עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אוקיי אז אני יראה לכם את מפרט המחשב שלי

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  2. זאת המערכת שלי : AMD XP 1700+ Gigabyte 7VTXE 512 DDR GeForce 3 ELSA Creative SoundBlaster Live! 5.1 W.D. 40 GB W.D. 60 GB Maxtor 40 GB Asus *50 CDROM ASUS 48*24*52 CDRW ספק GENERIC 400W עכשיו ככה המחשב שלי ממש דחוס, אני משתמש בכרטיס PCI להוספת שתי כניסות IDE (להרד דיסק השלישי שלי) כי אין לי RAID עכשיו גם יש לי כרטיס של GIGABITE גם PCI שמוסיף 4 כניסות USB 2.0. השינויים שאני מעוניין לעשות הם כאלה: להחליף את הרכטיס PCI - USB של GIGABITE (עולה היום 200 ש"ח) + הכרטיס PCI - IDE שעולה 145 היום + לוח הM שלי (אין לי מושג כמה הוא שווה) בלוח M חדש עם USB 2 + RAID שיאפשר לי לחבר יותר מ4 מכשירי IDE ללוח M (יש לי כעת 5) (ואם אפשר הייתי רוצה לדעת איך? כלומר, יש שם יותר חיבורי IDE או מה…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אז ככה , יש לי T61 בן שבועיים +. אני רוצה לפרק את הקטע של המקלדת והעכבר המובנה ע"מ להוסיף זכרון, בהתחלה רציתי לבצע מטלה זאת במעבדה של לנובו אבל הם דורשים 450 ש"ח רק בגלל שלא רכשתי את הזכרון מהם! (חצופים משהו..) בקיצור ברור שזה לא ריאלי, בסך הכל 5 ברגים מלמטה והמחשב מפורק (מנסיון). השאלה היא האם הם יכולים לבטל לי אחריות? האם יש להם דרך כלשהי לדעת שפירקתי את המחשב לבד? (נגיד ותיהיה תקלה אז אני פשוט מחזיר את הזכרונות המקוריים) ומוסר למעבדה למימוש אחריות. מה אתם אומרים? תודה רבה מראש **פרט חשוב ששכחתי לציין, הזכרון יושב מתחת למקלדת עצמה ולא בתחתית המחשב כמו ברוב הניידים**

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  4. מעוניין לקבל מפרט על מחשב נייד ב 6,000 ש"ח. לצורך גלישה באינטרנט ומשחקי רשת , עם תוכלו להוסיף לי בקשה תמונה של המחשב ואיפה אפשר לקנות..תודה רבה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  5. שלום, אשמח לקבל את החוות דעת שלכם בנוגע לקניית מחשב עתידי בטווח מחירים של 2000-2500 ש"ח. 1.המחשב אמור להיות מיועד לשימוש כללי ביותר, כלומר, בעיקר אינטרנט, מוזיקה, אופיס והרצת תוכנות שונות (לא כבדות מדי, אך לעולם לא ניתן לדעת מה אצטרך), משחקים זה לא כל כך בשבילי כך שכרטיס מסך onboard נראה לי יעשה את העבודה אך אשמח לשמוע מה אתם חושבים. 2.ברמת העיקרון יש לי הארד דיסק מהמחשב הנוכחי בגודל של 500GB של חברת WD (הדגם הוא WDC WD5000AAKS-00V1A0) שנקנה לפני מספר חודשים עקב קריסת הארד דיסק קודם. כמו כן ברשותי גם צורב DVD של חברת ASUS כך שאין צורך גם בצורב. 3. חשוב לי שקט מהמחשב כי אני אישית סבלתי ממחשב עם רעש של גנרטור בקיץ 4. דבר נוסף וחשוב, אני מעוניין בזיכרון מהיר של 4GB כך…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מצורף קובץ

• 13 תגובות
    • 928 צפיות
  7. שלום. אני מעוניין לקבל המלצות למפרט מחשב שיהיה מיועד ברובו לעבודה משרדית אני צריך שהוא יוכל להריץ משחקים יחסית ישנים כגון warcraft 3 , heros 3 וכו'... אני אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם. בברכה.

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לשמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים. אני לא ממש מבין במחירים של מחשבים ניידים, אז אם אפשר לקנות מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי במחיר זול יותר זה גם רצוי. הדבר היחיד שבינתיים יש לי זה את ההצעה הבאה (המחיר בדולרים): מחשב נייד טושיבה Satellite A300-1MM מעבד Intel® Pentium® Dual-Core Processor T3200 זיכרון 3GB דיסק קשיח 250 GB צורב DVD כרטיס רשת +אלחוטי מסך 15.4" Vista Home Premium סה"כ לפני מע"מ 980 האם המחשב בהתאם לצרכים האלו? המחיר שלו משתלם? תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב לסלון. חשוב לי שהוא יהיה קטן יחסית, שקט ושאוכל להקרין איתו סרטים ב-Full HD. מצאתי מיפרט לא יקר בחנות PC4U שאמור להתאים לצרכיי. מערכת מדיה סנטר HTPC Gigabyte E350N-USB3 2GB DDR3 500GB DVDRW מצורף לינק: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=2575&CatCode=242 אשמח לשמוע חוות דעת. תודה מראש! דודי.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  10. Started by sashakrik,

