ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש מטען נוסף לנייד DELL שלי. בבדיקה זריזה של מחירים, בארץ משהו מתאים מקורי עולה 200-250 ש"ח בחו"ל, המחיר הוא באיזור ה 10-15 דולר... http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Delectronics&field-keywords=DELL%20PA-12 אני מפספס משהו ? המטענים מחו"ל מזויפים ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אני יכול להשתמש במכשיר הזה כדי להטעין מחשב נייד(asus eee) וטלפון סלולרי ברכב ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7266 פירוט המוצר http://www.advice.co.il/data/files/specifications%20GP100%20he.pdf זה פשוט במקום לקנות 2 מטענים לרכב, אחד לנייד ואחד לטלפון. תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני מענויין לרכוש מטען נוסף (מקורי) לנייד דל שלי (V131) ראיתי שהמחירים בארץ נעים בין 200 ל 250 ש"ח למקוריים בחול פחות מ 20 דולר...נראה הגיוני או שמדובר בזיופים ? ebay amazon
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בבדיקת הנייד שברשותי: IBM Thinkpad R60E, לפני שאלך לקנות מטען מתאים.. אני לא בטוח שהנייד תקין, אז אם למישהו כאן יש מטען עם הנתונים הבאים: 20V, 4.5 Amper, 90Watt, זה יועיל לי מאוד! אני גר בתל אביב.. בברכה ותודה, ניר
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אבד לי מטען סמסונג N150 ההספק שלו הוא 19V 2.1A רציתי לברר על מקומות שמוכרים בזול דברים כאלו, או יד שניה. אם יש למישהו מושג אשמח לשמוע תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד compaq presario 2100, ואני רוצה לקנות מטען לרכב האם יש סיכון(לא מבחינת הקנייה, אלא בשימוש) בלקנות את המטען הזה לדוגמא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150312139248&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DWatching תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! חיברתי את כבל החשמל למטען ובלי כוונה המטען נפל לי על הריצפה לאחר מכן חיברתי אותו למחשב והמחשב ניטען האם קרה נזק כלשהו בגלל שהוא נפל על הריצפה למרות שהוא מטעין את המחשב באופן תקין?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, ברשותי מחשב נייד של GIGABYE המטען מסר נשמתו, מאיפה אני משיג מטען חדש במחיר שפוי? לפי מה שראיתי המחירים מגיעים ל300 שקל. יש כאן אולי מישהו שמוכר כזה מטען? כמו כן, זה מקובל שמטען אחרי שנה וחצי לא נכלל באחריות?
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר מחשב נייד HP NC6220 ללא מטען. אני מחפש לקנות לו מטען במחיר שפוי. בארץ מטען מקורי מתחיל מ240 ש"ח בעוד שבENAY ניתן למצוא מטענים החל מ11$. עד כמה משנה ההבדל בין מטען מקורי למטען גנרי? דוגמא למטען מEBAY: http://cgi.ebay.com/AC-ADAPTER-Charger-FOR-HP-Compaq-tc4200-nx6110-nc6220_W0QQitemZ180411379563QQcmdZViewItemQQptZLaptop_Adapters_Chargers?hash=item2a015b2f6b&_trksid=p3286.c0.m14
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי לנובו B590 יש סיכוי כלשהו להשתמש במטען נייד של סלולרי כדי להטעין אותו ? לדוגמא אחד כזה - http://www.mi.com/sg/mipowerbank10400/
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד תוצרת HP דגם zt3320EA (כן, אני יודע, יחסית ישן...). אני נוסע בקרוב לארה"ב עם המחשב הנייד ואני רוצה לדעת האם קיים מטען לרכב עבור המחשב? אם כן, איפה ניתן להשיגו? האם יש מטען ייחודי של HP (שאותו אני אעדיף)? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד LENOVO T400 עם כרטיס מסך ATI. עם המחשב הגיע מטען של 90 וואט. כעת, יש באפשרותי להשתמש גם במטען של 65 וואט (במקום שאני עובד בו, ככה שאני לא אצטרך לקחת את המטען שלי כל הזמן), החיבור שלהם הוא אותו חיבור וגם המחשב שלי מזהה אם אני מחבר מטען של 90 וואט או 65 וואט. האם יש איזשהי מגבלה להשתמש במטען של 65 וואט? האם יש סיכון שהמטען יתפוצץ חס וחלילה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי כמה שאלות: 1)כאשר אני מחבר את המטען של המחשב נייד לשקע אז מופיעים ניצוצות,זה תקין או לא? 2) האם המטען אמור להיות חם לאחר שימוש של 10 דקות? אני מתכוון ממש חם, רותח! זה נראה לי מוזר... רז
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את ביצועי הגיימינג של המחשב שלי שנקנה לפני קצת יותר משנה (ככה זה, עם האוכל בא התיאבון) המפרט הרלוונטי (המלא נמצא בפרופיל אם זה מעניין מישהו): לוח: Gigabyte GA-H77-D3H מעבד: Intel® Core™ i5-3570 Processor זיכרון: CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) CML8GX3M2A1600C9B כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 SSD: Crucial M4 CT128M4SSD2 2.5" 128GB SATA III HDD: Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003 ספק כח: Seasonic X-660W כרגע אני משחק משחקים כמו GTA IV ו-Assassin's Creed III ובהגדרות הגבוהות אני מתחיל להרגיש איזשהו גמגום, ובעתיד הקרוב אני מתכנן לשחק משחקים קצת יותר תובעניים. נשאלת השאלה - מה היא החוליה החלשה במפרט הזה, ומה המינימום הנדרש לשדרוג כדי להרג…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך לדעת מייבא מחשבים ניידים של DELL לישראל? KSP וIVORY אומרים שהם מפיצים רישמים של DELL אבל פה לא מצאתי אותם. תודה.
-
- 13 תגובות
- 15.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול מי הכי קטן מהבאים: Mini ITX Micro ATX Mini ATX
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1 . מארז-ATX מפואר+3 מאוררים+X2 USB קידמי-500Wלוח אם-INTEL G31-1600MHZ-הדור החדש מבית אינטלמעבד-Intel® Core2 E7400/2.83GHZ/3MB/1066FSB-אחריות כל החיים!זיכרון-DDR2-2048MB/PC6400/800MHZ-KINGSTONכ.מסך-FX 9800GT 512MB/DDR3/HDMIכ.רשת-10/100/1000לניצול מקסימלי של מהירות האינטרנטד.קשיח-320GB SATA 2/16M-נפח איחסון אין סופיכונן-LG-NEC-DVDRW X22-הצורבהמהיר בעולם!מולטימדיה-סט מקלדת מולטימדיה+ע.אופטי ארגונומיאנטי וירוס 2009. 2. מעבד- E7400 2.8 GHz Box לוח אם - GIGBYTE GA-G31m-S2C זיכרון - Mushkin DD2 2048MB ( 1024x2 ) דיסק קשיח - 160 GB Samsung כרטיס מסך - Club3d HD4670 ATI Readon 512 MB DDR 3 PCIe מארז כולל ספק JSP-TECH-N-580D 400 WATT EZ COOL תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אני צריך מפרט של עד 6000 ש''ח ושלא יהיה כולל בו: מסך , כרטיס קול , מקלדת ועכבר אבל אם אתם יכולים לרשום לי מפרט עם מארז שיש בו הרבה מקומות למאווררים של 120MM וגם 80MM תרשמו כמה המחשב עולה בסה''כ עם המארז ובלי המארז אם אתם יכולים .... אהה ושבמחשב יהיה מעבד של Intel וכרטיס מסך של'GeForce לא AMD או ATI ותסבירו לי גם בדרך למה אנשים שמים שתי כרטיסי מסך על אותו מחשב שמעתי שיש שתי מעבדים אבל כרטיסי מסך לא הבנתי את זה אם מישהו שם שתי כרטיסי מסך במחשב שלו אז הוא צריך ליבה כפולה ?!?!? (דרך אגב ליבה זה ביוס נכון !?!?!?) תודה לכולם אוהב אותכם אחים שלי תעזרו למה אני חייב משהו מטורף........
