ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד למשחקים כבדים, שיתוף קבצים, אינטרנט. שהמפרט לא יכלול : מסך, רמקולים, מקלדת , עכבר, דיסק קשיח. התחלתי לבנות את המפרט מ KSP אנא תעזרו לי להשלים אותו ואם יש לכם הערות אשמח לקרוא. 1) 1095 ש"ח ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? 2) לוח אם ASROCK : ?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire ? 530 ש"ח 3) זכרונות TWINMOS ?1GB TwinMOS? X2 1140 ש"ח אני זקוק למארז, ספק וכרטיס מסך טובים. דבר נוסף הוא שאם ניתן למצוא אותו מפרט פחות או יותר, באותו מחיר או פחות ובחנות אחרת זה יהיה עוד יותר טוב כי ב KSP אין אחריות לטווח זמן ארוך. תודה רבה על הסבלנות לכל מי שיעזור לי.
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב גיימינג למשחקי FPS (BF2 CSS) X בלי ציוד הקפי. המארז יכול להיות חרא אני לא רוצה להשקיע בו הרבה כסף, אני מעדיף להשקיע את הכסף הכרטיס מסך או משהו. אין לי מושג מה זה OC אז אם אתם יכולים להסביר לי בבקשה =] התקציב שלי הוא 4000 שקל ואפשר חריגות של 100 שקל ~
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש המטרה של המחשב: בעיקר למשחקים כבדים שהיהי pci-e לא להתפרע במחיר תנו מפרטים וגם תגידו מאיפה כדאי לקנות
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי כבר בן 5 וחצי ואני מעוניין להחליפו. מכיוון שאני לא ממש מבין במה אני צריך בדיוק אשמח אם תעזרו לי. אני מחפש מחשב לגלישה באינטרנט+צפייה בסרטים+משחקים כמו פיפא ומנג'ר+מסך סטנדרטי ולא משהו מפוצץ. לא יותר מזה. אשמח למפרט+המלצות על סוגים מסוימיים. מכיוון שאין לי שמץ של מושג כמה זה צריך לעלות אשמח אם תפרטו לי גם על זה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש שיהיה לשימוש בייתי וכבר הרבה זמן אני מסתכל על מפקטים ועל בניית מחשבים שונים באינטרנט והייתי רוצה לדעת מה דעתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משחקים, שימוש בית ספרי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות , יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, eclipse - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG, LOL, WITCHER, CSGO... -מהי הרזולוציה הטבעית …
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
אהלן חברים , אשמח אם תוכלו לעזור לי ולתת לי פה מפרט עד ל3400 ש"ח . המחשב אני רוצה אותו למשחקים . . . תודה רבה ושבת שלום .
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים בתווך של 3000 ש''ח. מישהו הציעה לי מחשב כזה: 1.לוח אם: ASUS FOR AMDAM2/DDR2/PCI-E 2.מעבד : AMD ATHLON64 5000X2 DUAL CORE AM2 BOX 3.זיכרון: 1024MB 667 MHZ DDR2 4.כרטיס מסך:GEFORCE FX 7600 GS 256 MB +TV OUT + DVI 5.דיסק קשיח : WD SATA 2 HARD DRIVE 160 GB, 7200RPM,8MB 6.כרטיס קול : AC 7.1 7. כרטיס רשת: LAN CARD 10/100/1000 8.מארז : MIDI ATX FRONT USB 500 WT 9.כונן :DVS- RW X18 DUAL LAYER LG/NEC תגידו המחשב הזה תואם את המחיר. צריך לשפר משהו או להחליף? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
דרוש לי מפרט למחשב חזק איכותי ומהיר , אני אישית הייתי מעדיף שלא לחסוך , השימושים במחשב יהיו בעצם כמעט להכל , אני רוצה שהוא יוכל לסחוב תוכנות כבדות בלי בעיה ,יתאים לעריכות שונות של סרטי וידאו , הדבקת תרגומים בסרטים וכו'. הוא יכיל הרבה תכני HD כי המחשב אמור להתחבר ל-LCD 32 שלי בחדר והולך לשמש בגדול בתור סוג של "סטרימר" , הוא אמור להיות מחובר למערכת קולנוע ביתית שיש לי ככה שחשוב לי שתהיה לי את האפשרות לשמוע סראונד מהמחשב. כמו כן אני הולך להעמיס עליו הרבה מאוד חומר , בנוסף אני גם רוצה שהוא יהיה מיועד גם למשחקים בסופו של דבר למרות שאיני כ"כ משחק במחשב , אבל אני לא רוצה להיות מוגבל גם מהבחינה הזאת,אין צורך במסך כי יש לי מסך FULL HD של LG שקניתי לא מזמן שכמובן מגיע לרזולוציה מקס…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני חדש בפורום ואפתח את הודעתי הראשונה בבקשה למפרט. אני מחפש מחשב למשחקים כבדים לא כולל ציוד היקפי ב 1500 ש"ח אבל אני מוכן לחרוג ב 20 ש"ח אני רוצה את כל הרכיבים לתפעול מחשב לא כולל עכבר מקלדת רמקולים וכו... אבל אני כן צריך מסך ואני רוצה להפעיל משחק כמו OBLIVION חלק על הגרפיקה הכי גבוהה על מסך 24 אינץ תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש הבדל אם אקנה מחשב בעוד שבועיים או בעוד שישה שבועות מבחינת מחירים? אני מעדיף לחכות שישה שבועות.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למטרת משחקים בעיקר, התקציב שלי הוא בסביבות ה-6000 ש"ח כולל מסך lcd נורמלי ואשמח להתייעץ לפני הקנייה עם מישהו שמבין טוב יותר ממני במחשבים. תודה מראש. טל
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב חדש בשובי של 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי (אני רוצה כרטיס טלויזיה ויש לי שאלה האם זה כדי לעשות ?) המחשב יהיה בעיקר להורדות צפייה בסרטים וסדרות , משחקים וגלישה באינטרנט אני רוצה שהמחשב יהיה שקט ואני רוצה מארז שטוח (האם זה כדי וכמה זה עולה ?) עכשיו בקשר ל-OC אני לא ממש יודע מזה - תסבירו לי מזה והאם צריך וכדי לעשות את זה אני רוצה שהיה שידרוג מפרט בעתיד זהו בעיקרון אני רוצה שהיה לי מחשב טוב מאוד מהיר וחזק אני שומר הרבה שירים ותמונות אז צריך שהיה זיכרון וטוב ואני רוצה שהאינטרט יעבוד מהר אם זה קשור אז אם תעשו לי מפרט לפי כל הצרכים זה היה טוב מאוד ותודה מראש
-
- 14 תגובות
- 987 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים אני מעוניין לקנות מחשב חדש התקציב שלי הוא 5500 ש"ח לא כולל מסך ולא כולל ציוד היקפי יש לי הכול ! אך יש לי התלבטות האם לקחת מחשב מבוסס פנטיום או מחשב מבוסס AMD אני רוצה לקנות את המעבד עם הליבה הכפולה אבקש המלצתכם וכמובן מפרטים בהתאם המחשב מיועד למשחקים
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בעיקר לאינטרנט, עריכה (של מוסיקה, תמונות ווידאו) ולפעמים למשחקים. הטווח מחירים שלי הוא 3000-3500 הרכבתי את המחשב הבא ב-www.ksp.co.il ואני פה שואל את דעתכם: מעבד AMD: Athlon XP 3000+(512k 333) לוח אם Abit: NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 זיכרון DDR 400: 256MB Kingston CL2.5 x2 כרטיס מסך gigabyte: RADEON 9600SE TV,DVI 128MB דיסק קשיח Maxtor: 80GB (8MB) SATA Floppy: Teac/SONY 1.44 CD-ROM: MSI x52 ומארז: ATX MIDI 400W usb,p.stab.,window האם צריך לשנות משהו? ומה ההבדל בין זיכרון 256MB Kingston CL2.5 ל 256MB Kingston CL3? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן ונמאס לי ממנו החלטתי לשדרג אותו ולקנות כמה חלקים ואת השאר להעביר מהמחשב הישן, אני יודע שזה לא מומלץ אבל אין לי כסף מיותר ואני מנסה כמה שיותר לחסוך בהוצאות. אשמח אם תרכיבו לי מפרט טוב על-פי הנתונים הבאים : שימושים עיקריים - סרטים - תוכנות כבדות (PhotoShop, AutoCAD ועוד) - משחקים - גלישה באינטרנט ועוד.. חומרה שיש לי ואני יעביר למחשב ה"חדש" - ספק חדש (לא זוכר נתונים מדוייקים אבל הוא מעולה) - כרטיס מסך GeForce 440MX (אני יודע שהוא על הפנים אבל זה מספק אותי ביינתים) - כרטיס קול Creative SoundBlaster Live 4.1 - כונן DVD של TOSHIBA - צורב LG X52 - הארד-דיסק 60GB של MAXTOR - כונן דיסקטים מה אני צריך - מעבד (מתלבט בין Intel ל- AMD) - לוח אם - מארז - זכר…
-
- 77 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש במנימום כסף אני רוצה את רוב הרכיבים על הלוח האם האם מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם טוב עם אחריות לשלוש שנים שיש עליו כבר כרטיס מסך\רשת\קול (על הלוח אם) ועל כרטיס מסך טוב אבל לא יקר כאשר השימוש של המחשב לפעולות פשוטות וכמובן מעבד וזיכרון אינטרנט אופיס מוסיקה (MP3) ווינדוס XP בתודה NAV
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה טוב למשחקים ויריץ אותם בצורה הטובה ביותר בהתאם לתקציב + מסך של 22 או 21 התקציב הוא בסביבות 4000 אך לא בחריגה קיצונית שהמחשב ימצא את התקציב ויהיה טוב למשחקים וסרטים ושיבצע פעולות בצורה הטובה ביותר בהתאם לתקציב ושהמסך יהיה טוב למשחקים ולסרטים בגודל של 21 או 22 אינץ' רצוי מאוד חנויות מאזור ראשון לציון גג בתל אביב .. אם מישהו יוכל להביא לי מפרט טוב אני יודה לו מאוד ! תודה רבה!
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום. טוב אז כמו שכתוב אני צריך מחשב חדש חברים מכיוון שאני עובר לגור עם החברה ואני משאיר לאחי את המחשב שלי גם כן מחשב גיימינג אז אצטרך מחשב גיימינג חדש. 1. מה התקציב המקסימלי? 12 אלף ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה יוריד מהביצועים משמעותית אז לא לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שום חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב- מחשב גיימינג למשחקים כבדים, סרטים בעיקר HD, כמובן גלישה, ושירים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב בעיקר למשחקים כמו שציינתי למעלה. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (…
-
- 116 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך Geforce 9500GT, ואני מעוניין לשפר את כל מסביב ובעוד חודשיים שלושה להחליף אותו בכרטיס ממש איכותי. לכן, אצטרך את הבסיס הכי חזק שאפשר בסכום הנ"ל (2000 שקל). המחשב למטרת משחקים בסיסיים של ספורט ואולי קצת מעבר. פה ושם סרטים, עבודה מרובה עם האינטרנט ולא יותר מדי. רוצה השקעה לטווח ארוך. אין צורך בציוד היקפי. מה שאני צריך: 1. מעבד 2. לוח אם שיתמוך בעוד מספר חודשים בכרטיס המסך שאני אקנה (הוא יהיה בסביבות ה-700-800 ש"ח). 3. זכרון DDR3, כי יש לי של DDR2 וסביר להניח שאחליף אותו. סביר להניח שהלוח אם יתמוך בעד מהירות של 1333, אז שווה גם לקנות זכרון כזה? 4. דיסק קשיח, פרט שולי, 7200RPM, 500GB . לא חושב שיש פה עוד משהו . 5. מארז סביר, לא רוצה משהו שיגרום לי לחרוג, …
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
הי, לאחרונה התקלקל לי המחשב שלי (בן שלוש וחצי)... אז אני צריך לקנות מחשב חדש. יש לי אפשרות לקנות בחו"ל וליבא לארץ. הבנתי שהמחירים שם משמעותית יותר זולים (כמו בקישור הבא): http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+-+Blue/Black/9736955.p?id=1218164036446&skuId=9736955 האם אתם ממליצים לקנות בחו"ל או בארץ? איזה מחשב אתם ממליצים לקנות ובאיזו חנות? הצרכים שאני צריך אליהם מחשב הם בעיקר לימודים אך גם משחקים. (אני ארצה שהוא יוכל להריץ על מינימום דרישות את COD9 בעוד כמה שנים. חח), רצוי 15.4 אינץ' או קרוב לזה. בנוסף, הבנתי שיש לכם אנשים שיודעים לגבי אחריות על איזה מחשבים יש אחריות בי"ל ולכמה שנים. זה כמובן מאוד חשוב. תודה רבה …
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מחשב חזק שיריץ חלק ויסטה ומשחקים לא הכי כבדים שיש .. מה שאני צריך זה מעבד לוח אם זכרון (לפחות 2 ג'יגה עדיפות ל4) דיסק קשיח (500 ג'יגה) צורב די וידי כרטיס מסך dx10 יחסית חזק מארז.. תודה רבה רבה לעוזרים ואני לא בטוח אבל נראה לי שאני מעדיף אינטל
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה קורה אנשים טובים!!! אני מריץ למטרות לימוד VMWARE עם 3-5 שרתים , אני צריך לפחות 2 ג'יגה זיכרון ונפח דיסק גדול ,כרטיס מסך לא למשחקים המחשה יעבוד קשה וללא הפסקה , כך שקרור אמור להיות ברמה טובה . התקציב ללא מסך
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני חשבתי על מערכת מבוססת אתלון 64 (3400 לצורך העיניין,) על לוח לסוקט 754, עם גיגה ראם. וכל השאר זניח. בזמן הבירורים, עלו בי כמה סוגייות: 1.האם כדאי להמתין ללוחות בשקע 939 + מעבדים בשקע הנ"ל במחירים נורמאלים? 2.כמה הבדל יש בין ה 3400 ל 3200 (לא מתחשק לי להשליך את כספי לחינם)? 3.האם שקע 754 יעלם בסופו של דבר? (מבירורים שערכתי בנושא עלתה תשובה לא חד-משמעית.) במידה ואכן כדאי לרכוש מחשב חדש בתקופה זאת, האם המפרט הבא מומלץ?: 4.יבוא אישי מחו"ל בא בחשבון? amd 64 3400 (clawhammer core) Epox 8KDA3j Geil 512 MB PC3200 400 MHz with cooling X2 albatron ge -force 6800 GT seagate 120 HD 8MB buffer serial - ata hermaltake TT420 WATT Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black אודה לכל מ…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים (לא הכי כבדים, אבל דיי כבדים). כולל ציוד הקפי (לא משנה אם המסך דק או לא, מספיק מסך פשוט 17 אינץ'). לגבי כרטיס המסך, קראתי על המלצות על הכרטיס GeForce 6800GT, ומצאתי אותו במחיר יחסית זול (1577 ש"ח). לא יודע אם מותר לכתוב פה את האתר שמוכר, אם כן אני אכתוב אותו. אני מעוניין גם ב-1000 מגה RAM, וב-160 ג'יגה זיכרון קשיח SATA (אני לא הכי מתמצא בזה, אבל ממה שהבנתי עדיף SATA). עכשיו אני קצת בדילמה: מה יותר עדיף, INTEL או AMD? ה-AMD יותר זול, אבל לא יודע אם יותר אמין. ראיתי מחשב עם מפרט נחמד עם AMD 4200 Dual core (בכ-6,000 ש"ח), אז האם זה שווה את זה? והאם כדאי לי לקנות motherboard שיש בו nforce4? אה, והעיצוב של המחשב ממש ל…
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-
-
החדשות הטובות הם, שאמא שלי מעוניינת לקנות לי מחשב (עוד בתחילת שבוע הבא), בסכום של עד כ 10,000 שקל! החדשות הרעות הם, שאנחנו צריכים למצוא חנות בראשון לציון שמקבלת תשלומים בצ'יקים בבקשה ממכם, אם ידוע לכם על איזושהיא חנות איכותית, שנוכל לרכוש ממנה, זה תיהייה עזרה ענקית מצדכם, מחכה לתגובות ממכם תודה שי.
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-