שלום לכולם, יש לי מחשב שנמצא ללא שימוש כבר תקופה די ארוכה ואני חושב למכור אותו, כמובן תלוי מה הערך שלו, אם זה ממש גרושים אני אתרום אותו לקרוב משפחה. מארז: גנרי - ללא שם. לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L (תושבת 775, 4 חיבורי SATA2) מעבד: Intel Pentium E2140 (תדר שעון 1.6GHz, שתי ליבות), קירור סטוק של אינטל זיכרון: samsung DDR2 800MHz 2 x 2GB דיסק קשיח: WD 1TB green ספק כח: גנרי 400W מאוררים: 1 קידמי 120מ"מ scythe gentle typhoon ומאורר אחורי 80 מ"מ תוצרת thermaltake עם בקר לשינוי מהירות יש לי גם כרטיס מסך gainward מבוסס GTS 450 עם 1GB של זיכרון GDDR5 שאני עוד מתלבט אם למכור או לא. מאוד אשמח לקבל הערכה של שווי המחשב. תודה !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ) בעיקר לעבודה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות ADOBE, אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סוליטר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא גבוהות במיוחד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מת…

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לצורך גיימינג שיתאים לשנים הקרובות. עד היום שרדתי עם מחשב בעל מעבד דול קור כאשר עם הזמן שידרגתי לו את המסך ואת הזיכרון . לרוב מה שאני משחק זה היה מצויין. עם זאת נכון להיום אני רוצה שתיהיה לי האופציה לשחק בכל משחק, גם כאלו שבעלי דרישות גרפיות גבוהות. המשחק שכרגע עשה לי את הבעיות והוא הטריגר לרכישת מחשב חדש זה - Subnautica http://store.steampowered.com/app/264710/Subnautica/ הבעיות שחוויתי הן תזוזה לא חלקה, קפיצות ותקיעות ולפעמים אפילו טעינה איטית של פני השטח. נכון להיום יש לי כרטיס מסך 960GTX שאשמח לא להחליף אותו אם לא ממממש הכרחי. יש לי הארדיסקים קשיחים רגילים ככה שגם את זה לא צריך. …

13. Started by Swed,

קיבלתי הצעת מחיר על המחשב דל 3010 שכולל i5 core 4 ג׳יגה זכרון 500 ג׳יגה ארד דיסק כרטיס מסך וקול מובנים ואחריות ל3 שנים של דל .. הסכום שקיבלתי זה 2500 שקל רציתי לדעת אם המחיר הזה שווה ביחס לתמורה של המחשב או שאפשר להרכיב בסכום הזה מחשב יותר טוב כמו כן יש לציין שהמחשב מיועד לילדה בגיל העשרה שאין צורך במשחקים כאלה ואחרים תודה ושבת שלום ..

14. שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד (מתכנן לקנות בחודשים הקרובים) והדגם שהכי מצא חן בעיניי הוא Asus N551JK, בקונפיגורציה המוצגת בקישור: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=887613 אשמח לביקורות ממקור ראשון. למישהו יצא להשתמש במחשב? ויותר חשוב: הדבר העיקרי שמונע ממני לקבל החלטה סופית בעניין הוא אסופת סיפורי אימה שנתקלתי בהם בנוגע לשירות חברת Asus בישראל ולאחריות שלה. קיוויתי לקבל חוות דעת שישפכו מעט אור בעניין. האם השירות מספיק גרוע כדי להצדיק ויתור על המחשב שמציע את המפרט הכי חזק שנתקלתי בו בתקציב? (עד 5,000 ש"ח) תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, לאחר בדיקות של מספר אופציות לקניית מחשב נייד אהבתי מאוד את הSAMSUNG NP300V5A. מעבד I7 צירפתי קישור למפרט. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12195 אשמח אם תוכלו לתת חוות דעת על המחשב וחווית הקנייה דרך באג. תודה אמיר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום. חבר שלי רכש מחשב (בחלקים) ורוצה לדעת האם הוא עשה טעות (למרות שזה כנראה לא ישתנה כי הוא כבר הזמין ורק אז נזכר להתייעץ) כלשהי של OVERKILL או משהו לא מתאים. רק לציין שהוא גיימר שהחליט להשקיע המון במחשב זה המפרט : כרטיס מסך- EVGA GeForce GTX 980 Ti 6GB HYBRID GAMING, "All in One" No Hassle Water Cooling, Just Plug and Play Graphics Card 06G-P4-1996-KR זכרונות- CORSAIR Vengeance LPX 32GB (4 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM 2666 (PC4-21300) Desktop Memory Model CMK32GX4M4A2666C16 לוח אם- ASUS ROG MAXIMUS VIII HERO LGA1151 DDR4 M.2 SATA 6Gb/s USB 3.1 Type A Type C Intel Z170 ATX Motherbo…