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של IBM THINKPAD R50E עם מעבד של 1.8 ו-504 מגה זיכרון לאחר ההתקנה של אקספלורר 7 וSP3- המחשב ממש זוחל-האקספורר נפתח לאט, זמני טעינה ארוכים מהאינטרנט. 1. מה עשויה להיות הסיבה -חוסר בזיכרון - אם כן עד עמה להרחיב את הזיכרון 2. האם יכול להיות שהסיבה שהוא זוחל זה בגלל ה- SP3 או אקספלורר 7 אגב גם פייר פוקס של מוזילה מגיב בצורה דומה למי הפיתרון ? חוצמזה : מי הספקים של IBM בארץ ? שאני יכול לפנות על מנת להגדיל את הזיכרון ?
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד, לצרכים של עבודת מסמכים, גלישה והורדה באינטרנט, וצפיה בסרטים. לא דרישות גבוהות.. חשבתי לקנות מסף 14", כדי שיהיה נוח וקל יותר.. התקציב שלי סביב ה 3000. מה דעתכם על המחשב המוזכר בכותרת? למישהו יש נסיון איתו או ששמע עליו? או לחילופין, מישהו רוצה להמליץ לי על מחשב אחר שיתאים לי? אני מעדיף dell או lenovo.. תודה רבה מראש על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
המחשב בן שלוש ורבע שונים והסוללה שלו לא החזיקה אפילו דקה (כעבור שנה מהרכישה היא החזיקה שעתיים, כאשר המחשב לא טוחן). הביאו לי סוללה חדשה מחו"ל שזהה בדיוק, גם בכל הכיתובים והלוגואים, לסוללה המקורית. כשהסוללה החדשה במחשב ועם מטען מחובר, נורית הטעינה מהבהבת לרגע ונכבית. עולה מסך דוסי שבו כתוב בין השאר - שגיאה פטלית הסוללה לא תואמת והיא לא תיטען. המחשב נשאר במצב הזה ולא עולה. כשאני מדליק את המחשב בלי המטען, הנוריות מהבהבות לרגע וכבות. במקום בו נקנתה הסוללה אומרים שמכרו סוללות רבות כאלה ואף פעם לא נתקלו בתלונה כזו. מישהו יודע מדוע זה כך ומה צריך לעשות כדי לשכנע את המחשב להכיר בסוללה?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
זה לניידים Core™ i3-370M • 2.4 GHz, מטמון של 3 MB ברמה 3 או Core™ i7-720QM • 1.6 GHz, מטמון של 6 MB ברמה 3
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עבור חריטת אותיות המקלדת, מי יותר טוב , פי סי גרף או קציר?? איפה העבודה איכותיות יותר וכו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
האייסר עדיין לא הגיע לארץ אז בא לי לקנות את הלונובו, אבל השאלה היא אם האייסר לא הרבה יותר טוב או משהו... לS12 יש מסך יותר גדול, אבל 160GB, 2 USB וסוללה 4 שעות. לאייסר יש מסך 11.6, אבל HDMI ,3 USB, וסוללה 6 שעות... הבנתי שלS12 יש פלטפורמת ION משהו ולא הבנתי מה זה... זה הדגם שיש בארץ? או שזה דגם שעדיין לא הגיע? דרך אגב אם אני רוצה לקנות את האייסר בחו"ל הוא עולה לי 1,666 בערך-שווה לעשות חריטה של עברית ולקנות שנאי לישראל? איך בדיוק קונים מחו"ל?
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-