עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח. ניתן לחרוג מעט. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אם אפשרי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מחשב לגלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים, הורדות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך יש הכל. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב דיוידי 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? בלי אוברקלוק 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במ"ה, כן לגבי הרכבת מחשב בחנות 7. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין חנות מועדפת. אזור צפון, KSP בעיקר.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  2. Started by nadavsn,

שלום אולי מישהו כאן יוכל להסביר. כשאני משווה מחשבי מיני פיסי (ללא מקלדת עכבר מסך וכדומה) למחשבים ניידים עם מפרט זהה יוצא שמחשבי המיני פיסי יקרים יותר. אני לא מבין את ההגיון.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by gluz,

שלום רב אני מעוניין לקנות מספר מחשבי לצוות פיתוח בהקמה. הגודל הוא בשביל ניידות - המחשבים מתניידים עם המפתחים, במשרד יש להם מסך גדול להתחבר אליו. החוזק והאמינות חשובים גם מאותה סיבה. טכנית - מעבד תותח והרבה זכרון. איכות מסך חשובה, כרטיס מסך לא חשוב. מע' הפעלה - לינוקס. המשקל גם חשוב אבל פחות. אין צורך במעבד גרפי או צורב. אפילו רצוי בלי CD בכלל אם זה חוסך משקל או כסף. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  4. יש בארץ מחשבים אולטרה-ניידים במחירים שפויים? הכי זול שראיתי זה הeee, ואני לא בטוח שאפשר להשיג אותו בארץ. ועל הumpc ובכלל אין מה לדבר, עולים מעל 4 אלף בקלות. אני מחפש משהו קל, עם wifi, מסך בגודל נורמאלי, כדאי אחד עם מקלדת, אבל לא איזה פוקט-פיסי. יש חיה כזאת? או שצריך לחכות עוד כמה שנים להורדת מחירים?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by sage.er,

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4150017-4212597.html http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-3848802-3848802-4156509-4194115.html שניהם של HP. אחד מסדרת ה Notebook השני מסדרת ה Pavilion מה ההבדל בין הסדרות ולמה המחיר שלהם שונה?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by plonter,

לפעמים יש צורך במוצרים שהיחוד שלהם הוא דווקא הצבע. אז שמנו קישור באתר למוצרים ורודים 🙂 יש ניידים, ציוד היקפי ובקרוב (כחודש וחצי) יהיו מארזים ורודים .... מחשבים ניידים, טלפונים ושאר מוצרים ורודים באתר ... אז מקווים שעזרנו למי שדווקא ורוד חשוב לו/ה 🙂

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  7. Started by ksesa1,

מישהו מכיר חנויות או אתרים זולים לקניית מחשב?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by tarpon57,

מישהו יודע האם יש בקרוב הכרזות חדשות של דל ??? למשל מה יהיה ההמשך של E6400 ?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  9. היי, ברצוני להקים משרד עם שלוש עמדות. המחשבים ישמשו בעיקר לפעולות אדמיניסטרטיביות (אופיס+אינטרנט) אשמח לדעת האם ב 10K אפשר לארגן שלושה מחשבים + שלושה מסכים דקים (19 אינץ גג) + מדפסת + ראוטר/סוויץ + כבלי רשת 100M (המחשבים יהיו צמודים יחסית כך שאין צורך בהרבה מטרים) אשמח לדעת לגבי כמה עולה היום להחזיק WIN חוקי, ואופיס חוקי (אין צורך ביותר מ WORD,EXCEL,POWERPNT) בתודה מראש, חן נ.ב. אם יש צורך לחרוג מעט מהתקציב בתמורה שווה, כמובן שאסכים

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  10. שלום לכולם, לפרויקט מאוד מיוחד שאני עובד עליו אני מעוניין להקים חוות רינדור קטנה. הפרויקט הוא בתלת מימד ונעשה במאיה. ברצוני לרכוש מספר מחשבים לרינדור בלבד (מחשב עבודה כבר יש). תהליך הרינדור מצריך כוח עיבוד רב, אך אין צורך בו בכרטיס מסך. התקציב - עד 20,000 ש״ח ועד 5 מחשבים נפרדים. ממה שקראתי, מחשב i7 2600k @ 4.7-4.8ghz מקבל ב-cinebench 11.5 ציון של 9+. ממה שראיתי בזאפ זה אפשרי בתקציבי לרכוש 5 מחשבים כאלה. הציון הכולל ב-cinebench יהיה 5*9=45. אני משתמש בציונים של cinebench מאחר ואני יכול להבין מהם סדר גודל של זמני רינדור בהשוואה למחשב שכבר ברשותי. הייתי שמח לשמוע את דעתכם על מה שכתבתי כאן, המלצות נוספות/אחרות ודברים שכדאי לי לשים לב אליהם בנוגע לרכישת מחשבים שיעברו OC,…

