-4 אלף ולכן אני בבעיה אבל אפשר להגיד שעד 3500-4000 ש"ח אבל אם יש משהו ממש בכמה רמות מעל והוא עולה נניח עוד 400 שקל אז בסדר. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? בעיקר המחשב ישמש לצורך משחקים כבדים,סרטי HD וכמובן גלישה. * גודל המסך? כמה שיותר גדול יותר טוב בוא נגיד שלא ירד מ 15 אינצ' * משקל רצוי? אין העדפה מסוימת. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה א…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by roncohe4,

היי אז החשמל טיגן לי את הנייד הנוכחי... יאי... וצריך חדש :\ מה צריך? -USB 3 (מסתפק ביציאה אחת. אם יש גם את הפתח הקטן הזה, לא זוכר את שמו, שמאפשר לי להוסיף 'חומרה' למחשב ובכך אני יכול להוסיף USB 3 זה בהחלט פותר את הבעיה). -יציאת HDMI לחיבור לטלוויזיה. -דיסק קשיח SSD (לפחות 256 ג'יגה, רצוי לכיוון ה-500). -כונן אופטי. -ניידות: קל ככל האפשר, קטן ככל האפשר (איזור ה-13"), דק ככל האפשר. מאוד חשובה לי הניידות שלו. -שיהיה מהיר... -תקציב: חופשי, עדיף כמובן כמה שפחות. חשבתי על המחשב הזה: http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/in-rd33-6748.htm או זה http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=2784 ובכלל, אני גם שוקל אולי לקנות מקבוק פרו וזהו..... הצע…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מתלבט בין Lenovo G770 10375WUאוASUS G75VW-RS72 אבל אני לא נעול על כלום ומוכן לקבל כל המלצה רצינית,חשוב לי מאוד שהמסך יהיה 17 אינץ' והמעבד יהיה חזק כדי להריץ את התוכנות שאני עובד איתן:corelDraw, Adobe illustrator/photoshopאני מוכן להגיע עד 7000 ש"ח אשמח לשמוע את דעתכם...

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  7. ערב טוב לכולם אני קצת נוב בכל הקשור למחשבים ניידים לכן אני מצטער אם אני קצת מציק בפורום בזמן האחרון אבל יש לי שאלה, מפני שהבנתי שלרכוש מחשב נייד חדש עם הדרישות שלי זה לא כ"כ אפשרי אז אני כנראה אלך על מחשב יד שנייה או משהו בסגנון, שימוש המחשב: עריכה גראפית בקבצים בגודל עד 25MB כמו כן שימוש בגלישה באינטרנט ושימוש בתוכנות אופיס חשוב שהבטריה תהיה כמה שיותר חזקה. אלו 2 המחשבים שהציעו לי נכון לעכשיו [יד שנייה] - האם הם מתאימים לי בכלל לשימושים שאני צריך מבחינת מסך וחומרה שם המחשב: HP Compaq nc6320 Business Notebook PC‏ תמונה: נתונים כללים: מפרט כללי: מעבד Core 2 Duo T5500 1.66 1 ג"ב RAM דיסק 80 ג"ב מסך "15 ברזולוציה 1024X768 צורב DVD XP PRO ברשיון תיק נשיאה נ…

• 11 תגובות
    • 988 צפיות
  8. החלטתי להסתפק במערכת שיש לי כרגע במשחב הנייח ואני רוצה מחשב נייד שאוכל להעביר איתו את הזמן , חשבתי על להזמין מהאתר של Alienware בגלל שהם מציעים מספר רב של תשלומים שהופכים את ההוצאה ללא מורגשת בכלל , חשבתי על המפרט הבסיסי של הM15X עם שינוי 3GB RAM הכלולים במחיר ל4GB השאלה היא מה אתם ממליצים ? האם ALIENWARE שולחת לארץ בכלל ? אפשר דוגמא לרזולוציה/הגדרות/משחק שהM15X יריץ אותם בלי בעיה? תודה מראש. עריכה: לא משנה דיברתי עם נציג והם לא שולחים מחוץ לארצות הברית , כמה חבל שהמחירים בארץ יותר מכפולים

