עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MacGyver,

בתור התחלה לא ידעתי איפה לפרסם את זה אז פשוט ראתי שפה מבינים בניידים...(קיצר תעשו מה שאתם רוצים....) ככה: 1)שאני מחבר את הנייד לחשמל הוא פשוט פועל על חשמל או שהוא מטעין וגם פועל באותו זמן??? 2)הבטריות של הניידים גם מתחילות ל"הוריד זמן פעולה" אחרי מספר טעינות מסויים??? 3)האם זה אפשרי לשדרג נייד?? 4)אם אני קונה נייד בחו"ל יש אפשרות להרכיב לו מקלדת עברית או משהוא בסיגנון??(מדבקות מאוד חזקו או משהו??) שוב! מצטער אם פירסמתי לא במקום הנכון..... איתן

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  2. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חדש, את המחשב אני קונה כדי להשתמש בו ליצירת מוזיקה אני בערך יודע מה אני רוצה לקנות ואיזה חלקים אך יש לי מספר שאלות שאני צריך עליהם תשובה: קודם כל שמעתי שוינדוס XP תומך רק במעבד 2 ליבות ועד 2 גיגה זיכרון ווינדוס ויסטה תומך עד 4 ליבות(אם אני לא טועה) ו3.5 גיגה זיכרון מקסימום זה מה שמטריד אותי מכיוון שהמחשב שאני מעוניין לקנות יהיה חזק אבל אם וינדוס לא יתמוך בחלקים זה לא שווה כלום אם זה נכון למה אנשים קונים מחשבים חזקים שהוינדוס לא תומך בהם זה יוצא בזבוז. מעוניין לקבל הסבר בקשר לנושא ראיתי לא מזמן שיצא מעבד INTEL I7 מעבד חזק וחדיש אני הבנתי שהוא עשוי בטכנולוגיה חדשה והוא שונה מכל מה שהיה עד כה כמו כן כמו שהבנתי הלוח אם בישבילו גם שונה אז השא…

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by Neus,

שלום רב! התחדשתי במחשב Dell Inspiron 3542 (לינק בזאפ). אשמח לשמוע מה דעתכם עליו, אך לא רק עבור כך פתחתי את הת'רד הזה. לא כלכך יצא לי לעשות שימוש במחשב נייד עד כה, ולכן אשמח אם תבהירו לי מספר דברים.. א.המחשב כולל מעבד חסכוני בחשמל מתצורת U. מדוע בתוך כשעה וחצי, עם שימוש לצורך גלישה בדפדפן בלבד, הסוללה כבר מגיעה ל50 אחוז?! ב.האם השארת כבל החשמל בתוך המחשב, כאשר הכבל עצמו לא מחובר לשקע, גורמת ל"פריקת הסוללה" ונזק לסוללה? מישהו שמע על כך משהו? ג.כשקיבלתי את המחשב עשיתי בו שימוש עד שהסוללה נפרקה לגמרי, ואז חיברתי אותו לחשמל לכ-20 שעות על מנת שהיטען עד תום (אני יודע שנדרשות פחות מ-20 שעות, פשוט לא נכחתי בבית), האם פעלתי נכון?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by GetRich,

ראיתי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2247&CatCode=315 המחשב לא מיועד למשחקים בכלל, רק אופיס, אינטרנט, דברים כאלה. יש המלצות אחרות? ונניח אני הולך וקונה מחשב נייח באותו תקציב כולל מסך, עכבר ומקלדת, ההבדל בביצועים יהיה משמעותי? תודה.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  5. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 1100 דולר מסך 13-14 רחב(WIDESCREEN) לשימוש משרדי ממושך+ מוזיקה ולצפייה בסרטים(פחות קריטי)ושימוש ברשת אלחוטיות משתנות על בסיס קבוע אני נוסע הרבה באוטובוסים טרמפים ורכבות ולא הבן אדם שיודע לשמור על ציוד הכי טוב בעולם כך שמאוד חשוב לי שהמחשב יהיה יותר עמיד מהרגיל(הגנת הארד דיסק וטכנולוגיות דומות) כמו כן חשוב שהמחשב לא יהיה כבד מ2.5 קילו עקב העובדות הנ"ל מאוד חשובה לי שהאחריות תהיה ארוכה ותקיפה כך שההתלבטות היא בין HP ללנובו ניסיתי לשחק באתר של לנובו עם כל מיני מפרטים ורק הסתבכתי יותר 1. אשמח עם תכוונו אותי במפרט מומלץ שאפשר בתקציב הזה(מעבד,זיכרון וכו..) על מחשב שירוץ בסבבה ויחזיק מעמד(ממש לא לחוץ לי טכנולוגיה הכי חדישה יותר אמינות) …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. 1)האם יש ניידים שיותר מותאמים לפעולה רציפה 24/7 (תחליף שולחני) ואם כן איזה מאפיינים/תכונות יש להם? 2)האם יש ניידים עם מסכים קצת יותר טובים מאלה שמקבלים בדרך כלל או שהכל אותה ג'יפה עם פאנלים נחותים? 3)האם יש ניידים בלי מאווררים, עם קירור פסיבי בלבד? 4)האם מסכי הלד שאני רואה בחלק מהניידים עדיפים על ה-LCD? ועוד באותו נושא, האם מסך מט (לא מבריק) עדיף ולמה? 4) איזה חברות נחשבות כנותנות אחריות טובה בארץ? האם לדעתכם כדאי מאוד להקפיד לקבל מינימום 3 שנים? 5) רוב המפרטים שאני רואה מאוד דומים. עד כמה ההבדלים בין מעבדי ה- i3 גדולים למשתמש ממוצע (אינטרנט,סרטים) לדוגמא i3 350 מול i3 380? *לגביי HD , עד כמה ההבדלים בין 5400rpm ל-7200 יורגשו ?(שוב למשתמש ממוצע) המון תודה למי שיענה.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  7. שלום לכולם , יש לי מחשב נייד R50 של IBM עם 512 מגה זכרון , 1) תקנו אותי אם אני טועה , הזכרון שמגיע איתו הוא DDR2 400Mhz ? 2) אני רוצה לשדרג את הזכרון ולפי מה שאני רואה יש רק סלוט אחד של זכרון במחשב , יכול להיות ש 1 GB של זכרון למחשב עולה 700 ש"ח ?!?!? אני אשמח אם מישהו ימצא לי משהו במחיר קצת יותר סביר , בכל זאת , זה זכרון שנחשב כבר לדיי ישן. 3) מישהו מכיר חנות שתסכים אולי לעשות לי טרייד אין על הזכרון הישן? כי ברגע שאני מחליף אותו לא יהיה לי כבר מה לעשות איתו. 4) בכל מקרה , בכמה לדעתכם אני יכול למכור את ה 512 מגה ביד שניה? תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  8. שמתי לב שהרבה ניידים מגיעים היום עם windows 7 מותקן, עם מחיצת שיחזור, אך ללא דיסק ההתקנה של windows 1. האם יש דרך לדעת מהו הserial של העותק שלי? אם כן איפה לחפש? 2. האם יש דרך לשחזר את מחיצת השיחזור עצמה? (להמחשה, נניח מת לי הדיסק הקשיח וקניתי חדש...) אם כן אז איך? אם זה תלוי יצרן - אילו יצרנים מספקים אמצעים כאלו?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by zohar678,

קיבלתי היום במישלוח את המחשב הנייד הראשון שלי. רציתי לדעת כמה זמן יהיה עלי להטעין את הסוללה בפעם הראשונה? האם אני חייב להפעיל את המחשב בכדי שהסוללה תיטען או שהוא יכול להיות במצב כבוי? כמה זמן הסוללה מחזיקה ללא חשמל? (6 תאים) רוב הזמן המחשב יהיה מחובר לחשמל, האם יהיה כדאי להוציא את הסוללה ולהשתמש בא רק במיקרים בהם אני רוצה לנייד את המחשב? אם אני משאיר את המחשב דלוק במשך שעות רבות זה גורם נזק?

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  10. Started by cohomework,

Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11D-8GNT ולגבי לוח אם: האם לוח אם זה תומך ב-Turbo Boost של המעבד? Gigabyte GA-H87M-HD3 תודה - - - תגובה אוחדה: - - - ועוד משהו לגבי לוח אם: [h=1]Asus H87M-E LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI האם הוא עדיף?[/h]

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  11. שלום רב, אני הייתי שמח לשמוע מכם המלצות למחשב, טווח המחיר שאני מדבר עליו הוא בין 5000-6500 (אני עשוי לקבל הנחה ולכן אני לוקח גם הצעה יותר יקרה), לגבי מעבד חשבתי על CORE 2 DUO אבל לגבי המעבד הספציפי אני עדיין מתלבט, בנוסף המליצו לי ללכת על לוח אם של אינטל מהסיבה שזה ימנע לי התנגשויות בעתיד, שוב המלצות יתקבלו בברכה לגבי זכרונות, הייתי שמח אם הייתי יכול לשים שני פסים של 1024 (חברת קינגסטון או Seagate), אבל בעכבות הגבלת המחיר אני אלך על שני פסים של 512, הייתי שמח לשמוע המלצות לגבי המהירות של הזכרונים שאתם ממליצים, המחשב מיועד בעיקר לגלישה ולמשחקים ולכן רצוי כרטיס מסך טוב שיריץ את כל המשחקים החדשים בצורה חלקה וטובה, אני מודע שכרטיס ממש איכותי לא ניתן להשיג בפחות מ1500 שקל אב…

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. היי, אני חדש בפורום ונרשמתי כי אני צריך עזרה לגבי כמה שאלות כלליות וגם כמה שאלות ספציפיות לגבי מפרטים, חומרה והרכבת מחשבים. - קודם כל, מה ההבדל העיקרי בין סוגי ה-RAM המוצעים בשוק (DDR3, DDR4, DDR5) והאם הם קריטיים לשימוש לצורכי גיימניג ועיצוב גרפי בתלת מימד? *בנוסף, מה הסיפור עם GDDR5 ולמה הוא שונה מהאחרים? - שאלה שנייה: מבחינת הרכב המפרט של מחשב - מה הצרכים של עיצוב גרפי בתלת מימד והצרכים של מחשבי גיימינג ובמה הם שונים אחד מהשני? - שאלה שלישית: לפי מה מומלץ לי לבחור לוח אם מלבד מספר וסוג פורטים, תאימות למעבד ותמיכה בסוגי RAM? יש עוד ללוחות אם מעבר למה שציינתי שצריך לקחת בחשבון? בנתיים אלה השאלות שלי, אני מאמין שיעלו לי עוד שאלות ברגע שאני יקבל גם תשובות ממכם.. תודה …

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  13. Started by aviaderi,

שלום לכולם. לא מזמן קניתי LENOVO חדש ויש לי כמה שאלות: 1. עדיף להשאיר אותו במצב המתנה או לכבות אותו כשאני לא משתמש בו יותר משעה שעתיים? 2. כשאני בבית (או ליד חשמל) עדיף לעבוד עם החשמל מחובר, או שצריך לפרוק את הסוללה עד הסוף ואז לחבר לחשמל? 3.על המחשב יש את קבצי ההתקנה של המחשב (עם כל התוכנות הנלוות), במידה ואני רוצה לפרמט אותו, מה בדיוק אני צריך לגבות? זהו בנתיים. תודה, אביעד

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by proviewz,

לוח אם - Intel Iselton 946 מעבד - Core 2 Duo E4400 ליבה כפולה זיכרון - 1024MB ddr2 667mhz דיסק קשיח - Samsung Sata-2 250GB 8MB צורב - Samsung DVD-RW x18 כרטיס מסך - Geforce 7300GS 512MB סה"כ - 2590¤ מס שאלות.. 1. איך המפרט ביחס למחיר? 2. אילו צרכים המפרט הנ"ל ישרת מצויין ואילו פחות? 3. אמור להקנות מהחנות www.Atlantic.co.il , התנסתם/שמעתם עלייה? במידה וכן ספרו לי. 4. ניתן להביא מחשב טוב יותר, באותו מחיר מחנות אחרת אמינה? 5. איך משחקים כמו sims 2, roller coaster 3, counter strike 1.6 יעבדו על המחשב הזה? תודה מראש, אבירן.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  15. החלטתי לבנות מחשב חדש ולחסוך לא קצת כסף .לפני כן לא יצא לי להזמין יותר מזוג זכרונות וכוננן ssd בגלל הספקות לגבי האחריות,שאף פעם לא יצא לי לנצל במהלך חיי אז החלטתי להרים את הכפפה ולהזמין הכל ביותר זול . יש לי מספר שאלות : 1. אין שום בעיה של הזמנת לוח אם,רדיאטור,מארז מבחינת הספק החשמל נכון?(ac/dc חוץ מספק כח אין בעיה לקנות הדברים האלה?) 2.למישהו יצא להזמין מ-new egg? או לא כדי לקחת סיכון ולהזמין מאמזון?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  16. היי, אני כמעט סגור על המחשב הנ"ל, אך יש לי כמה שאלות: - עד כמה הוא מתחמם בעבודה משרדית ועד כמה כאשר משחקים ? - זמני סוללה ??? - האם ה-HD 5400 יהיה מינוס רציני בשביל אינטרנט/אוניברסיטה/תכנות, או שההשפעה תהיה זניחה ? (אני לא הולך לעבוד עם קבצים גדולים בסגנון עריכת וידאו או גרפיקה מעבר לתחביב). הבנתי שלמשחקים אין בעיה מיוחדת ... ראיתי אותו והוא נראה הרבה יותר מסיבי חיצונית מה- pavilion 3050EJ (לטובה) זהו .. מקווה לקבל תשובות ולהתחדש במחשב חדש אחרי 7 שנים