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  11. שלום רב, אני מעוניין להזמין כמה מחשבים שיוכלו להריץ בקלות אוטוקאד לאדריכלות וכן תוכנה בשם bentley architecture וכן מסכים, עכברים ומקלדות (סוג של לצייד כיתה) התקציב הוא כמה שפחות אבל עדיין שירוצו התוכנות הנ"ל בצורה חלקה אשמח לעזרתכם תודה רבה

12. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בבקשה תעזרו לו המחשב למטרות של אינטרנט ומשחקים בעיקר (משחקים לא כבדים מדי ). תקציב 3000 ש"ח לא משנה מאיזה חנות... העיקר שתיהיה אמינה תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  13. Started by ariel_rg,

שלום צריך לקנות 6 מחשבים לספרייה של מוסד חינוכי. לצורכי עבודה פשוטה, לא גרפיקה, לא גיימינג. מה שחשוב זה שיעבדו חלק ובעיקר לאורך זמן, וישרדו שימוש לא מקצועי. פרטים נוספים: USB 3, מעבד I3. עדיפות גדולה גדולה למחשבים דקים. תקציב: 1500-3000 ליחידה. תודה רבה עריכה: מה אתם אומרים על http://p1002.co.il/sg_product~5514~56~473.htm

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אבקש חוות דעתכם על מפרט והצעת מחיר (ללא ציוד היקפי) שקיבלתי לשני המחשבים שלהלן: (בשני המחשבים חשובה האפשרות לשידרוגים עתידיים) מחשב 1: מיועד לעיצוב גרפי בדו-מימד כשימוש עיקרי (אוטוקאד, פוטושופ) ו-3D + עריכת וידאו כשימוש משני. מעבד: intel core i5-2320 3.0Ghz 64bit 6M לוח אם: Gigabyte GA-Z68AP-D3 כרטיס מסך: Sapphire/Ati Radeon HD6570 2GB 128bit DDR3 זיכרון: Kingston (8G) 4G DDR3 1600Mhz Hyper-x blu X2 דיסק קשיח: Toshiba 1TB sata3 7200rpm 64M מארז כולל ספק: Cooler Master elite430 silent fan 12 מאוורר למעבד: Zalman - cpu cooler fm2 socket 1155/775 צורב: Samsung DVD RW sata ----------------- סה"כ: 3.5K ========= מחשב 2: מיועד לעריכת תמונות (פוטושופ) ושימוש ביתי סטנדרטי (כגון…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by RnG,

מדור מחשבים מומלצים שלנו עבר עדכון מאסיבי, והינו המתקדם ביותר שהיה עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%95%d7%9e%d7%9c%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%90%d7%95%d7%92%d7%95%d7%a1%d7%98/

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  16. Started by YairZ,

מדור מחשבים מומלצים שלנו עודכן לחודש ספטמבר. מחפשים מחשב? אנחנו יכולים לעזור לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%95%d7%9e%d7%9c%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%a1%d7%a4%d7%98%d7%9e%d7%91%d7%a8/

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by barsese,

היי, אם למישהו יש נסיון (או שמע ממישהו) עם המחשבים העסקיים המשומשים הנמכרים בגרופון וכו', אשמח לשמוע. המחשבים האלו נוטים להיות חזקים ולהחזיק זמן רב (ברשותי לטיטיוד מעל ל-7 שנים). תודה,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yosizach,

שלום זה המחשב שעמדתי לרכוש . CQ 61 320EJ יש משהו טוב יותר לדעתכם ? לא מצאתי

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  19. שלום. לאחרונה משיטוטי בפורומים השונים - ובעיקר בפורום הזה (שהוא לדעתי הטוב בארץ-אבל זה לא קשור), אני מקבל את הרושם שיש מבוכה מסוימת אצל המעוניינים לרכוש מחשב חדש בתקציב מוגבל (עד 4000 ש"ח שזה לדעתי התקציב שיש לרוב המשתמשים ה"ביתיים") בעיקר אלו שלא ממש שולטים ב"איך ומה" לקנות. התחושה היא שאנחנו "ערב" שינוי דרמטי בהן מבחינת החומרה והן מבחינת התוכנה העתידים להיות מופצים בשנה שנתיים הקרובות וכשאדם ממוצע "מן הישוב" מנסה להשיג את המיטב מהשקעה לא-גבוהה במיוחד הוא נאלץ להתמודד עם שאלות כמו : 64 ביט או 32 ? AGP או E- PCI? SATA או IDE ? AMD או אינטל ? וזו כמובן רשימה חלקית בלבד.... מיותר לציין כי בד"כ למושגים האלו יש אפקט מפחיד ולא יותר. אני מניח שלרבים יש פה דעה (אפילו נחרצת) בנ…

