ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
dell vostro (לא יודע את הדגם המדוייק) נקנה בארה"ב לפני כשנה מאז גם נדפקה טעינת הסוללה ואפשר לעבוד רק עם מטען יש אפשרות לתקן אותו פה בארץ במסגרת האחריות? לא בעיה להשיג את הקבלה אני יכול להזמין מאיביי את המסך ולהרכיב לבד אבל אני צריך לדעת שאני מזמין את הדגם המדוייק של המסך אם אפשר עזרה אני מאוד אעריך את זה תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הי, אני צריך מסך לתכנות למשהו כמו אולי חצי שנה שאחריה כבר לא אצטרך אותו. אז מצד אחד אני רוצה חצי שנה לעבוד עם משהו סביר, מצד שני לא רוצה להשקיע במיוחד. אני מניח ש2k יספיקו אבל אם ההבדל בין 2 ל4 הוא לא משמעותי אז אולי עדיף 4 כך שמי שאני אתרום לו אותו לאחר מכן יהנה ממנו. תודה
-
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום המסך שלי של הלפטופ נסדק ורבע ממנו כבר השחיר. (מסך 15.4'') מה אתם ממליצים? האם יש מעבדה של אסוס בארץ? יש לציין שהוא בן 3וחצי שנים ככה שאין אחריות מן הסתם... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני משתמש במחשב נייד מהדגם הנ"ל (למפרט מדוייק - http://www.samsung.com/us/business/computing/tablet-pcs/XE700T1C-A03US). לצערי ישנו סדק די רציני במסך, שאמנם מאפשר להשתמש בו כרגיל (אפילו במגע), אבל בכל זאת מפריע לעבודה התקינה שכן הסדק פרוס על גבי כל המסך. חיון מחשבים, שבידם האחריות, מטרטרים אותי כבר שבועיים (זה כבר לנושא אחר.....) והיום קיבלתי הצעת מחיר להחלפת המסך - 2500 ש"ח!!! כעוס וחדור מטרה, ניסיתי לבדוק מה העלות של מסך כזה באינטרנט - ולהפתעתי גיליתי מספר אתרים שמציעים מסכים חילופיים, במחירים שבסביבות ה-80$. גם עם מכס והתקנה במעבדה, אוכל לבצע את התיקון בחצי מחיר... וכאן נכנסת עזרתכם לתמונה - הבעיה בכל המסכים החלופיים שמצאתי, היא שמדובר במסכים המיועדים …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המסך שלי כל כמה שניות קופץ עשיתי חיפוש בגוגל וללא מצאתי פיתרון לבעיה... מצאתי באתר של HP את המידע הבא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&dlc=en&cc=us&docname=c01881110&product=4041668〈=en#N667 האם זה אומר שאני צריך להחליף מסך? במידה וכן האם מישהו מכיר מקום זול לקניית מסך...? (אני ירכיב את המסך...) תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבוע רכשתי נייד חדש וזמן קצר לאחר מכן הבחנתי בפיקסל תקוע בצידו השמאלי. ניסיתי לתקן זאת במספר דרכים שהוצעו ברשת מבלי לגעת באופן ישיר במסך, אך ללא הועיל. היום העזתי ללחוץ עליו מעט וגיליתי שהמסך אינו מקובע היטב בצד זה. ז"א, הוא נדחף פנימה כאשר לוחצים עליו. ואכן כאשר לוחצים עליו הפיקסל התקוע נעלם. שאלתי היא מה אתם ממליצים לי לעשות במצב כזה? האם זה דבר שניתן לטפלו באופן עצמאי, האם אני יכול לממש אחריות או אפילו להחזיר את המוצר מאחר שלא חלפו עדיין 14 יום מיום קבלתו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אישית אני לא סובל מסך רחב, כי אני משתמש בנייד בעיקר בשביל טקסט, וברחב יוצא שיש שוליים ענקיים שהם ריקים לגמרי, ובאופן כללי זה דבר מעצבן ונותן תחושה של אי פרופורציה. כך שכל נייד שאני חושק בו, אני ישר רוצה לבדוק אם הוא רחב, הבעייה היא שזה לא כתוב בשום מקום בצורה ברורה ונורמלית, ויש כל כך הרבה מונחים מבלבלים שאני טובע. 1. WXGA זה מסך רחב? או מה בדיוק?? 2. מה זה 15.4 או 14.1 או כל הנקודות האלה, האם זה אומר שהמחשב הוא מסך רחב? 3. תכלע'ס, איך אני יכול לדעת מה זה מסך רחב ומה לא? ברשימה המצורפת פה למשל, איך אני יודע מה רגיל? http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/Products?openagent&brand=Thinkpad&series=ThinkPad+T+Series ובכלל נראה שהמסך הרגיל הוא זן הולך ונכחד, לא?
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אהלן לכולם, כמה בערך יעלה תיקון של מסך למחשב HP? תודה לעוזרים. - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין שהמחשב הוא מחשב נייד. סליחה.
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום,קניתי בתילאנד מחשב נייד של asus אני חושבת שלדגם קוראים F80C series. המחשב נפל עם המסך כלפיי מעטה והוא נסדק .מרגישים במקום אחד שבר פנימי ואי אפשר לראות כלום. המעבד הוא intel celeron 1.2 ghz מסך 14.1 אינץ. השאלה שלי היא:האם אתם מציעים לתקן אותו,ואם כן אתם חושבים שאם יש לי אחריות אז זה יעזור במשהו? לאן אני יצתרך לפנות והאם אפשר להעביר ממחשב אחד לשני,תודה רבה לעוזרים אני פשוט צריכה את המחשב ללימודים וכל זמן שהוא לא עובד זה sתוקע אותי
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קודם כל מדובר בלפטופ של acer דגם aspire Intel i5 , win 7 , memory-4G , ati HD 5470 512mb בעיה ראשונה: בעת הדלקה או התעוררות ממצב שינה המסך שחור למשך 1-5 דקות ואז הוא חוזר לעצמו (כאשר בזמן זה תאורת המסך עובדת רק לא רואים את הצג). בעיה שניה: בזמן צפיה ישירה או צפיה בסירטונים (ביו טויב למשל) המסך קופא והסאונד נתקע למשך חצי דקה עד דקה. ניסיתי את כל הדפדפנים והתקנת קודקים עדכניים וזה לא עזר. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
אני מחזיק בT61 בן חודש וחצי. עד עכשיו הכל עבד חלק. היום בזמן טעינת הווינדוס (Vista Business 32bit), לאחר הקשת הסיסמא של היוזר, הופיע לי מסך שחור. הסמן של העכבר היה על הצג, ואפשר היה להזיז אותו, אבל חוץ מזה כלום. לא נותר לי אלא לכבות אותו בצורה אלימה (החזקת מקש הכיבוי במשך כמה שניות). כשהדלקתי אותו מחדש היתה אותה בעיה, ושוב כיביתי אותו באותו אופן. בפעם השלישית שהפעלתי את המחשב, במקום להקיש סיסמא, השתמשתי ב-Fingerprint Logon, והווינדוס עלה. יש לציין שבפעם האחרונה שהשתמשתי במחשב (אתמול בערב) לא התקנתי שום דבר חדש, וגם הwindows update לא התקין כלום.. יש למישהו פתרונות? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני נתקל בבעיה שאני לוחץ על קישור או דף של אינטרנט המחשב לא מגיב והמסך נהיה בצבע שחור ונתקע ואז אני מוכרח ללחוץ על האיקס האדום בשבל לסגןר את הדף ולהתחיל מחדש זה קורה לי הרבה ומאוד מעצבן מה הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום רב, ישנה בעיה שחוזרת על עצמה בימים האחרונים במחשב שלי (HP G62 Notebook PC): כיוונתי את המחשב לכך שאוטומטית הוא יעבור למצב שינה לאחר סגירת המכסה. הבעיה היא, שלאחר פתיחת המכסה, הוא "נתקע" במאין מסך שחור, כאשר נורית ההפעלה של המחשב פועלת. כאילו המחשב עבד עדיין כל הזמן אשר סגרתי את המכסה. למעשה, מצב זה תוקע לי את המחשב, כי כביכול המחשב פועל (על פי הנורית) אך המסך שחור ואין לי שום אפשרות להשתמש בו. דבר זה מאלץ אותי לכבות את המחשב בצורה לא נכונה ובריאה על ידי לחיצה ממושכת על כפתור ההפעלה. ניסיתי לבדוק זאת גם כאשר אני לוחץ על נורית ההפעלה כדי להכניסו למצב שינה (ישנה אופציה כזו גם כן), אותו הדבר קורה. המסך עובר לשחור, אבל המחשב כביכול עדיין פועל ואינני יכול לעשות כלום מלבד …
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, קניתי לנובו y700 חדש לגמרה בן חודש נקנה בksp והתחילה בעיה כשאני מדליק את המחשב נהיה מסך שחור(לא דלוק בכלל) ובשורות של המקלדת נדלקות. אני לא יודע מה לעשות, יש למשהו הצעות מישהו נתקל בזה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחילה בעיה שהמסך שחור כמעט לגמרי- רואים ממש כהה את התצוגה- לא ברמה שניתן לעבוד עם המחשב. לאחר הפעלה מחדש, חיברתי עם כבל VGA לטלויזיה- ודרכה עובד,עשיתי עדכון ווינדוס (7),עדכון דריברים,עדכון ביוס, ניתוק בטריה - שום דבר לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
הפיקסל במסך 13 אינץ' קטן בכשליש מפיקסל במסך נייח. האם המסך עדיין נוח לצפייה (בלי צורך להתקרב מאוד למסך) או שהתצוגה קטנה מדי?
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מעבד: AMD PHENOM 2 X4 955 Black edition עם אחריות לעוד שנה וחודש כולל אריזה וקירור מקורי. מסך:Dell u2311h 23" עם אחריות לעוד שנה וחודשיים כולל אריזה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב של טושיבה שהמסך שלו החליט להלבין את פניו.. אחרי בדיקות המסך עצמו תקין(נבדק במחשב אחר) והזמנתי מחול צמה חדשה שמחברת בין הלוח למסך..אחרי חיבור של הכל מחדש(שעה עבודה..) המסך עכשיו בוהק בלבן חזק טיפה יותר אבל עדיין לבן.. מכיוון שחשדתי שגם הכבל הזה דפוק אז ניסיתי את המצלמה שגם מחוברת עם הצמה והיא עובדת.. שכחתי לציין שהמחשב עובד נכון לעכשיו דרך כבל HDMI וVAG והכל עובד כמו שצריך.. השאלה היא מה יכול עדיין להיות דפוק.. מה שנשאר זה שוב או הכבל שמחבר בין הלוח למסך או המחבר עצמו של הלוח(האם הוא ביכלל יכול ללכת?) או שכבר אין לי מושג מה עוד יכול להיות.. אשמח לעזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב מחשב נייד, Lenovo T61... אמנם לדגם הזה כמעט שכבר לא מצויים מסכים "רגילים", אבל הצלחתי למצוא פה ושם... הרצתי פה חיפוש על ההבדל בין המסכים הרחבים לרגילים, וגם נתנו לי קצת חומר בפורום מחשבים ניידים, חלק מהדברים הבנתי וחלק קצת פחות.. יש לי כמה שאלות ברשותכם: - במחשבים נייחים המסך עומד על כן, ולכן מסכים רחבים הם יותר נמוכים בניגוד למרובעים. במחשב נייד לעומת זאת החיסרון הזה, שלפי הבנתי הוא אחת הסיבות המרכזיות להתנגדות למסך רחב, לא קיים.. אני צודק? - השימוש שלי במחשב יהיה בקבצי טקסט וקצת באינטרנט. עדיף לי לקנות מסך רגיל לשימושים האלה? (ראיתי בפורומים דעות לכאן ולכאן ולא הצלחתי להכריע) - ראיתי טענות שמסך רחב דווקא מבחינה מסויימת טוב יותר לקבצי טקסט, משו…
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מדגם G62-b50SJ של HP (נקנה לפני שנתיים). שבוע שעבר המסך החליט לפתוח בשביתה והוא פשוט לא נדלק. רק אחרי שמבצעים הרבה פעמים כיבוי והדלקה מחדש של המחשב הוא עובד (מספר אקראי, לא קבוע). כאשר מחברים את המחשב למסך חיצוני, הכל עובד רגיל. בדיקות שעשיתי (ולא עזרו): - פתחתי את המחשב וניסיתי לבדוק אם החיבור למסך רופף או משהו בסגנון, אבל לא מצאתי משהו בעייתי בחיבורים. - חיברתי לו מסך חדש (של מחשב נייד), והמסך החדש גם לא עבד. - החלפתי כבל VIDEO לכבל חדש, והמסך עדין לא נדלק. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לידידה שלי מחשב נייד, ACER ASPIRE 5735Z. נשבר לה המסך. לא הפלסטיק, אלא הLCD עצמו. ה WINDOWS עולה והכל עובד כמו שצריך פרט לכך שחלק מהמסך לא עובד וממש רואים שהLCD שבור מבפנים. מישהו יכול להמליץ לי על מקום זול לקנות רק את ה LCD ואני כבר אחליף אותו בעצמי? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב נייד N 150 זה נטבוק אטום 1.6 ו 1 גיגה זיכרון למי שלא מכיר. המסך שלו תקול אך המחשב עולה עם מסך חיצוני. הבעיה היא שיש שידור למסך רק לאחר שהווינדוס עולה, השאלה האם יש אפשרות לגרום למחשב לשדר למסך החיצוני בהפעלה הראשונית, כלומר להתעסק עם הביוס ולהתקין ווינדוס בעזרת המסך החיצוני???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבת התקבלה ללימודי גרפיקה בבצלאל. תוכנות מרכזיות: פוטושופ ואילוסטרייטור. מחשב קיים: ------------------ System Information ------------------ Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.090206-1234) Language: English (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: INTEL System Model: DG31PR BIOS: BIOS Date: 03/13/08 17:38:29 Ver: 08.00.10 Processor: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz (2 CPUs) Memory: 2036MB RAM מתבקש: עכבר כרטיס מסך ומסך שיתאימו למחשב וללימוד התוכנות תודה, אבא צביקה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-