עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yoni_as1,

הי, אבא של חברה שלי רוצה לקנות מחשב נייד חדש וביקש שאני אעזור לו לבחור. הוא חשב על Lenovo U450 3389-L4G. ואני חושב שהוא לא ממש צריך את זה ושהוא יכול להסתפק ב-Lenovo SL410 2847-CNG. הוא משתמש במחשב בעיקר לגלישה ובתוכנות אופיס. יש גם תוכנה מתמטית שהוא מפעיל לעיתים והיא יחסית כבדה אבל לא באופן ממש חריג. עד כמה שאני מצליח לראות ההבדל המהותי בין הדגמים הוא שבדגם שהוא רצה יש מעבד Intel® Dual Core Processor SU4100 1.3GHz ובדגם שאני מציע Intel® Dual Core Processor T4400 2.2GHz מעבר לכך ההבדלים בנפח הדיסק הקשיח או במאיץ הגרפי הם באמת לא רלוונטיים לדעתי ומאחר ויש הבדל של 600 ש"ח כמעט (באייבורי) נראה לי שהוא יכולל לכת על הדגם שאני הצעתי. מה אתם אומרים? יש משמעות רצינית להבדל במעבדים…

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  2. היי יש לי תקציב של 2000 שקל להרכיב מחשב מבוסס AMD ושהתקציב יספיק גם לכרטיס מסך בינוני משהו בסביבות ה600 שקל אני חושב? אני פשוט הרבה זמן כבר לא מתעסק בזה כי אני בצבא... בכל אופן לגבי שאר המחשב - זכרון 1024 DDR2 בלי מסך, מארז פשוט מן הסתם שיתאים לתקציב. ו..לגבי קירור תכתבו גם את ההמלצות שלכם-כמובן הכל כלול בתקציב. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  3. אני מנסה להרכיב מערכת מבוססת אינטל Q6600 ו8800GT 512mb (בגרסת OC רשמית), במארז ANTEC 900 ומסך 22". מעוניין בהמלצה על לוח-אם, זכרון (2GB DDRII) וספק כח שיהיו SLI READY - כך שבעוד שנה כל מה שאני אצטרך לעשות זה להוסיף עוד 8800GT (שעד אז המחיר שלו יירד משמעותית) ואולי להוסיף זכרון. בדיסק קשיח אני מתלבט אם לשלם עוד קצת ולקבל סיגייט 32MB 500GB או להסתפק ב16MB. בנוסף, אני אשמח להמלצה על קירור (בהתחשב בכך שאני לא מתכוון לעשות OC בעצמי בשום שלב) ומסך 22" טוב למשחקים (במחיר של בערך 1.5K, חשבתי על ה226BW, אבל הבנתי שיש איתו בעיות שמוכרים אותו עם כל מיני פאנלים פנימיים מחברות NO-NAME ואין אפשרות לגלות את זה). תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 3.01.2008 בשעה 12:53:57 דברים ששכחתי לציין בהו…

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  4. Started by udi2181,

אחרי שיטוט באתר שלכם למדתי המון התייחסתי להערות ולהמלצות של המומחים פה וזרקתי את הדף של המפרט שהמליצו לי בחנות והתחלתי לבנות תוך כדי איסוף של רכיב רכיב נשאר לי : מארז - מחפש מארז מבודד / מסנני אבק / מרווח / זרימת אוויר טובה / יציאות חלק עליון קדמי והרכיב השני חשוב מאוד זה - הכרטיס מסך שהבנתי שאתם ממליצים כרטיס מהסדרה החדשה כמובן אבל לא במחיר מקסימלי אלה במחיר שפוי שיאפשר להחליף אותו כל 3 שנים בערך . המפרט שהרכבתי עד כה : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1444 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 - מחיר: ₪135 לוח אם: Gigabyte GA-H97-D3H…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני עומד לקנות מחשב נייד ועלו לי כמה שאלות של הדיוט שקיויתי שתוכלו לפתור: 1. אני עומד להריץ הרבה תוכנות כבדות ואוכלות זכרון (בעיקר בתחום הגרפיקה) אני צריך לפחות 512MB. השאלה שלי היא מה ההבדל בין סוגי הזכרונות (DDR, DDR2 וראיתי עוד כמה סוגים..)? האם יש חשיבות למהירות של הזכרון? 2. איזה יציאות הם סטנדרט ומה חשוב להתעקש שיהיה במחשב? 3. אני מעוניין במסך של 15 אינץ', בחנות מסויימת הציעו לי כרטיס מסך Intel Extreme Graphics 2, כדאי?. המחשב לא מיועד למשחקים, אבל בהחלט יצטרך לעבוד עם גרפיקה. רוב תודות.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  6. חשבתי על מפרט בכיוון של: AMD A6-3500- BOX לוח אם מבוסס ערכת שבבים A55 או A75 של Gigabyte / Asus / Asrock / MSI 4GB RAM AMD (ATI) Radeon HD6450 1GB DDR3 Antec NSK2480 380W אני רוצה להוסיף כרטיס קול וכרטיס מקליט. חשבתי על: CLARO halo http://www.htomega.com/clarohalo.html או Creative X-Fi Titanium http://us.store.creative.com/Creative-Sound-Blaster-XFi-Titanium-PCI/M/B001E25KDK.htm AVerTV CaptureHD http://www.avermedia.com/Product/ProductDetail.aspx?Id=530 במערכת הזאת אני מנסה לחסוך מגבר ולחבר את הממיר לכרטיס קול ואת הכרטיס קול לרמקולים (אני אשמח להמלצות על רמקולים 2.1). בנוסף אני מנסה על הדרך להרוויח גם מקליט, סוג של HOTmagic או YESmax. זה בכלל אפשרי שהשידורים מהממיר יעברו …

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  7. שלום לכולם! אני כבר הרבה זמן מנסה להסיר את הויסטה בנייד החדש שלי ולהתקין XP אבל הבעיה היא ש-F6 לא מגיב, ניסיתי לחבר מקלדת רגילה וגם מקלדת סיליקון ושום דבר לא עוזר יצרתי דיסק מערכת הפעלה חדש עם NLITE ויש שם את הSATA אבל אני בכלל לא מצליחה לגרום לו לנסות לקרוא את הדיסק ולהבין שיש בו SATA כי ה-F6 לא עושה שום דבר הנייד הוא Toshiba A305-S6845 תודה לכל מי שיעזור מורן

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מבקש את חוות דעתכם למפרט הבא: מחיר דגם Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box 1150 ¤ ASUS P5B 900 ¤ G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 490 ¤ SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM 370 ¤ SAPPHIRE RADEON X1950 PRO 256MB PCI-E 1300 ¤ COMPUCASE CI-6919 WHITE 460 ¤ הרכבת מחשב חדש 170 ¤ סה"כ: 3 תשלומים שווים: 1613 כל תשלום 4840 ¤ ב-נעה מחשבים המחשב מיועד לעבודה ביתית: אינטרנט, אופיס ואולי משחקים קלים. אין צורך ל- OC. אין צורך לציוד הקפי. אני מפרק מחשב קודם שהפסיק לעבוד ולכן, יש לי: מקלדת, עכבר, כונן Floppy, צורב DVD ורמקולים. אין צורך למסך. חשוב לי שלוח האם יהיה איכותי. לא As-Rock. ההתלבטויות העיקריות שלי הן: לוח אם וכרטיס מסך. אני מנס…

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by neta-li,

שלום לכם, שאלתי אתמול שאלה לגביי מפרט מחשב...אבל, השאלה נבלעה בתוך הנושא הראשון שבו פתחתי והוא- המלצה על חנות. לכן, אני מנסה לשאול שוב, ואשמח לקבל את דעתכם- 1. איזה מעבד עדיף? האם AMD או INTEL? כיום, אני משתמשת במחשב לצורכי גלישה באינטרנט ול-OFFICE. אבל, אינני מתכוונת להחליף מחשב כל שנתיים-שלוש... אם ממליצים על INTEL- איזה דגם עדיף? האם מספיק מהדגמים של E2200/E2180 (שכבר הולכים ונכחדים) או, שעדיף לקנות מעבד מתקדם יותר מדגם E7200. 2. איזה ספק-כוח צריך? להבנתי, יש ספקי כוח שבאים ביחד עם המארז. ויש ספקי כוח שבאים בנפרד. כמו כן, יש ספק של 300W ויש ספק של 500W.... אז, מה עדיף? 3. לגביי מארזים- אני יודעת שיש עניין של מאווררים. בחנות אחת אמרו שיש מאוורר אחד במארז...…

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by nitzanj,

רציתי לדעת אם הדברים האלה שווים משהו. יש לי נייד של דל שיושב בבית הרבה, בדירת סטונדטים בכלל לא מאובטחת בב"ש. אפשר להכנס מהגג ברגע (אין סורגים...) וגם ה'פלדלת' כנראה לא משהו. ראיתי שיש מבחר די גדול של מנעולים ותהיתי מה אנשים פה חושבים על זה. זה מתחיל במנעולים מצחיקים ב-4$ מ-DealExtreme ונגמר בכל מיני דברים שעולים 400 ש"ח בזאפ. גם היקרים ביותר הם בסה"כ כבל של 3-4 מ"מ שאפשר לחתוך - כנראה שהמתכת והציפוי עדיין טובים משמעותית. אבל מי שרוצה לקחת ייקח לא? בכל מקרה המטרה היא בעיקר להרתיע, שאם איזה פורץ נכנס לדירה ולוקח מה שהוא יכול בדקה וחצי שהוא פה שזה לא יהיה המחשב... אגב, לאן מחברים את זה בכלל? אני לא ממש רואה בנייד (XPS M1330) לאן זה אמור להתחבר.

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  11. ב EBAY יש החל מ 2 דולר ועד עשרות דולרים. מישהו קנה ויכול להמליץ על מנעול סביר ולא יקר? תודה!

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  12. Started by hjsv41,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל אבל עם זה עולה פחות ועומד בדרישות אז שיעלה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כל המשחקים החדשים bf3 bf4 cod crysis -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by hensh9,

ייעוד המחשב: שימושים רב תכליתיים (גלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בתכני HD ברמת בלוריי ללא קירטועים,משחקים -אפשרות מישחק של כל הכותרים הכבדים החדשים וללא בעיות. תקציב:עד 4K ש"ח,ללא מסך המטרה הראשית היא להשתמש במחשב למשך מס' שנים רצוף,ללא הצורך בשידרוג. מסך שולחני: DELL 2007WFP רזולוציה 1680X1050 מסך LCD על הקיר: רזולוציה FHD 1920X1080 . 1.התאהבתי במארז הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=6295 המארז הינו מיני שמצריך כרטיס מסך מיקרו. האם שימוש בלוח -אם מיקרו אמור להגביל אותי בס"הכ הביצועים של המחשב(בדגש על מישחקים)? יש לציין שהמארז הזה כולל איוורור ברמה גבוהה. 2.האם מעבד אינטל i3 540 אמור להספיק לדרישות שלי? 3.בלוחות…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  14. שלום , דוד שלי מעוניין לקנות מחשב ב-10K ללא מסך , בעיקר למשחקים . לפני שנתחיל לבנות את המפרט יש לנו מס' שאלות - 1. האם עדיף 2XGeForce6800GT SLI או כרטיס אחד של 7800GTX ? 2. מה יותר חזק Radeon X850 XT Platinum או Geforce 7800GTX ? 3. האם כדאי לקחת כפול ליבה ? 4. עדיף להתבסס על AMD או על INTEL ? 5. בקשר לסאונד - דוד שלי מעוניין ב-5.1 הוא ישקיע ברמקולים איכותיים והוא חושב לקחת Audigy 2 , האם כדאי לחכות ל-Xi-Fi , האם כדאי להישאר עם הכרטיס Onboard שעל הלוחות החדשים (הבנתי שהם כרטיסים איכותיים) ? תודה רבה! כמו כן הצעות למפרט יתקבלו בברכה ביינתים , אנחנו נציע את המפרט שלנו ונבקש שיפורים בקרוב

• 14 תגובות
    • 941 צפיות
  15. בהזמנה של T61 יש את האופציות ל System expansion slots: PC Card Slot & Express Card Slot PC Card Slot & Media Card Slot ה - media card אמור להיות קורא כרטיסי זיכרון למיניהם אם הבנתי נכון, אבל מה זה Express Card? בשביל מה משתמשים בו ומה עדיף למשתמש הביתי? שאלה נוספת, בחלק של Wireless card הוא רק התוספת של תמיכה ב- draft-N, האם שווה להוסיף 30 דולר בעבור התמיכה הזו? ועכשיו לשתי שאלות חשובות נוספות 1) בעמוד של ההזמנה כתוב שבחירה בסוללת 6 תאים יכולה להוסיף עוד 4 שבועות למשלוח, האם למישהו יש ניסיון עם זה? יודע כמה זמן זה באמת בפועל? 2) האם יש אפשרות לשלם בכרטיס בינלאומי באתר של לנובו? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  16. Started by shiya,

בס"ד אני בתהליך של חיפוש מחשב נייד חדש, ועלו לי כמה שאלות שאלות שאני מקווה שתוכלו לענות לי עליהם: 1. האם המעבדים החסכוניים (סדרת הU) יכולים לרוץ באופן רציף גם על מהירות גבוהה יותר (הבנתי שיש שם איזו אפשרות שנקראת BOOST)? ואם כן, במה המעבדים הרגילים יותר טובים? 2. הגיעה אלי הצעה לקנות מחשב עסקי מהסדרות הכי טובות של החברות (elitebook, probook, Latitude) במחירים זולים מאוד (זה אמין!) אך מדגמים ישנים קצת. למשל עם מעבד 2XXXM או בלי USB 3.0. זה שווה את העובדה שהמחשב נחשב עסקי ומגיע ישר עם 3 שנים אחריות? בתקווה לתשובה מהירה, ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by Rubi23,

שלום, אני מתכוון בימים הקרובים לקנות לפטופ של דל מסדרת וסטרו כיוון שזה הנייד הראשון שלי יש לי מס' שאלות לגבי אופן הזמנה מהאינטרנט. הסבירו לי באתרים מסוג נוט בוק שבמידה ואני מזמין מערכת הפעלה עם המחשב אני לא מקבל דיסקים של דרייברים או של מערכת הפעלה לעומת זאת אם אני קונה בחנות בעיר מגוריי אז אני מקבל את כל הדיסקים הנ"ל בתוספת אימג' (קנייה שכזאת תעלה בכמה מאות שקלים יותר). שאלתי האם כדאי להזמין באינטרנט ואם כן, כאשר אני רוצה לפרמט את המחשב כיצד אני עושה זאת ללא הדיסקים הללו? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  18. Started by Palarya,

שלום, לאחרונה הדל סטודיו שלי (פנטיום דואל קור אם אני זוכר נכון P8800) שבק חיים, לטענת המעבדה, נשרף הלוח אם, ולטענתי התיקון יקר ולא בא בחשבון. עבור הבדיקה הם רוצים 100ש"ח 1. יש לי אפשרות להשאיר את המחשב בידיהם, או לקבל אותו תמורת תשלום הבדיקה.. אך יש מה לעשות עם הגרוטאה? כרגע אני נוטה לוותר עליו.. אני בספק שמישהו ירצה לקנות מחשב ישן ולא מתפקד.. - אני מתכנת שעובד עם התוכנות הרגילות.. ונאלץ לקמפל קבצים כבדים במיוחד.. בעבודה אני עובד על נייד HP ELITE בעל מעבד I7, חיית ביצועים אני מעוניין לרכוש מחשב לבית שישרת אותי גם לעבודה, 2. ולכן כרגע מתלבט בין I5 ו-I7, כמה משמעותיים הם ההבדלים למטרותיי? אם מדובר בדיליי קל בזמני ההמתנה.. אין לכך חשיבות בעיניי. - ולבסוף, שימוש נוסף אחרון שי…

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  19. Started by EyEOnE,

אהלן, פתחתי כבר דיון שאני מחפש מחשב משום מה לא עזרו לי למצוא את הדגם שיתאים לי. יש לי מס' שאלות שמעניינות אותי בנושא: 1. ידוע אילו דגמים יגיעו לארץ עם Win 7 מובנה? 2. ניתן למצוא דגמים חדשים עם Win XP מובנה? 3. יש אפשרות לקנות נייד ולהתקין בו Win XP ככה שכל האפליקציות יתמכו. 4. איזה חנות הכי מומלצת בב"ש לקניית נייד? דיון קודם שפתחתי בנושא של מציאת נייד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=435689.0 תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by Nirdr27,

*התקנתי דרייבר של הכרטיס מסך, הדגם שלי הוא (u400 pro -12p) עכשיו, אני רואה בכרטיס מסך Mobile intel 965express chipset family... כשבעצם בדגם שלי אמור להיות GMA X3100. ה-965 זה אולי שם שקול או משהו? או שקיבלתי משהו מסריח במחשב? =\ *אני רוצה לחבר את המחשב דרך הכבל של המודם שאני משתמש בנייח. הורדתי כיביכול את כל הדרייברים מאתר טושיבה, אך עדיין, אין שום זיהוי כאשר אני מחבר למחשב. ובעיה נוספת שאני לא יודע למה היא קשורה, אני נכנס לאתר ADOBE להתקנת FLASH PLAYER, ועם הכניסה לעמוד ה-FP אני מקבל הודעה מאוד מעודדות: "המערכת שלך לא נתמכת בפלאש פלייר" *שאלה נוספת שנזכרתי בה עכשיו, עברית. התקנתי מקלדת עברית בוויסטה, אך יש תמיכה מאוד דלה בפונטים העבריים, ב-FF לדוגמא אני מקבל מין פונט מוז…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by hassid_hassid,

שלום. שמתי לב לאחרונה כי כמעט כל המחשבים החדשים נמכרים עם סוללות של 4 תאים, ולא 6 תאים כמו שהיה עד עכשיו. באחד המחשבים החדשים שראיתי (אקראית) היה כתוב שההספק שלה הוא בסביבות ה-2700mah, הסתכלתי בבית במחשב ישן, ושם יש סוללת 6 תאים עם 4600mah. אז אחרי חיפוש מעמיק, מצאנו מחשב עם סוללת 6 תאים, אבל כשדיברנו עם המוכר, הוא אמר שאין לו אותה במלאי, ושבימינו, מצליחים להוציא יותר מ-4 תאים, ואין טעם לחפש 6 תאים. אז אמנם לפי המפרט ה"יבש" של הסוללה, אני מתקשה להאמין שאיכשהו 2700mah>4600mah, אבל האם באמת המחשב צורך עד כדי כך פחות, ואפשר ללכת בראש שקט על סוללת 4 תאים או שכדאי להמשיך לחפש מחשבים עם סוללת 6 תאים (בהנחה שאמצא...) [או שאולי סוללת ה-4 תאים שראיתי עם ההספק הזה היתה משהו חריג…

• 2 תגובות
    • 11.1k צפיות
  22. סה"כ אני בחרתי כבר כמה רכיבים אני צריך חוות דעת ולסגור פינות בנושאים שאני פחות מבין בהם 1. התקציב 5K, תמיד אפשר לחרוג אבל אני סטודנט וזה אומר מבחינתי עוד כמה חודשים על נקנקיות וחומוס אחלה, אז אם אפשר לא לחרוג (ואפילו לחסוך) יהיה מצויין 2. השימושים העיקריים הם משחקים (כבדים) ברזולוציה 1650*1080 (יחי DELL 2007WFP) בהגדרות גבוהות (בתקוה) ותוכנות שאני צריך ללמימודים כמו סולידוורקס ומטלאב (אני לא מריץ סימולצית מטורפות אבל שיהיה נוח) 3. אין צורך בציוד היקפי 4. לא צריך לכלול מארז 5. שקט לא שיקול 6. אני לא מכוון לעשות לו אוורקלוק (בזמנו כבר שרפתי את 8800GTS ןלוח אם בגלל E6300 ואני לא רוצה לחזור לתקופה האפלה הזאת) 7. לא צריך תוכנות או הרכבה 8. עדיף מKSP או באופן כללי משהו בצ…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  23. שלום, אני שוקל לקנות כעת את ה MSI EX300 מאיבורי http://ivory.co.il/product.asp?productid=2928&CatCode=315 אבל אני קצת פוחד מהחברה ולא בטוח... מה דעתכם עליו? הבעיה שלי היא האם מסך כזה קטן מתאים למישהוא שכל היום צריך לקרוא ולעבוד מול שורות קוד קטנות ולראות ; + & וכו'... *סתם אם אתם שואלים את עצמכם מה אני משגע אתכם, החלטתי שאני לא רוצה תחליף שולחני כיוון שזה הולך לבוא איתי לכל מקום ואני רוצה מחשב קל וטוב שיוכל להריץ משחקים פשוטים ורגילים ולא איזה מכונת משחקים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by dupo,

שלום חברים, אני רגיל להשתמש במסך 15.6 אינץ , חשבתי לרכוש מחשב נייד עם מסך קטן יותר בגודל 14 אינץ, חשוב לי לדעת האם מסך 14 אינץ מיעד לקריאת טקסטים ועובדה מרובה בWORD,האם הוא יהיה נוח באותה ידה שסך ה-15.6 נוח, ואם לא האם נין לשנות רזולוציה והתאים אותו לעבודה מסוג ז ה תודה רבה לעונים!

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  25. Started by orior123,

ברצוני לקנות נייד עם מסך גדול (15.4 או 15.1 ). מה ההמלצה - עדיף לקנות 15.4W או להעדיף מסך רגיל 4:3 ? השימוש אינו דווקא למולטימדיה ומשחקים. מה היתרונות/חסרונות ? מה הדעה לגבי HP Compaq nx7300 (ב 5000 ש"ח). תודה רבה

• 1 תגובה
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים