עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין במפרט למחשב משהו לאחי הקטן(בן 20 ) עד 3000 3200 שח לא יותר סוקט 478 כמובן לא AMD 512 מגה אם אפשר לא כולל מסך!ואיפה אפשר לקנות? המחשב יהיה ליישומים שכולנו משתמשים אינטרנט סרטים משחקים בינונים לא 9800פרו שיוכל להינות מהמחשב ולא יפגר בטק מאחורה בעוד שנה הנה מפרט שאני מצאת דרך חברה שאני עובד איתם אילו מחירי דילר לא כולל מעמ לוח אם INTEL865 8IPE1000Gגיגהבייט 87$ $209 478\1MB\FSB800 P4 3G BOX $71 R7200\8MB WD80JB $75 128mb, 128bit, DVI R955128D R9550 $54 kingston 2*256mb DDR pc400 $27 כסוף + ידית ATX, USB 2753 שח

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  2. יש לי בבית "עגלה" (פנטיום 2 עם 1GB זכרון) שסחבה יפה בעליות של חיפה עד שקניתי מיני DV של סוני ועכשיו אני צריך "ללכוד" סרטים ולצרוב אותם על DVD... האם אפשר להסתפק במעבד חד-ליבה של אינטל לצורך העניין ולהשקיע יותר בכרטיס מסך (עם כניסת DVI לחיבור מצלמת מיניDV)? כמו כן, האם ניתן להשאר על זכרון 512 או להשקיע ב 1G? אני מדגיש שאני לא גיימר והמחשב הזה ישמש יותר את אשתי לחיבור לאינטרנט וקצת וורד ואקסל. בסה"כ אני צריך גמישות באזור הלכידת וידאו ואחסנתו על הדיסק.

• 9 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by needcom,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב בתקציב של 3000 שח, המחשב צריך לעמוד בחישובים של תוכנות כמו MATHLAB ן MATHEMATICA, וכמובן שיהיה מסוגל את כל שאר הדברים שאפשר להגדיר אותם כשימושי מחשב סבירים. אין לי שום העדפה בין AMD ל- INTEL אבל חשוב לי שהמחשב יספיק לי לשנתיים שלוש הקרובות של הלימודים. תודה........

• 17 תגובות
    • 903 צפיות
  4. Started by emedic,

שלום אני מחפש בשביל חבר מחשב לבית. המחשב ישמש בעיקר למשחקים וסרטים. אין לו כלום ולכן צריך גם ציוד היקפי המחשב צריך לכלול מסך 19 lcd וגם מדפסת משולבת הכי זולה שיש התקציב הוא לכל היותר 4800 תודה[br]פורסם בתאריך: 20.02.2007 בשעה 21:45:36 מצטער על ההקפצה רק נקודות שרציתי להעלות: עדיף שהמסך יהיה 5MS ומטה אם אי אפשר להרכיב הצעה כזו מחנות אחת אז לפחות שהמחשב יהיה מחנות אחת ואת המסך\ מדפסת אני אקנה אח"כ

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  5. אני מעוניין במפרט עד כ 5 אלף בלי מסך וציוד היקפי. אם אפשר להכניס 1 TERA במפרט ועדיין לשמור על אותה הרמה אני מעוניין גם בכונן RAPTOR שישמש אותי למערכת ההפעלה בלבד אם זה אפשרי בתקציב המחשב מיועד בעיקר ל מולטי טסקינג ומשחקים. ועוד דבר שממש חשוב לי. המחשב הנוכחי, יש לי ספק כוח של טרמלטייק 480 והוא עושה רעש כמו של מטוס שממריא מנתב"ג :-) חשוב לי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט במידת האפשרי. תודה מראש, עמית

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by spektor,

כולל מסך, מחשב בשביל משחקים לא מתוכנן OC תודה

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by horselover,

אפילו 5.5K לא כולל מסך. המחשב בעיקר בשביל משחקים. ואין לי ממש עניין באוברקלוקינג. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 586 צפיות
  8. אהלן, הייתי קצת לא בעניינים בחצי השנה האחרונה, ואשמח לקבל חוות דעת טובה ועדכנית מאנשי הפורום בנוסף, אשמח לקבל המלצות לחנויות טובות ואמינות (אונליין או לא). לעסק: ייעוד: פיתוח משחקי מחשב בסביבת DirectX10., כלומר מחשב Highend שמסוגל להתמודד מבחינת ביצועים עם מצבי קצה (כגון ביצוע Debug ב-VS2005 במקביל להרצת אפליקציה כבדה ב-Fullscreen DX/OpenGL) , עריכה גרפית רבה (Photoshop) וכמובן עבודה שוטפת (די פשוט ביחס לדרישות הקודמות). תקציב: לכל היותר 7000 ש"ח, ללא ציוד היקפי (אין צורך במסכים, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו'). אילוצים: מעבד: 64bit, DualCore (או שאולי כדאי לי QuadCore?), למיטב הבנתי כרגע עדיף לקנות אינטל (אשמח לניפוץ הדעה הקדומה) כרטיס מסך: כרטיס DirectX10, לפח…

• 11 תגובות
    • 737 צפיות
  9. לאחר שקראתי את השאלון, הנה רצוני מהמפרט: ייעוד: משחקים (ללא OC ) (לדוגמא: battlefield 4 במצב ULTRA ) ציוד הקפי: כן. 1. שלושה מסכים 22" 2. מקלדת ועכבר לגיימינג! 3. רמקולים טובים 7.1 4. ג'וייסטיק סימולצייה של מטוסים או מסוקים תקציב: 15K (אפשרי לחרוג עוד 2K עדיף שלא...) אני מקווה שזה מספיק... ותודה מראש.

• 95 תגובות
    • 15.3k צפיות
  10. שלום! מחפש לקנות לעצמי מחשב נייח אחרי שהנוכחי התחיל בקושי לזוז. מתעניין במשחקים ו machine learning, אז חשוב לי כרטיס גרפי טוב. בגלל עבודה עם אנדרואיד אני מעוד מעדיף מעבד של אינטל (בשביל תמיכה באמולייטור). בנוסף חובה שיהיה SSD, והייתי רוצה לפחות 16GB RAM. תודה רבה על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות (כרגע כותב אפליקציות לאנדרואיד, בעתיד אולי משהו אחר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …

11. אז ככה, קודם כל שלום לכולם, אני חדש בפורום והמליצו לי עליו כפורום טוב לבניית מפרטים. אז...לפני כמה ימים נהרס לי המחשב, הלוח אם התחמם יתר על המידה ובקיצור הלך לעולמו. התקציב שלי כאמור דיי נמוך, כ2000 ש"ח. (גמיש איזה מאה או מאתיים למעלה). הפעולות שאני עושה במחשב: המחשב שלי הוא מרכז הורדות בעקרון, של סרטים וסדרות...(אני לא צריך יותר מ500 גיג'ה של HD בגלל שיש לי כונן נייד של 1TB) כמובן עבודה משרדית של ההורים, אופיס אקרובט וכול'... אם אפשר לכוון למחשב שיוכל לעבוד עבודה מרובה, כלומר להפעיל סרט לדוגמא וביחד עם זאת גם דפדפן, ואופיס וכו'. עוד דבר, מפענח HD...יש לי טלוויזיה HD בחדר ואני אשמח לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה בHD. דבר אחרון אם זה לא מוגזם, להפעיל קצת משחקים עליו. לא ברמה…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. התקציב עד 1000$. אודה אם מישהו יכול למצוא קישור לקניית המחשב שהומלץ פה בפורום: Toshiba Satellite Z30-A-1E8 כרגע אני לא מוצא אותו לא באמאזון ולא באתר של טושיבה האמריקאי.

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. שלום חבר'ה, איזה נייד אתם יכולים להמליץ לי בערך ב 6K ? חשיבות: -מסך 15.4" או יותר - מהיר - הטענת הווינדוס מהר - שלא יתחמם יותר מידי - בעיקר לאופיס \ אינטרנט וכו' - אחריות בינלאומית 3 או יותר [הכי חשוב] תודה מראש

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  14. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי לבית לסרטים בעיקרון עם קצת אינטרנט ואופיס פה ושם מסך גדול חובה (לא פחות מ-14 ז"א), אם יהיה כבד לא נורא מדי נא לא לחרוג מהתקציב תודה =)

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  15. היי כולם, אז ככה, הרבה זמן שלא התערבבתי בשוק החומרה (למעשה מאז שיצא הפול ליבה של AMD... חחח אני יודע שעבר הרבה זמן). בכל מקרה, אני רוצה קנות מחשב נייד חדש. המחיר כרגע הוא לא מכשול. כדאי לציין שאני לא גר בארץ ככה שלא חייבים להיות מוגבלים לדגמים שמיובאים לארץ. אז יש הצעות מאיפה מתחילים?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by BarBee,

* מטרות המחשב? אינטרנט (יוטיוב, פוקר בפייסבוק וכו...) * גודל המסך? 10" לפחות * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 2-3 שעות פעילות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) USB. לפחות 3 חיבורים. * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 ג'יגה יספיק * צורב DVD? לא מאמין שאפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רק בישראל * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה עם אחריות טובה ופריסה ארצית. כמה דברים נוספים: אני מעוניין במיני נייד, ובמחיר מינימלי, 1300 שקל גג. אין לי מושג בתחום הניידים, וזקוק לעזרה ממי שבאמת מבין. אם יש חנות שאפשר לקבל בה הנחה של "חבר", יעזור מאוד. תודה.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  17. המחשב מיועד בעיקר ללימודים,צריך להריץ עליו : *אינטרנט *יישומי אופיס(מן הסתם) *כנראה תוכנות כמו אוטוקאד ופוטושופ וועוד. אין שום צורך שיעלה משחקים או משהו כזה. יש אפשרות למצוא משהו טוב בתקציב הזה ? תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  18. שלום לכולם אני מעוניין בנייד ללימודי הנדסת תוכנה באוניברסיטה שישמש אותי ללימודים עצמם, בין השאר גם לצפיית סרטים ותכנות. חשבתי על מסך 14.1 או 15.4, אשמח אם אנשים מניסיון יגידו לי אם נוח לעבוד בתכנות ובוורד על מסך רחב. משקל כמובן קל, בין 2-2.5 קילו, חיי סוללה ארוכים ככל שאפשר - זה מקבל עדיפות על גודל המסך במידה וזמן הסוללה יורד מ4 שעות. אני חושב שאוותר על ציפוי מבריק - אם מישהו חושב אחרת שיגיד =] צריך WI-FI, BLUETOOTH. גם צורב DVD יהיה טוב. עדיפות לחברות: LG/IBM-Lenovo למרות שאשמח להתפשר אם יש מחשב שבאמת מראה ביצועים יותר טובים. חשבתי ללכת על המבצע של הLG R405, מה דעתכם? למרות שיש לו ציפוי מבריק, אני חושב שזה יפצה על זה (ההנחה). אם אתם חושבים שהוא מתאים/לא מתאי…

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  19. Started by opp,

מעוניין בנייד לסטודנט לפעולות אופיס רגילות וכן יכולת להפעלת תכנת ArcGis. זוהי תוכנה גיאוגרפית, בה נעשות פעולות עם קבצי TIFF גדולים ואף חישובים מסויימים (גובה, אורך, שיפוע וכו'). ייעוד המחשב לאחר סיום הלימודים כמחשב שני בבית (ללא משחקים) מעוניין במחיר עד 3500 ש"ח, גמישות מסויימת תיתכן. דרישות: מסך מט 15.4 אינטש מהירות דיסק קשיח לפחות 5,400 זיכרון עדיף 2GB עד כה מבדיקותיי השונות אצל חברים וברשת נתקלתי במספר דגמים: DELL Studio 1537 T5800 - מעט יקר יותר (כ - 4,300 ש"ח) ונראה לי כי יש בו יותר מדי דברים שאני לא צריך LG R-510 225/226 Acer 5630 DELL Inspiron 1525 האם אחד מהם לדעתכם מתאים לדרישותי. אם לא - אנא הציעו אחרים תודה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  20. אהלן. כרגע יש לבחור Thinkpad T60 שכבד לו קצת... השימושים משרדיים לגמרי. אולי יבוצע מעט תכנות ב-C, אבל לא יותר מזה. הפרמטרים שהכי חשובים לו הם אורך זמן סוללה, משקל ושנות אחריות (השם DELL קופץ לי לראש). ברור לי שנדרש נייד של 14" ואפילו פחות מזה, אך הוא מעדיף 4:3 ולא רחב אם אפשר. מחכה לתשובתכם ומודה מראש.

21. אנא המליצו על נייד בארה"ב עד 800$ ללא חריגות. המחשב ישמש לסטודנט לעבודות כלליות. תודה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by red wolf,

גודל מסך רצוי כמה שיותר גדול מעבד חזק מאוד הרבה הרבה זיכרון (2+גיגה) רצוי שלוש או ארבע כרטיס מסך כמובן כמה שיותר חזק וטוב DX 10 כמובן ורצוי שירוץ כמה שיותר חזק עם משחקים גם חדשים . בבקשה תציעו לי משהו? *וגם על איזו חברה עדיף ללכת?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  23. Started by gr2000au,

האם קיימים היום מחשבים ניידים עם כרטיס שתומך ב directx 11 , ואם לא האם יש צפי לזמן ההגעה ? . אודה לכם אם תצרפו לינקים תודה מראש למשיבים .

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  24. דבר ראשון כל הכבוד לכל העוסקים במלאכה בפורום! אתם אנשים טובים (לא מתחנף, מפרגן!!!) אבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד שבעיקרו ישמש אותי ללימודים (מנהל עסקים) אך מעוניין בהרצת משחקים וכדו' שדורשים כרטיס מסך מעולה,זיכרון גבוה ומעבד חזק! מה לדעתכם עדיף? שניהם בעלי כמעט אותו מפרט! אודה לכם אם תעשו לי קצת סדר בבלאגן.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by guygol10,

אני מעוניין במחשב עם מעבד E8400 כרטיס מסך FX9800 זיכרון 4GB דיסק קשיח 1000GB וזהו בכללי

• 1 תגובה
    • 469 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.