ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד אסוס 1000HE עם Windows XP בעברית. הבעיה במקשים היא שכאשר אני מגיב בפורומים וכותב באנגלית, אז לחיצה על מקש y מדפיסה z, ולהיפך. ב"מחשב שלי" כשאני משנה שם של קובץ, אז זה עובד בסדר. השאלה שלי היא למה זה, ואיך אפשר לתקן את זה. יכול להיות שזה בגלל שזה windows בעברית?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
איך המחשב הזה http://www.gamaoffice.co.il/products/114322 והאם זכרון מטמון 2 מספיק למחשב שאומור לפעול עליו משחקים והרוב לערוך תמונות
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,streaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:metro 2033,BF3,SC2,LoL -מהי הרזולוציה הטבעית (1080p) של המסך שיחובר למחשב (23inch). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
שלום חברים אבקש את עזרתכם בבנית מפרט מחשב עד 3000 ש"ח. המחשב מיועד לעבודה משרדית- אופיס ,גלישה באינטרנט ,עריכת וידאו , שמיעת מוזיקה. אין צורך במסך , מקלדת ועכבר. תודה
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתלבט בין הדגם 1330 לבין 1320... ההבדל שראיתי הוא שב1330 יש Intel® Core™ 2 Duo Processor וב1320 יש Intel® Core™ Duo Processor מהדור הראשון כאילו. השאלה שלי היא האם ההבדל הוא ממש משמעותי ? אני צריך את המחשב בעיקר ל WORD לאינטרנט,סרטים ומשחקים מידי פעם האם שווה להשקיע את ה400-500 שקל האלו במעבד יותר טוב ? או שעדיף להשקיע אותם בדיסק קשיח או זיכרון ? האם אני אצליח להשתמש בכל מה שהדור 2 של המעבד מציע לי ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
צ'לום לכם, אני צריך לפטופ, אני רוצה להשקיע 6000 שקל (להכל, תיק, עכבר ומה צריך עוד?) אני צריך שהוא יוכל לעשות: 1.פוטושופ 2.סרטונים ביוטיוב (לא צוחק זה חלק מהעבודה שלי ) 3.סרטים בכללי 4.אופיס 5.קפה אמרו לי להיכנס לזאפ, נכנסתי, קיבלתי חום ויצאתי לעשן חום... אז אשמח עם תעזרו לקופי מסכן שרק רוצה לקנות לפטופ, וללכת לדרכו. תודה על טוב לבכם, אליאב, נ.ב אשמח לקבל גם המלצה על מקום לקנות לאפטופ...
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? - אינטרנט, תוכנות אופיס, משחקים קלים עד בינוניים (SC2, Diablo 3 ). * גודל המסך? - אני לא כ"כ מבין בגדלים, אבל גודל המסך צריך רק להתאים לעבודה סטודנטיאלית בכיתה, לכל שאר הדברים אני אשתמש במסך חיצוני. * משקל רצוי? - כמה שפחות זה יותר טוב, אבל זו לא דרישה מהותית מבחינתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - צריך ביום לימודים של 5-6 שעות שכולל שימוש באינטרנט ואופיס. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - HDMI ו-VGA/DVI * בלוטות? - לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 500GB * צורב DVD? - לא נדרש * האם נדרשת אחריות בינלאומית? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13886 http://www.ivory.co.il/product.asp?p...27&CatCode=315 אני מתבלט בין המחשבים האלה מי שיש לו או מבין יכול לעזור לי איך המחשבים האלה? MSI זה חברה לא ממש מוכרת לי מה ההיתרנות והחסרונות של כל מחשב ומה שונה ? אני צריך את המחשב ללימודים ומשחקים סרטים איטרנט צריך מחשב שיחזיק מעמד המון זמן איכות בניה חומרים טובים חברה מוכרת עם אחריות שאם צריך אז יהיה על מי לסמוך רמקולים מקלדת משטח המגע שיהיו טובים שהמערכת קירור תהיה שקטה ושתעשה תעבודה שלא יתחמם או יותר נכון שלא יהיה יותר מידי מורגש החום שיריץ משחקים כמו GTA IV באיכות טובה אבל שירוץ טוב
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מחפש משו סבבה לאינטרנט וכאלה דברים, לפני שנה המלצתם לי פה על מחשב ואני מרוצה עד הגג! הזמנתי אותו מt.m.s עכשיו השאלה שלי אם כדאי להזמין משם או שתרכיבו לי איזה משו סבבה מחנויות כמו אייבורי שקרובות לבית כי זה לא מחשב על. תקציב ניראלי שעד 1500 שקל יספיק לא?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש נייד שיוכל לשמש אותי כמחשב העיקרי שלי, הניידות חשובה לי (וגם הזמן שאפשר לעבוד איתו עם הבטריה) ובגלל זה אני לא רוצה PC רגיל. יש לי תקציב של עד 6500 - 6000 שקל אני רוצה מחשב אמין שאני אוכל להשתמש בו כמה שנים, בעיקר לעבודה ואינרטנט אבל גם משחקים (אלו שיש היום, לא של עוד שלוש שנים) חשוב לי גם שאני אוכל להריץ תוכנות כבדות במקביל, כי זה חלק מהעבודה שלי. יש לכם רעיון למפרט? חוץ מזה, בשביל להשתמש בו בבית בנוחות כדאי לקנות docking station? מה זה נותן בעצם? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
בוקר טוב אחותי לומדת הנדסת בניין והיא צריכה נייד שמתאים לדרישות הבאות בבקשה * מטרות המחשב? לימודים- עבודה עם תוכנת AutoCAD אינטרנט OFFICE סרטי HD עבודה עם גרפירקה כבדה * גודל המסך?15-17 אינץ * רזולוציית המסך? HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500 גיגה * כונן אופטי? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אמרו לה שהמחשך הזה כדאי: Lenovo Ideapad G710 59420403 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=886538 הייתי שמח לקבל חוות דעת מכם. בתודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים עד כבדים כמובן עבודה משרדית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. בינתיים לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אני לא צריך כלום ממה שרשום 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צר…
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אין צורך בציוד היקפי (מסך,מקלדת,רמקולים,עכבר). לא מתוכנן OC המחשב יתחבר ל2 מסכים. מאוד חשוב שהמעבד יהיה חזק מאוד ויוכל לשמש אותי לתקופת זמן ארוכה. עוד משהו שאני לא יודע אם הוא חשוב, אבל אני הולך לחבר למחשב כונן SSD של 40 ג"ב שיש כבר ברשותי. המחיר גמיש, אז אם יש משהו שנראה לכם שחשוב להכניס למפרט וחורג מהתקציב אז אין בעיה. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הי חברה אני מעונין במפרט לעבודה משרדית ב-כ- 2000 ש"ח , פעם עם מעבד אינטל ופעם עם מעבד AMD. אשמח אם תסבירו לי את ההבדלים בין המפרטים. המפרט יכול להכיל כרטיס מסך מובנה או לא מובנה אבל לא יקר. מעבר לזה אבקש המלצה על ציוד היקפי ברמה סבירה: מסך LCD "19, מקלדת עכבר ורמקולים. מעונין לקנות ב- TMS או חנות אמינה אחרת באזור חיפה תודה על ההתיחסות
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
צריך שתביאו לי את המסך הזה במחיר הזול ביותר.... F900P LG בבקשה לא להביא את החנות "ממורי מחשבים" כי התגובות על החנות האלה הם ממש זוועה... תודה 2יי 2יי
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
<blockquote>אחרי 4 שנים של שירות נאמן, נשרף לי הכרטיס מסך(nVidia 9800GT); אז החלטתי לשדרג. אני לא באמת יודע מה היו הפיתוחים ב3 שנים האחרונות, ובגלל זה אני מתייעץ איתכם. החלקים אותם אני רוצה להשאיר: -מארז CM690 + כמה מאווררים של Arcticc -דיסקים קשיחים(1T+500GB של WD) -כונן DVD, מן הסתם. חלקים שאני לא יודע אם כדאי להחליף או לא: -ספק כוח Corsair cmpsu 450w (כבר בן 4) -זכרונות 2x2GB 800Mhz (כבר נחשבים איטיים, לא?) -קירור מעבד AC Freezer 64 Pro שאני לא יודע אם עדיין רלוונטי בקיצור, אני צריך מעבד, לוח אם, וכרטיס מסך;+חלקים נוספים אם צריך(ספק כוח, זכרונות,...). *דבר חשוב - הכרטיס מסך הקודם הגיע עם מאוורר של ZALMAN. עשה רעש נוראי, אז אם אפשר להמנע מחלקים רועשים למיניהם. המח…
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
http://www.ctm.co.il/product.asp?id=739 המחשב מיועד לאינטרנט + office + משחקי פלאש קטנים. אין דרישה לגרפיקה רצינית או תכנות כבדות במיוחד אני אשמח להצעות למחשבים נוספים ואולי טובים יותר בתקציב הנ"ל. תודה
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום חיפשתי ברשת דיסק קשיח חדש ללפטופ, וראיתי שהכל מתחיל ב200 ש"ח ו120 GB. אני לא צריך כל כך הרבה זיכרון, מספיק לי גם תוספת של 60. נזכרתי ששוכב אצלינו בבית מחשב ישן עם דיסק קשיח בדיוק בנפח שאני צריך. הדיסק הקשיח הישן כבן 8 שנים. האם ניתן לפרק אותו מהמחשב הנייח ולחבר אותו למחשב הנייד? אני צריך את הדיסק הקשיח לטעמי גיבוי, ולא שישמש אותי כדיסק קשיח נוסף "מן המניין". אולי עדיף בעצם לוותר על כל הבלאגן ולקנות אחד חדש וזהו? כמה הדיסק הקשיח המחודש יוכל להיות אמין, והאם שימוש באחד שכזה לא מצריך הסתבכויות פנימיות והלחמות. תודה על כל עזרה
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. XCOM2, civilization, starcraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד Q6600 4 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך של 8800 GT. *אם אפשר להביא מפרט מעולה גם ב4000 ש"ח זה יהיה מעולה! כמובן לחסוך זה חשוב אני מחפש מחשב חדש הרבה יותר מזה כמובן,ניתן להוריד את הכונן קשיח מכיוון שקניתי לאחרונה 640 ג'יגה חדש של WD. כמובן ללא מסך מחשב. תודה רבה וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
זקוק למפרט עד 6500 שקל כולל מסך וללא ציוד הקפי תודה
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, כבר די הרבה זמן שאני לא מעודכן בחומרה, אז אני צריך את העזרה שלכם בנוגע למפרט גיימינג בסך מקסימלי של 3500 ש"ח. המפרט שבניתי: מה דעתכם על המפרט? האם יש כרטיס מסך חזק יותר שכדאי לחרוג בשבילו? האם משתלם יותר לרדת בספק כוח ל520W? האם שווה לקחת גרסא חזקה יותר של המעבד? הצעות לייעול/שיפור/מפרטים חדשים יעזרו לי מאוד, תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני סטודנט להנדסת חשמל ואלקטרוניקה ואני צריך מחשב נייד שיהיה דבר ראשון זול ודבר שני יוכל להריץ ווינדוס, אופיס, אינטרנט (עם נקודות חמות) ותוכנות כמו MATLAB, הבעייה שאין לי מושג מה לקנות. לפי מה שאמרו לי ל-IBM יש אחריות עולמית כך שאם אני קונה בהוןנג קונג והמחשב מתקלקל אני אוכל לבקש מ-IBM לתקן אותו, האם יש עוד חברות כאלה? בנוסף, הייתי רוצה לשמוע איזה דגמים לפי דעתכם יתאימו לדרישות.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, זקוק לחוות דעת ואופטימיזציה עבור מחשב לחבר. תמיכה במשחקים כבדים ללא OC, לא חשוב שקט ו/או עיצוב מבוסס אינטל, ללא ציוד היקפי כרגע ברשותו מסך LCD 17 חשוב מאוד שהמערכת "תסחוב" כמה שיותר זמן ולכן ההתעקשות שלו על ה Q6600 1. האם עדיף ללכת על 4850? 2. האם הספק הוא אוברקיל? 3. להוסיף מאוורר 120 למארז? המחירים ללא מע"מ מעבד Intel Q6600 839 ש"ח לוח Gigabyte P35DS3L 395 ש"ח זכרונות OCZ (2*2GB) 800MHZ 444 ש"ח דיסק Seagate 500GB 32MB cache 317 ש"ח כרטיס מסך Innovision 9800GTX 512MB 1175 ש"ח ספק Corsair VX550 390 ש"ח DVD Nec *20 sata 105 ש"ח מארז ללא ספק HEC 6A19 198 ש"ח הרכבת מחשב 70 ש"ח סה"כ כולל מע"מ 4543 ש"ח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-