ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
[TABLE] [TR] [TD]כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408]לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3G[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408]מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408]מאורר למארז Arctic Cooling Case Fan AF12025 120mm[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408]צורב LG GSA…
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב מחשב ולפני כמה שבועות ביקשתי המלצה למפרט למחשב נייח, לאחרונה נודע לי שהורי מתכננים לקנות לי טלויזיה לחדר כך שאני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ולחסוך בהוצאה על מסך מחשב, נוסף לכך אמי דורשת ממני שאקנה מחשב עם "כמה שפחות ג'ונגל של כבלים מאחור ומסביב" מה שהביא אותי לשקול מחשב נייד שדורש כבל רק לחשמל ולעכבר, פה אתם נכנסים לתמונה: התקציב אשר עומד לרשותי ~ 5000 אשר חסכתי מהמשכורת המצומצמת שלי בשנה וחצי האחרונות * מטרות המחשב הן: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( כבדים על הגדרות כמה שיותר גבוהות + FPS כמה שיותר גבוה יותר טוב), צפיה בסרטים (HD ואם ניתן אז על מסך הטלויזיה), עריכה גרפית (כרגע לא אולי משהו פשוט בעתיד) * גודל המסך: כאמ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: Pentium D 3Ghz 930 2x2M 800Mhz FSB לוח אם: GA-G1975X זיכרון: DDR2 667Mhz 2Gb כרטיס מסך: X1900XT GDDR3 512Mb דיסק קשיח: WD 250Gb 16M SATA2 לכמה זמן מחשב כזה יכול להספיק? זה עולה 6700 ש"ח במזומן, האם זה שווה את המחיר?
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לעבודה עם תוכנות כמו Premier6 , Photoshop , Pinnacle (עריכה גרפית ). תקציבי נע בין 1500 ל-2000 ש"ח. אפשרי לחרוג במעט. כולל מסך. כולל ציוד היקפי מלא, פרט לרמקולים. מוצרים מחברה מוכרת וטובה, אך לא יקרה. אין דגש על עיצוב או קירור. הרכבת מחשב תתבצע במעבדה, אך ללא צורך בקנייה ו/או התקנה של חלונות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום שלום.. אני צריך המלצה למחשב נייד המיועד לסטודנטית במקס' 3k. מצאתי את הדגם הבאה של Gigabyte שלדעתי אמור לעשות את העבודה, החזרון היחידי שלו הוא המסך (15.4) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1010 השאלה שלי אם אפשר בכלל למצוא מחשב נורמלי בתקציב הזה עם מסך 14/13 אינץ'? ובכללי אם יש המלצות... תודה מראש Install
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
* מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית אוטוקאד דו מימד * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? 1-1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?נ6-7 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת HDMI, USB * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?256 ג'יגה ומעלה, SSD. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב חדש בלי מסך בתקציב של 2000 עד 2500 ושיהיה אפשר לשדרג אותו בעתיד המחשב ישמש למשחקים בעיקר אבל לא חייב שיעבדו על הרזולוציה הכי גבוהה.. פשוט שיעבדו חלק בלי תקיעות תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
האם ניתן להוסיף לו כרטיס מסך ? או לשדרג איך שהוא כי אני לומד קצת עיצוב וחשבתי לשדרג את יכולת העיבוד הגרפי שלו איך עושים את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
המחשב ישמש ללימודים כמובן, התקציב יכול להגיע עד 1500 אבל עדיף כמה שיותר לכיוון ה1000. עכשיו, המחשב יכול להקנות בעוד חודש אם המחירים יצדיקו זאת. האם המחירים יוזלו ובאם כן האם ישנה הצדקה לחכות עד אז כדי להנות מהירידה במחיר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K , בשאיפה לקנות בבלאק פרידיי אז אפשר להציע גם מחשבים ב5K. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף מאוד לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנן להתחיל שנה הבאה לימודי מדעי המחשב, בינתיים רוצה להתחיל לפתח בANDROID STUDIO. משאיר אופציה לגיימינג בינוני (לא צריך על ההגדרות הכי טובות) המחשב הולך לשמש בעיקר ללימודים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 6. האם מתוכנן אובר…
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מספר דברים על גריז טרמי במחשב נייד יש ברשותי מחשב נייד מהסדרה הישנה פנטיום 3 וכ'ו והוא מתחמם ברמות גבוהות 1. רציתי לדעת האם מריחה של גריז טרמי על המעבד לא תאטום אותו ותגרום לו להתחמם יותר 2. האם ניתן למרוח גריז טרמי על שאר הרכיבים שמתחממים כגון הלוחות למינהם שנמצאים על לוח האם והזיכרון של המחשב והאם זה לא יפגע במחשב 3. פרט לכך האם יש דרך נוספת לקרר את המחשב (פרט למשטחי קירור) תודה על העזרה........
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לקראת שחרור ומתחיל לחשוב בכיוון של קניית מחשב חדש. הדרישות הן לא משחקים בעיקר, אבל כן הצגה של סרטי HD ובכלל מחשב חזק שיחזיק הרבה שנים קדימה (ועל ידי כך יפצה על השקעה כספית גדולה). כמו כן, אני עוסק הרבה בתיכנות ולכן עוצמת עיבוד היא חובה. התקציב הוא לא אינסופי, אבל בהחלט נמתח ופחות או יותר מה שהפמרט הנוכחי כבר עומד עליו. אין לי תכנון לבצע אוברקלוקינג. שאלות שיש לי - 1. כרטיס מסך שנבחר, נבחר בצורה יחסית אקראית. מה אני אמור לדעת בתחום? במה שווה להשקיע ובמה לא? האם ידוע על חברות שיותר רציניות בהרכבה שלהן בהפרש משמעותי ולהפך? והאם אולי שווה להשקיע בחברה כזאת או אחרת על חשבון צ'יפ פחות מתקדם? 2. זכרונות בערוץ משולש ומהירות מקסימלית לפי מה שראיתי בינתיים. האם הלוח בכלל…
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר אבל לא על חשבון ביצועים(לחסוך על דברים שנראים יפה וכולי) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? שיריץ משחקי יריות כמו אוברוואטץ pubg לא צריך שיריץ במהירות הכי טובה אבל שיריץ חלק עם איכות בינונית פלוס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?3-4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך שיורכב בחנות,לגבי מערכת הפעלה לא צריך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית…
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום מה ההבדל בין latitude 5490 לבין 7490? באותה הקונפיגורציה אותו המעבד.. תודה
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המחשב הראשון- http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10253&perur=2&t=1&c=583 מחשב מבית פאקרד בל (בע?) יתרונות: כרטיס מסך חזק יותר, לא יודע עד כמה. מחשב שני- http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6882&CatCode=315 מחשב מבית דל (כבר נשמע יותר טוב) יתרונות: זיכרון 8 ג'יגה, טלפונית נאמר לי כי הוא במהירות של 1333MHZ על המחשב בבאג יש לי הנחה, ככה שיוצא ששניהם בדיוק אותו מחיר. שניהם עם 3 שנות אחריות. בתאכלס, אני סטודנט, אבל משחק במחשב, רואה סרטים, מתכנת (רוצה גם להריץ MAC OS ולתכנת במאק), עובד הרבה עם תוכנות כגון פלאש פוטושופ, אילוסטרייטור. מה אתם אומרים? האם יש בחירה יותר חכמה מאשר אלו שהבאתי?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום רב. מחפש לפטופ בטווח המחירים הנ"ל בחריגה בעדיפות נמוכה של 200 ש"ח. השימושים הם לאופיס,סרטים,וקצת משחקים(לא בגרפיקה גבוהה,לא כבדים,לא 3D - בעיקר פלאש אסטרטגיה וסימולציה). מסך 15-15.4 לפחות ג'יגה זכרון. עד 3 קילו. שלל יציאות USB וכל מה שצריך. מאוד חשוב - בעל XP ולא ויסטה. תודה
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
זה מפרט שהכנתי המחיר עבורי מעולה דברים שאני חייב ---- לוח אם עם כניסה אופטית , מעבד I7 (אני קונה רק I7 לא להציע I5 ) מחובר למסך 32 אינצ , i7 בגלל שאני משתמש בתוכנות חזקות וכו. לדעתכם האם אפשר להפוך מחשב לשקט ביותר בלי קירור מים וכו,,, כמו מחשב נייד וגם יש לי כבר ספק איכותי מאד של אנמרקס 400W יתאים למערכת נכון ? 6 גיגה זכרון , וכמובן הכרטיס מסך שיספיק לי רק בשביל דיאבלו 3 . זה המפרט \ בבקשה אני ממש לפני קניה אז רצינות תודה לכולם 1507שח מעבד מעבד Intel Core i7-920 D0 Box 697 שח זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ F3-10666CL9T-6GBNQ 1183שח לוח אם Asus P6T SE 31304 584 שח כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe 9S4770M5H
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב ללימודים ,לראות סרטים ,ולעבוד מהבית 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?3200 ולא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אין תוכנס ספציפית הרוב נעשה מהדפדפן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?עדיפות לפחות למסך "14 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפ…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחברים שלום, ראיתי לא מזמן מחשב חדיש של DELL מסדרת latitude המצוייד במעבד I5 שמריץ XP. לצערי לא רשמתי את הדגם הספציפי של המחשב, למישהו יש דגם למחשב כזה שיריץ לי בביטחה ועם כל הדרייברים מערכת הפעלה XP ?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מהו כרטיס המסך החזק ביותר שנמכר כיום למחשב נייד.. היחיד שמצאתי וגם לא ראיתי איפה מוכרים אותו בארץ או לפחות מפרסמים הוא ה9800M... רציתי לדעת אם יש דגמים מומלצים שלו ואם יש או עומד לצאת בזמן הקרוב דגם חזק יותר.. לא חייב להיות של NVIDIA תודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי היום מחשב I5 דור 8 עם 16 גיגה זכרון וכ"מ 2070super. הוא כבר קצת מתקשה עם משחקים מודרניים ואני שוקל לשדרג בו את הליבה (לוח אם, מעבד, זכרון ומערכת קרור). אני נוסע לאילת בשבוע הבא, מה המפרט שאפשר להביא בסביבות 3000 ש"ח? אני שואף למערכת mid range סבבה שתחזיק לי עוד 5 שנים בערך עד השדרוג הבא [System Summary] Item Value OS Name Microsoft Windows 10 Pro Version 10.0.19045 Build 19045 Other OS Description Not Available OS Manufacturer Microsoft Corporation System Name DESKTOP-IN314HD System Manufacturer System manufacturer System Model System Product Name System Type …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ילד בן 11 משחק בעיקר פורטנייט. כיום המחשב שלו I5-9400F + 16GB RAM + GTX 1060 6GBVRAM + NVME 256GB. יש אפשרות לקנות מחשב משומש בכ 1600 ש"ח. שבנוי טוב I7-8700K + 32 GB RAM + GTX 1070TI 8GB VRAM. + SSD 500GB האם זה שדרוג משתלם'/כדאי? בהתחשב שאת המחשב הישן נמכור ( לא יודע בכמה עדיין) תודה!
-
-
- 3 תגובות
- 414 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי קורא תביעות אצבע מובנה במחשב הפעלתי אותו והכל עובד מה שאני רוצה לעשות זה כניסה למחשב רק באמצעות האצבע ללא סיסמה הוא נותן תמיד אופציה להיכנס עם סיסמה כגיבוי איך אפשר לבטל את זה מערכת הפעלה XP PRO S3 תודה אלירן
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום - (קודם כל התנצלות קטנה, זהו הפורום שנראה לי הכי מתאים אך אם זה לא המקום לשאלה אעביר אותה לפורום המתאים) ברצוני להרכיב מחשב לחדר, למטרת הזרמת מוזיקה בלבד. הסבר מפורט: בחדר 1 יושב כיום מחשב ראשי עם כל המידע, בחדר 2 אני רוצה לשים מחשב (מפרט מינימלי שצריך) ובו הארד דיסק קטן וכרטיס רשת וכל מה שמחשב זה צריך לדעת הוא לנגן קבצי מוזיקה היושבים פיזית במחשב הראשי. כדי לחסוך משאבים ומקום אני מעוניין שהמחשב יידלק ואוטומטית יריץ תוכנה ספציפית ויחידה לניגון קבצים ויהיה "טיפש" - כלומר לא ניתן לבחור תוכנות אחרות או לבצע פעולות רגילות (הבנתי שניתן לעשות דבר כזה). על מנת שבכל זאת יהיה איזשהו נקודת התייחסות אני רוצה במקום מסך גדול שיהיה תצוגה של מסך לדים המינימלי שצריך (או…
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-