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  17. טוב אני מתכננן על לקנות מחשב חדש + מסך למשחקים, ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא: הצעות יעול יתקבלו בברכה. פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 5000+- 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים בעיקר. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?, מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כרטיס קול. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? Intel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עדיפה התאמה בין הצבעים למרות שזה לא קריטי לחלוטין, הקירור חשוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן אבל בבקשה לא להחשיב את המערכת כחלק מהמפרט. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב…

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by snik,

מארז : CASE EZCOOL H550B BLACK +SIDE FAN 15" REAR120mm Fan NO P.S ספק: 1 p.supply Enermax 500W TOMHAWK /)6PIN+4PIN+24PIN מעבד: cpu Intel 775 E8400 CORE 2DUO 3.0GB 6MB 1333FSB מאורר: fan for 775 GLACIALTEC silence PUSH PIN זיכרון: memory 4GB 2X2G KIT OCZ REAPER CL-5 ddr2 1066mhz דיוידי: dvdrw x24 nec black sata לוח אם: m.board Biostar intel 775 TP I45 1600Fsb DDR2 1066Mhz 1931 7 sound+lan הרד דיסק: hard drive SATA2- 500gb 16mb seagate כרטיס מסך: FX9800gt 1gbddr3 +dual dvi+hdt כרטיס המסך נמצא ברשותי ואני מעוניין להוסיף אותו למפרט לעיל המחשב מיועד למישחקים עם גרפיקה גבוהה לא מעוניין ב OC סה"כ : 3300 המחשב מיועד למישחקים הכי חדשים תודה

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  19. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 10k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בהגדרות מקסימליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים גם בשנתיים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  20. שלום לכולם אני מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הזה מעבדי אינטלCore i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירורמאוררים למעבדים Thermaltake Silent 1156 CLP0552 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8P67-M s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E זכרונותDDR III 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition זכרונותDDR III 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition כרטיסי מסך HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E מארזיםAntec Dark Fleet DF-30 ATX Mid Tower Black Case (No PSU) ספקי כוחChieftec 750W Modular 14cm fan, Active PFC (Retail) מחיר 5190 התקציב שלי הוא 5000 עם חריגה קטנה של מאה מאתים שקל עם מישהו חושב שהוא יכל לבנות מחשב יותר טוב בתקציב הזה שיר…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לצורך גיימינג שיתאים לשנים הקרובות. עד היום שרדתי עם מחשב בעל מעבד דול קור כאשר עם הזמן שידרגתי לו את כרטיס המסך ואת הזיכרון . לרוב מה שאני משחק זה היה מצויין. עם זאת נכון להיום אני רוצה שתיהיה לי האופציה לשחק בכל משחק, גם כאלו שבעלי דרישות גרפיות גבוהות. הטריגר לקניה הוא שהמחשב שלי אתמול שבק חיים, כנראה הספק התחיל לגמגם אבל גם ככה כבר תכננתי להחליף. בנוסף הרבה משחקים חדשים כבר לא יכלו לעלות עליו כגון battletech ואחרים. ויש לי כבר כמה רכישות של משחקים שיצאו בקרוב שכבר לא יעלו על הישן. נכון להיום יש לי כרטיס מסך 960GTX שאשמח לא להחליף אותו אם לא ממממש הכרחי. זה הכרטיס - https://www.gigabyte.com/Graphic…

22. שלום לכולם, הנני מעוניין לקנות מחשב יד שניה. מצאתי הצעה מיד 2 על המפרט הבא: core i7 860 RAM 4GB DDR3 1333Mhz HD 160GB Geforce 285 זה בגדול בקשתי ממנו את הדגמים הספציפים מכיוון שאין לי כרגע מידע על מארז לוח אם וספק. רציתי לדעת בכמה אתם מערכים את המחשב. בנוסף המחשב לא היה בשישמוש סה"כ 3 חודשים. הוא נקנה לצורך סטארטאפ שקשור להרצת אלגוריתמים על כרטיסי מסך . תודה רבה, אלדד כהן.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. המפרט: Phenom II x4 Quad-Core 940 |Zotac GTX 260 896MB| GIGABYTE MA770-UD3 | DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ | Western Digital 500GB| Freezer 64 Pro| Corsair VX 550W | CoolerMaster CM 690 Black אשמח לקבל הערכה, המחשב בן כ-3 שנים עלה די הרבה בזמנו.

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  24. ראיתי אותו מתומכר ב2800 ש"ח והשאלה שלי אם הוא שווה ? או שיש יותר טובים באותו מחיר. תודה לעוזרים

25. Started by nush,

הסתכלתי על המפרט ונראה לי פצצה בשבילי. מגיע גם ללא מערכת הפעלה, אפילו יותר טוב. 2 שאלות. יש אופציה לקחת עם מעבדים שונים. האם יש הבדך ממשי מהחלש לחזק?(7100,7300-7700). השאלה השניה היא קצת בעיה. כפי שכולכם יודעים, ל GIGABYTE אין שם במחשבים הניידים(בארץ לפחות, וככל שידוע לי). אני מפחד לקנות מחשב ולהדפק מבחינת חומרה, המחשב עצמו ואפילו מבחינת השירות. מישהו יכול להרגיע בקשר לזה? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.