9. שלום לכולם, אני זקוק לעזרתכם.... אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכים משרדיים (עבודה עם מצגות ושאר מוצרי אופיס בעיקר). המחשב ישמש אותי להציג מצגות וכו' אצל לקוחות - כלומר חשוב לי שאני אוכל לקחת אותו בקלות ממקום למקום וכמובן שהוא יראה ויראה את המצגות בצורה איכותית ויצוגית. בנתיים ראיתי את הדגמים הבאים: LG Intel Pentium M 740 1.73GHz Sonoma - LE50-5LSE מעבד Intel Pentium M 740 1.73GHz זיכרון 512MB DDR2533 HD 60GB PATA מסך 15 XGA כרטיס מסך RADEON Xpress 200M כוננים DVD+-RW MULTI מערכת הפעלה Windows XP Home משקל 2.6 מחיר 5,980ש"ח קישור לאתר הייצרן: http://www.lge.com/products/model/detail/le50.jhtml Acer TravelMate 4152LMi - Sonoma 1.73GHz מעבד Intel Sonoma 740 1.73GHz זיכר…

10. עריכה: שלום שוב, ומצטער, לא שמתי לב להוראות המפורטות לפתיחת אשכול כזה או אחר. בכל אופן אני רוצה לקנות מחשב, החלטתי שכנראה כן מהארץ. שלא יעבור את ה 5500 ש"ח * מטרות המחשב - מחשב שיחליף את המחשב הנייח הנוכחי שלי - מטרות למידה, עבודה ומשחקים חדשים * גודל המסך - 14-15 אינץ' * משקל רצוי - לא קריטי, 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא חייב, 5-6 שעות יספיקו. המחשב יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל, המחשב הוא תחליף למחשב השולחני. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI אם אפשר, DVI רצוי - המחשב יחובר למסך 23 אינץ' בזמן שהותו על השולחן * בלוטות - אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 600 ג'יגה * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - רצוי דל, תקנ…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש, הצרכים הם אך ורק לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית. התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח (אם יש משהו יותר זול שיענה על הצרכים שלי אשמח לשמוע) שיהיה סטנדרט ולא מיני. הסתכלתי על הדגמים של DELL INSPIRON אבל יש כמה וכמה, אשמח להמלצה מסויימת תודה מראש

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, מעדיף שהמחשב יהיה קל עד 2 קילו בערך.. המחשב מיועד למטרות תכנות, צפייה בסרטי HD, אינטרנט וכו'.. מעוניין במסך של 14-15 אינץ'.. אם אפשר במחיר נמוך יותר שיתאים לדרישות, אז עדיף.. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  13. עלות עד 6000 אם אפשר לדעת איפה ניתן לרכוש וממש תודה...[br]פורסם בתאריך: 9.07.2008 בשעה 23:05:10 הי, אני אהיה קצת יותר מחודד לגבי הדרישות:אני רוצה לקנות מחשב נייד בעל מוח חזק שיכול לעבוד מול התוכנות שצינית בכותרת. שלא אהיה יותר יקר מ 6000 שקלים. אם אפשר לדעת איפה אפשר לקנות (חנות, או אתר) ומה אני צריך לחפש כדי לדעת אני לא קונה חתול בשק. ובבקשה, שמישהו יעזור לי, כי אני הולך להוציא המון כסף.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  14. המחשב הוא בעיקר לגלישה, צפייה בסרטים, העברה לHD לטלויזיה (לכן חשוב שיהיה עם יציאת HD), ופה ושם משחקים לא להשתגע אבל שיעבדו משחקים חדישים. מצאתי רק 3 מחשבים רלוונטים שראיתי בטווח מחירים שנראים לי לעין (אך אשמח לקבל עוד הצעות, אני לא בא מעולם הניידים אז אין לי הרבה מושג) ‎Lenovo 3000 N500 NS778IV‎ (שראיתי שהמפרט שלו סבבה אבל הוא מכוער ובלי הכפתורים בצד ימין) Compaq CQ60-225EJ LG ‎RD510-L.AD33E T4200 2.0GHz (על כל אלה הסתכלתי ב-KSP.CO.IL) רציתי לדעת מה ההבדל בין החברות השונות? ואם אתם ממליצים על אחד מהם / שוללים רציתי לדעת למה? רציתי בהתחלה נייח על מנת לחסוך, אבל אני רואה שנייח חדש ללא ציוד היקפי יעלה לי 2000 ש"ח... אז עדיף להשקיע המחשב בעיקרון לא ייצא ממש מהבית אלא רק ל…

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  15. Started by r0ckY,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. * מטרות המחשב? עבודה משרדתית בעיקר (אופיס, אינטרנט) וטיפה משחקים (cs1.6,css ואולי פיפה כלשהי) * גודל המסך? 15.4-15.6 * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? רק בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אוקיי, אז בעיקרון זה הדרישות שלי. חשבתי אולי על המחשב Acer 5738G אשמח לקבל בין השאר עליו ביקורת. כמו כן, אני מוכן לייבא מחשב אין לי בעיה עם זה. אשמח להמלצות. תודה.

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  16. שלום אנשים! מזה זמן מה שאני מחפש מחשב נייד שיתאים לצרכיי. לאחר בירורים רבים, הגעתי למסקנה כי ברצוני לרכוש את המחשב Dell inspiron n5111. אולם נשארה לי תהייה אחת - האם לרכוש את הגרסא עם מעבד i5 או את הגרסא עם מעבד i7? מפרט המחשב של הi5 http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n5110-n2630qm.htm מפרט המחשב של ה-i7 http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n5110-n2630qm.htm ידוע לי כי מעבד האיי 5 הוא כפול ליבה והאיי 7 הוא מרובע ליבה, אך מעבר לכך - לא ידוע לי האם ההבדלים ביניהם משמעותים עד כדי הצדקת תוספת מחיר של 500 ש"ח? [שאותם אוכל ל…

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  17. Started by avishaiar17,

טוב אז ככה שלום רב! אני מעוניין לרכוש מחשב חדש עד 5000 אלף ש"ח למטרת משחקים , לאחר בדיקות רבות החלטתי על מפרט פחות או יותר ויש דברים אחרונים שאני עדיין לא סגור עליהם אני מקווה שתוכלו לעזור לי . לגבי לוח אם החלטתי לקחת לוח אם עם צי'פ P35 שיתמוך גם ב- DDR 2 ן- DDR 3 כדי שאני יוכל בעתיד להחליף לזכרונות מהירים יותר, יש כמה דגמים בלוח אם ששמתי עליהם עין: ASUS P5KC ישנם עוד כמה דגמים גם של GIGABYTE בכל מקרה מה אתם אומרים על הלוח הזה? ואם הוא כדי... לגבי מעבד אני רוצה את ה- Q6600 זכרונות אני לוקח את ‏2x1GB OCZ Reaper HPC Edition‎ או 2x1GB Corsair DHX TwinX‎ אם יש לכם הצעות אחרות תתנו בכיף כרטיס סך הבנתי שה- 8800 GT יותר חזק מ- 3870 בקצת אבל אני רוצה לקחת אחד 3870 ובעתיד לקנות…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום רב! אני מעוניין לקנות 2 מחשבים נייחים לבנות 12 ו-14. מחפש המלצה לקניית המחשב (כולל מקום קנייה- שיהיה זול ככל שניתן ובעל אמינות בנושא האחריות) להלן הפירוט: 1. התקציב לכל מחשב- 1,700 ש"ח פחות או יותר 2. שימושי המחשבים: מחשבים לנערות צעירות- בעיקר משחקים ואינטרנט רצוי מחשבים שיוכלו לקבל גם משחקים עם דרישות גרפיקה גבוהות יחסית. השימוש במחשבים יהיה ככל הנראה על בסיס יום יומי. לגבי הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך- אין לי מושג מה היא (מדובר במסך דק חדש דנדש 21'' אם אני לא טועה). 3. ציוד היקפי: מקלדת ועכבר (אופטי, לא אלחוטי) ופשוטים, אין צורך בשכלולים למיניהם. אפשרות להוספת רמקולים (תלוי מחיר). אין צורך במסכים. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן ד…

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  19. Started by ProDude,

שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מסך למחשב , זה יהיה מסך נוסף למה שיש לי - כרגע יש לי מסך של DELL פאנל IPS 2K . אני חשבתי על מסך 144HZ והוא יהיה יותר מיועד למשחקי המחשב . כרגע אני עם ה-GTX 970 אבל אני מתכנן לשדרג אותו מתי שהוא יפסיק לסחוב משחקים חדשים (שנה - שנה וחצי ). אשמח לשמוע המלצות מכם , התקציב הוא עד 2080 ש"ח , ועדיף כמה שיותר לחסוך. אני אישית נתקלתי במס' מסכים : SAMSUNG : https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=949527 שמעתי עליו דברים טובים. ויש גם את זה - אבל זה ממש לגרד את הכיס בשבילו - השאלה אם זה מצדיק את זה: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=933505 (מצאתי חנות שמוכרת ב-2080). אשמח לשמוע המלצות שלכם - מה לעשות . תודה…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  20. לוח אם - P5W64-WS-PRO Asus כונן קשיח - WD2500YD Western Digital - ן 250 GB ן 16MB BUFFER ן SATA זכרון - DDR2 1024MB 667MHZ CL5 Kingston - כפול 2 מסך מחשב - L1970HR LG - ן 19 אינץ' מעבד - Pentium D 945 Box Intel מארז מחשב - M-100A JSP-Tech מאוור למעבד - Zalman 9700 ובנוסף כונר DVD צורב - (איה אתם ממליצים? כונן שקט - לא מרעיש בעבודה ובצריבה..) שאלה לגבי המעבד: החלטתי אחרי התלבטויות רבות להישאר עם פנטיום D ולא לעבוד ל Core 2 Due . האם 945 D המענה המושלם לרכישה כמעבד או שללכת על אחר?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום לכולם, אני אבקר בקרוב בארה"ב ומעוניין לרכוש נייד חדש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 / 830 דולר בערך. ניתן לחרוג עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, צפייה בסרטים ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי, כפי שרשמתי בנושא , אני מעוניין במספר דגמים ואשמח להערות / הצעות , המחיר המקסימלי הוא 1000$ , בחריגה של 100$ , חשוב שהמסך יהיה 16'' ומעלה , לגיימינג , אני מתכוון לשחק עליו ולא רק חצי שעה /שעה. לימודים ,מאמין כי המחשבים שקישרתי יישרתו את נושא הלימודים ללא בעיה , אל המחשבים שחשבתי עליהם עד כה : * http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Qosmio+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+-+Omega+Black/9716111.p?id=1218158634282&skuId=9716111&st=gaming%20laptop&cp=1&lp=3 כאן המסך גדול והנייד שוקל משהו כמו 4.40... והרזולוציה לא ממש סדירה.. אשמח לעוד הערות. * http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+P…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  23. מישהו יכול להמליץ

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום רב, לאחר גלישה באתר של APPLE התחלתי להזיל ריר על מחשבי MAC עם שני מעבדי XEON. הרכבתי את מפרט המחשב שאני רוצה, הגעתי למחירים אסטרונומיים העוברים את 30,000 ש"ח. החלטתי שאני הולך לבנות לעצמי מחשב, לבד ובלי התפוח הנגוס. אין ספק שהם טובים מאוד אבל המחיר מוגזם ולא בר תשלום. לצערי נתקלתי בבעיה כאשר התחלתי להרכיב מפרט משלי דרך אתרים ישראלים. skyPC, KSP, ivory וכו'. כמעט ולא ניתן למצוא מעבדי XEON ולוחות אם לשני מעבדים. רק באתר אחד מצאתי את מה שאני מחפש והוא plonter. מפרט: מארז - Thermaltake ARMOR Extreme Edition full Tower זכרון - 6GB (3x2GB Kit) DDR3, CL9, PC3-10666, 1333MHz (כל זה כפול 2) = 12 GIGA זיכרון לוח אם - The Intel® Server Board S5500HCVR שני מעבדים - Xeon E5520…

• 121 תגובות
    • 20.1k צפיות
  25. היי יש לי : http://i.imgur.com/skY1AC7.png לוח אם: PEGATRON CORPORATION model Eureka3 מעבד: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz זכרון: Memory Type DDR3 Memory Size 8 GBytes Channels Dual, (Symmetric) Memory Frequency 532.0 MHz (5:8) כ.מסך: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti אני מעוניין לשדרג בשביל שמשחקים כמו H1Z1 או RUST שדורשים טיפה יותר, יוכלו לרוץ כמה שיותר טוב במגבלת התקציב . לא כ'כ איכפת לי אם זה כולל או לא לוח אם. אבל לדעתי פשוט עדיף להשקיע את התקציב (1K שח) במעבד וזכרון. אשמח לעזרה תודה! 1. מה התקציב …

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.