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by הסולידי,

אני זקוק ל-2 מחשבים משרדיים לעבודה "רגילה" כלומר אופיס, אינטרנט, בנארית, אקרובט רידר וכו'. מהם הפרמטרים שצריך להתעקש על המצאותם ועל אופיים? רצוי שהמחשבים יעבדו מהר ושיהיה גם כרטיס מסך טוב לפעילות של קבצי PDF גדולים. תקציב 1500-2000 ש"ח ליחידה ללא מסך. האם תוכנת הפעלה כלולה במחשבים כשקונים אותם? מה לגבי תוכנת אופיס? מה מחירה והאם ניתן כיום להורידה מהרשת?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  21. שלום, אני צריך הצעה למחשב נייד בפחות מ3000 ש"ח לצרכים של אינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים (המחשב יחובר למסך אחר בזמן של צפייה בסרט). חשוב שיהיה גודל הארד דיסק סביר (לפחות 80GB). תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  22. Started by אנונימי צהוב בלון,

מישהו יכול לעזור לי למצוא נחשב טוב לסטודנטים שהמחיר שלו נורמלי???

23. Started by tova_k22,

היי, אני סטודנטית שנה א' חשבנאות וכלכלה , מעוניינת לרכוש מחשב נייד אין לי צריכים מיוחדים - עבודות , סרטים ואינטרנט אני מעוניינת במחשב עד 3000 חשוב לי שיהיה מחשב עם אורך חיים רב חשוב לי שתהיה קליטה טובה מבחינת האינטרנט חשוב לי שיהיה הרבה מקום לגבי גודל המסך - אמחש גם להמלצות * מעדיפה שזאת תהיה חברה עם שירות איכותי ללקוח - שנותנת מענה מהיה ואיכותי אין לי בעיה להוסיף מעט על מנת לקבל מחשב איכותי יותר אם הוספת הכסף היא קריטית אשמח להמלצות ספיציפיות של מחשבים ניידים תודה , טובה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  24. אהלן חברים. למרות שב-PC אני זה שמייעץ בדרך-כלל, קצת קשה לי לעכל את כל מה שרץ והולך בשוק של המחשבים הניידים.. לכן, אשאל כמה שאלות כדי קצת להיעזר בכם להתחבר קצת לשוק. וכן, הסתכלתי ב-FAQים כמובן, אבל הם נראים לי די מיושנים; ברגע שראיתי שלא מופיעה שם המילה Atom בכלל, ישר "חתכתי" מהאשכול. ודבר אחרון לפני שאני מתחיל: מי שרוצה לענות, התשובה תתקבל בברכה, ועדיף שתיכנס לעובי הקורה. מי שלא רוצה לענות ולעשות כאן טרולינג, שיוותר. חברות - מי "טובה"? כיוון שבמחשבים ניידים בדרך כלל קונים מפרט מוכן מראש (ועם מפרטים אין לי בעיה), ההחלטה באיזו חברה לבחור מתבססת לא על המפרט של המחשב עצמו (צ'יפסט, מעבד וכן הלאה) אלא על ה"ציוד ההיקפי". לכן, השאלה שלי - MSI, hp, Dell, Acer, Lenovo, Toshi…

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  25. שימו לב: הסטיקי לא מעודכן להיצעי החומרה החדשים. עם זאת, מרבית המושגים הטכניים רלוונטיים ונכונים. לגבי חידושים אחרונים בתחום המעבדים וכרטיסי המסך למחשבים ניידים מומלץ להתעדכן בקישורים הבאים: מעבדים למחשבים ניידים השוואת ביצועים של מעבדים למחשבים ניידים בבנצ'מארקים סינתטיים (מידע חלקי) כרטיסי מסך למחשבים ניידים http://www.notebookcheck.net/Comparison-of-Grafic-Cards.130.0.html השוואת ביצועים של כרטיסי מסך למחשבים ניידים http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html שאר השרשור יכול להיות מועיל למען הבנת העקרונות וההסטוריה, אך אינו כולל את החידושים בשנים האחרונות. =============================================================================== בד…

• 3 תגובות
    • 104.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים