עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by urielab,

מה קורה? יש לי מחשב נייד של LENOVO G560 והמסך שלו נשבר(כתוצאה מנפילה- יש סדק). פתחתי אותו כדי לבדוק אם אוכל לפתוח אותו ולהחליף את המסך, כשסגרתי אותו המסך נהיה לבן (לפני שפתחתי אותו המסך היה שבור אבל חלק ממנו הראה את מה שהוא אמור להראות- כל הוינדוס והעיניים, חוץ מהחלק שהוא שבור). לאחר פתיחת המסך כל המסך לבן. קניתי מסך חדש באיביי בכל זאת, החלפתי אותו ועדיין המסך לבן. בדקתי באינטרנט וקראתי בפורומים וראיתי שיכול להיות שזה הכבל שמחבר בין הלוח M למסך המחשב. הזמנתי את הכבל הזה גם כן באיביי והחלפתי אותו, עדיין כל המסך לבן (המסך והכבל חדשים ועדיין המסך לבן). מה יכולות להיות הסיבות? מה אתם ממליצים לי לעשות? ואיך אני יכול לדעת אם המסך או הכבל שהזמנתי באינטרנט תקינים או פגומים? תודה…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by yuvalhuck,

יש לי מחשב Acer ולאחורנה המסך הופך ללבן ודורש כיבוי והדלקה כל פעם שאנימזיז את המסך. ברור שזה בעיית חומרה, אבל לדעתכם יש משהו לעשות חוץ מלשלם על תיקון?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by roeesnir,

מסך המחשב נשבר. קניתי חדש, החלפתי והכל היה בסדר. אחרי 3 ימים המסך הפך להיות לבן, מייד כשמדליקים את המחשב. כמשחברים את המחשב למסך חיצוני - רואים מצויין. הבעיה היא לא במסך, כי החלפתי שוב לשבור, וגם בו רואים לבן. אני לא חושב שזה הכבל. מה זה עוד יכול להיות? תודה.

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  4. Started by amitparizian,

שלום, מחפש מסך למחשב נייד ASUS EEE 12.1 אינץ'. משהו במחיר נמוך, אפילו אם אתם מכירים מקומות שאפשר למצוא יד שניה. יש למישהו רעיון? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by עידולו,

שלום לכולם, לאחר שנים של שימוש בנייד שלי החלטתי להשתדרג ולקנות מסך, איך אני יודע איזה מסך מתאים למחשב שלי 3:4 או 9:16 ? תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  6. Started by yach,

שלום, יש לי מחשב של דל Studio 1569 שצריך להחליף לו מסך, אשמח לדעת איזה מהמסכים הבאים ממולץ: http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=dell+studio+1569+screen&_sacat=0 יש הבדלים גדולים יחסית במחירים והשמות שלהם לא אותו דבר. אשמח גם להמלצה על מקום אמין לתיקון המסך באזור המרכז. דבר נוסף ולא כל כך קשור זה אימייל התמיכה הטכנית של דל בארה"ב. חיפוש בגוגל לא מעלה שום תוצאה אז אם מישהו מכיר את הכתובת זה מצויין. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by curdi1,

שלום לכם ! שבוע טוב ! אני מחפש לקנות (דרך איביי או בארץ אם יש זול) מסך ל- fujitsu lifebook ah530 (כל הסימנים מראים שהמסך שבק חיים - דרך חיבור למסך חיצוני הנייד עובד מצויין). קצת הסתבכתי בחיפוש שלו באיביי. אשמח ללינק לרכישה משם או אפילו ממקום זול בארץ. תודה לכל העוזרים !

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by 114508534,

אהלן איפה אפשר לקנות מסך חלופי ללפטופ toshiba Satellite -L650-108 חיפשתי באיביי ויש כמה מסכים אבל חלקם לד חל'ם LCD , איזה אני צריך , אשמח לקבל לינק , תודה .

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  9. Started by Ayelet Gazit,

שלום, מחפשת מסך 4k עם פאנל IPS, לחבר למקבוק, לצורך עבודות עיצוב גראפי. יש המלצות?

10. Started by NoviceIL,

אהלן, המסך של הלפטופ של Lenovo Thinkpad r500 התקלקל אתמול בדרך לצבא(לא נזהרתי עליו וחטף מכה). מה שקורה כשאני מדליק אותו הוא שיש צבעים ופסים, עיוותים כאלה ואחרים, חלקים מהצךמסך נראים כפול. מצאתי טכנאי בשם גאמפ מערכות(אשמי לחווד עליו) שאמר שכנראה הביוס של המסך נדפק. בקשותיי הן: א. אשמח להסבר מפורט יותר כמה שאתם מבינים על הבעיה. ב. המלצה לחנות טובה, אמינה וזולה שתוכל לתקן(אני חייל) ג. האם מישהו שמע על החנות גאמפ מערכות ויודע אם הם טובים, ברשת אין חוודים עליהם. ד. כמה תיקון אמור לעלות? תמונות: http://img849.imageshack.us/img849/8076/yujj.jpg http://imageshack.us/photo/photo/515/c0sj.jpg/ http://img515.imageshack.us/img515/1739/c0sj.jpg תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by larry_lurex,

שלום, קניתי לאמי נייד ומסתבר שהוא עם מסך מבריק (לא מאט) וזה מציק לה. יש משהו שאפשר לעשות עם זה? (בלי להחליף את המחשב...) תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Chymes,

מה דעתכם על המגמה של החברות הגדולות לצפות את המסך בציפוי מבריק? האם הציפוי משפר את איכות התמונה או שמדובר בגימיק שמטרתו למשוך את העין ולמכור יותר יחידות?

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  13. טוב, אז שנייה לפני הזמנת המחשב פשוט קפצה לי לראש השאלה, מה הסיפור הזה? מה ההבדל בין מסך מט למבריק ולמה מט נחשב "עסקי" יותר? אם אפשר להתייחס ליתרונות (אם יש) על פי השימוש, זה יקל את החיים לכל מי שמחפש מחשב להבא..

• 2 תגובות
    • 17k צפיות
  14. Started by itaysk,

היי, איך אפשר לדעת אם מסך הוא מבריק או מאט? (אני מעדיף מאט) יש דרך לפי הנתונים שרשומים עליו לדעת? אם לא, תוכלו לומר אילו דגמים של DELL מגיעים בד"כ עם מסך מאט? הבנתי ש VOSTRO, אבל ראיתי שיש גם כאלה מבריקים.. תודה, איתי.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, במסגרת חיפושים אחרי מחשב נייד הנועד לשמש לצורכי לימודים תכנות וגיימינג קל, נתקלתי ב Lenovo z500 שלדעתי עונה על הצרכים שלי ומשתלם יותר בהיבט היחס חומרה-מחיר ליתר הדגמים/חברות בטווח מחיר זה. (אגב, אם יש לכם המלצה אחרת אשמח לשמוע אותה). ההתלבטות שלי היא בין שני הדגמים הנ"ל: http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=9893 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=10746 או בקיצור, גרסאת הtouch או הגרסה הרגילה. ההבדל במחיר פחות מ-300 ש"ח, הוא מבחינתי יותר זניח. ההבדל המשמעותי מבחינתי הוא הבדלי המשקל. 2.2 ק"ג למחשב ללא מסך המגע, 2.8 ק"ג למחשב עם מסך המגע- הבדל משמעותי שכן אני מתכנן לקחת את המחשב לחדרי ההרצאות ולמעבדות לצרכי תכנות (סטודנט להנדסת תוכנה) על בסיס יום יומי וכמובן שי…

16. Started by powerhorse,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים, * גודל המסך? "13.3 או 14" נדרש גם מגע (מודע לחיסרון של מבריק) * משקל רצוי? כמה שפחות, רצוי לא לעבור את ה2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (לא קריטי אבל יכול להיות נחמד) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ו רצוי גם VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? סטנדרטי, לא קריטי * כונן אופטי? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, אפילו עדיף שלא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מסך מגע, ומעבד שיספק "שקט" יחסי לשנים הבאות. (i5 זה לא תמיד טוב יותר מ I3? נכון?) ישנה גם עדיפות לHASWELL בגלל חיי סוללה וליבה גרפית מובנית טובה יותר.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Simcha Hadad,

אשמח לחוות דעתכם מחשב נייד מסך מגע כן /לא? אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ומתלבטת האם להשקיע אם כבר גם במחשב בעל מסך מגע. מצד שני - אני חוששת מההשתקפות.. כל הערה תתקבל בברכה..

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  18. Started by levona,

שלום! יש לי מחשב נייד של לנובו. לפני כמה ימים הוא נפל לי מגובה של חצי מטר בערך... מאז המסך של המחשב מהבהב. לא בתדירות גבוהה, אבל במשך כמה דקות הוא יכול להבהב כל כמה שניות (ההבהוב למשך פחות משניה אך זה עדיין מציק...), או שהוא לא מהבהב בכלל למשך כמה זמן ואז שוב מהבהב.... מה עלי לעשות??? תודה רבה מראש!!!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Classify,

אני מדליק את המחשב וזה מה שאני רואה, ואי אפשר לעשות כלום. יכול להיות שהגיע סופו של הכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by igmak,

שלום, אשמח לקבל המלצה למסך מחשב שמתאים לגרפיקאי לעבודה מהבית עד גודל של 24 אינץ' (מפאת חוסר מקום על השולחן). הבנתי שכדאי מאוד שהפאנל יהיה מסוג IPS, והתקציב הוא עד 750-800 ש"ח, אבל קשה להתביית על מסך ספציפי. תודה מראש

21. Started by maxwell10,

אני מחפש מסך בתקציב בערך 1000 ש"ח. עדיפות למסך 23" או 22" לצרכי עבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) חשוב לי ארגונומיה טובה. איזה פאנל עדיף לעבודה משרדית - אופיס ואינטרנט? היכן אראה את הכתב בצורה ברורה יותר? מה הפרמטר החשוב במקרה זה? האם זה גודל הפיקסל? אין לי צורך בזוית רחבה כיוון שרק אני צופה במסך.

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  22. Started by Vlad Prince,

היי כולם אני מחפש לרכוש מסך מחשב בגודל 32 אינץ רזולוציית FHD 1920X1080 או יותר (אם יש) בתדר 144hzקצב רענון וזן תגובה מומלץ 1ms אבל לא אמות גם עם עד 5ms יש המלצות למסכים טובים בעלי תכונות כאלו וכמה שיותר בזול? תקציב שיכול לחשוב עליו יושב על כ2500 ש"ח עם חריגה קלה. אם יש לכם המלצות אשמח מאוד מאוד

23. Started by רפי גינצלר,

מעוניין במסך 4K עם או בלי חיבורי USB .מבקש המלצות

24. Started by Gabi G,

מחשב נייד Comapq Presario 2100. המחשב נמצא אצל קרוב משפחה עם נכות. המחשב נפל על הרצפה והמסך "הלך" (יש תמונה בסוף ההודעה). מדובר באדם שכרגע מתקיים מקצבאות (הוא כעת בבירורים מול משרד התמ"ת באשר למציאת מעסיק חדש) ואין לו כסף להשקיע במחשב. מצאתי מסך מתאים שעלותו 40$ כולל משלוח. הבעיה היא שאני לא יודע ב-100% שרק המסך הלך ולא רכיבים נוספים (למשל ה-screen inverter). על-פניו נראה שצריך רק להחליף את המסך. יש דרך לדעת בוודאות? המחשב עובד עם מסך חיצוני ללא בעיות. מישהו אולי מכיר ארגון שתורם מחשבים ניידים ישנם לבעלי מוגבלויות? אין צורך במחשב חדש ה- Comapq Presario 2100 עונה על השימושים שלו. אמנם מעט איטי אך עושה את העבודה. גלישה ואופיס. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  25. Started by avivboker,

אני מעוניין למכור את המסך שלי dell u2713h כמובן שזה מסך אז הוא חדש כמו ביום בקיבלתי אותו בלי שריטות וכו האמור 27 אינטצ led פנל AH-IPS כמה אוכל למכור אותו?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.