ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לרכוש את המחשב במפרט המשודרג שלו עם N280 מעבד 3GB והכי חשוב עם NVIDIA מלא ולא בגרסת ה-LE ראיתי שבאתר של HP הם מוכרים רק בארה"ב האם יש דרך להזמין כזה או לקנות בארץ תודה מראש גיא
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אוקי אז כחה אני דיברתי עם חברים, שאלתי באתר ודי נירא לי מה שאני יקח AMD Athlon 64 3800 (939-pin) Box ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 CL2 HyperX WD SATA 200GB 8MB 7200 RPM LG DVD 16x48 Black OEM LG GSA-4163B DVDRW Bulk Thermaltake Shark VA7000 Black Thermaltake PurePower 460Watt W00067 PFC בקשר לכרטיס מסך אני עוד מבולבל אם תוכלו לעזור לי זה יהיה הרבה יותר טוב Sapphire ATI Radeon X850 XT Platinum Edition PCIe 256MB ViVo xfx 6800Ultra 512MB +DVI, +VIVO, DDR3, PCI-E? XFX 7800GTX? אם תוכלו להעיר לי על משהוא שלא נירא להמליץ על כרטיס מסך או כל דבר אחר תכתבו המחשב עצמו צריך להיות מחשב לגיימר תודה. ואם תוכלו להביא …
-
- 43 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (FIFA 2015), צפיה בסרטים, סדרות בצפייה ישירה , שימוש במספר תוכנות במקביל או מספר חלונות במקביל כגון : תוכנות מסחר בשוק ההון ובמקביל חלונות גרפי מסחר ( מסחר בשוק הון ) . * גודל המסך? 14 או 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב . לפי המלצתכם ודעתכם האישית . * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ... מאוד חשוב מסך איכותי IPS . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הנקוב . * משקל רצוי? 2.5 קילו עדיפות למשקל קל יותר . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ככל שהיו יותר יציאות אני א…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, אני כותב כאן עבור מכר שמעוניין בנייד. הנה פרטי הנייד שהוא מחפש: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית ואולי גם צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינטש (אין לי עדיפות לגבי מאט או מבריק) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). HD מספיק טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף ל touchpad (touchpad * משקל רצוי? בין קילו וחצי לשניים. *…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אנחנו על סף הזמנה של מחשב חדש לצרכי משחקים (FAR-CRY וכו'), אופיס ואינטרנט. המפרט צריך לכלול הכל (כולל מסך 17" LCD) למעט רמקולים. הנה מה שאני חשבתי עליו: 2803 Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwless 299.99 ¤ 1 299.99 ¤ 1 994 Lite-On 52/32/52 Black CD-RW 174.65 ¤ 1 174.65 ¤ 2 571 AMD Athlon XP 2600+ Barton 512K, 333 Mhz BOX CPU 627.54 ¤ 1 627.54 ¤ 3 1489 Toshiba 16/48 Bulk - Black DVD-ROM 189.98 ¤ 1 189.98 ¤ 4 2443 Citizen/Sony Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 5 3847 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 402.57 ¤ 1 402.57 ¤ 6 1179 Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 140.00 ¤ 1 140 ¤ 7 4990 ABIT NF7-S2 nForce2 Motherboar…
-
- 35 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח, אם באמת משפר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? (לא בהכרח לפי סדר תכיפות): אינטרנט,אופיס, תכנות, סרטים ומשחקים בעיקר FPS, אבל לא גיימינג מאסיבי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW, מירוצים, פיפא ושאר FPS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך22"-23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב? לנצל במידת הצורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) השימוש הוא בעיקר אינטרנט, הרבה אתרים פתוחים ובמידת הצורך גם תוכנות. חשוב לי מאוד מאוד שהמחשב יהיה מהיר[מינימום 8 ג'יגה זיכרון], יציב, לא נתקע כלל, מודרני בתור מחשב נייח גם לעוד כמה שנים, זמין למשחקים קלים בלבד ולכל תוכנה. מתוכנן מערכת הפעלה של וינדוס 7 ביט 64 אז חשוב שהכל יתמוך כמובן. זמין כמובן לתכני HD, סרטים, סרטונים וכל מה שבאמצע. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
. מה התקציב? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, סדרות, סקייפ וגלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD7, fifa2011, AOE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בעקבות תקלה במחשב הראשון עומדת לרשותי האפשרות לקבל מחשב חדש, אלה הדגמים המוצעים עבורי: 1. http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=893553 2. http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=887438 אשמח לדעת מהם עדיף באופן כללי (יש ביניהם פער גדול מאוד במחיר שלא כל כך ברור לי) בנוסף אשמח לדעת מה ההבדל בין הדגם השני ששמתי כאן לבין הדגם הקודם שהיה לי: http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=879030
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אנ מעוניין לקנות מחשב למוזיקה שיעבוד הרבה שעות עבודה! כולל 2 מסכים עד 10 אלף אבל,יש אבל מפרט לא מ TMS תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד אסוס 1000HE עם Windows XP בעברית, ואני רוצה להתקין עליו Windows 7. עשיתי גיבוי למחשב, והשאלה שלי היא איפה אני משיג דרייברים מתאימים לWindows 7, ואת התוכנות שמגיעות עם המחשב ששולטות על ההתקנים האלחוטיים, משטח מגע וכיו"ב. אם יש מישהו שיש לו את המחשב הזה והתקיו עליו Windows 7, אז אני אשמח אם תכתבו לי את כל מה שדרוש להתקנה.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בהנחה שמבחינת מחיר סופי (כולל קניית מערכת הפעלה) אין הבדל במחיר. יש עדיפות למערכת הפעלה מותקנת כבר על המחשב או בלי מערכת הפעלה? מה ההבדלים? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
הי, בהמשך לשרשור מלפני חודש, רכשתי את המחשב בכותרת. הוא הגיע עם 4GB RAM, ויש חריץ הרחבה נוסף. אני תוהה האם יהיה אפשר להוסיף 8GB (שסה"כ יהיו 12), או רק 4GB נוספים. לא הצלחתי למצוא ב-manual שום אזכור למגבלת RAM. המחשב גם לא מופיע באתר Samsung ישראל (איך זה? יבוא מקביל?). באתר Corsair, יצרנית הזכרונות, תחת טבלת זכרונות נתמכים ע"י מחשב זה, נרשם ש-12GB זה המקסימום, אבל אני פוחד להסתמך רק על זה. יש לכם השערה/ידע לגבי הכמות המרבית הנתמכת? **המחשב משווק בכל מדינה עם סיומת אחרת, לפי שם המדינה (IL כאן, יש גם HK, IT, FR, TH ועוד). הדגמים כמעט זהים, אולם מגיעים עם אבזור קצת שונה בכל מדינה. זה גם מסבך טיפה.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הנחשב ישמש להרבה תחומים- עבודה על תלת מימד, פוטושופ, visual studio, מכונות ווירטואליות, עבודה עם מנוע unity, ודוטה 2 אין העדפה לגודל מסך מסויים אבל יותר לכיוון של מסכים גדולים. רזולוציה fhd מבחינת דיסק קשיח אני אצטרך הרבה מקום, ולדעתי אני אצטרך להתפשר יותר מידי על ביצועים כדי לקבל גם ssd וגם hdd, תקנו אותי אם אני טועה אין צורך במסך מגע/מסתובב/כל גימיק כזה או אחר אין צורך בכונן אופטי סוללה נמצאת בתחתית סדר העדיפויות, אבל כמובן שאני אשמח לכמה שיותר. אני נתקלתי בלנובו y50-70, אבל הבנתי שכל הסדרה סובלת מכמה חסרונות מאוד משמעותיים- מסך זוועתי, וייפיי חלש והקשיח ההיברידי גורם לעיתים ללאגים. הדגם שהתמקדתי בו הוא 5944-0995 http://ksp.co.il/?uin=26532 אני מוכן להתפשר על מפרט חלש י…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי כולם, מפלצת העריכה הנהדרת שלי אמרה את שלה, הקשישה בת 10. מחפש מחשב עריכה חזק, עם יכולת לערוך תכני 4K בקלות, מבחינת תוכנות- תוכנות עריכת אופליין (פרימייר ואביד למי שמכיר) ולא תוכנות תלת כבדות. תקציב- עד כ8K. הדרישות: יכולת עיבוד וידאו חזקה ומהירה זכרון חזק- מניח ש32GB SSD משהו משהו, 256GB יתאים הארדיסק פנימי מהיר, סביב ה4TB מדובר בבית עם חתולה משירת שיער בכמויות- אז גם פתרון קירור עם פתחי אוויר מועטים ככל הניתן. ** גיימינג לא רלוונטי כלל. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לבנות מחשב חדש ואני מתלבט בין תושבת 1150 ולתושבת החדשה 1151 ששמעתי שיש לה כמה באגים , קראתי במצב של התחממות ה 1151 המעבדים קופאים והמחשב נתקע למרות שיש עידכון ביוס חדש שמתגבר על זה חשבתי ללכת על ה 1150 ממילא אין הבדל גדול בינהם בביצועים . 1. איזה תושבת עדיף ? 2. אם יש הבדל גדול בין G3260 ל I3 4170 ? ( הרבה טאבים , מדיה פלייר , WORLD EXCEL , משחק WOT תמיד עובד עם כמה תוכנות במקביל הרבה טאבים 30 - 40 . 3. כרגע יש לי 8GB זיכרון וזה כלום ממש לא מספיק לי , 16GB יספיק ? DDR3
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אוטוקאד דו מימד BEAM 14 אינץ - בעבודה הוא יחובר למסך 24 כך שאין צורך יותר גדול בבית אופיס, אינטרנט. עדיף מסך מט ולא מבריק לא חייב עדיפות ללנובו אך לא חייב
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות לי מחשב נייד חדש. (אני לא מחובבי Mac). אני מחפשת מחשב שבגדול יהיה מתאים לעריכה של תוכנות גרפיקה וצילום במטרה שהתמונות יהיו כמה שיותר דומות לתמונות שיצאו בדפוס. (אני מכירה רק מוצרים לכיול מסך, אבל לא יודעת אם יש מסך מתאים גם מבלי הצורך בחומרה לכיול). רוב העבודה עליו, כמו שציינתי היא עבודת לייטרום, פוטושופ, ואילוסטרייטור. חשוב לי גם שיהיה הרבה מקום לשמירת העבודות. חשוב לי מאוד שיהיה לו num pad, כי כרגע הלפטופ שלי בלי וזה בלתי נסבל. אני אולי אריץ עליו כמה משחקים, אבל לא משהו כבד אז זה פחות עקרוני. חשוב לי שמערכת ההפעלה לא תהיה win8 אבל את זה אני מאמינה שכבר ניתן לבקש ממי שקונים. אהה כן ושהסוללה שלו יחסית תהיה עמידה לכמה שעות, כי שלי לא סוחב יותר…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. תקציב 4 אלף. עדיפות מוחלטת למערכת מבוססת AMD. יש ברשותי כרטיס מסך מסוג RX480 8gb. שיתחבר למסך FHD 144hz. יש ברשותי sdd 250 גיגה. לנצל הכל חריגה עד 400 שח עדיף שלא. חובה שיהיה לוח אם איכותי עם אופציה לcrossfire בעתיד ובגודל ATX ולא מיני או מיקרו. וספק כוח איכותי עם עדיפות למודולרי. הארדיסק רגיל של 1 טרה. וינדוס 10 מקורי. תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים אני זקוק לייעוץ ברכישת מחשב סלוני. הדרישות שלי הן מארז שוכב. ניגון של 4k כרטיס קול סבבה לחיבור קולנוע ביתי. תקציב כ 3000 שקל. עריכת תמונות ממש בקטנה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, מתחיל ללמוד השנה מדעי המחשב וצריך המלצה ללפטופ. הערב חשובה: יש אפשרות להביא מחשב מארה"ב בימים הקרובים (AMAZON, NEWEGG או חנות אמינה אחרת שאתם מכירים), אז אם משתלם אין לי בעיה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סטודנט למדעי המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כזה קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
* מטרות המחשב? מעוניין לקנות נייד עקב מעבר למעונות בחודש הבא, לשימוש משרדי וצפייה בהרצאות/סרטים בעיקר. אולי גיימינג קליל ביותר.. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? אינני יודע מהו משקל סביר לנייד, חשוב שלא יהיה כבד מדי, אך זהו לא פקטור מרכזי.. לא אתנייד איתו בין שיעור לשיעור, רוב הזמן יישאר בחדר (לימודי הנדסה.. קשה לפתור משוואות על נייד). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ארוך במיוחד אך גם לא סוללה שתיגמר לפני 10 בבוקר, כנ"ל לא פקטור מרכזי.. רוב הזמן יהיה ליד שקע חשמלי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אינני מבין גדול בנושא אך למיטב …
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
****דברים שנערכו מלווים בכוכביות**** tl;dr תקציר: אהיה בחול (קנדה) למשך שנה לפחות ללימודים ומחפש "נייד" חזק למשחקים מחברה שתיתן לי את השירות המקומי הכי טוב ונטול כאבי ראש. אחריות בינ"ל זה רק בונוס. תקציב 2500 דולר קנדי. **אם אפשר להשאר בתוך ה 2000 אז עדיף.** -------------------------------------- שלום חברים, אני כרגע בונקובר, קנדה, למטרת לימודים. אשאר כאן לפחות עוד שנה וחודש, אולי יותר אם אני יאריך את הלימודים והאשרה. . אני מבקש המלצה למחשב נייד בתקציב של 2,500 דולר קנדי עם חריגה של נגיד 500 דולר. אם נח יותר אפשר לפי 2800 דולר אמריקאי וחריגה של 300. כמובן שאני מעדיף לא לחרוג. אבל בכל מקרה המחשב עצמו משני עבורי. בחשיבות ראשית נמצאת החברה לתנאי השירות/אחריות שהיא נותנת. ***…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
השאלה שלי בעמוד 2 בהודעה האחרונה, תודה. שלום, אני עומד לרכוש מחשב חדש בתקציב של 4,000 ש"ח . אני אקנה את המחשב מחנות באיזור השרון- אני גר בכפר סבא. ברצוני להתייעץ איתכם לגבי המפרט שלו-ההעדפות שלי לגביו הן: -"עמיד" לכמה שנים (בערך כ5,-שניתן יהיה לשדרגו והוא לא יגיב בזחילה) אני מעדיף athlon 64 אבל פתוח גם לאינטל אם הם עדיפים -שקט -העדפה לsff -צפייה בסרטים -יציאת טלויזיה בכרטיס מסך. -האזנה למוזיקה קיבלתי הצעת מחיר מחנות בעירי שמפעילה את האתר com4u.co.il : מחיר ליח` כמות מוצר קטגוריה מק"ט 1,052.13 1,052.13 1 מעבד AMD Athlon 64 3000 BOX מעבדים AMD 133336661 589.92 589.92 1 לוח אם מדגם EP-8KDA3J מבית EPOX לוחות אם עבור AMD EP-8KDA3J 498.70 498.70 1 זכרון מבית TWINMOS בג…
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש נייח. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא תיכנות שזה אומר שלפעמים אני מריץ אמולטורים כגון ANDROID STUDIO ובד"כ יפעל שרת על המחשב (לשימוש פיתוח מקומי לא שרת ציבורי). בד"כ פתוחים אצלי הרבה טאבים של דפדפן שאני מתכנת, ז"א בסביבות ה 20 טאבים בערך בנוסף לתוכנות לעיל. פיצ'רים שאני צריך מהמחשב: שיתמוך בכמה מסכים (HDMI) מינ' 2 אפשר יותר. שיהיה לו בלוטות'. חיבור לרמקולים ומיקרופון (לביצוע שיחות) מצלמת אינטרנט סבירה (לא צריך תבסט של הבסט מספיק משהו כמו הקידמית של טלפון ממוצע בימינו) שלא יהיה רועש אך לא צריך מחשב אילם. ניראות של המארז פחות קריטי לי, מצידי שיהיה שחור חלק בלי מנורות וכאלו. שתהיה תמיכה בתקנים העדכניי…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-