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  17. Started by Raanan30,

שלום. הדל שלי שבק חיים והגיע הזמן להתחדש - אשמח לקצת עזרה במספר נושאים, אבל רק לשם הבהרה של מה שאני מחפש - אני סטודנט, לא גיימר ולא גרפיקאי, למרות שיכול לצאת לי פעם בכמה חודשים לשחק פה ושם או לפתוח פוטושופ פעם בכמה שבועות. אני בעיקר גולש, כותב, רואה סרטים, מוריד וכו', אבל כן חשוב לי שיהיה מחשב יציב, אמין, חזק, מהיר, שלא יתקע בכל פעם שאני פותח עוד חלון בדפדפן או עוד תוכנה קטנה ברקע. בנוסף, אני כן חושב שכדאי לי לקנות משהו שהוא קצת מעבר לצרכים הבסיסיים שלי, מכיוון שאני מתכנן שזה יהיה המחשב שלי ל3-4 שנים הקרובות, ובשנות מחשב זה הרבה. אז לשאלותיי: 1. SSD - אני מבין שמדובר ב-HD נוסף (שהוא לא ממש HD "פיזית"), שפשוט מותקנת עליו רק מערכת ההפעלה, וכך המערכת עולה מהר, וה-HD השני …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי אנשים, אני מתכוון לקנות את המחשב הבא: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX ASUS A8N-SLI PREMIUM 939 eVGA 7800GTX 256MB 256BIT PCI-E CREATIVE AUDIGY 2 ZS CORSAIR DUAL 1024MB 675MHZ DDRII TWINX PRO TWIN2X1024-5400C4 Westren Digital 160GB 7200 8MB Buffer Sata II WD1600JS Samsung 730B SyncMaster LCD TFT Sony DVD±R DWQ30A x16 Dual Layer Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Enermax Noiestaker EG495AX-VE , 485Watt , Smart Fan, PFC Logitech® Media Keyboard Logitech® MX510 Performance Optical Mouse BLUE Altec Lansing ATP3 ויש לי מספר שאלות: 1. האם הספק מתאים או שצריך משהו יותר חזק (אני מתכוון אם אני אחליט להוסיף בעתיד עוד כרטיס מסך)? 2. האם צריך קירור נוסף? ו…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני מתלבט בין כונן קשיח במהירות של 5400 RPM לבין 7200, האם אני ארגיש בהבדל? המחשב נועד לצורך גלישה בלבד. מה הסידרה הכי חדשה היום של מעבדים לניידים? הוא מה יותר טוב לקחת זיכרון במהירות של 1066 או 1333? האם גם פה אני עלול לחוש בהבדל?

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. אוקי שלום לכולם אני ממש רגע לפני קניית מסך חיצוני 21.5 אינ'ץ למחשב נייד של חברת lenovo דגם g580 אז ככה אני רוצה לשאול אם אצלי במחשב נייד הנוכחי הרוזוליציה הכי גבוהה היא 1366X768 ובמסך שאני קונה הרוזיליצה היא 1920x1080 אז השאלה היא האם אני עלול יהיה להתקל בבעייה כלשהיא כשאני אקנה מסך חיצוני 21.5 אינ'ץ ואחבר למחשב הנייד הנוכחי בחיבור vga כמו תמונה לא על כל האורך המסך או תמונה קטנה או שלא תהיה תמיכה ? או שאין קשר בין הרוזוליציה של המסך שמובנה במחשב נייד לבין מסך החיצוני פשוט חשוב לי לדעת שאני לא הראה את עצמי זרוק עם מסך ואז הכסף ילך לפח כמו שאומרים תודה רבה יש לציין שאני מתכנן לחבר באמצעות כבל vga מהמסך אל היציאה vga שבמחשב נייד תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Fire_wall,

אני קונה את המחשב עוד שבוע ורציתי לברר מספר דברים http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..432.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15909&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= הסתכלתי במפרט באתר ורשום שהמקלדת לא מוארת והכונן אינו Bluray אך בכל הסרטונים שהסתכלתי ביוטיוב אני ארואה שהמקלדת כן מוארת והכונן בלוריי אפשר בכלל לשנות כונן דיסקים למחשב נייד? ובקשר למקלדת איפה זה נכון? המחשב בא עם HDD רגיל, אפשר להוסיף בנוסף לקיים SSD או שחייב להוציא את הרגיל ולהכניס את ה SSD אני באמת ירגיש בהבדל אם אני אקנה SSD?ועוד דבר יש לי עכשיו HDD פנימי SATA III, 3.5" ואני רוצה להפוך אותו לחיצוני כלומר לקנות מתאם ל USB3.0 ראיתי אחד usb3.0 to sata III והוא עולה 40$ וראיתי u…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by nettek,

היי, התחדשתי בנייד הזה אתמול זאת הפעם הראשונה שיש לי נייד אז יש כמה דברים שלא כל כך מובנים לי ואשמח לעזרה בהם. ייתכן שאוסיף שאלות עם הזמן... וחלק מהשאלות הם בעצם על ווינדוס 8 כי זאת גם פעם ראשונה שלי עם ווינדוס 8. 1. איך מחליפים מכרטיס המסך המובנה של Intel לכרטיס מסך של Nvidia? אני מופתע כי חיפשתי גם כאן וגם בגוגל ולא מצאתי תשובה לזה... בעיקרון הגעתי ללוח הבקרה של Nvidia (תמונה מצורפת) אבל אני לא סגור על זה שזה אומר שאכן החלפתי את כרטיס מסך, אשמח אם תאשרו שזה אכן נכון. אם כן, זה אומר שגם סרטים לדוגמא ירוצו על כרטיס זה? 2. קיבלתי דיסק עם דרייברים - כשאני מכניס אותו ומפעיל את ההתקנה אני מקבל את ההודעה "The drivers in this disk are not compatible with your hardwar". א…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Eran-s,

חבר מעוניין לקנות את המחשב EZ-DECK QUAD אך עם מעט שינויים, כ. מסך GIGABYTE 8800GT הארדיסק WD 500GB SATA II האם כדאי? והאם אפשרי להכניס פנימה את המאוורר BIG TYPHOON VX? מה ההבדלים בין לוחות האם הבאים: GIGABYTE P35-DS3L ו-GIGABYTE GA-P35C-S3 ומה מביניהם מומלץ? תודה רבה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  24. הי, יש לי מספר שאלות לדעת אם הוא מתאים למה שאני צריך . הדגם: NUC :Intel NUC6i7KYK (Skull Canyon) פירוט הגדרות המכשיר למי שצריך : http://www.anandtech.com/show/10152/intels-skull-canyon-nuc-is-official פירוט כרטיס מסך : http://www.notebookcheck.net/Intel-Iris-Pro-Graphics-580.160664.0.html (שימו לב יש שני גירסאות P580 והרגיל 580 , מעניין למה לא שמו את הכי חזק P580 ב-NUC , או פשוט אין הבדל ביניהם ?!) אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה 4K LG עם HDMI 2.0 שרשום שיש לו ולנגן סרטי BLUERAY ב-3D מלאים שהורדו מהרשת , השאלה הראשונה: אם הכרטיס מסך שלו יודע להוציא דרך HDMI את 3D ללא בעיות כמו NUC I3 ( דגם הכרטיס מסך:Intel Iris Pro Graphics 580 ) ? שאלה שניה : שאני מנגן דרך POWER…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Xian,

תקציב: 4500 לא כולל מסך,ציוד הקפי, צורב, דיסקטים וכרטיס מסך(r9700pro) הציעו לי את המפרט הזה: מעבד: AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 לוח אם: Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800 Motherboard (AMD64,FSB800, SATA-R,1394, 7.1 Sound,3Com G-LAN,USB2) זכרונות: OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory כונן קשיח: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD מארז: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case DVD: DVD-ROM BenQ 16/48 Retail המפרט מיועד למשחקים כבדים... עכשיו רציתי לשאות האם עדיף את הלוח אם הזה: Epox 8kdaj על האלבטרון? האם כדאיל לקנות duel 256 ולא כרטיס אחד? והאם כדאי לקנות צורב dvd, אם כן איזה כדאי ואם לא האם הdvd הזה טוב?

• 5 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.