ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,463 דיונים בפורום זה
-
אשמח לשמוע חוות דעת. המפרט הוא לקצת יותר מעבודה משרדית AMD Athlon 64 3000+ (754) - 910 Gigabye GA-K8VT800M - 530 Samsung DDR 512MB 400Mhz x 2 - 1040 WD 160GB ATA100 - 520 Leadtek Geforce FX 5200TDH (128 bit) - 470 Compucase CI-6a19 + 300W PSU - 315 Total: 3786 שתי שאלות: 1. הלוח אם, בסדר? כולל את הפיצ'רים הרגילים (כרטיס רשת, ATA+SATA, AGPX8, כרטיס קול)? 2. המעבד מגיע עם קירור סטוק (היטסינק מספיק)?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד מדגם HP Probook 4430s. הוא נקנה בארה"ב לפני מספר חודשים. מאז עבד רק פעמים ספורות. לאחר כמה ניסיונות לטפל במחשב הנייד דרך מעבדות בארץ, אני רוצה לשלוח אותו לארה"ב שיטפלו בו שם במסגרת האחריות. לאחר בירור עם HP ארה"ב הם אמרו שאני יכול לשלוח אותו לשם, אבל הם לא נתנו לי שם של מעבדה אלא אמרו לי לחפש. יש המון כאלה ולאחר שפניתי ל5-6, חלקן לא ענו וחלקן לא עובדות עם לקוחות פרטיים וכו... אני אשמח לקבל המלצות למעבדה בארה"ב שאפשר לשלוח אליה את המחשב מישראל ושעובדת עם HP. אין לי בעיה לשלם על המשלוח, אבל שיטפלו , יתקנו , יחליפו מה שצריך במסגרת האחריות. אשמח גם לשמוע המלצות אחרות אם יש לכם, לדרכי טיפול אלטרנטיביות. המחשב לא נדלק בכלל והמעבדות בארץ טענו שזאת בעיה …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לבנות מחשב לאחותי לאחר שהקודם מת. המחשב ישמש כמחשב כללי, עם הרבה מאוד צפיה בוידיאו, אינטרנט ואופיס . אני לא רואה צורך במשחקים כרגע. אז כל עוד הכרטיס מסך המובנה יריץ סרטים באיכות 720P בצורה טובה אני לא רואה צורך בכרטיס מסך. חשוב לי מאוד רכיבים איכותיים , שקט ואסטטיות כי המחשב ישב על כוננית מגובהת יחסית במקום חסוף ובמרחק קטן מהאוזן. וישמש לאורך זמן, כלומר עדיפות לתקנים (כמו USB3) /תושבות מעבדים חדשות עם מנת שיהיה אפשר לשדרג בקלות יחסית. אני רוצה שבתוך התקציב יכנס גם מסך 22 איכותי (כמו הDELL 2209WA) יש צורך גם בשלט למחשב ועדיפות לצג LCD על המארז וקורא כרטיסים. אם אפשר ליצור משהו בתקציב קטן יותר אני אשמח, אבל אני מעדיף לא לחסוך על מסך ומארז כי אלו חלקי…
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
איך המפרט הזה עד 3000 זה הכי טוב שאפשר בתקציב לא? זה מחשב ל עבודה משרדית : גלישה באינטרנט , שמיעת שירים , סרטים , התכתבות משחקים קלים.. NFS FIFA התקציב 3000 כולל ציוד הקפי.. אני יודע שהתקציב נמוך אבל אין מה לעשותת... מפרט ב 3,000 : מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box ¤382 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1176 לוח אם GIGABYTE GA-M61SME-S2 ¤308 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38462 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤247 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 667Mhz CL5 ¤119 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T6UB1GC5 כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1650 256MB PCIe ¤252 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV264 צורב Pio…
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום וברכה, אחרי שהתקנתי את ההווינדוס 7 מחדש אז יש לי בעיה מעצבנת מאוד. המחשב פתאום נכבה בלי ההודעת התראה של אחוזי סוללה נמוכים, דבר שהיה לי לפני ההתקנה מחדש של הווינודס. איך אני עושה ששוב תהיה לי הודעת אזהרה שהסוללה נמוכה? תודה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, אפשר חריגה עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, AI קל (תמלולים של סרטונים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בגבולות הסביר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא …
-
- 5 תגובות
- 10.3k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב , האמת כבר פתחתי ט'רד בנושא אבל השתנו דברים , לכן , בקצרה , אני מחפש מחשב שישמש אותי למשחקים אבל אני מעדיף לקנות משהו בזול עכשיו (300 שקל +- ) שיריץ לבנתיים את המשחקים באיכות טובה עד שירדו המחירים של ה DX10 (שזה בקיץ אם אני לא טועה ) , חוץ מזה , חשוב שכמובן ניתן יהיה לשדרג אותו בעתיד (אם זה זכרון\מעבד וכ'ו) ולא, אני לא מתכנן OC:>. תודה מראש ,
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ללא מסך, לא למשחקים. רק אינטרנט, ועריכת מסמכים פשוטה. המסך שיחובר אליו 19". אין העדפה בין AMD/INTEL, מה שיותר זול. גם אין לי בעיה לקנות בKSP או אייבורי אם החלקים הבסיסיים שם יותר זולים. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
מחשב לאינטרנט ללא דרישות מיוחדות, שיהיה יציב וכולל מסך רק קניה מרוכזת ממקום אחד אפשר שהמסך ומהחשב יהיו ממקומות שונים תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://tms.co.il/preview/spec/ebmdfg6s זה המפרט.. יש לי שאלה אם אני יוסיף עוד גיגה זיכרון+ כרטיס מסך נורמאלי האם המחשב יהיה מתאים למשחקי מחשב? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין לקנות מחשב חדש שתקציבו הוא עד 5000 ש"ח שמטרתו תהיה למשחקים כבדים, עריכה גרפית קצת, סרטים באיכות HD גם, הורדות. אני רוצה לקנות בנוסף מסך LCD, עכבר ומקלדת - לגבי עכבר ומקלדת אני אשאל בפורום ציוד היקפי אבל אני צריך סדר גודל של תקציב עליהם. לא משנה לי הצבעים, אני שם אותו במקום כך שגם לא חשוב המראה, חשוב לי שיהיה שקט במיוחד, יגיב מהר, יריץ משחקים כבדים כמו GTA IV או Crysis ועוד משחקים אחרים. דרוש הרכבת מחשב אך לא מערכת הפעלה חוקית (יש לי כבר אחת חוקית בבית). בלי OC, ומסך עדיף שיהיה 22 אינצ'. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 822 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 ש"ח אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים, ושיחזיק כמה שנים קדימה Far cry 4, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FHD אני שוקל לקנות משהו יותר טוב -לאילו הגדרו…
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום חברים,שנים שלא הייתי כאן ועכשיו אני שוב צריך עזרה אני צריך מחשב חזק למשחקים שיספיק לי לכמה שנים טובות התקציב שלי הוא עד 6000 ואפשרי חריגה עד 6500 אם צריך את זה.לא מתוכנן OC .והשקט חשוב אבל לא הדבר העיקרי אז אפשר להתפשר בעניין השקט.אני צריך ציוד הקפי מלא שכולל עכבר מקלדת רמקולים מסך וכן גם מערכת הפעלה.אם שכחתי לציין משהו תגידו,תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המבחר כל כך גדול שהלכתי לאיבוד, ואני לא מצליח למצוא פה דיונים שיכולים להתאים לי אשמח לעזרה. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס וקצת תוכנות, צפיה בסרטים ומוזיקה. * גודל המסך? 14 , 13.3 * משקל רצוי? פחות מ- 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות לפחות אם זה אפשרי (עקב דרישות המשקל, יש מצב ל-6 תאים?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3. אם אפשר HDMI זה יהיה אחלה. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? כן. אבל במידה וזה מוסיף הרבה למשקל, אשקול אפשרות ללא. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. העיקר האמינות נ.ב. יש סיכוי לקניה בחו"ל אם יש לזה משקל. כ…
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום חברים ,חשבתי לפנות אליכם בעזרה לבניית מפרט. המחשב יהיה עם עותק מקורי של WIN7 שכבר נרכש. מספר דגשים : אני עובד עם תוכנות כבדות בתחום הסאונד , שלהם PLUGINS כבדים גם דוגמאת omnishpere וכאלה ( ועוד... שיעבדו רוב הזמן בוא זמנית ) למחשב יהיה משודך כרטיס קול חיצוני מקצועי לכן חשוב שיהיה חיבורי FW במיקום נוח , השקט , אין ביכולתי להמחיש כמה חשוב לי השקט של המארז ,מאוד חשוב. כמו כן אני גיימר רציני אז מחשב שידע להריץ משחקים ברמה גבוהה. כמו כן , אני זקוק למקום איכסון רב וברמה גבוהה. חשבתי על VELOCIRAPTORS. האם יש בעיה להתקין על כונן מהיר מערכת הפעלה ומשחקים ולרכוש כונן חיצוני נפרד עם שטח של כ 500GB לכל מה שקשור לסאונד ? אם לדוגמא התוכנות יהיו עליו האם הוא יעבוד מהר בגלל ש…
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הי חברים מה השווי של המפרט ? Intel Core i5-760 _ Scythe Yasya _ Asus P7P55D _ Gskill 2GB\1333 x2 _ Sapphire HD5870 1GB _ WD 500AAKS 500GB _ Seasonic 500ET 500w +80 _ LanCool Dragon lord K60B הערכה שלי בסביבות ה-2100~2400,מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים,עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680*1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו?farcry 2 crysis left4dead * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?vh 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?יש הכול 4. האם יש רכיב…
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בהגדרות בפרוש רשום גרום למחשב לישון:אף פעם אבל בכל זאת אחרי 4 5 שעות של חוסר פעילות המחשב נכנס למצב שינה, למה?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המפרט של המחשב שלי ( נקנה לפני קרוב ל 5 שנים), אני הייתי רוצה לשחק משחקים כמו Far cry 4 ו Battefield 4 על הגדרות בינוניות' אני מחפש שדרוג "שיחזיק" לי ביצועים בינוניים של משחקים לשנתיים בערך, כרגע אין לי כסף לרכוש חדש. האם זה אפשרי? ומה האופציות אם כן? התקציב הוא 1500~1000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך מה שימושי המחשב: גיימינג על הגדרות בינוניות אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Far cry 4 ו Battefield 4 מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב: 1680X1050 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות כמה שניתן. עד כמה חשוב השקט במחשב? אין צורך בשקט האם מתוכנן אוברקלוק: לא האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא יש העדפה לחנו…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
זה המחשב שלי יצרן המערכת: ecs דגם המערכת: l7vmm3 bios: default system bios מעבד: mobile amd athlon[tm] xp-m 1900+, mmx, 3dnow, ~1.6ghz זיכרון: 512mb ram קובץ החלפה: 362mb בשימוש, 453mb פנויים התקן שם: NVIDIA GEFORCE FX 5200 יצרן: nvidia סוג שבב: GEFORCE FX 5200 סוג dac: integrated ramdac זיכרון כולל בקירוב: 128.0mb מצב תצוגה נוכחי: 800x600 [32 bit] [60hz] צג: acerview 7134e וזה המחשב של חבר שלי יצרן המערכת: intel_ דגם המערכת: d915gav_ bois: bios date: 06/09/04 17:22:53 ver: 08.00.10 מעבד: intel r pentium r 4cpu 3.00ghz [2cpus זיכרון: 502mb ram קובץ החלפה: 304mb בשימוש, 923mb directx התקן שם: intel r 82915g express chipset family יצרן: intel corporation סוג שבב: intel…
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום זקוק לעזרה. מצאתי מספר מחשבים אשר דומים במחיר: HP Pavilion DV7-BTO Core™ i7-2670QM 2.2GHz 750GB 8GB17.3" FHD (1920x1080) BLU-RAY BT W7HP Webcam ATI HD6770 2048MB FP Reader Asus N75SF-A1 Core™ i7-2630QM 2.0GHz 1TB 8GB 17.3 (1920x1080) LED BLU-RAY/BD-RW BT Webcam NVIDIA® GTX 555 2GB Bang&Olufsen Speakers Dell XPS 17 Core™ i7-2670QM 2.2GHz 750GB 8GB 17.3" FHD (1920x1080) BD-RWBT W7HP Webcam NVIDIA® GTX 555 3GB למעט הכרטיס מסך של דל שברור שהוא יותר טוב מה עדיף לקנות מבחינת חברה, מעבד וכרטיס מסך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בניתי לעצמי מפרט לשדרוג רציתי לדעת מה דעתכם אם כדי לי לשנות משהו,כל החלקים החסרים (ספק,כרטיס מסך וציוד נלווה) נמצא כבר ברשותי. מארז: NZXT Tempest מחיר: 470 מעבד: Intel Core i7 860 Socket 1156 2.8Ghz BOX מחיר:1500 לוח אם: Gigabyte GA-P55-UD3 P55 CHIPSET מחיר: 650 זכרון: OCZ 4GB Kit (2x2GB) DDR3 1600Mhz CL7 Platinum Core I5\I7 מחיר: 650 הארד דיסק: WD 1TB 32MB Sata2 Green WD10EADS מחיר: 450 כרטיס קול: Creative X-Fi XTreme Audio PCI Express מחיר: 300 total: ~4000
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ודיאו מקצועית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid media composer סטודנט+פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מאני מרכיב מ חשב עריכה נוסף, מחפש רכיבים אמינים ככל הניתן. מה החלקים הטובים, החזקים ביותר שניתן להשיג עבור מחשב מבוסס Z97? (SeaSonic 860W PlatinumSeries Active PFC 12cm Fan Modular Platinum860(Retail 23557 מספיק איכותי? זה צריך להחזיק בנוסף 6-7 דיסקים פנימיים G.Skill RipjawsX 2x8GB DDR3 1866Mhz PC314900 Kit CL9109 Asus Z97DELUXE הוא נחשב בין היציבם שקיים? אני לא צריך אינטרנט למחשב הזה ולא WIFI ולא את כל הפיצרים שקיימים. יש לוח אסוס דומה בביצועים זול יותר? Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB אני מבין שזה המעבד הכי טוב ללוח הזה... כ.מסך GTX770. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשוב שיהיה שקט (נמצא בבית), אני זקוק גם למערכת הפעלה XP חוקית. נראה לי שאני צריך גם 2 כוננים (אמרו לי שכדאי שאעבוד עם מעבדי ליבה כפולים)- אני מאוד מתחיל בתחום...אני לא יודע למשל אם צריך כרטיס טלויזיה או ציוד נוסף... תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-